Jak wygląda sytuacja w ?

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

ODPOWIEDZ
Mariensztat`

Re: Jak wygląda sytuacja w ?

Post autor: Mariensztat` » 10.03.2010, 18:30

Ktoś pytał o Stargard Szczeciński. O ile mi wiadomo 100% Pogoń.
ZETKA pisze:Nida Pinczow to Nida Pinczow czy kibice Nidy dzialaja w innych klubach a Nida to tylko dodatek?

iparts.pl
skm

Post autor: skm » 10.03.2010, 18:41

Opiszcie Tczew z podziałem na dzielnice/osiedla, proszę o opis z 2 stron.

Poszukiwacz79

Post autor: Poszukiwacz79 » 10.03.2010, 18:43

Było juz tysiąc razy, wystarczy poszukac, post do kasacji bo znowu sie zacznie napina niepotrzebna.
LGFT

skm

Post autor: skm » 10.03.2010, 19:06

Skoro było tysiąc razy to bądź tak uprzejmy i wklej lub chociaż napisz na której stronie, nie mam ochoty szukać na ponad stu stronach krótkiego opisu.

Poszukiwacz79

Post autor: Poszukiwacz79 » 10.03.2010, 19:10

skm pisze:Skoro było tysiąc razy to bądź tak uprzejmy i wklej lub chociaż napisz na której stronie, nie mam ochoty szukać na ponad stu stronach krótkiego opisu.
Podbij na pw
LGFT

StopNapince!

Post autor: StopNapince! » 10.03.2010, 19:27

19baRon20 pisze:jak jest teraz na os. adama na Giszowcu?

przewaga Ruchu,ale jest tez kilkunastu GieKSiarzy ktorzy jezdza na mecze,pare miesiecy temu zrobili nawet kilka grafów , ktore szybko zostaly zamazane .:/
GKS KATOWICE !!

Znawca GŚ

Post autor: Znawca GŚ » 10.03.2010, 20:13

Jaka sytuacja jest w Głogowie pytam bo zaciekawiła mnie ta flaga [link] rośnie w miescie druga sila po Chrobrym czy kogoś znów poniosła fantazja z ta flaga.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz

Sztygar

Post autor: Sztygar » 10.03.2010, 20:20

Znawca GŚ pisze:Jaka sytuacja jest w Głogowie pytam bo zaciekawiła mnie ta flaga [link] rośnie w miescie druga sila po Chrobrym czy kogoś znów poniosła fantazja z ta flaga.
Kilkanaście osób postanowiło wydać flage , jeszcze jakieś pytanie?

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 10.03.2010, 20:36

19__kattowitz__20 pisze:mapka bez sensu bo nigdzie niema po100% kibicow danego klubu (chyba jedynie na murckach,paderewie nie ma Ruchu) a na innych dzielnicach sa kibice jednego i drugiego klubu....
twoj wpis zawiera sporo sensu :) na Górniku było 7 moich kumpli z Chorzowa.Mam napisać że w niektórych dzielnicach Chorzowa jest GieKSa? nie widać kogoś na mieście to tak jakby go nie było wcale a i ty i ja doskonale wiemy że tylko Szopy i Nikisz to dzielnice na których widać wasze barwy.Tereny gdzie barwy ciężko znaleść w Katowicach(jakiekolwiek) sobie daruję ale dzielnic gdzie was nie ma jest o wiele wiele więcej.No chyba że chcesz wliczać w FC osoby które szumią na necie.
Paderewa,Murcki,Dąb,Dąbrówka,Bogucice,Centrum,Burowiec,Witosa,Wełnowiec,Koszutka,Muchowiec tam spotkać twojego ziomala w barwach to jak trafić 6 totka.Można ale jakim kosztem :)

jasiukatowice

Post autor: jasiukatowice » 10.03.2010, 20:48

Kolejne sciemy kolegów za miedzy... Panewniki, Janów "mocne młode ekipy", a na Ligocie jest duzo Ruchu...w porownaniu z np. Centrum to faktycznie jest was moze "duzo", co nie zmienia faktu ze bez pomocy waszej ekipy z poza Katowic (dzielnice Piotrowice/LGT/Panewniki itd) NIC nie znaczycie chuligańsko w Tym miescie, jedynie Nikisz reprezentuja jakis poziom i dzieki temu dobrze sie trzymiecie Na Szopach/Janowie/ Giszu
Wasze rozkminy na temat LGT to juz w ogole parodia, jestescie na wymarciu tam, mimo ze macie pomoc z RŚL/Mikołowa na telefon, to itak nic nie zobywacie i coraz bardziej jestescie pokitrani, i chyba dlatego to was tak boli i probujecie w necie nadrobic... jeszcze 2-3 lata temu mieliscie swoje miejsca na LGT gdzie czesto przesiadywalscie, gdzie było mozna was spotkac - zmierzyc sie, teraz nie ma takich miejsc, no ewentualnie w klatkach na 4 pietrze... juz kilka razy od was osoby na takich wysokosciach dostał po pizdzie.
Niczym nie mozecie sie pochwalic - ani liczbami na Cichej (juz nie wspominajac o wyjazdach...) SWOIMI akcjami "h" (SWOIMI, a nie RŚL itd.) grafami, jakimis akcjami [link] jak akcja szkoła itd. itp.

Nie pisze Tutaj ze was nie ma, bo jestescie, ale trzeba zaznaczyc ze ta obecnosc w wiekszosci wyglada na wegetacje oparta na reanimacji pf z innych miast.
Fakty nie bujdy.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.

Sztygar

Post autor: Sztygar » 10.03.2010, 20:52

cobalt pisze:
Sztygar pisze:
Znawca GŚ pisze:Jaka sytuacja jest w Głogowie pytam bo zaciekawiła mnie ta flaga [link] rośnie w miescie druga sila po Chrobrym czy kogoś znów poniosła fantazja z ta flaga.
Kilkanaście osób postanowiło wydać flage , jeszcze jakieś pytanie?
Sztygar...z całym szacunkiem dla Piasta,to ten f.c. z Głogowa to chyba jeden wielki matrix?
Ale ja nikogo nie zmuszam żeby nam wierzył , ja tylko napisałem jak jest.
Wydała to grupa kibiców z Głogowa którzy jeżdżą na Piasta.

dominik1

Post autor: dominik1 » 10.03.2010, 21:04

jasiukatowice pisze:Kolejne sciemy kolegów za miedzy... Panewniki, Janów "mocne młode ekipy", a na Ligocie jest duzo Ruchu...w porownaniu z np. Centrum to faktycznie jest was moze "duzo", co nie zmienia faktu ze bez pomocy waszej ekipy z poza Katowic (dzielnice Piotrowice/LGT/Panewniki itd) NIC nie znaczycie chuligańsko w Tym miescie, jedynie Nikisz reprezentuja jakis poziom i dzieki temu dobrze sie trzymiecie Na Szopach/Janowie/ Giszu
Wasze rozkminy na temat LGT to juz w ogole parodia, jestescie na wymarciu tam, mimo ze macie pomoc z RŚL/Mikołowa na telefon, to itak nic nie zobywacie i coraz bardziej jestescie pokitrani, i chyba dlatego to was tak boli i probujecie w necie nadrobic... jeszcze 2-3 lata temu mieliscie swoje miejsca na LGT gdzie czesto przesiadywalscie, gdzie było mozna was spotkac - zmierzyc sie, teraz nie ma takich miejsc, no ewentualnie w klatkach na 4 pietrze... juz kilka razy od was osoby na takich wysokosciach dostał po pizdzie.
Niczym nie mozecie sie pochwalic - ani liczbami na Cichej (juz nie wspominajac o wyjazdach...) SWOIMI akcjami "h" (SWOIMI, a nie RŚL itd.) grafami, jakimis akcjami propagandowymi jak akcja szkoła itd. itp.

Nie pisze Tutaj ze was nie ma, bo jestescie, ale trzeba zaznaczyc ze ta obecnosc w wiekszosci wyglada na wegetacje oparta na reanimacji pf z innych miast.
Fakty nie bujdy.

chwalisz sie czy żalisz???? ile lat jz trwa to tepienie niebieskich z Katosów???
Tak często podnosicie krzyk o niebieskich w Katosach ze chyba Chwały wam to nie przynosi???
jak to jest ze chyba nie ma tu postu o GieKSie w Chorzowie??

-nie odpowiadaj z łaski swojej.

t[R]ue

Post autor: t[R]ue » 10.03.2010, 21:36

jasiu co się tak przyjebałeś do tej Ligoty i Panewnik? Nic nie znaczą chuligańsko? A co znaczy chuligańsko Gieksa z Ligoty ? Jak nie ma Starówki i innych Zadolów ,Manhattanów to im p**** mięknie podobno :] Zrobili se chłopaki jakąś zbióreczke ,poszaleli trochę,filmik wyszedł jak ta lala i Ty się tym podniecasz.Ogarnij się człowieku bo na wymarciu to by było fajnie jak by byli takie internetowe pajace jak Ty .Dziękuje,dobranoc! Chuliganie ty jeden.

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 10.03.2010, 22:04

Bogdan Adamiec pisze:
19__kattowitz__20 pisze:mapka bez sensu bo nigdzie niema po100% kibicow danego klubu (chyba jedynie na murckach,paderewie nie ma Ruchu) a na innych dzielnicach sa kibice jednego i drugiego klubu....
twoj wpis zawiera sporo sensu :) na Górniku było 7 moich kumpli z Chorzowa.Mam napisać że w niektórych dzielnicach Chorzowa jest GieKSa? nie widać kogoś na mieście to tak jakby go nie było wcale a i ty i ja doskonale wiemy że tylko Szopy i Nikisz to dzielnice na których widać wasze barwy.Tereny gdzie barwy ciężko znaleść w Katowicach(jakiekolwiek) sobie daruję ale dzielnic gdzie was nie ma jest o wiele wiele więcej.No chyba że chcesz wliczać w FC osoby które szumią na necie.
Paderewa,Murcki,Dąb,Dąbrówka,Bogucice,Centrum,Burowiec,Witosa,Wełnowiec,Koszutka,Muchowiec tam spotkać twojego ziomala w barwach to jak trafić 6 totka.Można ale jakim kosztem :)
bywam w Panewnikach i uwierz ze sa widoczne niebieskie barwy a waszych jeszcze niewidzialem
obeRschlesien

Martini Player

Post autor: Martini Player » 10.03.2010, 22:27

19baRon20 pisze:
Bogdan Adamiec pisze:
bywam w Panewnikach i uwierz ze sa widoczne niebieskie barwy a waszych jeszcze niewidzialem
Stary tekst z forum: "Ja tam bywam ,nasi są,a waszych nie ma... "No to super,pozdrow najlepszych chuliganów z Panewnik i ich ogromną,tysięczną armię. Miłego pobytu na Panewnikach.

19baRon20

Post autor: 19baRon20 » 10.03.2010, 22:33

ok dzieki i pozdrowie!
obeRschlesien

_ED_

Post autor: _ED_ » 10.03.2010, 22:37

dominik1 pisze:
jasiukatowice pisze:Kolejne sciemy kolegów za miedzy... Panewniki, Janów "mocne młode ekipy", a na Ligocie jest duzo Ruchu...w porownaniu z np. Centrum to faktycznie jest was moze "duzo", co nie zmienia faktu ze bez pomocy waszej ekipy z poza Katowic (dzielnice Piotrowice/LGT/Panewniki itd) NIC nie znaczycie chuligańsko w Tym miescie, jedynie Nikisz reprezentuja jakis poziom i dzieki temu dobrze sie trzymiecie Na Szopach/Janowie/ Giszu
Niczym nie mozecie sie pochwalic - ani liczbami na Cichej (juz nie wspominajac o wyjazdach...) SWOIMI akcjami "h" (SWOIMI, a nie RŚL itd.) grafami, jakimis akcjami propagandowymi jak akcja szkoła itd. itp.

Fakty nie bujdy.

chwalisz sie czy żalisz???? ile lat jz trwa to tepienie niebieskich z Katosów???
Tak często podnosicie krzyk o niebieskich w Katosach ze chyba Chwały wam to nie przynosi???
jak to jest ze chyba nie ma tu postu o GieKSie w Chorzowie??

-nie odpowiadaj z łaski swojej.
bo Ruch był kilkadziesiąt lat wcześniej niż GKS ??
ehhhh :)
nigdy jak te k**** co na widok hajsu ze szczęścia oczy mrużą !!!!

op3

Post autor: op3 » 10.03.2010, 23:16

Skonczcie juz pierdolic o tych Katowicach.ku*** gdzie czlowiek nie wejdzie klotnie GieKSy z Ruchem.

Zycie pokaze kto ma racje,a nie sprzeczki na forum.
GKS KATOWICE

EST.1920

Post autor: EST.1920 » 10.03.2010, 23:20

dokładnie popieram op3

wgl nie pytajcie już po raz 10000 o takie miasta jak Katowice , Łódź etc... na przestrzeni roku dwóch lat mało co ulega zmianie choć to też pojęcie względne ;)

Abrakadabra1947

Post autor: Abrakadabra1947 » 11.03.2010, 00:02

Sztygar pisze:
cobalt pisze:
Sztygar pisze: Kilkanaście osób postanowiło wydać flage , jeszcze jakieś pytanie?
Sztygar...z całym szacunkiem dla Piasta,to ten f.c. z Głogowa to chyba jeden wielki matrix?
Ale ja nikogo nie zmuszam żeby nam wierzył , ja tylko napisałem jak jest.
Wydała to grupa kibiców z Głogowa którzy jeżdżą na Piasta.
To są ludzie przyjezdni z Gliwic do Głogowa czy rodowici Głogowianie? Jak dla mnie robienie flag przez pojedyncze, zaszyte w domach jednostki, jest niezłą farsą.
Wrocław - stolica Śląska

Sztygar

Post autor: Sztygar » 11.03.2010, 11:23

Abrakadabra1947 pisze: To są ludzie przyjezdni z Gliwic do Głogowa czy rodowici Głogowianie? Jak dla mnie robienie flag przez pojedyncze, zaszyte w domach jednostki, jest niezłą farsą.
To co dla ciebie jest farsą to twój problem , są to rodowici mieszkańcy Głogowa , co mamy ku*** ich dowody osobiste wraz z historią meldunkową wklejić ?

torca1950

Post autor: torca1950 » 11.03.2010, 15:08

namreh pisze:Może ktoś napisać odnośnie Zakopanego ???
Wiem, że są tam FC Craxy, Wisły, Ruchu, Podhala NT, może jeszcze coś ???
Widziałem grafy Polonii W. i Górnika Z.
Jak na takie niewielkie miasto, to są trochę podzieleni.
Może ktoś opisać układ sił w Zakopcu.
W Zakopanem najwięcej Wisły, ale słabo zorganizowani. Cracovii mniej, ale działają więcej, szczególnie na murach. Jest też Ruch, ilościowo wypadają słabo, ale jakościowo nieźle.

W Nowym Targu miejscowe Podhale i FC Lechii, który jeździ też na Wisłę. Obie grupy powiązane ze sobą, ale oficjalnie kibice Podhala nie utożsamiają się z FC Lechii.

viceroy

Post autor: viceroy » 11.03.2010, 19:37

To są ludzie przyjezdni z Gliwic do Głogowa czy rodowici Głogowianie? Jak dla mnie robienie flag przez pojedyncze, zaszyte w domach jednostki, jest niezłą farsą.
To juz bardziej prawdopobna jest wersja iż są to studenci którzy przyjechali na studia do Gliwic , wątpie by ktoś z Gliwic z Silesii sie wyprowadził do bądz co bądz prowincjonalnego Głogowa.
Pozdrawiam
Obrazek
Gůrny Ślůnsk , Freistaat Bayern , Euskadi Vasca

valderama

Post autor: valderama » 12.03.2010, 12:45

Bydgoszcz ...

Wiadomo że to miasto Zawiszy i Polonii więc klubów, ktore mają ze sobą niewiele wspólnego ale kibice to inna historia

Można wydzielić dzielnice, osiedla, fc typowe Z lub P ???

-Fanatics-

Post autor: -Fanatics- » 12.03.2010, 15:27

Jak wygląda sytuacja w - Polonia Nowy Tomyśl.
Jaka to liga, zgody-kosy i jakieś info o ekipie jak można.
(czysta ciekawość)

Janek_LG

Post autor: Janek_LG » 12.03.2010, 15:29

Jak wygląda sytuacja w miastach : Jastrowie , Miastko ?

LukaszGDZ

Post autor: LukaszGDZ » 12.03.2010, 15:51

-Fanatics- pisze:Jak wygląda sytuacja w - Polonia Nowy Tomyśl.
(czysta ciekawość)
III liga kujawsko-pomorsko-wielkopolska. Niedawno zaczęli kręcić znowu jakiś młyn. Z tego co wiem to nie mają żadnych zgód, ale chyba się odwiedzali z LKS Czarnylas jeśli dobrze pamiętam.
[link]

Tajemniczy

Post autor: Tajemniczy » 12.03.2010, 16:52

Miastko ?
Kiedyś kręcili jakiś młynek jako Start Miastko, coś tam dobrze się dogadywali z Gryfem, z Bytovią parę przebojów. Aktualnie pustynia kibicowska.

MW LKS

Post autor: MW LKS » 12.03.2010, 19:05

LukaszGDZ pisze:
-Fanatics- pisze:Jak wygląda sytuacja w - Polonia Nowy Tomyśl.
(czysta ciekawość)
III liga kujawsko-pomorsko-wielkopolska. Niedawno zaczęli kręcić znowu jakiś młyn. Z tego co wiem to nie mają żadnych zgód, ale chyba się odwiedzali z LKS Czarnylas jeśli dobrze pamiętam.
LKS Czarnylas nic nie łączy z Polonią Nowy Tomyśl. Jedynie w zeszłym sezonie graliśmy razem w lidze i byliśmy u nich w Nowym Tomyślu, ale wtedy jeszcze nie działali.
[link]

wersu

Post autor: wersu » 12.03.2010, 22:29

Jak sie ma podział sił jeśli chodzi o Boguchwałe ? Dominuje tam Resovia czy jakieś wpływy ma także Stal Rzeszów?
Mam tak samo jak Ty...

kornelowski

Post autor: kornelowski » 13.03.2010, 03:20

Czy mógłby ktoś przybliżyć mi sytułacje w Dębicy ?
Oraz wymienić fc. Igloopolu oraz Wisłoki.

Zupełnie Zielony.

Post autor: Zupełnie Zielony. » 13.03.2010, 10:35

Było już przynajmniej dwa razy wklejane przezemnie a także inne osoby!!!
Wróć lepiej do odrabiania lekcji, bo szkoda słów jak trzeba co jakiś czas pisac to samo i to samo dla dzieci które nie potrafią uzyć opcji "szukaj".
Za stary już jestem na internetowych bajarzy tworzących alternatywną rzeczywistość!
Spadam z tego forum!
Adminów proszę o usunięcie tego konta!

Darecki1410

Post autor: Darecki1410 » 13.03.2010, 10:55

Normandzki pisze:Nie. W Białymostoku tylko Jagiellonia. Są co prawda zespoły jak Hetman, Piast, Włókniarz. Ale oni nie mają kibiców, przychodzą sobie ludzie obejrzeć dla rozrywki. Poza tym Hetman to policyjny klub. Jakieś 15 lat temu lewaki chciały coś rozkręcić na Hetmanie, ale szybko zrezygnowali ;)

Na dzień dzisiejszy Białystok=Jagiellonia.
A jak ma śię sprawa z Siemiatyczami w woj.podlaskim z tego co wiem to bliżej im do Legii jak do Jagiellonii

hejhej

Post autor: hejhej » 13.03.2010, 11:41

wersu pisze:Jak sie ma podział sił jeśli chodzi o Boguchwałe ? Dominuje tam Resovia czy jakieś wpływy ma także Stal Rzeszów?

Dominacja Resovii, ich oficjalny Fc. Stosunek mniej wiecej 80% do 20%.

Kumaty Janusz

Post autor: Kumaty Janusz » 13.03.2010, 12:04

Znajomy ostatnio mówił mi o FC Podbeskidzia w Ustroniu. Prawda czy mity? I jak w ogóle wygląda tam sytuacja ? Kuźnia jeszcze istnieje?

HSG

Post autor: HSG » 13.03.2010, 13:46

Darecki1410 pisze:
Normandzki pisze:Nie. W Białymostoku tylko Jagiellonia. Są co prawda zespoły jak Hetman, Piast, Włókniarz. Ale oni nie mają kibiców, przychodzą sobie ludzie obejrzeć dla rozrywki. Poza tym Hetman to policyjny klub. Jakieś 15 lat temu lewaki chciały coś rozkręcić na Hetmanie, ale szybko zrezygnowali ;)

Na dzień dzisiejszy Białystok=Jagiellonia.
A jak ma śię sprawa z Siemiatyczami w woj.podlaskim z tego co wiem to bliżej im do Legii jak do Jagiellonii
Siemiatycze już kiedyś opisywałem.Tamtejsza Cresovia jest za Legią.Na Jagę przynajmniej rok temu jeździli sami piknikowcy,ale raczej nic się nie zmieniło.Kiedyś znałem kilku starszych udzielających się Widzewiaków z Siemiatycz,jednak już chyba nie działają.Pozdrawiam.

mf doom

Post autor: mf doom » 14.03.2010, 18:44

A jak wyglada sprawa w takich miejscowosciach jak Przyłubie i Górsk (miedzy Toruniem a Bydgoszczą)? Sa tam jakies zorganizowane grupy kibiców?
Obrazek

cyryl bazgrolarz

Post autor: cyryl bazgrolarz » 14.03.2010, 20:46

A jak w Gierałtowicach koło Knurowa?
To zdobywca pucharu i superpucharu z tym zespołem.

cwaniak z PKSu

Post autor: cwaniak z PKSu » 14.03.2010, 20:53

Dzieje się coś w Rokietnicy?

To mała miejscowość koło Poznania, gdzie postawili i wciąż stawiają bloki. Pytam, bo ktoś z najbliższej rodziny tam kupuje mieszkanie. Są już jacyś zorganizowani kibice Lecha?
Obrazek

Michał_KSG

Post autor: Michał_KSG » 14.03.2010, 21:58

W Gierałtowice rządzi Górnik, wydali nawet koszulki.

ODPOWIEDZ