chyba od teraz takie czasy nastaly ...juz mnie nic nie zdziwi w tym kraju ... osobiscie mieszkalem obok czarnej rodziny gdzie dzieci nawijaly po polsku tak samo jak Ty i ja ... czasy chyba sie zmieniaja ...Oski pisze:Od kiedy to Polak wygląda jak azjata ?HooliFan pisze:przeciez ktos wyzej napisal ze to PolakSators pisze: Nie widzisz nic złego w tym że dzikus kopie Polaka?wiec w czym problem ...bez odbioru pozdro
Specyficzne Fotki Kibicowskie ...
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
....to jest dla mnie czysty hardcore...
prawda, w połowie lat 90tych w ekipie był mulat, dobry chłopaczyna był z niego.KYLIMANDŻARO pisze:kilka lat temu gadalem z typem z pogoni szczecin; opowiadal, ze jezdzil z nimi gostek-czarny (mulat, ciemny-nie pamietam), czy dzialal czynnie takze nie pamietam.
choc kiedys gdzies na slasku (zabrze?) byla awantura na murawie (nie jestem pewien), pies dorwal jakiegos typa z pogoni, zdejmuje mu kominiare a tam czarny.
ale generalnie to jakos nie chce mi sie w to wierzyc do tej pory bo nigdzie indziej nie spotkalem sie z tego typu opowiescia. druga sprawa-bylo to podczas libacji. wiec wiecie jak to bywa z takimi opowiastkami dla wkrecenia kogos w alkoholowym rozweseleniu. przy okazji niech ktos potwierdzi lub zaprzeczy.
-
KYLIMANDŻARO
-
KYLIMANDŻARO
żadna laska. To jest R2D2rydz pisze:wydaje mi sie ze to laska jest...KYLIMANDŻARO pisze:gosc przypomina tego knypa od majewskiego, zadziora mala
k1 pisze:
Dodam tylko dla koelgi MAF, że w "dywanie" część szali była rozpruta na pół, bynajmniej nie po to, żeby zyskać optycznie. Maszyna do szycia nie radziłą sobie ze zszywaniem grubych szali, bo łamały się igły. Te, które nie były zszyte nie były rozpruwane! A jak Cię tak to boli to sobie podziel liczbę, która się paliła na dwa, a nie rzucasz jakieś gorzkie żale.
-
KYLIMANDŻARO
-
aktywowany2

ps. nic nie sugeruję, po prostu uznałem, że zdjęcie specyficzne, więc wkleiłem.

http://tnij.org/stgaleria - galeria moich projektów - potrzebujesz projektu vlepek, flag, koszulek i innych akcesoriów kibicowskich? Napisz na gg.
-
Fighting Dragon Tokyo
-
Mateusz...
-
bombel_ksg
- Kontakt:
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
kiwa jako tako
Ciekawe kto u nas odważyłby się taką Audice wziąźć na wyjazdbombel_ksg pisze:faktycznie fotka urywa dupe. az dziwne ze polacy nigdy nie robili takich rzeczy-aha fakt u nas na drogach zaraz byloby w c*** wypadkow bo nikt nie widzialby dziurMateusz... pisze:croppekkk pisze: kozak fota
Rapid Wiedeń jadący do Matersburga
-
szczena_uns
- Kontakt:
-
dobrze_jest
dać debilowi tekst
http://pl.youtube.com/watch?v=vB2HgEx_At4
http://pl.youtube.com/watch?v=vB2HgEx_At4
http://i33.tinypic.com/2digebr.jpg
trochę to "specyficznie" wygląda na stronie kibiców, w dodatku zaraz obok takiej relacji.
żeby nie było: wyrazy współczucia dla poszkodowanych i mam nadzieję, że te policyjne szmaty za to odpowiedzą.
edit: do kolegi niżej: domyślam się, że się same generują, ale nie zaprzeczysz, że wygląda to specyficznie
trochę to "specyficznie" wygląda na stronie kibiców, w dodatku zaraz obok takiej relacji.
żeby nie było: wyrazy współczucia dla poszkodowanych i mam nadzieję, że te policyjne szmaty za to odpowiedzą.
edit: do kolegi niżej: domyślam się, że się same generują, ale nie zaprzeczysz, że wygląda to specyficznie
Ostatnio zmieniony 12.08.2008, 14:51 przez 40i4, łącznie zmieniany 1 raz.
Erektor temacie o dziwactwach pisze: A ja zawsze przed prostowaniem orła muszę zapakować w tapczan albo kaloryfer