Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
Pewnie wszyscy macie racje co do Świdnicy ale jak kiedyś(ok.5lat temu) pracowałem ne delegacji w fabryce wagonów w tym pięknym mieście to spokojnie spacerowałem w koszulce Lechii Gdańsk i jakoś nikt nie skakał mi do gardła z tego powodu
Strzeż mnie Boże przed przyjaciółmi, z wrogami sam sobie poradzę...
-
w Radomiu wszystkie dzielnice sa za Radomiakiem oprocz jednej Planty tam sa sami kibice Broni no i jakies tam pojedyncze osoby na innych dzielnicach!!!
-
Tak Śniezny waranie kibice Zagłębia ze Świdnicy sa to kibice sukcesu, ktorych jest kilku(przy polotach kilkunastu). Szkoda tylko ze na Zagłebie jezdza regularnie od 1 ligi ( czyli nie tak jak piszesz od nowego stadionu ). Zyjcie dalej tym, ze ich nie ma. Szkoda tylko, ze ich liczby sa porownywalne do tej waszej świdnickiego brygady :) Czas pokaze. Na dzien dzisiejszy stale jezdzacych jest kilkadziesiat osob. Nikt barw po majtach rowniez nie chowa :) PoZdrawiam.

-
Z tym zakazem noszenia barw przez Zagłębie w Świdnicy to chyba nie jest tak jak się to tu opisuje... jakiś czas temu byłem właśnie w tym mieście towarzysko u koleżanki z którą studiowałem i na rynku (przy fontannie) widziałem 3 osoby w barwach Zagłębia...więc jeśli ktoś im taki zakaz dał to raczej z mizernym skutkiem... nie jestem powiązany w żaden sposób z Zagłębiem opisuję tylko to co widziałem...
jebał pies teściowe!
-
nic takiego nie pisałem.kropek pisze:Tak Śniezny waranie kibice Zagłębia ze Świdnicy sa to kibice sukcesu, ktorych jest kilku(przy polotach kilkunastu). Szkoda tylko ze na Zagłebie jezdza regularnie od 1 ligi ( czyli nie tak jak piszesz od nowego stadionu ). Zyjcie dalej tym, ze ich nie ma. Szkoda tylko, ze ich liczby sa porownywalne do tej waszej świdnickiego brygady :) Czas pokaze. Na dzien dzisiejszy stale jezdzacych jest kilkadziesiat osob. Nikt barw po majtach rowniez nie chowa :) PoZdrawiam.
-
Podbijam.patriota85 pisze:Rawicz - Ravia, Kolejarz, FC Lecha.Jakie są relacje między kibicami ? Są w Rawiczu jeszcze jasyć fani poza wymienionymi ?
-
W Rawiczu najwięcej jest kibiców Lecha część z nich pojawia sie też na meczach Ravii ale to już nie to co kiedyś za czasów 3ligi gdzie młyn był na każdym meczu u siebie i zaliczane były wszystie wyjazdy w tym też na wrogie nam tereny.Jeżeli jest wolny termin i aukrat nie gra Lech to staramy sie pojawiać na meczach Ravii w skromnych jak na nasze mozliwości liczbach ale staramy sie jezdzić.Na Kolejarzu powstała rok temu jakaś tam grupa ultras ale to są dzieci i pikniki nikt ich nie traktuje na poważnepatriota85 pisze:Podbijam.patriota85 pisze:Rawicz - Ravia, Kolejarz, FC Lecha.Jakie są relacje między kibicami ? Są w Rawiczu jeszcze jasyć fani poza wymienionymi ?
-
Umówmy się,że zakaz noszenia barw dla świdnickiego Zagłębia jest fikcją.
I co jak nie posłuchają?? Weźmiecie ich na huki,będziecie ich kroić z barw.
Jeśli tak,to ciekaw jestem jak długo będą na was patrzeć z przychylnością w Lubinie.
Swoją drogą ciekawe,że lubinki dalej was tolerują,podczas gdy na jednym z meczów w dywanie z szali były barwy Zagłębia (a kilka metrów dalej stali osobnicy w koszulkach Zagłębia).Śmieszny klimat.
Tak naprawdę całą ich tożsamością jest hasło Anty-Śląsk.
I co jak nie posłuchają?? Weźmiecie ich na huki,będziecie ich kroić z barw.
Jeśli tak,to ciekaw jestem jak długo będą na was patrzeć z przychylnością w Lubinie.
Swoją drogą ciekawe,że lubinki dalej was tolerują,podczas gdy na jednym z meczów w dywanie z szali były barwy Zagłębia (a kilka metrów dalej stali osobnicy w koszulkach Zagłębia).Śmieszny klimat.
Tak naprawdę całą ich tożsamością jest hasło Anty-Śląsk.
-
Polonia Świdnica nie jest chyba ekipą która może dawać jakieś zakazy Zagłębiu, również temu ze Świdnicy. Być może ktos sobie ten zakaz wymyślil w swojej glowie. Z tego co wiem kibice w Świdnicy żyja ze sobą neutralnie.
To że Górnik Wałbrzych ma neutralne stosunki z Zagłębiem nie znaczy od razu że wszystko jest robione przeciwko malinowym noskom. Poprosu sa wspolne zgody (Arka i Zawisza) i nie ma na siebie wzajemnie złego ciśnienia.
Ktos tam ze Swidnicy był kto na Śląska jezdził ale za pewną akcję Polonii przeciwko nim poskarżyli się na policji, tego typu kibice.
To że Górnik Wałbrzych ma neutralne stosunki z Zagłębiem nie znaczy od razu że wszystko jest robione przeciwko malinowym noskom. Poprosu sa wspolne zgody (Arka i Zawisza) i nie ma na siebie wzajemnie złego ciśnienia.
Ktos tam ze Swidnicy był kto na Śląska jezdził ale za pewną akcję Polonii przeciwko nim poskarżyli się na policji, tego typu kibice.
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?
-
Śmieszą mnie ci kibice Śląska, którzy opowiadaja o jakiś koalicjach Anty-Śląsk, wymyślili sobie coś takiego i próbują przeforsować że to ma miejsce. Podobnie jak nie przyjmują do wiadomości że ów dywan ma ładne paaaare lat
-
Więc chyba już wystarczy rozkminki "kto, co był w Świdnicy"
Co do pytania to oficjalnie w Świdnicy są kibice Polonii Świdnica, Górnika Wałbrzych i Zagłębia Lubin.
Co do pytania to oficjalnie w Świdnicy są kibice Polonii Świdnica, Górnika Wałbrzych i Zagłębia Lubin.
MKS ZAGŁĘBIE LUBIN
-
Czy w Dzierżonowie działa tylko Lechia?Czy są jakieś tam inne kluby działające w tym mieście?
Zagłębie Sosnowiec
-
Jest jeszcze Ruch ChorzówMati1906 pisze:Czy w Dzierżonowie działa tylko Lechia?Czy są jakieś tam inne kluby działające w tym mieście?
-
-
DzieRżoniow byl juz opisywany Lechia Dzierżoniów 99% kibiców Lechii to takze kibice Ruchu Na miescie sa tez jednostki Zaglebia Lubin Lecha Poznań ( bardziej piknikowe ) i Śląska Wrocław Jedyna ekipa ktora ma cos do powiedzenia na miescie to my Jest tez druzyna pilki recznej mezczyzn Żagiew Dzierzoniow na ktorej pare osob od nas tez sie udziela ale tylko symbolicznie
'' Nie liczy sie odleglosc liczy sie fanatyzm '' fc DzieRzoniow
-
Mam pytanko ,jak obecnie wygląda sytuacja na takich dzielnicach Świętochłowic jak PIAŚNIK, CHROPACZÓW, LIPINY.Pamietam że w latach 80tych była tam bardzo duża dominacja KSG.
-
jakaś prahistoria raczej. całe Świony są za Ruchem. znam sporo osób z tego miasta, pracowałem tak trochę i nie widziałem niczego po za Ruchem. zresztą moi znajomi też są za Ruchem a są z wszystkich dzielnic które wymieniłeśBALEO pisze:Mam pytanko ,jak obecnie wygląda sytuacja na takich dzielnicach Świętochłowic jak PIAŚNIK, CHROPACZÓW, LIPINY.Pamietam że w latach 80tych była tam bardzo duża dominacja KSG.
political correct polskich stadionów- wszyscy kochamy Legię
-
Z tymi całymi Świonami to przesadziłeś.Wiadomo czyje to miasto ,ale nie jest tak jak napisałeś .
-
Powiem tak Lipiny kiedyś były w całości za Górnikiem,teraz jest 50 na 50 Górnik to przeważnie starsi a młodsi zchodzą na złą drogę :D,Chropaczów to prawie sam Ruch nasi też działają ale niewidać ich na dzielnicy,a Piaśniki to Ruch...BALEO pisze:Mam pytanko ,jak obecnie wygląda sytuacja na takich dzielnicach Świętochłowic jak PIAŚNIK, CHROPACZÓW, LIPINY.Pamietam że w latach 80tych była tam bardzo duża dominacja KSG.

-
w Lipinach i Chropaczowie przewaga, któreś z ekip to zmienia się co jakis czas, przez jakiś czas górą są niebiescy, a innym razem żabole, nie jestem w stanie powiedzieć od czego to zależy, w takiej sytuacji jak dla mnie to pól na pól, wydaje mi się, że jedni i drudzy nie wytępią się całkowice, Piaśniki raczej całe niebieskie.
-
Dzierżoniów ostatnio słabo kibicowsko (mam na myśli miejscową Lechię),podobno jednostki o skrajnych poglądach politycznych jeżdżą na Oporowską (osobiście znam jedną osobę).
-
No ostatnio slabiej ze wzgledow ktorych nie mam zamiaru wywlekac na forum Jednostki ktore jezdza na Oporowska oczywiscie nie sa kibicami Lechii i nie maja wstepu na mecze Lechii Rzeczywiscie osoby ktore jezdza na Oporowska sa dosyc mocno zaangazowane w polityke od dosc dlugiego czasu Tyle wystarczy info na temat Dzierzoniowa na internecie
-
ostatno slabiej? ...
mozesz zapodac liczby fc Dzierżoniowa na meczach Ruchu w tym sezonie?
mozesz zapodac liczby fc Dzierżoniowa na meczach Ruchu w tym sezonie?
-
Kazor, a możesz powiedzieć skąd ten Ruch w Dzierżoniowie się wziął?
ps.
Jak się nie mylę miałeś się przeprowadzać do Legnicy i mieliśmy piwo montować, wieki temu. Pozdrowienia
ps.
Jak się nie mylę miałeś się przeprowadzać do Legnicy i mieliśmy piwo montować, wieki temu. Pozdrowienia
-
zawsze co wbijam zapominam się zapytać, a mianowicie potrzebuje wiedzieć jak wygląda sytuacja w:
Kleczew, Słupca
Golina, (wszystko okolice Konina)
pozdro
Kleczew, Słupca
Golina, (wszystko okolice Konina)
pozdro
-
A jak wygląda sytuacja w Piotrkowie Trybunalskim???
-
opisywane już było, poszukaj.Iki 77 pisze:A jak wygląda sytuacja w Piotrkowie Trybunalskim???
Zamknijcie rejestrację !
-
Zaczelo sie od prywatnych kontaktow kilku osob Chlopaki ktorzy to rozkrecali pokazali sie z dobrej strony i dalej juz poszlo ... Co do cyferek to najwiecej bylo nas na WDS cos kolo 50 osob moze lepiej autokar bus i pare aut w tym sezonie na ostatnim meczu ze Slaskiem Wroclaw 12 osob p.s W Legnicy tylko pol roku pomieszkalem i musialem dac sobie spokoj ale jak bede sie wybieral w tamte strony to spodziewaj sie priva ;)
-
nie wiedziałem gdzie wstawić więc może tutaj.
Po treningu w Mysłowicach"Wesołej" chyba jeszcze nic nie mają bo dzisiaj" kronika 997" z tvp kręciła tam program upatrzyli sobie jako tło ten mocno popisany wiadukt na zjeżdzie z DK za Czułowem .(ktokolwiek widział ktokolwiek wie hehehehe)
Po treningu w Mysłowicach"Wesołej" chyba jeszcze nic nie mają bo dzisiaj" kronika 997" z tvp kręciła tam program upatrzyli sobie jako tło ten mocno popisany wiadukt na zjeżdzie z DK za Czułowem .(ktokolwiek widział ktokolwiek wie hehehehe)
-
Pszczyna już była tutaj nie raz omawiana - więc myślę, że nie trzeba dokładności bo wszystko jest opisane na wcześniejszych stronach.
-
Jak wygląda sytuacja w "Trójwsi"(Istebna-Koniaków-Jaworzynka)? W ostatnie wakacje widziałem popisana Ochodzitą "Ruch fc Koniaków" i w Istebnej kobietę (35lat?) z niebieską smyczką. To ze względu na wakacje? Czy są tam jacyś kibice całosezonowi i czy tylko spod znaku R?

-
a ja chciałbym zapytać o małopolską Gieksę. Jakie miasta wchodzą w skład i w jakich liczbach jeżdżą. Plus chciałbym poznać sytuację w Wolbromiu. Jaki FC najaktywniejszy i czy kibice Przeboju są także w innych FC czy tylko Przebój? Dzięki
-
Libiążwyjazdowicz pisze:a ja chciałbym zapytać o małopolską Gieksę. Jakie miasta wchodzą w skład i w jakich liczbach jeżdżą. Plus chciałbym poznać sytuację w Wolbromiu. Jaki FC najaktywniejszy i czy kibice Przeboju są także w innych FC czy tylko Przebój? Dzięki
Wolbrom
Olkusz
Trzebinia
Klucze
Chełmek
Bukowno
Chrzanów (?)
Bachowice (?)
-
Jak wygląda sytuacja w Pszczynie- śląskie?
-
Post stronę wcześniejPszczyna już była tutaj nie raz omawiana - więc myślę, że nie trzeba dokładności bo wszystko jest opisane na wcześniejszych stronach.
-
patriota85 pisze:Libiążwyjazdowicz pisze:a ja chciałbym zapytać o małopolską Gieksę. Jakie miasta wchodzą w skład i w jakich liczbach jeżdżą. Plus chciałbym poznać sytuację w Wolbromiu. Jaki FC najaktywniejszy i czy kibice Przeboju są także w innych FC czy tylko Przebój? Dzięki
Wolbrom
Olkusz
Trzebinia
Klucze
Chełmek
Bukowno
Chrzanów jednostki
+ Sławków ktory pomimo ze lezy na terenie woj slaskiego wspopracuje z MG
Na meczu z KSG okolo 200 osob - na wyjazdach roznie
GKS KATOWICE
-
Kiedyś było pytanie - " Czy Broni w Radomiu kibicowało kiedyś więcej niż jedno osiedle ?( Chodzi o Planty ). Czy ktoś (najlepiej z Radomia ) może odpowiedzieć ?
w jakim Kozłowie? Bo jest dużo :)WŚL pisze:Jak wygląda sytuacja w Kozłowie i Sędziszowie?
-
Pewnie mu chodzi o ten w Świętokrzyskiem. Skoro zapytał o Sędziszów można było się domyśleć.
-
Sędziszów - Korona, ktoś tam pisał wcześniej o Widzewie i Legii chyba ale to są jednostki/aWŚL pisze:Jak wygląda sytuacja w Kozłowie i Sędziszowie?
Kozłów - raczej brak jakiejkolwiek zorganizowanej grupy, może jakieś pojedyncze sztuki kibiców
pzdr
Lodzermensch pisze:WTC też Hutnik rozjebał na wyjeździe.