Supporters09 pisze:Polecam ciekawy artykuł o kibicach GKMu Grudziądz.
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/da ... cb54704e9a
Wszystkie części są na naszej stronie.
[link] -- cz. 1
[link] -- cz. 2
Foto Old School dostępne w Galerii
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Supporters09 pisze:Polecam ciekawy artykuł o kibicach GKMu Grudziądz.
http://www.12zawodnik.pl/aktualnosci/da ... cb54704e9a
w ostatnim czasie z tego co pamietam pare razy Elanowcy trafiali na grupki Polonistow jezdzacych do Olsztyna,ktore obijali i kroiliMichał***24 pisze:A ja mam pytanie odnośnie ekipy Poloni Bydgoszcz ponieważ na zdjeciach widziałem wasze f.c Pruszcz i kiedyś zdjecie bodajże ekipy z Solca to naprawde wizualnie te ekipy prezentuja sie bardzo dobrze i chciałem sie zapytac czy o waszej silne na polu H stanowią ludzie z poza Bydgoszczy bo raczej nie wygladali mi oni na ultrasów chodzby. [link] zawsze kojarzyła mi sie z mała konkretna ale dobrze zorganizowana ekipą sportowa kiedyś bardzo czesto było można o Polonii usłyszeć o ich straciach np.z Apatorem,Elana na meczach piłki jak ta sytuacja wyglada na dziś?Czy są jeszcze jakieś spotkania z ekipami z Torunia głownie mi chodzi o Elane czy poprostu do takich starć już nie dochodz i ekipy te mają ze soba zerowy kontakt.
Tak, takie małe spotkania w pociągu lub na dworcu się zdarzały z racji, iż elanowcy mają zgodę w Iławie, a poloniści w Olsztynie. Bywały też derby Warmii i Mazur. Pamiętam także sytuację, gdy grupka kibiców Elany nie wsiadła do pociągu na stacji w Iławie w obawie przed wracającą Polonią.bez_napinki pisze:w ostatnim czasie z tego co pamietam pare razy Elanowcy trafiali na grupki Polonistow jezdzacych do Olsztyna,ktore obijali i kroili
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
buchar55 pisze:witam za parę dni IDE z kolegami na przypałi moje pytanie jest takie jak uciekać przed policją czy macie jakieś pomysły i triki ?:) aha jeszcze taka sprawa ze jetem najwolniejszy z kolegów wiec muszę się gdzieś schować a nie uciekać jak na szybciej i jak najdalej
nie od dziś wiadomo że Leszno nie jest fc Lecha.Śląsk&Motor pisze:Mam pytanie do kibiców Unii Leszno.Zaraz za dworcem PKP w Lesznie przy samych torach w stronę Wrocławia bardzo dobrze widać 2 duże napisy sławiące Widzew i Ruch.Kawałek dalej pojawia się napis Unia Leszno z celtykiem oraz tym samym charakterem pisma oraz kolorem puszki Lech ku.wa.Czy jest to czysty przypadek,czy może jest coś na rzeczy?Pytam serio bez napinki.Może być PW.
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
W Lesznie fanatycy Unii nie tolerują FC Lecha i starannie uprzykrzają im życie.Śląsk&Motor pisze:Mam pytanie do kibiców Unii Leszno.Zaraz za dworcem PKP w Lesznie przy samych torach w stronę Wrocławia bardzo dobrze widać 2 duże napisy sławiące Widzew i Ruch.Kawałek dalej pojawia się napis Unia Leszno z celtykiem oraz tym samym charakterem pisma oraz kolorem puszki Lech ku.wa.Czy jest to czysty przypadek,czy może jest coś na rzeczy?Pytam serio bez napinki.Może być PW.
Stary14 pisze:Jak to jest teraz w Ostrowie na żużlu? Wcześniej jako KM a wcześniej Iskra Ostrów mieliście zgode ze Startem. Teraz działacie jako Ostrovia więc co? Ta sama banda co chodzi na piłke czy zupełnie inna ekipa?
O.. pisze:Jesteście hardkorami. Wisła Kraków pogromcy andrzejów...abg pisze:Jak im po meczu 2 osoby od nas wsiadły do busa i pluły po ryjach to nie byli tacy hop do przodu jak na sektorze.
O czym ty piszesz? Kiedy niby Elana trafila jakas grupke Polonii jadaca do Olsztyna? Nie znam ani jednego przypadku.bez_napinki pisze: w ostatnim czasie z tego co pamietam pare razy Elanowcy trafiali na grupki Polonistow jezdzacych do Olsztyna,ktore obijali i kroili
Szkoda, że nie napisałeś o tym, że się rozpruliście po nazwiskach obok tego grafa.kibic884 pisze:W Lesznie fanatycy Unii nie tolerują FC Lecha i starannie uprzykrzają im życie.Śląsk&Motor pisze:Mam pytanie do kibiców Unii Leszno.Zaraz za dworcem PKP w Lesznie przy samych torach w stronę Wrocławia bardzo dobrze widać 2 duże napisy sławiące Widzew i Ruch.Kawałek dalej pojawia się napis Unia Leszno z celtykiem oraz tym samym charakterem pisma oraz kolorem puszki Lech ku.wa.Czy jest to czysty przypadek,czy może jest coś na rzeczy?Pytam serio bez napinki.Może być PW.
W Miejscu grafa Unia Leszno dzień przed wyjazdem Unistów do Wrocławia FC Lecha zamalowało graf Unii, oni z kolei przyozdobili go w różowy kolor.
Pytanie do kogoś ze Startu Gniezno. Czy tolerujecie barwy Lecha w swoim młynie?Pytanie zadaje bo w galerii zdj nr21 widać chłopaczka w bluzie Kolejorza. Może być priv.12zawodnik.pl pisze:Start Gniezno - Wybrzeże Gdańsk
http://www.12zawodnik.pl/galeria/id:4e3715a4e4d8c
piknik na zuzlu nie zna granic , wiec odpuscRodowity_GKM pisze:co ma wspólnego Start Gniezno z Ostrovią Ostrów ??
http://www.12zawodnik.pl/images/galeria/1583.jpg
dokładnie szalik zuzlowej Ostrovii z ktora pilkarska nie ma nic wspolnego, wiec skonczcie pierdolicrozdajacykarty pisze:z tego co widzę, to jest to szal żużlowej Ostrovii, która nie ma nic wspólnego z tą piłkarską
I co w związku z tym?Michu_BDG pisze:Ja tylko od siebie dodam że mecz był o przysłowiową pietruszkę,żadna z drużyn walczyła o nic...
Na meczach żużlowych są cztery podprowadzające (każda w innym kolorze, ale nie skóry, lecz obcisłego ubrania) i kręcą tyłeczkiem naprzeciw wyznaczonego pola startowego. Często zdarza się, iż są to całkiem interesujące dziewczyny. Jak wejdziesz w fotogalerię podaną w poprzednim poście i przejrzysz trochę zdjęć to na pewno dostrzeżesz.0,75 l. pisze:Interesuje mnie co ta za osobnicy ci podprowadzajacy?
Użytkownicy przeglądający to forum: 0k0lice, Bobson1312, Czosnek1001, Dooman, Gość123, Lachos, manson666, Ultra_Press, w miare kumaty, Zayebisty, Zielono_Czarny i 144 gości