Komentarze 2.11 - 4.11 2007r

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

GreenAnimals

Post autor: GreenAnimals »

RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych. Sądze ze ta sytuacja, a skrojenie szalika bramkarzowi to rzeczy nieporównywalne.
Pozdrawiam, mimo że jesteś rywalem zza miedzy chętnie wypił bym w Twoim towarzystwie piwko.
iparts.pl
MarcinKSC

Post autor: MarcinKSC »

GreenAnimals pisze:RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych.

Zajebiste macie tematy "do zabawy"...
davidg75

Post autor: davidg75 »

http://www.youtube.com/watch?v=O2ReIr_sfQk

tu najlepiej widac-slychac doping... :D
i czytanie z karteczek... :D
przypominam ze ten kawalek byl puszczany z glosnikow BARDZO przesterowanych i dopiero na to nakladaly sie ich skowyty... :D
rysiu krause rysiu :D :D :D :D
AtoMen

Post autor: AtoMen »

Prowokacja prowokacją ale swoje granice ma. Zamiast gwizdać mogliście zlać temat i nie reagować. Brakuje jeszcze na Ruchu palenia barw narodowych!
W krwi większości kibiców w Polsce jest chęć dogryzienia, sprowokowania i wkurzenia przeciwnika. Tak było, jest i pozostanie, ale niekiedy trzeba zacisnąć szczęki i dać na wstrzymanie. Nikt by się nie przypierdalał i tematu by nie było.
K. :)

Post autor: K. :) »

MarcinKSC pisze:
GreenAnimals pisze:RobertAG - Mądrze prawisz, zgadzam się z Tobą i tym napewno się nie popisaliśmy wręcz przeciwnie, ale zrozum bo krzyczeliśmy to z powodów czysto zabawowych.

Zajebiste macie tematy "do zabawy"...
Ja tam sie nie chce wpierdalać, ale chyba gosciu z Cracovii nie za bardzo powinien się udzielać w tym temacie nieprawdaż?
R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb »

;> pisze:
R76-Grzyb pisze:W zajebistej liczbie Ruch wybrał się do Warszawy, z tym hymnem to śmierdzi prowokacją na kilometr. Podejrzewam, że Legia doskonale wiedziała jaka będzie reakcja Ruchu, chociaż przyznam, że to gwizdanie też mi się nie podoba
Zajebista liczba? :shock: Zajebista liczba byłaby gdyby Ruch do Warszawy pojechał powyżej 1500 a tak to liczba jest co najwyżej dobra (zważywszy na to, że była Niedziela). Ale rozumiem sztama to trzeba pochwalić...
Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige :roll: . Ale zgoda, liczba Ruchu w Warszawie dobra Zadowolony :roll: :?:
Seth Gecko
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Seth Gecko »

Prowokacja bo jakaś ekipa zaśpiewała hymn własnego kraju????

No ku*** nie wierzę w to co czytam.

Jeśli jakaś ekipa zaśpiewała by hymn przeciwnej drużyny, to też wtedy byłaby prowokacja???

Albo jest się Polakiem i hymn to powód do dumy, albo ... (nie kończę, każdy inteligentny sobie dopowie resztę, żeby nie było że napinka).
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

eee albo mi sie zdaje albo bija sie kibice po szalu :shock: bez zadnej napinki

http://www.gdynia.mm.pl/~kopanek/arkowi ... mbs/i2.jpg

http://www.gdynia.mm.pl/~kopanek/arkowi ... mbs/i3.jpg
Total

Post autor: Total »

Olsztynianin pisze:eee albo mi sie zdaje albo bija sie kibice po szalu :shock: bez zadnej napinki

Też mnie to ciekawi...
Ostatnio zmieniony 05.11.2007, 22:08 przez Total, łącznie zmieniany 1 raz.
pablogda
Kontakt:

Post autor: pablogda »

Total pisze:
Olsztynianin pisze:eee albo mi sie zdaje albo bija sie kibice po szalu :shock: bez zadnej napinki

Też mnie to ciekawi...
Co jeszcze cię ciekawi???
PF

Post autor: PF »

Mogliscie chociaz twarze pozakrywac :evil:
pablogda
Kontakt:

malek3 pisze:Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje :) sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.
Total:
nie jestem delikatny.
Chodziło mi o ww. zacytowany wpis.
;>

Post autor: ;> »

R76-Grzyb pisze:Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige :roll: . Ale zgoda, liczba Ruchu w Warszawie dobra Zadowolony :roll: :?:
Dopieprzyłem się i miałem do tego święte prawo.
Jakby to jakiś ŁKSiak spuścił się pod liczbą GKS-u Tychy czy Zawiszy zaraz byście po nim jechali. Troche samokrytyki.
I na koniec: tak uważam, że 800 osób to mało jak na Polską lige. Stać nas na więcej ale często nie mamy się okazji pokazać z powodu złej polityki klubów.
Z mojej strony koniec polemiki
Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek »

Prosze modów o usunięcie powyższych zdjęć :!:
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

sory za twarzowki na zdjeciach ale tylko linki skopiowalem z dzialu ze zdjeciami.

bez odbioru
Kiju

Post autor: Kiju »

Legioner pisze:Jak dla Ciebie zaśpiewanie hymnu narodowego to tania prowokacja to my sie chyba nigdy nie zrozumiemy.
Koniec tematu z mojej strony
Nie przeczytales chyba co dokladnie napisałem,ale ok.
pablogda
Kontakt:

fcb
Umiesz czytać????
To czytaj wszystko.
majcher

Post autor: majcher »

Bogdan Adamiec - dzięki za gratulację i docenienie, poczucia humoru.
Rozczaruję Cię jednak, bo Twoje zdanie na temat mojego gorolstwa lub nie, mnie nie interesuje. Mam swoje zdanie i prędko go nie zmienię.

Po(L)ak - my szanujemy naszą zgodę i będziemy jej bronić, kiedy będziemy uważali to za stosowne. Lech, Arka, Lechia i Śląsk, nie wstydzą się za swoje krakowskie zgody, tym bardziej my nie zamierzamy się wstydzić naszej.
Kompleks Ruchu, możecie mieć jeszcze jakiś czas, bo póki co mistrzostw macie "ciut" mniej :)
A tak, jesteście jedną z najbardziej patriotycznych ekip, macie setki punktów za oprawy, w których prześcigacie się z 3-4 innymi ekipami na najbardziej patriotycznych.
My jeździmy na kadrę,na której notabene Ruch jest obecny od zawsze. Jeździmy raz w wiekszych, raz mniejszych liczbach, nie musimy się lansować, ani nikomu nic udowadniać. Inni widać muszą.
Tekst Waszego prowadzącego mówi wszystko, prowokacja i robienie szopki z hymnu. Smutne, w obliczu zbliżającego się 11 listopada.

pablogda - napisałeś to tak, jak byś się skarżył i rozpaczałz tego powodu. Mecz to nie teatr. A derby tym bardziej, wiadomo większe ciśnienie, więc po obu stronach dochodzi do pyskówek, pokazywania środkowych palców itp. Myślałem, że silna Lechia nie zwraca uwagi na takie pierdoły.
MB_1

Post autor: MB_1 »

Majcher

Nikt się nie skarży zostało to napisane tylko i wyłącznie w kontekście tej wypowiedzi :
Jesli ktos mysli ze Arka odstaje chuligansko od Lechi to gratuluje Smile sczegolnie po wydarzeniach poderbowych.
R76-Grzyb

Post autor: R76-Grzyb »

;> pisze:
R76-Grzyb pisze:Sztuka dla sztuki, byle się o coś dopieprzyć. Uważasz, że 800 to mało jak na Polską lige :roll: . Ale zgoda, liczba Ruchu w Warszawie dobra Zadowolony :roll: :?:
Dopieprzyłem się i miałem do tego święte prawo.
Jakby to jakiś ŁKSiak spuścił się pod liczbą GKS-u Tychy czy Zawiszy zaraz byście po nim jechali. Troche samokrytyki.
I na koniec: tak uważam, że 800 osób to mało jak na Polską lige. Stać nas na więcej ale często nie mamy się okazji pokazać z powodu złej polityki klubów.
Z mojej strony koniec polemiki
A ja się z Tobą nie zgodze i też mam do tego święte prawo. Jak dla mnie liczba 800 to u nas naprawde sukces, choć masz racje, że polityka jak i możliwośći (pojemność stadionu) wielu klubów ograniczają w rozwoju kilka czołowych ekip.
majcher

Post autor: majcher »

Z tego co słyszałem, to Ruch miał dostać 700 biletów. Jeśli faktycznie tak było, to liczba przyjezdnych w Warszawie nie powinna nikogo dziwić.
Ciekawie wygląda rywalizacja w wyjazdach, między Górnikiem a Ruchem.
fcb___

Post autor: fcb___ »

ile mozna pierdolic o tym samym ?
gwizdali sa bebe
bylo ich malo albo i mniej
lepiej ?
Seb

Post autor: Seb »

majcher pisze:Bogdan Adamiec - dzięki za gratulację i docenienie, poczucia humoru.
Rozczaruję Cię jednak, bo Twoje zdanie na temat mojego gorolstwa lub nie, mnie nie interesuje. Mam swoje zdanie i prędko go nie zmienię.

Po(L)ak - my szanujemy naszą zgodę i będziemy jej bronić, kiedy będziemy uważali to za stosowne. Lech, Arka, Lechia i Śląsk, nie wstydzą się za swoje krakowskie zgody, tym bardziej my nie zamierzamy się wstydzić naszej.
Kompleks Ruchu, możecie mieć jeszcze jakiś czas, bo póki co mistrzostw macie "ciut" mniej :)
A tak, jesteście jedną z najbardziej patriotycznych ekip, macie setki punktów za oprawy, w których prześcigacie się z 3-4 innymi ekipami na najbardziej patriotycznych.
My jeździmy na kadrę,na której notabene Ruch jest obecny od zawsze. Jeździmy raz w wiekszych, raz mniejszych liczbach, nie musimy się lansować, ani nikomu nic udowadniać. Inni widać muszą.
Tekst Waszego prowadzącego mówi wszystko, prowokacja i robienie szopki z hymnu. Smutne, w obliczu zbliżającego się 11 listopada.

pablogda - napisałeś to tak, jak byś się skarżył i rozpaczałz tego powodu. Mecz to nie teatr. A derby tym bardziej, wiadomo większe ciśnienie, więc po obu stronach dochodzi do pyskówek, pokazywania środkowych palców itp. Myślałem, że silna Lechia nie zwraca uwagi na takie pierdoły.
czyli mam rozumieć, że kiedy gra Reprezentacja to Ruch jest obecny na kadrze :?: w takim razie bardzo dziwne jest podejście Niebieskich...
RedArmy

Post autor: RedArmy »

k**** mac!! czy wy musicie byc naj naj?? :evil: dobra w takim razie czemu nie spiewacie hymnu Polski co mecz?? a nie tylko co mecz z nami(tylko wy i zaglebie s. spiewacie)??? no słucham kiedy wy spiewacie hymny podczas meczów ligowych?? mysle ze to wszystko mówi za siebie....
iceman

Post autor: iceman »

Kibice Ruchu i zwolennicy tej akcji mowia o prowokacji ze strony kibicow Legii. Moim zdaniem nie ma mowy o zadnej prowokacji. Skoro Ruch pierwszy krzyczy "Polska bez Slaska" to manifestuje swoje poczucie odrebnosci od Polski.

Z drugiej strony Legia manifestuje swoja przynaleznosc do ojczyzny, wiec gdzie tu jest mowa o prowokacji??

A nawet, jezeli mowic o prowokacji, to prowokowal Ruch, bo to on pierwszy wysunal tego typu teksty.

A ten transparent to juz naprawde konkretne dno i parodia. Nie znam innych slow by skomentowac takie zachowanie. Proponuje Ruchowi wycofac sie z ligi polskiej i zalozyc wlasna, moze ktos bedzie chcial w niej grac, a jak nie to od razu sie oglosicie mistrzem prowincji czy kolonii niemieckiej i bedzie spoko.

P.S. Nie jestem z Legii, ani z Legia nie sympatyzuje.
Heniek

Post autor: Heniek »

ku*** z 5 stron o odspiewaniu hymnu Polski. Jakbyscie wiedzieli co sie jeszcze działo w zeszlym tygodniu to temat by liczył chyba 100 stron :lol:
ksg1957

Post autor: ksg1957 »

Heniek pisze:ku*** z 5 stron o odspiewaniu hymnu Polski. Jakbyscie wiedzieli co sie jeszcze działo w zeszlym tygodniu to temat by liczył chyba 100 stron :lol:
"I bardzo dobrze, ze wielce kumate towarzystwo z kibice.net nie wie co sie działo".

To samo chciałem dodać.... i już wiadomo że lepiej że takie rzeczy nie są tu opisywane bo temat ciągneli by chyba do Bożego Narodzenia :lol:
uRodzony na sektoRze
Kontakt:

Post autor: uRodzony na sektoRze »

osfp pisze:Ale rekord swiata to juz jest domaganie sie zeby w Chorzowie byly mecze Euro 2012 POLSKA i Ukraina. Tutaj juz odchodza od swoich przekonań? Trzeba na to spojrzeć z boku i ocenic na spokojnie a widze że się głowy gotują niektórym.
No więc ocen wszystko na spokojnie, płacimy podatki dla tego państwa więc czemuby nie skorzystać na tej całej organizacji? Wiadomo ze ME w Chorzowie to szerego zysków dla miasta i całego regionu (oraz być może samego klubu Ruch Chorzów) i okazja zobaczyć najlepsze zespoły Europy, nie widze w tym nic dziwnego. Naprawde niektórzy na tym forum to już muszą sie dopierdolić do wszystkiego, ale nikt nie pomyslał że może ten trans byl po części spowodowany tą całą farsą z warszawskim stadionem.
droid

Post autor: droid »

Po pieniążki łapska wyciągać równocześnie dobre imię ojczyzny kalać.
Świat się zmienia, ludzie rozwijają..... :?
neRka

Post autor: neRka »

płacimy podatki, nie możemy czegoś wymagać?

PS. Polski Ruch Polski Ślonsk 8) :lol:
X

Post autor: X »

uRodzony na sektoRze pisze:
osfp pisze:Ale rekord swiata to juz jest domaganie sie zeby w Chorzowie byly mecze Euro 2012 POLSKA i Ukraina. Tutaj juz odchodza od swoich przekonań? Trzeba na to spojrzeć z boku i ocenic na spokojnie a widze że się głowy gotują niektórym.
No więc ocen wszystko na spokojnie, płacimy podatki dla tego państwa więc czemuby nie skorzystać na tej całej organizacji? Wiadomo ze ME w Chorzowie to szerego zysków dla miasta i całego regionu (oraz być może samego klubu Ruch Chorzów) i okazja zobaczyć najlepsze zespoły Europy, nie widze w tym nic dziwnego. Naprawde niektórzy na tym forum to już muszą sie dopierdolić do wszystkiego, ale nikt nie pomyslał że może ten trans byl po części spowodowany tą całą farsą z warszawskim stadionem.
Po h** sie im tlumaczysz?? My jestesmy Ruch Chorzów a nie Kmita Zabierzów (nic do was nie mam) i tłumaczyć będziemy sie tylko przed Bogiem. Co do pomyslu o wywieszenie Polskich flag w czasie spiewania hymnu to odpowiadam my nie mamy polskich flag. A na reprze byly czasy ze Ruch zajmowal kilkanaście sektorów bo poki co swojej reprezentacji nie mamy i chyba nigdy bedziemy mieć. Dowodem na to ze gwiżdżemy na prowakacje a nie na hymn moze byc fakt ze jak grala Polska- Gorny Slask po tragedii w Halembie, to co prawda malo kto spiewal hymn ale nikt nie gwizdał.
Radomiak

Post autor: Radomiak »

odnsnie derby Trojmiasta podoba mi sie ta piosenka na poczatku meczu i drugiej polowy, ale abo mi sie wydaje albo wy podczas tego co innego spiewaliscie??
widzialem koszulki z napisem Rysiek Krauze? darmowe do biletu i byl gdzies herb Arki?
pablogda
Kontakt:

KYLIMANDŻARO
odbierz priv.
Mmm

Post autor: Mmm »

Jedni wycieraja sobie morde hymnem natepnie wywieszaja swastyke inni gwizdza.Skonczcie juz.
Zablokowany