Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Widziałem, że powstał FC Piasta Tarnowskie Góry. Jest edycja vlepek i flaga w barwach narodowych. W jakich liczbach FC pojawia się na Okrzei? I czy FC ogranicza się tylko do miasta , albo podobnie jak FC Ruchu TG o cały rozległy powiat , miasteczka i wioski z Gminą Świerklaniec na czele?
-
Żaden fc Piasta w TG nie istnieje. Jest to ta sama sytuacja co Ruchu w Gliwicach. Ktoś tam jeździ wydali jakieś gadżety, ale o zorganizowanym fc nie ma mowySilesia 90 pisze: ↑dzisiaj, 13:19Widziałem, że powstał FC Piasta Tarnowskie Góry. Jest edycja vlepek i flaga w barwach narodowych. W jakich liczbach FC pojawia się na Okrzei? I czy FC ogranicza się tylko do miasta , albo podobnie jak FC Ruchu TG o cały rozległy powiat , miasteczka i wioski z Gminą Świerklaniec na czele?
-
A jak wygląda sytuacja na Tauzenie - okolice tzw kukurydz. Duże blokowisko - ktoś tam jakkolwiek działa ?
-
W TG to teraz uzbierałoby się z 8 fan clubów, bo generalnie miasto że względu na położenie cieszy się powodzeniem u kupujących mieszkania. Ktoś już chyba o tym wspominał.Silesia 90 pisze: ↑dzisiaj, 13:19Widziałem, że powstał FC Piasta Tarnowskie Góry. Jest edycja vlepek i flaga w barwach narodowych. W jakich liczbach FC pojawia się na Okrzei? I czy FC ogranicza się tylko do miasta , albo podobnie jak FC Ruchu TG o cały rozległy powiat , miasteczka i wioski z Gminą Świerklaniec na czele?
-
Teraz gdy F znowu aktywny to będzie tam coraz lepiej jeżeli chodzi o Ruch. Za ''jego'' czasów trzymał całe osiedle i Ruch tam miał się dobrze. Fanatyk przez duże F.Blablabla11 pisze: ↑dzisiaj, 17:00A jak wygląda sytuacja na Tauzenie - okolice tzw kukurydz. Duże blokowisko - ktoś tam jakkolwiek działa ?
Krakowia konfidenci
1910&1920&1968&1906
1910&1920&1968&1906
-
Idea słuszna, już nawet nie chodzi o to czy to coś da czy nie, po prostu przekaz poszedł, że Polacy potrafią sie zjednoczyć w ważnych sprawach.PolishFansTV pisze: ↑dzisiaj, 00:01Zjednoczony Górny Śląsk - kibicowska relacja z marszu w Katowicach (19.07.2025)
[link]
Ja chciałbym jednak zadać pytanie po jaki c*** większość kumatego towarzystwa poszła tam z telefonem. Dzięki temu policja a raczej szeroko pojęte służby jak na tacy dostali numery IMEI i tym sposobem wszyscy już są inwigilowani bo znaleźli się pod kontrolą systemu PREDATOR.