Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Polska - Anglia, 16.10.2012, Warszawa
Z Krychowiakiem to "zabłysnąłeś".against modern pisze:Moment odgrywania hymnów: nawet te francusko-szwabskie wynalazki: obraniaki, krychowiaki i inne polańskie śpiewają hymn za to największy "gwiazdor" tej pseudokadry, Lewandowski ma to w d**** ...
szkoda,ze nie przejebali ;/ spory niedosyt po iście januszowym spektaklu
Wy piszecie że żenada na trybunach, beznadziejny doping i wszystko na NIE ale Tusk, POlicja i Pzpn wygrali po raz kolejny nami. Stadion pełny, publika siatkarska, wynik niezły, żadnych wyzwisk, janusze zadowoleni i na pewno zapełnią stadion przy następnej okazji....
Więc myślę że to nasza kolejna porażka...
Więc myślę że to nasza kolejna porażka...
Moim skromnym zdaniem powoli przegrywamy ta walke..właśnie na reprezentacji powinnismy pokazywac co myslimy o tym wszystkim..i byc tam... Pikniki są wszędzie i z jednej strony muszą byc zeby zapełnic stadion,sami czasami o nich walczymy w swoich klubach,wieszając plakaty zachecajace na mecz czy to u siebie czy na wyjazdach zeby podbic swoja liczbe bo nie ma opcji ze na wyjazd 1500-ny jedzie sama kumata wiara;) Jest dylemat czy kibicować farbowanym lisom czy nie..Na wyjazdach potrafimy jednak.. Co do OZSK to albo wreszcie sie wezma za coś bo jak do tej pory nie potrafia sie jasno określic i nic załatwić..albo niech oddadzą pałeczke komus innemu co ma wiecej werwy bo samo pisanie oświadczeń jak widać nic nie daje..tylko czas z którym przegrywamy!
-
Niebieski1980
Moze przestac jezdzic na wyjazdy niech Janusze tam sie pokaza ?? :)
na meczu z Anglią? Kiedy na meczu z Anglią nie było tłumów? Jak ktoś chce to niech kupuje karte kibica i bilet, broni ktoś komuś? Co się zmieniło? To że karte trzeba sobie kupić. PZPN sobie kpi z ludzi od kilkunastu lat i jakoś to nie przeszkadzało na chodzenie na mecze. Porażka była na meczu z Mołdawią, bo takie mecze nie przyciągają, ale dziś był jakiś tam doping jak na kadre, bo oczywiście w ocenie trzeba zaniżyć pięciokrotnie poziom w stosunku do klubowego. Swoje też robi stadion bo na Narodowym wiele nie trzeba do dopingu, ma znakomitą akustykę. Awansują do MŚ to okazja wyjazdu do Brazylii dla wielu będzie atrakcyjna. Fajny teren, kiedy tam rodził się ruch kibicowski to my dopiero kraj odbudowywaliśmy po wojnie. Kartoniad nie robili kiedyś na stadionie Śląskim? Jest trochę żenady, ale już bez przesady. Mecze z takimi rywalami zapełniają stadiony w Tiranie czy Kiszyniowie, na mecz z Mołdawią każdy mógł sobie kupić bilet i kręcić młyn :) Dużo gorzkich opinii januszy o rządzie, PZPNie, my też mamy takie same a wszyscy chodzą na mecze ligowe.ts1906 pisze:Macie ku***, full pikoli! a podobno mieli się zniechęcić
-
kibolek1983
Czekam, aż jeszcze 20 osób mu napisze o tym, że Krychowiak to Polak. Koleś walnął mega gafę a Wy jak na onecie jeden po drugim to samo piszecie do Niego.
-
Autonomiczny
-
Michał***24
Wiadomo każdy mecz z Anglią czy z Niemcami zawsze przyciągnie ludzi na stadion i zawsze bedzie pełno dopoki jest szansa w eliminacjach ludzie chodzą jeżeli tej szansy juz że nie bedzie to wątpie że ludzie przyjdą na mecz z San Marino np o nic.
http://www.nowosci.com.pl/look/article. ... 0&IdTag=17
nie wiem czy bylo ale tu wywiad z wlascicielem flagi... jak mozna miec takie wizje...
http://web2.sportowefakty.pl/zuzel/2012 ... z-polonia/
chyba ten sam gosc....
nie wiem czy bylo ale tu wywiad z wlascicielem flagi... jak mozna miec takie wizje...
http://web2.sportowefakty.pl/zuzel/2012 ... z-polonia/
chyba ten sam gosc....
http://legionisci.com/photos13j/13polsk ... 1H_f23.jpg
"Kościerzyna" Długo tak wisiała ?
"Kościerzyna" Długo tak wisiała ?
-
Ten_Typ_Tak_Ma
Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
W pubach porozwieszani Angole i to nie przypadkowe osoby. Anglicy bez żadnych przygód w Warszawie? Lata '99 były pełne pola popisów
A jednak jakieś fanty zdobyte ;-) (L).....http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
-
Jurand ze Spychowa
Teraz na RMF mówili coś i żalili się na kibiców, że po raz kolejny stadion nie odleciał. 60 tysięcy gardeł a doping do d*** i cisza.. i spowodowane to brakiem organizacji i brakiem kibiców którzy w meczach ligowych dbają o doping i trzeba to zmienić. ciekawe hah..
-
adrenalina2010
A to nie jest czasami Kobra wydawca zina Szalikowcy popularnego w latach 90 ? Wielki kibic Polonii Bydgoszcz?Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
Ktoś kiedyś wspominał tu na forum, że gościa dość mocno popierdoliła i za kadrą Anglii jeździ.
O ile mnie pamięć nie myli może niech ktoś z Bydgoszczy się na ten temat wypowie.
Tak, to ten Kobra, na przełomie lat 80tych i 90tych czołowy fanatyk Polonii
Tak czytam ten internet i widzę jakieś akcje uwolnienia bohaterów stadionu narodowego i ludzie sie pod tym podpisują hahahaha Janusze wbiegły na murawę to zajebista akcja , a jak kibice to znowu Ci kibole, karać na dożywocie, zamykać stadiony i przez tydzień w mediach paplanina wysokiej rangi specjalistów itd.
-
rts1910adw
Jeden z bohaterów dostał 2 lata zakazu wstępu na imprezy masowe
Nie ma to jak "niezależni" sędziowie w Polsce ! Wystarczy nagonka pro-rządowych mediów + wystąpienia Tuska, aby pójść siedzieć (Staruch), lub umorzyć sprawę i dostać symboliczną grzywnę (w/w)Jest wyrok za ''pływanie'' na stadionie Narodowym! Warunkowe umorzenie, dwuletni zakaz stadionowy i 110 zł kosztów [Elka]
Nie wiem po co to biadolenie,nie rozumiecie że ekipy nie chcą jeżdzić na kadre?Najwyżej pojadą ale na ciekawsze wyjazdy,tak jak ktoś pisał,nikt Wam nie zabrania iść na kadre pzpn-u,dlatego właśnie OZSK nie wydało żadnej deklaracji w zwiazku z tym.Skupcie się lepiej na swoich ekipach,pikole na kadre zawsze się znajdą,choćby wszystko przygrywali.
mi się wydaje że nie tyle protest co ogólna bieda i ,,kryzys,, czyni taką a nie inną atmosferę na trybunach reprezentacj. Kto zorganizuje wyjazd ekipy na kadre za conajmniej 200 zł jak ciężko ogarnąc finansowo własne wyjazdy ligowe i ludzie swoje mniej atrakcyjne wyjazdy poprostu odpuszczają ,bo żeby wszędzie się pokazać to by trzeba było tylko na to zarabiać a większąść ma swoje potrzebniejsze wydatki taka jest tylko moja opinia ,.bo jak bym był to bym starał się jak najlepiej dopingowac i tyle więc komu się niepodoba atmosfera to dawać na stadion jak jest tylko taka możliwość a nie czekać Bóg wie na co, nie wiem oświadczenie kibola kiboli że dobra możemy wrócić na kadre .
a co jeśli wbiegniesz na murawe żeby cieszyć sie z piłkarzami np z awansu ? zostaniesz potraktowany tak samo jak byś brał udział w awanturze. może kilka osób otworzy oczy i popatrzy na nas troche inaczej
Dzisiaj Czarnecki z PISu w tvn-ie skrytykował naszego ulubionego premiera,że szkoda iż nie był taki łaskawy gdy zatrzymywano kibiców Jagielonii i podał jeszcze kilka takich przykładów i ogólnie pozytywnie mówił o kibicach.Pisze to w tym temacie bo lepszego chyba nie ma....
-
Ten_Typ_Tak_Ma
adrenalina2010 pisze:A to nie jest czasami Kobra wydawca zina Szalikowcy popularnego w latach 90 ? Wielki kibic Polonii Bydgoszcz?Ten_Typ_Tak_Ma pisze:Co do Flagi Bydgoszczy w barwach Angielskich to jest chyba z tego co pamiętam Polak aktywnie udzielający się na meczach kadry Angielskie. Był kiedyś z nim wywiad w TMK ale pamięć zawodzi.
Ktoś kiedyś wspominał tu na forum, że gościa dość mocno popierdoliła i za kadrą Anglii jeździ.
O ile mnie pamięć nie myli może niech ktoś z Bydgoszczy się na ten temat wypowie.
A podobno...Sherman81 pisze:Tak, to ten Kobra, na przełomie lat 80tych i 90tych czołowy fanatyk Polonii

Jaka jest oficjalna liczba Anglików??
Ogólnie żałuję, że z góry podjęta jest ta decyzja o bojkocie kadry bo właśnie między palcami ucieka nam możliwość powrotu do normalności.. Mam nadzieje, że na meczach ze słabszymi i mniej renomowanymi rywalami wrócimy na stadiony i pokażemy klasę bo teraz aż szkoda było patrzeć na ten mecz.
A tak po za tym właśnie trafiłem ciekawy artykuł:
http://mejt.org/?p=209
Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.
A tak po za tym właśnie trafiłem ciekawy artykuł:
http://mejt.org/?p=209
Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.
Czas wrócić na trybuny i pokazać jak się robi prawdziwy doping. Byłem na meczu z Mołdawią i był to najgorszy mecz Kadry na trybunach na jakimkolwiek w życiu byłem. Patologia dopingowa jak to tak można nazwać w skrócie.CITT pisze:Fajnie, że coraz więcej pojawia się głosów, że ludzie zaczynają tęsknić za starymi czasami.