Komentarze 28-30 Sierpnia 2009
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 28-30 Sierpnia 2009
Nas na Warcie 80osob plus ok 800-900Lecha.Korona dzien przed meczem ustawia sie na autobus linii Ostrowiec-Poznan.trafiaja tam10ultrasow i kroja1szal.w dniu meczu zero atrakcji
-
Jakieś Fotki Kszo z Poznania ?
-
Tak sobie przegladam fotk iz wyjazdu Podbeskidzia do Zabrza i zastanawia mnie czy ta supremacja pozaboiskowa BKS-u w Bielsku jest dalej niezachwiana...bo przeciez w ciagu ostatnich 4-5 latach wyklarowala sie jakas zaloga jezdzaca na TSP i na pewno nie mozna ich zbywac jako Bialskiej wersji Warty Poznan czy Garbarni Krakow...jednym slowem poza Gornikiem Leczna i Dyskobolia chyba trzecia warta odnotowania ekipa powstala na serio w XXI wieku, ciekaw jestem opinii ludzi z BKS-u ale konstruktywnie prosze 

TYBET JEST SERBSKI
-
Czyli dzwonic moga tylko ekipy, które chcą grillować przy policji.. hmm nie wiem czy wg. takich kryteriów znajdziecie sobie poważnego przeciwnika, ale winszuję :)tyskie pisze:Wklejam spostowanie do wpisu s_hzl ,jest to oficjalna nasza wersja i wiecej nie bedzie
"nie wiem na h** piszecie o czyms co nie doszlo do skutku macie dobrych ludzi od PR, a wiec male sprostowanie dzwonicie dzien wczesniej czy jedziemy do zielonej gory bo chcielibyscie sie sprawdzic mowimy ze damy znac rano, przy czym zaznaczamy ze nie umawiamy sie na zadne ustawki jak chcecie to podamy wam trase jak jedziemy i na 100 % sie zatrzymiemy zgadzacie sie na to, na drugi dzien rano potwierdzamy ze jedziemy i ze jak bedziemy przy [link] to sie odezwiemy dzwonimy do was gdzie jestesmy, ktora trasa jedziemy i ze jedziemy bez psow przy czym informujemy ze powrot moze byc z tajniakami bo dostalismy info ze widzieli nasze kundle na trasie, twierdzicie ze bedziemy sie zdzwaniac ale raczej na powrocie sie spotkamy bo musicie sie zebrac. Po meczu dzwonicie ze dolaczy do nas auto od was i zjedziemy 2 km z autostardy na piaskowa droge odpowiadamy ze ciezko z tajniakami wjechac na miejscowke ze bijemy sie na trasie tak jak sie dogadywalismy ( kto jechal przez zielona gore to wie ze to jedna pierdolna miejscowka) i jak bedziecie to bijemy sie przy psach, oddzwaniacie i mowicie ze odpuszczacie bo nie bijecie sie przy psach bo przypal i na tym konczymy nasza rozmowe. Nie wiem po h** ten wasz wpis na drugi raz nie dzwoncie. Tyle w temacie wiecej nie bedziemy tego komentowac
-
Kolego moze ktos z Kluczborka bedzie mogl Ci powiedziec jak wygladala supremacja dwóch osób z BKS nad całym młynem TSP - jak szybko chcieli plynac pod prad tak szybko ten prad ich porwal
Pod wzgledem sportowym nie licza sie w Bielsku, bawia sie w ultrasow i jezdza ale nie stanowia przeszkody dla zadnej ekipy w okolicy.

nisc pisze:Tak sobie przegladam fotk iz wyjazdu Podbeskidzia do Zabrza i zastanawia mnie czy ta supremacja pozaboiskowa BKS-u w Bielsku jest dalej niezachwiana...bo przeciez w ciagu ostatnich 4-5 latach wyklarowala sie jakas zaloga jezdzaca na TSP i na pewno nie mozna ich zbywac jako Bialskiej wersji Warty Poznan czy Garbarni Krakow...jednym slowem poza Gornikiem Leczna i Dyskobolia chyba trzecia warta odnotowania ekipa powstala na serio w XXI wieku, ciekaw jestem opinii ludzi z BKS-u ale konstruktywnie prosze
-
Nafciarzy w Łodzi 300Omfan. pisze:jakie liczby Slaska, Arki, Sandecji, Petry i KSZO?
-
cknpl - małe sprostowanie 666 osób było na liście wysłanej z Krakowa, po ustaleniach z organizatorem meczu mogły do listy dopisać się osoby przyjeżdżające w ciemno. kołowrotki obróciły się dokładnie 691 razy. z nami 4 Tyszan i 3 Arkowców.
KS CRACOVIA
-
Może i teraz "nic nie znaczą", ale podobna sytuacja była w Katowicach !dave pisze:Pod wzgledem sportowym nie licza sie w Bielsku, bawia sie w ultrasow i jezdza ale nie stanowia przeszkody dla zadnej ekipy w okolicy.
"Śmieszny, mały klubik", który był olewany przez Niebieskich urósł na sile i sytuacja drastycznie się zmieniła

Oczywiście nie jestem fanem z w/w klubów!
Żeby nie było ...
-
Cytuję wpis z innego forum chłopaka z Nowego Sącza:Omfan. pisze:jakie liczby Slaska, Arki, Sandecji, Petry i KSZO?
Od nas 33 osoby pociągiem w Szczecinie + wczasowicze, nie wszyscy wchodzą na stadion.
Z nami po 1 osobie Czarni Jasło, Korona i GKS Tychy.
Przygód na trasie itp atrakcji nie opisuję na razie bo na wyjeździe nie byłem, skleci ktoś z uczestników jakiś opis to wkleję ale w skrócie 2 osoby zostają we Wrocławiu na dołku a w drodze powrotnej do pociągu wpada Pogoń.
http://www.youtube.com/user/czarni
-
Dokładnie 279 osób.edman pisze:Nafciarzy w Łodzi 300Omfan. pisze:jakie liczby Slaska, Arki, Sandecji, Petry i KSZO?
-
Przecież napisał,że przed meczem jechali bez policji i byli chętni się sprawdzić,więc po co siejesz zamęt??ultrafan pisze:Czyli dzwonic moga tylko ekipy, które chcą grillować przy policji.. hmm nie wiem czy wg. takich kryteriów znajdziecie sobie poważnego przeciwnika, ale winszujętyskie pisze:Wklejam spostowanie do wpisu s_hzl ,jest to oficjalna nasza wersja i wiecej nie bedzie
"nie wiem na h** piszecie o czyms co nie doszlo do skutku macie dobrych ludzi od PR, a wiec male sprostowanie dzwonicie dzien wczesniej czy jedziemy do zielonej gory bo chcielibyscie sie sprawdzic mowimy ze damy znac rano, przy czym zaznaczamy ze nie umawiamy sie na zadne ustawki jak chcecie to podamy wam trase jak jedziemy i na 100 % sie zatrzymiemy zgadzacie sie na to, na drugi dzien rano potwierdzamy ze jedziemy i ze jak bedziemy przy wroclawiu to sie odezwiemy dzwonimy do was gdzie jestesmy, ktora trasa jedziemy i ze jedziemy bez psow przy czym informujemy ze powrot moze byc z tajniakami bo dostalismy info ze widzieli nasze kundle na trasie, twierdzicie ze bedziemy sie zdzwaniac ale raczej na powrocie sie spotkamy bo musicie sie zebrac. Po meczu dzwonicie ze dolaczy do nas auto od was i zjedziemy 2 km z autostardy na piaskowa droge odpowiadamy ze ciezko z tajniakami wjechac na miejscowke ze bijemy sie na trasie tak jak sie dogadywalismy ( kto jechal przez zielona gore to wie ze to jedna pierdolna miejscowka) i jak bedziecie to bijemy sie przy psach, oddzwaniacie i mowicie ze odpuszczacie bo nie bijecie sie przy psach bo przypal i na tym konczymy nasza rozmowe. Nie wiem po h** ten wasz wpis na drugi raz nie dzwoncie. Tyle w temacie wiecej nie bedziemy tego komentowac
-
Andrzej Farmazon pisze:Przecież napisał,że przed meczem jechali bez policji i byli chętni się sprawdzić,więc po co siejesz zamęt??ultrafan pisze:Czyli dzwonic moga tylko ekipy, które chcą grillować przy policji.. hmm nie wiem czy wg. takich kryteriów znajdziecie sobie poważnego przeciwnika, ale winszujętyskie pisze:Wklejam spostowanie do wpisu s_hzl ,jest to oficjalna nasza wersja i wiecej nie bedzie
"nie wiem na h** piszecie o czyms co nie doszlo do skutku macie dobrych ludzi od PR, a wiec male sprostowanie dzwonicie dzien wczesniej czy jedziemy do zielonej gory bo chcielibyscie sie sprawdzic mowimy ze damy znac rano, przy czym zaznaczamy ze nie umawiamy sie na zadne ustawki jak chcecie to podamy wam trase jak jedziemy i na 100 % sie zatrzymiemy zgadzacie sie na to, na drugi dzien rano potwierdzamy ze jedziemy i ze jak bedziemy przy wroclawiu to sie odezwiemy dzwonimy do was gdzie jestesmy, ktora trasa jedziemy i ze jedziemy bez psow przy czym informujemy ze powrot moze byc z tajniakami bo dostalismy info ze widzieli nasze kundle na trasie, twierdzicie ze bedziemy sie zdzwaniac ale raczej na powrocie sie spotkamy bo musicie sie zebrac. Po meczu dzwonicie ze dolaczy do nas auto od was i zjedziemy 2 km z autostardy na piaskowa droge odpowiadamy ze ciezko z tajniakami wjechac na miejscowke ze bijemy sie na trasie tak jak sie dogadywalismy ( kto jechal przez zielona gore to wie ze to jedna pierdolna miejscowka) i jak bedziecie to bijemy sie przy psach, oddzwaniacie i mowicie ze odpuszczacie bo nie bijecie sie przy psach bo przypal i na tym konczymy nasza rozmowe. Nie wiem po h** ten wasz wpis na drugi raz nie dzwoncie. Tyle w temacie wiecej nie bedziemy tego komentowac
Tylko mieli dać znać rano a nie 80km od Lubina ok godziny 12
-
Nie martwcie sie, wszystko jest pod kontrola...zagorzały_onanista pisze:Może i teraz "nic nie znaczą", ale podobna sytuacja była w Katowicach !dave pisze:Pod wzgledem sportowym nie licza sie w Bielsku, bawia sie w ultrasow i jezdza ale nie stanowia przeszkody dla zadnej ekipy w okolicy.
"Śmieszny, mały klubik", który był olewany przez Niebieskich urósł na sile i sytuacja drastycznie się zmieniła
Żeby nie było ...

-
evenement pisze:moze ktos dokladnie przyblizyc protest kibicow Lecha wobec pzpn?
Ekstraklasa SA znów atakuje trybuny. Po ostatnim absurdzie - ukaraniem Arki Gdynia za wpuszczenie osób dopingujących Legię - teraz przedmiotem zainteresowań oficjeli znajdują się wszyscy kibice. Wiosną Ekstraklasa przedstawiła projekt cenzury flag i transparentów, który po usilnej presji przyjął ostatecznie PZPN. Dziś egzekwuje te postanowienia. Do wszystkich klubów ze spółki przyszło zawiadomienie o konieczności natychmiastowego przesłania zdjęć wszystkich stadionowych flag do Wydziału Bezpieczeństwa PZPN w celu ich zatwierdzenia do wywieszenia. Żaden transparent, banner ani flaga, która nie zostanie przesłana i zaakceptowana przez gremium, nie będzie mógł zawisnąć odtąd na trybunach. Co więcej, choć stroną kontrolującą jest PZPN, to jednak Ekstraklasa czuje się w obowiązku pilotować sprawę! Ponieważ nakaz nie spotkał się z odzewem, Ekstraklasa zapowiada konsekwencje. Niewykluczone, że kibice Lecha w związku z tym zaprotestują. Na następnym meczu we Wronkach nie ma być wywieszona żadna flaga i być może nie będzie prowadzony zorganizowany doping. Ma być to strajk ostrzegawczy, pokazujący jak będzie prezentował się produkt medialny "ekstraklasa" po wprowadzeniu wszystkich zamysłów władz piłkarski. Potwierdzenia strajku ostrzegawczego należy spodziewać się wkrótce.
-
Arki ok. 420 osób + 60 Górnik WałbrzychOmfan. pisze:jakie liczby Slaska, Arki, Sandecji, Petry i KSZO?
-
"Nafciarze wchodzą w 15 minucie meczu, wywieszają flagi (nad sektorem wywieszają flagę z napisem "tak się bawi w mieście Łodzi" z malunkami nie tylko dla mnie niejasnymi). Petra robi też flagowisko w asyście kilku rac." - to cytat kogoś z ŁKS. to ja sprostuję: to nie była flaga tylko transparent napis sie zgadza. postać po lewo to kibic delektujacy sie browcem a z prawej strony znajduja sie postacie z Southparku: Cartman i Kyle w łodzi. dlaczego takie postacie - ze wzgledu na pochodzenie Kyle'a. Do tego było ognie wroclawskie a nie race.
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
sorki ze jedno pod drugim. fotki z oprawy:
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/53
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/71
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/64
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/65
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/69
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/53
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/71
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/64
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/65
http://www.lksfans.pl/index.php/photo/r ... 85/page/69
https://imprezymasowe.eu - blog o prawnych aspektach imprez masowych
-
rozwiniesz co dokładniej miało to prezentować ? 2 postacie z prawej są na łodzi tak ? Jakiś główny zamysł tego ?
-
Jeśli dobrze pamiętam tą bajkę to Kyle był pochodzenia żydowskiego.ProxX pisze:rozwiniesz co dokładniej miało to prezentować ? 2 postacie z prawej są na łodzi tak ? Jakiś główny zamysł tego ?
-
Kyle ginie w każdym odcinku, więc to nie mógł być Kyle bo nie zginął 
Co do Erica Cartmana- wiadomo kim jest jego matka
Sorry za offtopic

Co do Erica Cartmana- wiadomo kim jest jego matka
Sorry za offtopic
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
To Kenny ginie w każdym odcinku 

-
Ale zamuliłem, dzięki za wyprowadzenie z błędu.
W takim razie muszę się przyczepić do braku zielonej czapki u tego niby Kyla (nigdy nie był pokazany be niej chyba)
Co by nie rozmywać dokumentnie- podoba mi się że ekipom chce się robić estetyczne, dedykowane oprawy na wyjazdach (choć przesłanie tej pozostawia nieco do życzenia, zwłaszcza, że przez większość czasu gdy była rozwieszona kibice Petrochemii szału na sektorze nie robili)
Tak się bawimy w mieście Łodzi (wersja oryginalna)
W takim razie muszę się przyczepić do braku zielonej czapki u tego niby Kyla (nigdy nie był pokazany be niej chyba)

Co by nie rozmywać dokumentnie- podoba mi się że ekipom chce się robić estetyczne, dedykowane oprawy na wyjazdach (choć przesłanie tej pozostawia nieco do życzenia, zwłaszcza, że przez większość czasu gdy była rozwieszona kibice Petrochemii szału na sektorze nie robili)
Tak się bawimy w mieście Łodzi (wersja oryginalna)
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
Skoro jest pod kontrola to trudno mi zrozumiec ze niemal wszyscy z Podbeskidzia byli u nas ubrani w mlynowe koszulki mieli szaliki i inne gadzety.tak trudno im tok_bks pisze:Nie martwcie sie, wszystko jest pod kontrola...zagorzały_onanista pisze:Może i teraz "nic nie znaczą", ale podobna sytuacja była w Katowicach !dave pisze:Pod wzgledem sportowym nie licza sie w Bielsku, bawia sie w ultrasow i jezdza ale nie stanowia przeszkody dla zadnej ekipy w okolicy.
Żeby nie było ...czas pokaze.
wykasowac skoro to takie slabeusze?poki co maja duzo lepsze liczby niz wy i kto wie czy z czasem ilosc nie przejdzie w jakosc....czas pokaze.
-
hehehe
jak już wjeżdżają do Bielska to są bez barw tak dobrze maja je pochowane !
Mimo to czekamy wczoraj na nich w sile 25 osób !!!
dzieląc sie na 2 grupy
widzimy grupę 15 typa czekająca na autobus wbijamy w nich w 6 osób z czego wyłapujemy tylko 4 reszta wiater !!!!!
tego dnia naszym łupem pada kilkanaście koszulek (wyciąganych z plecaków) !
i flaga w barwach !!!!
tyle w tym temacie !!!

jak już wjeżdżają do Bielska to są bez barw tak dobrze maja je pochowane !
Mimo to czekamy wczoraj na nich w sile 25 osób !!!
dzieląc sie na 2 grupy

widzimy grupę 15 typa czekająca na autobus wbijamy w nich w 6 osób z czego wyłapujemy tylko 4 reszta wiater !!!!!
tego dnia naszym łupem pada kilkanaście koszulek (wyciąganych z plecaków) !
i flaga w barwach !!!!
tyle w tym temacie !!!

-
zobaczymy.... jezeli jest grupa osob ktora robi wam pod nosem taka hardcorowa oprawe, to tez jest jakas grupa ktora łazi i na siłke i powoli czeka na efekty.
zreszta j**** mnie to... ale wolałbym aby Podbeskidzie sie rozwijało, bo mimo tego ze jest "wszystko pod kontrola" z waszej strony, to oni lepiej sie prezentuja.
zreszta j**** mnie to... ale wolałbym aby Podbeskidzie sie rozwijało, bo mimo tego ze jest "wszystko pod kontrola" z waszej strony, to oni lepiej sie prezentuja.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
widać dla niektórych liczy się efekt wizualny
oj dzieci dzieci
ciekawe jak kibice Podbeskidzia radziliby sobie tak jak Bielsko w czasach niedoli
kibice sukcesu i wizualizacji
oj dzieci dzieci
ciekawe jak kibice Podbeskidzia radziliby sobie tak jak Bielsko w czasach niedoli
ZAWISZA 4EVER
-
Liczba obejmuje też chłopaków z Janikowa, którzy są fc Zawiszy?bartex pisze:Unia Janikowo - Zawisza Bydgoszcz
Około 1100 fanów bydgoskiego Zawiszy wybrało się do Janikowa, aby wspomagać niebiesko-czarnych.
-
No i niech robią dobre wrażenie 
MY robimy swoje !!
)

MY robimy swoje !!

-
Pamietaj, ze kazdy ma slabsze i lepsze okresy.Adam 1946 pisze:widać dla niektórych liczy się efekt wizualny
oj dzieci dzieci
Chlopaki zapowiadaja sie dobrze i cieszyc sie tylko ze powstaje znowu ktos kto za jakis czas moze troche pozmieniac (lub tez nie).
Czas pokaze.
-
czy będzie jakaś oficjalna relacja Sączersów z wyjazdu do Szczecina ?
-
Tak nie mieszkacie w Bielsku i się wypowiadacie jakbyście tu mieszkali całe życie.
Podbeskidzie to naprawde mocna "ekipa" tylko fajnie, że jak stoi czterech typków w barwach Bksu pod stadionem a oni wychodzą po meczu to po pierwsze nikt do nich nie podbija a po drugie na ich widok chowają szaliki pod koszulke i szybko biegną do taty. Może ich być nawet 1000 na wyjeździe ale najpierw popatrz kto jest na tym wyjeździe. Bo 3/4 młynu TSP to janusze, rodziny i plejasy....
Podbeskidzie to naprawde mocna "ekipa" tylko fajnie, że jak stoi czterech typków w barwach Bksu pod stadionem a oni wychodzą po meczu to po pierwsze nikt do nich nie podbija a po drugie na ich widok chowają szaliki pod koszulke i szybko biegną do taty. Może ich być nawet 1000 na wyjeździe ale najpierw popatrz kto jest na tym wyjeździe. Bo 3/4 młynu TSP to janusze, rodziny i plejasy....
-
posta powyzej nie traktujcie powaznie.
-
[link]
Świetne zachowanie fanów Crvenej Zvezdy...
-
nie po raz pierwszy widac odznake serbsko-polskiej solidarnosci w sprawach kibicowskich,tym bardziej do dzis nie rozumiem czemu sie ludzie z Polski tak spinali na wyjazd kadry do Belgradu..widac wszedzie trzeba miec wrogow nawet jak jest szansa miec przyjaciol....talib pisze:[link]
TYBET JEST SERBSKI
-
Zauważ, że Serbowie także spinali się na nas.
Abstrahując już od tego meczu, myślę, że mimo wszystko, Polacy darzą większą sympatią katolicką Chorwację niż prawosławną Serbię. Jednak podkreślam, że to moje, prywatne odczucie.
Natomiast solidarność w sprawach kibicowskich jest niezależna od pochodzenia. Oczywiście w tym przypadku brawa dla Serbów.
Abstrahując już od tego meczu, myślę, że mimo wszystko, Polacy darzą większą sympatią katolicką Chorwację niż prawosławną Serbię. Jednak podkreślam, że to moje, prywatne odczucie.
Natomiast solidarność w sprawach kibicowskich jest niezależna od pochodzenia. Oczywiście w tym przypadku brawa dla Serbów.
-
poczekaj poczekaj ... kto cisnal wasze matki to chorwatki do Serbow ??

-
3 pytania kto?gdzie?kiedy? podaj przyklady jak to sie Serbowie "spinali" na Polakow bo ja nie slyszalem..moze byc prv...lajon pisze:Zauważ, że Serbowie także spinali się na nas.
TYBET JEST SERBSKI
-
Na meczu Serbia -Polska stała po lewej stronie od nas grupa 20 ? osób (domyślam się że był to Partizan) i prowokowała nas okrzykami typu Auschwitz i Rasija a i pokazywała nam swoje gołe d***,większość osób ich poprostu zlewała ale znalazła się grupa Polaków która zaczęła krzyczeć prowokacyjnie "kosowo"-po tych okrzykach podobno kilku dziennikarzy Serbskich wyszło ze stadionu,(ciekawe czy te osoby pózniej wywieszały transparenty "Kosovo je Srbija").Co do Crveny to kulturka (przynajmniej do nas i do ludzi z którymi gadałem) wiem że kupowali nam bilety i niektórych na balety zapraszali.Ogólnie z dużej chmury mały deszcz ale zastanawia mnie co by było gdyby stadion był pełny i usłyszeliby z naszej strony to "kosovo".

-
Pisz za siebie, bo ja tam większą sympatią darzę Serbów. I z czego zauważyłem na tym forum również znajdzie się niemało takich jak ja więc wstrzymałbym się od pochopnych wniosków.lajon pisze:Zauważ, że Serbowie także spinali się na nas.
Natomiast [link] w sprawach kibicowskich jest niezależna od pochodzenia. Oczywiście w tym przypadku brawa dla Serbów.
-
Magister Blokers pisze:Pisz za siebie, bo ja tam większą sympatią darzę Serbów. I z czego zauważyłem na tym forum również znajdzie się niemało takich jak ja więc wstrzymałbym się od pochopnych wniosków.lajon pisze:Zauważ, że Serbowie także spinali się na nas.

Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...