Komentarze 2.11 - 4.11 2007r

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

Total

Post autor: Total » 05.11.2007, 22:14

Pablogda nie rozplacz sie...
Piszesz, że dziecko pokazało srodkowy palec, a co jesteś tak delikatny, że Cie to urazilo? Nie przesadzaj juz. Bo moze Arka to samo moze napisać, ze wracali z derbów z Gdanska i jakieś dziecko im pokazało fucka. Ale sa na tyle inteligentni, że nie pisza takich drobiazgów...
Ostatnio zmieniony 05.11.2007, 22:15 przez Total, łącznie zmieniany 1 raz.

iparts.pl
PF

Post autor: PF » 05.11.2007, 22:14

Mogliscie chociaz twarze pozakrywac :evil:

pablogda

Post autor: pablogda » 05.11.2007, 22:18

malek3 pisze:Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje :) sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.
Total:
nie jestem delikatny.
Chodziło mi o ww. zacytowany wpis.

;>

Post autor: ;> » 05.11.2007, 22:18

R76-Grzyb pisze:Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige :roll: . Ale zgoda, liczba Ruchu w Warszawie dobra Zadowolony :roll: :?:
Dopieprzyłem się i miałem do tego święte prawo.
Jakby to jakiś ŁKSiak spuścił się pod liczbą GKS-u Tychy czy Zawiszy zaraz byście po nim jechali. Troche samokrytyki.
I na koniec: tak uważam, że 800 osób to mało jak na Polską lige. Stać nas na więcej ale często nie mamy się okazji pokazać z powodu złej polityki klubów.
Z mojej strony koniec polemiki

Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek » 05.11.2007, 22:19

Prosze modów o usunięcie powyższych zdjęć :!:

Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin » 05.11.2007, 22:27

sory za twarzowki na zdjeciach ale tylko linki skopiowalem z dzialu ze zdjeciami.

bez odbioru

Huls namber łan
ban

Post autor: Huls namber łan » 05.11.2007, 22:28

''Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje Smile sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.''

Jak ja sam rozjebałem 50 Obciągarowców. Kto ma wiedzieć ten wie. Pozdro dla kumatyh
Kibice.net i po c*** mam jechać na wyjazd. Na forum napiszę co w radiu usłyszę, w kafejce nie dadzą mi w ryja.

Kiju

Post autor: Kiju » 05.11.2007, 22:42

Po(L)ak pisze:
R76-Grzyb - potwierdzasz tylko, że kibice RTSu powinni się nie odzywać w tym temacie, bo bronicie swoich zgodowiczów w sposób żenujący stając się pośmiewiskiem dla reszty. Tak jakbyście chcieli zasłonić ewidentny zgrzyt jakim jest to, że się zadajecie z ludźmi, którzy tak a nie inaczej się zachowują, a wy - przynajmniej waszym zdnaiem ;) - uważacie się za Polaków.

Mmm - będziesz wypominał jeden z****** trans sprzed 5 lat? Żałosne... Jesteśmy jedną z bardziej patriotycznych ekip w Polsce, jeśli mogę to tak nazwać.

:
Najłatwiej u siebie cos umniejszyc,zatrzec, a u innych wyolbzymic.

Ciekaw jestem co by byla za jazda,gdyby to Ruch pwiesil amf czy ulozyl swastyke z rac...a jednak to nie Ruch to zrobił,prawda?

My nie musimy nic zasłaniac i chocny na kibice.net zostalo napisanych milion postów,to nasza zgoda i tak bedzie ...a co do zdania ze niby jestesmy posmiewiskiej "całej reszty"...niech ta reszta sie smieje,byłeby sie bała.

Co zas do hymnu,to chcialbym aby byl on spiewany na meczach reprezentacji ,a jezeli juz ma byc spiewany na meczach ligowych to niech juz bedzie to robione z naprawde waznych powodów.Niech to nie bedzie element gry,czy tanich prowokacji.
Obrazek

fcb

Post autor: fcb » 05.11.2007, 22:56

pablogda pisze: -pod "Witawą" jeden niebiesko- żółty klown machający do nas chorągiewką na kiju
Na meczu:
- kradzież szalika z bramki naszego bramkarza (i nie tłumaczcie sie!), przy okazji ochroniarz otworzył złodziejowi bramkę na sektor
- ochroniarz w szaliku arki- pokazał nam środkowy palec
- pani ochroniarz też pokazała nam środkowy palec
- wysypane odchody na naszym sektorze

Dwóch pajaców pod stacją benzynową pokazuje nam fucka i na witominie chłopiec 12-to letni robi to samo.
Areczko ! Wstydźcie się ! Pokazaliście fakera Lechii? Do czego to doszło zeby kibicom przciwnej drużyny pokazywać srodkowy palec!? Z Gdyni do Częstochowy na kolanach w ramach pokuty!

relacji kibica Lechii w innym dziale nie chce mi sie komentowac

dla mnie Arka zaprezentowała sie lepiej biorąc dwumecz!
jezeli chodzi o oprawe to bardzo ładnie wyszło. na Lechii jedynym dobrym momentem było spalenie WP i pokazanie nowej, ale Gdańszczanie nie dostaną dozywotnio miejsca na podium za to.
jesli chodzi o ultras to duzo lepiej sie AG prezentuje od LG
doping tez był dobry, chociaz LG słyszalna w Gdyni, natomiast ciezko powiedziec ze AG słychac bylo w Gdansku
Gdański cHarakter pisze:Czemu wielkie Zagłębie pali flagi Śląska w młynie? Bliżej się nie dało?

Kiju

Post autor: Kiju » 05.11.2007, 23:01

Legioner pisze:Jak dla Ciebie zaśpiewanie hymnu narodowego to tania prowokacja to my sie chyba nigdy nie zrozumiemy.
Koniec tematu z mojej strony
Nie przeczytales chyba co dokladnie napisałem,ale ok.
Obrazek

pablogda

Post autor: pablogda » 05.11.2007, 23:01

fcb
Umiesz czytać????
To czytaj wszystko.

majcher

Post autor: majcher » 05.11.2007, 23:20

Bogdan Adamiec - dzięki za gratulację i docenienie, poczucia humoru.
Rozczaruję Cię jednak, bo Twoje zdanie na temat mojego gorolstwa lub nie, mnie nie interesuje. Mam swoje zdanie i prędko go nie zmienię.

Po(L)ak - my szanujemy naszą zgodę i będziemy jej bronić, kiedy będziemy uważali to za stosowne. Lech, Arka, Lechia i Śląsk, nie wstydzą się za swoje krakowskie zgody, tym bardziej my nie zamierzamy się wstydzić naszej.
Kompleks Ruchu, możecie mieć jeszcze jakiś czas, bo póki co mistrzostw macie "ciut" mniej :)
A tak, jesteście jedną z najbardziej patriotycznych ekip, macie setki punktów za oprawy, w których prześcigacie się z 3-4 innymi ekipami na najbardziej patriotycznych.
My jeździmy na kadrę,na której notabene Ruch jest obecny od zawsze. Jeździmy raz w wiekszych, raz mniejszych liczbach, nie musimy się lansować, ani nikomu nic udowadniać. Inni widać muszą.
Tekst Waszego prowadzącego mówi wszystko, prowokacja i robienie szopki z hymnu. Smutne, w obliczu zbliżającego się 11 listopada.

pablogda - napisałeś to tak, jak byś się skarżył i rozpaczałz tego powodu. Mecz to nie teatr. A derby tym bardziej, wiadomo większe ciśnienie, więc po obu stronach dochodzi do pyskówek, pokazywania środkowych palców itp. Myślałem, że silna Lechia nie zwraca uwagi na takie pierdoły.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

MB_1

Post autor: MB_1 » 05.11.2007, 23:25

Majcher

Nikt się nie skarży zostało to napisane tylko i wyłącznie w kontekście tej wypowiedzi :
Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje Smile sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.

R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb » 05.11.2007, 23:53

;> pisze:
R76-Grzyb pisze:Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige :roll: . Ale zgoda, liczba Ruchu w Warszawie dobra Zadowolony :roll: :?:
Dopieprzyłem się i miałem do tego święte prawo.
Jakby to jakiś ŁKSiak spuścił się pod liczbą GKS-u Tychy czy Zawiszy zaraz byście po nim jechali. Troche samokrytyki.
I na koniec: tak uważam, że 800 osób to mało jak na Polską lige. Stać nas na więcej ale często nie mamy się okazji pokazać z powodu złej polityki klubów.
Z mojej strony koniec polemiki
A ja się z Tobą nie zgodze i też mam do tego święte prawo. Jak dla mnie liczba 800 to u nas naprawde sukces, choć masz racje, że polityka jak i możliwośći (pojemność stadionu) wielu klubów ograniczają w rozwoju kilka czołowych ekip.
Widzew - Śródmieście

majcher

Post autor: majcher » 06.11.2007, 00:08

Z tego co słyszałem, to Ruch miał dostać 700 biletów. Jeśli faktycznie tak było, to liczba przyjezdnych w Warszawie nie powinna nikogo dziwić.
Ciekawie wygląda rywalizacja w wyjazdach, między Górnikiem a Ruchem.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!

macias

Post autor: macias » 06.11.2007, 00:51

GreenAnimals pisze:RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych. Sądze ze ta sytuacja, a skrojenie szalika bramkarzowi to rzeczy nieporównywalne.
Pozdrawiam, mimo że jesteś rywalem zza miedzy chętnie wypił bym w Twoim towarzystwie piwko.
czysto zabawowych :twisted: gratuluje poczucia humoru debile...c*** mnie to obchodzi że reprezentujesz stara datę(o ile wogóle to prawda :roll: )jeśli dla ciebie bardziej frajerską akcją jest zajebanie szala bramkarzowi gości(który chwile potem został oddany)niż zadzganie chłopaka na ustawce(bez sprzętu)to....zresztą :roll:

fcb___

Post autor: fcb___ » 06.11.2007, 05:31

ile mozna pierdolic o tym samym ?
gwizdali sa bebe
bylo ich malo albo i mniej
lepiej ?

Seb

Post autor: Seb » 06.11.2007, 07:35

majcher pisze:Bogdan Adamiec - dzięki za gratulację i docenienie, poczucia humoru.
Rozczaruję Cię jednak, bo Twoje zdanie na temat mojego gorolstwa lub nie, mnie nie interesuje. Mam swoje zdanie i prędko go nie zmienię.

Po(L)ak - my szanujemy naszą zgodę i będziemy jej bronić, kiedy będziemy uważali to za stosowne. Lech, Arka, Lechia i Śląsk, nie wstydzą się za swoje krakowskie zgody, tym bardziej my nie zamierzamy się wstydzić naszej.
Kompleks Ruchu, możecie mieć jeszcze jakiś czas, bo póki co mistrzostw macie "ciut" mniej :)
A tak, jesteście jedną z najbardziej patriotycznych ekip, macie setki punktów za oprawy, w których prześcigacie się z 3-4 innymi ekipami na najbardziej patriotycznych.
My jeździmy na kadrę,na której notabene Ruch jest obecny od zawsze. Jeździmy raz w wiekszych, raz mniejszych liczbach, nie musimy się lansować, ani nikomu nic udowadniać. Inni widać muszą.
Tekst Waszego prowadzącego mówi wszystko, prowokacja i robienie szopki z hymnu. Smutne, w obliczu zbliżającego się 11 listopada.

pablogda - napisałeś to tak, jak byś się skarżył i rozpaczałz tego powodu. Mecz to nie teatr. A derby tym bardziej, wiadomo większe ciśnienie, więc po obu stronach dochodzi do pyskówek, pokazywania środkowych palców itp. Myślałem, że silna Lechia nie zwraca uwagi na takie pierdoły.
czyli mam rozumieć, że kiedy gra Reprezentacja to Ruch jest obecny na kadrze :?: w takim razie bardzo dziwne jest podejście Niebieskich...

RedArmy

Post autor: RedArmy » 06.11.2007, 08:00

k**** mac!! czy wy musicie byc naj naj?? :evil: dobra w takim razie czemu nie spiewacie hymnu Polski co mecz?? a nie tylko co mecz z nami(tylko wy i zaglebie s. spiewacie)??? no słucham kiedy wy spiewacie hymny podczas meczów ligowych?? mysle ze to wszystko mówi za siebie....

osfp

Post autor: osfp » 06.11.2007, 08:22

Naprawde to jest dla Widzewiaków taka wielka zagadka? Ruch odnosi sie z autonomia Śląską. Odcina sie od Polski bo ta w niczym im nie pomaga i tylko Warszawa jest pasozytem... Spiewanie hymnu w takich sytuacjach to pokazanie im ze sa w Polsce i jest to tez sprzeciw wobez plucia na Polske. Mowicie ze to jest prowokacja... a jakby Ruch mial inne podejcie do Polski to tez bylaby prowokacja?Gdyby odspiewali hymn razem z Legia i na koncu klaskali to bylby luz i odrazu by sie odcieli od antyPolskosci. Ale rekord swiata to juz jest domaganie sie zeby w Chorzowie byly mecze Euro 2012 POLSKA i Ukraina. Tutaj juz odchodza od swoich przekonań? Trzeba na to spojrzeć z boku i ocenic na spokojnie a widze że się głowy gotują niektórym.

Bogdan Adamiec

Post autor: Bogdan Adamiec » 06.11.2007, 10:32

majcher-absolutnie mnie nie rozczarowales.Już samo pisanie przez Ciebie o gorolach i hanysach w kontekscie że "my jestesmy lepsi gorole" uświadomilo mi że już braciszkowie zrobili Ci wode z mózgu.Jak to sie mówi "z kim przystajesz takim sie stajesz".Niech Ci bedzie-wczesniej byleś gorolem a teraz jesteś rodowitym ślązakiem.Jak zmieni się metalność to pewnie zostaniesz murzynem :lol:

romper

Post autor: romper » 06.11.2007, 11:22

Panowie z Ruchu. Piszecie, że Legia prowokacyjnie zaśpiewała podczas meczu z Wami hymn Polski i że dobrze wiedziała jaka będzie Wasza odpowiedź. Pewnie macie rację. Problem w tym, że Legia śpiewając hymn podniosła ciśnienie tylko części z Was, natomiast Wasza odpowiedź drażni nie tylko kibiców Legii ale grubą większość kibicowskiej Polski. Pomyślcie o tym.

Swoją drogą ja na Waszym miejscu spodziewając się hymnu ze strony Legii zrobiłbym zupełnie inaczej. Mianowicie zabrałbym na ten mecz kilka flag Polski i w momencie kiedy Legia zaczyna intonować hymn przewiesiłbym je przez płot. Jestem pewien, że Legia momentalnie "zgłupiałaby" widząc oflagowany na biało-czerwono sektor Niebieskich. To by była dopiero prowokacja z Waszej strony = z jajem i inteligentna.

P.S. Czy prawdą jest to co wyczytałem na Waszym forum, że szyjecie flagę na reprezentację? Pytam bez cienia złośliwości, ze zwykłej ludzkiej ciekawości.

KYLIMANDŻARO

Post autor: KYLIMANDŻARO » 06.11.2007, 12:53

pablogda pisze:Zacznę od tego, że nasze przyśpiewki na temat śp. nie na miejscu.
No trudno- nie wszyscy to śpiewali.
A teraz odnośnie chuligańskich akcji arki:
W drodze na mecz:
-pod "Witawą" jeden niebiesko- żółty klown machający do nas chorągiewką na kiju- 100 pkt.
Na meczu:
- kradzież szalika z bramki naszego bramkarza (i nie tłumaczcie sie!), przy okazji ochroniarz otworzył złodziejowi bramkę na sektor
-akcja z koszulkami "ryszard krauze"
-spiker zaczynający doping od tekstu- "rysiu krauze, rysiu"
-"rota" czytana z kartek
- ochroniarz w szaliku arki- pokazał nam środkowy palec
- pani ochroniarz też pokazała nam środkowy palec
- wysypane odchody na naszym sektorze
Wszystko razem wzięte jakieś 400 pkt.
Po meczu
Dwóch pajaców pod stacją benzynową pokazuje nam fucka i na witominie chłopiec 12-to letni robi to samo.
Dopiszcie sobie 700pkt w lidze chuliganów.
JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!!!
Poza tym podróż bez przygód.
PS. -Do poznania jedziecie przez koszalin??????
ale ty z deczka jestes przytlumiony umyslowo, tak?
bo nie wiem jak traktowac takie komentarze.
derby to derby. mi kazde nieodpowiednie zachowanie wobec przeciwnika sie podoba. sentymenty won na siatkowke. a nie na meczu pilki noznej. tym bardziej podczas derby.
teraz swiat kibicowski sie pojebal. kazdy kazdemu jedzie, wytyka, opluwa - tyle tylko, ze na internecie. a nie mialbym nic przeciwko gdyby to dzialo sie w swiecie realnym - tak jak bylo kiedys. i bylo elegancko. teraz kazdy sie czuly zrobil, wszystko zle - zachowujecie sie tak jak bohaterzy tematu "emo", zachowujac jednak (jak najbardziej!!!) swoj "hooligansko-bojowniczy" charakter. to jest chujowe co robicie i o czym piszecie.
j****

iceman

Post autor: iceman » 06.11.2007, 13:12

Kibice Ruchu i zwolennicy tej akcji mowia o prowokacji ze strony kibicow Legii. Moim zdaniem nie ma mowy o zadnej prowokacji. Skoro Ruch pierwszy krzyczy "Polska bez Slaska" to manifestuje swoje poczucie odrebnosci od Polski.

Z drugiej strony Legia manifestuje swoja przynaleznosc do ojczyzny, wiec gdzie tu jest mowa o prowokacji??

A nawet, jezeli mowic o prowokacji, to prowokowal Ruch, bo to on pierwszy wysunal tego typu teksty.

A ten transparent to juz naprawde konkretne dno i parodia. Nie znam innych slow by skomentowac takie zachowanie. Proponuje Ruchowi wycofac sie z ligi polskiej i zalozyc wlasna, moze ktos bedzie chcial w niej grac, a jak nie to od razu sie oglosicie mistrzem prowincji czy kolonii niemieckiej i bedzie spoko.

P.S. Nie jestem z Legii, ani z Legia nie sympatyzuje.

Heniek

Post autor: Heniek » 06.11.2007, 13:12

ku*** z 5 stron o odspiewaniu hymnu Polski. Jakbyscie wiedzieli co sie jeszcze działo w zeszlym tygodniu to temat by liczył chyba 100 stron :lol:

A1986

Post autor: A1986 » 06.11.2007, 13:35

Heniek pisze:ku*** z 5 stron o odspiewaniu hymnu Polski. Jakbyscie wiedzieli co sie jeszcze działo w zeszlym tygodniu to temat by liczył chyba 100 stron :lol:
I bardzo dobrze, ze wielce kumate towarzystwo z kibice.net nie wie co sie działo.

Do tematu: bez sensu tłumaczenie Ruchu o gwizdach na hymnie, jak było to wg L odpowiedzią na "Polska bez śląska". Gdyby nie to pewnie by nie zaintonowali hymnu.

ksg1957

Post autor: ksg1957 » 06.11.2007, 14:18

Heniek pisze:ku*** z 5 stron o odspiewaniu hymnu Polski. Jakbyscie wiedzieli co sie jeszcze działo w zeszlym tygodniu to temat by liczył chyba 100 stron :lol:
"I bardzo dobrze, ze wielce kumate towarzystwo z kibice.net nie wie co sie działo".

To samo chciałem dodać.... i już wiadomo że lepiej że takie rzeczy nie są tu opisywane bo temat ciągneli by chyba do Bożego Narodzenia :lol:

uRodzony na sektoRze

Post autor: uRodzony na sektoRze » 06.11.2007, 14:30

osfp pisze:Ale rekord swiata to juz jest domaganie sie zeby w Chorzowie byly mecze Euro 2012 POLSKA i Ukraina. Tutaj juz odchodza od swoich przekonań? Trzeba na to spojrzeć z boku i ocenic na spokojnie a widze że się głowy gotują niektórym.
No więc ocen wszystko na spokojnie, płacimy podatki dla tego państwa więc czemuby nie skorzystać na tej całej organizacji? Wiadomo ze ME w Chorzowie to szerego zysków dla miasta i całego regionu (oraz być może samego klubu Ruch Chorzów) i okazja zobaczyć najlepsze zespoły Europy, nie widze w tym nic dziwnego. Naprawde niektórzy na tym forum to już muszą sie dopierdolić do wszystkiego, ale nikt nie pomyslał że może ten trans byl po części spowodowany tą całą farsą z warszawskim stadionem.
Obrazek
Sie bawi, sie pije ... sie chodzi na czworaka

droid

Post autor: droid » 06.11.2007, 14:52

Po pieniążki łapska wyciągać równocześnie dobre imię ojczyzny kalać.
Świat się zmienia, ludzie rozwijają..... :?
Świat się zmienia ludzie rozwijają...

neRka

Post autor: neRka » 06.11.2007, 14:55

płacimy podatki, nie możemy czegoś wymagać?

PS. Polski Ruch Polski Ślonsk 8) :lol:

jersey

Post autor: jersey » 06.11.2007, 15:06

Bracia Rudolfa widzę naprawdę mają jakieś kompleksy. Jeden już się nie ma do czego przyczepić, to pisze tu o jakiś 12-latkach. Płaczecie o to, że waz sektor został oblany gnojem, a sami zrobiliście identyczną akcję ze śledziami, tyle że miesiąc wcześniej. Postu z tematu Relacje, nawet szkoda komentować. Ja rozumiem, że nikt nie będzie do końca obiektywny, ale nie bądźmy niepoważni. Ale w pisaniu bajek akurat jesteście mocni. Przyjechałoby was 20 z 2 racami i jedną flagą na kiju, to i tak byście potem stwierdzili, że wasza oprawa jak i doping był miażdżący. Panowie, obiektywizmu trochę, obiektywizmu... (zwłaszcza jeśli chodzi o post w temacie relacje jednego z waszych)

X

Post autor: X » 06.11.2007, 15:34

uRodzony na sektoRze pisze:
osfp pisze:Ale rekord swiata to juz jest domaganie sie zeby w Chorzowie byly mecze Euro 2012 POLSKA i Ukraina. Tutaj juz odchodza od swoich przekonań? Trzeba na to spojrzeć z boku i ocenic na spokojnie a widze że się głowy gotują niektórym.
No więc ocen wszystko na spokojnie, płacimy podatki dla tego państwa więc czemuby nie skorzystać na tej całej organizacji? Wiadomo ze ME w Chorzowie to szerego zysków dla miasta i całego regionu (oraz być może samego klubu Ruch Chorzów) i okazja zobaczyć najlepsze zespoły Europy, nie widze w tym nic dziwnego. Naprawde niektórzy na tym forum to już muszą sie dopierdolić do wszystkiego, ale nikt nie pomyslał że może ten trans byl po części spowodowany tą całą farsą z warszawskim stadionem.
Po h** sie im tlumaczysz?? My jestesmy Ruch Chorzów a nie Kmita Zabierzów (nic do was nie mam) i tłumaczyć będziemy sie tylko przed Bogiem. Co do pomyslu o wywieszenie Polskich flag w czasie spiewania hymnu to odpowiadam my nie mamy polskich flag. A na reprze byly czasy ze Ruch zajmowal kilkanaście sektorów bo poki co swojej reprezentacji nie mamy i chyba nigdy bedziemy mieć. Dowodem na to ze gwiżdżemy na prowakacje a nie na hymn moze byc fakt ze jak grala Polska- Gorny Slask po tragedii w Halembie, to co prawda malo kto spiewal hymn ale nikt nie gwizdał.

Qubek

Post autor: Qubek » 06.11.2007, 15:38

Ja mam tylko pytanie którego Polaka prowokuje odspiewanie hymnu Polski. Ja jak pewnie większość mam to głęboko w poważaniu, chcą sobie spiewać hymn to niech spiewają, wkoncu jesteśmy w Polsce wiec pytam sie co to za prowokacja!!! A tłumaczenie w stylu ze chłopaki z Ruchu jezdzą na repere tymbardziej stawia ich w idiotycznej sytuacji

ksg1957 pisze: To samo chciałem dodać.... i już wiadomo że lepiej że takie rzeczy nie są tu opisywane bo temat ciągneli by chyba do Bożego Narodzenia :lol:
Ta, najważniejsze jest podkreslenie własnej kumatości. Jezeli nie masz zamiaru pisać o sytuacji to po c*** wogole piszesz ze miała miejsce!!!

X pisze: Dowodem na to ze gwiżdżemy na prowakacje a nie na hymn moze byc fakt ze jak grala Polska- Gorny Slask po tragedii w Halembie, to co prawda malo kto spiewal hymn ale nikt nie gwizdał.
Tak, a odspiewanie przez niektórych "Polska bez ślaska" było spowodowane pewnie prowokacyjnym odegraniem hymnu polskiego na waszym stadionie. Ale o tym juz nie napiszesz bo po co, w tv nie było prawie słychać 8) . Uprzedzając, byłem na tym meczu

Radomiak

Post autor: Radomiak » 06.11.2007, 16:23

odnsnie derby Trojmiasta podoba mi sie ta piosenka na poczatku meczu i drugiej polowy, ale abo mi sie wydaje albo wy podczas tego co innego spiewaliscie??
widzialem koszulki z napisem Rysiek Krauze? darmowe do biletu i byl gdzies herb Arki?

pablogda

Post autor: pablogda » 06.11.2007, 20:06

KYLIMANDŻARO
odbierz priv.

Mmm

Post autor: Mmm » 06.11.2007, 20:38

Jedni wycieraja sobie morde hymnem natepnie wywieszaja swastyke inni gwizdza.Skonczcie juz.

BornToBeRed

Post autor: BornToBeRed » 06.11.2007, 22:16

Wielcy "patrioci" z Legii zapomnieli już jakim patriotyzmem popisali sie na meczu z widzewem wywieszajac trans "AMF", chcieli sprowokować w najbardziej ordynarny i chamski sposób, tyle tylko ze wyszedł babol bo zapomnieli ze w oswiecimiu zginelo tysiace polaków, i to głownie ich rodziny zostały obrażone, ale krótko wzrocznośc oponentów to normalka.

Zablokowany