Na C przy klatce przeważnie stali młodzi hools (YH02), starzy (DHW) zajmowali standardowe swoje miejsce w rogu Zegara.esgrts1 pisze: 27.08.2018, 18:18 ogólnie zawsze byliśmy gotowi na coś i przeważnie stało się przy klatce na c przy lepszych rywalach
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A nie zawsze kolego nie zawsze do tego jeszcze Zgierz na c był
Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
A tak swoją drogą Mnie osobiście podobał się wasz patent jak wpierdalaliście się od tyłu na sektory gości podnosząc bramę :-], chyba ostatni raz atakowaliście nas na ostatnich derbach bez skutku. Ale ktoś inny się zdziwł bodajże Górnik Z?
Bez spiny
A tak swoją drogą Mnie osobiście podobał się wasz patent jak wpierdalaliście się od tyłu na sektory gości podnosząc bramę :-], chyba ostatni raz atakowaliście nas na ostatnich derbach bez skutku. Ale ktoś inny się zdziwł bodajże Górnik Z?
Bez spiny
Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.konmetkol pisze: 27.08.2018, 20:00 Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
Bez spiny
Przepraszam ale jakoś nie przypominam sobie żeby skutek był taki jak mówisz. Ja mówię o tych derbach co na Sępiej wam się azymuty p******* i zamiast na nas biegliscie w przeciwnym kierunku. Protest był wcześniej
Ja mówię o derbach gdzie atak był na klatkę od tyłu sektora, podobny atak byl na meczu z Gieksa.
Gdzie Ci mówi? W internecie? W jakim Ty świecie chłopaku żyjesz?
Prawda jest taka ze nadejscie Modern Footbal nie jest wina nikogo - takie czasy i mozna tutaj elaborat napisac.
Cale popoludnia boisko, wieczory laweczka , fajeczki i piwko
A teraz Fb, netflix i kursy, szkolenia by byc w wieku 22-25 lat juz ku*** zajebiscie ustawionym korposzczurem.
Jak rozbiles kolano i podarles spodnie to jeszcze w******* od ojca a teraz tatusio jedzie z ryjem do trenera , nauczyciela ze dziecko jest narazone na niebezpieczenstwo.
I nie chodzi mi o to zeby ojciec dzieciom chodzil sie napierdalac bo kazdy wiek ma swoje przywileje i swoje obowiazki a takze odpowiedzialność za rodzine ale taka osoba j nie powinna pisac skarg i wypierdalac swojego oburzenia chuliganstwem tylko skwitowac to z usmiechem na twarzy i lezka wzruszenia ze wspomnien ;)
A teraz Fb, netflix i kursy, szkolenia by byc w wieku 22-25 lat juz ku*** zajebiscie ustawionym korposzczurem.
Jak rozbiles kolano i podarles spodnie to jeszcze w******* od ojca a teraz tatusio jedzie z ryjem do trenera , nauczyciela ze dziecko jest narazone na niebezpieczenstwo.
I nie chodzi mi o to zeby ojciec dzieciom chodzil sie napierdalac bo kazdy wiek ma swoje przywileje i swoje obowiazki a takze odpowiedzialność za rodzine ale taka osoba j nie powinna pisac skarg i wypierdalac swojego oburzenia chuliganstwem tylko skwitowac to z usmiechem na twarzy i lezka wzruszenia ze wspomnien ;)
Dobrze prawi! Dać mu wódki !Spy pisze: 27.08.2018, 21:00 Prawda jest taka ze nadejscie Modern Footbal nie jest wina nikogo - takie czasy i mozna tutaj elaborat napisac.
Zagłębie Sosnowiec ;) z Gieksą kojarzy mi się wyłamanie górnej furtki (1 z 2).C1365O pisze: 27.08.2018, 20:10Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.konmetkol pisze: 27.08.2018, 20:00 Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
Bez spiny
Z GKS napewno bo doszło do krótkiego starcia ciekawie mogłoby jakby WKS wypuścili 2005 bodajże co walki trwały za trybuna c z policją żeby dostać się do nich do pociągu wtedy lekki szok tyle ludzi od nas chętnych fajne czasy jeszcze nie pamiętam kto ale komuś też flagę od tyłu wyjebalusmy z Lechia Gdańsk też było blisko fajnej Avanti to było coś wlasniePique pisze: 28.08.2018, 02:28Zagłębie Sosnowiec ;) z Gieksą kojarzy mi się wyłamanie górnej furtki (1 z 2).C1365O pisze: 27.08.2018, 20:10Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.konmetkol pisze: 27.08.2018, 20:00 Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
Bez spiny
Z Zagłębiem akurat nie pamiętam:)Pique pisze: 28.08.2018, 02:28Zagłębie Sosnowiec ;) z Gieksą kojarzy mi się wyłamanie górnej furtki (1 z 2).C1365O pisze: 27.08.2018, 20:10Skutek był taki, że za bardzo chętnych od Was nie było. Wtedy chyba mieliście protest na te derby i skład w klatce był zwykły. Nie Górnik a Gieksa.konmetkol pisze: 27.08.2018, 20:00 Nie zapomnijcie dodać że za a, B, c i d stały odwody Z FC Pienista... Taki mały żart skoro już się tak gryziecie gdzie kto stał.
Bez spiny
Z GKS gdy Ruch wchodzi przez boczne boisko poszła brama na dole za sektorem C i ludzie podlecieli pod samą klatkę. Wtedy ochrona dostała ostry w*******, po wszystkim ledwo slaniajac sie na nogach.
https://youtu.be/XlF4iL0g1SI
Podczas meczu ze Śląskiem,gdy poszło info , że Śląsk będą zawracać ludzie wysypali się na boczne boisko, pod ogrodzenie przy nasypie kolejowym gdzie stał spec Śląska. Wtedy WKS miał problem z wyjściem przez policję która ich blokowala, aby nikt nie wyszedl z pociagu by spec mogl zawrocic. Bodajże to było pierwsze spotkanie na Piłsudskiego od Rolika.
A co do Lechii to CHWM zauwazyli, że pierwsza brama od klatki w strone C jest otwarta i próbowali się wydostać. Z C po chwili z gory i z dołu poszly furtki i wysypala się niezła szajka.
https://youtu.be/Qnz34pcH8qw
A flagę, czy jej kawałek ktoś drapnal od tyłu Odrze Wodzisław.
;)
-
dumaihonor
W meczu z GKSem mogło być weselej, niestety sekator do przecięcia płotu się stracił w czasie wjazdu z bramą i spięcia z ochroną. W tym czasie część płotu to była giętka siatka.
"W Grodzisku Wlkp. wraz z Lechem zameldowaliśmy się w 320 osób. Z powodu zamieszania przedwyjazdowego i braku zapisów, trudno o dokładniejszą naszą liczbę. Mniej więcej to było 200 osób, zaś reszta to „Pyrusy”. Naszym poznańskim Braciom oczywiście dziękujemy za wsparcie nas na tym wyjeździe. "
-
Weteran1946
Charyzma o honorze hehe , jak wy stoicie razem z nozownikami i 60tkami to jest git i honorowe
Odezwał się ten którzy nie stoją z nozownikami kapusiamiWeteran1946 pisze: 28.08.2018, 22:53 Charyzma o honorze hehe , jak wy stoicie razem z nozownikami i 60tkami to jest git i honorowe
-
zdeptany trawnik
Ja pamiętam że świetny był patent na zdobywanie flag gości gdy tylko rozwiesili flagę na tylnej siatce aktora pamiętam chyba o 2 lub 3 razach na pewno Odra Wodzisław straciła tak flagę i chyba Sosnowiec ale nie jestem pewien
jak to wisła nie uzywa sprzetu poza krakowem a jak waszych chuliganow u siebie w krk cieli to czego uzywali zreszta z kim tu rozmawiac :)
Ty naprawde wierzysz w to co piszesz??esgrts1 pisze: 29.08.2018, 16:51 Tylko Wisła w przeciwieństwie do cracovi nie używa sprzętu poza Krakowem od taka różnica
Akurat MACHINES ma racje bo konflikt na RTS pomiedzy fanatykami a piknikami to kwestia czasu.Za oprawy zamkna ze 2 trybuny albo stadion i pikniki sie wkurwia w h**.Wkurwi sie tez klub i skoncza sie przelewki,dojdzie do protestu na lini klub-fanatycy co spotenguje jeszcze bardziej wkurwienie piknikow i kolo sie zamyka.I tutaj nie wierze zeby publika na RTS podporzadkowala sie w razie konfliktu,oni to beda mieli w d**** i beda przychodzic na mecze bo przeciez maja karnety.Zegar zrobi protest a i tak bedzie z 8-10 kola na kazdym spotkaniu.Tak jak to widze a musze przyznac ze Polskie realia znam bardzo dobrze.Widzewowi i tak zycze jak najlepiej zeby sie jak najszybciej pojawili w najwyzszej klasie rozgrywkowej,i LKSowi tego samego.
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
Mit nieskazitelnej ełksy runął jak domek z kart.
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI
https://#.pl/zarzad-wi ... r/13454153
Hmm, może to pytanie o konflikt z januszami na Piłsudskiego nie było aż tak bezpodstawne? (Oczywiście mówię to z przymrużeniem oka). Czy zarząd RTS zamierza na poważnie wlepiać zakazy stadionowe czy tak gada pod publiczkę?
Hmm, może to pytanie o konflikt z januszami na Piłsudskiego nie było aż tak bezpodstawne? (Oczywiście mówię to z przymrużeniem oka). Czy zarząd RTS zamierza na poważnie wlepiać zakazy stadionowe czy tak gada pod publiczkę?
na pewno jeśli to tylko pod publiczke, to teraz kibole będą wypisywać po całym internecie że tak właśnie jest..
Jeżeli to rzeczywiście prawda, to szczerze mówiąc w złą stronę to idzie skoro przy pierwszej okazji klub wystawia zakazy bandzie.
Bardziej mi chodziło o to, że może już jakieś zakazy stadionowe wlepili.Harry12 pisze: 30.08.2018, 18:52 na pewno jeśli to tylko pod publiczke, to teraz kibole będą wypisywać po całym internecie że tak właśnie jest..
Kiedy Widzew szedl przez murawe?
I co laczy Widzew ze Stala Rzeszow ze byl okrzyk na meczu z Resovia?
A nie mowilem?W nocy pisalem ze kwestia czasu jest konflikt i juz info o karaniu ekipy przez klub.Widzew to nie Legia czy Lech gdzie budzet jest ogromny jak na Polskie realia i nie moga sobie pozwolic na strate hajsu i wizerunku jesli chca za pare lat zagrac w ekstraklasie.Teraz jesli ekipa zacznie protest to zegar bedzie pusty a pozostale trybuny wypelnione czy tam przynajmniej w polowie bo janusze napewno na to nie pujda.Oni chca ogladac Widzew ktory bedzie sie bil o awans i w glebokim powazaniu maja oprawy i protest kiboli.R/R138 pisze: 30.08.2018, 17:37 https://#/ar/13454153
Podtrzymam tu na duchu kazdego ktory zbladzil
Hej esgrts przemysl sobie na spokojnie, wez gleboki oddech siegnij pamiecia(albo wspomoz sie artykulami jezeli wiek nie pozwala) i powtorz to co napisales o Wisle :)
ku*** kabaret
ku*** kabaret
ŁKS ŁÓDŹ
Okrzyk byl tylko o tym ze Stal rzadzi w Rzeszowie. Bardziej bym to nazwal pstryczkiem w strone Resovii niz okrzykiem dla Stali. Nie jest tez tajemnica ze Widzew ze Stala ma dobre kontakty od dawna. Zgoda Stali z licznie obecna Elana na meczu jeszcze bardziej przybliza do tego by w koncu byl klepniety tak bardzo popularny ostatnio "uklad.czeko1 pisze: 30.08.2018, 19:45 Kiedy Widzew szedl przez murawe?
Co do innych postow to szkoda slow. Najpierwo konflikt w DHW a teraz konflik kibice-klub. Podobno jest tez konflik miedzy tym co kupuja kielbe z musztarda a tym co wola kechup. Pierwsze starcie na korzysc musztardy
Tak przy okazji Widzew za ostatni mecz u siebie dostal zakaz wyjazdowy do Torunia ;)
Klub nie ma nic do gadania biznes co loży kasę na klub tutaj się odezwałDK08 pisze: 30.08.2018, 18:54 Jeżeli to rzeczywiście prawda, to szczerze mówiąc w złą stronę to idzie skoro przy pierwszej okazji klub wystawia zakazy bandzie.
Esgrt
Biznes to znaczy kto?
I że niby co ze ekipa ma zakazy dostać bo się zwiną z klubu? A może jeszcze zegar ma nie intonowac pozdrowień dla wrogich ekip ?
Biznes to znaczy kto?
I że niby co ze ekipa ma zakazy dostać bo się zwiną z klubu? A może jeszcze zegar ma nie intonowac pozdrowień dla wrogich ekip ?
Sponsorzy i to ci więksi a czy mają dostać zakaz pewnie ze nie tylko jak pisałem klub za bardzo nie wie co zrobić co do pozdrowień nikt tu o tym nie pisze pewnie ze tak i race też zawsze tylko każdy wiedział jak to się skończy z tym chodzeniem po murawie to już nie lata 90 i tyleŁysy80 pisze: 31.08.2018, 17:48 Esgrt
Biznes to znaczy kto?
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
W dniu dzisiejszym ok. godz 12 zostaje oficjalnie przybita zgoda między Elaną a Widzewem.
:-) ja p******* ale hit i co teraz będziecie się częściej pozdrawiać czy co to zmienia jak i tak już się Lizaliście od dawna wspólne grafy na SB? Też mi hit news.
To jest właśnie hit, że w dzisiejszych czasach dla niektórych ekip nie ma różnicy między układem a zgodą. Przecież flagi Elany od dawna wiszą na Widzewie, i na odwrót, do tego pozdrawianie, wspólne akcje, i wspieranie się na meczach. Co teraz się zmieni? Skecz w c***.konmetkol pisze: 01.09.2018, 15:31 :-) ja p******* ale hit i co teraz będziecie się częściej pozdrawiać czy co to zmienia jak i tak już się Lizaliście od dawna wspólne grafy na SB? Też mi hit news.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Prosto z Polski
Zmieni to , ze dzisiaj ktos kogos juz oficjalnie wypierdoli w dupe ,chlopcy z Elany zalozyli zapewne obcisle koszulki, a z Widzewa nazelowali glowy.... A kogo beda bolec tylki to sie okaze jutro po imprezie zgodowej :)MW10 pisze: 01.09.2018, 15:38To jest właśnie hit, że w dzisiejszych czasach dla niektórych ekip nie ma różnicy między układem a zgodą. Przecież flagi Elany od dawna wiszą na Widzewie, i na odwrót, do tego pozdrawianie, wspólne akcje, i wspieranie się na meczach. Co teraz się zmieni? Skecz w c***.konmetkol pisze: 01.09.2018, 15:31 :-) ja p******* ale hit i co teraz będziecie się częściej pozdrawiać czy co to zmienia jak i tak już się Lizaliście od dawna wspólne grafy na SB? Też mi hit news.
Zróbcie sciepe lepiej na kratki dla dziecka Eweliny bo pewnie wkrótce pójdzie do przedszkola
-
NoMatterWhat
To flagowisko to byla zorganizowana akcja czy spontan?
Czemu nie macie podestu do prowadzenia dopingu?
Na jednym ze zdjec wydaje sie jakby prowadzacy doping stojac na plocie, stal jednoczesnie na fladze
Na jednym ze zdjec wydaje sie jakby prowadzacy doping stojac na plocie, stal jednoczesnie na fladze
Nic zorganizowanego, trochę flag na biju i banerów zostało wyklętych by sobie ktoś pomachal i potrzymal. Żadna oprawa,lecz ja też w tym sensu ni widziałem. Ponieważ na tym sektorze się nie opłaca się go montować, jak będzie cały stadion :D, to i będzie nowy młyn i podest.NoMatterWhat pisze: 01.09.2018, 23:47 To flagowisko to byla zorganizowana akcja czy spontan?
Pisz po polsku wieśniakugrubyw pisze: 01.09.2018, 17:57 Zróbcie sciepe lepiej na kratki dla dziecka Eweliny bo pewnie wkrótce pójdzie do przedszkola