Świeta Wojna czyli Derby Krakowa

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Szejk

Post autor: Szejk »

komi pisze:Pytanie do Wisly , macie duzy stadion nie da rady Cracovii cos takiego ,,zalatwic" z zarzadem ? Zrobic jakies ustalenia i moze by dali wiecej biletow ....
jak moze zarząd Wisły wogóle coś takiego rozkminić, skoro derby wstecz przy R22, KSC rozdupca sektor gości.
Dla mnie to niech ich wejdzie nawet całe E, a my możemy w te marne 325 wejśc na KSC.. ale to jest Kraków i liczby choćby w połowie jak na Śląsku czy Łodzi długo, długo jeszcze nie przejdą.. inny klimat, po prostu.
iparts.pl
Morpheus05

Post autor: Morpheus05 »

JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Tyle wniosłem co i Ty kolego z "niewłaściwej strony Błoń".
Sam wypisujesz takie farmazony "że klękajcie narody".
Po za tym, nie musisz występować w roli adwokata. Chłop na pewno potrafi sam odpowiedzieć.
gawcio[Sekcja Muszyna]

Post autor: gawcio[Sekcja Muszyna] »

Morpheus05 pisze:
JSC pisze:Morpheus05 czepiasz sie chłopaka a sam napisałeś trzy posty nic nie wnoszące, a zwłaszcza ten pierwszy.
Po za tym, nie musisz występować w roli adwokata. Chłop na pewno potrafi sam odpowiedzieć.
nie rozumiem ostatniego zdania i czemu to do mnie... wnies troche spokoju w swoj stan podniecenia przed derbowego
JSC

Post autor: JSC »

Morpheus05 pisze:
śmiem twierdzić ze nie tyle co ja, bo ja przynajmniej powiedziałem o co mi chodzi, a Ty zapytales sie gościa co on pali, tak jakby nie dało się powiedzieć co nie pasuje Ci w jego wypowiedzi. Chyba ze nie wiesz co a poczułeś potrzebę żeby sie wykazać.
Zresztą bardziej chodziło mi o Twoje trzy posty jeden po drugim i praktycznie każdy o niczym.
nikczemny

Post autor: nikczemny »

Czy jakiś łaskawy mod mógłby zamknąć temat do niedzieli?
Przecież tu "dyskutuje" się o niczym.
Jedni p******* o innych derbach,drudzy sięprzekomarzają kto ejst bardziej merytoryczny a kto mniej.
Naprawdę chyba da się wytrzymać do niedzieli bez tego tematu a potem juz oceniać będzie co.
szalona musztarda

Post autor: szalona musztarda »

Wisła Pany 8)
cracovia_k
Kontakt:

Post autor: cracovia_k »

oprawa byla rozwinieta okolo dwóch i pól godziny przed stadionem na terenie stadionu , byla rozwinieta cala, lezala tak dobre 5 minut, Riposta wisly dziwnie jakos na zoltym materiale. pozatym bylo widac ze od spodu jest folia wiec im jeszcze nie wyschlo.
i wszystko jasne :)
Szejk

Post autor: Szejk »

cracovia_k pisze:
oprawa byla rozwinieta okolo dwóch i pól godziny przed stadionem na terenie stadionu , byla rozwinieta cala, lezala tak dobre 5 minut, Riposta wisly dziwnie jakos na zoltym materiale. pozatym bylo widac ze od spodu jest folia wiec im jeszcze nie wyschlo.
i wszystko jasne :)
przecież pisał to koleś od Was więc nie do końca jasne.. i nigdy się nie dowiecie hyhy
creative

Post autor: creative »

już wiemy:)
nikczemny

Post autor: nikczemny »

No czyli nic się nie zmieniło.
Derby dla Cracovii, Kraków do niej należy.
Pozdro dla kumatych, kto ma wiedzieć ten Isaac.
Chyba temat można zamknąć gdyż już wszystko jasne.
_mk_
Major

Post autor: _mk_ »

Derby, derby i po derbach...zamykam ;)
Zablokowany