kibic_21_ pisze:Ile miedzi w grudziądzu.ostrovi w inie.oraz olawy w chojnicach?
Miedz w 9-11 osób
Zielnik co to się stało ? ku*** Miedż w takiej liczbie ? Ogólnie mam wyjebane na tą twoją Miedź ale robisz tu z niej Boga nie wiadomo jakiego. Dla porównania kolego Tychy do którch tak tu sapiesz i zarzucasz konfidenctwo ( do tej pory nie potwierdzone ) były tam w liczbie 10 razy większej . Legia ile dostała biletów do Gliwic ?
A ja mam akurat wyjebane na to co ty piszesz i na tyską bandę festów która twierdzi że nic się nie stało.Nie potwierdzone? Jak na razie to ty tylko twierdzisz że nie potwierdzone,oni sami milczą w tym temacie.Dlaczego?
Panuje tam po prostu kolesiostwo i po prostowali chłopaków twierdząc że ich zeznania nie są dojebane! Miej swój rozum i się nie patrz na całą sytuacje przez pryzmat zgody.
Ty mi może powiesz czy jest wporządku jeżeli legniczanie twierdzą że nie rzucali kamieniami w Policje,(co akurat było prawdą),a tyskie mówią że tak widzieli jak rzucają ale nie potrafią pokazać którzy dokładnie.
Koniec w tym temacie.
Dokładnie 66 minut przed pierwszym gwizdkiem sędziego w derbowej potyczce pomiędzy Polonią Bytom a GKS-em Katowice na Olimpijskiej pojawiły się autokary wiozące 200. sympatyków klubu z Bukowej. W kierunku wysiadających z autobusów kibiców z Katowic poleciały butelki i petardy rzucane przez grupę pseudokibiców bytomskiego klubu.
Skutecznie interweniowała jednak Policja, która najpierw zatrzymała atak kiboli Polonii, a następnie zwartym szykiem oddzieliła zwaśnione grupy kibiców. Na prowokację ze strony pseudokibiców niebiesko-czerwonych kibice GieKSy nie zareagowali i ze spokojem wchodzili na sektor gości, który dziś wypełni się do swojej maksymalnej obecnie pojemności.
Godzien uwagi jest także fakt, że mimo licznych problemów natury organizacyjno-finansowej Polonia zgodnie z regulaminem potrafiła przyjąć zorganizowaną grupę sympatyków drużyny z Katowic.
Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
Nasze są miasta, miasteczka, wsie i osady !!! Widzew Łódź
czajnik pisze:Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
Nie, Wy jesteście prekursorami wszystkiego co związane z kibicowaniem. Jesteście najlepsi :|
co do meczu Wisła- Widzew :
Wisła w dniu meczu traci dużo barw i to ze strony hasającego bez obstawy Ruchu a także ze strony aktywnej w tym dniu Cracovii ...
czajnik pisze:Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
Nie tak dawno na na Piast Gliwice jeździło sporo ekip mimo, że sektor gości był zamknięty
baniak pisze:Jaka ta Polonia jest zenująca. zamiast sie skupić na dopingu i oprawie związanej z tym że zaraz zdechną i ich nie bedzie to oni się napinają caly mecz i oprawa anty.
Zdychac kompleksiarze !!!
A co to znaczy,że "ich nie będzie"?Czy spadek piłkarzy do ligi niżej,czy rozwiązanie sekcji piłkarskiej to dla ciebie definitywny koniec?Jakby co,to jesteś w błędzie,uwierz mi na słowo
z tego co pamiętam to Legia pojechała do Kopenhagi na UEFA w 2000. Bilety miało 500 osób. Reszta wiedziała, że nie wejdzie
Nie tyle "wiedziała", że nie wejdzie, co l"iczyła się z tym", że nie wejdzie.
baniak napewno każda ekipa podporządkuje się takim baranom i kompleksiarzom jak Ty. Nie masz pojęcia co to są derby to gromkie wy.pierdalaj i skończ durną polemikę która do niczego nie prowadzi.
Syrena Młynary - Jeziorak Iława
W trakcie sobotniego meczu w Młynarach musiała interweniować policja, po tym jak grupa zamaskowanych chuliganów wtargnęła na płytę boiska. Zatrzymano cztery osoby.
Policja interweniowała podczas meczu w Młynarach
Do incydentu doszło podczas meczu Syreny Młynary z Jeziorakiem Iława na około 20 minut przed końcem spotkania, czyli około godz. 18.20.
- Na mecz przyjechali busem kibice z Iławy. Było ich około 12 - opowiada nam jeden ze świadków zdarzenia. - Nie można mieć do nich pretensji. Byli spokojni, nikogo nie zaczepiali... W pewnym momencie na stadionie pojawiła się grupa osób z Elbląga, mieli ze sobą kominiarki. Jak ich zobaczyli kibice z Iławy, to zaczęli uciekać i to przez boisko. Tak się złożyło, że akurat była przerwa w grze z powodu kontuzji jednego z zawodników. Przebiegli przez boisko i gra mogła być kontynuowana.
Uciekający kibice z Iławy mieli schronić się na terenie prywatnej posesji. Na miejscu interweniowała policja.
- Zatrzymaliśmy cztery osoby, są to mieszkańcy Iławy. Niewykluczamy kolejnych zatrzymań - mówi mł. asp. Krzysztof Nowacki z zespołu prasowego Komendy Miejskiej Policji w Elblągu.
Ciekawi mnie powod zatrzymania Kibicow Jezioraka. Mam nadzieje ze osoba która była na tym meczu sie wypowie na ten temat z jakiego powodu zostalisice zatrzymani, skoro uciekaliście przed Olimpią. Swoją drogą jechac w 8 osób jak widać na gorący teren dziwne tym bardziej , że ostatnio pisano ze w 40 osób wspomagają Elanowców. Ciekawa wymiana uprzejmosci na meczu Zaglebie - Śląsk
Fanatyczny styl pisze:Ciekawi mnie powod zatrzymania Kibicow Jezioraka. Mam nadzieje ze osoba która była na tym meczu sie wypowie na ten temat z jakiego powodu zostalisice zatrzymani, skoro uciekaliście przed Olimpią. Swoją drogą jechac w 8 osób jak widać na gorący teren dziwne tym bardziej , że ostatnio pisano ze w 40 osób wspomagają Elanowców. Ciekawa wymiana uprzejmosci na meczu Zaglebie - Śląsk
No...dziwne w c***, że za swoją drużyną jeżdżą. W ośmiu, nie kalkulowali i jeszcze musieli spierdalać,coś nieprawdopodobnego.
2013 rok, czasy idiotów którzy męskiej przygody nigdy nie przeżyli i pewnie już nie przeżyją, za to opuszki zrogowaciałe od tych "solówek" na fejsach-srejsach.
Jeżeli jesteś idiotą który nie potrafi zmienić języka klawiatury, to nie pisz, że jesteś za granicą.O emigracji i tak już krążą chujowe opinie.