Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
czajnik pisze:Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
Nie, Wy jesteście prekursorami wszystkiego co związane z kibicowaniem. Jesteście najlepsi :|
co do meczu Wisła- Widzew :
Wisła w dniu meczu traci dużo barw i to ze strony hasającego bez obstawy Ruchu a także ze strony aktywnej w tym dniu Cracovii ...
czajnik pisze:Czy w Polsce ktoś wcześniej pojechał na wyjazd (daleki) w takiej liczbie jak Widzew, wcześniej wiedząc, że nie wejdzie na mecz ? Ogólnie jaka ekipa robiła taki numer i w ile osób ? Chodzi mi o większe liczby na dalsze odległości ...
Nie tak dawno na na Piast Gliwice jeździło sporo ekip mimo, że sektor gości był zamknięty
z tego co pamiętam to Legia pojechała do Kopenhagi na UEFA w 2000. Bilety miało 500 osób. Reszta wiedziała, że nie wejdzie
Nie tyle "wiedziała", że nie wejdzie, co l"iczyła się z tym", że nie wejdzie.
Syrena Młynary - Jeziorak Iława
W trakcie sobotniego meczu w Młynarach musiała interweniować policja, po tym jak grupa zamaskowanych chuliganów wtargnęła na płytę boiska. Zatrzymano cztery osoby.
Policja interweniowała podczas meczu w Młynarach
Do incydentu doszło podczas meczu Syreny Młynary z Jeziorakiem Iława na około 20 minut przed końcem spotkania, czyli około godz. 18.20.
- Na mecz przyjechali busem kibice z Iławy. Było ich około 12 - opowiada nam jeden ze świadków zdarzenia. - Nie można mieć do nich pretensji. Byli spokojni, nikogo nie zaczepiali... W pewnym momencie na stadionie pojawiła się grupa osób z Elbląga, mieli ze sobą kominiarki. Jak ich zobaczyli kibice z Iławy, to zaczęli uciekać i to przez boisko. Tak się złożyło, że akurat była przerwa w grze z powodu kontuzji jednego z zawodników. Przebiegli przez boisko i gra mogła być kontynuowana.
Uciekający kibice z Iławy mieli schronić się na terenie prywatnej posesji. Na miejscu interweniowała policja.
- Zatrzymaliśmy cztery osoby, są to mieszkańcy Iławy. Niewykluczamy kolejnych zatrzymań - mówi mł. asp. Krzysztof Nowacki z zespołu prasowego Komendy Miejskiej Policji w Elblągu.
Ciekawi mnie powod zatrzymania Kibicow Jezioraka. Mam nadzieje ze osoba która była na tym meczu sie wypowie na ten temat z jakiego powodu zostalisice zatrzymani, skoro uciekaliście przed Olimpią. Swoją drogą jechac w 8 osób jak widać na gorący teren dziwne tym bardziej , że ostatnio pisano ze w 40 osób wspomagają Elanowców. Ciekawa wymiana uprzejmosci na meczu Zaglebie - Śląsk
Coś kiepsko Polonia Bytom się zaprezentowała jak na derby. Chodzi mi głównie o liczebnośc młyna. Jak na mecz derbowy ilośc "Pozdrowień" mnie nie dziwi.
Czemu na Polonii goście dostają tylko 200 biletów ?
motlok pisze:Coś kiepsko Polonia Bytom się zaprezentowała jak na derby. Chodzi mi głównie o liczebnośc młyna. Jak na mecz derbowy ilośc "Pozdrowień" mnie nie dziwi.
Czemu na Polonii goście dostają tylko 200 biletów ?
bo maja pomniejszony stadion by mniej na ochrone dawac