Podbijam. Przeciez to od nas zalezy jak beda wygladały mecze Reprezentacji. Jesli juz teraz dzieja sie takei rzeczy,a my obojetnie kolo tego przejdziemy to az strach pomyslec co bedzie dalej. Mecze Reprezentacyje powiny byc meczami na ktorych niezależnie od tego z kat jestesmy,komu kibicujemy, ale na tych meczach powinnismy byc ku*** wszyscy razem,a nie podzieleni na Tych i np na tych zza miedzy. A juz nie raz pokazalismy ze potrafimy sie zjednoczyc,a razem mozemy kur*a naprawde sporo,przyklady wlasnie wyzej napisane. Tyle z mojej strony.Pośpieszny. pisze:Mecz Irlandia Północna - Polska . Pod stadionem dym z ochroną, ziomek w kurtce KSZO a obok niego w bluzie (?) Korony typy.. KOlejny przykład, Słowenia - Polska .. Typy z Zagłębia Sosnowiec a obok grupa ŁKSu bodajże i co ? zero spięcia,stali jak równi z równym. Można ? Można.. a właściwie to trzeba tak ! A Radomiak jakiś uprzywilejowany czy co że sobie tak hulta przed meczem i sie trzaszka z rodakami ,i to na wyjeździe jeszcze ?! Frajerska akcja w c***.
Litwa - POLSKA (Kowno)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Litwa - POLSKA (Kowno)
-
Byłem świadkiem katowania(skakanie po zakrwawionej głowie)chłopaka z Powiślanki przez Radomiaka,kiedy zainterweniowałem(nawet przez chwilę nie przerywali go maltretować)zaczeli się tłumaczyć,że to za jakąś flagę skrojoną przez Powiślankę kilka lat temu na meczu juniorów!!!!!!!
Panowie,albo kur.a,przestrzegacie paktu,albo Was w nim nie ma!!!!!!!
Jak kolega wyżej napisał,takie rzeczy załatwia się w potyczkach ligowych,a nie na kadrze!!!!
Panowie,albo kur.a,przestrzegacie paktu,albo Was w nim nie ma!!!!!!!
Jak kolega wyżej napisał,takie rzeczy załatwia się w potyczkach ligowych,a nie na kadrze!!!!
LIGA TO CHLEB POWSZEDNI,LIGA MISTRZÓW TO ŚWIĘTO,ALE NIC TAK NIE EKSCYTUJE JAK KADRA!!!!!!!
-
W Kownie na meczu Litwa – Polska 1 osoba ze Sparty Wrocław z flagą.
-
Jaka liczba Piasta Gliwice?
-
5 osób Mamry Giżycko
-
WFCG 13 osób. Dużo przygód hehe
Przy okazji pozdrawiamy "ekipe medyków" :)
Przy okazji pozdrawiamy "ekipe medyków" :)
-
Nas na meczu 35 osób , podczas spotkania debiutuje nasza nowa flaga GLIWICE-POLSKA .
Bracie dawaj ze mną pomożesz mi triceps,plecy,klata,biceps,nogi,bary i znów triceps to moja rzeczywistość a to da mi przyszłość da mi to na co zapracuje rękami ... !
-
GKMu 12 osób w tym jedna osoba z Włókniarza Częstochowa
-
i c*** mnie tu oficialne relacje obchodza, jak dla mnie mogli nawet te dzieci powiesić na płocie i nie mieliscie prawa ich dotykać na meczu repezentacji!GBE pisze:Koło Radomiaka tez często stoją goście w bluzach Korony i Kszo - takie same kosy jak Powiślanka i nic się nie dzieje. W tym jednym przypadku był wyjątek ale może poczekajmy na oficjalną informację ze strony Radomiaka dlaczego w ten a nie inny sposób wyjaśniali swoje sprawy na meczu kadry.Pośpieszny. pisze:Mecz Irlandia Północna - Polska . Pod stadionem dym z ochroną, ziomek w kurtce KSZO a obok niego w bluzie (?) Korony typy.. KOlejny przykład, Słowenia - Polska .. Typy z Zagłębia Sosnowiec a obok grupa ŁKSu bodajże i co ? zero spięcia,stali jak równi z równym. Można ? Można.. a właściwie to trzeba tak ! A Radomiak jakiś uprzywilejowany czy co że sobie tak hulta przed meczem i sie trzaszka z rodakami ,i to na wyjeździe jeszcze ?! Frajerska akcja w c***.
frajerskie zachowanie i mam nadzieje że spotka was to samo w nastepnych meczach repezentacji! (mieszkam na południu Polski i mam (miałem) nutralny stosunek do obu ekip)
-
Nas tak jak kolega napisał 19,głównie młoda ekipa busem, zaraz po przyjeździe idziemy cała grupą pod kasy po bilety , tam w kolejce spotykamy między innymi kibiców z Grodziska Wielkopolskiego, Górnika Łęczyca i Radomiaka 4-czy 5 osób, nic nie prowokujemy, oni także zachowują się spokojnie. Po zakupie biletów udajemy się na rynek. Wszystko zaczęło się gdy ok 2 godziny przed meczem ,2 chłopaków przechodziło pod stadionem, zostali zaatakowani przez Radomiaka i solidnie przekopani , chwilę po tym jeszcze jeden od nas który odłączył się od reszty grupy która była na rynku zostaje obity i traci barwy, gdy reszta grupy ok 12 osób dowiaduje się co się stało rusza pod stadion i tam zostaje obita przez znacznie liczniejszą ekipę Radomiaka, tracimy kilka kangurek i 2 szale Polski, również co najmniej jeden bilet który przy nas znaleźli porwali, dokumenty itp. później oddają, na stadion wchodzi tylko kilku naszych którzy się pogubili. Podobne problemy z Radomiakiem miele tego dnia nasi zgodowicze z Radomia których było bodajże 3
ps. dzięki Kłapy, szacunek
ps. dzięki Kłapy, szacunek
-
Od siebie dodam tylko tyle, gdzie te sławetne hasło: chuligani zawsze razem ?
Walka z psami: tak ! Walka z obcymi: tak ! Walka brata(Polaka) z bratem(Polakiem)? Niech niektórzy się ogarną, Euro coraz bliżej, trzeba działać razem a nie w pojedynkę!
Szacunek dla obecnych co próbowali działać coś w tej sprawie !
Walka z psami: tak ! Walka z obcymi: tak ! Walka brata(Polaka) z bratem(Polakiem)? Niech niektórzy się ogarną, Euro coraz bliżej, trzeba działać razem a nie w pojedynkę!
Szacunek dla obecnych co próbowali działać coś w tej sprawie !
-
Osobiście żałuję, że ekipa Radomiaka nie została przekopana przez liczniejszą grupę na tym meczu. Swoim zachowaniem olali inne ekipy wchodzące w skład paktu poznańskiego, pokazując , że mogą wszystko. Może niech na jakiś czas odpoczną od kadry bo następnym razem to oni mogą leżeć skatowani.
-
Radomiak oklepał Powiślanke za skrojenie dwa lata temu flagi dla rocznika 96. Jak ktoś się wstawił za chłopakami którym dosłownie skakali po głowie to odciągali go i kazali spierdalać bo będzie następny. Portfele i telefony wykopywali pod zaparkowane obok samochody. Po tym jak wstawiłem się za trzecim chłopakiem zostałem odepchnięty i rzucony na ziemię z ostrzeżeniem to już moje ostatnie podejście do nich i skończę jak Powiślanka za wpierdalanie się w sprawy z ich podwórka, Frajerskie zachowanie i tyle w temacie
-
mysle,ze nastepnym razem inne ekipy wyciagna wnioski z zachowania Radomiaka i sprowadza ich na ziemie...
Zgierscy fani dumni w wierze wychowani na GALERZE !!
-
na tym meczy 4 osoby z Unii Nowa Sarzyna z flagą
-
son pisze:Osobiście żałuję, że ekipa Radomiaka nie została przekopana przez liczniejszą grupę na tym meczu. Swoim zachowaniem olali inne ekipy wchodzące w skład paktu poznańskiego, pokazując , że mogą wszystko. Może niech na jakiś czas odpoczną od kadry bo następnym razem to oni mogą leżeć skatowani.
i wszystko w temacie.
-
To Wielki Radomiak nie umie sobie poradzić z Powiślanką na swoim podwórku? ku*** ludzie zróbcie im wjazd na zbiórkę w tym Lipsku, wyłapcie pojedyncze osoby jak nie możecie dorwać grupy i załatwiajcie swoje sprawy u siebie, a nie na reprezentacji POLSKI. Zarówno Radomiak jak Powiślanka mi lata koło ch..., ale po meczu w Kownie mam nadzieję, że na kolejnych meczach kadry dojedzie ktoś Radomiaka jak burą sukę. Wielki c*** wam w d***, nie pozdrawiam.
-
fan_tatara pisze:To Wielki Radomiak nie umie sobie poradzić z Powiślanką na swoim podwórku? ku*** ludzie zróbcie im wjazd na zbiórkę w tym Lipsku, wyłapcie pojedyncze osoby jak nie możecie dorwać grupy i załatwiajcie swoje sprawy u siebie, a nie na reprezentacji POLSKI. Zarówno Radomiak jak Powiślanka mi lata koło ch..., ale po meczu w Kownie mam nadzieję, że na kolejnych meczach kadry dojedzie ktoś Radomiaka jak burą sukę. Wielki c*** wam w d***, nie pozdrawiam.
dokladnie
-
przed usunieciem Twojego poprzedniego posta przez moderatora troche inaczej wygladal Twoj wpis, z postu na post coraz bardziej go koloryzujesz no ale tak zwykle bywatomek89 pisze:Radomiak oklepał Powiślanke za skrojenie dwa lata temu flagi dla rocznika 96. Jak ktoś się wstawił za chłopakami którym dosłownie skakali po głowie to odciągali go i kazali spierdalać bo będzie następny. Portfele i telefony wykopywali pod zaparkowane obok samochody. Po tym jak wstawiłem się za trzecim chłopakiem zostałem odepchnięty i rzucony na ziemię z ostrzeżeniem to już moje ostatnie podejście do nich i skończę jak Powiślanka za wpierdalanie się w sprawy z ich podwórka, Frajerskie zachowanie i tyle w temacie
zaraz po skrojeniu tej flagi juniorów przez Powiślanke, Radomiak wjechal na stadion Powiślance podczas meczu ligowego, wtedy Powiślanka uciekła ze stadioniu a tlumaczenie bylo takie ze akurat wtedy nie bylo ich ekipy na stadionie bo wiekszosc poszla do sklepu.... tyle w temaciefan_tatara pisze:To Wielki Radomiak nie umie sobie poradzić z Powiślanką na swoim podwórku? ku*** ludzie zróbcie im wjazd na zbiórkę w tym Lipsku, wyłapcie pojedyncze osoby jak nie możecie dorwać grupy i załatwiajcie swoje sprawy u siebie, a nie na reprezentacji POLSKI. Zarówno Radomiak jak Powiślanka mi lata koło ch..., ale po meczu w Kownie mam nadzieję, że na kolejnych meczach kadry dojedzie ktoś Radomiaka jak burą sukę. Wielki c*** wam w d***, nie pozdrawiam.
-
Nas z Tczewa 9 osób z flagami Unia Tczew i LGFT Tczew.

Unia Tczew & Lechia Gdańsk Fans Tczew
-
Poprostu wstyd i hańba w jak chujowy i frajerski sposób zachował się Radomiak.
Też biegłem z pomoca temu młodemu chłopakowi co skakali mu po głowie i też zostalem odepchęnięty i mówiono mi ze jeszcze raz się im wpierdole skończe tak jak on. Naprawdę powinniscie sie wstydzic ze na meczu kadry nie mozecie zachowac spokoju, a gwarantuje ze jeszcze się natniecie na jakas ekipę która was zmiażdzy.
I nie bedzie juz wtedy oh, ah.
Na meczu stały obok siebie nawet ekipy, które maja ze sobą kosę, a nawet totalną kosę i to dlaczego Oni potrafili się "ogarnać" i z szacunkiem podejesc do calej sprawy, ze są wspolnie na kadrze i wspieraja naszą druzynę.
Ludzie, zbliża się Euro i strach pomyslec co tam bedzie się działo...
RADOMIAK c*** WAM W DUPE
Pozdrowienia dla normalnych
Też biegłem z pomoca temu młodemu chłopakowi co skakali mu po głowie i też zostalem odepchęnięty i mówiono mi ze jeszcze raz się im wpierdole skończe tak jak on. Naprawdę powinniscie sie wstydzic ze na meczu kadry nie mozecie zachowac spokoju, a gwarantuje ze jeszcze się natniecie na jakas ekipę która was zmiażdzy.
I nie bedzie juz wtedy oh, ah.
Na meczu stały obok siebie nawet ekipy, które maja ze sobą kosę, a nawet totalną kosę i to dlaczego Oni potrafili się "ogarnać" i z szacunkiem podejesc do calej sprawy, ze są wspolnie na kadrze i wspieraja naszą druzynę.
Ludzie, zbliża się Euro i strach pomyslec co tam bedzie się działo...
RADOMIAK c*** WAM W DUPE
Pozdrowienia dla normalnych
-
[link]
Oświadczenie kibiców Jagiellonii w sprawie nieprawdziwych informacji dotyczących bójki kibiców Jagiellonii z Cracovią.
Oświadczenie kibiców Jagiellonii w sprawie nieprawdziwych informacji dotyczących bójki kibiców Jagiellonii z Cracovią.
-
Akurat mam na was wyjebane i nie muszę nic koloryzować. Pobiegłem z chłopakiem z Jaroty z tego całego ogródka piwnego w miejsce gdzie kopaliście chłopaka obok Kurzajewskiego z TVPGBE pisze:przed usunieciem Twojego poprzedniego posta przez moderatora troche inaczej wygladal Twoj wpis, z postu na post coraz bardziej go koloryzujesz no ale tak zwykle bywatomek89 pisze:Radomiak oklepał Powiślanke za skrojenie dwa lata temu flagi dla rocznika 96. Jak ktoś się wstawił za chłopakami którym dosłownie skakali po głowie to odciągali go i kazali spierdalać bo będzie następny. Portfele i telefony wykopywali pod zaparkowane obok samochody. Po tym jak wstawiłem się za trzecim chłopakiem zostałem odepchnięty i rzucony na ziemię z ostrzeżeniem to już moje ostatnie podejście do nich i skończę jak Powiślanka za wpierdalanie się w sprawy z ich podwórka, Frajerskie zachowanie i tyle w temacie
-
tomek89 pisze:GBE pisze:przed usunieciem Twojego poprzedniego posta przez moderatora troche inaczej wygladal Twoj wpis, z postu na post coraz bardziej go koloryzujesz no ale tak zwykle bywatomek89 pisze:Radomiak oklepał Powiślanke za skrojenie dwa lata temu flagi dla rocznika 96. Jak ktoś się wstawił za chłopakami którym dosłownie skakali po głowie to odciągali go i kazali spierdalać bo będzie następny. Portfele i telefony wykopywali pod zaparkowane obok samochody. Po tym jak wstawiłem się za trzecim chłopakiem zostałem odepchnięty i rzucony na ziemię z ostrzeżeniem to już moje ostatnie podejście do nich i skończę jak Powiślanka za wpierdalanie się w sprawy z ich podwórka, Frajerskie zachowanie i tyle w temacie
Akurat mam na was wyjebane i nie muszę nic koloryzować. Pobiegłem z chłopakiem z Jaroty z tego całego ogródka piwnego w miejsce gdzie kopaliście chłopaka obok Kurzajewskiego z TVP
koloryzujesz bo wczesniej pisales ze zostales odciagniety przez osobe z Radomiaka ktora powiedziala Ci zebys sie nie wpierdalal, teraz piszesz ze zostales odepchniety i rzucony na ziemie. Śmiem przypuszczać ze nastepnym razem dopiszesz ze rowniez przekopany i do tego zakuty w kajdanki.
-
Nie wiele brakowalo;)son pisze:Osobiście żałuję, że ekipa Radomiaka nie została przekopana przez liczniejszą grupę na tym meczu.
-
nie jest dokładnie tak jak piszesz, wtedy rzeczywiście na stadionie nie było młyna , nie prowadziliśmy dopingu i nie wisiały flagi, gdy Radomiak wjechał na naszym sektorze było tylko kilku 5-7 kibiców, którzy na widok ok 50 ekipy Radomiaka rzeczywiście się ewakuowali, nie było żadnego takiego tłumaczenia o którym piszesz, zbieramy się tylko na wybrane mecze i na nich prowadzimy doping tak jest już od kilku lat, tak w ramach wyjaśnienia bo to nie temat,GBE pisze:przed usunieciem Twojego poprzedniego posta przez moderatora troche inaczej wygladal Twoj wpis, z postu na post coraz bardziej go koloryzujesz no ale tak zwykle bywatomek89 pisze:Radomiak oklepał Powiślanke za skrojenie dwa lata temu flagi dla rocznika 96. Jak ktoś się wstawił za chłopakami którym dosłownie skakali po głowie to odciągali go i kazali spierdalać bo będzie następny. Portfele i telefony wykopywali pod zaparkowane obok samochody. Po tym jak wstawiłem się za trzecim chłopakiem zostałem odepchnięty i rzucony na ziemię z ostrzeżeniem to już moje ostatnie podejście do nich i skończę jak Powiślanka za wpierdalanie się w sprawy z ich podwórka, Frajerskie zachowanie i tyle w temacie
zaraz po skrojeniu tej flagi juniorów przez Powiślanke, Radomiak wjechal na stadion Powiślance podczas meczu ligowego, wtedy Powiślanka uciekła ze stadioniu a tlumaczenie bylo takie ze akurat wtedy nie bylo ich ekipy na stadionie bo wiekszosc poszla do sklepu.... tyle w temaciefan_tatara pisze:To Wielki Radomiak nie umie sobie poradzić z Powiślanką na swoim podwórku? ku*** ludzie zróbcie im wjazd na zbiórkę w tym Lipsku, wyłapcie pojedyncze osoby jak nie możecie dorwać grupy i załatwiajcie swoje sprawy u siebie, a nie na reprezentacji POLSKI. Zarówno Radomiak jak Powiślanka mi lata koło ch..., ale po meczu w Kownie mam nadzieję, że na kolejnych meczach kadry dojedzie ktoś Radomiaka jak burą sukę. Wielki c*** wam w d***, nie pozdrawiam.
z naszej wszystko to co miało zostać napisane zostało napisane, nie będziemy z wami wchodzić w żadną dyskusje bo były ich już setki i do żadnych sensownych wniosków nie doprowadziły, także wszystko w tym temacie ze strony Powiślanki
-
Albercik pisze:Nie wiele brakowalo;)son pisze:Osobiście żałuję, że ekipa Radomiaka nie została przekopana przez liczniejszą grupę na tym meczu.
Przytocz fakty ...
-
-
W Kownie czterech kibiców Zetki z flagą.

-
Przefrajerska akcja radomiaka. Niech tylko później nie płaczą, jak dostaną na kadrze klapsy od kogoś silniejszego niż Powiślanka Lipsko.
-
Mławianki Mława 2 osoby
Filmik z ostatniego gazowania, gdzie widac jak psy same w siebie strzelily ;)
http://www.youtube.com/watch?v=fPppTa5H5Os
Filmik z ostatniego gazowania, gdzie widac jak psy same w siebie strzelily ;)
http://www.youtube.com/watch?v=fPppTa5H5Os
-
A wogóle to ilu dokładnie było chlopakow z Radomiaka,chodzi mi tylko o tych co zaatakowiali tych dwoch chlopakow?
-
LKS-u Czarnylas 4 osoby
[link]
PS. Dzięki dla Sparty Szepietowo za dostarczenie browarów do pociągu ;)
[link]
PS. Dzięki dla Sparty Szepietowo za dostarczenie browarów do pociągu ;)
[link]
-
Orientuje się Ktoś z Was, czy obejrzę może gdzieś jakoś wkrótce retransmisję tego meczu w tv lub w internecie ?

-
23:20 TVP Sport.Mario_Stomil pisze:Orientuje się Ktoś z Was, czy obejrzę może gdzieś jakoś wkrótce retransmisję tego meczu w tv lub w [link] ?
-
Akurat Radomiak nie powinien tak głośno szczekać. Nie jest ekipą dużego kalibra, a średnią pipidówką. Dziękuje

-
Nie przesadzajmy, jakiego sredniego kalibru? Ekipy sredniego kalibru robia z Radomiaka miazge. Mam nadzieje, ze pewne kroki zostana poczynione i przy kolejnej okazji na meczu repry zostanie Radomiakom ich miejsce w szeregu uzmyslowione bo najwidoczniej sie im zapomnialo.
-
-
Kolego, owa "akcja" nie trwała godzinę a kilkadziesiąt sekund, poza tym nie było wtedy wielu "ogarniętych" w podobnej liczbie, część myślała, że spięcie jest z ochroną.Radomski Dresiarz pisze:jesli jest to dla was takie wydarzenie do ktorego powinno nie dojsc to bylo ich odgarnac i zbic a nie teraz pisac Radomiak z malej litery, eh kibice.netkrzycho_ASR pisze:Przefrajerska akcja radomiaka. Niech tylko później nie płaczą, jak dostaną na kadrze klapsy od kogoś silniejszego niż Powiślanka Lipsko.
Dla niektórych właśnie tak się stanie - kiedyś kibiice Radomiaka teraz kibice radomiaka. Czaisz?
-
j**** radomiak (celowo z malej), na nastepny mecz niech sie lepiej nie wybierają
p.s. nie jestem z Powiślanki
p.s. nie jestem z Powiślanki