Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Sebastian75

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: Sebastian75 » 27.02.2017, 08:53

fullofhates pisze:Prowokacji psów ciąg dalszy.
Na czapkach torcidy trzech podstawionych na Szobiszowicach, dwóch od nas na dołku. j**** psy
Przydał by sie jakis temat dla upośledzonych tak żeby taki typ nie musiał rejestrowac sie po raz enty i pisac psychicznie chore posty.

iparts.pl
koszykpala

Post autor: koszykpala » 27.02.2017, 09:31

jeszcze dla przypomnienia

linki do zeznań koszyka i foto
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]

tutaj jeszcze fotki na jakiej podstawie psy i karierowicz kondon prokurator daje usiłowanie morderstwa
[link]
[link]
[link]

siedze cicho

Post autor: siedze cicho » 27.02.2017, 10:06

Tutaj tylu wewnętrznie się sypie, że nie dziwię się, iż na AWF taki kierunek prowadzą. Rzeczywiście, iście milicyjne rozkminy...

myjster

Post autor: myjster » 27.02.2017, 13:07

To brzmi całkiem logicznie w odróżnieniu od biegania z dzielnicowym i współprace z CBŚ.

siwy_rr

Post autor: siwy_rr » 27.02.2017, 21:40

ku*** pomyślcie. Wchodzą na ten temat kibice klubów z innych rewirów niż Śląsk, pewnie psy i innego rodzaju wynalazki i muszą mieć niezłą polewę z tego co sie wyprawia. Wszyscy mają Śląskich kibiców za konfidentów, nożowników, morderców, niehonorowe szmaty współpracujące z CBŚ itd. Co się dzieje ? Ta nienawiść tak wszystkich zaślepiła że jeden z drugim musi na siłę się wykazać robiąc coraz większe afery i coraz gorsze numery ?
I nie ma co tu wytykać kogos palcem każdy ma coś za uszami ale w swojej ekipie to pasuje bo trzeba wroga wytępić ale u niego taki numer to już coś wielkiego. A już najlepiej wypisywać na tym forum co większe brednie i wymysły...

wnukol1920

Post autor: wnukol1920 » 28.02.2017, 05:02

BAN

WaldemarKKS

Post autor: WaldemarKKS » 28.02.2017, 09:40

Tutaj link do tej Szkoly i Klasy do ktorej chodzil ow zainteresowany Marek Noga [link]
Kazdy nie se przeczyta jaki to "honorowy" jest Hahaha i jak to nie chcial zostac psem Cyt: "PRZEZ 3 LATA SA PRZYGOTOWYWANI DO PRACY W SLUZBACH MUNDUROWYCH!!!!!" Marek chodzil do KLASY POLICYJNEJ co widac na jego mundurze jak pozyje do zdjecia z shotgunnem wiec przygotowywal sie do pracy w Policji.
Widac komu moderatorzy sprzyjaja nawet w tak kulawej sprawie. Gornik tym swoim Oswiadczeniem jeszcze bardziej se strzelil w kolano? Wszystkie w nim zawarte jlamstwa padly jak domek z kart.

(S)

Post autor: (S) » 28.02.2017, 10:41

- moźe noga tego nie wiedział ;)
- a po ilu lata brak sladu w wykazie karanych, i kiedy noga miał wyrok?
- żebyście w przyszłości nie zaplakali za te bronienie jego...

Rejon Śląsk 84r

Post autor: Rejon Śląsk 84r » 28.02.2017, 11:12

Czekolaowy misiu nie powinienes stawać po jednej z stron . A jak czyscisz temat ,to caly a nie to co pasuje twoim przekonaniom.Niech kazdy poczyta i wyrobi swoje zdanie.

CelticBhoy

Post autor: CelticBhoy » 28.02.2017, 11:24

Przecież te klasy mundurowe to cyrk, zwykła zabawa w "wojsko" i "policję". Bieganie po szkole w śmiesznym mundurku i ćwiczenie musztry na szkolnym boisku nie robi z nikogo ani psa, ani żołnierza.
Jeśli uważacie chłopaka za policjanta tylko dlatego, że chodził do takiej klasy, to znaczy, że uczeń klasy lekarskiej (jest coś takiego, np tu) jest dla was lekarzem?
Litości...
This is CELTIC - my religion.
"What a fuckin shame. It used to be a Paradise, now it's a Little Palestine"

myjster

Post autor: myjster » 28.02.2017, 11:41

CelticBhoy pisze:Przecież te klasy mundurowe to cyrk, zwykła zabawa w "wojsko" i "policję". Bieganie po szkole w śmiesznym mundurku i ćwiczenie musztry na szkolnym boisku nie robi z nikogo ani psa, ani żołnierza.
Jeśli uważacie chłopaka za policjanta tylko dlatego, że chodził do takiej klasy, to znaczy, że uczeń klasy lekarskiej (jest coś takiego, np tu) jest dla was lekarzem?
Litości...
Przecież to oczywiste,ale jak napisał tu ktoś, smrodom jest to na rękę.Będą grzali temat do granic możliwości.Zauważcie,że podobną metodę stosuje wybiórcza i tvn.Tygodniami potrafią pierdolić o jakimś Misiewiczu o żandarmerii,która zatrzymała ruch żeby przeszedł Macierewicz.c***,że to jakieś pierdoły, a ich przekaz jest nie współmierny do całej sprawy.Jak były prawdziwe afery PO to albo w ogóle się nimi nie zajmowano albo tylko krótkie wzmianki. Typowe zakłamanie dla żydów i niemiaszków.To tyle ;)

Hiacynt

Post autor: Hiacynt » 28.02.2017, 11:44

czekoladowy_mis pisze:
WaldemarKKS pisze:Tutaj link do tej Szkoly i Klasy do ktorej chodzil ow zainteresowany Marek Noga [link]
Kazdy nie se przeczyta jaki to "honorowy" jest Hahaha i jak to nie chcial zostac psem Cyt: "PRZEZ 3 LATA SA PRZYGOTOWYWANI DO PRACY W SLUZBACH MUNDUROWYCH!!!!!" Marek chodzil do KLASY POLICYJNEJ co widac na jego mundurze jak pozyje do zdjecia z shotgunnem wiec przygotowywal sie do pracy w Policji.
Widac komu moderatorzy sprzyjaja nawet w tak kulawej sprawie. Gornik tym swoim Oswiadczeniem jeszcze bardziej se strzelil w kolano? Wszystkie w nim zawarte jlamstwa padly jak domek z kart.
Pytanie mam do Cb Waldemarze.
Jeżeli ktoś był karany to w jaki sposób może zostać psem? Jeżeli musisz mieć papiery o niekaralności?
art. 108, art. 107 kk oraz art. 76 kk oraz art.106a kk

A jeżeli nie chce Ci się zagłębiać to jak dostał nie dostał 25 lat , i żadne sądowe akcje się nie wydarzyły to 3 lata po wyjściu jesteś nie karalny. Przy zawiasach to jest pół roku od wyroku.

Nie wiem jak to jest później w kwestii zostania psem, ale :
" Skazanie zatarte nie może więc rodzić żadnych konsekwencji prawnych, nikt też nie może ograniczać praw osoby, której skazanie uległo zatarciu".

megidox

Post autor: megidox » 28.02.2017, 11:55

A zeby dostac sie na psa nie ma wymagania o "nieskazitelnej opinii "?

ubezpieczSię

Post autor: ubezpieczSię » 28.02.2017, 12:03

waldemar syn ferdynanda niech lepiej opowie jak jego ziomeczki (jak i nie on sam) wraz z agentami CBŚ układali się, co pomagało im w tzw. akcjach na "POLICJANTA" :)

kosy&rakietnice

Post autor: kosy&rakietnice » 28.02.2017, 13:47

Hiacynt pisze:
czekoladowy_mis pisze:
WaldemarKKS pisze:Tutaj link do tej Szkoly i Klasy do ktorej chodzil ow zainteresowany Marek Noga [link]
Pytanie mam do Cb Waldemarze.
Jeżeli ktoś był karany to w jaki sposób może zostać psem? Jeżeli musisz mieć papiery o niekaralności?
art. 108, art. 107 kk oraz art. 76 kk oraz art.106a kk

A jeżeli nie chce Ci się zagłębiać to jak dostał nie dostał 25 lat , i żadne sądowe akcje się nie wydarzyły to 3 lata po wyjściu jesteś nie karalny. Przy zawiasach to jest pół roku od wyroku.

Nie wiem jak to jest później w kwestii zostania psem, ale :
" Skazanie zatarte nie może więc rodzić żadnych konsekwencji prawnych, nikt też nie może ograniczać praw osoby, której skazanie uległo zatarciu".
Współcześnie zatarcie skazania powoli staje się instytucją martwą, gdyż w wielu zawodach zaufania publicznego wymagany jest tak zwany nieskazitelny charakter, co oznacza nie figurowanie w krajowym rejestrze karnym oraz rejestrach policyjnych. Dane z tych rejestrów nie są usuwane pomimo zatarcia skazania[1]. W kontekście wyroku wojewódzkiego sądu administracyjnego z dnia 14 marca 2011 roku[2] figurujący w żaden sposób nie może domagać się ich usunięcia.

bezfarmazonu

Post autor: bezfarmazonu » 28.02.2017, 14:10

Idąc do tej szkoły i będąc w niej pewnie nie był karany więc po co ta gadka. Będąc w szkole chciał zostać policjantem i to fakt niepodważalny, być może coś się wydarzyło po czym dostał wyrok i widzac ze na nic mu juz ta szkola postanowil ja zmienic i zakochal sie w górniku.
http://oi42.tinypic.com/34g7zns.jpg
''gieksa, to banda pedalow'' Grosik z Tauzena

12groszy

Post autor: 12groszy » 28.02.2017, 14:25

bezfarmazonu pisze:Idąc do tej szkoły i będąc w niej pewnie nie był karany więc po co ta gadka. Będąc w szkole chciał zostać policjantem i to fakt niepodważalny, być może coś się wydarzyło po czym dostał wyrok i widzac ze na nic mu juz ta szkola postanowil ja zmienic i zakochal sie w górniku.
Nie ma szkoły policyjnej w rudzie śląskiej , liceum do którego chodził jest zwykłą państwową szkołą .Tu masz wykaz szkół policyjnych: Szkoła Policji w Katowicach, Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, Szkoła Policji w Pile, Szkoła Policji w Słupsku i Wyższa Szkoła Policji w Szczytnie. Więc skończcie powtarzać masowo farmazony które wymyślili sobie aferzystki żeby chłopaka pogrążyć jak tylko się da.

PKtub

Post autor: PKtub » 28.02.2017, 14:54

Trochę luzu, panowie
Wczorajsza 18-ka Torcidy
i znany wielu z was filmik

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JyEtmMJVsZU[/youtube]

WaldemarKKS

Post autor: WaldemarKKS » 28.02.2017, 17:19

Oficjalne stanowisko kibicow Ruchu w sprawie Marka N
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 5658148485

erykT

Post autor: erykT » 28.02.2017, 17:40

niech mi ktoś wytlumaczy działanie kibiców Ruchu ... zbijacie piątki z chlopakami ktorzy wspólpracowali z CBŚ i samym psom skoro z wami robili .. a krecicie afere chlopakowi ktory psem nie jest i nie bedzie.... Hipokryzja .. całą Polske chcecie przekręcić znów farmazonem i obrócic kota ogonem....

myjster

Post autor: myjster » 28.02.2017, 17:46

Dopóki 'Wisła rekiny' nie wyda oświadczenia reszta jest gówno warta.Poczekajmy.

mch2015

Post autor: mch2015 » 28.02.2017, 17:55

erykT pisze:niech mi ktoś wytlumaczy działanie kibiców Ruchu ... zbijacie piątki z chlopakami ktorzy wspólpracowali z CBŚ i samym psom skoro z wami robili .. a krecicie afere chlopakowi ktory psem nie jest i nie bedzie.... Hipokryzja .. całą Polske chcecie przekręcić znów farmazonem i obrócic kota ogonem....
Jak pojawiła się informacja, że Ruch współpracował z cbś to cisza w temacie, a teraz internetowa armia kręci aferę.

ACH2010

Post autor: ACH2010 » 28.02.2017, 18:08

Pytanie do kibiców Ruchu.
Czy striptizer przeberający się za policjanta/strażaka jest godnym reprezentantem klubu?
Czy facet/chuligan kręcący dupą jest przykładem i wzorem dla młodych chuliganów?
I czy planując zostać strażakiem/policjantem nie trzeba skończyć szkoły mundurowej?
Dzięki

ubezpieczSię

Post autor: ubezpieczSię » 28.02.2017, 18:44

ACH2010 pisze:Pytanie do kibiców Ruchu.
Czy striptizer przeberający się za policjanta/strażaka jest godnym reprezentantem klubu?
Czy facet/chuligan kręcący dupą jest przykładem i wzorem dla młodych chuliganów?
I czy planując zostać strażakiem/policjantem nie trzeba skończyć szkoły mundurowej?
Dzięki
Zapomniałeś dodać:
Czy układanie się z CBŚ jest normalnym postępowaniem w strukturach niebieskich?
Czy przepisywanie samochodów na baby, mamy, teściowe itd i żądanie ścigania sprawców jest powszechną praktyką? W chwili gdy coś się stanie z danym pojazdem
Czy normalne jest tolerowanie psa (dzielnicowego z Radlina) niejakiego MIKOŁAJA w swoich szeregach?

ACH2010

Post autor: ACH2010 » 28.02.2017, 18:54

Nie chcę się wdawać w zbędną polemikę, chciałbym tylko wyłącznie, żeby ktoś odniósł się do moich pytań. Wytykanie wzajemnie sobie krzywyach akcji do niczego tak naprawdę na dłuższą metę nie prowadzi.
Jak oceniają zachowanie ich "Magic Mike`a" z ekipy. Czy przebieranie się w strój policjanta to powód do pogonienia? Panowie charakterni czekam na odpowiedź.

PS. O współpracę z policją kilka lat wstecz byli oskarżani również kibice Cracovii jak dobrze pamiętam, jak ta cała spraa się zakończyła nie pamiętam.

henry88

Post autor: henry88 » 28.02.2017, 19:20

Odnośnie paru słów oświadczenia Torcidy
Szkoła, którą ukończył Marek nie jest szkołą policyjną
Tak wygląda N. w mundurze
Obrazek
A tak wygląda mundur z bliska:
Obrazek
Jeśli to jest tak charakterne według Torcidy to niech każdy sobie sam odpowie jaką są ekipą.

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 28.02.2017, 19:50

taki mały szczegół [link]

Boca

Post autor: Boca » 28.02.2017, 19:52

Panowie z obu stron dajcie już żyć. Wszystko zostało napisane i każdy sobie wyrobi opinie napinacze.
Chciałbym tylko zauważyć że koalicjanci z R i W wyśmiali
Ten cały turniej ze lipa komercja itd. A teraz przeżywacie tego gościa tak jakby to były mistrzostwa świata sztywnych hooligansow.
Zresztą historia tego typa nie bawi mnie tak mocno jak cała ta napina tu zrzeszonych tutaj nethoolsow. Ciekawe który z was wogole w realu coś działa. Bo jeśli nie to na te tematy powinna być cicho szaa.
Coraz bardziej myślę że powinny tu zasiąść jakieś ogarnięte osoby typu Foxx z L i zrobić tu zakaz pisania na tematy H.
Nie widzicie ze tylko w tym temacie jest taki syf.
Z obu stron dajcie se juz spokój.
Pozdro dla normalnych

AveRCHV

Post autor: AveRCHV » 28.02.2017, 19:54

Z Górnika nie jestem ale pozwolę sobie skomentować. Przecież ta akcja z tym Nogą to jakaś szopka. Jak ktoś wyżej napisał te klasy mundurowe to jest parodia i to, że chodzi na taki profil nic nie znaczy. Wiele młodych idzie na ten profil nie wiedząc co naprawdę chcę w życiu robić z myślą ''a może akurat będzie fajnie''. To, że ktoś poszedł na fryzjera nie czyni Go fryzjerem. To, że ktoś poszedł na informatyka nie czyni Go informatykiem. To, że ktoś poszedł do klasy mundurowej nie znaczy, że jest policjantem więc może ekipy, które tak nagle wytykają śmieszne rzeczy niech spojrzą na własne podwórko ;)

ubezpieczSię

Post autor: ubezpieczSię » 28.02.2017, 20:05

19KSG48 pisze:taki mały szczegół [link]

eeee tam zaraz będzie, że to wyborcze ścierwo ;) i nie ma to nic wspólnego z rzeczywistością.... buahaha

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 28.02.2017, 20:21

AveRCHV pisze:Z Górnika nie jestem ale pozwolę sobie skomentować. Przecież ta akcja z tym Nogą to jakaś szopka. Jak ktoś wyżej napisał te klasy mundurowe to jest parodia i to, że chodzi na taki profil nic nie znaczy. Wiele młodych idzie na ten profil nie wiedząc co naprawdę chcę w życiu robić z myślą ''a może akurat będzie fajnie''. To, że ktoś poszedł na fryzjera nie czyni Go fryzjerem. To, że ktoś poszedł na informatyka nie czyni Go informatykiem. To, że ktoś poszedł do klasy mundurowej nie znaczy, że jest policjantem więc może ekipy, które tak nagle wytykają śmieszne rzeczy niech spojrzą na własne podwórko ;)
o żesz ku***, jeśli Tobie nie przeszkadza kolega w klasie policyjnej to ja nie mam pytań kto przejął to forum i dlaczego jest tu taki burdel. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić innego zamysłu w głowie niż bycie psem typa co paraduje w uniformie z naszywką "KLASA POLICYJNA". Tam żadnych innych szkół w okolicy nie było? Przecież najnormalniej w świecie nikt by mi na osiedlu ręki nie podał gdybym wyciął taki numer. Klasa policyjna to ku*** klasa policyjna, na c*** drążyć i zaginać rzeczywistość? Gdyby opierdolił testy sprawnościowe w Szczytnie i nie dostał się na psa to też nie było by sprawy bo przecież się nie dostał? Typ ma milicyjne ciągoty i koniec, kropka. Usprawiedliwiają go tutaj jakieś podobne charakterologicznie przypadki co tylko potwierdza na jaki poziom upadło to forum, coraz więcej tu milicji i lewactwa. Tfuuuuu

ubezpieczSię

Post autor: ubezpieczSię » 28.02.2017, 20:36

a ktoś mi powie co się dzieje z tym zacnym panem? Dawidem T. :D

https://www.youtube.com/watch?v=MDD73TAK_zU

[link]

slaska.policja.gov.pl/kat/informacje/wiadomosci/89399,Operacja-Armagedon.pdf

12groszy

Post autor: 12groszy » 28.02.2017, 21:08

spacerowicz pisze:
AveRCHV pisze:Z Górnika nie jestem ale pozwolę sobie skomentować. Przecież ta akcja z tym Nogą to jakaś szopka. Jak ktoś wyżej napisał te klasy mundurowe to jest parodia i to, że chodzi na taki profil nic nie znaczy. Wiele młodych idzie na ten profil nie wiedząc co naprawdę chcę w życiu robić z myślą ''a może akurat będzie fajnie''. To, że ktoś poszedł na fryzjera nie czyni Go fryzjerem. To, że ktoś poszedł na informatyka nie czyni Go informatykiem. To, że ktoś poszedł do klasy mundurowej nie znaczy, że jest policjantem więc może ekipy, które tak nagle wytykają śmieszne rzeczy niech spojrzą na własne podwórko ;)
o żesz ku***, jeśli Tobie nie przeszkadza kolega w klasie policyjnej to ja nie mam pytań kto przejął to forum i dlaczego jest tu taki burdel. Jakoś nie mogę sobie wyobrazić innego zamysłu w głowie niż bycie psem typa co paraduje w uniformie z naszywką "KLASA POLICYJNA". Tam żadnych innych szkół w okolicy nie było? Przecież najnormalniej w świecie nikt by mi na osiedlu ręki nie podał gdybym wyciął taki numer. Klasa policyjna to ku*** klasa policyjna, na c*** drążyć i zaginać rzeczywistość? Gdyby opierdolił testy sprawnościowe w Szczytnie i nie dostał się na psa to też nie było by sprawy bo przecież się nie dostał? Typ ma milicyjne ciągoty i koniec, kropka. Usprawiedliwiają go tutaj jakieś podobne charakterologicznie przypadki co tylko potwierdza na jaki poziom upadło to forum, coraz więcej tu milicji i lewactwa. Tfuuuuu
Czyli ubierać mundur żeby napierdalać striptiz albo przebierać się za policje i współpraca z nimi to już jest spoko i takim rękę podajecie ? To wybiórcze zasady bardzo macie. Porównywać go do policjanta to tak jakby ku*** nie wiem , gadać że ministrant to ksiądz albo że ktoś po klasyfikacji wojskowej jest zawodowym żołnierzem.To nie ten rozdział, nie ta książka , nie ten ku*** gatunek literacki.

spacerowicz

Post autor: spacerowicz » 28.02.2017, 21:33

Ja p*******, gdzie ty się uchowałeś?

Janusz Piknik

Post autor: Janusz Piknik » 28.02.2017, 21:41

Dokladnie. Sam uczeszczalem to klasy sportowej skad wychodzili pilkarze. Ale ja to mialem kolo hooja. Bylem tam bo sie nie dostalem na inny kierunek. Wiekszosc jak najbardziej byla tam w celu zrobienia kariery sportowca ale byla tez czesc ktora z roznych powodow tam trafila ale nie z powodu checi uprawiania jakiegos sportu. Czy to dlatego ze sie nie dostali gdzies indziej jak ja, czy bo szkola byla blisko zamieszkania,czy dlatego ze w tak mlodym wieku masa ludzi jeszcze tak naprawde nie wie co chce w zyciu robic i jeszcze inne powody....A moze Noga rzeczywiscie za mlodu chcial byc glina ale z czasem zobaczyl jaka to zyebana instytucja i to olal ? Powodow moze byc wiele. I dla mnie smieszne jest to rozkminianie kogos jako lewego goscia za to ze chodzil do jakiejs szkoly (sorry Klasy Policyjnej bo jak juz wczesniej zostalo napisane to zadna Szkola Policyjna nie byla)...No ja j****..To juz naprawde szukanie hooja w doopie.... Chlopa mial jeszcze kosmos do ewentualnego zostania policjantem wiec dajcie se siana bo gadacie jakby juz w mundurze palowal kiboli na meczach ze taka z niego czarna owca....
A moze teraz sa jakies minimalne wymagania (wyksztalcenie) jak qrwa w ofertach o prace jakie trzeba miec by zostac kibolem...To podajcie oficjalnie jakie a decyzyjni beda zaczac musieli zbierac teraz od kazdego swiadectwa w celu weryfikacji zanim przyjma go w szeregi.....Mi sie zawsze wydawalo ze czlowieka okreslaja czyny jakie robi a nie tam jakis papier...Jesli chlop sie sprawdza w ekipie to chyba to najwazniejsze co nie ?

erykT

Post autor: erykT » 28.02.2017, 21:48

Piszecie ze chłop musi byc Przejebany jak toleruje takiego nogę ... wy wiedzieliście w co bawią sie wasi koledzy po szału wspólnie z CBŚ i zbijaliscie piątki imprezując razem.. ale rozumiem kasa przewyższa wszystkie wartości... noga nie robi z wami siana to chu** j**** policję... a waniol i laki dobre chłopaki

Darko Pancev

Post autor: Darko Pancev » 28.02.2017, 21:48

popytajcie chuligany rodziców o to kim chcieliście być jak byliście mali , w co bawiliście się na podwórku :)) ..tak jak pisali wyżej , temat w stylu TVN,GW.

pozdro dla wszystkich górnoślązaków

myjster

Post autor: myjster » 28.02.2017, 21:53

DoZo pisze:Wierząc w cuda, kolejne ZApytaNIE:
Czy to prawda, że wtedy ('2004) któryś (z ważnych) CHORZOWSKIch stwierdził: "Co z tego, że "pies", ważne, że "niebieski"?
"Pracował 9 lat w policji. Był dzielnicowym w Rybniku. W pracy niczym szczególnym się nie wyróżnił. Z wyjątkiem tatuażu z godłem Ruchu od wargą oraz na plecach. Nie odpuścił żadnego meczu - podaje dziennik.

Jeździł po całej Polsce na zadymy kibiców. Był bardzo aktywny - opowiada jeden z funkcjonariuszy rozpracowujący szalikowców. Udało mu się wywinąć, bo zasłaniał się legitymacją policyjną. Gdy go zatrzymywano, mówił, że rozpracowuje właśnie kiboli - dodaje"

Przestań się chłopie nabijać.To była duża strata dla niebieskich.Takiego fanatyka oddanego drużynie ciężko znaleźć.Zawsze można było na niego liczyć.

Jedyn

Post autor: Jedyn » 01.03.2017, 00:09

A tak na poważnie wy pojebani jesteście? Ma fotki był w klasie... Udzielał się na forum z pytaniami o przyjęcie do policji Wjazd na kryminał do wora.. Koniec sprawy.. Wjeżdża koleś co miał nagrane z cbs kupiony czy c*** wie co... Współpraca wałki zarobek.. Jak kiedyś kur.. A gangsterzy z Pruszkowa itd... To przypal? Przypalem jest jak kur.. A pies się sprzeda?? I wystawia numery złodzieja?? Koło ch.. Mi lata noga ale za szkołę policyjna ch.. UJ do d***.. Nawet w kajdanowie by z niego kur.. Zrobili..

ODPOWIEDZ