(17-18 Października) Komentarze
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
RUCH_CHORZÓW
Re: (17-18 Października) Komentarze
Ile Śląska w Bełchatowie?
Rozumiem że przyśpiewki po niemiecku przeszły u was do porządku dziennego ? To może jednak złóżcie jakiś wniosek o przeniesienie do bundesligi bo po co się męczyć w tej kopaninie u nasOberLaziskFC pisze:Lechia slyszalna napewno na poczatku prostej :]
Pozegnalismy was tak jak pozostale ekipy, ktore przyjezdzaly do Chorzowa wiec nie wiem czego sie czepiasz
Na Ruch Lechia doping prowadzony normalnie ? To juz po proteście 
-
jaworzno21
widze kolego ze od niedawna jezdzisz na mecze,M30 pisze:Rozumiem że przyśpiewki po niemiecku przeszły u was do porządku dziennego ? To może jednak złóżcie jakiś wniosek o przeniesienie do bundesligi bo po co się męczyć w tej kopaninie u nas :roll:OberLaziskFC pisze:Lechia slyszalna napewno na poczatku prostej :]
Pozegnalismy was tak jak pozostale ekipy, ktore przyjezdzaly do Chorzowa wiec nie wiem czego sie czepiasz :shock:
spiewane one sa juz od lat
Okolice Gniezna obstawiane przez kilkanascie kabaryn. Kto to mogl sie wybierac?
Czy kibice Śląska Wrocław po raz pierwszy w swej historii użyli pirotechniki do oprawy, bo nie przypominam sobie by kiedykolwiek jej używali?
Odnośnie meczu Concordia - Resovia.Rozpoczęcie meczu opóźniło się o blisko godzinę z powodu wtargnięcia na boisko kibiców gości
-
michal.silesia
Lechita pisze:Czy kibice Śląska Wrocław po raz pierwszy w swej historii użyli pirotechniki do oprawy, bo nie przypominam sobie by kiedykolwiek jej używali?
Piro używane było już wcześniej choć fakt, że długi okres czasu minął od ostatniego razu.
Mecz z Lechią 21.05.08
http://www.slaskwroclaw.pl/galeria/lech ... m/0010.jpg
Z Arką 13.04.08
http://www.slaskwroclaw.pl/galeria/arka2/36.html
Wiadomo już coś dokładniej jeśli chodzi o Resovię?
-
__DarkLG__
Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
-
sierżant_sztabowy
Znalazłem coś takiegopelikan24 pisze:Wiadomo już coś dokładniej jeśli chodzi o Resovię?
http://www.epiotrkow.pl/news/Kibice--Re ... ordii,3018
-
the_real_lord_was_back
Ma ktoś jakieś zdjęcia z dzisiejszych derbów Bielska-Białej?
W PIOTRKOWIE OK 120 RESOVI WSPOMAGANYCH PRZEZ OK 500 LODZKIEGO K.S-u
Wyłącz Capslock!!! /M.
Wyłącz Capslock!!! /M.
używali jej już niejednokrotnie wcześniej...;]Lechita pisze:Czy kibice Śląska Wrocław po raz pierwszy w swej historii użyli pirotechniki do oprawy, bo nie przypominam sobie by kiedykolwiek jej używali?
Wie ktoś, czy Górnik zawitał do Poznania?
czy można wiedzieć ilu z tej 500-osobowej grupy kibiców ŁKS'u to miejscowi fani z Piotrkowa?
szymekWKS pisze:Okolice Gniezna obstawiane przez kilkanascie kabaryn. Kto to mogl sie wybierac?
Prawdopodobnie Górnik Konin jechał na wyjazd ale nie jestem pewien
Pozdrawiam.
Jutro może być ciekawie w Częstochowie. Zagłębie przyjedzie zapewne konkretną liczbą, a wiosną poprzedniego sezonu coś tam na siebie z Rakowem wrzucali. W dodatku ponoć Raków ma wspomóc Stalówka, z którą Zagłębie za kilkanaście dni gra w PP.
Jeszcze jedno pytanie, sorry że post pod postem ale nie ma edytuj.
Wie ktoś jaką pojemność ma sektor gości w Częstochowie?
Górnik Konin dzisiaj grał we Włocławku, więc to troche inny kierunek od Konina, niż Gniezno.tomaa33 pisze:szymekWKS pisze:Okolice Gniezna obstawiane przez kilkanascie kabaryn. Kto to mogl sie wybierac?
Prawdopodobnie Górnik Konin jechał na wyjazd ale nie jestem pewien
Pozdrawiam.
Stalówka - Motor
na stadionie jakieś 4000 ludzi. Stali w młynie jakieś 600 osób. Wiszą 4 flagi. doping taki sobie. gości jakieś 550 osób. mają ze sobą bodajże 8 flag. sporo bluzg
na stadionie jakieś 4000 ludzi. Stali w młynie jakieś 600 osób. Wiszą 4 flagi. doping taki sobie. gości jakieś 550 osób. mają ze sobą bodajże 8 flag. sporo bluzg
520 osób się zmieści, ale za dużo miejsca to tam nie będzie.pelikan24 pisze:Jeszcze jedno pytanie, sorry że post pod postem ale nie ma edytuj.
Frekwencja mocno zawyżona.gruby84 pisze:Stalówka - Motor
na stadionie jakieś 4000 ludzi.
650gruby84 pisze:gości jakieś 550 osób.
__DarkLG__ pisze:Przed meczem. Grupka licząca kilkadziesiąt osób przy naszej klatce.Macjek pisze:pierwsze słysze, że coś na was śpiewaliśmy... chyba byłem na inny meczu...radekKKS pisze:Z jakiej okazji przed meczem Ruch - Lechia Chorzowscy pozdrawiają Lecha?
z patologia niestety nic nie zrobisz , ale to zmora stadionow
Ponad pięciuset kibiców ŁKS-u sympatyzujących z Resovią wbrew zakazowi wdarło się na stadion przy ul. Żwirki w Piotrkowie. Służby porządkowe nie opanowały tłumu, który wyłamał bramę i zasiadł na trybunach.
Kibice przyjechali do Piotrkowa na sobotnie spotkanie Concordii Piotrków z Resovią Rzeszów.
Decyzja o tym, że kibice Resovii nie obejrzą tego meczu została podjęta podczas czwartkowego spotkania, w którym uczestniczyli wiceprezydent Andrzej Kacperek, zarząd Concordii oraz przedstawiciele służb porządkowych. Kibice drużyn przyjezdnych nie będą mogli przebywać na stadionie z powodu prowadzonych tam prac budowlanych.
- Żałujemy bardzo, że sympatycy Resovii nie wejdą jutro na nasz stadion - powiedział prezes Concordii Dariusz Dzwonnik.
Okazuje się, że decyzja o nie wpuszczeniu na stadion przy ulicy Żwirki kibiców Resovii została podjęta niezgodnie z przepisami Polskiego Związku Piłki Nożnej. Jak powiedział Strefie FM Krzysztof Smulski z Wydziału Licencyjnego PZPN-u, Concordia z takim wnioskiem powinna zgłosić się do piłkarskiej centrali, a nie sama podejmować taką decyzję.
Mecz Concordii z Resovią zakończył się porażką gospodarzy (1:2).
Kibice gości spokojnie opuścili stadion.
Kibice przyjechali do Piotrkowa na sobotnie spotkanie Concordii Piotrków z Resovią Rzeszów.
Decyzja o tym, że kibice Resovii nie obejrzą tego meczu została podjęta podczas czwartkowego spotkania, w którym uczestniczyli wiceprezydent Andrzej Kacperek, zarząd Concordii oraz przedstawiciele służb porządkowych. Kibice drużyn przyjezdnych nie będą mogli przebywać na stadionie z powodu prowadzonych tam prac budowlanych.
- Żałujemy bardzo, że sympatycy Resovii nie wejdą jutro na nasz stadion - powiedział prezes Concordii Dariusz Dzwonnik.
Okazuje się, że decyzja o nie wpuszczeniu na stadion przy ulicy Żwirki kibiców Resovii została podjęta niezgodnie z przepisami Polskiego Związku Piłki Nożnej. Jak powiedział Strefie FM Krzysztof Smulski z Wydziału Licencyjnego PZPN-u, Concordia z takim wnioskiem powinna zgłosić się do piłkarskiej centrali, a nie sama podejmować taką decyzję.
Mecz Concordii z Resovią zakończył się porażką gospodarzy (1:2).
Kibice gości spokojnie opuścili stadion.
-
RKS RAKOW
Wejdzie max 550-600osobpelikan24 pisze:Jeszcze jedno pytanie, sorry że post pod postem ale nie ma edytuj.
Cracovii 60 osob na Korona -Arka
a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka
myslałem że już sam sobie wczesniej odpowiadałeś na to pytanieabg pisze:a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka
Wydawało mi się, że przesadziłem z liczbą stąd wolałem się upewnićBoss1906 pisze:myslałem że już sam sobie wczesniej odpowiadałeś na to pytanieabg pisze:a w Sosnowcu ile?Boss1906 pisze:Cracovii 60 osob na Korona -Arka
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 300/page/2
co oznaczają te napisy ??
sytuacja w klubie jest tragiczna, piłkarze od ponad 4 miesięcy nie dostają pieniędzy, władze klubu mają nas głęboko w d**** to kopacze się wkurwili. Ja ich popieram, większość z nich ma teraz długi i nie mają czego wsadzić do gara.. a wielu z nich ma małe dzieci..radekKKS pisze:http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 300/page/2
Jaka liczba Arki w Kielcach 
-
traffic1977
Legii w Gliwicach na moje oko ok. 300 osob
w miedzyczasie wbija konkretna grupa Olimpii Elbląg. Mecz przechujowy, sektor przechujowy, doping z naszej strony przechujowy.
Bez zadnych atrakcji w obie strony. Mam nadzieje, ze dzis chłopaki wyjda z tarcza
w miedzyczasie wbija konkretna grupa Olimpii Elbląg. Mecz przechujowy, sektor przechujowy, doping z naszej strony przechujowy.
Bez zadnych atrakcji w obie strony. Mam nadzieje, ze dzis chłopaki wyjda z tarcza
w kielcach Arki ok 320osób, ok 70 Cracovia, 44 KSZO
Łodzianin wierzysz w to co piszesz?czy jak zwykle was 9 tys na meczu?
ale akcja przednia,ilość również
ale akcja przednia,ilość również
nikt nie pisze że nas na meczu 9000:) było nas pewnie z połowe tego, nie ma się co dziwić, ludzie są bardzo wkurwieni na sytuację w naszym klubie. A co do pierwszego, w co mam niby nie wierzyć? Że naszych z Piotrkowa było 80?wierze. a jeśli nie o to chodzi to zapraszam na pw, nie będziemy rozpierdalać tematu.
350 Arkowców + 44 KSZO Ostrowiec + 60 Cracovia Kraków + 1 Lech Poznań + 1 Polonia BytomSarnaLP pisze:Jaka liczba Arki w Kielcach