Sators pisze:
Nie widzisz nic złego w tym że dzikus kopie Polaka?
przeciez ktos wyzej napisal ze to Polak wiec w czym problem ...bez odbioru pozdro
Od kiedy to Polak wygląda jak azjata ?
chyba od teraz takie czasy nastaly ...juz mnie nic nie zdziwi w tym kraju ... osobiscie mieszkalem obok czarnej rodziny gdzie dzieci nawijaly po polsku tak samo jak Ty i ja ... czasy chyba sie zmieniaja ... skonczmy ta polemike na jego temat bo to nie ma sensu ...nic sie nie da zmienic a napewny My tego nie zmienimy po za glupimi gatkami skad i jak...tak jak pisalem wczesniej poczekaj jeszcze 10 lat i zobaczysz co bedzie sie dzialo w PL ...wkoncu jestesmy w upragnionej UE pozdro
KYLIMANDŻARO pisze:kilka lat temu gadalem z typem z pogoni szczecin; opowiadal, ze jezdzil z nimi gostek-czarny (mulat, ciemny-nie pamietam), czy dzialal czynnie takze nie pamietam.
choc kiedys gdzies na slasku (zabrze?) byla awantura na murawie (nie jestem pewien), pies dorwal jakiegos typa z pogoni, zdejmuje mu kominiare a tam czarny.
ale generalnie to jakos nie chce mi sie w to wierzyc do tej pory bo nigdzie indziej nie spotkalem sie z tego typu opowiescia. druga sprawa-bylo to podczas libacji. wiec wiecie jak to bywa z takimi opowiastkami dla wkrecenia kogos w alkoholowym rozweseleniu. przy okazji niech ktos potwierdzi lub zaprzeczy.
prawda, w połowie lat 90tych w ekipie był mulat, dobry chłopaczyna był z niego.
KYLIMANDŻARO pisze:gosc przypomina tego knypa od majewskiego, zadziora mala
wydaje mi sie ze to laska jest...
żadna laska. To jest R2D2
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
faktycznie fotka urywa dupe. az dziwne ze polacy nigdy nie robili takich rzeczy-aha fakt u nas na drogach zaraz byloby w c*** wypadkow bo nikt nie widzialby dziur
faktycznie fotka urywa dupe. az dziwne ze polacy nigdy nie robili takich rzeczy-aha fakt u nas na drogach zaraz byloby w c*** wypadkow bo nikt nie widzialby dziur
Ciekawe kto u nas odważyłby się taką Audice wziąźć na wyjazd
A ja mam takie pytanko tylko po części związane z tematem.Ktoś wi co to za Audi ? Q7 napewno nie,wogóle pierwszy raz widze takie,a motoryzacją sie interesuje jak najbardziej
co jest smiesznego w tych ochroniarzach?? starsi panowie dorabiaja pewnie do slabej emerytury i nie widze w tym powodu do brechtow. zastanowcie sie czasem co wklejacie