Z tym, że Foxx ma chyba administracyjne uprawnienia również, jeśli ich nie ma to przepraszam, tak czy siak, na pewno mógłby zrobić więcej dla tego forum jeżeli ma chwilę wolnego czasu, a niestety tego jednego czy dwóch baranów nie potrafi zbanować na stałe.rzutkarny pisze:Twój post sugerujący, że Foxx czy ktokolwiek inny z tej "puli" moderatorów decyduje o zamykaniu czy otwieraniu rejestracji, również do zbyt wybitnych nie należy. Ale skąd wy możecie wiedzieć, że kiedyś przedstawiciele wielu klubów podostawali większe uprawnienia tu na forum, ale nie są jego właścicielami, ani decydentami jak to forum wygląda.PaymanW pisze:Nikt Ci tutaj nie każe siedzieć 24h/dobę, wystarczy zamknąć rejestracje, wyjebać jednego, może dwóch pajaców, którzy mają pińcet kont i "piszą ze sobą" w każdym temacie i poziom forum byłby zdecydowanie wyższy, ale widocznie jest Ci to na rękę. Czasem Twoje głupie szydercze posty są na poziomie tego idioty z 742-oma kontami...

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Czemu Motorolwcy sprzeciwiaja sie grze Górnika w Lublinie? przeciez maja chyba ze soba zgode/uklad?
-
Myślisz, że kibice Górnika chcą grać w Lublinie?
-
a graja kibice Gornika czy pilkarze, tak samo pilkarze Gornika maja uklad z Motorem, prezesi, wladze miasta? komus sie po***al komercyjny sport nawet w polskim wydaniu z kibicowaniem..
TYBET JEST SERBSKI
-
@Foxx
możesz zdradzić co Cię trzyma w tym kurwidołku? Pamiętam Cię sprzed nastu lat kiedy byłeś moderatorem obok gościa z RTS, Lecha i Górnika. Jakby nie patrzeć legitymizujesz ten syf.
możesz zdradzić co Cię trzyma w tym kurwidołku? Pamiętam Cię sprzed nastu lat kiedy byłeś moderatorem obok gościa z RTS, Lecha i Górnika. Jakby nie patrzeć legitymizujesz ten syf.
-
A ja mam takie pytanie z czystej ciekawości, czy peja uczęszcza na mecze Lecha , bo kiedyś był częstym bywalcem na Bułgarskiej, ale po tym feralnym zdjęciu napisu na murze pewnie się coś zmieniło. Pewnie nie jest to ten sam kaliber co Szpilka co to Wisła pogoniła ale zawsze jest to wtopa
W&R
-
takich wtop jest coraz więcej, bratanie sie z lewakami z Rozbratu, pierdolenie na koncertach że dobrze że Polacy wyjezdzają z kraju i ogólnie ostatni lewacki image, zaczynając od okładki płyty koncząc na irokezie i pedalskich arafatkachadam1980 pisze:A ja mam takie pytanie z czystej ciekawości, czy peja uczęszcza na mecze Lecha , bo kiedyś był częstym bywalcem na Bułgarskiej, ale po tym feralnym zdjęciu napisu na murze pewnie się coś zmieniło. Pewnie nie jest to ten sam kaliber co Szpilka co to Wisła pogoniła ale zawsze jest to wtopa
-
Że co sobą reprezentuje?
[link]
[link]
-
On walczy o sluchaczy każdą wypowiedzią wiec nie ma co rozkminiac jego wywiadów
A ja mam inne pytanie: przewijał się na forum kawałek w którym ktoś wyśmiewał "hooligans Nieciecza" ale za c*** nie moge sobie przypomnieć co to było
A ja mam inne pytanie: przewijał się na forum kawałek w którym ktoś wyśmiewał "hooligans Nieciecza" ale za c*** nie moge sobie przypomnieć co to było
-
Nie mam takiego wrażenia/jest mi to obojętne. A co mnie tu trzyma? Zdarza się, że uprawnienia się przydają do rzeczy znacznie poważniejszych, niż moderowanie forumki. Resztę pozostawiam w domyśle.dumdum pisze:@Foxx
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
chyba to:daniKSC pisze:A ja mam inne pytanie: przewijał się na forum kawałek w którym ktoś wyśmiewał "hooligans Nieciecza" ale za c*** nie moge sobie przypomnieć co to było
https://www.youtube.com/watch?v=GedQJZRhEu4
-
Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
-
Czy któraś z krakowskich ekip miała kiedyś bramke w Energy 2000?
Bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic skąd nabrać tylu karków nie zwiazanych z piłką w tak poteznej imprezowni.
Bo jakos ciezko mi sobie wyobrazic skąd nabrać tylu karków nie zwiazanych z piłką w tak poteznej imprezowni.
-
Każda banda która sie organizuję poza Lechią jest szybko kasowana, tak było z Wybrzeżem które się ustawiało z Bałtykiem i z Polonią Gdańsk która w połowie 90 lat grała w czołówce 2 ligi(dzisiejsza 1 liga) w składzie miała opalonego Maria Piekarskiego, Czesia Michniewicza itp. grali o awans do ekstraklasy a Lechia dołowała w 3 lidze. Na Polonii zaczął się tworzyć młynek mieli flage, wydali szaliki. Ekipe tworzyli starsi punkowcy z Gdańska, przyjeżdzali też sharpowcy z Gdyni( Punki z Gdańska i sharpowcy z Gdyni trzymali sie razem) dobra ekipa do bicia i mocno obita w chuligańskich walkach. Ale przyszedł taki mecz, że zawitała tam Lechia. Przed meczem pojedyńcze solówki a w trakcie meczu ekipa Lechii podeszła do Polonistów i ostro wytłumaczyła, że w Gdańsku nie życzymy sobie innych ekip i nie chcemy powtórki z Łodzi.I tak się skończył ruch kibicowski na Polonii.Lechia zawsze mocno pilnowała i pilnuje swojego podwórka.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
-
A nie bylo czasem tak , że kibicowski ruch na PG , skończył sie nie tyle w wyniku slowno-siłowych perswazji biało-zielonych, a wskutek fuzji Lechia-Polonia ? ;)
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Dzięki za odpowiedzi. Taką bandę jeszcze wyguglowałem, szukając czegoś o Gedanii http://gedania99.futbolowo.pl/galeria,4 ... cie,896791 Ogólnie szkoda, że ten bardzo zasłużony klub nie ma ekipy choćby a la Garbarnia :)
-
Przecież to są rodzice juniorów Gedanii. Na wszystkich klubach szło by zrobić tego typu zdjęcie.
-
Tak, zauważyłem, że to drużyna trampkarzy. Po prostu mam zakodowane we łbie, że jak ktoś ogarnia jakieś gadżety / szale, to poza tradycyjny piknik i oglądactwo wychodzi, no ale fakt, że teraz już inne czasy pod tym względem.
-
Historycznie prawdziwie gdańskim klubem jest właśnie Gedania. Zmarginalizowanie tego klubu wpisywało się w politykę czerwonych władz, która tępiła wszystkie ślady polskości Gdańska z okresu przedwojennego.
-
W skutek fuzji Lechii z Polonia to można powiedzieć, że skończył sie ruch kibicowski na Lechii, poza pojedyńczymi meczami na Traugutta przychodziło około setka kibiców, totalny marazm. Wkrótce wszysytko pierdolnęło i Lechia zaczęła grać od a-klasy [youtube]http://m.youtube.com/watch?v=BETJmsu6Vvc[/youtube]wurda1ak pisze:A nie bylo czasem tak , że kibicowski ruch na PG , skończył sie nie tyle w wyniku slowno-siłowych perswazji biało-zielonych, a wskutek fuzji Lechia-Polonia ? ;)
-
I jest to pierwszy polski klub, który powstał w Gdańsku. Teraz grają chyba w IV lidze.krzycho_ASR pisze:Historycznie prawdziwie gdańskim klubem jest właśnie Gedania. Zmarginalizowanie tego klubu wpisywało się w politykę czerwonych władz, która tępiła wszystkie ślady polskości Gdańska z okresu przedwojennego.
-
I to jest właśnie ciekawy, "trapiący" temat, że ta komuna zdecydowała, które kluby są dziś na świeczniku (także kibicowskim), a które (z większymi tradycjami) pałętają się po okręgówkach i nie mają nawet grupki ogarniętych kibiców.
-
Nie p****** bo wspieraliście ten twór od początku i jeździliśnie na wyjazdy, dopiero jak wyniki i perspektywy były chujowe to zaczeliście od A-klasy. Pisał to nawet Romek Andersen w swojej książce.walka__o_przetrwanie pisze:W skutek fuzji Lechii z Polonia to można powiedzieć, że skończył sie ruch kibicowski na Lechii, poza pojedyńczymi meczami na Traugutta przychodziło około setka kibiców, totalny marazm. Wkrótce wszysytko pierdolnęło i Lechia zaczęła grać od a-klasy [youtube]http://m.youtube.com/watch?v=BETJmsu6Vvc[/youtube]wurda1ak pisze:A nie bylo czasem tak , że kibicowski ruch na PG , skończył sie nie tyle w wyniku slowno-siłowych perswazji biało-zielonych, a wskutek fuzji Lechia-Polonia ? ;)
-
W d**** byłeś i gówno widziałeś.
Od samego początku twór Lechia-Polonia był bojkotowany, zero flag i zero dopingu.
Na mecze chodziło się tylko po to żeby spotkać znajomych i pogadać, ewentualnie żeby ustawić się na jakis mecz kadry albo jakąś akcje.
Zbieraliśmy się tylko jak było wiadomo że będą jacyś przyjezdni żeby im ewentualnie umilić pobyt, np. Raków Częstochowa, GKS Katowice czy Lech Poznań, oczywiście pojawiały się wtedy wymiany uprzejmości i jakaś namiastka dopingu.
Czasem młodzi, (w tym ja) tęskniąc za prawdziwą atmosferą, zbierali się w kilkadziesiąt osób i próbowali kręcić doping ale to na palcach jednej ręki można zliczyć. Na wyjazdach to samo, autokar w Bytomiu nawet nie wszedł na mecz :-), Katowice to dwie wycieczki(pociągowa i druga szukająca wrażeń) oraz 45 osób na Lechu gdzie ograniczyliśmy się do szydery (nawet z "naszych" piłkarzy i trenera)
Dopiero gdy pojawiła się możliwość występów naszej młodzieży w 6 lidze postanowiliśmy(młodzi + jeden starszy osobnik, pozdro P ;-) ) że nie będziemy jeździć na trzecią ligę na L-P, tylko zaczynamy budować wszystko od zera na czysto. Starsi byli sceptyczni na początku, ale jak widać na zamieszczonym filmie, ludzie z każdym meczem zaczęli się do tego przekonywać i coraz liczniej przychodzić na mecze i jeździć na wyjazdy...
Od samego początku twór Lechia-Polonia był bojkotowany, zero flag i zero dopingu.
Na mecze chodziło się tylko po to żeby spotkać znajomych i pogadać, ewentualnie żeby ustawić się na jakis mecz kadry albo jakąś akcje.
Zbieraliśmy się tylko jak było wiadomo że będą jacyś przyjezdni żeby im ewentualnie umilić pobyt, np. Raków Częstochowa, GKS Katowice czy Lech Poznań, oczywiście pojawiały się wtedy wymiany uprzejmości i jakaś namiastka dopingu.
Czasem młodzi, (w tym ja) tęskniąc za prawdziwą atmosferą, zbierali się w kilkadziesiąt osób i próbowali kręcić doping ale to na palcach jednej ręki można zliczyć. Na wyjazdach to samo, autokar w Bytomiu nawet nie wszedł na mecz :-), Katowice to dwie wycieczki(pociągowa i druga szukająca wrażeń) oraz 45 osób na Lechu gdzie ograniczyliśmy się do szydery (nawet z "naszych" piłkarzy i trenera)
Dopiero gdy pojawiła się możliwość występów naszej młodzieży w 6 lidze postanowiliśmy(młodzi + jeden starszy osobnik, pozdro P ;-) ) że nie będziemy jeździć na trzecią ligę na L-P, tylko zaczynamy budować wszystko od zera na czysto. Starsi byli sceptyczni na początku, ale jak widać na zamieszczonym filmie, ludzie z każdym meczem zaczęli się do tego przekonywać i coraz liczniej przychodzić na mecze i jeździć na wyjazdy...
-
Przepraszam, byliśmy jeszcze w Iławie, Nowym Mieście Lubawskim, na Hutniku i Opolu (Ś-W-L, sami młodzi, niedojazd)
-
Ta, chodziło mi o fuzje Lechia-Olimpia którą akceptowaliście, c*** wie tych waszych fuzji już było.
-
Czyli parę lat Ci umknęło i mylisz sytuacje bo gdy była druga fuzja z Polonią to graliśmy w 3 lidze... A komu Ty kibicujesz?
-
Olimpia - lata temu działała tam mała ekipa.Jak poszukasz w necie to znajdziesz kilka ich fotek.kat. pisze:Czy w Gdańsku (pomijając inne sekcje) są / były jakieś młynki na mniejszych / dzielnicowych klubach? To samo, jeśli chodzi o Poznań (wiadomo, pomijając Wartę i WL) i Wrocław (historia Polarowców dobrze znana, w jakiejś książce Romka było też chyba coś o tłumieniu ruchu na Ślęzie, czyli twarda polityka pt. tylko Śląsk?)
Odlew - kilka sezonów temu kręcili kilku, czy kilkunastoosobowy młynek, jeździli na wyjazdy.Nawet coś tam utrasowali.Nie wiem, czy do dzisiaj się w to bawią.
Był jeszcze piknikowy młynek na jakimś tam żużlowym klubie (PSŻ, czy jak tam oni się nazywali).Ale wiadomo, że to były same janki.
-
Tak, Olimpię pamiętam z przełomu lat 80 / 90, wisiały tam jakies flagi. Chyba ci kibice utożsamiali się ze skrótem gwardyjskim (GTS / GKS?)
A na Odlewie to nie działała / próbowała działać swego czasu antifa / punki z Rozbratu? Czy coś mi się pojebało?
A na Odlewie to nie działała / próbowała działać swego czasu antifa / punki z Rozbratu? Czy coś mi się pojebało?
-
Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
druga sprawa jak można mieć wydziabane herby, nazwy zaprzyjaźnionych klubów i swojego (resovia, ŁKS, Stalówka) -zamazac je i przerzucic się wogole na inny klub(Wisła)???
Dziwny jest ten świat..
Trwaj w tym co kochasz :))
druga sprawa jak można mieć wydziabane herby, nazwy zaprzyjaźnionych klubów i swojego (resovia, ŁKS, Stalówka) -zamazac je i przerzucic się wogole na inny klub(Wisła)???
Dziwny jest ten świat..
-
Bo cechuje ich pojęcie, którego ty nie znasz.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
-
Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
Krótka rada, wyloguj, wyjdź z domu, skończ gimnazjum, idź na mecz i popytaj jak jest.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Gamoniem to chyba jesteś ty,skoro gościu pisze potwierdzone fakty,a ty udajesz głupka i sam się tu kompromitujesz odwracając kota ogonemMW10 pisze:Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
Krótka rada, wyloguj, wyjdź z domu, skończ gimnazjum, idź na mecz i popytaj jak jest.
-
MW10 znowu robisz z siebie błazna, zapytaj się kim jest ten typ na Resovii. Zresztą każdy szanujący się kibol twojego parchatego klubiku powinien go znać, bo G... mieszkał przez jakiś czas w Łodzi :)
-
Daj mu spokój, widzisz, że chłopak całkowicie nie wie co jest grane:)
-
Potwierdzone info przez stadionowych oprawców na Facebooku? :)WWW1910 pisze:Gamoniem to chyba jesteś ty,skoro gościu pisze potwierdzone fakty,a ty udajesz głupka i sam się tu kompromitujesz odwracając kota ogonemMW10 pisze:Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
Ja pierdolę, komedia.
-
Słuchaj błaźnie nie mowię ze cały ŁKS dostał po łbach w Marsylii, chodzi mi o sam fakt ze chłop kopie was po głowach a pozniej normalnie pali Jana i chodzi w barwach waszych po mieście. Nie zakłamiesz rzeczywistości, jest nawet filmik który już chyba każdy widział ze na czele pochodu Wisły Ruchu i Widzewa idzie jeden z szefów resovii! Został nawet poznany przez typa od was na gorąco w Marsylii. Zreszta co ci bede tlumaczyl jak ty tego nie wiesz to W********** - znaczy to ze jestes nikim pajacu na ŁKS-ie !!!MW10 pisze:Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
Tolerujcie dalej skoki w bok resoviakow - nas to nie obchodzi jedynie śmieszy. Nara
-
Po pierwsze to o typie z Resovii nie napisałem ani słowa, jedynie o farmazonie puszczonym w internecie że ktoś z ŁKS dostał po łbie. Po drugie parchata k**** śmiesz ty mi pisać o skokach w bok kiedy twoja niemiecka zgoda lata z typami dziarajacymi sobie ŁKS co sam przed chwilą powiedziałeś? :))))Graczuliczny pisze:Słuchaj błaźnie nie mowię ze cały ŁKS dostał po łbach w Marsylii, chodzi mi o sam fakt ze chłop kopie was po głowach a pozniej normalnie pali Jana i chodzi w barwach waszych po mieście. Nie zakłamiesz rzeczywistości, jest nawet filmik który już chyba każdy widział ze na czele pochodu Wisły Ruchu i Widzewa idzie jeden z szefów resovii! Został nawet poznany przez typa od was na gorąco w Marsylii. Zreszta co ci bede tlumaczyl jak ty tego nie wiesz to W********** - znaczy to ze jestes nikim pajacu na ŁKS-ie !!!MW10 pisze:Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.Graczuliczny pisze:Od dawna nie moge zrozumiec postawy ŁKSu co do poczynań ich zgody resovii. Chodzi mi o sytuacje z Wisła Kraków, wspomaganie się na meczach (Jaga-Wisła czy Lazio-Roma) jestem wstanie zrozumiec przez to że podbijali o układ itd ale Tej akcji nie ogarniam a mianowicie: jak gosc szef resovii (powszechnie znany w Łodzi) razem z Wisła i Ruchem bije chlopów z ŁKSu a poźniej wraca do Rzeszowa i śmiga w barwach swojej zgody (fakt autentyczny , nawet zainteresowani z ŁKSu to potwierdzaja) ???
Dziwny jest ten świat..
Tolerujcie dalej skoki w bok resoviakow - nas to nie obchodzi jedynie śmieszy. Nara
-
Internetowy gamoniu, całą swoją wiedzę czerpiesz z tego forum, dlatego się kompromitujesz wpisami o tym że ktoś z ŁKS dostał w******* od Wisły i ich narkotykowych przyjaciół.
Krótka rada, wyloguj, wyjdź z domu, skończ gimnazjum, idź na mecz i popytaj jak jest.[/quote]
Słuchaj błaźnie nie mowię ze cały ŁKS dostał po łbach w Marsylii, chodzi mi o sam fakt ze chłop kopie was po głowach a pozniej normalnie pali Jana i chodzi w barwach waszych po mieście. Nie zakłamiesz rzeczywistości, jest nawet filmik który już chyba każdy widział ze na czele pochodu Wisły Ruchu i Widzewa idzie jeden z szefów resovii! Został nawet poznany przez typa od was na gorąco w Marsylii. Zreszta co ci bede tlumaczyl jak ty tego nie wiesz to W********** - znaczy to ze jestes nikim pajacu na ŁKS-ie !!!
Tolerujcie dalej skoki w bok resoviakow - nas to nie obchodzi jedynie śmieszy. Nara[/quote]
Po pierwsze to o typie z Resovii nie napisałem ani słowa, jedynie o farmazonie puszczonym w internecie że ktoś z ŁKS dostał po łbie. Po drugie parchata k**** śmiesz ty mi pisać o skokach w bok kiedy twoja niemiecka zgoda lata z typami dziarajacymi sobie ŁKS co sam przed chwilą powiedziałeś? :))))[/quote]
Ruch i Widzew nie musieli wiedziec kto to jest, a on doskonale wiedzial z kim sie Wisla umowila
Krótka rada, wyloguj, wyjdź z domu, skończ gimnazjum, idź na mecz i popytaj jak jest.[/quote]
Słuchaj błaźnie nie mowię ze cały ŁKS dostał po łbach w Marsylii, chodzi mi o sam fakt ze chłop kopie was po głowach a pozniej normalnie pali Jana i chodzi w barwach waszych po mieście. Nie zakłamiesz rzeczywistości, jest nawet filmik który już chyba każdy widział ze na czele pochodu Wisły Ruchu i Widzewa idzie jeden z szefów resovii! Został nawet poznany przez typa od was na gorąco w Marsylii. Zreszta co ci bede tlumaczyl jak ty tego nie wiesz to W********** - znaczy to ze jestes nikim pajacu na ŁKS-ie !!!
Tolerujcie dalej skoki w bok resoviakow - nas to nie obchodzi jedynie śmieszy. Nara[/quote]
Po pierwsze to o typie z Resovii nie napisałem ani słowa, jedynie o farmazonie puszczonym w internecie że ktoś z ŁKS dostał po łbie. Po drugie parchata k**** śmiesz ty mi pisać o skokach w bok kiedy twoja niemiecka zgoda lata z typami dziarajacymi sobie ŁKS co sam przed chwilą powiedziałeś? :))))[/quote]
Ruch i Widzew nie musieli wiedziec kto to jest, a on doskonale wiedzial z kim sie Wisla umowila
-
https://www.youtube.com/watch?v=6TDgWoc_VQc intor ,intor czy to ty ??::::))?
https://www.youtube.com/watch?v=6TDgWoc_VQc
https://www.youtube.com/watch?v=6TDgWoc_VQc