Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Wislacka propaganda padła, Cracovia robiła co chciała na rynku po meczu.
-
A Wisła w reszcie Krakowa:-) propagando trwaj...J_ag pisze:Wislacka propaganda padła, Cracovia robiła co chciała na rynku po meczu.
-
Ostatnie miejsce gdzie żydki mogą się czuć bezpieczne, cóż mnóstwo przypadkowych ludzi oraz kamery. Szkoda że z rynku normalnie nie wychodzą tylko wchodzą do kanałów i przez kanały do domków. Czysta prawda.J_ag pisze:Wislacka propaganda padła, Cracovia robiła co chciała na rynku po meczu.
-
potwierdzam, wiesniaki z gdowa trzymaja krotko chlopakow z kazimierza i grzegorzekbnm pisze:Ostatnie miejsce gdzie żydki mogą się czuć bezpieczne, cóż mnóstwo przypadkowych ludzi oraz kamery. Szkoda że z rynku normalnie nie wychodzą tylko wchodzą do kanałów i przez kanały do domków. Czysta prawda.J_ag pisze:Wislacka propaganda padła, Cracovia robiła co chciała na rynku po meczu.
-
gorace newsy - gdowscy wojownicy krakowskiej ulicy wlasnie rozbili namioty na bloniach, salwator w wielkim niebezpieczenstwie
-
Równie dobrze jak chłopaki z Rybnej i Piekar. Nie przepychajcie się, bo c**** ugracie. Martwcie się bardziej o to, że wielkie miasto, a tu buca i bilety nie wyprzedane.
-
Uważaj mieszczuchu, bo się Niepołomice obrażą i kto Wam wówczas będzie Wiślackie graffiti rozpieprzał?fc internet pisze:gorace newsy - gdowscy wojownicy krakowskiej ulicy wlasnie rozbili namioty na bloniach, salwator w wielkim niebezpieczenstwie
-
przerzucimy wtedy waleczne cipki z gdowa i moze uda nam sie zrobic z nich mezczyzn
-
no wlasnie, nie licze tych 10tys sharksow pilnujacych biezanowa, ale chociaz jakichs piknikow mogliscie skminic bo troche wstydbarter pisze:wielkie miasto, a tu buca i bilety nie wyprzedane.
-
A ty debilu w kółko o Gdowie. A c*** ci do nich? Zaraz wjedzie "jakdzieci" i będzie ubecy, Mięta, Czerwiński, Gruba i Dyskam. A my na to w tym momencie wyjebane mamy idioto, bo jak się ciebie czyta to się człowiek zastanawia ile komputerów masz i jak z nich napierdalasz w gts. A sorry, człowiek to 3 metry w głąb ziemi
-
a wy pilnujecie?fc internet pisze:no wlasnie, nie licze tych 10tys sharksow pilnujacych biezanowa, ale chociaz jakichs piknikow mogliscie skminic bo troche wstydbarter pisze:wielkie miasto, a tu buca i bilety nie wyprzedane.
-
zglosilbym twoj post do moderacji ale ja zawsze sztywniutko jak dziekan, gdowski wojowniku hahaha
przepraszam ale po prostu te pedaly z gdowa to najwieksze lamusy z jakimi bylo mi spotkac i nie tylko mi
przepraszam ale po prostu te pedaly z gdowa to najwieksze lamusy z jakimi bylo mi spotkac i nie tylko mi
-
przeciez biezanow to wasz bastion od zawsze na zawsze, tak jak azory
-
A zgłaszaj. Może i udany byłby wasz transparent ze sztywynym Dziekanem, gdyby nie to co się wydarzyło dalej. Jakimi wy baranami jesteście, że potrafiliście coś takiego wywiesić. A w temacie Azorów i Bieżanowa zgodzę się, od zawsze na zawsze
-
niech gwardia się dalej kompromituje, będzie śmieszniej.
do reszty kibicowskiej POLSKI mam pytanie. Jak możecie tolerowac takie kurestwo w swoim środowisku?
jaruzelskiemu "kosy" byście nie wjebali?
do reszty kibicowskiej POLSKI mam pytanie. Jak możecie tolerowac takie kurestwo w swoim środowisku?
-
Czy "ucięcie" godła polskiego na "oprawie", było ukłonem w stronę radzieckich towarzyszy?
Celowo nie napisałem o zbeszczeszczeniu, bo może to dzieło przypadku i wam k**** trybuny brakło?
Wychodzi na to, że 7 Wiślaków dostanie 1.5 tyś odszkodowania za to,że ich biją plus 10tyś ten co najwolniej biegał.
16.03.15
- Przyznaję się do winy – mówił na sali rozpraw 26-letni, wysoki mężczyzna, z zawodu kucharz.
[link]

ps.
1. ile zebraliście dzisiaj do puszki?
2. jak zbiórka na mural?
3. jak zbiórka na sektorówkę?
4. każdy już ma karnet na siłownię? ile jest dostępnych bieżni?
Gówno mnie to obchodzi, ale skoro się wpierdalacie w cudze finanse i prawie się posraliście jak ktoś zajebał 50zł z puszki na Cracovii, to ja się pytam czy ta dzisiejsza "prezentacja" to taka na miarę "wielkiej wisły" za parenaście tysięcy?
Celowo nie napisałem o zbeszczeszczeniu, bo może to dzieło przypadku i wam k**** trybuny brakło?
"Wszyscy mają też zapłacić 85 tys. zł rodzinie zabitego kibola Wisły Dariusza Dz., 10 tys. zł poranionemu Piotrowi Ż. i kilku innym pokrzywdzonym. To daje kwotę 105 500 zł."Może i udany byłby wasz transparent ze sztywynym Dziekanem, gdyby nie to co się wydarzyło dalej.
Wychodzi na to, że 7 Wiślaków dostanie 1.5 tyś odszkodowania za to,że ich biją plus 10tyś ten co najwolniej biegał.
16.03.15
- Przyznaję się do winy – mówił na sali rozpraw 26-letni, wysoki mężczyzna, z zawodu kucharz.
[link]
Jakimi wy baranami jesteście, że potrafiliście coś takiego wywiesić

ps.
1. ile zebraliście dzisiaj do puszki?
2. jak zbiórka na mural?
3. jak zbiórka na sektorówkę?
4. każdy już ma karnet na siłownię? ile jest dostępnych bieżni?
Gówno mnie to obchodzi, ale skoro się wpierdalacie w cudze finanse i prawie się posraliście jak ktoś zajebał 50zł z puszki na Cracovii, to ja się pytam czy ta dzisiejsza "prezentacja" to taka na miarę "wielkiej wisły" za parenaście tysięcy?
-
Aż miło widzieć jak taki buraczyna "jemsmieci" nie może zasnąć bo tak bo boli ta porazka. Pisz jeszcze fajnie widzieć twoją frustrację. Pisz dalej o Czerwinskim poczuj się lepszy bo te twoje argumenty to brzmią jak kompleksy. Nie masz innego życia poza Wisla?
-
Bandy meneli z kaluzy po derbach na Bieżanowie nie stwierdzono,przejeli go na razie tylko na k.net, w realu za to napinali sie na Rynku bezpieczni pod okiem kilkuset kamer kolejny ich wielki sukces zaraz po pojawieniu sie na gali boksu.z Rynku jak szczury poprzemieszczali sie do swoich domow i tyle w temacie.Tak o to rzadzi w Krakowie cwelovia.
-
A ty daleko musisz od krakowa mieszkać, że dopiero do domu wróciłeś. Tym bardiej szacunek za fanatyzm, ale przestań się wypowiadać, bo patrząc na poziom wypowiedzi dołączysz wkrótce do swoich kumatych kolegów:nie może zasnąć

Jak nie masz nic ciekawego do dodania to zamilcz, wraz z resztą baranów to temat nie będzie się nakręcał napinaczami.
Jak na kibica drużyny, która gra przeważnie na poziomie 2 ligii (bo czasem nawet gorzej), to jestem zadowolony z rozmiaru porażki.bo tak bo boli ta porazka
Poza tym strzelajac honorową bramkę, nie można przegrać dotlkiwiej niż 2:1 na wyjeździe :)
Skoro budujecie patriotyzm na "dokonaniach" przodków sprzed stu lat i dziwi was wypominanie działalności sprzed 70 lat po dzisiejszy dzień, to trzeba o tym pisać. Bo każdy kibic wisły ma dwie drogi jak zmądrzeje.Pisz dalej o Czerwinskim
Przestać kibicować, albo przerzucić się, np na Wawel.
Im prędzej to zrozumieją, tym lepiej dla nich samych. A dla waszej rozmiłowanej w wiśle bandy, mniejszy zasób gotówki z pikników kupujących vlepki i restauracja może nie wystarczyć biznesmenie.
jw (jak wyżej - ale drugie znaczenie też dobre, j**** wisłę). Nie będę przecież z wami dyskutował o historii Cracovii, bo znam ją wystarczająco. Po prostu dziwi mnie... Zresztą nie dziwi. Pikole mają wyniki i do niedawna liznąć pucharów mogli :) a misiowi i spólce hajs się zgadza.Nie masz innego życia poza Wisla?
Patrząc na wasz spadek w derbach, za rok 18 tys i 1:1? A za 2? :)
-
jak dzieci kiedy pojdziesz spac w koncu?Rozumiem ze porazka boli ale bez przesady,ja tak przezywalem wyniki jak mialem 15 lat.
-
Nie przejmuj się mną, bo zależy na czyj zegarek popatrzysz

-
oj jak boli jak bardzo boli- psy tłuką post pod postem. Tłumaczeń nie ma końca- myśleliście, że nas 300 będzie a wy będziecie się spuszczać na forum.
ps. To przecież my jesteśmy ekipą na wymarciu, garstką meneli, trzy ligi nizej. Dla takiej ekipy jak wy pogonienie nas z rynku to pstryknięcie palcem.
ps. To przecież my jesteśmy ekipą na wymarciu, garstką meneli, trzy ligi nizej. Dla takiej ekipy jak wy pogonienie nas z rynku to pstryknięcie palcem.
-
o kolejny ktory ponapinanie sie na Rynku pod okiem kamer uznał za sukces.za chwile wpadnie pztr i sie pochwalii ze skroil smyczke w sklepie jakiemus dziecku,inny znowu wrzuci po raz setny zdjecie z Bieżanowa a jeszcze inny napisze po raz kolejny o czerwinskim.internet jest wasz internet do was nalezy;)
-
nikt nie uznaje tego za sukces- Polska zobaczyła jakimi nędznymi gebelsami jesteście. Jeszcze 3 miechy temu opisywaliście jak to nas jebiecie na każdym kroku. Już tylko zostały niedobitki chodzące kanałami. Kwestie miesięcy kiedy znikniemy z mapy kibicowskiej Polski. A tu co chwila jakiś zonk - gala ( ośmieszyliśmy was), Bieżanów, derby. Władcy Internetu szczekajcie dalej
-
Ja sie staram nie wtrącać w tą nędzną polemikę, ale weź mi kemot wytłumacz w jaki sposób nas osmieszyliscie idąc na galę bokserską? Już pomijam, że grała wtedy Wisła.
Moj post to moja subiektywna opinia.
-
kemot Dalej sie cieszysz dwoma tysiami?
za kim jestes?
-
1600 osób i nie wykorzystanie puli 2000!, to jest jest kolejna kompromitacja wasza w ostatnim czasie. Wy jeszcze macie czelność coś o frekwencji pisać.... Z dnia na dzień jest u was coraz gorzej, ekipa wasza siega dna, na sektorze gości jakaś gimbaza, rozdajecie bilety jakimś menelom . Sami zalamujecie ręce i się żalicie (pzdr chlopaków z Dąbia haha) i przychodzą derby....uda się odpalić 8 rac, poubierać w czerwone i biale koszulki (10 minut wam to zajęło haha)...i co.. jest nadzieja, jest hura optymizm..."Tak damy rade"....no niestety przechodzi okres podniecenia, zgody wyjeżdżają, emigracja wraca do pracy.....i cóż, znów trzeba jakoś radzić sobie w Krakowie, chodzić kanałami, rynek odwiedzać tylko w święta (no chyba że ten w Niepołomicach i Proszowicach).
WISŁA ! NOWA HUTA
-
Ja mam pytanie do ogarniętych osób z Prokocimia. Jak to jest, że jesteście teraz na topie wszędzie Was pełno ,,przejęliście":-D Bieżanów, a na derbach na płocie wisi flaga Huty, Kurdwanowa i inne, a z Waszej ultrasi robią sobie przebieralnie pod racowisko po czym w rulon i do torby?:-)
-
Derby Derby i po derbach
nie rozumiem przekrzykiwania i spin na tym forum co obydwie strony mialy to pokazaly wczoraj, kazdy obiektywny oceni jak bylo jesli chodzi o doping, oprawy, frekwencje oraz atrakcje na miescie, oczywiscie jesli chodzi o osiedla bo jesli chodzi o rynek to ten niestety zdominowany jest kazdego dnia przez Walijczykow, Szkotow Anglikow nachlanych chodzacych z wlasnymi flagami i kosulkami.wspominam o tym dlatego ze wczoraj od samego rana do wieczora pelne tego platalo sie po rynku ale to nic chyba nowego niestety
nie rozumiem przekrzykiwania i spin na tym forum co obydwie strony mialy to pokazaly wczoraj, kazdy obiektywny oceni jak bylo jesli chodzi o doping, oprawy, frekwencje oraz atrakcje na miescie, oczywiscie jesli chodzi o osiedla bo jesli chodzi o rynek to ten niestety zdominowany jest kazdego dnia przez Walijczykow, Szkotow Anglikow nachlanych chodzacych z wlasnymi flagami i kosulkami.wspominam o tym dlatego ze wczoraj od samego rana do wieczora pelne tego platalo sie po rynku ale to nic chyba nowego niestety
-
Jako mały fragment reszty Kibicowskiej Polski mogę Ci odpowiedzieć, że... coraz bardziej rozumiem Wiślaków, iż w takich jak Ty dostrzegają jak już nie zygmunta baumana, czy helenę wolińską, to już z pewnością adama michnika, czy jerzego urbana i to nie tylko ze względu na pochodzenie.jakdzieci pisze:niech gwardia się dalej kompromituje, będzie śmieszniej.
-
Aha, no i bym zapomniał, na zdjęciach ładnie wygląda (+dla fotografa pasiastych-zdjęcia mi sie podobają), ale jakby ktoś na żywo widział co oni robili ....
-- 10 minut trans o Dziekanie wisiał na drugą stronę
-- 20 minut "ukladali" flagę Polską (i tak im nie wyszło)
-- zszycie własnych flag ( w tym Bog honor Ojczyzna)...by odpalić 8 rac...i do tego podpalić sobie jedną z nich.
-- patrząc z boku na ich sektor, ilość osób przypadkowych była szokująca nawet dla Nas samych.
-- 10 minut trans o Dziekanie wisiał na drugą stronę
-- 20 minut "ukladali" flagę Polską (i tak im nie wyszło)
-- zszycie własnych flag ( w tym Bog honor Ojczyzna)...by odpalić 8 rac...i do tego podpalić sobie jedną z nich.
-- patrząc z boku na ich sektor, ilość osób przypadkowych była szokująca nawet dla Nas samych.
WISŁA ! NOWA HUTA
-
Na wisle rzeczywiście zajebista ekipa czołówka młynu to kobity zaznaczone na biało

-
Kibicowsko lepiej Cracovia, co przynaje sama czołówka Wisły, więc to chyba przesądza :).
-
Ciptoku ten młyn ma 6000 ludzi ... nie ,nie są na nim sami chuligani, jak u Was na meczu z Błękitnymi czy na wyjeździe w Szczecinie.
Obiektywny1906 ..... Dyduch taki smutny i zagubiony wczoraj stał na sektorze. On Ci to powiedział?
Obiektywny1906 ..... Dyduch taki smutny i zagubiony wczoraj stał na sektorze. On Ci to powiedział?
WISŁA ! NOWA HUTA
-
I to przed nimi tak spierdalacie?
Jeden dzban juz kiedyś wkleił zdjęcie starszej pani w szalu Wisły, by zaraz otrzymać podobne z szalem w paski.
Naprawdę siedzisz z lupą i przeglądasz foty z meczu? Hehehe musisz być dobrze pierdolniety. Proponuje byś przeglądnął z waszego sektora i zobaczył komu rozdaliscie bilety a mimo to prawie 1/4 została niewykorzystana.
Jeden dzban juz kiedyś wkleił zdjęcie starszej pani w szalu Wisły, by zaraz otrzymać podobne z szalem w paski.
Naprawdę siedzisz z lupą i przeglądasz foty z meczu? Hehehe musisz być dobrze pierdolniety. Proponuje byś przeglądnął z waszego sektora i zobaczył komu rozdaliscie bilety a mimo to prawie 1/4 została niewykorzystana.
-
D. tak siłą i odwagą zdobywał Azory, że od DPK i wyjścia jeszcze się tam nie pojawił. A dobre chłopaki czekają i czekają. Zresztą to samo drugi przerzut mieszkający przy Ludwisi (obecnie Lewiatan).TSW19061906 pisze: Obiektywny1906 ..... Dyduch taki smutny i zagubiony wczoraj stał na sektorze. On Ci to powiedział?
-
tak świat stanął na głowie- władcy Krakowa nie mogę uporać się z bandą meneli. Czy wyście wierzyli, że ktokolwiek uwierzy w wasze bajki o totalnej dominacji?!
Skończcie to pierdolenie bo wstyd na całą Polskę. Wszyscy wiedzą jak jest w mieście a to czy pzekonacie do swoich bajek gimbę z kibice net lata nam koło ch...
Skończcie to pierdolenie bo wstyd na całą Polskę. Wszyscy wiedzą jak jest w mieście a to czy pzekonacie do swoich bajek gimbę z kibice net lata nam koło ch...
-
Totalnej dominacji nie ma, nie wiem kto ci naopowiadał że tak twierdziemy, ale jeśli twierdzisz że nie jesteście w totalnej defensywie to albo jesteś kłamcą albo nie chcesz się pogodzić z rzeczywistością. I nie mów że nie czujesz zażenowania że nie udało się wam wykorzystać pełnej puli biletów, mecz derbowy to jeden z najlepszych wyznaczników potencjału i obecnej kondycji

-
Chyba was chlopaki z cracovii ponosi delikatnie. 23 tysiace slabo ? To jak nazwać 1600 osób na derbach i nie wykorzystanie całej puli? Dziewczyny w młynie który ma 6000 osób źle, to jak nazwać dziewczyny u was w młynie liczącym 200 osób? O wczorajszych wpadkach na meczu nie wspomne bo aż mi was żal, co prawda my tez w paru momentach lekko nie tak jak byc powinno. Co do sytuacji po meczu , rynek idealne miejsce do pokazania kto rządzi w mieście tylko kilkaset kamer. Prokocim mistrzowie propagandy ale to tez zostawie bez dalszego komentarza. A najlepszy jest pan cracovskie ulice , huliganie gdzie byłeś wczoraj? Na kibice net bo w Krakowie niebezpiecznie?
-
mecz derbowy na stadionie rywala - miałem napisać, bo u siebie to wiadomo że róznie bywa na derbach i czasami znajdą się jakies przypadkowe osoby, czy kibice którzy są kibicami raz w roku i jest tak w całej PolsceWyznawca Wisełki pisze:Totalnej dominacji nie ma, nie wiem kto ci naopowiadał że tak twierdziemy, ale jeśli twierdzisz że nie jesteście w totalnej defensywie to albo jesteś kłamcą albo nie chcesz się pogodzić z rzeczywistością. I nie mów że nie czujesz zażenowania że nie udało się wam wykorzystać pełnej puli biletów, mecz derbowy to jeden z najlepszych wyznaczników potencjału i obecnej kondycji