Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Nie rozumiem waszych lamentów, jeżeli wam się nie podoba bojkot spotkań u nas to macie coś takiego jak WOLNA WOLA i idź jeden z drugim na mecz PZPN, a nie p********* głupoty jak mam zaraz iść na nockę do roboty.
-
-
Koniec kropka!psychopig pisze:ku*** !
Baranie jeden z drugim. Ekipy olały mecze u nas i tylko wyjazdy zostały.
Po c*** się spinać , jak tutaj na bójke nikt nie przyjeżdża ?
Jak coś trzeba zrobić , to jest robione. Przykład z ruskimi na euro.
Zluzujcie d*** i głos wyłączcie jak wam szpaku przeszkadza.
Jakbyśmy mieli w grupie Anglie,Hiszpanie,Francję czy nawet Niemcy i każdy mecz byłby rozgrywany na Narodowym to zawsze będzie komplet.Na inne ze zespoły pokroju San Marino czy Andora "janki" mają wyjebane,bo pewnie każdy myśli "e z nimi to wygramy,nie idę na mecz".
Nikt nikomu nie broni chodzic na mecze więc poluzujcie łydy,i tak jak powiedział Grzesiu L. - Jebło to jebło.Na c*** dalej drążyć temat ? :)
IHG 09
-
Wiadomo każdy mecz z Anglią czy z Niemcami zawsze przyciągnie ludzi na stadion i zawsze bedzie pełno dopoki jest szansa w eliminacjach ludzie chodzą jeżeli tej szansy juz że nie bedzie to wątpie że ludzie przyjdą na mecz z San Marino np o nic.
-
[link]
nie wiem czy bylo ale tu wywiad z wlascicielem flagi... jak mozna miec takie wizje...
[link]
chyba ten sam gosc....
nie wiem czy bylo ale tu wywiad z wlascicielem flagi... jak mozna miec takie wizje...
[link]
chyba ten sam gosc....
-
Galeria z wodnego meczu ( wtorek )
http://legionisci.com/galeria/2131/wszystkie
Nie wiem jaką tam ekipą przyjechali Angole, ale przynajmniej wizualnie jakos bardziej ludzko sie prezentowali, naprawde ciezko patrzec na te wymalowane mordy, trabki i kapelusze z materiałów wybuchowych ... bazarowa wieśniacka moda ... co Ci ludzie mają we łbach, myślą że są fajni ???? Takie samo wrazenia odniosłem oglądając fotki z meczu Polska-Niemcy
http://legionisci.com/galeria/2131/wszystkie
Nie wiem jaką tam ekipą przyjechali Angole, ale przynajmniej wizualnie jakos bardziej ludzko sie prezentowali, naprawde ciezko patrzec na te wymalowane mordy, trabki i kapelusze z materiałów wybuchowych ... bazarowa wieśniacka moda ... co Ci ludzie mają we łbach, myślą że są fajni ???? Takie samo wrazenia odniosłem oglądając fotki z meczu Polska-Niemcy
-
Nie widzicie tego naprawde że ci ludzi sie nakrecili na kadre,stadion i na to że na topie jest fota na facebooku z twarza wymalowana za 5zł..Nie robcie juz z tych januszy takich debili to ze kumaja słabo lub nie wiele to już mniejszy problem..Co ma ich odstraszyc.? [link]..? chyba zartujecie graja słabo od zawsze..dzisiaj zagrali lepiej.Im sie podoba taki klimat przykład prosty janusz z dziecmi i żona spi w aucie,drugi jedzie 300km i wraca,nastepny spi na pkp i czeka na mecz wiec może gdzies indziej jest problem.Samego mnie wkurwia to wszystko to ze szansa nanormalnosc jest mała..albo mecze wyjazdowe kadry pokaża sile fanatykow albo koniec z jakimś bojkotem czy strajkiem..i na nastepne mecze kadry na żlosc rudemu w jednym sektorze zebrac sie w 200-500 osob i zrobic rudemu piekło..bo tak dalej byc nie może że siedzi sie gdzies tam..a mecz oglada w tv.
Good Night Left Side
-
http://legionisci.com/photos13j/13polsk ... 1H_f23.jpg
"Kościerzyna" Długo tak wisiała ?
"Kościerzyna" Długo tak wisiała ?
-
nasi pikole i nasze kwestie (bojkot? ktoś oficjalnie go ogłosił? są jakieś postulaty? pisma? żądania?) to jedna kwestia
dla mnie dramatem są Angole. Kibole którzy od dziecka dla mnie byli legendą prezentują się na poziomie żenującym. Sektor wypełniony w 30%. Krzyknęli może z pięć razy.
Mam nadzieję że nie dożyję czasów, jak my się tak żenująco zaprezentujemy na wyjeździe
dla mnie dramatem są Angole. Kibole którzy od dziecka dla mnie byli legendą prezentują się na poziomie żenującym. Sektor wypełniony w 30%. Krzyknęli może z pięć razy.
Mam nadzieję że nie dożyję czasów, jak my się tak żenująco zaprezentujemy na wyjeździe
-
Dajcie sobie na wstrzymanie wielcy znawcy z tymi piknikami.ku*** nie kazdy musi byc chuliganem.Czego wy oczekujecie od ludzi ? Przeciez na calym swiecie pikniki maluja sobie mordy i ubieraja kapelusze, a wy narzekacie ciagle jak stare baby.Przeszkadzaja wam pikniki ? To wypierdalac na mecze a nie placzec na forum jeden z drugim.Pikniki byly sa i beda, czy sie wam to podoba czy nie.Wkurwia mnie juz to cale pierdolenie o tym jacy ci janusze sa zli i niedobrzy.Najlepiej jest wylewac swoje zale na necie ale d*** sie ruszyc nie chce na mecz bo wmawiacie sobie jakis bojkot.Z reszta skoro macie wyjebane na mecze kadry u siebie to c*** was obchodzi to czy chodza tam pikniki czy nie ? Trzeba bylo sie zastanawiac wczesniej przed tym pseudo bojkotem a nie placzec teraz.Jak chcecie rozpierdol na meczach to zbierajcie ekipy, organizujcie busy i kupujcie bilety i karty kibica.PZPN tak czy siak zarobi, jak nie na was to na piknikach wiec taktyka aby odciac pzpn od pieniedzy wam cos nie wychodzi.Nie rozumiem tego calego biadolenia i zalu.
A tu ciekawostka choc nie zwiazana z tematem :
http://www.youtube.com/watch?v=qTup7sNr-Vk
W Serbii doszlo do zadymy ... pilkarzy po tym jak murzyn z Anglii zaczal pokazywac brzydkie gesty Serbskim kibicom.
A tu ciekawostka choc nie zwiazana z tematem :
http://www.youtube.com/watch?v=qTup7sNr-Vk
W Serbii doszlo do zadymy ... pilkarzy po tym jak murzyn z Anglii zaczal pokazywac brzydkie gesty Serbskim kibicom.

-
Mając przypadkiem taką możliwość zjawiłem się dzisiaj na narodowym zobaczyć jak Polacy grają na narodowym i jak wygląda sytuacja na trybunach. Generalnie zdecydowana większość na stadionie to przysłowiowy janusz z wąsem i z kolegą andrzejem, janusz bez wąsa z żoną i dziećmi, bananowi chłopcy z gotowymi do robienia słodkich zdjęć na facebooka pannami itd. Jednym słowem piknik z hotdogami i zapiekankami w tle. Gdzieś tam w tle przewijali się pojedynczy ludzie wyglądający na fanatyków, ale ciężko powiedzieć na ile to były pozory, a na ile prawda. Stadion częściowo oflagowany przez pikoli, rzuciła mi się w oczy chyba(?) dość znana fana Radom. Liczbę Anglików ciężko mi oszacować, ale mieli sporo flag w tym jedna Bydgoszcz w barwach Anglii z jakąś ksywą i napisem on tour. Od początku meczu wyspiarze bez dopingu, odezwali się dopiero gdzieś między 20-30 minutą zarzucając "go go England", ale w miarę szybko zostali zagłuszeni przez Polaków. Jeżeli chodzi o doping z Polskich sektorów to nie wiem na ile to zasługa akustyki narodowego, ale momentami było całkiem konkretnie. Aż ciężko sobie wyobrazić co by było gdyby na tym stadionie siedziały zorganizowane grupy kiboli. Doping Polaków był zarzucany głównie z jednego sektora na górze w rogu stadionu w którym znajdował się bęben i 2 gości zarzucających. Jeden z nich miał januszową czapę z rogami, a drugi wyglądał na normalnego i całkiem nieźle szło mu prowadzenie dopingu. Fajna sprawa jak Wasyl który ma największe jaja w tej kadrze mobilizował stadion do dopingu. Podsumowując to janusze mają się dobrze, niema fanatyków i wszyscy, którzy do tego dążyli są zadowoleni. Czas wrócić na stadiony panowie....
-
Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
-
W pubach porozwieszani Angole i to nie przypadkowe osoby. Anglicy bez żadnych przygód w Warszawie? Lata '99 były pełne pola popisów
-
Najsmieszniejsze jest dla mnie to ze piszecie ilu pikoli przyjdzie na mecz z San Marino czy Andora. A ile nas fanatykow zwykle na takich meczach bywalo? Jezeli mecz odbywal sie w jakims mniejszym miescie typu Kielce to pol biedy ale w stolicy czy na Slasku byly pustki. Sami siebie wygonilismy z kadra ze spora pomoca ustaw i policji. Kadra juz jest stracona, stac nas najwyzej na kilka rabanow na wyjazdach, gdzie i tak 70% skladu nawet nie wchodzi na stadion. Na lidze w wiekszych miastach tez juz nie wyglada to za rozowo. Robia nam druga Anglie i tyle.
-
A jednak jakieś fanty zdobyte ;-) (L).....http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
-
Teraz na RMF mówili coś i żalili się na kibiców, że po raz kolejny stadion nie odleciał. 60 tysięcy gardeł a doping do d*** i cisza.. i spowodowane to brakiem organizacji i brakiem kibiców którzy w meczach ligowych dbają o doping i trzeba to zmienić. ciekawe hah..
-
A to nie jest czasami Kobra wydawca zina Szalikowcy popularnego w latach 90 ? Wielki kibic Polonii Bydgoszcz?Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
Ktoś kiedyś wspominał tu na forum, że gościa dość mocno popierdoliła i za kadrą Anglii jeździ.
O ile mnie pamięć nie myli może niech ktoś z Bydgoszczy się na ten temat wypowie.
-
Tak, to ten Kobra, na przełomie lat 80tych i 90tych czołowy fanatyk Polonii
Włókniarz Częstochowa
-
Tak czytam ten internet i widzę jakieś akcje uwolnienia bohaterów stadionu narodowego i ludzie sie pod tym podpisują hahahaha Janusze wbiegły na murawę to zajebista akcja , a jak kibice to znowu Ci kibole, karać na dożywocie, zamykać stadiony i przez tydzień w mediach paplanina wysokiej rangi specjalistów itd.
„... Światem nie rządzą prawa spisane na papierze. Światem rządzą ludzie. Niektórzy trzymają się prawa, inni nie. Każdy człowiek sam decyduje o tym, jak urządzi swoje życie. No i potrzeba też trochę szczęścia, żeby ktoś inny nie zepsuł ci wszystkiego, co zbudowałeś. To wcale nie takie proste, jak uczą w podstawówkach. Ale dobrze jest mieć parę mocnych zasad i zawsze się ich trzymać. W małżeństwie, w życiu, na wojnie – zawsze i wszędzie...”
-
j***** hiPOkryta :
Zobaczył, że wszystkie media wstawiły się za tymi "kibicami" to sam postanowił wstawić się za nimi, aby spodobać się społeczeństwu że nie taki surowy jest. A nie dawno wypowiadał się, że nawet za najmniejsze przewinienie na stadionie należy karać i wyplenić bandyterkę ze stadionów.
Czegoż to tuSSk nie zrobi dla podbicia słupków sondaży.
http://www.facebook.com/KancelariaPreze ... ow?fref=ts
[link]Premier Tusk o "Bohaterach Basenu Narodowego": Ich akcja nikomu nie zagrażała. Moim zdaniem nie zasługują na karę. Trzeba dbać o bezpieczeństwo na stadionach, ale to była wyjątkowa sytuacja.
Zobaczył, że wszystkie media wstawiły się za tymi "kibicami" to sam postanowił wstawić się za nimi, aby spodobać się społeczeństwu że nie taki surowy jest. A nie dawno wypowiadał się, że nawet za najmniejsze przewinienie na stadionie należy karać i wyplenić bandyterkę ze stadionów.
Czegoż to tuSSk nie zrobi dla podbicia słupków sondaży.
http://www.facebook.com/KancelariaPreze ... ow?fref=ts
-
ze swojej strony powiem tyle:
mamy zajebiście silny argument w ręce jakim jest organizacja tego smiesznego meczu na szybko na następny dzień. Więc teraz jak w lidze psy, wojewodowie czy inni szmaciarze będą "organizować" mecze bez przyjezdnych, publiczności czy też poniżej 1000 pisać skargi,petycje do uefy, sztrasburga i gdzie się da! Nikt juz nie bedzie się tłumaczył, że zgody tej czy takiej nie było. Wiem że niektórzy z europejskich klubow nie mając np sektora gości nie mogli zagrać spotkania bo sektor gości MUSI BYĆ (chyba taki był przpadek w Marsylii że zrobili gdzie indziej bo remonty mieli) trzeba działać! OZSK, prawnicy, kibice... sprawmy by haslo "piłka nożna bez POlicji" weszło w życie! albo działajmy albo zmieńmy sobie zainteresowania
mamy zajebiście silny argument w ręce jakim jest organizacja tego smiesznego meczu na szybko na następny dzień. Więc teraz jak w lidze psy, wojewodowie czy inni szmaciarze będą "organizować" mecze bez przyjezdnych, publiczności czy też poniżej 1000 pisać skargi,petycje do uefy, sztrasburga i gdzie się da! Nikt juz nie bedzie się tłumaczył, że zgody tej czy takiej nie było. Wiem że niektórzy z europejskich klubow nie mając np sektora gości nie mogli zagrać spotkania bo sektor gości MUSI BYĆ (chyba taki był przpadek w Marsylii że zrobili gdzie indziej bo remonty mieli) trzeba działać! OZSK, prawnicy, kibice... sprawmy by haslo "piłka nożna bez POlicji" weszło w życie! albo działajmy albo zmieńmy sobie zainteresowania
Kod: Zaznacz cały
"(...)Jak podają źródła, w 1914 roku na 3600 osób, było 2600 Żydów. Stalowa Wola była dla nich zamknięta. Likwidowane były wszelkie próby handlu na terenie miasta. Do dziś dniem handlowym jest sobota. Zostało to ustanowione przed wojną, aby wykluczyć Żydów z targu, gdyż ci mają wtedy święto i nie wolno im handlować(...)"
-
Jeden z bohaterów dostał 2 lata zakazu wstępu na imprezy masowe
-
Nie ma to jak "niezależni" sędziowie w Polsce ! Wystarczy nagonka pro-rządowych mediów + wystąpienia Tuska, aby pójść siedzieć (Staruch), lub umorzyć sprawę i dostać symboliczną grzywnę (w/w)Jest wyrok za ''pływanie'' na stadionie Narodowym! Warunkowe umorzenie, dwuletni zakaz stadionowy i 110 zł kosztów [Elka]
-
Nie wiem po co to biadolenie,nie rozumiecie że ekipy nie chcą jeżdzić na kadre?Najwyżej pojadą ale na ciekawsze wyjazdy,tak jak ktoś pisał,nikt Wam nie zabrania iść na kadre pzpn-u,dlatego właśnie OZSK nie wydało żadnej deklaracji w zwiazku z tym.Skupcie się lepiej na swoich ekipach,pikole na kadre zawsze się znajdą,choćby wszystko przygrywali.

-
A co chciales zeby mu wyrok wpierdolili?Dobrze ze sie chlopakowi udało,ma szczescie ktorego inni nie mieli.Ale ty ku*** zawistny jestes i wkurwiony bo chlopak nie ma problemow!!!!wsx1 pisze:Nie ma to jak "niezależni" sędziowie w Polsce ! Wystarczy nagonka pro-rządowych mediów + wystąpienia Tuska, aby pójść siedzieć (Staruch), lub umorzyć sprawę i dostać symboliczną grzywnę (w/w)Jest wyrok za ''pływanie'' na stadionie Narodowym! Warunkowe umorzenie, dwuletni zakaz stadionowy i 110 zł kosztów [Elka]
-
Chodzi o to ze dzis wszyscy ich bronia, a jutro nas beda dopierdalac za glupoty.
mówię zdrówko, chociaż wiem że nie pójdzie na zdrowie.
-
przykto mi ze Ty miales przejebane dostales zakaz i wyrok,ale ciesze sie ze oni nie maja wiekszych problemow.Mam nadzieje ze jasno sie wyrazilem.
-
Chore, że dojebali wyrok za imprezę która się nie odbyła!
"...Kipiąca z nich nienawiść i pewność szybko zmieniły się w strach, gdy okazało się, że dzieląca kibiców bramka jednak jest otwarta. Kilkudziesięciu fanów szybko wykorzystało sytuację w celu wyjaśnienia męczących gospodarzy kwestii, jednak tym prawdopodobnie przypomniało się włączone żelazko w domu..."
-
Rozumiem że lubi Anglie..rozumiem ze smiga na mecze ale zeby na meczu z Polska wywieszać ta flage.Coś mu sie pojebało juz..Bydgoszcz to nie fan club Anglii a po tej fladze janusze tak pomysla..
Good Night Left Side
-
mi się wydaje że nie tyle protest co ogólna bieda i ,,kryzys,, czyni taką a nie inną atmosferę na trybunach reprezentacj. Kto zorganizuje wyjazd ekipy na kadre za conajmniej 200 zł jak ciężko ogarnąc finansowo własne wyjazdy ligowe i ludzie swoje mniej atrakcyjne wyjazdy poprostu odpuszczają ,bo żeby wszędzie się pokazać to by trzeba było tylko na to zarabiać a większąść ma swoje potrzebniejsze wydatki taka jest tylko moja opinia ,.bo jak bym był to bym starał się jak najlepiej dopingowac i tyle więc komu się niepodoba atmosfera to dawać na stadion jak jest tylko taka możliwość a nie czekać Bóg wie na co, nie wiem oświadczenie kibola kiboli że dobra możemy wrócić na kadre .
-
a co jeśli wbiegniesz na murawe żeby cieszyć sie z piłkarzami np z awansu ? zostaniesz potraktowany tak samo jak byś brał udział w awanturze. może kilka osób otworzy oczy i popatrzy na nas troche inaczej
-
Dzisiaj Czarnecki z PISu w tvn-ie skrytykował naszego ulubionego premiera,że szkoda iż nie był taki łaskawy gdy zatrzymywano kibiców Jagielonii i podał jeszcze kilka takich przykładów i ogólnie pozytywnie mówił o kibicach.Pisze to w tym temacie bo lepszego chyba nie ma....

-
adrenalina2010 pisze:A to nie jest czasami Kobra wydawca zina Szalikowcy popularnego w latach 90 ? Wielki kibic Polonii Bydgoszcz?Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
Ktoś kiedyś wspominał tu na forum, że gościa dość mocno popierdoliła i za kadrą Anglii jeździ.
O ile mnie pamięć nie myli może niech ktoś z Bydgoszczy się na ten temat wypowie.
A podobno...Sherman81 pisze:Tak, to ten Kobra, na przełomie lat 80tych i 90tych czołowy fanatyk Polonii

-
Jaka jest oficjalna liczba Anglików??
Ludzie Zasad Chuligani Śląsk Wrocław!!!!
-
[link]Poradnik dla idiotów
Pewien znajomy, który lubi podczas wielkich imprez sportowych postać przed stadionem, zwrócił uwagę na fakt, że dzień przed meczem Polska – Anglia, to jeszcze z 10 lat temu odbywałyby się poważne rozmowy o tym gdzie i jak pochwycić rozbestwionych Angoli, odbywałyby się jakieś konsultacje, poszukiwania, drobne utarczki i być może wielkie starcia. Teraz wszyscy na reprezentację mają wywalone. Meczami kadry zawładnęło piknikowo.
- Oglądałeś mecz z RPA? – zapytał ów znajomy. Ja bez zażenowania odparłem, że nie, bo miałem ciekawsze zajęcie, natomiast dla zadającego pytanie moja odpowiedź wcale nie była dziwna. 20 lat temu by nie uwierzył.
- Słuchaj, na 55 tysięcy miejsc, widzów było jakieś 45 tysięcy. Czyli bez szaleństwa, ale frekwencja całkiem spora. Byłem pod stadionem, po prostu nie da się tego opisać. Ci co chodzą na siatkówkę, to chociaż sprawiają wrażenie kibiców. We Wrocławiu przed meczem z Mołdawią to bractwo, które szło na mecz, wyglądało w porównaniu z tym warszawskim przed RPA na „kumatych pikoli”. Natomiast w stolicy… sam nie wiem, co to było za towarzystwo – ziomek zachodził w głowę, skąd takie bezhołowie się w ogóle wzięło.
I najlepiej skomentował zachowanie tejże publiki:
- Specjalnie zobaczyłem potem retransmisję meczu. Raz bractwo na stadionie krzyknęło „Polska”. Rozumiesz? Raz. I koniec.
Wymiana publiki na meczach kadry narodowej stała się faktem. Bilety na mecze są obiektem westchnień leszczy i kompletnych pikoli. Te leszcze i pikole nie mają chęci ani umiejętności wytworzenia atmosfery na stadionie. Ciekawe, czy jak raz taki pikol – pikol poszedł na mecz, to nie wynudził się do tego stopnia, że już będzie miał tego typu „wrażeń” serdecznie dosyć? Czas pokaże.
Edukacja pikniklandu
Podsumowanie tej wymiany publiki zafundowała pewna stacja telewizyjna nadające serwis informacyjne. Podniecili się tym meczem z Anglią do tego stopnia, że robią z niego jakieś nagonkowe reportaże (najwidoczniej brak im tematów).
Rozwodzili się nad losami „wielkiej flagi, która zostanie rozpostarta na trybunach”. Wielką flagę znamy, jej gigantyczne koszty – również. Oraz „gigantyczne” rozmiary, równe czwartej części jakiejś wrocławskiej oprawy. Reporter na pięć godzin przed meczem wpadł w ekstazę opowiadając o tym, jak owa flaga „przyjechała do Warszawy specjalnie z Gliwic”. Gdyby jeleń znał od podszewki kibicowskie życie, to taki „niezapomniany fakt” nie byłby nawet godny odnotowania.
Istota debilizmu
A teraz najlepsze. Kończąc reportaż sprzed pustego stadionu zrobiony przez jelenia, elegancka laska w studio odkryła przed widzami rąbka tajemnicy mówiąc, że „już niedługo zostanie nadany kolejny reportaż”. Dzięki niemu widzowie będą mogli się dowiedzieć jak dotrzeć na stadion i jak go po meczu opuścić.
Jeśli w tym momencie nie ogarnęło Was jakieś uczucie zażenowania lub przynajmniej się nie uśmiechnęliście, to lepiej nie wchodźcie już na Fana. To jest strona dla tych, którzy odróżniają świat kibiców od świata gamoni.
-
Ogólnie żałuję, że z góry podjęta jest ta decyzja o bojkocie kadry bo właśnie między palcami ucieka nam możliwość powrotu do normalności.. Mam nadzieje, że na meczach ze słabszymi i mniej renomowanymi rywalami wrócimy na stadiony i pokażemy klasę bo teraz aż szkoda było patrzeć na ten mecz.
A tak po za tym właśnie trafiłem ciekawy artykuł:
[link]
Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.
A tak po za tym właśnie trafiłem ciekawy artykuł:
[link]
Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.
-
Czas wrócić na trybuny i pokazać jak się robi prawdziwy doping. Byłem na meczu z Mołdawią i był to najgorszy mecz Kadry na trybunach na jakimkolwiek w życiu byłem. Patologia dopingowa jak to tak można nazwać w skrócie.CITT pisze:Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.
Tylko pod Krzyżem, tylko pod tym Znakiem Polska jest Polską, a Polak Polakiem!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
BÓG - HONOR - OJCZYZNA
Wielka Polska Katolicka
Krucjata Różańcowa za Ojczyznę! Codziennie odmawiajcie Różaniec o Polskę wierną Bogu, Krzyżowi i Ewangelii, o wypełnienie Jasnogórskich Ślubów Narodu!
-
Ten pajac z kibicami Polonii Bydgoszcz od wielu lat nie ma nic wspólnego.Ten_Typ_Tak_Ma pisze:adrenalina2010 pisze:A to nie jest czasami Kobra wydawca zina Szalikowcy popularnego w latach 90 ? Wielki kibic Polonii Bydgoszcz?Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
O ile mnie pamięć nie myli może niech ktoś z Bydgoszczy się na ten temat wypowie.A podobno...Sherman81 pisze:Tak, to ten Kobra, na przełomie lat 80tych i 90tych czołowy fanatyk Polonii