Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
ludzie nudzi wam sie?;> ciekawe skad mialem w jezyku angielskim wziasc sobie litere Ł przyjade do Polski to porwawie proste i logiczne;/
No to dziwne...ja robilem w UK dziarke w jezyku chinskim i jakos koles nie mial problemu ze nie zna takich liter haha Naprawde nie moge sie powstrzymac od smiechu
-
CzłowiekRenesansu
Chyba, że jest to tatuaż z henny :))
taki z gotowych szablonów, wtedy rzeczywiście mogły być kłopoty z "Ł"
on nie jest z henny, prawda?
taki z gotowych szablonów, wtedy rzeczywiście mogły być kłopoty z "Ł"
on nie jest z henny, prawda?
-
CzłowiekRenesansu
sorry, że post pod postem ale mam jeszcze pytanie:
czy miejsce dookoła dziary nie powinno być zaczerwienione?
wszak robiona była dzień wcześniej...
czy miejsce dookoła dziary nie powinno być zaczerwienione?
wszak robiona była dzień wcześniej...
moze i powinna byc zaczerwieniona ale nie jest to juz nie moja wina a dziara jest prawdziwa.
juz napisalem wyzej ze nie bylo mozliwosci koles byl nie kumaty i nie mial takich liter sam drukowalem to z Polskiej strony internetowej i tez nie bylo literki Ł jak juz wyzej napisalem jak przxyjade do Polski to sb poprawie.dziare chcialem miec a niestety do Polski sie predko niewybieram pozdro
Oczywiście mój post to była ironia, chciałem trochę rozluźnić temat..Ogórek_korniszony pisze:Powiedz, że żartujesz hahaha :)
Mimo wszystko okazało się że na prawdę tam nie ma polskich znaków :D
Przeczysz sam sobie, a internet tam mają? I już się nie tłumacz, bo Ci nie za bardzo wychodzi.kibic1 pisze:Oczywiście mój post to była ironia, chciałem trochę rozluźnić temat..Ogórek_korniszony pisze:Powiedz, że żartujesz hahaha :)
Mimo wszystko okazało się że na prawdę tam nie ma polskich znaków :D
-
Troublemaker
Doszedłem do wniosku, że tatuaże na tej części ciała to już swoisty "niebieski" patent.
Mylisz się kolego, patent w Polsce stary i popularny w paru ekipach jednak fotek w necie nie uświadczysz. ;)Troublemaker pisze:Doszedłem do wniosku, że tatuaże na tej części ciała to już swoisty "niebieski" patent.
-
Troublemaker
Ad 1: W ostatnim okresie dziary na tej części ciała prezentują tudzież reklamują w internecie praktycznie rzecz biorąc tylko fani Ruchu.ZS1906 pisze:Mylisz się kolego, patent w Polsce stary i popularny w paru ekipach jednak fotek w necie nie uświadczysz. ;)Troublemaker pisze:Doszedłem do wniosku, że tatuaże na tej części ciała to już swoisty "niebieski" patent.
Ad 2: Jeżeli na necie nie uświadczę i nie mam w zwyczaju na meczach wyjazdowych zaglądać pod pachy fanom z innych ekip, to widocznie niekumaty jestem...:)
nie wszyscy wrzucają fotki na internet :)ZS1906 pisze:Mylisz się kolego, patent w Polsce stary i popularny w paru ekipach jednak fotek w necie nie uświadczysz. ;)Troublemaker pisze:Doszedłem do wniosku, że tatuaże na tej części ciała to już swoisty "niebieski" patent.
Proszę, żeby mnie ktoś uświadomił bo nie bardzo rozumiem: to coś złego, że dziaby niebieskich na bicepsie są ostatnimi czasy powszechne? Wydaje mi się, że nie ale już któryś raz komentujący wrzucane foto podkreślają, że biceps jest "modny", że tak powiem.
-
Troublemaker
Widzisz kolego w mojej wypowiedzi jakieś negatywne stwierdzenia odnośnie dziar w tym miejscu...?
-
Anima Villis
To dlatego że chłopaki z Ruchu,pooglądali Hardkorowego Koksa i uświadomili sobie że bajceps jest najważniejszy.....
Tattoo fajne, ale wedlug mnie lepiej prezentowaloby sie np. na klacie.
Nie jest taki hardkorowy, na pewno zna więcej języków od Ciebie. Gość nazywa się Robert Burneika i nie jest Polakiem, naszego języka musiał się dopiero nauczyć. Ma też bardzo duże poczucie humoru co było widać po tym filmiku - jeżeli wszystkie jego wypowiedzi bierzecie na serio to gratuluję.Anima Villis pisze:To dlatego że chłopaki z Ruchu,pooglądali Hardkorowego Koksa i uświadomili sobie że bajceps jest najważniejszy.....
To tak w formie off topu, ale myślę ze wiele nie zgrzeszyłem bo Wy też piszecie aktualnie nie na temat.
Siema
Poszukuje projektu tatuażu:
-Na ramię
-Polski orzeł z otwartym, wściekłym pyskiem, trzymającym w szponach biało-czerwoną szarfę z napisem POLSKA
-Nie musi być taki jak w herbie, byle nie amerykański i jakiś dziwaczny
-Skrzydła mogą zachodzić na cycka i łopatkę
Ktoś widział coś takiego?
-Na ramię
-Polski orzeł z otwartym, wściekłym pyskiem, trzymającym w szponach biało-czerwoną szarfę z napisem POLSKA
SiaraMan pisze:Siema
-Na ramię
ku*** idz do studia to Ci to narysuja...
-
zwykly_kibic
zapomniał dodać "jaki będzie koszt?" a, Ty od razu do studia wysyłasz?Pch pisze:SiaraMan pisze:Siema
-Na ramię
ku*** idz do studia to Ci to narysuja...
dokładnie, zapomniałem zapytać jaki będzie koszt takiego cacka.
A Ty Pch idź se zmarszcz freda bo widzę, że Cię ciśnienie po świętach rozperdala.
A Ty Pch idź se zmarszcz freda bo widzę, że Cię ciśnienie po świętach rozperdala.
-
BobSwagger_
IDŹ DO STUDIA! Baranie, myślisz, że ktoś tu będzie ci rysował jakiegoś orła? A cenę to jaką mamy ci podać? 10 tysięcy, 100zł czy ile? Na kibice.net będzie sie dziarał czy w studiu?SiaraMan pisze:dokładnie, zapomniałem zapytać jaki będzie koszt takiego cacka.
To jest temat kibicowskie tatuaże, a jaki do c**** mają związek z tym tematem ostatnie dziarki ? Jest temat "Tatuaże" i tam sobie to wrzucaj.
ACAB i You'll never walk alone to nie kibicowskie dziary?
-
BobSwagger_
Nie.dmn pisze:ACAB i You'll never walk alone to nie kibicowskie dziary?
Tak samo zrobię sobie dziarę "HWDP", "KMWTW", "PDW" i co to już jest dziarka kibicowska? Wg. mnie nie. Brak w tych tatuażach elementu kibicowskiego.
Jest to dziarka kibicowska w przypadku kibica Widzewa albo Liverpool'uHooltras_ pisze:http://i53.tinypic.com/osbtcn.jpg - You'll never walk alone
To Widzew ma w Polsce wyłączność na YNWA? Pierwsze słyszę
-
wujek_fido
Całe szczęście, że to Ty o tym decydujesz.karion5 pisze:Jest to dziarka kibicowska w przypadku kibica Widzewa albo Liverpool'uHooltras_ pisze:http://i53.tinypic.com/osbtcn.jpg - You'll never walk alone
kibic the beatlesow tez sie identyfikuje z ynwa... jak i pol anglii i drugie tyle europy...
-
zwykly_kibic
Widzew to wszystko wszędzie ma,Viclav pisze:To Widzew ma w Polsce wyłączność na YNWA? Pierwsze słyszę
Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".wujek_fido pisze:Całe szczęście, że to Ty o tym decydujesz.karion5 pisze:Jest to dziarka kibicowska w przypadku kibica Widzewa albo Liverpool'uHooltras_ pisze:http://i53.tinypic.com/osbtcn.jpg - You'll never walk alone
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.tomtom pisze:zanim coś napiszesz to pomyśl. przykład pierwszy z brzegukarion5 pisze: Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".
http://www.youtube.com/watch?v=dARy-PeJ ... re=related
Celtic ma akurat zgodę z Liverpoolem, więc przykład nie taki pierwszy z brzegu.tomtom pisze:zanim coś napiszesz to pomyśl. przykład pierwszy z brzegukarion5 pisze: Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".
Co do hasła YNWA wcale nie chcemy brać go sobie na wyłączność, po prostu jest dla nas ważne.
Skoro ktoś w Polsce to zauważa to miło.
Górnik ZabrzeBenio1990 pisze:To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.tomtom pisze:zanim coś napiszesz to pomyśl. przykład pierwszy z brzegukarion5 pisze: Ja o tym nie decyduje, każdy może uważać co chce jednak dla mnie Widzew jest jedyną ekipą co się z tym tak afiszuje zaraz po Liverpool'u. Nawet mają fane "You'll never walk alone".
-
PierszePierdolnięcie
zanim coś napiszesz to pomyśl. przykład pierwszy z brzegu
http://www.youtube.com/watch?v=dARy-PeJ ... re=related[/quote]
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.[/quote]
Górnik Zabrze[/quote]
I Arka Gdynia. Tylko oni jadą na przetłumaczonym.
http://www.youtube.com/watch?v=dARy-PeJ ... re=related[/quote]
To może zna ktoś przykład, że kibic innej drużyny niż Widzew ma wydziarane to hasło? Chodzi oczywiście o polskich kibiców. Na Widzewie wiele takich dziar widzianych sam się nad taką zastanawiam, bo to hasła od nie dawna nabrało dla mnie szczególnego znaczenia.[/quote]
Górnik Zabrze[/quote]
I Arka Gdynia. Tylko oni jadą na przetłumaczonym.
co do YNWA to mi się bardziej kojarzy jako sama dziara z Górnikiem Zabrze , i w Zabrzu raczej przypadkowe osoby jej wydziaranej nie mają ,przynajmniej na jednej z części ciała.