Komentarze Dla Miasta Łódź ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
A ja się uśmiałem z troszkę innej informacji.Łódź=ŁKS pisze:ale się uśmiałem jak czytam forum widzewa, chcą drukowac lewe bilety
Aż sobie konto założyłem
Otóż w/g regulaminu OE dotyczączego zasad wejścia na stadion kibiców drużyny przyjezdnej (cyt.) " .....Najpóźniej do północy poprzedzającej spotkanie, przedstawiciele klubu przyjeżdżającego na mecz, muszą przedstawić gospodarzom pełną listę kibiców, którzy zasiądą na trybunach. Nie można przy tym sprzedawać wejściówek, ani umieszczać na liście osób objętych zakazem stadionowym "
A z cytowanego powyżej forum można się dowiedziec ze te 400 biletów otrzyma tylko ekipa "mocnych wrażeń" a listę taką przed wejsciem na stadion sprawdza "milicja"
I takim oto sposobem w ręce milicji wpadnie lista z nazwiskami 400 kibiców druzyny przyjezdnej.
Pozdrawiam
-
- ban
-
tak to tenkicken pisze:Chciałem pozdrowić Mame i Tate ! 3majcie sie ! To nie miejsce na pozdrowienia... Przykra sprawa to ten tworca serwisu szalikowcy.com ?Polityk69 pisze:Pozdrawiam fanatyka REPORTERA wiernego kibicaa ŁKS ktory niestety odsiaduje wyrok 2 LATA ...
REPO TZRYMAJ SIE !! POzdrowienia z OLSZTYNA![]()
-
Oj ty misiu ty jedenworek pisze:i mały ten żarcik i słaby, zakładam że duszą towarzystwa w swoim gronie z taką satyrą to nie jesteś...WDZW_M pisze: (ot taki mały żarcik![]()
)

A wracając do tematu Derbów, to idziesz w ogóle? W sumie meczu nie musisz oglądać, bo i tak jak zwykle nie wygracie, ale wystarczy, że się odlejesz w przejściu na trybunę tak jak wszyscy u was. No bo chyba nie chcesz mi powiedzieć, że idziesz na Galerę, co? Aha, no i pamiętaj, że jako szanujący się kibic ŁKS, musisz koniecznie wjebać się przez płot.
Derby coraz bliżej, jakaś napinka musi być

-
A to nie twoj kolezka rozwalil sobie kulose jak przełazil przez płot na ostatnim waszym meczu z Bełchatowem?WDZW_M pisze:Aha, no i pamiętaj, że jako szanujący się kibic ŁKS, musisz koniecznie wjebać się przez płot.

We Włocławku tylko ŁKS!!!
-
[/quote]berserk1908 pisze:A to nie twoj kolezka rozwalil sobie kulose jak przełazil przez płot na ostatnim waszym meczu z Bełchatowem?Pozdrów waszą patologię z Pomorskiej i wieśków w mokasynach.
Chyba rękę z tego co wiem, mogę się mylić. Z tym, że przechodził z SEKTORA C na ZEGAR, to troszkę różnica, nieprawdaż?

-
Temat fajny
,zdecydowanie do Hyde Parku.
Chciałbym zauważyć jedną rzecz, większość osób pragnie derbów z jak największą ilością kibiców gości, ale zaczyna się bronienie przez jednych jak i drugich sympatyków decyzji włodarzy klubów
Nie będę przytaczał tu racji obu stron po raz enty.
PS. Dla dobra tych byłych wielkich derbów polecam dojście do porozumienia.

Chciałbym zauważyć jedną rzecz, większość osób pragnie derbów z jak największą ilością kibiców gości, ale zaczyna się bronienie przez jednych jak i drugich sympatyków decyzji włodarzy klubów

Nie będę przytaczał tu racji obu stron po raz enty.
PS. Dla dobra tych byłych wielkich derbów polecam dojście do porozumienia.
Zawsze mam racje wyjątkiem są sytuacje kiedy sie mylę
-
[/quote]berserk1908 pisze:A to nie twoj kolezka rozwalil sobie kulose jak przełazil przez płot na ostatnim waszym meczu z Bełchatowem?WDZW_M pisze:Aha, no i pamiętaj, że jako szanujący się kibic ŁKS, musisz koniecznie wjebać się przez płot.Pozdrów waszą patologię z Pomorskiej i wieśków w mokasynach.
zaintrygowało mnie coś, pozwól, że spytam.
jeśli ja kibicuje Widzewowi, nie jestem z Łodzi i pochodze z dużo większego miasta niż ty - rodowity Łodzianin z Włocławka, kibic ŁKS, to ja jestem wieśniakiem/podmiejskim, a ty juz nie ? czy jak to jest, bo tej waszej rodowitości,a naszej podmiejskości czasem nie rozumiem, a jak wiadomo kto pyta nie błądzi.
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
- ostatnie ostrzeżenie
zobacz co wasz prezesik Puchalski zrobil mecz wczesniej?Rowniez ulatwil wam doping dajac nam tylko 400 biletow.Widac boli was to ,ze wy tez tak malo dostaniecie.Zobaczymy czym bedziecie napinac po derbach!!!WDZW_M pisze:Zanosi się na to, że ŁKS wygra nareszcie doping, ale żeby wam w końcu ułatwić zwycięstwo sportowe, może poproście Probierza, żeby chłopakom pozawiązywał oczy, albo zagrał drugim składem![]()
![]()
(ot taki mały żarcik![]()
)
"ja zyje jak chce ja nic nie musze dlatego mam czysta dusze"
-
nie ma co pieprzyc jest jak jest (mysle ze jednak sprawiedliwie, jak Widzew ŁKSie tak ŁKSa Widzewowi) trzeba się dogadać do następnych derbów żeby było tak że zarówno my Widzewiacy jak i ŁKSiacy będą zadowoleni i już...
czekam aż kolega z Włocławka odpowie koledze o nicku Maciej! na pytanie bo tez mnie to ciekawi
czekam aż kolega z Włocławka odpowie koledze o nicku Maciej! na pytanie bo tez mnie to ciekawi

RDG 1910 WzR 2002
-
Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka, bo to klub ktorego historia ciagnie sie od 99 lat, i jest tozsama z historia Łodzi, jaka by ona nie byla, jeszcze zescie omnibusy na to nie wpadli, a Wy ile istniejecie w Łodzi? 30 lat? od ilu lat macie sukcesy, od 25? jestescie smieszni. Zawsze bedziecie tym drugim klubem w Łodzi, osiedlowym, tym mlodszym, o krotszej historii, tak naprawde osiagajcym sukcesy tylko w kopanej, a Łodz to nie tylko kopana tylko wielkie tradycje koszykarskie i lekkoatletyczne. To jest wlasnie Wasz problem i za nic w swiecie nie mozecie tej gorzkiej pigulki przelknac. Czym szybciej to zrozumiecie tym lepiej. A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic...
-
Jak dla mnie hit.kilkujadek pisze:Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka, bo to klub ktorego historia ciagnie sie od 99 lat, i jest tozsama z historia Łodzi, jaka by ona nie byla, jeszcze zescie omnibusy na to nie wpadli, a Wy ile istniejecie w Łodzi? 30 lat? od ilu lat macie sukcesy, od 25? jestescie smieszni. Zawsze bedziecie tym drugim klubem w Łodzi, osiedlowym, tym mlodszym, o krotszej historii, tak naprawde osiagajcym sukcesy tylko w kopanej, a Łodz to nie tylko kopana tylko wielkie tradycje koszykarskie i lekkoatletyczne. To jest wlasnie Wasz problem i za nic w swiecie nie mozecie tej gorzkiej pigulki przelknac. Czym szybciej to zrozumiecie tym lepiej. A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic...

Kibic widzewa z jakiegos FC to wiesniak a kibic LKS z FC to Rodowity Łodzianin.
GENIALNE!!!!

"A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic..."
No tak,ja nie moge o tym nic wiedziec bo jestem z Sochaczewa,ale kibice ŁKS z Plonska czy Włocławka wiedza o "tym" wszystko.
Autentycznie,ten post zachowam na pamiatke

-
To się dopiero nazywa argumentkilkujadek pisze:Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka (...)

I tym oto sposobem, masz mój głos w kandydaturze na największego debila i obciachowca na tym Forum.
Jak dla mnie powinieneś sobie teraz sam najebać baranów, bo narobiłeś wstydu ŁKSowi.
No większej bzdury tu nie czytałem.

-
Lepiej dla ciebie o tobie podobnych będzie to ze w końcu zrozumiecie, że to Widzew rozsławiał Łódź na świecie, że to Widzew w pucharach był górą z takimi sławami jak Liverpool, że to Widzew osiągnął takie sukcesy w piłce nożnej o jakich wy tylko możecie pomarzyć. Że to w Widzewie grał jeden z najlepszych piłkarzy polskich - Zbiegniew Boniek, a wg Piłki Nożnej najlepszy piłkarz 50-lecia. Boli was to że nam dane było przeżyć wspaniale mecze z Legią Warszawa nie mówiąc już o meczach derbowych. Boli was to, że większość z was nie wie jak smakuje wygrana w derbach. Boli was to ze zawsze byliście średniakiem, a te dwa mistrzostwa to tak zwany przypadek przy pracy. I może i mamy krótką historie, ale na tyle długą ze jesteśmy jednym z najbardziej zasłużonych klubów polskich.kilkujadek pisze:Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka, bo to klub ktorego historia ciagnie sie od 99 lat, i jest tozsama z historia Łodzi, jaka by ona nie byla, jeszcze zescie omnibusy na to nie wpadli, a Wy ile istniejecie w Łodzi? 30 lat? od ilu lat macie sukcesy, od 25? jestescie smieszni. Zawsze bedziecie tym drugim klubem w Łodzi, osiedlowym, tym mlodszym, o krotszej historii, tak naprawde osiagajcym sukcesy tylko w kopanej, a Łodz to nie tylko kopana tylko wielkie tradycje koszykarskie i lekkoatletyczne. To jest wlasnie Wasz problem i za nic w swiecie nie mozecie tej gorzkiej pigulki przelknac. Czym szybciej to zrozumiecie tym lepiej. A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic...
To wy nie możecie tej gorzkiej pigułki przełknąć, że ten osiedlowy klub jak go nazwałeś zdobył taką pozycje w Łodzi, w Polsce.
A poprzez pisanie ze osiągaliście sukcesy w innych dyscyplinach spotu niż piłka na siłę poprawiacie sobie humor. Ale zrozum ze prawdziwa rywalizacja to tylko piłka nożna, ide o zakład ze każdy z was każde mistrzostwo np. w koszykówce wolałby zamienić na mistrzostwo w piłce nożnej. I taka to smutna prawda.
A teraż żegnam.
-
No proszę, Kiju znawca mnie oświecił, mamy oficjalny F.C. w Płońsku!
Chyba Ty za bardzo się interesujesz naszym klubem niż swoim. W Płońsku są góra dwie, trzy osoby mające flagę z napisem Płońsk i tyle. Jeszcze chcecie nam wmówić, że ŁKS ma więcej F.C. o d Was?
Jedyny poważny ilościowo F.C. to Włocławek (nie licząc aglomeracji Łódzkiej, bo jest Konstantynów i Pabianice) Tak więc przestańcie polemizować na temat naszychh F.C . ŁKS nie dąży do tego aby ich mieć najwięcej, w przeciwieństwie do Was
Maciej Ty jesteś z Sohaczewa? Bo jeśli tak to Włocławek jest trzy krotnie większy, więc nazywanie (byłego wojewódzkiego ) 130 tysięcznego miasta małą miejscowością jest Paradoksem. Przestańcie nazwę podmiejscy przypisywać kibicom z Włocławka (z miasta oddalonego o 110 km od Łodzi), bo to jest sprzeczne, w przciwieństwie do takich miejscowości jak Koluszki, Zgierz, Łęczyca itp.
Więc jak już ŁKS ma jeden porządny F.C. to już nie są Rodowitymi Łodzianami?
Chyba Ty za bardzo się interesujesz naszym klubem niż swoim. W Płońsku są góra dwie, trzy osoby mające flagę z napisem Płońsk i tyle. Jeszcze chcecie nam wmówić, że ŁKS ma więcej F.C. o d Was?
Jedyny poważny ilościowo F.C. to Włocławek (nie licząc aglomeracji Łódzkiej, bo jest Konstantynów i Pabianice) Tak więc przestańcie polemizować na temat naszychh F.C . ŁKS nie dąży do tego aby ich mieć najwięcej, w przeciwieństwie do Was
Maciej Ty jesteś z Sohaczewa? Bo jeśli tak to Włocławek jest trzy krotnie większy, więc nazywanie (byłego wojewódzkiego ) 130 tysięcznego miasta małą miejscowością jest Paradoksem. Przestańcie nazwę podmiejscy przypisywać kibicom z Włocławka (z miasta oddalonego o 110 km od Łodzi), bo to jest sprzeczne, w przciwieństwie do takich miejscowości jak Koluszki, Zgierz, Łęczyca itp.
Więc jak już ŁKS ma jeden porządny F.C. to już nie są Rodowitymi Łodzianami?
-
Jackdaniels - ale p*********. Chyba nie rozumiesz słowa "RODOWITY".
Ja też jestem rodowity, bo URODZIŁEM się w Łodzi i mieszkam tu całe życie. Chyba najwyższy czas zrozumieć, że wasza rodowitość jest taka sama jak i nasza. Wy macie kibiców spoza Łodzi i my. Z taką małą różnicą, że my jesteśmy dumni z dużej ilości FC, a wy na siłę spinacie się na bycie tylko i wyłącznie Łodzianami. A te fiutki z Konstantynowa, czy Pabianic to też prują ryje jacy to z nich Rodowici Łodzianie? Bo to by była ku*** farsa
Ja też jestem rodowity, bo URODZIŁEM się w Łodzi i mieszkam tu całe życie. Chyba najwyższy czas zrozumieć, że wasza rodowitość jest taka sama jak i nasza. Wy macie kibiców spoza Łodzi i my. Z taką małą różnicą, że my jesteśmy dumni z dużej ilości FC, a wy na siłę spinacie się na bycie tylko i wyłącznie Łodzianami. A te fiutki z Konstantynowa, czy Pabianic to też prują ryje jacy to z nich Rodowici Łodzianie? Bo to by była ku*** farsa

-
does.not.matter pisze:Lepiej dla ciebie o tobie podobnych będzie to ze w końcu zrozumiecie, że to Widzew rozsławiał Łódź na świecie, że to Widzew w pucharach był górą z takimi sławami jak Liverpool, że to Widzew osiągnął takie sukcesy w piłce nożnej o jakich wy tylko możecie pomarzyć. Że to w Widzewie grał jeden z najlepszych piłkarzy polskich - Zbiegniew Boniek, a wg Piłki Nożnej najlepszy piłkarz 50-lecia. Boli was to że nam dane było przeżyć wspaniale mecze z Legią Warszawa nie mówiąc już o meczach derbowych. Boli was to, że większość z was nie wie jak smakuje wygrana w derbach. Boli was to ze zawsze byliście średniakiem, a te dwa mistrzostwa to tak zwany przypadek przy pracy. I może i mamy krótką historie, ale na tyle długą ze jesteśmy jednym z najbardziej zasłużonych klubów polskich.kilkujadek pisze:Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka, bo to klub ktorego historia ciagnie sie od 99 lat, i jest tozsama z historia Łodzi, jaka by ona nie byla, jeszcze zescie omnibusy na to nie wpadli, a Wy ile istniejecie w Łodzi? 30 lat? od ilu lat macie sukcesy, od 25? jestescie smieszni. Zawsze bedziecie tym drugim klubem w Łodzi, osiedlowym, tym mlodszym, o krotszej historii, tak naprawde osiagajcym sukcesy tylko w kopanej, a Łodz to nie tylko kopana tylko wielkie tradycje koszykarskie i lekkoatletyczne. To jest wlasnie Wasz problem i za nic w swiecie nie mozecie tej gorzkiej pigulki przelknac. Czym szybciej to zrozumiecie tym lepiej. A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic...
To wy nie możecie tej gorzkiej pigułki przełknąć, że ten osiedlowy klub jak go nazwałeś zdobył taką pozycje w Łodzi, w Polsce.
A poprzez pisanie ze osiągaliście sukcesy w innych dyscyplinach spotu niż piłka na siłę poprawiacie sobie humor. Ale zrozum ze prawdziwa rywalizacja to tylko piłka nożna, ide o zakład ze każdy z was każde mistrzostwo np. w koszykówce wolałby zamienić na mistrzostwo w piłce nożnej. I taka to smutna prawda.
A teraż żegnam.
Boli nas?? Co ma boleć??? ze graliśie w L.M.,ze osiągneliście w krótkim okresie sukcesy,że grał u was wychowanek Zawiszy??? Wali mnie to !! Sukcesy to nie wszystko,ale pewnie nie dla was.Bolałoby mnie,gdyby mój klub kibicowsko istniał ze 30 latek i powstał tylko dzieki szybkim sukcesom piłkarskim,gdyby w moim klubie mieli dużo do powiedzenia ludzie nie mieszkający w mieście Łodzi,tak jak u was itd...to by mnie bolało !! A sukcesy jak są,to dobrze,a jak ich nie ma,świat sie nie zawali...na dobre i złe,ale wy tego pojęcia raczej nie znacie,bo tylko sukcesy i sukcesy. Może czas najwyższy zejść na ziemie gamonie????
Co jest ważniejsze,osiągnięcia piłkarskie,czy bogata tradycja i historia kibicowska przechodząca z pokolenia na pokolenie?? Dla was to pierwsze,a dla nas to drugie,dlatego naszczęście sie różnimy....i różnić będziemy !
I nie wydurniajcie się już z tym Płońskiem itd. bo było już to pisane i wyjaśniane setki razy,ale najwyraźniej jesteście mało rozgarnięci,żeby to zrozumieć i pojąć. Aha,jedyną waszą tradycją jest pozyskiwanie jak najliczniejszych wiosek od tych kilku lat.I w tym jesteście najlepsi,co nas oczywiście cieszy i raduje...a nie boli !!!
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
-
- ban
W ten oto sposób zrozumieliśmy wreszcie sens słów ś.p. Stanisława Lema, który powiedział: "Od kiedy zacząłem zaglądać do internetu, przekonałem się, ilu idiotów jest na świecie".kilkujadek pisze:Rodowitym łodzianinem jest ten kto kibicuje ŁKSowi, nie wazne gdzie mieszka, bo to klub ktorego historia ciagnie sie od 99 lat, i jest tozsama z historia Łodzi, jaka by ona nie byla, jeszcze zescie omnibusy na to nie wpadli, a Wy ile istniejecie w Łodzi? 30 lat? od ilu lat macie sukcesy, od 25? jestescie smieszni. Zawsze bedziecie tym drugim klubem w Łodzi, osiedlowym, tym mlodszym, o krotszej historii, tak naprawde osiagajcym sukcesy tylko w kopanej, a Łodz to nie tylko kopana tylko wielkie tradycje koszykarskie i lekkoatletyczne. To jest wlasnie Wasz problem i za nic w swiecie nie mozecie tej gorzkiej pigulki przelknac. Czym szybciej to zrozumiecie tym lepiej. A zreszta co jakis mieszkaniec Sochaczewa czy innej Łeczycy moze o tym wiedziec? tyle co nic...
Lks Lodz? Nie, nigdy nie słyszałem o czymś takim...
-
Nie okłamuj sam siebie, bo to, ze Was to boli, to widać gołym okiem. Wystarczy wejść na Wasze forum na lksfans, gdzie opisujecie swoje wspomnienia z derbów. Wiekszośc z Was nigdy nie widziała zwycięstwea nad Widzewem. A do rangi jednego z największych meczów w historii ŁKS urasta wygrana 1:0 na Widzewie po golu Danielewicza. My mozemy poszczycic się wiekszymi sukcesami (Liverpool, Juve Manchester City i United)Łks 1908 pisze: Boli nas?? Co ma boleć??? ze graliśie w L.M.,ze osiągneliście w krótkim okresie sukcesy,że grał u was wychowanek Zawiszy??? Wali mnie to !! Sukcesy to nie wszystko,ale pewnie nie dla was.
Jak może klub powstać dzięki sukcesom piłkarskim?? Chyba najpierw powstaje klub a później przychodza ewentualne sukcesy?? No, ale juz się nie czepiam, bo trudno sie doszukać logiki u przedstawicieli "Rodowitych Łodzian"Łks 1908 pisze: Bolałoby mnie,gdyby mój klub kibicowsko istniał ze 30 latek i powstał tylko dzieki szybkim sukcesom piłkarskim.

Co do tych 30 latek tradycji kibicowskich, fakt, macie je dłuższe, ale w czasach, gdy uformował sie ruch kibicowski taki jak to mamy dzisiaj (doping, ultras, zorganizowane wyjazdy) zawsze jestescie w tyle i raczej to Was boli. Bo juz nawet mi jest was żal, kiedy znowu jesteście przekrzyczani na derbach na własnym stadionie. Ostatnie 2 pojedynki derbowe u Was to juz totalna Wasza kompromitacja
Co do tego nie bądź taki pewien, bo pewni bardzo wpływowi Wasi kibice równiez nie są z Łodzi. A jakoś tak przypadkiem, po Aleksandrowie i Potoku wśród zatrzymanych od Was okazało się, że wielu to "Rodowici Łodzianie"Łks 1908 pisze:gdyby w moim klubie mieli dużo do powiedzenia ludzie nie mieszkający w mieście Łodzi,tak jak u was itd...to by mnie bolało !! .

Jasne, że świat się nie zawali i prawdziwy kibic jest ze swoją druzyna niezaleznie od miejsca w tabeli ani od ligi w której gra druzyna. Pod tym wzgledem to i my i wy możemy byc przykładem. ale oczywiste jest, ze każdy kibic chce żeby jego druzyna osiagała sukcesy i chlubi się tymi sukcesami.Łks 1908 pisze: A sukcesy jak są,to dobrze,a jak ich nie ma,świat sie nie zawali...na dobre i złe,ale wy tego pojęcia raczej nie znacie,bo tylko sukcesy i sukcesy. Może czas najwyższy zejść na ziemie gamonie????.
Zarówno jedno i drugie jest wazne, Wy macie dłuższą tradycje kibicowska, ale nasza tez juz trwa kilka pokoleń i będzie już trwała po wsze czasy.Łks 1908 pisze: Co jest ważniejsze,osiągnięcia piłkarskie,czy bogata tradycja i historia kibicowska przechodząca z pokolenia na pokolenie?? Dla was to pierwsze,a dla nas to drugie,dlatego naszczęście sie różnimy....i różnić będziemy !
A teraz odpowiedz tak szczerze, nie cieszyłbys sie gdyby ŁKS był klubem tak popularnym, że miałby kibiców w całej Polsce?? Jeżeli nie to jestes jakiś dziwny, bo kibicom kazdego klubu na tym zależy, ale nie tak łatwo o liczne fan - cluby, jest to domena wielkich klubów. Dlatego w Polsce takie fan - cluby maja tylko Widzew, Legia, Lech i Wisła.Łks 1908 pisze: nie wydurniajcie się już z tym Płońskiem itd. bo było już to pisane i wyjaśniane setki razy,ale najwyraźniej jesteście mało rozgarnięci,żeby to zrozumieć i pojąć. Aha,jedyną waszą tradycją jest pozyskiwanie jak najliczniejszych wiosek od tych kilku lat.I w tym jesteście najlepsi,co nas oczywiście cieszy i raduje...a nie boli !!!
-
A ci swoje,no ale innej odpowiedzi sie nie spodziewałem.Po pierwsze,tak sie wysiliłeś,zeby juz coś napisać,to skup sie i czytaj troche ze zrozumieniem...chyba mi nie powiesz,ze wasi kibice zaczęli chodzic na Widzew,bo chujowo grał??? Chyba nie zaprzeczysz,ze pierwsi wasi fani, byli kibicami sukcesu??? Powiadasz,ze macie juz kibicowsko pare pokolen ,no ładnie...a te pare tzn ile?? 2,3??? Tylko pozazdroscic.Co do forum lks.fans proponuje nie wzorowac sie na tym forum,bo jak sam piszesz i pewnie wiesz,średnia wieku tam nie jest za wysoka i nie odzwierciedla głosu całego Łks-u.Sam tam nie wchodze,jak wielu innych.Pamietaj internet internetem,a zycie zyciem,które toczy sie dalej.
Pabianice i Kanzas to województwo łódzkie,a nie wypizdówek lezący 200 km od Łodzi,nie widzisz różnicy???? I zapewniam cie,ze nie zalezy mi na tym,zeby Łks-a miała od c**** dziwnych f.c. z róznych Kozich Dup. I w cale nie jestem dziwny.Wiele klubów dąży do jak najwiekszej ilości f.c,ale co to mnie obchodzi i ciebie????? Dla mnie najważniejszy jest Łks i nie patrze na innych. I nie musimy być jak inni...a prawda jest taka,ze własnie za to duzo osób nas szanuje,ze mamy takie stanowisko,jakie mamy,bo taki jest w Łodzi klimat.I nie szukamy na siłe f.c. zeby sobie radzić z takim wielkim i jeszcze wiekszym Widzewem....a co do Potoku,to proponuje sie nie wypowiadac,bo widze,ze w tym temacie jestes zwykłym lolkiem...
Pabianice i Kanzas to województwo łódzkie,a nie wypizdówek lezący 200 km od Łodzi,nie widzisz różnicy???? I zapewniam cie,ze nie zalezy mi na tym,zeby Łks-a miała od c**** dziwnych f.c. z róznych Kozich Dup. I w cale nie jestem dziwny.Wiele klubów dąży do jak najwiekszej ilości f.c,ale co to mnie obchodzi i ciebie????? Dla mnie najważniejszy jest Łks i nie patrze na innych. I nie musimy być jak inni...a prawda jest taka,ze własnie za to duzo osób nas szanuje,ze mamy takie stanowisko,jakie mamy,bo taki jest w Łodzi klimat.I nie szukamy na siłe f.c. zeby sobie radzić z takim wielkim i jeszcze wiekszym Widzewem....a co do Potoku,to proponuje sie nie wypowiadac,bo widze,ze w tym temacie jestes zwykłym lolkiem...
wierność miastu i klubowi to rzecz święta.Rodowici Łodzianie 1908 !
-
- ban
Każda pliszka swój ogonek chwali. Jedna ma dłuższy, druga krótszy. Głównym powodem chwalenia się dla kibiców Łks jest to, że większość z nich pochodzi z Łodzi. A niektórzy mieszkają tu już od czasów rzymskich. Inny powód - dłuższa historia kibicowania. Uszanujmy to
Nasz ogonek jest dłuższy - nie mamy więc potrzeby dorabiania idelologii do spraw nieważnych lub w ogóle nie istniejących.

Nasz ogonek jest dłuższy - nie mamy więc potrzeby dorabiania idelologii do spraw nieważnych lub w ogóle nie istniejących.
Lks Lodz? Nie, nigdy nie słyszałem o czymś takim...
-
To raczej Ty się skup na precyzyjnym formułowaniu swoich mysli, a nie zarzucaj innym , ze nie chwytają twojego bełkotu. Napisałes wyraźnie, ze klub powstał dzięki sukcesom. Chodziło Ci zapewne, że kibice zaczęli chodzic na mecze dzięki sukcesom, ale żeby precyzyjnie się wypowiedzieć trzeba miec odrobine inteligencji, czego w twoim przypadku raczej prózno oczekiwać.Łks 1908 pisze:A ci swoje,no ale innej odpowiedzi sie nie spodziewałem.Po pierwsze,tak sie wysiliłeś,zeby juz coś napisać,to skup sie i czytaj troche ze zrozumieniem...chyba mi nie powiesz,ze wasi kibice zaczęli chodzic na Widzew,bo chujowo grał??? Chyba nie zaprzeczysz,ze pierwsi wasi fani, byli kibicami sukcesu??? ...
Tak 2, 3 pokolenia aktywne kibicowsko, nie duzo w porównaniu do was, Legii czy jeszcze kogo innego, ale wyobraź sobie, że ŁKS tez kiedys był na etapie 2 - 3 pokoleń.Łks 1908 pisze:Powiadasz,ze macie juz kibicowsko pare pokolen ,no ładnie...a te pare tzn ile?? 2,3??? Tylko pozazdroscic....
Mimo wszystko lksfans to najbardziej opiniotwórcze wasze forum dlatego na nie się powołuje.Łks 1908 pisze:Co do forum lks.fans proponuje nie wzorowac sie na tym forum,bo jak sam piszesz i pewnie wiesz,średnia wieku tam nie jest za wysoka i nie odzwierciedla głosu całego Łks-u.Sam tam nie wchodze,jak wielu innych.Pamietaj internet internetem,a zycie zyciem,które toczy sie dalej.....
Łks 1908 pisze:Pabianice i Kanzas to województwo łódzkie,a nie wypizdówek lezący 200 km od Łodzi,nie widzisz różnicy????.....
buehehehehehe, weź juz się nie osmieszaj

Panie i Panowie - kolega ŁKS 1908 właśnie przedstawił nowa wykładnie hasła "Rodowicie Łodziane". Otóż kibic ŁKS z "wioski" w województwie łódzkim jest Rodowitym Łodzianinem, natomiast z "wioski" oddalonej od Łodzi o 200 km nie jest. W takim razie wyobraź sobie, że zdecydowana wiekszość fan - clubów Widzewa równiez jest z województwa łódzkiego.
A te Kozie d*** oddalone o 200 km od Łodzi to np. Warszawa, Kalisz czy Grudziądz - faktycznie wioski jak się patrzy

napisałem tylko, ze wśród Waszych w Potoku byli ludzie spoza Łodzi. Zaprzeczasz temu?Łks 1908 pisze:a co do Potoku,to proponuje sie nie wypowiadac,bo widze,ze w tym temacie jestes zwykłym lolkiem...
Dobra, to był juz mój ostatni post w Twoim kierunku, więcej juz nie będę z Tobą dyskutował w mysl zasady, że polemika z głupota tylko ta głupotę nobilituje (trudne słowo)
To był ostatni
-
Jezuuu....ileż można?
linaad: krótko...zostaliście podmiejskimi bo od samego początku dużo do powiedzenia mieli u was ludzie z okolicznych wiosek którzy kapowali (dopiero od powstania destroyersów coś zaczęło się zmieniać), rzucali kamieniami, pokazywali genitalia itd...Uznano to u nas za zachowania wiejskie (poza tym nie zaprzeczysz że jeszcze do niedawna kutno i żyrardów były waszymi motorami napędowym. Kolejna rzecz...flagi...z perspektywy fana ŁKSu dziwnie wyglądały trybuny przy Armii Czerwonej a następnie Piłsudskiego...każda możliwa wieś chciała mieć kawałek szmatki na płocie (wybacz....to nie inwektywy ale naprawde tak wyglądały 3 paski materiału z napisem wykonanym sprayem), równie dziwnie wyglądały awantury które robiliście miedzy sobą. Może i macie racje że jest to ...wielkomiejskie ale...tak to u nas właśnie wygląda
Next. FC. Jasne że nikt nie zabroni kibicować chłopakowi załóżmy z Nowego Miasta Lubawskiego ale nacisk jest na miasto i ...koniec. Nie wiem kto pisał o tym że zajebiście jest mieć milion fan clubów bo ja akurat wam tego nie zazdroszcze i wiem że nie jestem w tym względzie odosobniony na al.Unii. Nikt tu nikogo nie przekona do swoich racji. Osobiście cieszę się że w obecnych latach już nie ma tak wielu chorągiewek jak w latach 80 i 90 i raczej czerwony zostanie czerwonym a biały będzie biały (i szedł będzie korytarzem...: )) )
...i mimo iż tak długo nie zaznaliśmy smaku zwycięstwa w meczu derbowym a wy wygraliście sporo w latach 90 to jakoś...nie ma u nas zbytniego odpływu głów i trzymamy się całkiem niekiepsko
a tak na marginesie to kolejki od rana były okrutne
linaad: krótko...zostaliście podmiejskimi bo od samego początku dużo do powiedzenia mieli u was ludzie z okolicznych wiosek którzy kapowali (dopiero od powstania destroyersów coś zaczęło się zmieniać), rzucali kamieniami, pokazywali genitalia itd...Uznano to u nas za zachowania wiejskie (poza tym nie zaprzeczysz że jeszcze do niedawna kutno i żyrardów były waszymi motorami napędowym. Kolejna rzecz...flagi...z perspektywy fana ŁKSu dziwnie wyglądały trybuny przy Armii Czerwonej a następnie Piłsudskiego...każda możliwa wieś chciała mieć kawałek szmatki na płocie (wybacz....to nie inwektywy ale naprawde tak wyglądały 3 paski materiału z napisem wykonanym sprayem), równie dziwnie wyglądały awantury które robiliście miedzy sobą. Może i macie racje że jest to ...wielkomiejskie ale...tak to u nas właśnie wygląda
Next. FC. Jasne że nikt nie zabroni kibicować chłopakowi załóżmy z Nowego Miasta Lubawskiego ale nacisk jest na miasto i ...koniec. Nie wiem kto pisał o tym że zajebiście jest mieć milion fan clubów bo ja akurat wam tego nie zazdroszcze i wiem że nie jestem w tym względzie odosobniony na al.Unii. Nikt tu nikogo nie przekona do swoich racji. Osobiście cieszę się że w obecnych latach już nie ma tak wielu chorągiewek jak w latach 80 i 90 i raczej czerwony zostanie czerwonym a biały będzie biały (i szedł będzie korytarzem...: )) )
...i mimo iż tak długo nie zaznaliśmy smaku zwycięstwa w meczu derbowym a wy wygraliście sporo w latach 90 to jakoś...nie ma u nas zbytniego odpływu głów i trzymamy się całkiem niekiepsko
-
Nie jestem z Sochaczewa [czemu miałbym byc ?], jestem z miasta 3-krotnie ludniejszego i wiele wiekszego niz Włocławek.Jackdaniels pisze: Maciej Ty jesteś z Sohaczewa? Bo jeśli tak to Włocławek jest trzy krotnie większy, więc nazywanie (byłego wojewódzkiego ) 130 tysięcznego miasta małą miejscowością jest Paradoksem.
Ciesze sie, ze swym postem zmobilizowałem was do wyjasnienia nam definicji "Rodowitego Łodzianina"
O ile dobrze rozumiem, niekażdy "rodowity Łodzianin" może być "Rodowitym Łodzianinem" [patrz "rodowici Łodzianie" - kibice Widzewa], lecz każdy "Rodowity Łodzianin" moze uznawac sie za "rodowitego Łodzianina". Logiczne jak muszy c***.
Ogólnie jesteście dość śmieszni, ale to wasza brocha.
Derby Łodzi dla Widzewa !
ROBOTNICZE TOWARZYSTWO SPORTOWE
-
A co ŁKS ma do powiedzenia o swoich kibicach mieszkających na Widzewie Wschodzie, Olechowie i Janowie?
Waszym tokiem rozumowania, to istna wieś
Wykopcie tych buraków ze swoich szeregów, nie się jeszcze jaracie jak arab na kurs pilotażu, że macie swoich w naszym bastionie
Weźcie się w końcu zdecydujcie czym jest ta wasza Rodowitość, bo co łeb, to inna definicja.
No i ustalcie w końcu między sobą ostateczną wersję do tego, czy Łódź jest podzielona mniej więcej porówno pomiędzy Widzew i ŁKS, czy może nas nie ma w tej Łodzi
No jak to ku*** w końcu jest? Całe życie myślałem, że mieszkam w tej Łodzi, że się tu urodziłem i z dowodu też mi tak wynika 
Waszym tokiem rozumowania, to istna wieś

Weźcie się w końcu zdecydujcie czym jest ta wasza Rodowitość, bo co łeb, to inna definicja.
No i ustalcie w końcu między sobą ostateczną wersję do tego, czy Łódź jest podzielona mniej więcej porówno pomiędzy Widzew i ŁKS, czy może nas nie ma w tej Łodzi

-
- ban
Poziom twojej argumentacji = Ilość derbowych zwycięstw ŁKSu w ciągu ostatniego 10leciaFalls pisze:Jezuuu....ileż można?