Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Spy

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Spy » 27.08.2018, 21:00

Prawda jest taka ze nadejscie Modern Footbal nie jest wina nikogo - takie czasy i mozna tutaj elaborat napisac.
Cale popoludnia boisko, wieczory laweczka , fajeczki i piwko
A teraz Fb, netflix i kursy, szkolenia by byc w wieku 22-25 lat juz ku*** zajebiscie ustawionym korposzczurem.

Jak rozbiles kolano i podarles spodnie to jeszcze w******* od ojca a teraz tatusio jedzie z ryjem do trenera , nauczyciela ze dziecko jest narazone na niebezpieczenstwo.
I nie chodzi mi o to zeby ojciec dzieciom chodzil sie napierdalac bo kazdy wiek ma swoje przywileje i swoje obowiazki a takze odpowiedzialność za rodzine ale taka osoba j nie powinna pisac skarg i wypierdalac swojego oburzenia chuliganstwem tylko skwitowac to z usmiechem na twarzy i lezka wzruszenia ze wspomnien ;)

iparts.pl
1925

Post autor: 1925 » 27.08.2018, 21:05

Spy pisze:
27.08.2018, 21:00
Prawda jest taka ze nadejscie Modern Footbal nie jest wina nikogo - takie czasy i mozna tutaj elaborat napisac.
Cale popoludnia boisko, wieczory laweczka , fajeczki i piwko
A teraz Fb, netflix i kursy, szkolenia by byc w wieku 22-25 lat juz ku*** zajebiscie ustawionym korposzczurem.

Jak rozbiles kolano i podarles spodnie to jeszcze w******* od ojca a teraz tatusio jedzie z ryjem do trenera , nauczyciela ze dziecko jest narazone na niebezpieczenstwo.
I nie chodzi mi o to zeby ojciec dzieciom chodzil sie napierdalac bo kazdy wiek ma swoje przywileje i swoje obowiazki a takze odpowiedzialność za rodzine ale taka osoba j nie powinna pisac skarg i wypierdalac swojego oburzenia chuliganstwem tylko skwitowac to z usmiechem na twarzy i lezka wzruszenia ze wspomnien ;)
Dobrze prawi! Dać mu wódki !
:arrow:

konmetkol

Post autor: konmetkol » 27.08.2018, 21:28

C1365O pisze:
27.08.2018, 20:57
Gdzie Ci mówi? W internecie? W jakim Ty świecie chłopaku żyjesz?
Pracuje z takimi Cipami że jarają się Karnetami akcjami w stylu pomnik lutka i masowe wyjazdy, a jak mu ku*** przepadnie Kasa za kilka meczy z karnetu to już źli kibole a nie jest on przypadkiem pojedyńczym u mnie w robocie. I myślę że nie jest to pojedynczy przypadek

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 27.08.2018, 21:36

konmetkol pisze:
27.08.2018, 20:34
Zreszta nie o to mi chodziło kto chciał a kto nie chciał mówię o samym patencie z brama.a teraz trochę słabo się czyta waszych Janków że bez sensu że kara będzie.Parę lat temu nie do pomyślenia żeby Janek z Wąsem mógł mówić cokolwiek że akcja niepotrzebna czy potrzebna. Ale niestety sam przyznasz Modern Widzew nadciąga,sami jesteście temu po trochu winni. I NIE mam tu na celu bez sensu się przypierdalać że akurat u was Buntują się Gary jebane bo na L jest tak samo że jak Żyleta coś wojuje Vipy gwiżdza i flugaja na nich.
Czytajcie że zrozumieniem ok nie chodziło mi że się wyjebali na tą murawę i przeszli tylko że sobie głupio przypał zrobili mogli to zrobić z głową i nie było by teraz tak głośno

WM'87

Post autor: WM'87 » 27.08.2018, 23:39

konmetkol pisze:
27.08.2018, 21:28
C1365O pisze:
Pracuje z takimi Cipami że jarają się Karnetami akcjami w stylu pomnik lutka i masowe wyjazdy, a jak mu ku*** przepadnie Kasa za kilka meczy z karnetu to już źli kibole a nie jest on przypadkiem pojedyńczym u mnie w robocie. I myślę że nie jest to pojedynczy przypadek
Tak cie rodzice nauczyli szacunku do zmarlych? Moglbys mi napisac jak nazywasz zalozycieli swojego klubu?

Jesli mnie pamiec nie myli to tylko raz na nowym stadionie mielismy zamknieta D za race, a ty piszesz o kilku meczach. Pomijajac fakt ze osoby ktore kupuja karnet na D (w tym ja) biora pod uwage ze trybuna moze byc zamknieta. Twoja historia o tych "cipach" jest wiec malo wiarygodna.
Ja to widze tak. Masz ch*jowa robote bo muszisz pracowac z widzewiakami ktorzy jaraja sie tym co dzieje sie na Widzewie a ty zeby sie dowartosciowac nazywasz ich cipami bo sam nie masz czym sie chwalic albo w ogole siedzisz cicho i sie nie wychylasz.

Jesli juz wspomniales o masowych wyjazdach to dostalismy 1500 biletow na mecz z Elana a tych juz brakuje i wyslane zostalo zapytanie o kolejne 500 :) Niestety stadion Elany moze pomiescic tylko ponad 4 tys

Pique

Post autor: Pique » 28.08.2018, 02:28

C1365O pisze:
27.08.2018, 20:10
konmetkol pisze:
27.08.2018, 20:00
Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
A tak swoją drogą Mnie osobiście podobał się wasz patent jak wpierdalaliście się od tyłu na sektory gości podnosząc bramę :-], chyba ostatni raz atakowaliście nas na ostatnich derbach bez skutku. Ale ktoś inny się zdziwł bodajże Górnik Z?
Bez spiny
Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.
Zagłębie Sosnowiec ;) z Gieksą kojarzy mi się wyłamanie górnej furtki (1 z 2).

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 28.08.2018, 07:50

Pique pisze:
28.08.2018, 02:28
C1365O pisze:
konmetkol pisze:
Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
A tak swoją drogą Mnie osobiście podobał się wasz patent jak wpierdalaliście się od tyłu na sektory gości podnosząc bramę :-], chyba ostatni raz atakowaliście nas na ostatnich derbach bez skutku. Ale ktoś inny się zdziwł bodajże Górnik Z?
Bez spiny
Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.
Z GKS napewno bo doszło do krótkiego starcia ciekawie mogłoby jakby WKS wypuścili 2005 bodajże co walki trwały za trybuna c z policją żeby dostać się do nich do pociągu wtedy lekki szok tyle ludzi od nas chętnych fajne czasy jeszcze nie pamiętam kto ale komuś też flagę od tyłu wyjebalusmy z Lechia Gdańsk też było blisko fajnej Avanti to było coś wlasnie

C1365O

Post autor: C1365O » 28.08.2018, 10:19

Pique pisze:
28.08.2018, 02:28
C1365O pisze:
konmetkol pisze:
Bez spiny
Z Zagłębiem akurat nie pamiętam:)
Z GKS gdy Ruch wchodzi przez boczne boisko poszła brama na dole za sektorem C i ludzie podlecieli pod samą klatkę. Wtedy ochrona dostała ostry w*******, po wszystkim ledwo slaniajac sie na nogach.
[link]
Podczas meczu ze Śląskiem,gdy poszło info , że Śląsk będą zawracać ludzie wysypali się na boczne boisko, pod ogrodzenie przy nasypie kolejowym gdzie stał spec Śląska. Wtedy WKS miał problem z wyjściem przez policję która ich blokowala, aby nikt nie wyszedl z pociagu by spec mogl zawrocic. Bodajże to było pierwsze spotkanie na Piłsudskiego od Rolika.
A co do Lechii to CHWM zauwazyli, że pierwsza brama od klatki w strone C jest otwarta i próbowali się wydostać. Z C po chwili z gory i z dołu poszly furtki i wysypala się niezła szajka.
[link]
A flagę, czy jej kawałek ktoś drapnal od tyłu Odrze Wodzisław.
;)

dumaihonor

Post autor: dumaihonor » 28.08.2018, 10:53

W meczu z GKSem mogło być weselej, niestety sekator do przecięcia płotu się stracił w czasie wjazdu z bramą i spięcia z ochroną. W tym czasie część płotu to była giętka siatka.

Terroor

Post autor: Terroor » 28.08.2018, 11:52

"W Grodzisku Wlkp. wraz z Lechem zameldowaliśmy się w 320 osób. Z powodu zamieszania przedwyjazdowego i braku zapisów, trudno o dokładniejszą naszą liczbę. Mniej więcej to było 200 osób, zaś reszta to „Pyrusy”. Naszym poznańskim Braciom oczywiście dziękujemy za wsparcie nas na tym wyjeździe. "

konmetkol

Post autor: konmetkol » 28.08.2018, 16:36

WM'87 pisze:
27.08.2018, 23:39
konmetkol pisze:
27.08.2018, 21:28
C1365O pisze:
Tak cie rodzice nauczyli szacunku do zmarlych? Moglbys mi napisac jak nazywasz zalozycieli swojego klubu?

Jesli mnie pamiec nie myli to tylko raz na nowym stadionie mielismy zamknieta D za race, a ty piszesz o kilku meczach. Pomijajac fakt ze osoby ktore kupuja karnet na D (w tym ja) biora pod uwage ze trybuna moze byc zamknieta. Twoja historia o tych "cipach" jest wiec malo wiarygodna.
Ja to widze tak. Masz ch*jowa robote bo muszisz pracowac z widzewiakami ktorzy jaraja sie tym co dzieje sie na Widzewie a ty zeby sie dowartosciowac nazywasz ich cipami bo sam nie masz czym sie chwalic albo w ogole siedzisz cicho i sie nie wychylasz.

Jesli juz wspomniales o masowych wyjazdach to dostalismy 1500 biletow na mecz z Elana a tych juz brakuje i wyslane zostalo zapytanie o kolejne 500 :) Niestety stadion Elany moze pomiescic tylko ponad 4 tys
Człowieku szacunek UBeckiej Kurwie?? Mówisz że dla ciebie Lutek jest bohateram to gratuluję jeszcze pewnie krzyczysz precz z komuna i raz sierpem i łotem. Co do Pracy każdy w niej wie że jestem z Białej Części Łodzi. Widocznie ty gonisz szlugi na bazarku w koluszkach że masz tylko Widzewskich kolezkow. W Łodzi jest to Nie możliwe żeby Nie mieć kogoś po przeciwnej stronie barykady. Ale do ty możesz wiedzieć podmiejski fanatyku UBeckiego Lutka.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 28.08.2018, 21:12

Człowieku szacunek UBeckiej Kurwie?? Mówisz że dla ciebie Lutek jest bohateram to gratuluję jeszcze pewnie krzyczysz precz z komuna i raz sierpem i łotem. Co do Pracy każdy w niej wie że jestem z Białej Części Łodzi. Widocznie ty gonisz szlugi na bazarku w koluszkach że masz tylko Widzewskich kolezkow. W Łodzi jest to Nie możliwe żeby Nie mieć kogoś po przeciwnej stronie barykady. Ale do ty możesz wiedzieć podmiejski fanatyku UBeckiego Lutka.
Wiesz w przypadku Sobolewskiego ,nic nie jest takie oczywiste, czytałeś coś w ogóle na jego temat??? czy tylko to co ci wasi historycy nabazgrali? U nas łatwo się depcze ludzi, może dla tego, mało kto nas w Europie szanuje, bo nie szanujemy się sami, łatka jeb i do wora. Odbijając, wy się zdaje się mianowaliście jakimiś obrońcami czy jakoś tak, piękne flagi,grafiki i ten tego , a z ciapakami i żydami balujecie, a i ta wasza retoryka wsi i małomiasteczkowości, myślisz kołku że kogoś to rusza, dziwie się tylko tym co do was na tą przewietrzoną wiatę przyjeżdżają, z małych miast, ale to już ich problem skoro się nie ma w sobie ni krzty honoru, a no i jeszcze ten słynny rodowity z Chechła, kompleksiarze.
https://t.me/pump_upp

raadek

Post autor: raadek » 28.08.2018, 22:12

WidzewskaCharyzma pisze:
28.08.2018, 21:12
Wiesz w przypadku Sobolewskiego ,nic nie jest takie oczywiste, czytałeś coś w ogóle na jego temat??? czy tylko to co ci wasi historycy nabazgrali? U nas łatwo się depcze ludzi, może dla tego, mało kto nas w Europie szanuje, bo nie szanujemy się sami, łatka jeb i do wora. Odbijając, wy się zdaje się mianowaliście jakimiś obrońcami czy jakoś tak, piękne flagi,grafiki i ten tego , a z ciapakami i żydami balujecie, a i ta wasza retoryka wsi i małomiasteczkowości, myślisz kołku że kogoś to rusza, dziwie się tylko tym co do was na tą przewietrzoną wiatę przyjeżdżają, z małych miast, ale to już ich problem skoro się nie ma w sobie ni krzty honoru, a no i jeszcze ten słynny rodowity z Chechła, kompleksiarze.
Oj charyzma dzieciatko ten ,,rodowity z Chechla" to po nie jednym czerwonym ryju poskakal tylko co ty mozesz wiedziec jak w tamtych czasach na stojaco pod szafe wchodziles...
Pique pisze:
27.08.2018, 19:22
esgrts1 pisze:
27.08.2018, 18:18
ogólnie zawsze byliśmy gotowi na coś i przeważnie stało się przy klatce na c przy lepszych rywalach
Na C przy klatce przeważnie stali młodzi hools (YH02), starzy (DHW) zajmowali standardowe swoje miejsce w rogu Zegara.
:) piqe stal na C natomiast hwl/mms standardowo w rogu zegara :)
ŁKS ŁÓDŹ

Weteran1946

Post autor: Weteran1946 » 28.08.2018, 22:53

Charyzma o honorze hehe , jak wy stoicie razem z nozownikami i 60tkami to jest git i honorowe

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 28.08.2018, 23:08

Weteran1946 pisze:
28.08.2018, 22:53
Charyzma o honorze hehe , jak wy stoicie razem z nozownikami i 60tkami to jest git i honorowe
Odezwał się ten którzy nie stoją z nozownikami kapusiami

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 29.08.2018, 10:19

Ja pamiętam że świetny był patent na zdobywanie flag gości gdy tylko rozwiesili flagę na tylnej siatce aktora pamiętam chyba o 2 lub 3 razach na pewno Odra Wodzisław straciła tak flagę i chyba Sosnowiec ale nie jestem pewien

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 29.08.2018, 10:20

Tak jakby wyszedłeś na głupka,jak jeszcze w nogach spałeś to twoja starszyzna ,z tymi nożownikami latała wieki temu, a teraz historia zatacza koło,do tej mieszanki doszły ciapciole i żydzi i prawilniaki którzy zaprzedali podstawowe kibolskie ideały na rzecz jednego małego klubu Wronek, z 60tkami to jest tak że w każdej ekipie się znajdzie frajer, ważne żeby od takich osobników odbić i eliminować z życia kibicowskiego, nie wszystkim się to udaje nie?

P.S Ja nie wiem komu rodowity z Chechła skakał i gdzie, chodzi o korelacje między waszą "rodowitością", a jego pochodzeniem. Całe te wasze ładne hasełka i prawnilniackie ideały, w tym roku wyszły czarno na białym, jakimi jesteście kłamczuszkami pod publiczkę.

Karkuhu

Post autor: Karkuhu » 29.08.2018, 10:52

WidzewskaPizda nie Charyzma.

Kołek nie jest żadnym Chuliganem żeby pisać o rodowitym z Chechła że komuś po głowie skakał,to bajeczka jest Fanatykiem nie chuliganem bliżej mu do ultraski niż do chuliganki.Nazwa Rodowici Łodzianie była już dawno przewijana i tłumaczona ale wam to można mówić ja do ściany.Sami wiecie dlaczego nazywa was pół Polski Wieśniakami wystarczy spojrzeć na nr. rejestracyjne pod marketami jak jest mecz może 1/4 jest z Łodzi reszta Wiochy pokroju Pęczniewy EZD,EZG,ETM, ESI i innego pokroju TKN. Był czas że wioski miały więcej do powiedzenia niż "miastowi z widzewa" Wszędzie wychodzi wasze buractwo wieśniactwo i konfidenctwo. Nie ma w województwie ekipy której byście nie podpierdolili nie podpierdalili czy donosów nie pisali.Nawet teraz jak ŁKS ma mieć dobudową reszte stadionu już musicie napierdalać Konfidenckie listy do urzędu miasta. Co będzie następne jak ktoś wygra przetarg zastraszanie wykonawcy.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 29.08.2018, 12:00

Karkuhu pisze:
29.08.2018, 10:52
WidzewskaPizda nie Charyzma.

Kołek nie jest żadnym Chuliganem żeby pisać o rodowitym z Chechła że komuś po głowie skakał,to bajeczka jest Fanatykiem nie chuliganem bliżej mu do ultraski niż do chuliganki.Nazwa Rodowici Łodzianie była już dawno przewijana i tłumaczona ale wam to można mówić ja do ściany.Sami wiecie dlaczego nazywa was pół Polski Wieśniakami wystarczy spojrzeć na nr. rejestracyjne pod marketami jak jest mecz może 1/4 jest z Łodzi reszta Wiochy pokroju Pęczniewy EZD,EZG,ETM, ESI i innego pokroju TKN. Był czas że wioski miały więcej do powiedzenia niż "miastowi z widzewa" Wszędzie wychodzi wasze buractwo wieśniactwo i konfidenctwo. Nie ma w województwie ekipy której byście nie podpierdolili nie podpierdalili czy donosów nie pisali.Nawet teraz jak ŁKS ma mieć dobudową reszte stadionu już musicie napierdalać Konfidenckie listy do urzędu miasta. Co będzie następne jak ktoś wygra przetarg zastraszanie wykonawcy.
Odezwał się gdzie swego czasu cześć bandy stanowił kanzas i okolice😂😂😂rodowici w c*** a co do konfidentctwa to ty i twoja banda konfitur nie powinna zabierać głosu. Dobudowanie trybun u was ok proszę ale taka sama kasę my poprosimy a nie wam dają mięso a nam kości i to właśnie te wasze buractwo i kłamstwa wychodzi ostatnio jak tam W******** flagę Defendersi Europy znowu powinniście ta flagę wywiesic w kebab house 😂😂😂😂

Weteran1946

Post autor: Weteran1946 » 29.08.2018, 13:10

To jak nazwiesz bandę waszej zgody ? TOP ROZJEBUSY ? 60 slalala

konmetkol

Post autor: konmetkol » 29.08.2018, 13:59

A kto wam kazał godzić się na bubel jaki wam Hanka zafundował. Prezes frendzel tak się cieszył jaki on piękny ?? Dopiero go na Top super Stadiony Świata zglaszaliscie jako najwspanialszy najlepszy najcudowbiejszy i najwchujprzezajebisty. Teraz zły Serce Jerozolimy Wam się Nie podoba już trzeba zmieniać natychmiast?? Czego jedna z drugą hipokrytko nie protestowaliscie jak przyklepali plany waszej budowy? Teraz za mały no popatrz ty popatrz,a gdzie było te 16 tysięcy karneciarzy na starym stadionie!?? Na Legie śmiało czy na Koronę?? Bo jak widać najwięcej nowych waszych placków z tamtych rejonów śmiga.

WM'87

Post autor: WM'87 » 29.08.2018, 14:21

konmetkol pisze:
29.08.2018, 13:59
A kto wam kazał godzić się na bubel jaki wam Hanka zafundował. Prezes frendzel tak się cieszył jaki on piękny ?? Dopiero go na Top super Stadiony Świata zglaszaliscie jako najwspanialszy najlepszy najcudowbiejszy i najwchujprzezajebisty. Teraz zły Serce Jerozolimy Wam się Nie podoba już trzeba zmieniać natychmiast?? Czego jedna z drugą hipokrytko nie protestowaliscie jak przyklepali plany waszej budowy? Teraz za mały no popatrz ty popatrz,a gdzie było te 16 tysięcy karneciarzy na starym stadionie!?? Na Legie śmiało czy na Koronę?? Bo jak widać najwięcej nowych waszych placków z tamtych rejonów śmiga.
Szydzisz z czegos co za chwile bedziesz mial u siebie placku.
Zamilcz juz

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 29.08.2018, 14:37

konmetkol pisze:
29.08.2018, 13:59
Zrozumcie wkoncu nie chodzi nam o stadion a kasę jaka wy a jaka my dostajemy stadion jest ok choć mały powinien być na 22tys przynajmniej ale jak dla mnie ok pozatym wy nie zapełnić swojego nie oszukujmy się zawsze odstawaliscie z frekwencja no ale jak Hanka zostanie na stanowisku to będą darmowe bilety wszędzie byle tylko zapełnić kurnik

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 29.08.2018, 14:56

Ty głubcze z rejonów Wawy i Kielc najwięcej na Widzew teraz śmiga , czy ty czytasz co piszesz , co ma Widzew do zaoferowania więcej niż w/w kluby? Że masowo walą oni do nas drzwiami i oknami? Na parkingach same obce rejestracje , a nie przyszło ci do tego móżdżku pozbawionego szyszynki , że Łodzianie przyjeżdżają na stadion komunikacją miejską? To że się kitrasz i przebierasz w samochodzie na parkingu pod stadionem to już twój problem. Przerasta was to co się dzieje na Widzewie, i w większość z was ma poczucie zmarnowanej szansy, i ja to nawet rozumiem. Nie zmienia to faktu że każdy kto przyjeżdża na Widzew, jest pod wrażeniem atmosfery, tworzą ją i fanatycy i "piknicy" dzieci, dziadkowie, Łodzianie jak i ludzie z całej Polski, widzewiak to widzewiak. A i zapytaj swych przyjaciół z Wronek , ile to mają fan clubów i kto do nich przyjeżdża . Taka jest już kolej rzeczy że kluby z historią budzące emocje skupiają wokół siebie rzeszę oddanych ludzi, czego przez tyle lat nie może zrozumieć , nie chce, kibic smutnego bez emocji osiedlowego klubu z Karolewa.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 29.08.2018, 16:51

Tylko Wisła w przeciwieństwie do cracovi nie używa sprzętu poza Krakowem od taka różnica co do konfidentow na Elanie walczyli walczyli i wyjebali a na ŁKS ile walczyli z sz.. I r... pewnie z dzień 😀a co do konfliktu w DHW to masz słabe info i tyle sprawa nie była związana z grupą i żadnego konfliktu nie ma a teraz idź pisać bajki gdzie indziej

Weteran1946

Post autor: Weteran1946 » 29.08.2018, 17:25

w każdej ekipie sie rozpierdalaja piszesz tak ? Ale u waszej zgody to juz norma "60 sialala"

Fjk

Post autor: Fjk » 29.08.2018, 19:23

jak to wisła nie uzywa sprzetu poza krakowem a jak waszych chuliganow u siebie w krk cieli to czego uzywali zreszta z kim tu rozmawiac :)

ban82

Post autor: ban82 » 29.08.2018, 19:37

esgrts1 pisze:
29.08.2018, 16:51
Tylko Wisła w przeciwieństwie do cracovi nie używa sprzętu poza Krakowem od taka różnica
Ty naprawde wierzysz w to co piszesz??

konmetkol

Post autor: konmetkol » 29.08.2018, 19:47

esgrts1 pisze:
Tylko Wisła w przeciwieństwie do cracovi nie używa sprzętu poza Krakowem od taka różnica co do konfidentow na Elanie walczyli walczyli i wyjebali a na ŁKS ile walczyli z sz.. I r... pewnie z dzień 😀a co do konfliktu w DHW to masz słabe info i tyle sprawa nie była związana z grupą i żadnego konfliktu nie ma a teraz idź pisać bajki gdzie indziej
A Mari Z Arki we Wrocławiu to też zginął pewnie z Rąk Craxy nie?? Za młody jesteś żeby wiedzieć o takich przypadkach. Ehh

MACHINES

Post autor: MACHINES » 29.08.2018, 21:14

WidzewskaCharyzma pisze:
29.08.2018, 14:56
Ty głubcze z rejonów Wawy i Kielc najwięcej na Widzew teraz śmiga , czy ty czytasz co piszesz , co ma Widzew do zaoferowania więcej niż w/w kluby? Że masowo walą oni do nas drzwiami i oknami? Na parkingach same obce rejestracje , a nie przyszło ci do tego móżdżku pozbawionego szyszynki , że Łodzianie przyjeżdżają na stadion komunikacją miejską? To że się kitrasz i przebierasz w samochodzie na parkingu pod stadionem to już twój problem. Przerasta was to co się dzieje na Widzewie, i w większość z was ma poczucie zmarnowanej szansy, i ja to nawet rozumiem. Nie zmienia to faktu że każdy kto przyjeżdża na Widzew, jest pod wrażeniem atmosfery, tworzą ją i fanatycy i "piknicy" dzieci, dziadkowie, Łodzianie jak i ludzie z całej Polski, widzewiak to widzewiak. A i zapytaj swych przyjaciół z Wronek , ile to mają fan clubów i kto do nich przyjeżdża . Taka jest już kolej rzeczy że kluby z historią budzące emocje skupiają wokół siebie rzeszę oddanych ludzi, czego przez tyle lat nie może zrozumieć , nie chce, kibic smutnego bez emocji osiedlowego klubu z Karolewa.
Dobra dobra pół Polski nas nienawidzi drugie pół to my to każdy zna. Wypominacie Nam Kanzas Piotrków Aleks czy Włocławek a całe woj. łódzkie bez tych miast (choć tam też) i nie tylko to wy. Nawet na najmniejszej wiosce jest Widzew. Podejdziesz do gościa na wiosce i się zapytasz komu kibicuje to odpowie Widzew, choć możliwe, że nigdy na Widzewie nie był a pamięta meczę w LM. Dobrze o tym wiecie. Dla nas gość z fc ma szacunek, że po prostu w tym trudnym dla nas terenie jest i tyle. Lech nie ma drugiej siły w mieście i jest sam w woj., więc głupie porównanie.
Mam pytanie do Widzewiaków apropo przerastania. Czy boicie się w przyszłości konfliktu z tymi piknikami dziadkami, tą spokojną publiką? Chodzi was na mecze 16tys z czego pewnie 1/3 to "fanatics". Wiem, że po ostatnim meczu piknikom nie podobały się podchody pod sektor dla przyjezdnych. Nie boicie się tego co było z Cackiem? Tego, że pikniki was zjedzą?

gringocwel

Post autor: gringocwel » 29.08.2018, 22:10

MACHINES pisze:
29.08.2018, 21:14
WidzewskaCharyzma pisze:
29.08.2018, 14:56
Dobra dobra pół Polski nas nienawidzi drugie pół to my to każdy zna. Wypominacie Nam Kanzas Piotrków Aleks czy Włocławek a całe woj. łódzkie bez tych miast (choć tam też) i nie tylko to wy. Nawet na najmniejszej wiosce jest Widzew. Podejdziesz do gościa na wiosce i się zapytasz komu kibicuje to odpowie Widzew, choć możliwe, że nigdy na Widzewie nie był a pamięta meczę w LM. Dobrze o tym wiecie. Dla nas gość z fc ma szacunek, że po prostu w tym trudnym dla nas terenie jest i tyle. Lech nie ma drugiej siły w mieście i jest sam w woj., więc głupie porównanie.
Mam pytanie do Widzewiaków apropo przerastania. Czy boicie się w przyszłości konfliktu z tymi piknikami dziadkami, tą spokojną publiką? Chodzi was na mecze 16tys z czego pewnie 1/3 to "fanatics". Wiem, że po ostatnim meczu piknikom nie podobały się podchody pod sektor dla przyjezdnych. Nie boicie się tego co było z Cackiem? Tego, że pikniki was zjedzą?
Ta wizja nie daje nam spac po nocach... zadowolona ? :)

konmetkol

Post autor: konmetkol » 29.08.2018, 22:42

konmetkol pisze:
29.08.2018, 19:47
esgrts1 pisze:
A Mari Z Arki we Wrocławiu to też zginął pewnie z Rąk Craxy nie?? Za młody jesteś żeby wiedzieć o takich przypadkach. Ehh

Hmiel

Post autor: Hmiel » 30.08.2018, 00:33

Akurat MACHINES ma racje bo konflikt na RTS pomiedzy fanatykami a piknikami to kwestia czasu.Za oprawy zamkna ze 2 trybuny albo stadion i pikniki sie wkurwia w h**.Wkurwi sie tez klub i skoncza sie przelewki,dojdzie do protestu na lini klub-fanatycy co spotenguje jeszcze bardziej wkurwienie piknikow i kolo sie zamyka.I tutaj nie wierze zeby publika na RTS podporzadkowala sie w razie konfliktu,oni to beda mieli w d**** i beda przychodzic na mecze bo przeciez maja karnety.Zegar zrobi protest a i tak bedzie z 8-10 kola na kazdym spotkaniu.Tak jak to widze a musze przyznac ze Polskie realia znam bardzo dobrze.Widzewowi i tak zycze jak najlepiej zeby sie jak najszybciej pojawili w najwyzszej klasie rozgrywkowej,i LKSowi tego samego.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 30.08.2018, 09:59

Tak ku.wa boimy się konfliktu i normalnie zaraz stowarzyszenie wystosuje oficjalne pismo do Januszy i Grażyn że to się więcej nie powtórzy.
Jeśli mają zamknąć jakieś trybuny to tylko sektor D. I każdy kto tam jest a napewno większość liczy się z tym że jeśli bedzie piro to będzie też kara. Jeśli ktoś myśli że gniew pikników coś zmieni to ku*** chyba się z chu..m ne łby pozmieniał.

Co do rozjebusow, to panowie z ŁKSy popytajcie Sz z Abramki jak to było jak za małolata stracił szalik i kto mu kazał wycofać zeznania? Tylko czy któryś z Was ma tyle lat żeby wiedzieć o co chodzi?

Każda ekipa ma coś za uszami a najlepsze jest to że Ci którzy tu szczekają i osądzają tak naprawde w d**** byli i gówno widzieli.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 30.08.2018, 11:56

ŁKS, któremu już brakuje miejsca na płocie na nowe flagi z motywem "PDW", wygarnia innym ekipom "rozjebusów"? Przecież u was to chleb powszedni :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

LksNaZawsze

Post autor: LksNaZawsze » 30.08.2018, 12:08

Zgierz pisze:
30.08.2018, 11:56
ŁKS, któremu już brakuje miejsca na płocie na nowe flagi z motywem "PDW", wygarnia innym ekipom "rozjebusów"? Przecież u was to chleb powszedni :)
Co jeden to lepszy, Ty bita prostytuto z jedrasem na czele. Jeśli nie masz pojęcia za co kto siedzi to sklej wary i zajmij wylacznie czytaniem forum.

Zgierz

Post autor: Zgierz » 30.08.2018, 12:16

Mit nieskazitelnej ełksy runął jak domek z kart.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

Weteran1946

Post autor: Weteran1946 » 30.08.2018, 13:22

Nieskazitelny krystaliczny zydzewiak to pisze hehhe

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 30.08.2018, 13:29

Weteran1946 pisze:
30.08.2018, 13:22
Nieskazitelny krystaliczny zydzewiak to pisze hehhe
Weź już stary odbij na swój temat tam a nie wpieprzasz się tutaj co do jednych i drugich wszyscy mają coś za uszami i tyle wyciąganie ciągle tego samego już jest nudne

Pique

Post autor: Pique » 30.08.2018, 15:07

Oprócz jędrasa nie potraficie wymienić kogokolwiek, a pierdolicie o konfiturach u nas. Samo wasze chuligańskie terror Śródmieście ma więcej konfitur :)

ODPOWIEDZ