Troublemaker pisze:Doszedłem do wniosku, że tatuaże na tej części ciała to już swoisty "niebieski" patent.
Mylisz się kolego, patent w Polsce stary i popularny w paru ekipach jednak fotek w necie nie uświadczysz. ;)
Ad 1: W ostatnim okresie dziary na tej części ciała prezentują tudzież reklamują w internecie praktycznie rzecz biorąc tylko fani Ruchu.
Ad 2: Jeżeli na necie nie uświadczę i nie mam w zwyczaju na meczach wyjazdowych zaglądać pod pachy fanom z innych ekip, to widocznie niekumaty jestem...:)
Precz z antypolonizmem w polskim środowisku kibicowskim!!
Proszę, żeby mnie ktoś uświadomił bo nie bardzo rozumiem: to coś złego, że dziaby niebieskich na bicepsie są ostatnimi czasy powszechne? Wydaje mi się, że nie ale już któryś raz komentujący wrzucane foto podkreślają, że biceps jest "modny", że tak powiem.
Żaba pisze:
Chuliganzr pisze:Czy to prawda, że wśród ekip w Warszawie, był Ruch Chorzów, który ogólnie jak wszyscy wiemy na reprze się nie udziela?
Anima Villis pisze:To dlatego że chłopaki z Ruchu,pooglądali Hardkorowego Koksa i uświadomili sobie że bajceps jest najważniejszy.....
Nie jest taki hardkorowy, na pewno zna więcej języków od Ciebie. Gość nazywa się Robert Burneika i nie jest Polakiem, naszego języka musiał się dopiero nauczyć. Ma też bardzo duże poczucie humoru co było widać po tym filmiku - jeżeli wszystkie jego wypowiedzi bierzecie na serio to gratuluję.
To tak w formie off topu, ale myślę ze wiele nie zgrzeszyłem bo Wy też piszecie aktualnie nie na temat.
Anima Villis pisze:To dlatego że chłopaki z Ruchu,pooglądali Hardkorowego Koksa i uświadomili sobie że bajceps jest najważniejszy.....
Nie jest taki hardkorowy, na pewno zna więcej języków od Ciebie. Gość nazywa się Robert Burneika i nie jest Polakiem, naszego języka musiał się dopiero nauczyć. Ma też bardzo duże poczucie humoru co było widać po tym filmiku - jeżeli wszystkie jego wypowiedzi bierzecie na serio to gratuluję.
To tak w formie off topu, ale myślę ze wiele nie zgrzeszyłem bo Wy też piszecie aktualnie nie na temat.
Tu nie chodzi o jego jezyk tylko glupoty ktore pieprzy. Wiemy ze nie jest Polakiem, jest Litwinem. Ale robi z siebie skokszonego polglowka i tyle. Wspolpraca z Cyberem tez mu chluby nie przynosi.
Dlaczego "wcale nie tak hardkorowy"?.Co do reszty to nie wiem o ki c*** Ci chodzi.Czy ja gdzieś napisałem że jest półgłówkiem,że znam więcej języków niż on ?.Chłopak jako kulturysta prezentuje bardzo dobrą formę(chociaż na MO małe szanse na cokolwiek).Napisałem to z jajem a Ty spinasz d***,co najmniej jak by chodziło o kogoś z Twojej najbliższej rodziny.Koniec oftopu
Siema
Poszukuje projektu tatuażu:
-Na ramię
-Polski orzeł z otwartym, wściekłym pyskiem, trzymającym w szponach biało-czerwoną szarfę z napisem POLSKA
-Nie musi być taki jak w herbie, byle nie amerykański i jakiś dziwaczny
-Skrzydła mogą zachodzić na cycka i łopatkę
Ktoś widział coś takiego?
"Faszyzm nie przejdzie", krzyknął antyfaszysta po czym bohatersko schował się za policją.
SiaraMan pisze:Siema
-Na ramię
-Polski orzeł z otwartym, wściekłym pyskiem, trzymającym w szponach biało-czerwoną szarfę z napisem POLSKA
SiaraMan pisze:Siema
-Na ramię
Ktoś widział coś takiego?
ku*** idz do studia to Ci to narysuja...
zapomniał dodać "jaki będzie koszt?" a, Ty od razu do studia wysyłasz?
SiaraMan pisze:dokładnie, zapomniałem zapytać jaki będzie koszt takiego cacka.
A Ty Pch idź se zmarszcz freda bo widzę, że Cię ciśnienie po świętach rozperdala.
Cisnienie to mnie rozpierdala jak widze takich kretynow.
SiaraMan pisze:dokładnie, zapomniałem zapytać jaki będzie koszt takiego cacka.
A Ty Pch idź se zmarszcz freda bo widzę, że Cię ciśnienie po świętach rozperdala.
IDŹ DO STUDIA! Baranie, myślisz, że ktoś tu będzie ci rysował jakiegoś orła? A cenę to jaką mamy ci podać? 10 tysięcy, 100zł czy ile? Na kibice.net będzie sie dziarał czy w studiu?
Jest to dziarka kibicowska w przypadku kibica Widzewa albo Liverpool'u
Całe szczęście, że to Ty o tym decydujesz.
Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".
karion5 pisze:
Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.
karion5 pisze:
karion5 pisze:
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.
Górnik Zabrze
nigdy jak te k**** co na widok hajsu ze szczęścia oczy mrużą !!!!
zanim coś napiszesz to pomyśl. przykład pierwszy z brzegu http://www.youtube.com/watch?v=dARy-PeJ ... re=related[/quote]
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.[/quote]
Górnik Zabrze[/quote]
co do YNWA to mi się bardziej kojarzy jako sama dziara z Górnikiem Zabrze , i w Zabrzu raczej przypadkowe osoby jej wydziaranej nie mają ,przynajmniej na jednej z części ciała.
[22:42] <przekum> ZjemCie_
[22:42] <ZjemCie_> no
[22:42] <przekum> my jestemsy po prostu za dobrzy i wszyscy nas ddosują Bo to są te zwrotki ziomek. Ja zjadam te płotki, dlatego taki przydomek mam. ZjemCie człowiek! To wandal słowem.
Prośba , jeżeli mógłby ktoś wrzucić zdjęcie dziary z któregoś z pierwszych numerów "To my kibice" gdzie chłop ma smoka oplatającego logo hooligan, dziara na ramieniu wychodząca na łopatkę i pierś.
karion5 pisze: