Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Jeszcze raz brawo dla WSZYSTKICH. Nie dajcie się tylko prowokować tym lewaka którzy teraz będę pisać kogo więcej kto głośniejszy oto. Liczy się że wreszcie mówimy jednym głosem a to największe zagrożenie dla systemu.
ABG
-
A ja bym powiedział że atmosfera mimo wszystko lekko napięta była, było czuć dystans momentami.
Gieksa zjebala że nie było odgórnego nakazu ubioru na żółto bo wizualnie na zdjęciach wypadli by dużo lepiej, ale nie o to w tym chodziło jakby nie było
Gieksa zjebala że nie było odgórnego nakazu ubioru na żółto bo wizualnie na zdjęciach wypadli by dużo lepiej, ale nie o to w tym chodziło jakby nie było
-
Ogólnie rzecz biorąc to zajebiście że wszystkie ekipy kibolskie się połączyły i potrafili pójść we wspólnej sprawie razem aczkolwiek jestem zdania że niepotrzebnie są intonowanie przyśpiewki kibicowskie i ludzie idą na te marsze w barwach swoich klubów,kominiarkach czy chustach zakrywających twarz. Żeby nie było, mi oczywiście to w ogóle nie przeszkadza bo sam jestem z klimatu aczkolwiek dla mediów i polityków jest to pożywką że na tych marszach idą "faszystowskie" i "kibolskie" bojówki. Nie robimy tego z głową, trzeba robić wszystko aby media jak najmniej prały ludziom mózgi i żeby ściek telewizyjny miał jak najmniej argumentów żeby wpajać ludziom iż na te marsze przychodzą bojówki kibicowskie czy bojówki związane z konkretną partia... Politycy i media potrafią zgrabnie wszystko obrócić w drugą stronę i zmienić ludzi zdanie.
-
Gdzie Ty widzisz sensację ? Skoro mnóstwo chłopaków na co dzień razem ze sobą pracuje itd.Malolat_93 pisze: ↑dzisiaj, 16:28Skoro na codzien wierchuszki Ruchu Gieksy i Torcidy robią interesy ( nie tylko te "nielegalne" ) to czemu mieli by nie zbić piątek ?swiatkibicow pisze: ↑dzisiaj, 15:42Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem, ale poza ponad podziałami to i znalazły się sceny jak kibice Ruchu z GKSem na przodzie piątki sobie zbijali :DStary malolaci biegają bija się a góra zbija piątki i zarabia pieniądze
Nie raz to są nawet kuzyni. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy trzeba się połączyć wspólnej sprawię.
Fac Fideli Sis Fidelis
-
"Góra" nie trafi, bo mając w chuuj do stracenia, spierdolą jeszcze szybciej niz politycy.Blablabla11 pisze: ↑dzisiaj, 19:12ale niektórych pizdy pieką, że jednak są cele i sprawy ponad klubowymi wojnami. Tępaku j***** jeden z drugim, myślisz, że jakby np chłop z Ruchu, Górnika, Lecha, Lechii i Legii trafili do jednego okopu w ewentualnej wojnie to by się napierdalali między sobą w okopie?
-
Ciekawe co Ś.P Remik na to pojednanie 

robicie z siebie pośmiewisko ,jutro znowu maczety ...i do Zabrza nie jeździmy .JAKO STARY CHULIGAN STADIONOWY KTORY NA SLASKIM MIAL PRZYJEMNOŚĆ NAPI ERDALAC SIE Z ANGOLAMI NA TRYBUNACH ,Jesteście ku*** żałośni
-
Czy są jakieś śląskie ekipy które oficjalnie z jakiegoś powodu nie pojawiły się w Katowicach ?
-
Teraz niech się każdy dobrze przyjrzy temu wpisowi. Już bardziej wyraźnie chyba się nie da powiedzieć na czym zależy autorom tego typu aktywności na forum, dlaczego jest tu wysyp jakichś absolutnie irracjonalnych narracji, szczucia jednych na drugich, kluby na kluby, wyjazdowiczów na ekipy sportowe, na konkretne, popularne wśród kibiców opcje polityczne itd Podręcznikowa akcja można powiedzieć
-
No i taki "kwiatek" dla tych kiboli wyklętych....AMF1948 pisze: ↑dzisiaj, 21:53Gdzie Ty widzisz sensację ? Skoro mnóstwo chłopaków na co dzień razem ze sobą pracuje itd.Malolat_93 pisze: ↑dzisiaj, 16:28Skoro na codzien wierchuszki Ruchu Gieksy i Torcidy robią interesy ( nie tylko te "nielegalne" ) to czemu mieli by nie zbić piątek ?swiatkibicow pisze: ↑dzisiaj, 15:42Nie wiem czy tylko ja to zauważyłem, ale poza ponad podziałami to i znalazły się sceny jak kibice Ruchu z GKSem na przodzie piątki sobie zbijali :DStary malolaci biegają bija się a góra zbija piątki i zarabia pieniądze
Nie raz to są nawet kuzyni. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy trzeba się połączyć wspólnej sprawię.
Oczywiście z znienawidzonej Gazety Wyborczej, no bo w TV Russpublika o tym nie wspomną, ani w innych prawicowych mediach xD
[link]
-
Czy moze moderator wypiérdolic z tego forum te lewackie śmieci, które próbują dzielić kiboli, w czasie kiedy potrafimy się zjednoczyć w czasach waznych dla Polski?
Widać przydupasy tuSSka wzięli się do roboty, jak im ruda kûrwa kazała.
Widać przydupasy tuSSka wzięli się do roboty, jak im ruda kûrwa kazała.
"...nie pozwól Matko, by szargał Cię semicki pies.."
-
Powiedz lepiej ilu was na tej kontrmanifestacji było, 20?Zubekpor pisze: ↑dzisiaj, 18:25Trochę dziwne że najwięcej było Gieksy ,najmniej Ruchu ,około 300 ale to nie dziwne Ruch jest antypolski i robią interesy z Serbami na przemycie ludzi z bliskiego wschodu .Jak sami sobie zamkną kanał przerzutowy , to im faceci z Belgradu i Nowego Sadu mogą zrobić krzywdę
-
Wybiórcza "znienawidzona"? :) Banda pajaców, którym się wydawało, że jako monopoliści na starcie będą mieli "rząd dusz", Ale po 2000 nie pykło. Internety, internety... :)
Swoją drogą zabawne, że w zeszłym roku pojawiło się na tym forum kilku agitatorków czerwono-różowej strony i cały czas są aktywni. Czyżby wiedzieli, że dyktaTussek doprowadzi do wcześniejszych wyborów, w których Bodnar policzy głosy "zgodnie z prawem takim, jak my je rozumiemy"? :)))
Swoją drogą zabawne, że w zeszłym roku pojawiło się na tym forum kilku agitatorków czerwono-różowej strony i cały czas są aktywni. Czyżby wiedzieli, że dyktaTussek doprowadzi do wcześniejszych wyborów, w których Bodnar policzy głosy "zgodnie z prawem takim, jak my je rozumiemy"? :)))