W Rybniku działa też Odra, natomiast dzielnica Rybnik-Niewadom to dominacja RuchuAbrakadabra1947 pisze:A w Rybniku działa jakaś ekipa oprócz ROWu/Górnika?

Jak wygląda sytuacja w ?
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Re: Jak wygląda sytuacja w ?
-
A ilościowo? Rzeszów podzielony mniej więcej po równo, czy można napisać że któraś z ekip ma przewagę liczebną?;) pisze:Nie dostaniesz odpowiedzi na to pytanie, bo będzie to jedna wielka napinka. Tak samo jakbyś spytał czy w Łodzi lepszy jest Widzew czy ŁKS.

-
Panowie
Wiadomo, że do wszelkiego rodzaju [link] należy podchodzić z dystansem, jednak ja postanowiłem w wolnej chwili takową stworzyć w odniensieniu do BYDGOSZCZY. Oczywiście nie jest to wersja ostateczna i bardzo proszę o ew. uwagi i propozycje z obu ston. Bardzo tylko proszę - bez zbędnej napinki, chcę ją zrobić jak najbardziej obiektywnie.
Tu macie moją wersję podstawową - pogląd ogólny bez podziałów na ulice lecz tylko na dzielnice.
[link]
POZDR.
Wiadomo, że do wszelkiego rodzaju [link] należy podchodzić z dystansem, jednak ja postanowiłem w wolnej chwili takową stworzyć w odniensieniu do BYDGOSZCZY. Oczywiście nie jest to wersja ostateczna i bardzo proszę o ew. uwagi i propozycje z obu ston. Bardzo tylko proszę - bez zbędnej napinki, chcę ją zrobić jak najbardziej obiektywnie.
Tu macie moją wersję podstawową - pogląd ogólny bez podziałów na ulice lecz tylko na dzielnice.
[link]
POZDR.
-
A jak na dzien dzisiejszy wyglada sytuacja w Czestochowie?? Jak wyglada sytuacja na linii Raków - Włókniarz, Rakow - AZS i AZS - Włokniarz? I czy działaja cos tam kibice innych druzyn? Ostatnio przejezdzajac przez Częstochowe spotkalem sie z wpisem Zagłebia Sosnowiec i Widzewa.
-
byłem w Żorach i na moich obserwacjach stwierdziłem że
Ruch jest na: Osiedlu Ksiecia Władysława i Powstancow Sl.,
oraz na Korfantym i Pawlikowskim, troche 700 lecia, Rynek,Dzielnica Śródmieście, południowy "Zachód"
KSG: Rynek, 7oo lecia, Dzielnica Kleszczówka, Kleszczów, Dzielnica Śródmieście ,Zachód,
GKS Katowice: troche na Korfantym i na Pawlikowskim
GKS Jastrzebie Troche na Osiedlu Sikorskiego i na Dzielnicach Baranowice , Osiny
Odra Wodzisław jednostki na Sikorskiego ( z moich jak zapewne błędnych informacji)
Zapewne się Myle.
oraz na Korfantym i Pawlikowskim, troche 700 lecia, Rynek,Dzielnica Śródmieście, południowy "Zachód"
KSG: Rynek, 7oo lecia, Dzielnica Kleszczówka, Kleszczów, Dzielnica Śródmieście ,Zachód,
GKS Jastrzebie Troche na Osiedlu Sikorskiego i na Dzielnicach Baranowice , Osiny
Odra Wodzisław jednostki na Sikorskiego ( z moich jak zapewne błędnych informacji)
Zapewne się Myle.
GKS KATOWICE
-
O dobre pytanie, też mnie to ciekawi, czy kiedyś właśnie w Radomiu było bardziej wyrównanie czy raczej od zawsze Radomiak??? Na starych zdjęciach widać, że mało was w cale nie przychodziło, to samo takie pytanie do Bałtyku.ORG pisze:Mam pytanie do kibiców Broni - czy w swojej historii mieliście sytuację że należało do was więcej niż jedno osiedle ( dzielnica)?
"...to melodie szarych ulic, to jest ze stadionu ryk..."
-
to jak sie zapewne mylisz to na c*** to piszesz dzieciaku?z Zor na derbach niecałe 250 osob z GieKSy.to tak informacyjnie co do sytuacji jaka tam panuje i rewelacji tego dallhola czy jak mu tam leci o tym,ze troszke GKSu jest na pawlikowskim i korfantym.D_allahol pisze:byłem w Żorach i na moich obserwacjach stwierdziłem że
Zapewne się Myle.
-
Nie było 250.
-
A jak sprawa przedstawia się w Pasłęku?
-
W Pasłęku znajdziesz kibiców Olimpii Elbląg oraz Stomilu Olsztyn.
Lechia Gdańsk!
-
No ale kto tam więcej znaczy?DFLG pisze:W Pasłęku znajdziesz kibiców Olimpii Elbląg oraz Stomilu Olsztyn.
śżk na 100 %
-
[link]
tak wygląda mniej/więcej sytuacja w Katowicach!!
tak wygląda mniej/więcej sytuacja w Katowicach!!
-
-
mapa katowic zadziwiajaco obiektywna i prawdziwa!
Ruch tylko na Panewnikach/Ligocie,Piotrowicach, Szopach, Giszu, Janowie/Nikiszu, i po części Tauzena i Załęża, pogranicze Podlesia z Mikołowem też się liczy na ich korzyść.
nie ma co sie napinać, tak to wygląda.
pozdro!
Ruch tylko na Panewnikach/Ligocie,Piotrowicach, Szopach, Giszu, Janowie/Nikiszu, i po części Tauzena i Załęża, pogranicze Podlesia z Mikołowem też się liczy na ich korzyść.
pozdro!
-
Jak wygląda sytuacja w Ozimku?
-
kropek pisze:Aktualnie z Ozimka ( Opolskie ) miejscowi kibice jezdza na Opolska Odre :)
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
-
Mapa Katowic nawet obiektywna, jeszcze troche czasu i z chorzowskich zostanie tyle co kot napłakał :)
-
panowie co do mapki to moim skromnym zdaniem
Burowiec i Szopienice to 2 rózne dzielnice.
Pierwsza 100% GKS druga na odwrót .
Burowiec i Szopienice to 2 rózne dzielnice.
Pierwsza 100% GKS druga na odwrót .
-
Ciekawe jest to, że o obiektywności mapy wypowiadają się sami kibice Gks-u :)
no ale dobrze, że to tylko internet
-
katowice64 pisze:mapa katowic zadziwiajaco obiektywna i prawdziwa!
pozdro!
Konkretniej to małe grupki
na Wymysłowie, Kokocińcu,Piotrowice ok. Żurawia,Grottgera, Zarzecze i Podlesie przy granicy z Mikołowem, Załęze Bocheńskiego i na Wiśniowej,
Większe Tłumy:
Nowa Ligota(między dworcem na Ligocie a ul. Piotrowicką, , Szopy, Gisz to na Adama i na Miłej, Tauzen Górny ,Janów prócz Boliny, Nikisz, Korea
Sztuki lub konspiracja:
Koło kopalni Wujek na Brynowie głównie starsi, Koszutka, Zawodzie, Ochojec
By nie rozpiepszać tematu wszelkie zażalenia na PW.
GKS KATOWICE
-
Ja też się wtrące: Skąd autor wymyślił Ruch na Burowcu? Nawet kibice Ruchu się ze mną zgodzą,że po prostu ich tam nie ma. Burowiec to GieKSa,a sąsiadujące Szopienice to Ruch.Tak jest od wielu lat.Popraw to.
-
To sie zdecyduj... bo sam rozpierdalasz temat taki wpisami z c**** wzietymi, na "nowej" Ligocie "wieksze tłumy", a na Kokocińcu mniejsza za to grupka?D_allahol pisze: By nie rozpiepszać tematu wszelkie zażalenia na PW.
Poza tym Korea to jest wymysł propagandowy, sami kibice Ruchu z Nikisza uwazaja te niby Kore za NIKISZ.
Staliśmy na zewnątrz, kiedy nadbiegła chmara kiboli z okrzykiem "jeb... lewaków" - opowiada uczestnik koncertu.
zmarly pisze:Następnie padło pytanie do dobrych chłopaków, co tam teraz za impreza się odbywa? Odpowiedzieli: Ustawka z brudasami. Rzekliśmy: Dojedźcie ich.
-
Mapka Katowic o dziwo obiektywna a Ty den uważaj żeby Ci przysłowiowa żyłka nie pękła.
D_allahol nie ma czegoś takiego jak "Nowa Ligota".Jest Ligota i Stara Ligota.Widać też że twoja wiedza na temat tego miasta nie jest zbyt duża skoro twierdzisz że na tej twojej "Nowej Ligocie" jesteśmy tylko "między dworcem na Ligocie a ul. Piotrowicką".
Co do Ruchu na Burowcu to jednostki są tak jak są jednostki Gieksy na Szopienicach.Z mojego punktu widzenia to jeśli chodzi o Ruch nie wygląda to źle choć wiadomo że dwie dekady temu sytuacja była zupełnie odwrotna, na mapce było tyle niebieskiego ile teraz jest żółtego :]
D_allahol nie ma czegoś takiego jak "Nowa Ligota".Jest Ligota i Stara Ligota.Widać też że twoja wiedza na temat tego miasta nie jest zbyt duża skoro twierdzisz że na tej twojej "Nowej Ligocie" jesteśmy tylko "między dworcem na Ligocie a ul. Piotrowicką".
Co do Ruchu na Burowcu to jednostki są tak jak są jednostki Gieksy na Szopienicach.Z mojego punktu widzenia to jeśli chodzi o Ruch nie wygląda to źle choć wiadomo że dwie dekady temu sytuacja była zupełnie odwrotna, na mapce było tyle niebieskiego ile teraz jest żółtego :]
-
No i co by tu nie pisac to w zasadzie poza nikiszem Ruch nie przedstawia zadnej sily bojowej.ktos moze wyrzucic janow,ale badzmy szczerzy,mieli swoje 5 minut i ucichli.jedynie Ruch na Nikiszu ma jakas ekipe do czegos wiecej niz jezdzenie na mecze,bo reszta to bez obrazy dla nich,ale lekko powiedziawszy zwykli kibice.
-
Dajcie już spokój. Mapka została wklejona,w miarę obiektywnie oceniona (chociaż szokiem dla mnie jest zaznaczanie Ruchu na Burowcu) i na tym zakończmy wywody,bo znowu się zacznie.N4Y pisze:No i co by tu nie pisac to w zasadzie poza nikiszem Ruch nie przedstawia zadnej sily bojowej.ktos moze wyrzucic janow,ale badzmy szczerzy,mieli swoje 5 minut i ucichli.jedynie Ruch na Nikiszu ma jakas ekipe do czegos wiecej niz jezdzenie na mecze,bo reszta to bez obrazy dla nich,ale lekko powiedziawszy zwykli kibice.
-
Nie wiedzialem gdzie zapytac to pytam tu
Ile fanow Zagłębia Wałbrzych było na spotkaniu Slask-Lechia?
Ile fanow Zagłębia Wałbrzych było na spotkaniu Slask-Lechia?
Każdy mój post jest tylko i wyłącznie moim zdaniem.
-
-
Mapa Katowic jest tak stronniczym wejściem do dyskusji że nikt z Ruchu nie ma najmniejszej ochoty jej tutaj podejmować.
-
Niewiem o co ci chodzi w pierwszej czesci postu ale mysla ze wiem dlatego bym proponował aby tak zwani z niebieskich katowic wkleili mapke z lat 80 tych to wtedy tak niebedziesz sie moze nabijał odnosnie GieKSy !!!!!!!!!winston pisze:Ciekawe jest to, że o obiektywności mapy wypowiadają się sami kibice Gks-u :)
-
mapka bez sensu bo nigdzie niema po100% kibicow danego klubu (chyba jedynie na murckach,paderewie nie ma Ruchu) a na innych dzielnicach sa kibice jednego i drugiego klubu....
-
Mam pytanie do kogos z Katowic . Na mapie wyroznia sie dzielnica Murcki swoja wielkoscia , czy liczba mieszkancow jest proporcjonalna do wielkosci tej dzielnicy??
I drugie pytanie , gdzies kiedys zaslyszane o Holdunowie ? Czy to dzielnica Katowic czy osobne miasteczko czy jak ? Wiem ze sa vlepki Holdunow Ledziny , a mowiono mi ze tam jest bdb ekipa chuliganska Gieksy ?
I drugie pytanie , gdzies kiedys zaslyszane o Holdunowie ? Czy to dzielnica Katowic czy osobne miasteczko czy jak ? Wiem ze sa vlepki Holdunow Ledziny , a mowiono mi ze tam jest bdb ekipa chuliganska Gieksy ?
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
Murcki sa duze,ale zaludnienie na nich nie poraza.Holdunow to dzielnica Ledzin jednak ze wzgledu na to,ze sa mocna ekipa i bardzo duzo dzialaja u siebie jak i na GieKSie to szczegolnie sie wyrozniaja tym,ze wyodrebniaja sie spoza Ledzin.Stanowia jednak integralna czesc fc Holdunow-Ledziny,nie odcianaja sie od reszty miasta.
-
Hołdónów i Lędziny były kiedyś osobnymi miastami,obecnie to jedno miasto.Co do tej ich bardzo dobrej ekipy "h" to bym polemizował.Murcki to największa objętościowo dzielnica Katowic ale większość jej powierzchni to same lasy.Wg wikipedii zamieszkuje ją ok 6 tyś ludzi.
-
1. Liczba mieszkańców na Murckach jest odwrotnie proporcjonalna do wielkości. Ogromną jej część stanowi las, co stawia tę dzielnicę w ogonie jeśli idzie o ludność dzielnic Katowic.19SWA23 pisze:Mam pytanie do kogos z Katowic . Na mapie wyroznia sie dzielnica Murcki swoja wielkoscia , czy liczba mieszkancow jest proporcjonalna do wielkosci tej dzielnicy??
2. Hołdunów to dzielnica Lędzin. Czemu tak ją wyróżniają, to już trójkolorowi muszą się wypowiedzieć, ale zapewne dlatego, że jak mówisz, zamieszkuje tam zgrabniejsza grupa- tamte strony (Lędziny, Imielin, Chełm Śląski, Bieruń itd.) to tereny, które statusy miejskie uzyskiwały stosunkowo niedawno, albo dalej miastami nie są; wiadomo, inaczej trochę wygląda kibicowanie na miejskim blokowisku, a inaczej w mieścinie złożonej z domków jednorodzinnych.
"Postępowcy zidiociali niech mnie nazwą homofobem,
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
bo ja homoseksualizm, tak jak grypę i socjalizm, wciąż uważam za chorobę!"
-
Wielkie dzieki za odpowiedz . Dodam tylko ze podczas meczow w Jaworznie bardzo rzucala sie w oczy ekipa z osiedla Witosa :)
www.Szczakowianka.Jaworzno.pl <----serwis kibicow
-
[link]
tak wygladaja Murcki z lotu ptaka,dzielnica otoczona lasem z kazdej strony,sa jescze blokowiska ktorych nie widac na zdjeciu..Dzielnica w 100 % Trojkolorowa,sporo estetycznych grafow..Sa jescze hokejowi kibice Gks-u Tychy,ale ta sa ludzie starszej daty.
tak wygladaja Murcki z lotu ptaka,dzielnica otoczona lasem z kazdej strony,sa jescze blokowiska ktorych nie widac na zdjeciu..Dzielnica w 100 % Trojkolorowa,sporo estetycznych grafow..Sa jescze hokejowi kibice Gks-u Tychy,ale ta sa ludzie starszej daty.
GKS KATOWICE !!
-
W Opocznie jest Widzew, a miejscowym FC jest Ceramika Opoczno.
1910 > 1908
-
Hasło z koszulek FC Opoczno mówi wszystko : W Opocznie Tylko Widzew i tu nie ma miejsca dla innego fc ! :] Działają też na Ceramice Opoczno i zaprezentowali kilka bardzo dobrych opraw.
[link] :]
[link] :]
-
w Hrubieszowie jest jakis FC oprócz Unii ?
-