Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
ŁKS1908ŁKS

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 26.08.2015, 16:50

no okrągło udajecie aniołków , to Wy jako piersi użyliście sprzętu po przybiciu układu poznańskiego , niektórzy Wasi kibice nawet nie korzystali z tego układu (mowa o pewnych braciach S i ich koleżkach z pomorskiej) , chcecie konkretów ? konkrety są takie że pocieliście przez ostatnie dwa lata 8 osób od nas , a teraz słucham ile osób pociął ten ŁKS w tym czasie ?

tak , ŁKS też używa sprzętu ale osobiście wolałbym dostać rurą niż maczetą jak pewnie większość osób...

iparts.pl
Jerzy Killer

Post autor: Jerzy Killer » 26.08.2015, 16:58

[link] czarno na bialym kogo zalozyli zydzi..Wiec ?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 26.08.2015, 19:31

Anonimowy82 pisze:
DK08 pisze:
mpyro pisze:Anonimowy82 Ty juz naprawde zostan anonimowy i nie udzielaj sie.W parku nie było sprzetu po stronie ŁKS-u?To znaczy ze wielki c*** wiesz .Nawciskali Ci do lba farmazony jacy to oni honorowi.Chce Cię uswiadomic ze tylko pierwszy szereg nie miał sprzetu.
ku*** jacy Wy jestescie cacy.Zawsze walczycie honorowo,nie atakujecie w przewadze a tak naprawde jestescie bandą c****.
Bandą c**** to jest ekipa która w 30 typa tnie maczetami 5 chłopaków.
Słuchaj mnie małoletni chłopczyku jak ja biegałem to ty na chleb beb mówiłeś albo byłeś trochę starszy i robiłeś ręką falę w nocniku sprzętu nie było masz bardzo chujowe info a najlepiej zapytaj się ziomka po szalu ŚP Karola to ci powie jak było bo pierwszy na pysk padł a może chcesz wiedzieć jakie kozaki od was po krzakach sie chowali ksywki ci podać dzieciaku przyjmij jedną zasade życiową dopuki nie zobaczysz nie się farmazonu to tyle za mało zjadłeś.pozdro dla normalnych
Wez chłopie przestan pierdolic smuty ze w parku 3 maja nie było sprzetu!! Ja tez mam troche latek byłem widziałem ziomka głowe opatrywałem od waszego toporka ala tłuczek do miesa wiec stul jape i przestan kłamac !!!

mms

Post autor: mms » 26.08.2015, 20:13

ŁKS1908ŁKS pisze:no okrągło udajecie aniołków , to Wy jako piersi użyliście sprzętu po przybiciu układu poznańskiego , niektórzy Wasi kibice nawet nie korzystali z tego układu (mowa o pewnych braciach S i ich koleżkach z pomorskiej) , chcecie konkretów ? konkrety są takie że pocieliście przez ostatnie dwa lata 8 osób od nas , a teraz słucham ile osób pociął ten ŁKS w tym czasie ?

tak , ŁKS też używa sprzętu ale osobiście wolałbym dostać rurą niż maczetą jak pewnie większość osób...
Jak c**** wiesz, to się nie odzywaj. Pierwsza osoba która została pocięta w Łodzi, była z Widzewa. Zapytaj koleżanki z limanki, bo nie raz przy wjazdach Widzewa bronili się nożami itp. Zresztą jeśli ktoś jeździ na Cracovię i śmiga po Łodzi w ich barwach to wiadome na kim się wzoruje ;)

cbc1910

Post autor: cbc1910 » 26.08.2015, 20:27

"Szacunek nożownikom krakowskiej ulicy - Łks Łódź " - napis w centrum Łodzi widoczny przez lata też jest wymowny.

cbc1910

Post autor: cbc1910 » 26.08.2015, 20:33

ŁKS1908ŁKS pisze:no okrągło udajecie aniołków , to Wy jako piersi użyliście sprzętu po przybiciu układu poznańskiego , niektórzy Wasi kibice nawet nie korzystali z tego układu (mowa o pewnych braciach S i ich koleżkach z pomorskiej) , chcecie konkretów ? konkrety są takie że pocieliście przez ostatnie dwa lata 8 osób od nas , a teraz słucham ile osób pociął ten ŁKS w tym czasie ?

A kogo oni mieli sprzętem napierdalać jak na sam ich widok sraliście w majty i spierdalaliście - nawet "grupę" sobie założyliście - AntyS.....y
:)

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 26.08.2015, 21:05

Co to za różnica kto zaczął latać ze sprzętem? Prawda jest taka,ze "Ludzie Honoru" to po prostu Ludzie Humoru :)
Myślę,ze małolaci z Bałut niedługo będą w tej samej sytuacji,co chłopaki z Teo.
Gdyby nie media większość z Was,by nie wiedziała o tej akcji,a teraz postów od tego czasu jest od zajebania o sprzęcie,a on jest w Łodzi już od dłuższego czasu. I przestaniecie pierdolić o parku 3-maja,bo płakać się chce.

Lakedaimonios

Post autor: Lakedaimonios » 26.08.2015, 21:13

Krótkie podsumowanie kilku ostatnich postów:
Dwóch gości (po jednym ze stron), którzy coś tam wiedzą - może nawet wiele - ale tak przedstawiają fakty by oczernić przeciwnika. Kolejny, który dawno temu nawet brał udział w ustawce i zgrywa ważniaka, choć jak to z cykorami bywa na tym zakończył chuligańską przygodę i następny wymyśląjacy niestworzone historie na zawołanie.
Bardziej adekwatna do treści tematu będzie nazwa: Kibolsko niespełnieni i odrzuceni mitomani z województwa łódzkiego.

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 26.08.2015, 21:23

zniszczono cały sport w Łodzi....piłka nożna,koszykówka,siatkówka..wszystko!
To czego się teraz spodziewadż ?! z miasta Łodzi ?!
Sin Sity ku*** mać !!! przemoc,narkotyki,prostytucja!!!
ta akcja to norma...codzienność Łódzka.
To po co nad tym płakać i się żalić ?!
to jest ku*** poprostu Łódż!!!

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 26.08.2015, 22:01

co tak cicho ?!
nikt się nie żali ?! d*** nie boli ?!
na kibica net ?! rozwiążemy każdy temat...

cobytu

Post autor: cobytu » 27.08.2015, 08:58

cbc1910 pisze:

A kogo oni mieli sprzętem napierdalać jak na sam ich widok sraliście w majty i spierdalaliście - nawet "grupę" sobie założyliście - AntyS.....y

Chyba Cie lekko poniosło kolego z tym sraniem w majty na sam widok.Dzialali jakby sami sobie pozadekipa i faktycznie zaszli nam za skore.Uwierz mi ze im tez.Bo odwiedzani byli nie raz czy twa.Sprzet to prawda.Tak jak napisal kolega.Tam nawt z wiatrówki do nas kiedys strzelali :) Robienie z nich na sile mitycznych herosow to spora przesada.Inna sprawa ze jeden z braci a Twoj bohater rozjebal sie na wlasnych kolegow(poza srawami kibicowskimi)tak ze radze dobierac idoli ostrożniej.

Na jakim swiecie wy zyjecie? Srzet w tym miescie jest uzywany juz od ladnych kilku lat.Z rożna czestotliwoscia.Czy nam sie to podoba czy nie.Tak jest niestety.Jedyny pozytyw jest taki ze nie wychodzi poza łódzka rywalizacje i z innymi ekipami w kraju walczymy na zdrowych zasadach.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

Lazioo

Post autor: Lazioo » 27.08.2015, 11:51

cobytu pisze:
cbc1910 pisze:

Chyba Cie lekko poniosło kolego z tym sraniem w majty na sam widok.Dzialali jakby sami sobie pozadekipa i faktycznie zaszli nam za skore.Uwierz mi ze im tez.Bo odwiedzani byli nie raz czy twa.Sprzet to prawda.Tak jak napisal kolega.Tam nawt z wiatrówki do nas kiedys strzelali :) Robienie z nich na sile mitycznych herosow to spora przesada.Inna sprawa ze jeden z braci a Twoj bohater rozjebal sie na wlasnych kolegow(poza srawami kibicowskimi)tak ze radze dobierac idoli ostrożniej.

Na jakim swiecie wy zyjecie? Srzet w tym miescie jest uzywany juz od ladnych kilku lat.Z rożna czestotliwoscia.Czy nam sie to podoba czy nie.Tak jest niestety.Jedyny pozytyw jest taki ze nie wychodzi poza łódzka rywalizacje i z innymi ekipami w kraju walczymy na zdrowych zasadach.
Hehe to żeś teraz wiatrówki przypomniał mi. W odwecie też złapaliście za karabiny hehe. A ziemniaki z żyletkami pamiętasz?

Ciężkie klimaty na Starych Bałutach/Limance. Atmosfera sie zagęszcza coraz bardziej aż mozna powietrze nożem ciąć że tak powiem.

Głupota ludzka nie zna granic. Życie już chyba jednym i drugim się znudziło. Przykro na to patrzeć.
https://www.youtube.com/watch?v=wBs1ValcXFM !!!

Salceson

Post autor: Salceson » 27.08.2015, 11:54

cobytu pisze:(…) Srzet w tym miescie jest uzywany juz od ladnych kilku lat. (…) .Jedyny pozytyw jest taki ze nie wychodzi poza łódzka rywalizacje i z innymi ekipami w kraju walczymy na zdrowych zasadach.
i tu się rodzi pytanie w oparciu o ostatni człon sentencji przedmówcy - skoro Widzew jak i ŁKS potrafią bez sprzętu stanąć do konfrontacji z innymi, to czemu nie potrafią między sobą…?

czy na "siłę" należy udowadniać swoją wyższość…?

sprzęt nigdy nie wniesie niczego poza eskalacją konfliktu i nienawiści… nie wiem czy jest jeszcze czas na odwrócenie tendencji, ale na pewno nie zmienią jej kolejne i kolejne wpisy na k.net…

Lazioo

Post autor: Lazioo » 27.08.2015, 12:03

Bo tu chodzi o to by przeciwnika wyeliminować ( połamać kulasy, ręce, zrobić z niego kalekę by nie mógł trenować ) a nie tylko chwilowo osłabić. Ktoś już tam wcześniej przypomniał kolegę Grz... . Na szczęście wszystko z Nim ok.

Debilizm ludzki nie zna granic.
https://www.youtube.com/watch?v=wBs1ValcXFM !!!

cobytu

Post autor: cobytu » 27.08.2015, 12:31

Był moment ze jedna ze stron sadowała u przeciwnika definitywne wyeliminowanie sprzetu.Druga strona dała warunki i po temacie.Koło się zamyka.Mamy pat

Lazio wiatrówki akurat pamietam ale ziemniaki żyletkami mnie omineły :) Chociaz pamietam ze przed jakimis derbami z blokow w okolicy stadionu widzewa ziemniory na nas lecialy ale czy byla to wersja turbo z żyletkami to juz nie wiem.Bałuty maja cieżki klimat bo to specyficzne osiedle.Do tego dochodzi wrog w bezposrednim sasiedztwie.Młode głowy działaja radykalnie i to im sie podoba.Za mała swiadomosc konsekwencji jakie moga sie wiazac w tego typu działaniach.Oczywiscie problem bo dla mnie to jest problem dotyczy nie tylko mlodych.Jest jak jest i nie zanosi sie na zmiany.

cbc1910

Post autor: cbc1910 » 27.08.2015, 16:56

cobytu pisze: Robienie z nich na sile mitycznych herosow to spora przesada.Inna sprawa ze jeden z braci a Twoj bohater rozjebal sie na wlasnych kolegow(poza srawami kibicowskimi)tak ze radze dobierac idoli ostrożniej.
Miałem na myśli to że są "wariatami" , nieobliczalnymi i nieprzewidywalnymi dlatego się ich obawialiście - a nie mitycznymi herosami i bohaterami. To że się rozjebał to fakt - po pierwsze to nie temat na to forum - bo sprawy nie kibicowskie , a po drugie - już go nie ma w tym towarzystwie.

mpyro

Post autor: mpyro » 27.08.2015, 19:19

Anonimowy82 pisze:
DK08 pisze:
mpyro pisze:Anonimowy82 Ty juz naprawde zostan anonimowy i nie udzielaj sie.W parku nie było sprzetu po stronie ŁKS-u?To znaczy ze wielki c*** wiesz .Nawciskali Ci do lba farmazony jacy to oni honorowi.Chce Cię uswiadomic ze tylko pierwszy szereg nie miał sprzetu.
ku*** jacy Wy jestescie cacy.Zawsze walczycie honorowo,nie atakujecie w przewadze a tak naprawde jestescie bandą c****.
Bandą c**** to jest ekipa która w 30 typa tnie maczetami 5 chłopaków.
Słuchaj mnie małoletni chłopczyku jak ja biegałem to ty na chleb beb mówiłeś albo byłeś trochę starszy i robiłeś ręką falę w nocniku sprzętu nie było masz bardzo chujowe info a najlepiej zapytaj się ziomka po szalu ŚP Karola to ci powie jak było bo pierwszy na pysk padł a może chcesz wiedzieć jakie kozaki od was po krzakach sie chowali ksywki ci podać dzieciaku przyjmij jedną zasade życiową dopuki nie zobaczysz nie się farmazonu to tyle za mało zjadłeś.pozdro dla normalnych
I tutaj sie pomyliłes glucie,Jezeli w twoim nicku liczby to data urodzenia to niestety ,ale jak ja biegałem to ty gile zarłes pod blokiem.

kibol32

Post autor: kibol32 » 28.08.2015, 11:18

"...a najlepiej zapytaj się ziomka po szalu ŚP Karola to ci powie jak było..."

Interesujące.

abcdelodz

Post autor: abcdelodz » 30.08.2015, 01:34

No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 30.08.2015, 08:08

abcdelodz pisze:No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
chcesz napisać cos konkretnego to napisz, a jak słyszałeś od kolegi znajomego to nie świruj tu kum kuma

cbc1910

Post autor: cbc1910 » 30.08.2015, 11:39

abcdelodz pisze:No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
Słyszałeś to od Waszego team leadera T. który wczoraj "schodząc" po schodach nie zdążył złapać się poręczy i bardzo się połamał?

torf91

Post autor: torf91 » 30.08.2015, 12:09

Co Ci się znowu przyśniło?

WIDZEWSKAduma

Post autor: WIDZEWSKAduma » 31.08.2015, 11:53

zawieszamy działalność po twoim poście, upokorzyłeś nas i rozjebałeś

abcdelodz

Post autor: abcdelodz » 02.09.2015, 02:23

W sumie to mi was widzewioki trochę żal.
Serio.
Wy tylko na tym forum istniejecie i do tego tutaj jacyś ułomni jesteście i bardzo, ale to bardzo mało wiecie.
Do tyłu z informacjami na wiele tygodni.
A wasze nicki "duma", "śródmieście" tutaj oznaczają wyłącznie kompleksy, bo ani nie macie powodów do "dumy" żydowieśniaki, ani nie ma was w "Śródmieściu" (chyba że w centrum Koluszek albo Smardzewa).
Jesteście żałośni, nawet ze swoim sprzętem baaaardzo słabi, stąd ciężko się na was złościć,
rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku).
Po prostu żal i litość, nawet nie nienawiść. Widzewa w Łodzi zwyczajnie nie ma, kiedyś był - oto rada - książki piszcie, OK? Słabi, słaaaabi rywale. Szkoda, bo nudno - że staliście się tylko podłódzkimi śmieciami :)

cbc1910

Post autor: cbc1910 » 02.09.2015, 06:16

abcdelodz pisze:W sumie to mi was widzewioki trochę żal.
Serio.
Wy tylko na tym forum istniejecie i do tego tutaj jacyś ułomni jesteście i bardzo, ale to bardzo mało wiecie.
Do tyłu z informacjami na wiele tygodni.
A wasze nicki "duma", "śródmieście" tutaj oznaczają wyłącznie kompleksy, bo ani nie macie powodów do "dumy" żydowieśniaki, ani nie ma was w "Śródmieściu" (chyba że w centrum Koluszek albo Smardzewa).
Jesteście żałośni, nawet ze swoim sprzętem baaaardzo słabi, stąd ciężko się na was złościć,
rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku).
Po prostu żal i litość, nawet nie nienawiść. Widzewa w Łodzi zwyczajnie nie ma, kiedyś był - oto rada - książki piszcie, OK? Słabi, słaaaabi rywale. Szkoda, bo nudno - że staliście się tylko podłódzkimi śmieciami :)
Oświeć w takim razie całą kibicowską Polskę swoimi rewelacjami na temat tego pogromu i upokorzenia jaki nam kilka dni temu urządziliście.

Santa Marta

Post autor: Santa Marta » 02.09.2015, 06:31

abcdlodz to gość podpucha.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 02.09.2015, 06:59

Santa Marta pisze:abcdlodz to gość podpucha.
nie podpucha tylko ten dzban Wielkie_Miasto ;)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 02.09.2015, 08:59

"rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku)"
Myślę że to wystarczające podsumowanie "autentyczności" wpisów takich parchatych gamoni jak abcdelodz :)

Barnet

Post autor: Barnet » 02.09.2015, 09:38

Wczoraj na TVP Info trafilem sama koncowke programu o kibicach ŁKS-u pomagajacym jakiemus starszemu gosciowi w remoncie domu itp.
Obrazek

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 02.09.2015, 10:01

Barnet pisze:Wczoraj na TVP Info trafilem sama koncowke programu o kibicach ŁKS-u pomagajacym jakiemus starszemu gosciowi w remoncie domu itp.
https://www.youtube.com/watch?v=VpwxE7P ... e=youtu.be

internet

Post autor: internet » 02.09.2015, 10:38

nie rozumiem czemu dyskutujecie z gosciem abcdelodz? Przeciez golym okiem widac, ze to jakas podpucha, a wy sie wirtualnie tasujecie pod jego wypowiedzi. Od wielu tygodni jest cisza w eterze ze strony ŁKS.

daniKSC

Post autor: daniKSC » 02.09.2015, 21:48

na chuligana to nie wygląda trzeba przyznać

1925

Post autor: 1925 » 02.09.2015, 21:50

Wiesz wydaje mi się i myślę że nie tylko Mnie .... że czasami lepiej jest wyłapać w mazak nawet co miesiąc niż się rozjebać na psach jak Wasz ..... znany wyjazdowicz :-)
:arrow:

1925

Post autor: 1925 » 02.09.2015, 22:21

oczywiście :)
:arrow:

maniek82

Post autor: maniek82 » 03.09.2015, 11:35

SkatowanyPrzezPsy pisze:Znany wyjazdowicz Widzewa i jego ostatnie fotki :)
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 272732%3A5
nie siej fermentu , specjalnie po to się zarejestrowałeś?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 03.09.2015, 19:11

1925 pisze:oczywiście :)
No czesc z was nadal przybija pione z pewnym znanym wyjazdowiczem z Abramki czy cos sie zmieniło?

cobytu

Post autor: cobytu » 03.09.2015, 22:03

Nie masz wiedzy w temacie S. to bardzo Cię prosze nie siejmy fermentu i nie szukajmy tanich afer na sile.Tak w ramach ciekawostki.Przez wiele,wiele lat przybijal piatke,pil alko itd. z owym wyjazdowiczem znany i aktywny kibic Widzewa ktory mieszkal na Abramce.Byli zwyklymi ziomkami z ulicy choc ich aktywnosc na polu kibicowskim byla bardzo duza.Takie historie w miastach derbowych to nie codzíennos dlatego napisalem ciekawostka.

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 03.09.2015, 22:18

Ale chyba nie zaprzeczysz ze czesci od was sie to nie podobało ? Tez miałem znajomka od was nie z pierwszej lapanki i i znam stosunek jego i nie tylko do S wiec nie wymyslam tylko pisze co słyszlem od niego i tyle a jak jest teraz fakt nie wiem .

cobytu

Post autor: cobytu » 03.09.2015, 22:39

Nie zaprzeczam.W ogole temat S. jest skomplikowany i niejednoznaczny.Sporo sie wydarzylo i sporo sie zmieniło.Po pierwsze nie jestem upoważniony a po drugie to na pewno nie temat na internetowe fornum z racji tego ze losami tego człowieka bardzo interesuja síe organy scigania.Pozdr

kkk78

Post autor: kkk78 » 04.09.2015, 01:00

jamnikaopetalszatan pisze:Tyle ,że u nas c*** zostal pogoniony a rozjebundy u was dalej latają ;)
Skoro mówisz,ze na ŁKS latają rozjebundy,to powiedz o kogo chodzi

ODPOWIEDZ