Dobrze ze to tylko kibice.netZawsze Nielegalnie pisze:Tylko , że podczas wymiany ciosów kilka ko po stronie Rodowitych , nikt z Widzewapolicja została w tamtym miejscu zmiażdzona
Derby dla Widzewa

Pozdrawiam
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Dobrze ze to tylko kibice.netZawsze Nielegalnie pisze:Tylko , że podczas wymiany ciosów kilka ko po stronie Rodowitych , nikt z Widzewapolicja została w tamtym miejscu zmiażdzona
Derby dla Widzewa
Ps nie moge edytowac ale moza pora szybciej zamknąc juz ten temat !1925 pisze:Dobrze ze to tylko kibice.netZawsze Nielegalnie pisze:Tylko , że podczas wymiany ciosów kilka ko po stronie Rodowitych , nikt z Widzewapolicja została w tamtym miejscu zmiażdzona
Derby dla Widzewabo tutaj każdy rodzaj fantazji jest możliwy ......
![]()
Pozdrawiam
No widzisz, cieciu rumiany, dziś już nikt nie potrafi pisać relacji z meczy. Teraz istnieje tylko napinka, a wszystkie posty z tego tematu razem wzięte są podobnej długości co moja skromna relacja. Nie napisałem o zgodach, dokładniej o drodze na stadion, o telebimie, gazowaniu nas i o puszczaniu gaśnicy proszkowej w twarz po meczu, o brutalnie zawiniętym kolesiu z Widzewa gdy po meczu zakradł sie ściągnąć ze swojego płotu nasza barwowke (o której pisałem) która nie spłonęła.BornToBeRed pisze:Moja osobista relacja i ocena:
Myslałem że już mi nic dzisiaj humoru bardziej nie poprawi.
Grunt to dobre samopoczucie, tak ja bym czytał relacje zapomnianego już wierszoklety x-mana.
3maj sie maaf buziaczki "biały misiu" pa
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
Kręciłem je jako ŁKSFANSTV i jako takie będą umieszczone. Póki co na zdjęciu z akcji za boiskiem za dużo twarzówek czerwonoarmistów, więc trzeba to jakoś obrobićDenaturat pisze:MAF wrzucisz te filmy na jakis serwer czy kreciles je jedynie na wlasne potrzeby?
Bez napinki
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
http://www.youtube.com/watch?v=jD7Dp2BTBNs myślę, że to trochę wyższy poziom niż 'pierdoleni żydzi inwalidzi' tudzież 'śżk', ale co kto lubi.FcRuda pisze:abcdef nie pamiętasz już derbow gdy wy tez byliście w takiej ilości osób i też nie śpiewaliście dużo? taka ku*** krótka pamięć? Swoja drogą bardzo ambitna oprawa widzewa. Bardzo wysoki poziom. Taka wcale nie zakompleksiona
Zawsze Nielegalnie pisze:Boże , wy zawsze macie swoją wersję zdarzeń ...
k1 pisze:
Kod: Zaznacz cały
http://www.youtube.com/watch?v=ytRKjtdIzP8
http://www.youtube.com/watch?v=hZraHu1s7x0
Czytaj ze zrozumieniem i nie przekręcaj sensu mojej wypowiedzi. Wyraźnie napisałem, że wasz doping bardzo osłabł przy 1:0 dla nas i nie uznanej bramce dla naskajo(RTS) pisze:I jeszcze jak czytam post jednego od was że jeżeli chodzi o nasz doping to była mizeria i pomruki to już po prostu brak słów.
k1 pisze:
Dlaczego derby dla WIdzewa pozastadionem?Zawsze Nielegalnie pisze:
Derby dla Widzewa na stadionie i poza nim , na wiosnę oby było jeszcze ciekawiej
kajo(RTS) pisze:Eh...panowie z Łks-u naprawdę jesteście mistrzami w propagandzie i przekuwaniu swoich porażek w sukces...piłkarsko porażka, doping praktycznie żaden(ok ok pewnie byliście składem o nieco innym nastawieniu niż doping), tylko w momentach przestoju coś wasze mruczenie było słychać...a po bramce dla nas na 2-1 siedzieliście cichutko pogodzenie z kolejną porażka, oczywiście już zaczyna się pisanie o derbach dla Łks-u Bo przed derbami został zaatakowany tramwaj (nawet nie wjechaliście do środka) i ganianki pod stadionem podnosicie do rangi mega zwycięstwa, ciekawe że podczas meczu na wasze nawoływanie żeby Widzew wyłamał bramkę (co też uczynił) staliście bezczynnie...a potem jeszcze PAN nitro pisze o obitym Widzewiaku akcentując jego poza Łódzkie pochodzenie (z uporem maniaka cały czas stawiacie na tą samą kartę- Widzew to same wieśniaki) no i trzeba też pochwalić się balowaniem ze zgodami- tak to świadczy o tym , że derby dla Łks...żal mi was...jesteście w cieniu Widzewa pod każdym względem a kompleksy macie ogromne i choćby nie wiem co się działo zawsze będziecie "górą"
a co do kamieni to z relacji na naszym forum wynik że to z waszego sektora w stronę "Niciarki" poleciał pierwszy sporej wielkości kamień, no ale wg was to Widzew zaczął.
dfdsaa pisze:ja bylem na meczu jako obserwator. i szczeze musze przyznac doping Widzewa sredni, eŁKSy nie bede ocenial bo w takiej liczbie ciazko bylo ich wogule uslyszec tylko w waszych przestojach, co do oprawy to ani jedna ani druga ekipa nie za bardzo sioe postarala choc sektorowka ŁKS dala ladne wrazenie. a jesli chodzi o zajscia po za stadionowe to zeczywiscie w centrum bawila sie ekipa eŁKSy ktora obila jak i skroila kilkunastu Widzewiakow
R- pisze: PS. Ci, którzy pobiegli w stronę ŁKS-u po to, by za chwilę się cofnąć, niech sobie na drugi raz odpuszczą. Bo to właśnie stąd biorą się później farmazony, że ktoś kogoś obił.
Weź się ku*** człowiecze nie ośmieszaj.Młodziak pisze: Tiaaa, szczególnie te wasze okrzyki " KAAAAMIENNIEEEEEEEEE"![]()
Ja te derby pamiętam.FcRuda pisze:abcdef nie pamiętasz już derbow gdy wy tez byliście w takiej ilości osób i też nie śpiewaliście dużo? taka ku*** krótka pamięć? Swoja drogą bardzo ambitna oprawa widzewa. Bardzo wysoki poziom. Taka wcale nie zakompleksiona
trybuna za bramką, naprzeciwko zegarawampirek pisze:Która trybuna to jest ta cała niciarka, bo sie tam nie orientuje
http://www.youtube.com/watch?v=fCLg9Xs7Rx0R- pisze: Jeżeli jakiś błazen wypisuje tu, że były darte na kilka części by zwiększyć wizualnie obraz dywanu, to z niecierpliwością czekam na ten fantazyjny film.
k1 pisze:
Ja pamiętam jak szarżowały zdaję się przed Polska- Białoruś, tyle że teraz robią to zgodnie z prawem (o zgrozo)iluminati pisze: A tak jeszcze jedno ktoś mi powie czy w Łodzi Konie były pierwszy raż w urzyciu przecwko kibicom?? czy juz kiedyś były ?? Bo powiem ze jak widziałem ich rajd na "Czerwonych" to cięzko to wygladało ..
k1 pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: __K__, ALAN82, bartekbrk18, bs, dee facto, KamykOKS, KoleKib, MonteGreen, MWZUF, pikol_EZD, rafalks1908 i 140 gości