Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
zdeptany trawnik

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: zdeptany trawnik » 18.04.2015, 19:22

Haha mama ? Synku jak ja zaczynalem chodzic na mecze to ty jeszcze w ojca jajach sie bujałes ewentualnie siedziales w piaskownicy

iparts.pl
Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 18.04.2015, 19:25

wid08 pisze:jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
No nie osmieszaj sie...Widzew jeździ na wyjazdy raz na pól roku???Przecież my co chwile mamy jakiś zakaz a mimo to gdzie sie da jeździmy i w ogólnym rozrachunku co sezon mamy duzo lepsze liczby wyjazdowe od was w tym także kibiców z Łódzkich osiedli?Na ta chwile mamy zakaz wyjazdowy i oczywiste jest że nie da rady jeździć na zakazach tak jak jeszcze pare lat temu ale co wy możecie wiedziec o jeźdzeniu na zakazach...to raz
Fan-cluby jeżdzą na mecze i reprezentują Widzew tak jak np.wczoraj z Ruchem w Kielcach...to dwa.
Czego wiecej oczekujesz od fan-clubów?Co takiego robia wasze fc. czego nie robią fan-cluby Widzewa?

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 18.04.2015, 19:26

N1908 pisze:
zdeptany trawnik pisze:
N1908 pisze:Ze Świnoujścia nadajesz?

A ty nie na maczu ? Pewnie z tel napierdalasz
Jest coś takiego jak internet w telefonie i przy piwku przed meczem można napisać. No to ze Swinoujścia z telefonu? Czy może mama nie puściła na mecz?
Chcesz tu wcisnac bajere ze siedzisz przy piwku przed meczem i czytasz kibice net ? Sam siebie okłamujesz ..ps nie nie jestem na wyjezdzie a ty byłes w Bialobrzegach daje lape ze nie

N1908

Post autor: N1908 » 18.04.2015, 20:02

Tak się składa,że byłem. Jak człowiek mieszka 10minut od stadionu to może walnąc piwo godzine przed meczem i poczytać Twoje posty. Koniec tematu.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 18.04.2015, 20:17

no to jak tam wypadły te wasze osiedlowe pochody?

N1908

Post autor: N1908 » 18.04.2015, 20:31

Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 18.04.2015, 20:49

mam nadzieje ze wrzucicie jakies fotki na potwierdzenie,szczególnie tego Śródmieścia bo cos mi sie zdaje że traci farmazonem...

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 19.04.2015, 00:08

N1908 pisze:Stare Polesie w liczbie większej niż pół Waszej Polski w Świnoujściu. Teofilów i Śródmieście też zdecydowanie na plus.
smiem twierdzic ze nas na zakazie wiecej pojechalo przez cala Polske niz was do Bialobrzegow czy innych miejscowosci o Swinoujsciu nie wspomne bo pewnie 50 os jesli by zakazu nie było

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 19.04.2015, 14:39

jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

DK08

Post autor: DK08 » 19.04.2015, 15:32

PanTuNieStał pisze:
jak jezdzicie na wyjazd raz na pół roku to konrket, a dwa wy dalej wciskacie tą scieme z aktywnymi fan clubami ? ciekawy jestem w czym sa aktywne oprócz wywieszenia prześcieradła z okazji dnia kobiet/dnia dziecka itp.bo chyba od 5-7 lat w interecie,albo na meczach w Łodzi jesienią :)
Cieszą mnie posty takich ja ty pato czy tam droga krajowa 08, sami sobie wystawiacie laurkę pisząc takie bzdury, ale co tam Łks naj..
Jesteśmy od wielu lat jedną z najlepiej jeżdżących ekip w tym kraju czy to ci się podoba czy nie, ale z drugiej strony nie ma nas w Łodzi nie mamy fan clubów to kto ku*** jeździ? Wejście sobie ustalcie jedną wersje bo albo nie ma nas w Łodzi i Widzew to same fan cluby, albo jesteśmy w Łodzi i nie mamy fan clubów ,tak się kindziorki zakręciliście że już chyba argumentów brak.
A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 19.04.2015, 17:06

A gdzie ty gamoniu widzisz żeby ktoś mówił że nie macie FC? Bo ja widzę tu jedynie rozmowę o tracenia/upadaniu FC. To że jeździcie dobrze nikt nie neguje, a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
Przeczytaj sobie jeszcze raz post swojego funfla po szalu, może uda ci się go jakoś logicznie zinterpretować inteligencie.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 19.04.2015, 18:29

Tu z innej beczki
[link]

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 19.04.2015, 18:53

DK08 pisze:
PanTuNieStał pisze:
No jak wyglada ta sytuacja,co sugerujesz?dawaj te fotki z tych pochodów bo np.mobilizacja Teofilowa to dla mnie kupa smiechu jedno z waszych najlepszych osiedli i ile tam osób było 30,40?

Widzew Dąbrowa

Post autor: Widzew Dąbrowa » 19.04.2015, 21:07

Przepraszam ale te posty łks-u czasami to dramat czy fc czy Łódź itd kibicowsko ja mieszkam od urodzenia w mieście Łodzi tzn.29 lat i od zawsze widzewskie serducho mam ale no ja wiem łks jest wszędzie tam gdzie ich niema bez odbioru

cobytu

Post autor: cobytu » 19.04.2015, 21:35

Widzew Dąbrowa pisze:Przepraszam ale te posty łks-u czasami to dramat czy fc czy Łódź itd kibicowsko ja mieszkam od urodzenia w mieście Łodzi tzn.29 lat i od zawsze widzewskie serducho mam ale no ja wiem łks jest wszędzie tam gdzie ich niema bez odbioru
Tyle masz lat ale o slowie szcunek to chyba jeszcze nie slyszales.To uwaga w kontekscie pisania nazwy klubu z malej litery.Wes to sobie gleboko do swojego widzewskiego serducha i nie lekcewaz rywala ktory nie raz i nie dwa sprowadzal was na ziemie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

mms

Post autor: mms » 19.04.2015, 21:56

DK08 pisze:a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
Ty to akurat gówno wiesz, co już ci udowodniłem na tym forum. Więc przestań zgrywać kumatego :)

DK08

Post autor: DK08 » 20.04.2015, 10:43

mms pisze:
DK08 pisze:a jak sytuacja wygląda w Łodzi wie każdy, i z jednej, i z drugiej strony miasta.
Ty to akurat gówno wiesz, co już ci udowodniłem na tym forum. Więc przestań zgrywać kumatego :)
Jedyne co udowodniłeś to że musiałeś nicki zmieniać z pomidorów i innych na mmsy bo cię koleżcy po szalu na ewidzewie wyszydzali. Ot cała twoja kumatość.

Marek21

Post autor: Marek21 » 20.04.2015, 11:50

ku***, Wy to jednak jesteście jacyś niedojebani. Napisałem o FC Widzewa, które osłabły lub przestały istnieć, jedyne czego oczekiwałem to napisanie przez konkretne osoby jak sytuacja tam wygląda czy cos sie tam jeszcze dzieje. Ale najkumatsi z kumatych w ŁKSu i Widzewa musieli oczywiscie sie ponapinac. Umowcie sie gdzies na miescie, dajcie sobie po ryju a nie tworzycie swoja rzeczywistosc na internecie

Jarcar

Post autor: Jarcar » 20.04.2015, 19:33

@mms
Ogarnij się w końcu. Wypowiadasz się w każdym temacie gdzie Widzew ma jakieś fc. Jak tutaj nie błyszczysz, to piszesz w temacie o Wielkopolsce, jak nie o Wielkopolsce, to ostatnio Grudziądz i Kwidzyn a i w śląskim temacie coś tam pisałeś.
Łódzki Klub Sportowy jedynym słusznym wyborem,
nigdy nie zejdę na złą stronę.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 20.04.2015, 21:44

Jarcar pisze:@mms
Ogarnij się w końcu. Wypowiadasz się w każdym temacie gdzie Widzew ma jakieś fc. Jak tutaj nie błyszczysz, to piszesz w temacie o Wielkopolsce, jak nie o Wielkopolsce, to ostatnio Grudziądz i Kwidzyn a i w śląskim temacie coś tam pisałeś.
To chyba logiczne jest że Widzewiak wypowiada się o FC Widzewa , widocznie ma na ten temat dużą wiedzę. Ty ogarnij swoich ziomków którzy w kwestii FC Widzewa maja tyle do powiedzenia a c**** wiedzą.
:twisted:

Banti

Post autor: Banti » 20.04.2015, 22:33

Widzewiak może się wypowiadać nawet o Burkina Faso, jeśli tam jest wasz rzeczywisty fan club. W Wielkopolsce takiego czegoś nigdy nie było, nie ma i nie będzie. Autopsja, a nie wirtualny pedał z jakiegoś Kutna czy Żyrardowa pierdoli o sile waszych wirtualnych fc w Wlkp. Nie odpisuj. Nie ten temat.
Polskie Wilno, Polski Lwów. j**** żmudzinów i banderowców.
Uwolnić Maćka!!

mms

Post autor: mms » 20.04.2015, 23:38

DK08 pisze:Jedyne co udowodniłeś to że musiałeś nicki zmieniać z pomidorów i innych na mmsy bo cię koleżcy po szalu na ewidzewie wyszydzali. Ot cała twoja kumatość.
Takie bajeczki to opowiadaj sobie w szkole :) Ja przynajmniej wiem co się w Łodzi dzieje, a na moje pytania o daną akcję nie wiedziałeś co masz powiedzieć. Taki jesteś kumacz nad kumacze :)

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 21.04.2015, 09:13

Co do sytuacji w Łodzi po obu stronach moda na kibicowanie osłabła na tyle, że światła w tunelu póki co nie widać. Klimat z przed ponad dekady czy nawet ostatnich 5 lat prędko nie wróci więc kogo chcecie oszukać. Piłka nożna w naszym mieście wymiera za to co raz więcej ludzi jara się skrą Bełchatów grającą w atlas arenie albo śmiga opierdolić giętą na orle i pooglądać co raz bardziej popularny żużel w który inwestują lokalni sponsorzy zamiast ładować złotówki w was czy nas

[link]

treść waszego transu mówi chyba sama za siebie o czym pisałem wcześniej no chyba, że znów ma jakieś ukryte dno a wcale nie ma mobilizować ludzi którzy obecnie mają wyjebke na łażenie na mecze nie mówiąc o robieniu czegoś więcej, jakichś akcji itd.

Co do porównywania liczb wyjazdowych z waszej wizyty w Białobrzegach a naszej w Świnoujściu to trochę nie halo bo wy macie wyjazdy na legalu a tym razem nie wykorzystujecie przyznanej puli choć odległośc kosmiczna nie była pogoda była kozacka i coś tam ci wasi grajkowie grają. Od nas pojechała wyselekcjonowana kapela w dodatku mieliśmy 150 biletów od Floty więc każdy pojechać nie mógł. I po co tu pierdolić o siłach fc itd. ku*** weźcie się wszyscy za robote napinacze z jednej i drugiej strony
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

tylerek

Post autor: tylerek » 21.04.2015, 22:10

Panowie, coś na rozluźnienie klimatu. Kanał spłeczno - polityczny ziomka, co ma dobre rozkminy, mówi jak jest i powinno być w tej naszej Polsce.

Nowy odcinek na temat kibiców: https://www.youtube.com/watch?v=Skmi8RFypGo

Są smaczki typowo łódzkie. Polecam przejrzeć cały kanał, bo jest naprawdę sensowny i treściwy światopoglądowo.

mms

Post autor: mms » 26.04.2015, 18:41

[link]

To o czym mowa wyżej, nie tylko u nas jest dołek kibicowski ;)

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 26.04.2015, 19:18

Wy macie jakiś dołek? Od kiedy?
Łódź Śródmieście pisze: w d**** byłes i gówno widzialeś...Widzew z Łksem ma w ciagu miesiąca mniejszych lub większych starć,solówek,osiedlowych akcji itp.tyle ile wy macie przez rok jak nie lepiej więc przestań sie osmieszać...Co do wyjazdów do Widzew zazwyczaj ma komplet i nie ma znaczenia aktualna liga itp,o zakazach nie wspominając,jak jest ze Sląskiem chyba kaźdy widzi...z reszta Widzew Śląsk upokorzył wielokrotnie i jakoś rewnzu sie nie doczekał.
Podobno wczoraj w Bycyznie tylu was było, że krowy przestały się cielić.

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 26.04.2015, 22:06

Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 26.04.2015, 23:02

Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 27.04.2015, 16:27

Łódź Śródmieście pisze:Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.
Odpowiem Ci - udzielam się, bo wasza propaganda sięga zenitu i czas usłyszeć kilka słów prawdy. Zmyślaj sobie dalej czy jestem psem czy mam kompleksy. akurat w zmyślonych historiach jak FC Wałcz itp. jesteście mistrzami. Twoje argumenty, że WfcG rządzi w Grudziądzu, bo chodzisz w koszulce RTSu i nikt Cię nie tyka. I pudło, bo jak dotąd żaden Twój czerwony kolega mnie nie przetargał. Kompromituj się dalej kompletami w Byczynie i pouczaniem Śląska jak ma jeździć (920 osób to dla Was mało).
zdeptany trawnik pisze:Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic
Wracaj na ławkę pod blok tumanie, bo p********* jakby ci stary gwint z d*** zerwał a w szkole starsi koledzy srali do tornistra.

mms

Post autor: mms » 27.04.2015, 19:52

Nie odpowiadajcie temu smarkowi, który spina poślady zza monitora i wali teksty typowo gimnazjalne. Przypucowałeś się że jesteś Grudziądza/Kwidzyna, więc tak jak mówiłem albo Gkm albo Rodło/Legia :)
I jeszcze jedno ponoć WfcG jeździ według ciebie tylko na Elanę, a tymczasem na 150 przyznanych biletów, delegacja WfcG obecna w Świnoujściu. A teraz twoja chwila, napnij się :)

gangolsena1908

Post autor: gangolsena1908 » 27.04.2015, 22:04

A moze wszystko wiedzący mms powiesz coś ciekawego na temat spierdalania waszych chuliganów z chojen pod komende?
ŚŻK 1922!

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 27.04.2015, 22:30

kolejny farmazon lub jak zwykle trafiliście jakiś dzieciaków a pierdolicie o chuliganach...

RTS 1910

Post autor: RTS 1910 » 27.04.2015, 22:34

podobnie do tuscotronica pisal kiedys legionista z grudziadza, nick chyba mial Gajowy, albo lesniczy. to on napewno:P

gangolsena1908

Post autor: gangolsena1908 » 27.04.2015, 23:22

Obrazek
ŚŻK 1922!

zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik » 28.04.2015, 00:19

tuskotronic pisze:
Łódź Śródmieście pisze:Odpowiedz mi w jakim celu udzielasz sie w temacie Widzewa,co cie boli,jakich krzywd doznałeś że tak sie spinasz wiecznie?Nie chcesz sie ujawnić,zastanawiam sie czemu...wstydzisz sie,nie kibicujesz żadnemu klubowi i swoje doświadczenia i wiedze czerpiesz z internetu?może jestes zakompleksionym i sfrustrowanym psem?Jedno wydaje mi sie pewne,musiałes zostać konkretnie przetyrany przez kogoś z Widzewa.nie wiem czy zdajesz sobie sprawe z tego że kompromitujesz sie.
Odpowiem Ci - udzielam się, bo wasza propaganda sięga zenitu i czas usłyszeć kilka słów prawdy. Zmyślaj sobie dalej czy jestem psem czy mam kompleksy. akurat w zmyślonych historiach jak FC Wałcz itp. jesteście mistrzami. Twoje argumenty, że WfcG rządzi w Grudziądzu, bo chodzisz w koszulce RTSu i nikt Cię nie tyka. I pudło, bo jak dotąd żaden Twój czerwony kolega mnie nie przetargał. Kompromituj się dalej kompletami w Byczynie i pouczaniem Śląska jak ma jeździć (920 osób to dla Was mało).
zdeptany trawnik pisze:Tuskotronic albo ci stary wchodził do wanny albo ja juz nie wiem bo masz ostro przypalony czajnik gdzie Widzew to i ty byle cos pierdolic
Wracaj na ławkę pod blok tumanie, bo p********* jakby ci stary gwint z d*** zerwał a w szkole starsi koledzy srali do tornistra.
tuskopedale tłumana to sobie zrob i wychowaj gilu j***** piszacy z jakies ku*** nory co mu sie wstyd przyznac komu kibicuje a gwint w d**** to chyba miales regularnie zrywany az dupsko cie piecze do tej pory . Jestes zwyklym kundlem co ujada z za monitora a w realu jestes zwykla gnida nic nie warta pospolitym gamoniem osiedlowym i tyle . Jak masz problem wal na priv to ci pokaze co jestes wart smarku !

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 28.04.2015, 10:07

gangolsena1908 pisze:Obrazek
i co to ma być?o czym ma swiadczyc to zdjęcie?

White1910Pride

Post autor: White1910Pride » 28.04.2015, 10:12

To ma świadczyć o tym, że jakiś łeb spod kaliskiego dworca wrzuca sobie oficjalnie zdjęcie z odkrytą twarzą (pomijając osobę na zdjęciu) na forum kibicowskie, żenada

co do tusca to szczaw który wstydzi się przyznać komu kibicuje i tłumaczy to na jakieś durne sposoby powinien być zwyczajnie ignorowany i nie wiem po co są z nim jakieś dyskusje :)
[link]

gangolsena1908

Post autor: gangolsena1908 » 28.04.2015, 12:03

Łódź Śródmieście pisze:
gangolsena1908 pisze:Obrazek
i co to ma być?o czym ma swiadczyc to zdjęcie?
jeden z tych waszych dzieciaków który ukrył się pod komendą (po prawej stronie masz komendę).
ŚŻK 1922!

DK08

Post autor: DK08 » 28.04.2015, 12:21

Niech lepiej zapyta gdzie reszta koleżków :)

Łódź Śródmieście

Post autor: Łódź Śródmieście » 28.04.2015, 12:46

haha twierdzisz że to zdjecie jest zrobione po rzekomej ucieczce przed wami?gościu przecież to sie kupy nie trzyma,nie jestem pewien ale wydaje mi sie że napis na koszulce"hooligan"jest wklejony do tego zdjecia.nie sposób tego co tu piszecie traktowac poważnie

ODPOWIEDZ