Pozegnalismy was tak jak pozostale ekipy, ktore przyjezdzaly do Chorzowa wiec nie wiem czego sie czepiasz

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Rozumiem że przyśpiewki po niemiecku przeszły u was do porządku dziennego ? To może jednak złóżcie jakiś wniosek o przeniesienie do bundesligi bo po co się męczyć w tej kopaninie u nasOberLaziskFC pisze:Lechia slyszalna napewno na poczatku prostej :]
Pozegnalismy was tak jak pozostale ekipy, ktore przyjezdzaly do Chorzowa wiec nie wiem czego sie czepiasz
widze kolego ze od niedawna jezdzisz na mecze,M30 pisze:Rozumiem że przyśpiewki [link] przeszły u was do porządku dziennego ? To może jednak złóżcie jakiś wniosek o przeniesienie do bundesligi bo po co się męczyć w tej kopaninie u nas :roll:OberLaziskFC pisze:Lechia slyszalna napewno na poczatku prostej :]
Pozegnalismy was tak jak pozostale ekipy, ktore przyjezdzaly do Chorzowa wiec nie wiem czego sie czepiasz :shock:
Odnośnie meczu Concordia - Resovia.Rozpoczęcie meczu opóźniło się o blisko godzinę z powodu wtargnięcia na boisko kibiców gości
Lechita pisze:Czy kibice Śląska Wrocław po raz pierwszy w swej historii użyli pirotechniki do oprawy, bo nie przypominam sobie by kiedykolwiek jej używali?
Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
Znalazłem coś takiegopelikan24 pisze:Wiadomo już coś dokładniej jeśli chodzi o Resovię?
A dokładniej__DarkLG__ pisze:Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
używali jej już niejednokrotnie wcześniej...;]Lechita pisze:Czy kibice Śląska Wrocław po raz pierwszy w swej historii użyli pirotechniki do oprawy, bo nie przypominam sobie by kiedykolwiek jej używali?
szymekWKS pisze:Okolice Gniezna obstawiane przez kilkanascie kabaryn. Kto to mogl sie wybierac?
Górnik Konin dzisiaj grał we Włocławku, więc to troche inny kierunek od Konina, niż Gniezno.tomaa33 pisze:szymekWKS pisze:Okolice Gniezna obstawiane przez kilkanascie kabaryn. Kto to mogl sie wybierac?
Prawdopodobnie Górnik Konin jechał na wyjazd ale nie jestem pewien
Pozdrawiam.
to zwykli najebańce stojący przy waszej klatce, z młyna nic takiego nie poleciało__DarkLG__ pisze:Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
520 osób się zmieści, ale za dużo miejsca to tam nie będzie.pelikan24 pisze:Jeszcze jedno pytanie, sorry że post pod postem ale nie ma edytuj.
Wie ktoś jaką pojemność ma sektor gości w Częstochowie?
Frekwencja mocno zawyżona.gruby84 pisze:Stalówka - Motor
na stadionie jakieś 4000 ludzi.
__DarkLG__ pisze:Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
chorazy.torpeda pisze:Chłopie nie działaj mi na psychike..wy byliście na meczu a nie na pikniku zdajcie sobie z tego wkoncu sprawe że takie sytuacje sie zdarzają...i chcesz to porownwyac jeszcze do kradzieży samochodu?no prosze cie.To była tylko ochrona i trzeba było reagowac odrazu a nie za pare siniaków i bęben robić afere na psach,róbcie jak chcecie wasza sprawa...Ludzie Zasad.ehemsuper baloo pisze:A gdy Tobie ktoś np. ukradnie samochód to też nie pójdziesz tego zgłosić na policję? W myśl hasła chwdp?chorazy.torpeda pisze:Jakies spięcia Śląska z ochroną wczoraj?I to prawda że kilkanascie osob chce z tym iść na policje![]()
??
Wóz albo przewóz panowie i panie..trzebabyło walić w cipe ochrone a nie teraz zgłaszać sprawe na psy,o ile to wszystko prawda jest
Ochrona katuje w 50 osób kilkunasu kibiców w tym dziewczyny, do tego stopnia, że siniaki są widoczne gołym okiem. Zniszczone zostaje mienie w postaci bębna i 2 szczekaczek którymi ochroniarze rzucają w kibiców a później o ziemie. Dlaczego ktoś miałby tą sprawę pozostawić bez reakcji?
Wejdzie max 550-600osobpelikan24 pisze:Jeszcze jedno pytanie, sorry że post pod postem ale nie ma edytuj.
Wie ktoś jaką pojemność ma sektor gości w Częstochowie?
a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka
myslałem że już sam sobie wczesniej odpowiadałeś na to pytanieabg pisze:a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka
Wydawało mi się, że przesadziłem z liczbą stąd wolałem się upewnićBoss1906 pisze:myslałem że już sam sobie wczesniej odpowiadałeś na to pytanieabg pisze:a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka