Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
8R8

Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko

Post autor: 8R8 » 05.11.2016, 23:23

Unigrunt pisze:O kttórej?? a co mecz o 22 był ? nie komentuje tego co za głąb
Mecz kończy się około 22:30 - polecam ci przejechać się o tej porze z chorzowa do mysłowic komunikacją miejską to może zrozumiesz o czym piszę.
Powtarzam jeszcze raz, niech któryś z waszych chuliganów obecnych tam, uczciwie napisze kogo pogonili a potem pierdolcie dalej o inwalidach przez kolejne 5 stron i cieszcie się że "śmierdziele zostali pogonieni"
Poza tym nigdzie nie napisałem że była od was główna banda tylko skład "h" z kilku fc ...chyba że u was w kominach latają pierwsze lepsze bryloki ???

iparts.pl
NMNKNZ

Post autor: NMNKNZ » 06.11.2016, 00:06

8R8 pisze:
Unigrunt pisze:O kttórej?? a co mecz o 22 był ? nie komentuje tego co za głąb
Mecz kończy się około 22:30 - polecam ci przejechać się o tej porze z chorzowa do mysłowic komunikacją miejską to może zrozumiesz o czym piszę.
Powtarzam jeszcze raz, niech któryś z waszych chuliganów obecnych tam, uczciwie napisze kogo pogonili a potem pierdolcie dalej o inwalidach przez kolejne 5 stron i cieszcie się że "śmierdziele zostali pogonieni"
Poza tym nigdzie nie napisałem że była od was główna banda tylko skład "h" z kilku fc ...chyba że u was w kominach latają pierwsze lepsze bryloki ???
Widzisz jesli "h" opuszczaja zbiorke swojego fc bo wola jechac autami to musza sie liczyc z takimi zdarzeniami . Juz kolejny raz w Mysłowicach spiecie to jesli "h" z Niebieskich Mysłowic maja gdzies swoich kolegow to mogli zakazac jakichkolwiek zbiorek i niech kazdy jedzie na swoja reke i nie byloby potem zalow i tlumaczen .

ma3iv

Post autor: ma3iv » 06.11.2016, 00:19

niech wisła napiszę oświadczenie.

ruch kolejny raz nie potrafi przyznać sie do porażki
Ostatnio Górnik dostał pstryczka i przyznali się, wy za to zawsze macie najwięcej do powiedzenia, że to, że tamto.!

gettowicz

Post autor: gettowicz » 06.11.2016, 00:23

W piatek Siarka jechała na mecz do Rybnika
Na trasie wyczila ich Wisla w kilku aut ale Krakow style i zabawki.
Na c*** ryby piszą, że w kraju na lapy a tu psikus

8R8

Post autor: 8R8 » 06.11.2016, 08:39

ma3iv pisze:ruch kolejny raz nie potrafi przyznać sie do porażki
Ostatnio Górnik dostał pstryczka i przyznali się, wy za to zawsze macie najwięcej do powiedzenia, że to, że tamto.!
Przeczytaj pstryczku jeszcze raz moje posty i zobaczysz że napisałem o akcji na plus dla nich.
Mój pierwszy post był odpowiedzią do pana N4Y który szydził że znowu zostali pogonieni inwalidzi i dzieci, a że tak rzeczywiście było to mu to potwierdziłem.
Nie nasza wina że K.O.alicja organizuje tylko akcje w przewadze albo na fancluby że potem trzeba pisać sprostowania i łagodzić te "pstryczki" :)

encepence

Post autor: encepence » 06.11.2016, 10:06

Widze, że mocni jesteście na tych mysłowicach. Na zbiorkach inwalidzi i dzieci.
A będzie tylko gorzej.

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 06.11.2016, 10:35

8R8 pisze:
ma3iv pisze:ruch kolejny raz nie potrafi przyznać sie do porażki
Przeczytaj pstryczku jeszcze raz moje posty i zobaczysz że napisałem o akcji na plus dla nich.
Mój pierwszy post był odpowiedzią do pana N4Y który szydził że znowu zostali pogonieni inwalidzi i dzieci, a że tak rzeczywiście było to mu to potwierdziłem.
Nie nasza wina że K.O.alicja organizuje tylko akcje w przewadze albo na fancluby że potem trzeba pisać sprostowania i łagodzić te "pstryczki" :)
ostatnio zbieramy się na Rudzie na mecz z GieKSą trzeba było pokazać jaka ta wasza nrśl jest mocna

19KSG48

Post autor: 19KSG48 » 06.11.2016, 12:17

Tak kanały były pełne tylko tam was można spotkac.[/quote]
nie bądź śmieszny z Twoim nickiem nie wypada

Jaworznianin_123

Post autor: Jaworznianin_123 » 06.11.2016, 13:56

8R8 pisze:
N4Y pisze:Podobno wczoraj w Mysłowicach została pogoniona grupa inwalidów, kobiet z dziećmi oraz starców omyłkowo wzięta za kibiców Ruchu Chorzów.
I po c*** się spinasz i ironizujesz? Akcja na plus dla was i tyle. Jak główna banda Gieksy z Jaworzno na sprzęcie uciekała w Jaworznie to wg. was było to nic nie warte starcie jakich wiele na GŚ, a to w Mysłowicach zasługuje na to by w każdym możliwym temacie o tym wspominać???
Akurat trafiłeś w 10-kę ponieważ Ruchu na zbiórce było około 20 małolatów w tym dziewczyny, a was więcej, do tego składu "h" z kilku fancubów. Rzeczywiście wyczyn w h**, ale czego innego się po was spodziewać?
Uprzedzając pierdolenie o inwalidach/dziewczynach/małolatach etc. - niech ktoś z waszych obecnych tam chuliganów opisze jak wyglądał ten Ruch z Mysłowic w
ataku,bo piszecie o tym jakbyście r******** cały fanclub do tego grupę "h"
p********* trzy po trzy o tym Jaworznie wiesz kto tam byl debilu? Gadasz ze nikt o tym Jaworznie nie mówi a wy caly czas wrzucacie filmiki i napinacie się jakbyście kogoś połamali pstryczek byl? Byl! Przyznajcie sie do porażki w Myslowicach to byla zbiorka na mecz! Na której bylo Mysłowice i Jaworzno.Nie porównuj tego do akcji w Jaworznie!! Wjebanie sie na zbiórkę a akcja na FC to jest mega porównanie i uwierz ze w tej akcji uczestniczyla prawie jedna dzielnica Mysłowic i jedno FC! A wy niby byliście całym FC Mysłowic i Jaworzna jak twierdzicie ze byly tam dziewczyny to sie zgodzę co sie po Ruchu spodziewać piszecie ze macie zbiórkę na necie robicie niby mobilizacje a tu kupa w majtkach kolejny raz pokazujecie jak walczycie(tzn nie walczycie) tylko zdupcacie w popłochu.Dopiero sie zacznie to co Wy zapoczątkowaliście! Po raz kolejny pokazujecie jak to wladacie Śląskiem!

m..

Post autor: m.. » 06.11.2016, 15:49

Akcja na fc dodajmy ,ze w dzisiejszych czasach nieco slabe jakosciowo fc jest dla Ciebie wyznacznikiem kto wlada GS? Bez komentarza....

m..

Post autor: m.. » 06.11.2016, 16:03

m.. pisze:Akcja na fc dodajmy ,ze w dzisiejszych czasach nieco slabe jakosciowo fc jest dla Ciebie wyznacznikiem kto wlada GS? Bez komentarza....
Nie da sie dytowac wiec zaznacze ze akcja na plus dla was i chyba jeszcze wiekszy za element zaskoczenia.

8R8

Post autor: 8R8 » 06.11.2016, 19:34

Jaworznianin_123 pisze:p********* trzy po trzy o tym Jaworznie wiesz kto tam byl debilu? Gadasz ze nikt o tym Jaworznie nie mówi a wy caly czas wrzucacie filmiki i napinacie się jakbyście kogoś połamali pstryczek byl? Byl! Przyznajcie sie do porażki w Myslowicach to byla zbiorka na mecz! Na której bylo Mysłowice i Jaworzno.Nie porównuj tego do akcji w Jaworznie!! Wjebanie sie na zbiórkę a akcja na FC to jest mega porównanie i uwierz ze w tej akcji uczestniczyla prawie jedna dzielnica Mysłowic i jedno FC! A wy niby byliście całym FC Mysłowic i Jaworzna jak twierdzicie ze byly tam dziewczyny to sie zgodzę co sie po Ruchu spodziewać piszecie ze macie zbiórkę na necie robicie niby mobilizacje a tu kupa w majtkach kolejny raz pokazujecie jak walczycie(tzn nie walczycie) tylko zdupcacie w popłochu.Dopiero sie zacznie to co Wy zapoczątkowaliście! Po raz kolejny pokazujecie jak to wladacie Śląskiem!

Rzeczywiście nie ma co porównywać akcji na Jaworznie do akcji w Mysłowicach hehehe żal ci nawet odpisywać...
O jakiej ty mobilizacji na Msłowicach p*********? Jeszcze raz ci pisze że ze względu na Lecha wszyscy kumaci byli już dawno w Chorzowie. Zresztą ok, cieszcie się, rozjebliście fanclub Mysłowice i na tym zakończmy.
Wracając do Jaworzna, to czy ty myślisz że jak ktoś ma założony komin to jest nie do rozpoznania? Np. mało kto u was ma prawie 1,90cm...Mam ci ksywki tu na forum wrzucić kto tam był??? Dobrze wiecie że zaliczyliście waszym topowym składem wrotki i skończ się już kompromitować

Yellow_Obsession

Post autor: Yellow_Obsession » 06.11.2016, 19:44

czyli wszystko po staremu, jak Ruch obija, to u rywali topowy skład, jak zalicza plecy, to nikogo kumatego tam nie było
FANATYCZNIE PRZEJŚĆ PRZEZ ŻYCIE!

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 06.11.2016, 20:41

m.. pisze:

Chcialem sie powstrzymac od komentarza do tego ale odpowiem bo widze ze dexter jestes malo doinformowany w swoich kregach. Otoz dezerter ma racje. Juz podczas ukladu a nie samej zgody byly rozmowy ekip ,ktore miasta czy dzielnice jako pierwsze beda czyszczone z Ruchu. Juz wtedy moj dobry znajomy choc Gieksiarz mi powtarzał "M... jeszcze chwile i po Was( Ruch)nie bedzie sladu"
Usmiechnałem sie tylko .
Jak widac jego przepowiednia sie nie sprawdzila on sam pierdolnal po czasie bieganiem z towarzyszami z Zabrza bo jak stwierdzil "inaczej sobie to wyobrazal"
Blitzkrieg sie nie udał panowie :-)
No ale zapomnialem ze Wasza zgoda nie jest antyRuch .
Z racji innych obowiązków nie było mnie tutaj a więc i odpowiedź z lekkim poślizgiem.
Odpowiadałeś do mnie jako GieKsiarza czy tam Żabola ale w żadnym przypadki nie trafiłeś.Jestem tzw. gorolem a dokładnie mówiąc Gdańszczaninem który na śląsku melduje się kilkanaście lat temu i tak też zostało.Nie mam żadnych uprzedzeń co do jakichkolwiek ekip będących w woj.śląskim ale z racji sporej ilości wolnego czasu miałem a czasem i mam okazje pozwiedzać rózne stadiony a dzięki sporego zaludnienia i różnorodności barw w całej aglomeracji znajomych mam po różnych stronach barykady.Teraz do rzeczy.
Śmieszą ale już nie dziwią mnie wasze fantazje które tu wypisujecie.Ty i dezerter piszecie tu takie dyrdymały że aż się wierzyć nie chce że dorosły(mam nadzieję) facet może coś takiego napisać a dalej się zapieracie że tak było.Zapewne ten twój znajoy GieKSiarz który jest (słowo klucz) "decyzyjny" spowiada się Tobie z tego co robią i o czym gadają GKS z Górnikiem.Bo Ty i dezerter jesteście ich powiernikami.Weź skończ się ośmieszać i pisać takie dyrdymały.Nawet gdyby tak było że któryś z GieKsiarzy czy też Żaboli by Ci powiedział że będzie to czy tamto to jest to chyba jego zdanie w rozmowie z Tobą a nie stanowisko oficjalne jakiejś ekipy.Ciężko to mi zrozumieć jak można pisać takie bzdury na necie że GieKSa czy tam Górnik rysowali na mapie linie podziałów i wpływów i oczywiście dezerter przy tym był :) no weź chłopie nie rób śmiechu.To że ktoś przestał jeździć na Gks czy Górnik tego nie wiem dokładnie,może tak było może nie ale znam jednego kolesia od Was który przestał się udzielać po przybiciu sztamy z RTSem i co z tego? komuś pasuje , komuś nie.On nie decydował o całości ale zadecydował o sobie i już.Tak a propo, bo różne już rzeczy słyszałem , a Ty jako obcykany może mi odpowiesz.Jak tam chłopak od Was który tak dymił podczas meczy z Wisłą i został zatrzymany? Wiem że jeszcze go nie puścili a Wy już siedzieliście z Wisłą na jednych sektorach.To jest dopiero zajebiste czyż nie? Troszkę spokoju życzę i mniej fantazji bo udziela się Wam jak jakaś epidemia czego przykładem może być wpis Twojego kolegi który po wzroście orientuje się kto brał udział w akcji.Parodia.

tRRex

Post autor: tRRex » 06.11.2016, 21:15

Parodią jest to co sam napisałeś,mówisz że nie jesteś z żadnej ze śląskich ekip ale masz znajomych w kilku z nich,i zapewne ci twoi znajomi ochoczo opowiadają Tobie co i jak u nich w ekipie?trochę pokory i obiektywizmu Szanowny Panie z Gdańska.
Kocham zwierzęta,na ryby chodzę często,czasami coś wypije, bo człowiek to nie wielbłąd.

pankropek

Post autor: pankropek » 06.11.2016, 21:34

chyba jest parcie na szkło wśród GieKSiarzy

Obrazek

[link]

A teraz do dzieła, zróbcie sobie takie identyfikatory

Sebastian75

Post autor: Sebastian75 » 06.11.2016, 22:24

tRRex pisze:Parodią jest to co sam napisałeś,mówisz że nie jesteś z żadnej ze śląskich ekip ale masz znajomych w kilku z nich,i zapewne ci twoi znajomi ochoczo opowiadają Tobie co i jak u nich w ekipie?trochę pokory i obiektywizmu Szanowny Panie z Gdańska.

A co z tymi innymi parodiami u gór, nie czytałes ich?

Dex Dexter

Post autor: Dex Dexter » 06.11.2016, 23:11

tRRex pisze:Parodią jest to co sam napisałeś,mówisz że nie jesteś z żadnej ze śląskich ekip ale masz znajomych w kilku z nich,i zapewne ci twoi znajomi ochoczo opowiadają Tobie co i jak u nich w ekipie?trochę pokory i obiektywizmu Szanowny Panie z Gdańska.
Nie rozumiem.Napisałem jakiegoś posta gdzie stwierdzam że w ekipie x jest tak a tak bo znajomy mi powiedział?Mam bardzo dobrych znajomych wśród kibiców ZS i nie są to osoby anonimowe ,nie raz przy piwie gadamy otwarcie co nas boli i jaki mamy stosunek do różnych spraw ale nie wyobrażam sobie aby wygadywali mi takie szczegóły o jakich ponoć mają informacje kibice Ruchu od GKS-u.

natenczaswojski3

Post autor: natenczaswojski3 » 06.11.2016, 23:38

pankropek pisze:chyba jest parcie na szkło wśród GieKSiarzy

[link]

A teraz do dzieła, zróbcie sobie takie identyfikatory
I co tym postem wniosłeś do dyskusji, albo do tematu?
Gówno.
Tacy jak ty dupo wołowa, właśnie dobijają to konające i tak już forum.
Wracaj na onet.
massa pisze:ino teraz to boli Gieksiarzy bo akurat było otwarcie dworca i są o naszych wzmianki na stronach internetowych,a nie o nich.
szalikowiec70 pisze:co do mojej ortografii to powiem , ze juz dawno niechodze do szkoly :) i moze cos mi sie tam nieuda :)
fjodor1978vborys1978 pisze: Niedoczytany osle po podstawowce za Buga

m..

Post autor: m.. » 07.11.2016, 11:31

Dex Dexter pisze:
m.. pisze:

Chcialem sie powstrzymac od komentarza do tego ale odpowiem bo widze ze dexter jestes malo doinformowany w swoich kregach. Otoz dezerter ma racje. Juz podczas ukladu a nie samej zgody byly rozmowy ekip ,ktore miasta czy dzielnice jako pierwsze beda czyszczone z Ruchu. Juz wtedy moj dobry znajomy choc Gieksiarz mi powtarzał "M... jeszcze chwile i po Was( Ruch)nie bedzie sladu"
Usmiechnałem sie tylko .
Jak widac jego przepowiednia sie nie sprawdzila on sam pierdolnal po czasie bieganiem z towarzyszami z Zabrza bo jak stwierdzil "inaczej sobie to wyobrazal"
Blitzkrieg sie nie udał panowie :-)
No ale zapomnialem ze Wasza zgoda nie jest antyRuch .
Z racji innych obowiązków nie było mnie tutaj a więc i odpowiedź z lekkim poślizgiem.
Odpowiadałeś do mnie jako GieKsiarza czy tam Żabola ale w żadnym przypadki nie trafiłeś.Jestem tzw. gorolem a dokładnie mówiąc Gdańszczaninem który na śląsku melduje się kilkanaście lat temu i tak też zostało.Nie mam żadnych uprzedzeń co do jakichkolwiek ekip będących w woj.śląskim ale z racji sporej ilości wolnego czasu miałem a czasem i mam okazje pozwiedzać rózne stadiony a dzięki sporego zaludnienia i różnorodności barw w całej aglomeracji znajomych mam po różnych stronach barykady.Teraz do rzeczy.
Śmieszą ale już nie dziwią mnie wasze fantazje które tu wypisujecie.Ty i dezerter piszecie tu takie dyrdymały że aż się wierzyć nie chce że dorosły(mam nadzieję) facet może coś takiego napisać a dalej się zapieracie że tak było.Zapewne ten twój znajoy GieKSiarz który jest (słowo klucz) "decyzyjny" spowiada się Tobie z tego co robią i o czym gadają GKS z Górnikiem.Bo Ty i dezerter jesteście ich powiernikami.Weź skończ się ośmieszać i pisać takie dyrdymały.Nawet gdyby tak było że któryś z GieKsiarzy czy też Żaboli by Ci powiedział że będzie to czy tamto to jest to chyba jego zdanie w rozmowie z Tobą a nie stanowisko oficjalne jakiejś ekipy.Ciężko to mi zrozumieć jak można pisać takie bzdury na necie że GieKSa czy tam Górnik rysowali na mapie linie podziałów i wpływów i oczywiście dezerter przy tym był :) no weź chłopie nie rób śmiechu.To że ktoś przestał jeździć na Gks czy Górnik tego nie wiem dokładnie,może tak było może nie ale znam jednego kolesia od Was który przestał się udzielać po przybiciu sztamy z RTSem i co z tego? komuś pasuje , komuś nie.On nie decydował o całości ale zadecydował o sobie i już.Tak a propo, bo różne już rzeczy słyszałem , a Ty jako obcykany może mi odpowiesz.Jak tam chłopak od Was który tak dymił podczas meczy z Wisłą i został zatrzymany? Wiem że jeszcze go nie puścili a Wy już siedzieliście z Wisłą na jednych sektorach.To jest dopiero zajebiste czyż nie? Troszkę spokoju życzę i mniej fantazji bo udziela się Wam jak jakaś epidemia czego przykładem może być wpis Twojego kolegi który po wzroście orientuje się kto brał udział w akcji.Parodia.
odniose sie po czesci do wytluszczonych rzeczy. Powiedz mi jak mialem do ciebie odp skoro najwiecej udzielasz sie w tym temacie kolego z Gdanska. Jak tlumaczysz nie jestes uprzedzony do zadnej ekipy z GS a wiekszosc twoich postow sa poprostu antyRuch.Cos tu nie gra co??
Nastepna rzecz to spowiadanie sie mojego znajomego z Gieksy. Czy ja napisałem ,ze zdradzal mi szczegoly jakis akcji Gieksy badz co badz koalicji Ksgks? Nie! Przedstawil glowny cel jaki obrala cala koalicja. Wyobraz sobie ,ze wychowalem sie w czasach gdzie pomimo nienawisci pomiedzy klubami bylo cos takiego jak szacunek, wiesz co to takiego?? Mozna bylo kogos nie lubiec ale jako czlowieka sie go szanowalo. I tak bylo ze czesto na jednym osiedlu czy dzielnicy mozna bylo spotkac fanow Gieksy Ruchu czy Ksg. Wszyscy ze soba zyli pomimo roznic i pogladow kibicowskich.Sam wychowalem sie na osiedlu zdominowanym przez Giekse. Problemy zaczely sie wraz z dorastaniem animozje sie zaostrzaly co jest sprawa oczywista i nie raz zdarzylo sie, ze trzeba bylo stanac w boju naprzeciw kolegi z osiedla. Jednak nikt nie mial do nikogo pretensji, kazdy wiedzial jaka droge obral i ,ze predzej czy pozniej do takich sytuacji dojdzie. Nikt nikomu nie zdradzal zadnych sekretów ale nikt tez nie mial problemu zeby pogadac przy piwie na tematy kibicowskie. Dzis jest co wspominac.

Dzisiejsze czasy owczesnej mlodziezy ,ktora zajela sie kibicowaniem to jest czyste skurwienie i brak szacunku . I dotyczy to kazdej ekipy w kraju nie tylko ekip z GS.

O ludziach ,ktorzy skonczyli z kibicowaniem ze wzgledu na zgody uklady nie bede sie rozpisywal bo dotyczy to kazdej z ekip. Mi zaszczepiono przede wszystkim milosc do Ruchu. Zgody ,uklady byly ,sa i beda jedne sie rozpadaja drugie trwaja dluzej i nie ma zabardzo co brac sobie ich ''do serca'' co nie zmienia faktu ,ze nalezy szanowac.

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 07.11.2016, 12:47

dexter to kolejne wcielenie nikogo. Nikomu nie kibicuje, ale tylko się do Ruchu dopierdala, więc obsrałbym jego c**** znaczące posty.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 07.11.2016, 18:23

Ktos tam pisal ze Wisla na Ruchu dobra ekipa, to czemu razem nimi niebyli chetni zabardzo do spotkania z Lechem jak ten dzwonil?
Wiem Marceli otym niepisal ale niezaprzeczycie chyba ze ten Lech co byl c****** banda jak twierdzicie dzwonil dowas.

1920Ruch

Post autor: 1920Ruch » 07.11.2016, 18:56

Glwtrcd. Kto do kogo dzwonił? :D

Dezerter

Post autor: Dezerter » 07.11.2016, 19:11

glwtrcd pisze:Ktos tam pisal ze Wisla na Ruchu dobra ekipa, to czemu razem nimi niebyli chetni zabardzo do spotkania z Lechem jak ten dzwonil?
Wiem Marceli otym niepisal ale niezaprzeczycie chyba ze ten Lech co byl c****** banda jak twierdzicie dzwonil dowas.

Lech ma pewną dobrą bekę, że swoim przydupasom z zabrza takie farmazony posyłają.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 07.11.2016, 20:12

Dezerter pisze:
glwtrcd pisze:Ktos tam pisal ze Wisla na Ruchu dobra ekipa, to czemu razem nimi niebyli chetni zabardzo do spotkania z Lechem jak ten dzwonil?

Lech ma pewną dobrą bekę, że swoim przydupasom z zabrza takie farmazony posyłają.
Ty zamnknji ryjii daunie chorzowski z Gliwic

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 07.11.2016, 20:38

Nie było zadnych telefonów nie słuchac tego trola

Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 07.11.2016, 20:41

Dezerter cioto o****** przydupasów szukaj w Krakowie, masz najwięcej do powiedzenia jeśli chodzi o nas a szkoda ze nie pochwalisz się swoimi lub kolegów wyczynami.Jak na razie to z topowymi ekipami macie plecy ( Lech,Legia ) także stul mordę i w końcu zajmij się swoim podwórkiem cioto.Już ci raz kiedyś pisałem jak mieszkasz w Gliwicach to twoje życie polega tylko i wyłącznie na tym by popisać tutaj jaki z ciebie ku*** kumata osoba ale wyjście na ulice w Gliwicach już staje się problemem by pokazać się z R czyż nie ? no chyba ze są to tereny Kurczaków ci maja wobec was sporo wazeliny.

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 07.11.2016, 21:00

Kiedy my to z L plecy?Umawianej walki z nimi nigdy nie bylo bo sa posrani

Terromachine99

Post autor: Terromachine99 » 07.11.2016, 21:16

jak nie wiesz kiedy to zapytaj starszych kolegów :)

na_chwile

Post autor: na_chwile » 07.11.2016, 21:25

Fajnie, ze pojawił sie tu ktoś z Poznania.
Terrormachine, prawda to o czym pisze glwtrc?
Czy to poprostu kolejny farmazoniarz?

luc

Post autor: luc » 07.11.2016, 21:29

Dezerter pisze:

Ten temat miał różnych swoich "bohaterów" prismów, woleniaków, perkumów czy combatów, że tylko tylu przychodzi mi na myśl, ale tak zakompleksionego matoła jak Dezerter to świat nie widział. Każdy, dosłownie każdy post anty Górnik, chłopie co oni CI zrobili ? Idź lepiej do psychologa albo chociaż wyjdź na dwór zamiast zatruwać to forum swoją obecnością.
Tolerancja cnotą ludzi bez przekonań.

ATM1920

Post autor: ATM1920 » 07.11.2016, 21:45

Terromachine99 pisze:jak nie wiesz kiedy to zapytaj starszych kolegów :)
Byla jedna na trasie dawno temu ale nie byla to walka umawiana wiec jak takie bierzesz pod uwage to Lech tez ma plecy z nami!

1920NRŚL

Post autor: 1920NRŚL » 07.11.2016, 22:13

Legia to, zaraz po KSGKS, najbardziej o****** ekipa jeśli chodzi o zawody z nami. Z Lechem dążymy już szmat czasu do starcia i jakoś ciężko im się zdecydować. DobRanoc!

Ineder56

Post autor: Ineder56 » 07.11.2016, 22:22

Nie ma się co Lechowi dziwić, wasz 1 FC ich zamiata przecież. Dobrze, że chciwi krwi jesteście tylko na oprawach, na koszulkach i w piosenkach bo byście ich r********.

arda

Post autor: arda » 07.11.2016, 22:47

ATM1920 pisze:
Terromachine99 pisze:jak nie wiesz kiedy to zapytaj starszych kolegów :)
Byla jedna na trasie dawno temu ale nie byla to walka umawiana wiec jak takie bierzesz pod uwage to Lech tez ma plecy z nami!
To idz jeszcze raz dopytaj tych starszych kolegow o kolejne szczegoly bo coś malo ci powiedzieli.

astula

Post autor: astula » 07.11.2016, 23:36

Było to ok 10 lat temu , jak wracał Ruch z Białegostoku było starcie na trasie,które zostało przerwane przez psy,było to starcie remisowe tak uzgodnili po walce po obydwie grupy,jednak po powrocie do stolicy kibice Legii zaczęli głosić zwycięstwo.Ruch czeka na spotkanie z Legią do dzisiaj, tym bardziej w tamtym starciu Ruchu było mniej bo jeden autokar niebieskich dojechał jak psy już przerwali zabawę a do tego czasu walka była wyrównana.

arda

Post autor: arda » 08.11.2016, 00:10

Idź dopytaj dalej starszych razem z tym ateeemem. Ciekawe macie te remisy jak połowa uciekła niemal od razu i zatrzymała się kilkanaście metrów dalej. Dobre chłopaki biły się do końca ale jak koledzy dali tyły to większych szans nie mieli. I pewnie te mityczne psy wam pomagały do autokaru tych co zaliczyli KO pakować. Lekcje odrobiłeś tylko z datą. Prawie. 2007.

Na_lajcie

Post autor: Na_lajcie » 08.11.2016, 09:53

DoZo pisze:Napisze ktoś poważny z chorzowian, czy mieli umówioną konfrontację z Legią i jaki był jej wynik?

Musisz poczekać aż ze szkoły wszyscy wrócą ;)

Khan

Post autor: Khan » 08.11.2016, 11:05

1920NRŚL pisze:Legia to, zaraz po KSGKS, najbardziej o****** ekipa jeśli chodzi o zawody z nami. Z Lechem dążymy już szmat czasu do starcia i jakoś ciężko im się zdecydować. DobRanoc!
wszyscy sie was boją, wszyscy uciekaja, kazdy odmawia wam walki , a jak ktos walczy to atakuje inwalidów dzieci, a nie waszą glowna ekipe - kur... szkoda mi was!

Obrazek

Czarodziej

Post autor: Czarodziej » 08.11.2016, 11:19

Głównej bandy na pewno unikacie ze strachu.

ODPOWIEDZ