Co za bełkot, nie da się czytać.viceroy pisze:W zeszłym sezonie wyjazd na Śląsk Wrocław wchodzimy i cały sektor zaczyna sie lać konkretnie z kolesia na młynie Śląska koleś cały czas ćwiczył ruchy małpy w dodatku długo włosy widać jakis amator czy cus moze on tak świrował przy okazji waszego wyjazdu na Ślask koleś skakał hjak małpa wogole całe dwie godziny lejemy z jego ruchow zamiast prowadzic doping ale ch uj tam.
Beka na wyjeździe
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Beka na wyjeździe
-
_mk_ pisze:ma ktoś opisy BOMBY?
Ale tej z Rzeszowa ??
-
Chodzi o gościa z Lęborka swego czasu pisał tutaj bardzo fajne/śmieszne/ciekawe opisy wyjazdów tak samo RWD z Wisły - fajnie by było to zebrać w jedno miejsce.KKS Hooligans pisze:_mk_ pisze:ma ktoś opisy BOMBY?
Ale tej z Rzeszowa ??
0,75 l. pisze:Ja Ci powtarzam jeszcze raz,ze nie trzeba sie bac arabow,murzynow w Polsce,bo oni nie przyjada.Gadalem z nimi i oni nawet nie wyobrazaja sobie czegos takiego,zeby do Polski jechac,bo po c***.
-
Gratuluje. Zapewne wiekszośc idiotów co tak krzyczała to katolicy. Polecam do rabina tak powiedziec to was ujebie że dożywocie dostaniecie.Ouzo pisze:Żegnamy ich pieśnią "ssij pałę ssij". Widok uradowanych zakonnic - bezcenny.
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Możesz dokładniej zacytować, gdzie napisałem, że szydercza pieśń była skierowana do zakonnic, lub nawet do miejscowego kółka różańcowego?
-
Dobrze. Skoro nawet nie do zakonnic to do postronnych ludzi tak krzyczeliscie. Ciekawe jakby wasze panny, matki, żony itd stały na peronie i ktoś by do nich tak zaczął śpiewać...
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
takie rozkminy mnie rozpierdalaja. To jest życie kibicowskie, i to jest wliczone w ten fach, promocje, darcie mordy i w ogole robienie beki, szczegolnie na wyjazdach gdze steżenie we krwi jest wiadomo jakie :mrgreen:eSpErAZS pisze:Dobrze. Skoro nawet nie do zakonnic to do postronnych ludzi tak krzyczeliscie. Ciekawe jakby wasze panny, matki, żony itd stały na peronie i ktoś by do nich tak zaczął śpiewać...
nie robcie paranoji bo niedługo sie dopierdolicie do tego że na meczach spiewane jest j**** PZPN, biale kaski robia laski, czy zostaw kibica.. bo moze wasza [link], matki, siostry, żony moga czuc sie obrażone.
jak wam przeszkadzaja takie zachowania to moze wy jezdzicie na pielgrzymki ?
bo widze ze coniektorych dziwia takie zachowania i to co dzieje sie na wyjazdach.

-
I to według Ciebie jest honor ktorym powinien się kierować kibic? Zbluzgać jakies babcie czy postronne osoby to jest "hardcore"? Większośc ekip teraz często uzywa na flagach, vlepach itd. tytułu pewnej płyty "Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". Jeśli Tobie się podoba chamstwo w państwie to mamy inny punkt widzenia, bo dla mnie życie kibicowskie to godne reprezentowanie Kraju, Klubu, Miasta. I co ma do słania k**** na peronach PZPN to nie wiem. Takimi zachowaniami zamiast przybywac zwolenników kibiców to dajemy tylko argument dla wyborczych, faktów, iti'ów na NIE. I chociaz zwykli ludzie nie maja pojęcia o sprawach kibicowskich, konflikcie z PZPN itd to przez takie akcje uważają że kibice to dzicz i popierają tych złodzieji byleby tylko "zamknąc i odseparować" kibiców. Pozdrawiam i koniec spamu.
AZS PODLASIE
BIAŁA PODLASKA
BIAŁA PODLASKA
-
Wracamy z wyjazdu pociągowego ze Szczecina kilka lat temu. Ok godziny 22, pola ciemno jak w d****. Nagle awaria pociągu, my bardzo zadowoleni:D Sporo wiary wybija się z pociągu rozkładają się koło torów, leżą sobie piją piwko. Kilku zapaleńców poleciało troszeczkę dalej i jak okazało się znaleźli jakiś staw. Po kilkunastu minutach pociąg ruszył, wszystko spoko sympatycznie. Nagle ktoś z ekipy dostaję sms, gdzie wy k**** jesteście. Okazało się brakowało 4 osób. Długo nie zastanawiamy się zaciągamy ręczny, a chłopaki ok 3 km przybiegli sobie z buta. Chłopaki wchodzą do pociągu, jeden bez spodenek a tam wszyscy w pociągu w śmiech. Postronni ludzie nawet nie wytrzymali.
-
kto mówi o bluzganiu babci ? spiewane bylo z tego co wnioskuje dla łacha i nic wiecej, tak samo jakby sie dojebac do tego że na jakims wyjezdzie bodajze ŁKS spiewał "łapy, łapy, cztery łapy" do biegajacego psa. czy to jest postawa godnego kibica ?eSpErAZS pisze:I to według Ciebie jest honor ktorym powinien się kierować kibic? Zbluzgać jakies babcie czy postronne osoby to jest "hardcore"? Większośc ekip teraz często uzywa na flagach, vlepach itd. tytułu pewnej płyty "Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad". Jeśli Tobie się podoba chamstwo w państwie to mamy inny punkt widzenia, bo dla mnie życie kibicowskie to godne reprezentowanie Kraju, Klubu, Miasta. I co ma do słania k**** na peronach PZPN to nie wiem. Takimi zachowaniami zamiast przybywac zwolenników kibiców to dajemy tylko argument dla wyborczych, faktów, iti'ów na NIE. I chociaz zwykli ludzie nie maja pojęcia o sprawach kibicowskich, konflikcie z PZPN itd to przez takie akcje uważają że kibice to dzicz i popierają tych złodzieji byleby tylko "zamknąc i odseparować" kibiców. Pozdrawiam i koniec spamu.
Jezeli obchodzi Cie zdanie faktów i innych gowien, to gratuluje.
a kto ma kibicowac to bedzie kibicowal bez wzgledu na wszystko. Nie potrzeba w naszym środowisku osob, które swoja wartość oceniaja poprzez fakt, wyborcza itp
koniec tematu odemnie rowniez, jak cos to PW
a teraz do tematu, bardzo bym prosil aby ktos wrzucil na jakis serwer badz tutaj opisy RWD, bardzo fajnie sie je czytalo, a niektore byly opisane tak jakby czlowiek sam tam był

RWD jak to czytasz to czekamy

-
Polonia Bytom - PIAST
Podczas ostatniej wizyty w Bytomiu pogoda była nie taka jak powinna , czyli ciągłe opady deszczu , zimno i wiatr. Sporo osób ustawiło sie do kolejki po kiełbaski.
Nagle kilku scorpionów postanowiło bez kolejki kupić giętą co pewnie sporo by trwało , nagle z tłumu poleciał mniej więcej taki tekst
,,Nie dla psa kiełbasa ! Do kolejki kur**''
Podczas ostatniej wizyty w Bytomiu pogoda była nie taka jak powinna , czyli ciągłe opady deszczu , zimno i wiatr. Sporo osób ustawiło sie do kolejki po kiełbaski.
Nagle kilku scorpionów postanowiło bez kolejki kupić giętą co pewnie sporo by trwało , nagle z tłumu poleciał mniej więcej taki tekst
,,Nie dla psa kiełbasa ! Do kolejki kur**''

-
sa gdzies te opisy RWD?
-
Ów niecodzienna sytuacja miala miejsced podczas wyjazdu Petry do Pruszkowa,bylo nas ok.300(2x wiecej niz miesci tamtejsza "klatka"), no i policja wpuszczala ludzi z nazwiskiem do litery "P" ze niby reszta nazwisk do nich nie dotarla czy cos takiego,no i ponad 100 wbila do klatki a reszte przeprowadzono nad "rzeczke" ktora jest styczna do terenu stadionu tak ze widac bylo trybuny troche to co sie dzialo na boisku cos jak "forteca".Stoimy obok tej rzeczki dopingujemy i nagle nie wiadomo skad ziomek od nas wskakuje do tej wody,a bylo moze lekko ponad 10 stopni typowa pogoda na kurtke,no i koles staje na srodku przez chwile prowadzi doping,przechodzi na druga strone tam juz za siatka czeka na niego kilku porządkowych chwile sie z nimi wyzywa,i w tym momencie nasi piłkarze strzelaja bramke,i tu sie zaczyna kabaret bez zastanowienia koleinych 3 smiałkow wskakuje do wody i przechodzi na druga strone,policja nie wiedziala co z nimi zrobic sami mieli ubaw,ale ostatecznie staraja sie do nich dostac ale chlopaki wskakuja do wody i udaja sie w droge powrotna jeden z nich nabrał zbyt duzego rozpedu i zanurkowal nawet ;D wielki szacun za odwage dla nich ale bardzo pomocne byly przy tym %.
tu jest kilka fotek:
[link]
tu jest kilka fotek:
[link]
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
Hehe, pewnie ładnie rtęć w termometrze grzała na drugi dzień 

-
Debile. Założę się , że nie były uradowane. POLSKA to BÓG-HONOR-OJCZYZNA. Macie wyprane mózgi przez żydomedia.Ouzo pisze:
Jesteśmy na dworcu w Opolu. Wychylając się z okien jesteśmy sensacją dla ludzi na peronie. Żegnamy ich pieśnią "ssij pałę ssij". Widok uradowanych zakonnic - bezcenny.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Małpa to Ty?
ps.
Długo jeszcze?
ps.
Długo jeszcze?
-
Nie Małpa, ale mi się to nie podoba. Jestem Katolikiem i mnie to nie bawi.Ciebie po przemyśleniu też mam nadzieję, że nie. Zmień się na lepsze.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
-
Jedna z wiosek wojaży V-ligowych: znane już z całej polski zostawianie nakrętek na wejściu od Coca-Coli. Jeden z zgodowiczów po przejechaniu kupy km. był tak spragniony iż oznajmił, że nie zostawi żadnej nakrętki bo zbiera kody z pod nakrętek Coca-Coli. Ochroniarz wtedy trafił niestety na osobę "sportową" i gościu musiał lecieć 2 km. do najbliższego sklepu i przynieść tyle butelek ile udźwignie
. Wrócił po jakiś 30 min. na dzień dobry dostał - w dzban po czym musiał z swojej komórki wysyłać płatne sms-y (wtedy chyba 3,66zł) w razie wygranego sms-a kod oddawał naszemu przyjacielowi. Człowiek ten za to, że naszemu wylał jedną colę (0,5l) - odpracowywał na początku meczu. Kupił chyba 14 butelek tyle przyniósł - z własnej kieszeni płacił i do tego stracił na sms-y. Resztę meczu nie obejrzał ponieważ opatrywał go miejscowy "lekarzyna".

-
^zKs^ ładne hardcory 

"Na forum jestem kimś nikt mi nie podskoczy
nie wiesz z kim tańczysz - sprawdź mój profil.
Jestem pimpem zawsze pisze grypsem z shiftem
jak mnie wkurwisz to Ci wyśle spam na skrzynkę!"
nie wiesz z kim tańczysz - sprawdź mój profil.
Jestem pimpem zawsze pisze grypsem z shiftem
jak mnie wkurwisz to Ci wyśle spam na skrzynkę!"
-
Może nie tyle co śmieszna co raczej wkurwia*** , jechaliśmy na wyjazd do Lublina (II liga) w Bydgoszczy mieliśmy postój i wąsy pozwalały grupkami iśc do sklepów , poszedłem więc po musiałem doładować konto w telefonie wchodzę do sklepu lecz nie było kart więc wychodzę idę do sklepu obok (sklepy dzieliła odległość dosłownie 2 metrów) więc spokojnie idę a nagle zostaje przyciśnięty do ściany przez milicjanta i tekst a ty dokąd ? ja normalnie mówię do sklepu a ten do mnie nigdzie nie idzesz albo ten sklep albo W********** .. stałem na takiej kurwie bo sklep był kroczek dalej a ten że nigdzie się nie ruszam i co tu człowiek ma zrobić ? ;/
WŁADCY PÓŁNOCY - LECHIA GDAŃSK
-
Wyjazd gdzieś na południe Polski postój w Bydgoszczy, otwieramy okno i stoją 4 kaski z tarczami, koleszka kończy kurczaka patrzy na psy, bierze ostatniego kęsa po czym rzuca w kaska kością i krzyczy: "KOŚCI ZOSTAŁY RZUCONE!" LECHIA GDAŃSK!
padłem no i po chwili zaczęło padać przyśpiewka wyjazdu do kasków:
"O kur.wa pada, o kur.wa! o kur.wa pada!"
A kaski standard zaczęli się cieszyć...
P.S.
Dzięki za użyczenie konta lewy.
padłem no i po chwili zaczęło padać przyśpiewka wyjazdu do kasków:
"O kur.wa pada, o kur.wa! o kur.wa pada!"
A kaski standard zaczęli się cieszyć...
P.S.
Dzięki za użyczenie konta lewy.
-
Historia ktora stala sie "miejska legenda" wyjazd na Polska-Rumuniado Zabrza, 1995 roku gruuuba zaloga z Gdyni ,ale jak tow tamtych czasach kilku "dobrych chlopakow" niekoniecznie na codzien odwiedzajacych stadion przy Ejsmonda z nami bylo, w autokarach bylismy kolo 12 godzin, impra itp przed meczem jak pamietamy afery z palantamki i polowa polskich ekip, stoimy na stadionie na sektorze po ciezkich aferach, mecz trwa.....Rumunia atakuje a koles w skorze o gabarytach godzilli sie zrywa "jeeeeeeee...ku*** nie ma gola",polowa sektora patrzy sie na niego a ten ze stoickim spokojem"no co jest..przeciez ARKA prawie bramke strzelila"...powiem tak jakby zdjecie sektora w tym momencie zrobic wszystkie nagrody nasze za fotke roku.....pozdro
TYBET JEST SERBSKI
-
sorr yze post po poscie,Rumunia oczywscie grala w strojach zolto-niebieskich.....
TYBET JEST SERBSKI
-
Przypomniał mi się też wyjazd do Gliwic
przed wejściem na sektor przeszukuje nas ochrona kumpel miał race schowaną , ochroniarz ją wyłapał i do kumpla , Co to jest ? A on na to to moje Tabletki coś takiego jak Pluszz bo mam niedobór Magnezu i muszę to jeść a on aha oki i poszedł do następnej osoby hahahaha

WŁADCY PÓŁNOCY - LECHIA GDAŃSK
-
Środowy wyjazd do Sosnowca na PP
Przechodzimy przez kontrole, kumpel z Rudy miał reklamówkę, po macaniu ochroniarz mówi "siatka" a ten usiadł i mówi "co mam usiąść?" Nie potrafiłem śpiewać przez to przez cały mecz
Przechodzimy przez kontrole, kumpel z Rudy miał reklamówkę, po macaniu ochroniarz mówi "siatka" a ten usiadł i mówi "co mam usiąść?" Nie potrafiłem śpiewać przez to przez cały mecz

-
Podzielam zdanie bunio5.
Co jak co, ale niektóre "hardcory" czy jak to sobie niektórzy nazywają do przegięcie. Czy w obecnych czasach pokolenia bravo i mtv, gdzie 90% lasek marzy o tym, żeby zrobić z siebie dziwkę w teledysku jakiegoś nażelowanego pedała, kibice nie powinni być przykładami honoru, patriotyzmu i zasad, które jeszcze kilkanaście lat temu cokolwiek znaczyły? Wszystko jest pięknie i ładnie, kiedy walczymy o race na stadionach, kiedy walczymy o brak cenzury, o wolność prezentowania poglądów, o prawdę historyczną itp.? Wszystko jest pięknie na vlepkach, szalikach, flagach, co gadżet to ładniejsze hasło, a w co drugim przewija się "Bóg, honor, ojczyzna" itp.?
I po tych wszystkich pięknych rzeczach, neutralny człowiek, któremu mogłyby zaimponować coraz częstsze pozytywne akcje organizowane przez kibiców, widzi na dworcu dzicz, która widząc, że jest w grupie 500 osób, jest na tyle odważna, żeby powrzucać sobie na kobiety. Rzeczywiście - beka w ch*j.
Absolutnie nie jestem za jakimiś tekstami, żeby wyeliminować bluzgi ze stadionów i zrobić piknik jak w Anglii, ale są granice. Wrzucanie na inne kluby czy PZPN i przy okazji pokazywanie honoru, patriotyzmu i zasad rzadko spotykanych w dzisiejszych czasach to jedno, a przestawianie kibiców, jako dziczy, która jedyne co potrafi to robić promocję i wrzucać na postronne osoby nie wiadomo z jakiej okazji to drugie.
Niektórzy chyba w "ruchu kibicowskim" szukają po prostu sposobu na rozładowanie emocji, ponapinania się, poczucia się mocnymi w grupie i powrzucania na kogoś. Dobrze, że są też tacy, co uczestniczą w tym ruchu z miłości do klubu, ale boję się, że jest to coraz rzadsze.
Co jak co, ale niektóre "hardcory" czy jak to sobie niektórzy nazywają do przegięcie. Czy w obecnych czasach pokolenia bravo i mtv, gdzie 90% lasek marzy o tym, żeby zrobić z siebie dziwkę w teledysku jakiegoś nażelowanego pedała, kibice nie powinni być przykładami honoru, patriotyzmu i zasad, które jeszcze kilkanaście lat temu cokolwiek znaczyły? Wszystko jest pięknie i ładnie, kiedy walczymy o race na stadionach, kiedy walczymy o brak cenzury, o wolność prezentowania poglądów, o prawdę historyczną itp.? Wszystko jest pięknie na vlepkach, szalikach, flagach, co gadżet to ładniejsze hasło, a w co drugim przewija się "Bóg, honor, ojczyzna" itp.?
I po tych wszystkich pięknych rzeczach, neutralny człowiek, któremu mogłyby zaimponować coraz częstsze pozytywne akcje organizowane przez kibiców, widzi na dworcu dzicz, która widząc, że jest w grupie 500 osób, jest na tyle odważna, żeby powrzucać sobie na kobiety. Rzeczywiście - beka w ch*j.
Absolutnie nie jestem za jakimiś tekstami, żeby wyeliminować bluzgi ze stadionów i zrobić piknik jak w Anglii, ale są granice. Wrzucanie na inne kluby czy PZPN i przy okazji pokazywanie honoru, patriotyzmu i zasad rzadko spotykanych w dzisiejszych czasach to jedno, a przestawianie kibiców, jako dziczy, która jedyne co potrafi to robić promocję i wrzucać na postronne osoby nie wiadomo z jakiej okazji to drugie.
Niektórzy chyba w "ruchu kibicowskim" szukają po prostu sposobu na rozładowanie emocji, ponapinania się, poczucia się mocnymi w grupie i powrzucania na kogoś. Dobrze, że są też tacy, co uczestniczą w tym ruchu z miłości do klubu, ale boję się, że jest to coraz rzadsze.
-
Nie rozumiesz. Sam sobie częściowo odpowiedziałeś - ta "dzicz" to jest jedna z tych rzeczy które z nas nie robią jeszcze pikników i Anglików. Nie jesteśmy dobrymi chłopcami. I c***. Dobrzy chłopcy dopingują siatkarzy w spodku albo ekipę Kruczka w Zakopanem.

-
Skoro nie jesteśmy "dobrymi chłopcami", to po co te wszystkie grzeczne transparenty, protesty, dlaczego nie odpalamy rac i nie napierdalamy się na stadionach "na żywca" tylko kitramy po lasach itp.? Przecież jesteśmy źli, groźni i wszystkich mamy w d****?JSC pisze:Nie rozumiesz. Sam sobie częściowo odpowiedziałeś - ta "dzicz" to jest jedna z tych rzeczy które z nas nie robią jeszcze pikników i Anglików. Nie jesteśmy dobrymi chłopcami. I c***. Dobrzy chłopcy dopingują siatkarzy w spodku albo ekipę Kruczka w Zakopanem.
Gość w poście nad Tobą dobrze pisze i raczej nie chodzi mu o to byśmy byli wszyscy Januszami. We wszystkim potrzebna jest równowaga, nie popadaj ze skrajności w skrajność.
-
Nie popadam, dla mnie to jest naturalna część życia kibicowskiego. Te wszystkie transparenty są w naszej sprawie, nie dlatego że walczymy o pokój w RPA czy o studnie w Sudanie. Jesteśmy źli i tak zawsze będziemy postrzegani przez społeczeństwo.
A zupełnie inna sprawą jest że ludzie co krzyczą do przypadkowych ludzi bluzgi potrafią oddać wspólnie 20 litrów krwi czy zorganizować mikołaki w Domu Dziecka. Ale o takich akcjach media wspominają mimochodem, a jak się zrobi jakiś dym to od razu wszyscy napieprzają: Ale ci kibice źli, zomo by się przydało, pałowac ich i tak dalej.
A zupełnie inna sprawą jest że ludzie co krzyczą do przypadkowych ludzi bluzgi potrafią oddać wspólnie 20 litrów krwi czy zorganizować mikołaki w Domu Dziecka. Ale o takich akcjach media wspominają mimochodem, a jak się zrobi jakiś dym to od razu wszyscy napieprzają: Ale ci kibice źli, zomo by się przydało, pałowac ich i tak dalej.

-
a ja "popwieram" ziomka 5tego od konca, temat brzmi beka na wyjezdzie, a nie czy zakonice smiejace sie z "ssij mała ssij" sa bekowe czy nie...
wyjazd bekowy? wyjazd do Bełchatowa.... trasa Czestochowa-Łódz
Jedziemy busikiem w sile 12 osób, nasz kierowca (przypadokowy 50cio letni gosc) bardzo slinił sie na tirówki... przy jednej sie zatrzymał i zagadywał czy da sie wszystkim za 50zł... oczywiscie szczeliła swoja cene wiele wieksza, na co nasz kierowca skomentował "to ku*** masz przejebane, bo zanami dwa autokary jada" w życiu nie widzialem takiej szczesliwej kobiety...
wyjazd bekowy? wyjazd do Bełchatowa.... trasa Czestochowa-Łódz
Jedziemy busikiem w sile 12 osób, nasz kierowca (przypadokowy 50cio letni gosc) bardzo slinił sie na tirówki... przy jednej sie zatrzymał i zagadywał czy da sie wszystkim za 50zł... oczywiscie szczeliła swoja cene wiele wieksza, na co nasz kierowca skomentował "to ku*** masz przejebane, bo zanami dwa autokary jada" w życiu nie widzialem takiej szczesliwej kobiety...

-
te wszystkie transparenty są po to aby wkurwic jeszcze gorszych chłopców(pzpn)
Mimo to ze nasz los był okrutny,głos historii smutny to jest POLSKA moja Ojczyzna!
-
Wyjazd pociągowy chyba na Arkę. Jedziemy przez jakomś mieścine. Koleś ze 100metrów od pociągu pokazuje szalik jakiegoś klubiku miejscowego. Nagle z tyłu jakaś babka(jego żona?dziewczyna nie wiem) jak mu nie dała w pysk. Zabrała barwy kopa w dupe. Nagle ktoś od nas krzyczy "Będziesz wpisane na kibice.net w skrojone barwy, plus za akcje!"
ludzie zaczeli wyć
Może takt o śmiesznie nie brzmi, ale jego głos i te wydzieranie się potrafiło rozbawić
ludzie zaczeli wyć

Może takt o śmiesznie nie brzmi, ale jego głos i te wydzieranie się potrafiło rozbawić

-
Wyjazd na Arke, jako iz podróżowaliśmy rejsówką mieliśmy przyjemność zatrzymywac sie na wieelu stacjach.
W pociagu dobra zabawa wesoło az gęba sie sama cieszy az wkoncu dojezdzamy na
kolejna stacje (chyba to byly Koluszki?) wiara wysypuje sie na peron jedni szukali sklepu inni poprostu chcieli spiewem zaznaczyc swoja obecnosc ...
w pewnym momencie widzimy typa od nas który biegnie z końca peronu i cos niesie na plecach, z poczatku wygladało to ja dywan lecz gdy podbiegł juz blizej zobaczymylismy ze to jakas panna która była troche zszokowana ta zbójnicka akcja
, widzac to zaczelismy gwizdać melodie z "Janosika
efekt piorunujacy... niestety widzac to w poscig wyrusza ekipa moscimurgrabiego (czyt. milicja) co konczy sie lekka przepychanka.
Póżniej ładujemy sie do pociagu i ruszamy w dalsza droge
Co prawde nie wyjazd ale jednak napisze:
Mecz Ajaxu z Feyenoordem kumpel Holender chciał wnieść słoik w którym miał bardzo duzo dorodnych karaluchów (kazdy zorietowany w temacie wie dlaczego właśnie na ten mecz
) podchodzi do steewarda (laski) na przeglad ona sie pyta co tam jest, jako iz słoik nie był przezroczysty nie spodziewala sie co tam jest, wzieła ten słoik i postanowiła sprawdzic , po odkreceniu zsuneła sie na podłoge nieprzytomna na widok karaluchów
. Kumpel niestety na mecz nie wszedł i był przesłuchiwany cały mecz
W pociagu dobra zabawa wesoło az gęba sie sama cieszy az wkoncu dojezdzamy na
kolejna stacje (chyba to byly Koluszki?) wiara wysypuje sie na peron jedni szukali sklepu inni poprostu chcieli spiewem zaznaczyc swoja obecnosc ...
w pewnym momencie widzimy typa od nas który biegnie z końca peronu i cos niesie na plecach, z poczatku wygladało to ja dywan lecz gdy podbiegł juz blizej zobaczymylismy ze to jakas panna która była troche zszokowana ta zbójnicka akcja

Póżniej ładujemy sie do pociagu i ruszamy w dalsza droge

Co prawde nie wyjazd ale jednak napisze:
Mecz Ajaxu z Feyenoordem kumpel Holender chciał wnieść słoik w którym miał bardzo duzo dorodnych karaluchów (kazdy zorietowany w temacie wie dlaczego właśnie na ten mecz

GKS Katowice... wpisany w moje życie
-
Najbardziej hardcorowy wyjazd o jakim czytałem. Beka na bece
[link]
[link]
-
toć jaki wykręt hahahahah umarłemtomek-z-kk pisze:Najbardziej hardcorowy wyjazd o jakim czytałem. Beka na bece
[link]
Brodnica FC Legia
-
tomek-z-kk pisze:Najbardziej hardcorowy wyjazd o jakim czytałem. Beka na bece
[link]
przeczytalem i nie wierze

to tak naprawde czy dla jaj ?

-
Jeszcze jeden niesamowicie hardcorowy wyjazd. Jest też relacja foto.
[link]
[link]
-
Ot taka specyfika kibicow trefla 

-
Wesołe wyjazdy jeszcze przede mną, jedynie co mogę napisać to to że na pierwszy [link] w wieku 16 lat musiałem uciekać z domu w niedziele o 6 rano i kilka godzin przesiedzieć u kumpla w oczekiwaniu na zbiórke. Żeby nie było zbyt łatwo, na tym samym wyjeździe dostaliśmy solidnie w trąbe i stresik był nieziemski, ale dzisiaj wspominam z uśmiechem na twarzy :)
[link]
-
Akurat mi to na myśl przyszło...
W czasie powrotu z Opoczna, była to bodajze jesień '01, część z nas weszła do przydrożnego baru w wiadomym celu. Gdy z lodówki zaczęął "znikać asortyment",właścicielka zaczęła...... obdarowywać jednego z naszych różnymi frykasami ( zapiekanka, coca-cola, chipsy....), gdyż rozpoznała w nim kumpla swego syna :)
Nikt nie miał juz serca dalej "promować" :D
W czasie powrotu z Opoczna, była to bodajze jesień '01, część z nas weszła do przydrożnego baru w wiadomym celu. Gdy z lodówki zaczęął "znikać asortyment",właścicielka zaczęła...... obdarowywać jednego z naszych różnymi frykasami ( zapiekanka, coca-cola, chipsy....), gdyż rozpoznała w nim kumpla swego syna :)
Nikt nie miał juz serca dalej "promować" :D
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!