Świeta Wojna czyli Derby Krakowa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Podoba mi się komentarz JSC na temat antydopingu u nas
A więc - antydoping u nas jest, to wiedzą wszyscy, ale ludzie, nie fisiujcie na tym punkcie, bo WTSK przeważnie śpiewa się u nas maksymalnie raz podczas meczu, a w ostatnim czasie na serio było wiele meczy, kiedy WTSK nie było śpiewane w ogóle. Owszem, były takie czasy, kiedy leciało to znacznie częściej, owszem, przed Derbami ciśnienie rośne, tak więc na meczu z Koroną było zaśpiewane moze 2 razy, ale bez przesady, ze jest u nas tylko Anty-Doping. Niech się najlepiej wypowiedzą na ten temat kibice, którzy na nasz stadion zawitali, taki Widzew na przykład więcej bluzgał na nas niż my na nich i bynajmniej nie my to zaczęliśmy więc nie piszcie że Cracovia to specjaliści w antydopingu. Co do Derbów to mam nadzieję, że pokażemy się nie tylko od strony Anty, chociaż wszyscy wiedzą, jakie osoby znajdą się na Derbach w sektorze przyjezdnych...
A więc - antydoping u nas jest, to wiedzą wszyscy, ale ludzie, nie fisiujcie na tym punkcie, bo WTSK przeważnie śpiewa się u nas maksymalnie raz podczas meczu, a w ostatnim czasie na serio było wiele meczy, kiedy WTSK nie było śpiewane w ogóle. Owszem, były takie czasy, kiedy leciało to znacznie częściej, owszem, przed Derbami ciśnienie rośne, tak więc na meczu z Koroną było zaśpiewane moze 2 razy, ale bez przesady, ze jest u nas tylko Anty-Doping. Niech się najlepiej wypowiedzą na ten temat kibice, którzy na nasz stadion zawitali, taki Widzew na przykład więcej bluzgał na nas niż my na nich i bynajmniej nie my to zaczęliśmy więc nie piszcie że Cracovia to specjaliści w antydopingu. Co do Derbów to mam nadzieję, że pokażemy się nie tylko od strony Anty, chociaż wszyscy wiedzą, jakie osoby znajdą się na Derbach w sektorze przyjezdnych...
-
i z czego rżysz ? najlepsze jest to ze ci co nie chodza na nasz stadion wiedza najlepiej...ciekawe skad ? przeciez nasze mecze w c+ nie chodza...malolaty sie naczytaly ze kiedys na Cracovii 80% spiewow to byl anty-doping i mysla ze dalej tak jest...puknijcie sie w te male glowki...WTSK na naszym stadionie spiewane jest RAZ na meczu ! Korona to byl wyjatek bo raz oni zaintonowali,a raz my...
żartowniś![]()
Wydaje mi się, ze przeszliscie transformację po ostatniej rocznicy śmierci JPII, bynajmniej - Wasz stadion, wasz doping
tyle !
a teraz mnie zjedzcie

-
"Nie wałkujmy tego tematu, nie zróbmy się takim pośmiewiskiem jak Łódź. Na internecie każdy mądry, co ma być to będzie wszystko wyjaśni się na mieście.
Powodzenia"
Gdzie k**** Łódź jest pośmiewiskiem??? Myśl czasem pusta głowo ! Na jakiej podstawie?? Bo koledzy z forum tak napisali ??? Sam jesteś pośmiewiskiem . Nie wypowiadasz się na szczęscie mimo nicku w imieniu wszysytkich fanów Pasów więc na drugi raz miarkuj się ze swoimi debilnymi wpisami bo jak na razie (NIE NA NECIE) to Kraków ma problem z uzyskaniem szacunku fanów z Polski ...
W derbach trzymam mocno kciuki za Cracovie ...
Powodzenia"
Gdzie k**** Łódź jest pośmiewiskiem??? Myśl czasem pusta głowo ! Na jakiej podstawie?? Bo koledzy z forum tak napisali ??? Sam jesteś pośmiewiskiem . Nie wypowiadasz się na szczęscie mimo nicku w imieniu wszysytkich fanów Pasów więc na drugi raz miarkuj się ze swoimi debilnymi wpisami bo jak na razie (NIE NA NECIE) to Kraków ma problem z uzyskaniem szacunku fanów z Polski ...
W derbach trzymam mocno kciuki za Cracovie ...
-
Dzisiaj wracałem z Krakowa i wpadłem na Lotnisko Czyżyny na browarka pospacerować i pooglądać eksponaty w Muzeum Lotnictwa, i moim oczom okazał się porażający widok, około 35-40 suk, duże policyjne Stary, kilka armatek wodnych, jakieś policyjne auta terenowe. Zrobili sobie niezłe ćwiczenia, najpier jeździli w kółko, robili jakieś kombinacje, później biegali i ustawiali się w szeregach, robili "szarże".
Widok iście konkretny, niczym manewry NATO
Widok iście konkretny, niczym manewry NATO

-
Kiedyś założyłeś temat w HP dlaczego to forum upadło. Otóż tutaj masz odpowiedź. Upadło przez taką napinkę, jaką ty siejesz. Większość z politowaniem patrzy na teksty wypisywane przez takich kumatych kibiców jak ty.MBTCh pisze:Największe derby w Polsce to może 20 lat temu Kraków miał. Łódź czy Sląsk już dawno przerosły skalą te Krakowskie. No chyba że o wielkości derbów świadczy ilość noży w żebrach przeciwnika, wtedy powodzenia zyczę
Pzdr napinaczu, walcz dalej.
-
-
powiniene dostac nagrode ze post miesiaca...TSW1906 pisze: No wiadomo jakie: 3/4 na sterydach , 1/4 na amfetaminie , prawie wszyscy wyjda od dluzszego czasu z osiedlowych klatek i beda mieli okazje rozpie*dolic sektor na stadionie Wisly.
Co do tego waszego dopingu Anty to jestescie jak PIS ,zyjecie z nienawisci do kogos czegos ,wasi kibice to nie pokolenie JP2 ,ktorym sie chlubicie tylko pokolenie HWDP i Je*ac Wisle i policje
a na 16 urodziny niech rodzice zmienia Ci neostrade na chello

-
- ostatnie ostrzeżenie
TWSDPółtorej godziny przedsprzedaży wystarczyło, żeby rozeszły się wszystkie wejściówki na niedzielne spotkanie Wisły z Cracovią. Derby Krakowa obejrzy więc komplet kibiców. Tak jak można było się spodziewać, biletów nie wystarczyło dla wszystkich zainteresowanych przybyciem na ten mecz.
Decyzją Komisji Ligi Ekstraklasy SA, podjętą po ligowym spotkaniu z Odrą Wodzisław, derbowy pojedynek oglądnąć będzie mogło tylko 15 tysięcy fanów, po tym jak na dwa mecze została zamknięta dla publiczności trybuna D. Nieoficjalnie wiadomo, że w dniu jutrzejszym może zapaść jeszcze decyzja o częściowym uchyleniu kary i wpuszczeniu kibiców Białej Gwiazdy na trybunę D.
Po uwzględnieniu wszelkich aspektów sprawy, istniałyby bowiem od strony prawnej aspekty pozwalające taką decyzję podjąć. Rzekomo golkiper wodzisławskiej Odry, podczas przesłuchania wyjaśniającego, wbrew jego wcześniejszym wypowiedziom, nie potwierdził, że widział lecący z trybun w jego kierunku ostry przedmiot. Co więcej, mówi się, że nagrania z monitoringu również tej sytuacji nie ukazują. Na boisko poleciał tego dnia szereg innych przedmiotów, czemu zaprzeczyć nie można. Wisła ukarana została już karą finansową, a także zamknięciem trybuny na mecz z Ruchem Chorzów. Pojedynek z Cracovią jest wydarzeniem wyjątkowym, także ze względu na kwestie bezpieczeństwa i antagonizmy między kibicami obydwu drużyn.
Istnieją więc pewne podstawy by ubiegać się o częściowe uchylenie kary. Innym rozwiązaniem byłoby zamknięcie trybuny C i wpuszczenie kibiców na sektory trybuny D, która może pomieścić większą liczbę widzów, jest przy tym znacznie nowocześniejsza i posiada lepsze zabezpieczenia w perspektywie elektryzującego kibiców meczu z Cracovią.
PS: wszyscy z Cracovii mają być ubrani na czarno... więc będzie grożnie.
-
coś mało wiesz.Piotras ŁKS pisze:co do samej polemiki an temat derbów to obiektywnie patrząc to te NAJLEPSZE to jednak ma Łódź![]()
Kraków ma najbogatszą historie derbowych pojedynków ale kibicowski poziom tych spotkań odkąd Cracovia wrocila do ektraklasy raczej nie zachwyca ze względu na ilosc przyznawanych biletów dla gości w obie strony... to juz nie ta sama Święta Wojna
Derby Śląska zostawie bez szerszego komentarza, jeden napompowany przez media mecz na Śląskim to troche za mało na miano NAJWIĘKSZYCH DERBÓW
Derby Łodzi od dluzszego czasu trzymają równy wysoki jak na polskie standardy poziom (z malymi wyjatkami) i na dzien dzisiejszy zdecydowanie to sa najlepsze DERBY
Co do derbów to zycze sobie abym usiadł przed C+ i zobaczył swietne widowisko na trybunach i na boisku
pozdro dla normlanych
-
Dajcie już spokój z tym ant dopingiem, Wisła wczoraj śpiewała Legia to stara k.. chociaż kibiców Legii nie było, sztabowi szkoleniowemu chyba śpiewali. Ale oczywicie to pewnie jest wina Cracovii, trzeba to jakoś z nią połączyć bo wszystko co złe to Cracovia.
ku*** najśmieszniejsze jest to że ze wszystkich klubów wszyscy wiedzą najlepiej co dzieje się na stadionie Cracovii, mogliby wnet robić wykresy kiedy jest jaka częstotliwość spiewania WTSK. Ciekawe skąd - meczów nie ma w telewizji, chyba ze po skrótach na TVN da sie wykminić co i jak.
Jak Cracovia zaśpiewa na jakimś meczu coś anty to od razu 1500 ludzi oburzonych. Jak jestescie tacy grzeczni to zacznijcie na siatkówkę chodzić, tam jest rodzinna atmosfera. Tylko ze każdy z tych oburzonych na meczu swojej drużyny na całą mordę drze przyśpiewki anty. Chyba ze nie chodzi na mecze, to juz inna, odzielna sprawa. Zaraz bedziecie płakać ze sie szale pali, bo już widziałem w jednym temacie ze chłopak narzeka ze krojenie bluz to jest frajerskie. Trzeba chyba powoli opuszczać ten smutny kraj bo to przekracza granice absurdu. Tu jakiemuś gosciowi nie pasuje że Cracovia bedzie cała na czarno, a przyszliby wszyscy na inny kolor to by pewnie powiedział - ku***, nawet nie umieją się zorganizować, każdy ubrany jak chce. Boli Cie to ze na czarno ? czy musialeś się wykazać i coś napisać a za bardzo nie miałeś pomysłu na nic sensownego ?
ku*** najśmieszniejsze jest to że ze wszystkich klubów wszyscy wiedzą najlepiej co dzieje się na stadionie Cracovii, mogliby wnet robić wykresy kiedy jest jaka częstotliwość spiewania WTSK. Ciekawe skąd - meczów nie ma w telewizji, chyba ze po skrótach na TVN da sie wykminić co i jak.
Jak Cracovia zaśpiewa na jakimś meczu coś anty to od razu 1500 ludzi oburzonych. Jak jestescie tacy grzeczni to zacznijcie na siatkówkę chodzić, tam jest rodzinna atmosfera. Tylko ze każdy z tych oburzonych na meczu swojej drużyny na całą mordę drze przyśpiewki anty. Chyba ze nie chodzi na mecze, to juz inna, odzielna sprawa. Zaraz bedziecie płakać ze sie szale pali, bo już widziałem w jednym temacie ze chłopak narzeka ze krojenie bluz to jest frajerskie. Trzeba chyba powoli opuszczać ten smutny kraj bo to przekracza granice absurdu. Tu jakiemuś gosciowi nie pasuje że Cracovia bedzie cała na czarno, a przyszliby wszyscy na inny kolor to by pewnie powiedział - ku***, nawet nie umieją się zorganizować, każdy ubrany jak chce. Boli Cie to ze na czarno ? czy musialeś się wykazać i coś napisać a za bardzo nie miałeś pomysłu na nic sensownego ?

-
-
Co do rangi derbow to Lodzianom mozemy tylko pozazdroscic liczby biletow na wyjazdach,natomiast z calym szacunkiem dla Ruchu i Gornika to nie sa takie prawdziwe derby, skala nienawisci tez nie mozna porownac derbow Slaska do derbow Krakowa,ja mam takie marzenie mecz Wisla-Cracovia na takim stadionie jak Slaski po 15-tys. biletow dla obu ekip,ale nie sadze zeby taki mecz zostal dograny do konca.
-
Powiedz mistrzu co takiego dobrego palisz, bo po Twoim poście można wywnioskować, że daje niezłe efektypMaHsDy pisze:Podoba mi się komentarz JSC na temat antydopingu u nas

-
-
jak moze zarząd Wisły wogóle coś takiego rozkminić, skoro derby wstecz przy R22, KSC rozdupca sektor gości.komi pisze:Pytanie do Wisly , macie duzy stadion nie da rady Cracovii cos takiego ,,zalatwic" z zarzadem ? Zrobic jakies ustalenia i moze by dali wiecej biletow ....
Dla mnie to niech ich wejdzie nawet całe E, a my możemy w te marne 325 wejśc na KSC.. ale to jest Kraków i liczby choćby w połowie jak na Śląsku czy Łodzi długo, długo jeszcze nie przejdą.. inny klimat, po prostu.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
Tyle wniosłem co i Ty kolego z "niewłaściwej strony Błoń".JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Sam wypisujesz takie farmazony "że klękajcie narody".
Po za tym, nie musisz występować w roli adwokata. Chłop na pewno potrafi sam odpowiedzieć.
-
nie rozumiem ostatniego zdania i czemu to do mnie... wnies troche spokoju w swoj stan podniecenia przed derbowegoMorpheus05 pisze:Tyle wniosłem co i Ty kolego z "niewłaściwej strony Błoń".JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Po za tym, nie musisz występować w roli adwokata. Chłop na pewno potrafi sam odpowiedzieć.

-
A ja odnosze wrażenię że czepiasz się mnie przez wzgląd na kilka innych tematów tu na forum, czyż tak nie jest "krakowski każułalu"?PawełTSW pisze:Kiedyś założyłeś temat w HP dlaczego to forum upadło. Otóż tutaj masz odpowiedź. Upadło przez taką napinkę, jaką ty siejesz. Większość z politowaniem patrzy na teksty wypisywane przez takich kumatych kibiców jak ty.MBTCh pisze:Największe derby w Polsce to może 20 lat temu Kraków miał. Łódź czy Sląsk już dawno przerosły skalą te Krakowskie. No chyba że o wielkości derbów świadczy ilość noży w żebrach przeciwnika, wtedy powodzenia zyczę
Pzdr napinaczu, walcz dalej.

Z politowaniem to może się ludzie patrzą, na tą całą krainę noży. A jak uważasz moja powyższą wypowiedź za napinkę, to chyba cię boli prawda o własnym mieście. Będę to wypominał kiedy mi sie będzie chciało. Ty też nie staraj się ukrywać prawdy, piętnuj ją i potępiaj.
Pzdr każułalu, walczę dalej
-
śmiem twierdzić ze nie tyle co ja, bo ja przynajmniej powiedziałem o co mi chodzi, a Ty zapytales sie gościa co on pali, tak jakby nie dało się powiedzieć co nie pasuje Ci w jego wypowiedzi. Chyba ze nie wiesz co a poczułeś potrzebę żeby sie wykazać.Morpheus05 pisze:Tyle wniosłem co i Ty kolego z "niewłaściwej strony Błoń".JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Zresztą bardziej chodziło mi o Twoje trzy posty jeden po drugim i praktycznie każdy o niczym.

-
Wiesz co chłopie ?!JSC pisze:śmiem twierdzić ze nie tyle co ja, bo ja przynajmniej powiedziałem o co mi chodzi, a Ty zapytales sie gościa co on pali, tak jakby nie dało się powiedzieć co nie pasuje Ci w jego wypowiedzi. Chyba ze nie wiesz co a poczułeś potrzebę żeby sie wykazać.Morpheus05 pisze:Tyle wniosłem co i Ty kolego z "niewłaściwej strony Błoń".JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Zresztą bardziej chodziło mi o Twoje trzy posty jeden po drugim i praktycznie każdy o niczym.
Odpuść sobie. Za przeproszeniem pier**lisz jak potłuczony.
Twoim zdaniem twój koleś po szalu, stwierdzeniem: K.M.W.T.W. przekazał całą istotę sprawy w kwestii derbów, tak ?!
Tyle powiedział on, co i ty !
Nabijanie postów to raczej przypisz sobie. Zamieściłem praktycznie trzy posty zaraz po sobie tylko i wyłącznie z tego względu, że "akurat "oblukałem" temat związany z derbami.
Czytając je, stwierdziłem, że poziom wypowiedzi niektórych ludzi jest bez obrazy- naprawdę żałosny. Stąd właśnie moja reakcja. Gówno wnoszą zarówno posty w rodzaju: k.m.w.t.w. jak i twoje. Ja tylko zwracam uwagę na poziom piszących.
Nie masz nic do dodania, to ...... !
"Paniał" ?!
-
Nieznasz realiów GS to niepisz nic na temat Sląskich Derbów sa i będą zawsze na takim poziomie atrakcyjnosci kibicowskiej mowie tu o chuligance jak w Krakowie na wszystkich dzielnicach jest duzo gorzej niz w Krk wokół stadionu rozgrywanego meczu czy czatowanie na rywali to jest to samo tylko na większą skale , więcej fan klubów itp wrogie nastawienie dla rywali jest bardzo duze , tak samo jak w Krakowie Zabicie iluś tam kibiców tak samo u nas jest takze nie gadaj głupstw bo tak jak napisałem wczesniej mało wiesz.bing2 pisze:Co do rangi derbow to Lodzianom mozemy tylko pozazdroscic liczby biletow na wyjazdach,natomiast z calym szacunkiem dla Ruchu i Gornika to nie sa takie prawdziwe derby, skala nienawisci tez nie mozna porownac derbow Slaska do derbow Krakowa,ja mam takie marzenie mecz Wisla-Cracovia na takim stadionie jak Slaski po 15-tys. biletow dla obu ekip,ale nie sadze zeby taki mecz zostal dograny do konca.

Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca
-
No to W********** do temu o derbach Górnego Śląska i będzie po kłopocie.
Co za ku*** mentalność.
Ja do tematu derbowego GŚ czy Łodzi nawet nie zaglądam.
Tutaj przychodza mędrcy i się będą licytować że u nich jest lepiej.
Jest to jest. Chcesz tym tutaj podbudować swój status?
A mędrców od piętnowania sprzętu (mbtch) zapraszam do mieszkania w Krakowie i opowiedzenia się po jednej ze stron. Albo po pół roku zmienicie hobby na tetr albo sami będziecie biegać z nożem. Jedno pewne - takich kocopołów nie wykraczających poza teorię nie będziecie pisać.
Co za ku*** mentalność.
Ja do tematu derbowego GŚ czy Łodzi nawet nie zaglądam.
Tutaj przychodza mędrcy i się będą licytować że u nich jest lepiej.
Jest to jest. Chcesz tym tutaj podbudować swój status?
A mędrców od piętnowania sprzętu (mbtch) zapraszam do mieszkania w Krakowie i opowiedzenia się po jednej ze stron. Albo po pół roku zmienicie hobby na tetr albo sami będziecie biegać z nożem. Jedno pewne - takich kocopołów nie wykraczających poza teorię nie będziecie pisać.
-
Morpheus05 nie napisałem że ten koleś stwierdzeniem kmwtw przekazał całą istotę sprawy, dla mnie to też było bezsensowne. Zacznij czytać to co pisze a nie odpowiadaj na zmyślone sam przez siebie zarzuty to może zaczniesz pojmowac o co chodzi innym. Masz jakieś ale do moich wypowiedzi ale nie piszesz konkretnie jakie - to jest właśnie Twój problem, chciałbyś się przypieprzyć do czegoś ale nie ma za bardzo do czego to piszesz ogólnie. Napisz co Ci nie pasuje to możemy pogadać, a nie co drugi post " twoje posty nic nie wnoszą, piszesz takie glupoty że klękajcie narody". Sam nie napiszesz nic konkretnego tylko zajmujesz się krytyką innych, tak jakbyś był tutaj jakimś cenzorem czy ki c*** wie czym. A najgorsze jest to że uważasz ze niesamowicie wiele wniosłeś do dyskusji 
Nie musisz mi już odpowiadać, wiem że masz się za największego mądralę i nawet pewnie nie przeczytasz dokladnie tego co piszę tylko odpowiesz na swoje zmyślone zarzuty, więc odpowiedź byłaby bez sensu. Narka

Nie musisz mi już odpowiadać, wiem że masz się za największego mądralę i nawet pewnie nie przeczytasz dokladnie tego co piszę tylko odpowiesz na swoje zmyślone zarzuty, więc odpowiedź byłaby bez sensu. Narka

-
Napisałeś kretyńskiego posta, to ci wykazałem, że właśnie przez takie zaczepki i prostacką napinkę to forum nie jest takie jak być powinno.MBTCh pisze:A ja odnosze wrażenię że czepiasz się mnie przez wzgląd na kilka innych tematów tu na forum, czyż tak nie jest "krakowski każułalu"? Jak tam, jakiegoś "pit bulla" czy innego "pretoriana" wypatrzyłes ostatnio?
Widzę, że miałem rację, bo idealnie pokazuje to twoja zaczepna odpowiedź, która w ogóle nie odnosi się do tego co napisałem.
Jasne, wypominaj. Porejestruj się na innych forach i też zacznij wypominać. W końcu net daje ci możliwość wyleczenia kompleksów, "Turysto" spod Warszawy.MBTCh pisze: politowaniem to może się ludzie patrzą, na tą całą krainę noży. A jak uważasz moja powyższą wypowiedź za napinkę, to chyba cię boli prawda o własnym mieście. Będę to wypominał kiedy mi sie będzie chciało.
Bez odbioru, to temat o derbach i nie zamierzam już nikomu przeszkadzać w prowadzeniu wojenek na necie.
Bywaj chuliganie.
-
-
-
i wszystko jasneoprawa byla rozwinieta okolo dwóch i pól godziny przed stadionem na terenie stadionu , byla rozwinieta cala, lezala tak dobre 5 minut, Riposta wisly dziwnie jakos na zoltym materiale. pozatym bylo widac ze od spodu jest folia wiec im jeszcze nie wyschlo.

Flaga na maszt Kraków jest nasz...
-
przecież pisał to koleś od Was więc nie do końca jasne.. i nigdy się nie dowiecie hyhycracovia_k pisze:i wszystko jasneoprawa byla rozwinieta okolo dwóch i pól godziny przed stadionem na terenie stadionu , byla rozwinieta cala, lezala tak dobre 5 minut, Riposta wisly dziwnie jakos na zoltym materiale. pozatym bylo widac ze od spodu jest folia wiec im jeszcze nie wyschlo.
st.Marynarz pisze:Niema co juz pisac o nie pojawienu sie Wisły na rynku nie od dzisiaj wiadomo ze Wisła to Ultraska a Cracovia Bandytka i niema co pierdolic
-
1 - brak oprawy i tlumaczenie sie ze mysleliscie ze wam otworza D i ze oprawa byla przygotowana na w/w sektor - zenada !!!
2 - baliscie sie palic barwy,zeby wam nie zamkneli stadionu...zenada !!! TO BYLY DERBY !!!
3 - zdobyliscie mistrzostwo Polski,a to my z Lechem i Tychami panowalismy na rynku...zero Wisly...zenada !!!
3 - wasz doping na +
4 - Cabaj pokazal kto ma jaja a kto sie przewraca jak panienka (Zienczuk)...
tyle odemnie...
2 - baliscie sie palic barwy,zeby wam nie zamkneli stadionu...zenada !!! TO BYLY DERBY !!!
3 - zdobyliscie mistrzostwo Polski,a to my z Lechem i Tychami panowalismy na rynku...zero Wisly...zenada !!!
3 - wasz doping na +
tyle odemnie...

-
no już nie p******isaac pisze:1 - brak oprawy i tlumaczenie sie ze mysleliscie ze wam otworza D i ze oprawa byla przygotowana na w/w sektor - zenada !!!
3 - wasz doping na +
tyle odemnie...
ale w końcu trzeba jakieś wytłumaczenie sobie znaleźć
P.S. jak na nas nie bluzgacie to się okazuje, że wy w ogóle repertuaru nie macie...żenada

Wisła Pany