Derby Łodzi 14.08.09

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

1925

Re: Derby Łodzi 14.08.09

Post autor: 1925 » 15.08.2009, 09:58

Zawsze Nielegalnie pisze:Tylko , że podczas wymiany ciosów kilka ko po stronie Rodowitych , nikt z Widzewa :twisted: policja została w tamtym miejscu zmiażdzona

Derby dla Widzewa :!:
Dobrze ze to tylko kibice.net :) bo tutaj każdy rodzaj fantazji jest możliwy ...... 8)
Pozdrawiam
:arrow:

iparts.pl
1925

Post autor: 1925 » 15.08.2009, 10:09

1925 pisze:
Zawsze Nielegalnie pisze:Tylko , że podczas wymiany ciosów kilka ko po stronie Rodowitych , nikt z Widzewa :twisted: policja została w tamtym miejscu zmiażdzona

Derby dla Widzewa :!:
Dobrze ze to tylko kibice.net :) bo tutaj każdy rodzaj fantazji jest możliwy ...... 8)
Pozdrawiam
Ps nie moge edytowac ale moza pora szybciej zamknąc juz ten temat !
:arrow:

dr,martens

Post autor: dr,martens » 15.08.2009, 10:17

W sektorze ŁKS-u wisiał transparent ''ŚŻK''. Nie wiem czy dobrze go zinterpretowałem, ale czy oznacza on ''Śmierć Żydowskiej Kurwie''??

DR.MARTENS-DENTAL PLAN
NIEZALEŻNY GŁOS SYMPATYKA ZABRZAŃSKIEGO GÓRNIKA!

dfdsaa

Post autor: dfdsaa » 15.08.2009, 10:22

na samym poczatku chcialbym powiedziec ze nie jestem za zadna z tych ekip bylem bardziej na tym meczu jako obserwator, i jednak mnie oczy nie mylily i mialem racje ze kilka fantow Widzewa sie palilo. I co do mojej relacji to raczej nie napisze derby dla Widzewa czy eŁKSy gdyz tego nie mozna nazwac derbami liczba biletow dla ŁKSiakow bardzo mala jak na taki pojedynek wiec kibicowsko nie ma co porownywac, a pilkarsko jak dla mnie powinien byc remis. Po meczu w centrum Łodzi widac bylo balujacych Rodowitych ktorzy zdobywaja kilka barw Widzewiakow tyle ode mnie bez napinki

Denaturat

Post autor: Denaturat » 15.08.2009, 10:38

MAF wrzucisz te filmy na jakis serwer czy kreciles je jedynie na wlasne potrzeby?
Bez napinki

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 10:38

BornToBeRed pisze:
Moja osobista relacja i ocena:

Myslałem że już mi nic dzisiaj humoru bardziej nie poprawi.
Grunt to dobre samopoczucie, tak ja bym czytał relacje zapomnianego już wierszoklety x-mana.

3maj sie maaf buziaczki "biały misiu" pa
No widzisz, cieciu rumiany, dziś już nikt nie potrafi pisać relacji z meczy. Teraz istnieje tylko napinka, a wszystkie posty z tego tematu razem wzięte są podobnej długości co moja skromna relacja. Nie napisałem o zgodach, dokładniej o drodze na stadion, o telebimie, gazowaniu nas i o puszczaniu gaśnicy proszkowej w twarz po meczu, o brutalnie zawiniętym kolesiu z Widzewa gdy po meczu zakradł sie ściągnąć ze swojego płotu nasza barwowke (o której pisałem) która nie spłonęła.

Podejrzewam że to nie ty byłeś tym kolesiem. Ty już dawno byleś na swoim osiedlu.
Ja piszę tylko o tym co sam widziałem a nie co chciałbym zobaczyć albo co mi ktoś powiedział
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 10:40

Denaturat pisze:MAF wrzucisz te filmy na jakis serwer czy kreciles je jedynie na wlasne potrzeby?
Bez napinki
Kręciłem je jako ŁKSFANSTV i jako takie będą umieszczone. Póki co na zdjęciu z akcji za boiskiem za dużo twarzówek czerwonoarmistów, więc trzeba to jakoś obrobić
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.

Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie » 15.08.2009, 10:54

Boże , wy zawsze macie swoją wersję zdarzeń zanim psy na koniach wpadły kilku od Was zostało mocno obitych i koniec , plus dla Was , że się wyrwaliście jakoś i doszło do starcia koło bocznego boiska ,
była jeszcze akcja za Waszą trybuną , ale nie mieliście jak wyskoczyć z klatki :evil:

Derby dla Widzewa na stadionie i poza nim , na wiosnę oby było jeszcze ciekawiej :twisted:
kibic swojego portfela

psychedryna

Post autor: psychedryna » 15.08.2009, 11:14

FcRuda pisze:abcdef nie pamiętasz już derbow gdy wy tez byliście w takiej ilości osób i też nie śpiewaliście dużo? taka ku*** krótka pamięć? Swoja drogą bardzo ambitna oprawa widzewa. Bardzo wysoki poziom. Taka wcale nie zakompleksiona
http://www.youtube.com/watch?v=jD7Dp2BTBNs myślę, że to trochę wyższy poziom niż 'pierdoleni żydzi inwalidzi' tudzież 'śżk', ale co kto lubi.

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 11:29

Zawsze Nielegalnie pisze:Boże , wy zawsze macie swoją wersję zdarzeń ...

To jak, o 1000zł? :twisted:
k1 pisze:

psychedryna

Post autor: psychedryna » 15.08.2009, 11:53

Kod: Zaznacz cały

http://www.youtube.com/watch?v=ytRKjtdIzP8 

http://www.youtube.com/watch?v=hZraHu1s7x0
[link]

Rampage

Post autor: Rampage » 15.08.2009, 12:09

kajo nie wjechaliśmy do środka tramwaju? to szaliki nam przez okna rzuciliście? :lol:
pod stadionem starcie zdecydowanie dla Nas, na miescie po meczu was obijamy...

Między blokiem się spinacie, za stadionem spierdalacie 8)

FCO

Post autor: FCO » 15.08.2009, 12:24

W jakich liczbach zgody wspierały obydwie ekipy?

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 12:42

kajo(RTS) pisze:I jeszcze jak czytam post jednego od was że jeżeli chodzi o nasz doping to była mizeria i pomruki to już po prostu brak słów.
Czytaj ze zrozumieniem i nie przekręcaj sensu mojej wypowiedzi. Wyraźnie napisałem, że wasz doping bardzo osłabł przy 1:0 dla nas i nie uznanej bramce dla nas
k1 pisze:

Rampage

Post autor: Rampage » 15.08.2009, 12:50

kajo ale to są derby obie ekipy są najlepszymi swoimi sportowcami i wygrane starcia wtedy mają większe znaczenie niż jazda furami po osiedlach i obijanie w 5 jednego...

Każdy ma swoje priorytety, jedni lubią oprawy, drudzy doping, a jeszcze inni lubią walczyć.
Obiektywnie patrząc to My nie bylismy składem do śpiewania ale wasz doping był gorszy niż na derbach tych ostatnich u was. Oprawa Nasza ok, u was dziwnie wygladaly te race bez niczego ale moze byc...

mlodziezowy_skurwiel

Post autor: mlodziezowy_skurwiel » 15.08.2009, 13:14

Zawsze Nielegalnie pisze:
Derby dla Widzewa na stadionie i poza nim , na wiosnę oby było jeszcze ciekawiej :twisted:
Dlaczego derby dla WIdzewa pozastadionem?
dlatego ze ŁKS miał przemarsz przez miasto?
że wpada do jakiegoś tam tramwaju i kroi barwy?
ze po meczu bawi się w centrum Łodzi i obija jeszce raz jakichś waszych fanów krojąc im fanty?
Jeśli piszesz takie bzdury to proszę to poprzyj argumentami
Derby dla Legi i c*** :roll:

Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie » 15.08.2009, 13:17

byłeś na meczu ? nie to się nie wypowiadaj , jeśli byłeś to przestań pierdolić :roll:
kibic swojego portfela

mcmviii

Post autor: mcmviii » 15.08.2009, 13:20

kajo(RTS) pisze:Eh...panowie z Łks-u naprawdę jesteście mistrzami w propagandzie i przekuwaniu swoich porażek w sukces...piłkarsko porażka, doping praktycznie żaden(ok ok pewnie byliście składem o nieco innym nastawieniu niż doping), tylko w momentach przestoju coś wasze mruczenie było słychać...a po bramce dla nas na 2-1 siedzieliście cichutko pogodzenie z kolejną porażka, oczywiście już zaczyna się pisanie o derbach dla Łks-u Bo przed derbami został zaatakowany tramwaj (nawet nie wjechaliście do środka) i ganianki pod stadionem podnosicie do rangi mega zwycięstwa, ciekawe że podczas meczu na wasze nawoływanie żeby Widzew wyłamał bramkę (co też uczynił) staliście bezczynnie...a potem jeszcze PAN nitro pisze o obitym Widzewiaku akcentując jego poza Łódzkie pochodzenie (z uporem maniaka cały czas stawiacie na tą samą kartę- Widzew to same wieśniaki :lol: ) no i trzeba też pochwalić się balowaniem ze zgodami- tak to świadczy o tym , że derby dla Łks...żal mi was...jesteście w cieniu Widzewa pod każdym względem a kompleksy macie ogromne i choćby nie wiem co się działo zawsze będziecie "górą"

a co do kamieni to z relacji na naszym forum wynik że to z waszego sektora w stronę "Niciarki" poleciał pierwszy sporej wielkości kamień, no ale wg was to Widzew zaczął.

1. skad Ty mozesz wiedziec o tramwaju i o tym co dzialo sie na bocznym?
2. szedłes z ŁKSem w pochodzie , ze wiesz co sie przed meczem,czy byles wsrod tych ktorzy palili wrotki?
3. Derby dla widzewa? Prezentujemy w miare dobrą oprawe, wycinaną sektorowke z przeplatanką i po bokach białe folie do tego wroclawie , wy robicie jakies smieszne anty i rozdajecie na zegarze ludziom piro. W ch*j pomyslowe. Jak my u nas mielismy żydow inwalidow i SŻK to do tego zrobilismy 3 inne staranne oprawy.
4. Doping prowadzimy cały mecz, wy jak u nas byliscie w 500 osob to ograniczyliscie sie do kilku okrzykow.
5. Po co ciskasz sie o to ze ze wyzywamy was od wiesniakow, moze dlatego ze sam mieszkasz kilkaset km od Łodzi - BOLI??

jatar

Post autor: jatar » 15.08.2009, 13:27

Poczekamy na filmy które tutaj kilka razy były wywołane (ale narazie ich nie widać) i sie okaże kto kogo przegonił itd.
FOTOFANTICS.EU NA FACEBOOK'U ! !
POLUB NAS: https://www.facebook.com/FotoFanatics.eu

Obrazek

dfdsaa

Post autor: dfdsaa » 15.08.2009, 13:28

ja bylem na meczu jako obserwator. i szczeze musze przyznac doping Widzewa sredni, eŁKSy nie bede ocenial bo w takiej liczbie ciazko bylo ich wogule uslyszec tylko w waszych przestojach, co do oprawy to ani jedna ani druga ekipa nie za bardzo sioe postarala choc sektorowka ŁKS dala ladne wrazenie. a jesli chodzi o zajscia po za stadionowe to zeczywiscie w centrum bawila sie ekipa eŁKSy ktora obila jak i skroila kilkunastu Widzewiakow

Zawsze Nielegalnie

Post autor: Zawsze Nielegalnie » 15.08.2009, 13:33

tak flagowisko było kozackie wtedy :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=ytRKjtdIzP8

gdzie masz te wrocławskie ognie , same race latały :P :?:
kibic swojego portfela

Józek

Post autor: Józek » 15.08.2009, 13:40

dfdsaa pisze:ja bylem na meczu jako obserwator. i szczeze musze przyznac doping Widzewa sredni, eŁKSy nie bede ocenial bo w takiej liczbie ciazko bylo ich wogule uslyszec tylko w waszych przestojach, co do oprawy to ani jedna ani druga ekipa nie za bardzo sioe postarala choc sektorowka ŁKS dala ladne wrazenie. a jesli chodzi o zajscia po za stadionowe to zeczywiscie w centrum bawila sie ekipa eŁKSy ktora obila jak i skroila kilkunastu Widzewiakow

Podkreślasz kolego z uporam maniaka, że byłeś na meczu jako obserwator itp. itd., ale jeszcze ani razu nie pochwaliłeś się z jakiego jesteś klubu i na jakim sektorze "obserwowałeś". A zastanawia mnie coraz bardziej Twoja "bezstronność" bo rozumiem, że o tym przytaczanym ze 100% pewnością "krojeniu Widzewiaków na mieście podczas balowania po meczu" to wiesz bo byłeś w centrum tego happeningu ŁKSu i zgód?

chpb

Post autor: chpb » 15.08.2009, 13:41

[link]
[link] 8)
Obrazek

maxjot

Post autor: maxjot » 15.08.2009, 13:43

ludzie o co wy się kłócicie?
ŁKS wjechał pod tramwaj dobrym składem to jak mieli nie palić wrotek?proste i logiczne,w odwrotnej sytuacji byłoby podobnie,tramwajami nie jeżdzą ekipy,nieraz widziałem analogiczną sytuację

doping?ŁKS ...nie ten skład żeby śpiewać

akcja ?o cóż trzeba zobaczyć filmik
zabawy po derbach rodowitych>? a co mieliście pójść do domu,wiadomo że ludzie bawią sie na swoich terenach

co do wieśniaków to ŁKS chwali sie swoimi nielicznymi FC ale jak chodzi o Widzew to sam obraża swoich kolesi śmiejać sie z małych miasteczek

falga ugaszona?

ale jak to rodowici ,vlepki były złe bo Widzew ma (później robią )akcje oddawania krwi ,odwiedzania domów dziecka ...można by wymienieć

echhh rodowici z Włocławka ,Konstantynowa czy Pabianic....

derby na remis ...obiektywnie

ŁódzkaProwokacja

Post autor: ŁódzkaProwokacja » 15.08.2009, 14:37

R-

Post autor: R- » 15.08.2009, 15:07

Jeśli chodzi o spotkanie:
Jakieś 15-20min przed meczem za boiskiem bocznym pojawią się grupką ŁKS-iaków. Jakieś 50-60 osób. Dojście do nich było możliwe uliczką odchodzącą od Piłsudskiego, na której było niewiele psów. Kto przypadkowo przechodził w tym miejscu ruszył na wrogów. Doszło do małego spięcia, w którym Widzew został lekko przegoniony. Kilkanaście "par" się zaledwie starło. Gdy Widzewa pojawiło się więcej, to ŁKS się cofał w pośpiechu i tak to trwało na zmianę ok. 5min. W momencie gdy pojawiła się właściwa ekipa RTS zaroiło się już od psów, a i rywal był mniej skłonny do walki i do niczego nie doszło poza paroma klapsami dla milicji.
Tak więc pisanie o jakimś wielkim rozgonieniu, czy obiciu, to bzdura. Zarówno z jednej, jak i drugiej strony.
Tyle w temacie sportowym.

PS. Ci, którzy pobiegli w stronę ŁKS-u po to, by za chwilę się cofnąć, niech sobie na drugi raz odpuszczą. Bo to właśnie stąd biorą się później farmazony, że ktoś kogoś obił.

A z innej beczki:
Mam pytanie do kibiców ŁKS z Pabianic, Włocławka, Piotrkowa, Kanazasu, a w szczególności do fanów odpowiedzialnych za powstanie na poprzednich derbach przy Unii 2 flagi "Widzew Wschód, Olechów i Janów": jak się czujecie drodzy koledzy, kiedy "Rodowici Łodzianie" nazywają Was wieśniakami, podmiejskimi etc?
Bo na nas to wrażenia nie robi, no ale na Was chyba powinno.
Bez napinki ;)

mj.

Post autor: mj. » 15.08.2009, 15:18

ku***, jakie pośmiewisko robią z siebie niektórzy na tym forum to aż idzie się załamać :roll:

Jakiś młodzieżowy skurwiel z Gieksy jara się tym, że 600 osób z ŁKSu przyszło na Derby pochodem :lol: Ponadto zabiera głos w kwestiach o których dowiedział się tylko i wyłącznie z relacji ŁKSu na tym forum. Brawo chłopaku, rób tak dalej. Chociaż po tym jak napisałeś w komentarzach do tej kolejki, że będzie "bardzo, bardzo ciekawie" w Zabrzu to mnie już niczym nie zaskoczysz. Nie ma to jak autoreklama co?

Ponadto ŁKS jako swój wielki sukces derbowy wymienia zaatakowanie tramwaju z małą grupką Widzewiaków i skrojenie im kilku szalików. No naprawdę, awantura roku, jesteście Bogami Chuliganki.

Co do zajść za boiskiem bocznym to nie wiem w ogóle o czym jest tu rozmowa? Do niczego konkretnego nie doszło, a szkoda, bo mogło.

Kolejny typ z Ociemniałej Strony Miasta wypomina, że po meczu ktoś tam dostał w******* na mieście, jacyś przypadkowi goście, którzy szli po prostu w Naszych barwach. Istotnie, kolejny wielki sukces chuligański na światową skalę. Jest się czym chwalić. Prawie tak jak z tym tramwajem. No bo przecież od was nikt nie dostał wpierdolu na mieście, ani wczoraj ani nigdy. A te dywany z barw to pewno wszystko kupione :roll:

Była okazja jeszcze podczas meczu na sprawdzenie sił. Głośno domagaliście się od Widzewa wyłamania bramki, co zostało natychmiast uczynione. Wtedy niestety zabrakło już wam motywacji, by pokonać jedną, śmieszną siatkę w efekcie czego do niczego już nie doszło.

Jeszcze oczywiście stała pretensja o kamionkę. Zapominacie tylko w tym wszystkim, że wczoraj to wy pierwsi od razu po wejściu na sektor gości postanowiliście zacząć mocnym pierdolnięciem w postaci wielkiego kamienia wyrzuconego w Naszą stronę.

Jakiś kolejny cep z ŁKSu z kolei twierdzi, że po straconej bramce u Nas wszystko padło, a oni z kolei zaczęli szaleć w wirze dopingu :lol: Jak to ku*** właśnie wtedy poszło wielkie pierdolnięcie, które poprowadziło piłkarzy najpierw do odrobienia strat, a potem do wyjścia na prowadzenie.

Kolejna sprawa: pisanie o transie "lubisz to suko", że był żenujący i bez klasy. I napisał to idiota, który swoją osobą firmuje ultrasowe majstersztyki jak choćby transy "większość ich dojeżdża ze wsi", "łodzianie witają dziadostwo" czy już po prostu absolutny hit "pierdoleni żydzi inwalidzi rts".

Pomijam już zachwyt nad tą waszą oprawa, ale nie można was za to winić. Lata mizerii w wykonaniu waszych ultrasów przyzwyczaiły was do pewnego poziomu, którego już przekroczyć się nie da. I potwierdza to tylko każdy kolejny ranking opraw meczowych na polskim podwórku.

A teraz już bardziej personalnie: kolego "mcmviii", mam do Ciebie pytanko, jeśli nasze FC to wieśniaki to kim są ludzie z waszych Fan Clubów jak Włocławek, Konstantynów, Pabianice czy Uniejów? Bo chyba przecież nie rodowitymi łodzianami :lol: I jak się czują owi Fan Clubowicze wiedząc jaką pogardą darzycie ludzi mieszkających poza Łodzią?

No i już na sam koniec, z czystej ciekawości, ile z puli tych 600 biletów poszło dla waszych FC oraz szeroko rozumianych ziomków(bo jak się okazało, by dostać bilet z tak małej puli nie trzeba być ŁKSiakiem czy choćby którymś ze zgodowiczów)?

Reasumując..
DERBY DLA ŁKSU !!! POD KAŻDYM WZGLĘDEM !!! JAK ZAWSZE !!!

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Czy te oczy mogą kłamać?

Hugo_Boss

Post autor: Hugo_Boss » 15.08.2009, 15:22

R- pisze: PS. Ci, którzy pobiegli w stronę ŁKS-u po to, by za chwilę się cofnąć, niech sobie na drugi raz odpuszczą. Bo to właśnie stąd biorą się później farmazony, że ktoś kogoś obił.

PS. Nie tylko u Was sa takie osoby, bardzo dobrze było to widać na derbach Rzeszowa ostatnich ilu sie biło a ilu statystowało 20 metrow dalej. Przy kazdej probie tupniecia spierdalali jak zajace.

Dla mnie jako widza przed TV derby dosc fajne ale wiadomo liczba kibiców gosci... Na minus oprawy ktorych mozna powiedziec ze brakło.. no z malymi wyjatkami. Jaka liczba Ruchu Ch.? I przyblizy ktos liczby zgodowiczów po stronie ŁKSu? Wszyscy wykorzystali "swoje" pule biletów?

Paragraf

Post autor: Paragraf » 15.08.2009, 15:32

R-

Post autor: R- » 15.08.2009, 16:16

Młodziak pisze: Tiaaa, szczególnie te wasze okrzyki " KAAAAMIENNIEEEEEEEEE" :lol: :lol:
Weź się ku*** człowiecze nie ośmieszaj.
Rzucanie zbyrami, które to tak bardzo piętnowaliście, wyszło z waszej strony. Jest to zachowanie tak frajerskie, że szkoda słów.
Apele do Widzewiaków o nie rzucanie kamieniami przyniosły skutek i nikt tego nie robił. Poza wami.
I wyobraź sobie Paniczu z Miasta, że jak frunie ci nad łbem zbyr, to nie chciałbyś nim dostać w łeb. Takie okrzyki ostrzegają ludzi, żeby zasłonić twarze.

PS. Widzew nie palił żadnych flag ŁKS. Była jedna mała fanka przygotowania do zjarania razem z dywanem, ale wjazd psów z gazowymi butlami uniemożliwił dojście z ogniem do niej. Na płocie spłonęły czapki, szalki i koszulki ŁKS. Jeżeli jakiś błazen wypisuje tu, że były darte na kilka części by zwiększyć wizualnie obraz dywanu, to z niecierpliwością czekam na ten fantazyjny film.

I jeszcze uwaga do poetów z Karolewa: po tym jak zobaczyłem u Was transparent "Pierdoleni inwalidzi żydzi" z symbolem wózka inwalidzkiego, uznałem że sięgnęliście moralnego dna. Dzisiaj wytykacie nam kutasa na sektorówce, w której notabene był jakiś pomysł (serpentyny imitujące wytrysk zmierzający w waszych kierunkach).
Trochę pokory lirycy od "ŚŻK" i innych ambitnych kwiatków.

R-

Post autor: R- » 15.08.2009, 16:19

i jeszcze drobny prztyczek koledze:
FcRuda pisze:abcdef nie pamiętasz już derbow gdy wy tez byliście w takiej ilości osób i też nie śpiewaliście dużo? taka ku*** krótka pamięć? Swoja drogą bardzo ambitna oprawa widzewa. Bardzo wysoki poziom. Taka wcale nie zakompleksiona
Ja te derby pamiętam.
Pamiętam też, że było nas 460, a Wy śpiewaliście "co was tak mało"?
Taka krótka pamięć, że teraz nam wytykaliście to jeszcze przed meczem?

abcdef

Post autor: abcdef » 15.08.2009, 16:21

i jeszcze pewnie doping na 4 trybuny skserowaliśmy od ŁKSu? :lol:

JSC

Post autor: JSC » 15.08.2009, 16:59

Widzew miał zawsze dobry poziom opraw, ale ta derbowa to dla mnie żenada roku.
Obrazek

Wylli

Post autor: Wylli » 15.08.2009, 17:20

Ja osobiście też spodziewałem się czegoś lepszego po derbach Łodzi. Widzew prezentował przecież oprawy na wysokim poziomie, a eŁksa za wielkich możliwości też tam w klatce nie miała. Dopingu nie ma co porównywać. Szkoda że eŁksa dostała tyle biletów bo jeżeli udostępniono by im trybunę to na pewno widowiskowość meczu na pewno by wzrosła. Moim zdaniem wszystkie akcje poza sportowe na plus dla organizatorów.

wampirek

Post autor: wampirek » 15.08.2009, 18:11

Która trybuna to jest ta cała niciarka, bo sie tam nie orientuje
My tu gadu-gadu a w biedronce nadgodziny

ralf8

Post autor: ralf8 » 15.08.2009, 18:25

wampirek pisze:Która trybuna to jest ta cała niciarka, bo sie tam nie orientuje
trybuna za bramką, naprzeciwko zegara

iluminati

Post autor: iluminati » 15.08.2009, 20:11

ja Powiem od siebie tyle... na c*** wogole ta gadka ?? proponuje zamknąć temat i tyle było mineło film widziałem jeszcze na stadionie bezposrednio po meczu jak siedzielismy na sektorze gdzie ku*** ochrona katowała jednego typa od was o czym juz nie wiecie. o uzywaniu gaśnicy proszkowej przeciwko nam tez gówno wiecie a o tramwaju i spięciu za bocznym wiecie wszystko dziwne ja ZADAM JEDno PYTAN,Kiedy zajebaliście tą flage którą chcieliście zjarać , bo nikt od nas nigdy jej nie widział
A tak jeszcze jedno ktoś mi powie czy w Łodzi Konie były pierwszy raż w urzyciu przecwko kibicom?? czy juz kiedyś były ?? Bo powiem ze jak widziałem ich rajd na "Czerwonych" to cięzko to wygladało ..
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 22:32

R- pisze: Jeżeli jakiś błazen wypisuje tu, że były darte na kilka części by zwiększyć wizualnie obraz dywanu, to z niecierpliwością czekam na ten fantazyjny film.
http://www.youtube.com/watch?v=fCLg9Xs7Rx0

Teraz przeproś za błazna, albo uznam, że fantazyjne filmy kręci twoja mama

Filmiki jak wasze chuligany, po wybiegnięciu na dół naszego sektora za wałem, rzucają w nas kamieniami też mam, ale nie mogę sobie jeszcze poradzić z zakryciem twarzy
k1 pisze:

MAF

Post autor: MAF » 15.08.2009, 22:38

iluminati pisze: A tak jeszcze jedno ktoś mi powie czy w Łodzi Konie były pierwszy raż w urzyciu przecwko kibicom?? czy juz kiedyś były ?? Bo powiem ze jak widziałem ich rajd na "Czerwonych" to cięzko to wygladało ..
Ja pamiętam jak szarżowały zdaję się przed Polska- Białoruś, tyle że teraz robią to zgodnie z prawem (o zgrozo)
k1 pisze:

nowy1908

Post autor: nowy1908 » 15.08.2009, 23:31

nie bede tu pisał dla kogo derby kibicowsko chce tylko jedna kwestie poruszyc .raczej nie wypowiadam sie w takich tematach typu komentarze, ale jedna wazna sprawa do wszystkich spianajacych sie z czerwonej strony apropo zajscia jak wyłamaliscie bramke i podbiegliscie nam pod sektor wszystko ok ale nie prujcie sie tu ze nikt od nas nie skacze przez płot bo chyba nie wiecie jakby to wygladalo, zreszta pewnie ci co tu sie sraja nawet tam nie byli . wiec nie pierdolic bzdur ze bylismy mocni zza płotu bo to samo moge powiedziec ze trzeba było przejsc do na na strone. ciekawe jak bysmy przeskoczyli co i tak udalo by sie pewnie kilkunasto osobom kogo psy by zawijaly
ps nie odpisujcie na tego posta
WRWCrew

Zablokowany