Miałem na myśli to że są "wariatami" , nieobliczalnymi i nieprzewidywalnymi dlatego się ich obawialiście - a nie mitycznymi herosami i bohaterami. To że się rozjebał to fakt - po pierwsze to nie temat na to forum - bo sprawy nie kibicowskie , a po drugie - już go nie ma w tym towarzystwie.cobytu pisze: Robienie z nich na sile mitycznych herosow to spora przesada.Inna sprawa ze jeden z braci a Twoj bohater rozjebal sie na wlasnych kolegow(poza srawami kibicowskimi)tak ze radze dobierac idoli ostrożniej.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
I tutaj sie pomyliłes glucie,Jezeli w twoim nicku liczby to data urodzenia to niestety ,ale jak ja biegałem to ty gile zarłes pod blokiem.Anonimowy82 pisze:Słuchaj mnie małoletni chłopczyku jak ja biegałem to ty na chleb beb mówiłeś albo byłeś trochę starszy i robiłeś ręką falę w nocniku sprzętu nie było masz bardzo chujowe info a najlepiej zapytaj się ziomka po szalu ŚP Karola to ci powie jak było bo pierwszy na pysk padł a może chcesz wiedzieć jakie kozaki od was po krzakach sie chowali ksywki ci podać dzieciaku przyjmij jedną zasade życiową dopuki nie zobaczysz nie się farmazonu to tyle za mało zjadłeś.pozdro dla normalnychDK08 pisze:Bandą c**** to jest ekipa która w 30 typa tnie maczetami 5 chłopaków.mpyro pisze:Anonimowy82 Ty juz naprawde zostan anonimowy i nie udzielaj sie.W parku nie było sprzetu po stronie ŁKS-u?To znaczy ze wielki c*** wiesz .Nawciskali Ci do lba farmazony jacy to oni honorowi.Chce Cię uswiadomic ze tylko pierwszy szereg nie miał sprzetu.
ku*** jacy Wy jestescie cacy.Zawsze walczycie honorowo,nie atakujecie w przewadze a tak naprawde jestescie bandą c****.
"...a najlepiej zapytaj się ziomka po szalu ŚP Karola to ci powie jak było..."
Interesujące.
Interesujące.
No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
-
Super_Mario
chcesz napisać cos konkretnego to napisz, a jak słyszałeś od kolegi znajomego to nie świruj tu kum kumaabcdelodz pisze:No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
Słyszałeś to od Waszego team leadera T. który wczoraj "schodząc" po schodach nie zdążył złapać się poręczy i bardzo się połamał?abcdelodz pisze:No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
Co Ci się znowu przyśniło?abcdelodz pisze:No to po sprzętowych prowokacjach gówniarzy - w Łodzi stało się to, co miało się stać - Widzew upokorzony i rozjebany, czekamy na komentarze szczyli z forum.
-
WIDZEWSKAduma
zawieszamy działalność po twoim poście, upokorzyłeś nas i rozjebałeś
W sumie to mi was widzewioki trochę żal.
Serio.
Wy tylko na tym forum istniejecie i do tego tutaj jacyś ułomni jesteście i bardzo, ale to bardzo mało wiecie.
Do tyłu z informacjami na wiele tygodni.
A wasze nicki "duma", "śródmieście" tutaj oznaczają wyłącznie kompleksy, bo ani nie macie powodów do "dumy" żydowieśniaki, ani nie ma was w "Śródmieściu" (chyba że w centrum Koluszek albo Smardzewa).
Jesteście żałośni, nawet ze swoim sprzętem baaaardzo słabi, stąd ciężko się na was złościć,
rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku).
Po prostu żal i litość, nawet nie nienawiść. Widzewa w Łodzi zwyczajnie nie ma, kiedyś był - oto rada - książki piszcie, OK? Słabi, słaaaabi rywale. Szkoda, bo nudno - że staliście się tylko podłódzkimi śmieciami :)
Serio.
Wy tylko na tym forum istniejecie i do tego tutaj jacyś ułomni jesteście i bardzo, ale to bardzo mało wiecie.
A wasze nicki "duma", "śródmieście" tutaj oznaczają wyłącznie kompleksy, bo ani nie macie powodów do "dumy" żydowieśniaki, ani nie ma was w "Śródmieściu" (chyba że w centrum Koluszek albo Smardzewa).
Jesteście żałośni, nawet ze swoim sprzętem baaaardzo słabi, stąd ciężko się na was złościć,
rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku).
Po prostu żal i litość, nawet nie nienawiść. Widzewa w Łodzi zwyczajnie nie ma, kiedyś był - oto rada - książki piszcie, OK? Słabi, słaaaabi rywale. Szkoda, bo nudno - że staliście się tylko podłódzkimi śmieciami :)
Oświeć w takim razie całą kibicowską Polskę swoimi rewelacjami na temat tego pogromu i upokorzenia jaki nam kilka dni temu urządziliście.abcdelodz pisze:W sumie to mi was widzewioki trochę żal.
Serio.
-
Santa Marta
abcdlodz to gość podpucha.
-
za Ruchem !
nie podpucha tylko ten dzban Wielkie_Miasto ;)Santa Marta pisze:abcdlodz to gość podpucha.
"rozjebani i to ciężko przed paroma dniami i nie przyznający się do tego (tak samo jak do zgwałcenia własnego kolegi w Madrycie w marcu 2012 roku)"
Myślę że to wystarczające podsumowanie "autentyczności" wpisów takich parchatych gamoni jak abcdelodz :)
Myślę że to wystarczające podsumowanie "autentyczności" wpisów takich parchatych gamoni jak abcdelodz :)
Wczoraj na TVP Info trafilem sama koncowke programu o kibicach ŁKS-u pomagajacym jakiemus starszemu gosciowi w remoncie domu itp.

-
za Ruchem !
https://www.youtube.com/watch?v=VpwxE7P ... e=youtu.beBarnet pisze:Wczoraj na TVP Info trafilem sama koncowke programu o kibicach ŁKS-u pomagajacym jakiemus starszemu gosciowi w remoncie domu itp.
nie rozumiem czemu dyskutujecie z gosciem abcdelodz? Przeciez golym okiem widac, ze to jakas podpucha, a wy sie wirtualnie tasujecie pod jego wypowiedzi. Od wielu tygodni jest cisza w eterze ze strony ŁKS.
na chuligana to nie wygląda trzeba przyznać
Wiesz wydaje mi się i myślę że nie tylko Mnie .... że czasami lepiej jest wyłapać w mazak nawet co miesiąc niż się rozjebać na psach jak Wasz ..... znany wyjazdowicz :-)
nie siej fermentu , specjalnie po to się zarejestrowałeś?SkatowanyPrzezPsy pisze:Znany wyjazdowicz Widzewa i jego ostatnie fotki :)
https://www.facebook.com/profile.php?id ... 272732%3A5
-
zdeptany trawnik
No czesc z was nadal przybija pione z pewnym znanym wyjazdowiczem z Abramki czy cos sie zmieniło?1925 pisze:oczywiście :)
Nie masz wiedzy w temacie S. to bardzo Cię prosze nie siejmy fermentu i nie szukajmy tanich afer na sile.Tak w ramach ciekawostki.Przez wiele,wiele lat przybijal piatke,pil alko itd. z owym wyjazdowiczem znany i aktywny kibic Widzewa ktory mieszkal na Abramce.Byli zwyklymi ziomkami z ulicy choc ich aktywnosc na polu kibicowskim byla bardzo duza.Takie historie w miastach derbowych to nie codzíennos dlatego napisalem ciekawostka.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
zdeptany trawnik
Ale chyba nie zaprzeczysz ze czesci od was sie to nie podobało ? Tez miałem znajomka od was nie z pierwszej lapanki i i znam stosunek jego i nie tylko do S wiec nie wymyslam tylko pisze co słyszlem od niego i tyle a jak jest teraz fakt nie wiem .
Nie zaprzeczam.W ogole temat S. jest skomplikowany i niejednoznaczny.Sporo sie wydarzylo i sporo sie zmieniło.Po pierwsze nie jestem upoważniony a po drugie to na pewno nie temat na internetowe fornum z racji tego ze losami tego człowieka bardzo interesuja síe organy scigania.Pozdr
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Skoro mówisz,ze na ŁKS latają rozjebundy,to powiedz o kogo chodzijamnikaopetalszatan pisze:Tyle ,że u nas c*** zostal pogoniony a rozjebundy u was dalej latają ;)
-
WIDZEWSKAduma
oosby wpisujące sie tutaj tylko pokazują jak nikła maja wiedze w temacie
Też "się wpisałeś" więc należysz do tych osób.
A tak na poważnie,to o co chodzi?Piszesz tutaj pode mną,więc myślę,że piejesz do mnie
A tak na poważnie,to o co chodzi?Piszesz tutaj pode mną,więc myślę,że piejesz do mnie
http://www.widzewtomy.net/start_widzew1 ... llery_full
Zdjęcia z 2 rundy Pucharu Polski Start Brzeziny - Widzew Łódź (1:2)
Zdjęcia z 2 rundy Pucharu Polski Start Brzeziny - Widzew Łódź (1:2)
-
zdeptany trawnik
Panowie maczety na bok i w sobote na marsz antyciapaty na pietryne !!!!!!!!
-
krzycho_ASR
Lekko c****** promocja, skoro o tej jakże słusznej inicjatywie dowiaduję się z kibice.net...
Link do wydarzenia na fb: https://www.facebook.com/events/1043565532322710/
Link do wydarzenia na fb: https://www.facebook.com/events/1043565532322710/
Pogonione 4 auta i z tego powodu :
a) pomazane 3 budynki
b) info rzucone od razu na fanpejdze na fb
c) teraz dalej po forach
Od czasu jedrasa spadacie coraz niżej i niżej
a) pomazane 3 budynki
c) teraz dalej po forach
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
pijany powietrzem
przecież to zwykła derbowa zagrywka, gdyby jeszcze spierdalali i potem przekręcali fakty ale postanowili jeszcze dodatkowo wkurwić rywala , więc nie rozumiem gdzie to "upadanie" w tym przypadkuwid08 pisze:Pogonione 4 auta i z tego powodu :
a) pomazane 3 budynki
c) teraz dalej po forach
-
forever1908young

Kolejki po bilety na mecz ŁKS -Legia.Bijemy rekord frekwencji na tym poziomie rozgrywkowym!

Jaki jest dotychczasowy rekord? Jest przewidziane miejsce dla gości?
Trochę byście ogarnęli tę propagandę bo chociażby derby Radomia miały lepszą frekwencję niż całkowita pojemność waszego stadionu/trybuny...
Około godz. 13.30 autobus linii Z, którym jechali m.in. kibice Widzewa na mecz na stadionie Szkoły Mistrzostwa Sportowego przy ul. Milionowej (Widzew grał z drużyną rezerw Bełchatowa), został obrzucony kamieniami. Do incydentu doszło na al. Piłsudskiego (u zbiegu z ul. Sienkiewicza). Kamienie rozbiły szyby tylnych i środkowych drzwi „zetki”. Przerażenie pasażerów spotęgowały głośne okrzyki pseudokibiców. reklama Ludzie patrzyli na siebie, nie wiedząc, co robić. W końcu, na widok policjantów, którzy u zbiegu ul. Kilińskiego i ul. Tymienieckiego zabezpieczali mecz, kierowca przerwał kurs i poprosił o pomoc. – To kibole ŁKS, nie my! – wykrzykiwali kibice Widzewa z „zetki”
Czytaj więcej: http://www.#.pl/artyku ... l?cookie=1
Już wiem, że rekordu na tym poziomie rozgrywkowym nie będzie. Derby Lublina w tamtym roku oglądało 6500 widzów (nie wiem czy to rekord, ale na pewno tego nie przeskoczycie).