Radek_ZS pisze:No przecież mnie zaraz rozjebie! 8 meczy do końca w tym 6 jako gospodarz, a jakas ku*** zamyka nam stadion. Praktycznie bez powodu bo to co napisali to jakiś żart.Dobrze Że nie zamknęli stadionu za wyrzucanie petów na ziemie.
Komuś bardzo nie pasuje awans Zagłębia.
Coś czuje że to nie zostanie bez echa w Sosnowcu .
Dokładnie tak jak piszesz.
Jakoś te Polkowice do mnie nie przemawiają. Wygrywają w ostatnich sek. meczu, powinni przegrać walkowerem w meczu z Jarotą za źle przeprowadzone zmiany, teraz czytam, że Zagłębie - Polkowice bez publiki. Nie chcę siać teorii spiskowych ale pachnie to jakimiś układami.
Przed tą rundą rozmawiałem ze znajomym z Sosnowca i tak w żartach dopieprzałem mu, że wejdzie Ruch i Polkowice a takie firmy jak Zagłębie i Zawisza zostaną wykolegowane (oczywiście życzę tym drużynom awansu).
W derbach stolicy atmosfera jakich mało. Z tego co widziałem na trybunach oprawa składała się: flagi na kijach, obraz z wizerunkiem Warszawiaków + podpis „Rodowity Klub Stolicy”, do tego race.
Korony w Lubinie 1 autobus, 1 bus i 4 auta. Jak na wtorek prezentują sie całkiem całkiem. W naszym młynie słyszani tylko w przestojach, ale dopingują głośniej niż Odra W.
elep pisze:Szkoda że Legii tylko parę sztuk bo na pewno podnieśli by poziom widowiska.
Akurat do kibiców Legii bym ich nie zaliczył. Chyba, że mówisz o jakichś gościach, którzy byli incognito, a nie o tych w klatce.
W "tv" miałem wrażenie, że po meczu w Krakowie część Pasów wysypuje się na płytę boiska. Dobrze widziałem ? Zerwało mi niestety transmisje w tym momencie i zastanawiam się czy coś ciekawego się działo.
elep pisze:Szkoda że Legii tylko parę sztuk bo na pewno podnieśli by poziom widowiska.
Akurat do kibiców Legii bym ich nie zaliczył. Chyba, że mówisz o jakichś gościach, którzy byli incognito, a nie o tych w klatce.
W "tv" miałem wrażenie, że po meczu w Krakowie część Pasów wysypuje się na płytę boiska. Dobrze widziałem ? Zerwało mi niestety transmisje w tym momencie i zastanawiam się czy coś ciekawego się działo.
Tych w klatce też zaliczam jako kibiców Legii,wychodzę z założeni że nie każdy kibic Legii bojkotuje ITI i w moim mniemani ma do tego prawo.Chcieli przyjść,mieli barwy więc byli kibicami Legii.Może te osoby co były na meczu mają w d**** ITI i byli tylko dla kopaczy?
To co piszę na forum jest tylko i wyłącznie moim osobistym zdaniem i nie jest oficjalnym stanowiskiem kibiców Polonii Warszawa.
Tych w klatce też zaliczam jako kibiców Legii,wychodzę z założeni że nie każdy kibic Legii bojkotuje ITI i w moim mniemani ma do tego prawo.Chcieli przyjść,mieli barwy więc byli kibicami Legii.Może te osoby co były na meczu mają w d**** ITI i byli tylko dla kopaczy?
To byli klienci ITI. KAŻDY kibic Legii bojkotuje ITI. Z tego co przyszło na ten mecz i siedziało w sektorze gości, tacy kibce Legii jak z tego meczu "derby" ;)
Przyjść dla piłkarzy? Ekhm... w głowe się uderzyłeś? :D Takiego ciśnienia jak na te kurwewki grające obecnie w Legii, kibice nie mieli od wielu lat. Kilka następnych dni dla Grzelaka, Rybusa czy innej pizdy, może być na prawde ciekawe.
A przepraszam nikogo tu ku*** nie interesuje bramka głowackiego ani faul murzyna, nie to forum.
Ile Śląska w Wodzisławiu?
Zgadza sie. Dlatego za kolejne pierdolenie o tym kto zdobedzie mistrza czy spadnie beda nagrody - zeby potem placzu nie bylo.. ;)
Nie rozumiem wpisów o tym, że na Polonii w klatce gości nie bylo kibiców Legii. To kto był?! Czemu za jedyne słuszne bierzecie swoje zdanie i poglądy? Tamten ustrój juz sie skończył. Wiekszośc kibiców w Polsce popiera Wasz spór z ITI, byc może wśród kibiców Legii ten odstetek jest nawet 99% ale twierdeznie, że jesli ktos nie popiera tego sporu albo popiera ale chce byc z piłkarzami na dobre i złe to od razu nie jest za Legią jest wg mnie chore i kłamliwe żeby nie powiedziec czysto napinkowe...
po prostu Andrzej pisze:
To byli klienci ITI. KAŻDY kibic Legii bojkotuje ITI. Z tego co przyszło na ten mecz i siedziało w sektorze gości, tacy kibce Legii jak z tego meczu "derby" ;)
Przyjść dla piłkarzy? Ekhm... w głowe się uderzyłeś? :D Takiego ciśnienia jak na te kurwewki grające obecnie w Legii, kibice nie mieli od wielu lat. Kilka następnych dni dla Grzelaka, Rybusa czy innej pizdy, może być na prawde ciekawe.
Masz chyba świadomość, że ludzie z krytej na meczu z Wisłą to też klienci iti?
Czy Legia może się wypowiedzieć, czemu w tym sezonie nie zawitała na główną?
"Derby" - dobrze ująłeś. Po wczorajszym meczy Polonia może śmiało powiedzieć - "tylko na służewcu" ;)
Jedno pytanko do kogoś ogarniętego z Legii. Jak jeździliście w tym sezonie na jakieś wyjazdy to czy wtedy bilety rozprowadzało SKLW? Bo teraz olaliście derby bo to kp/iti je rozprowadzało. A jeżeli tak było, że zawsze kp/iti lub czasami SKLW to od czego zależało na jaki mecz kto rozprowadzał bilety? Czy może było tak, że zawsze jakoś się dogadywaliście z gospodarzami?
nie no czegos tu nie rozumiem co wy w tej Polonii widzicie grają z odwiecznym wrogiem ,niue zapełniaja całego stadionu a oprawa moim zdaniem bardzo przecietna jak na takie świeto piłkarskie (w ich odczuciu) nie lubie Legii ale o wiele lepsze oprawy robiła juz z 10 lat temu!!!dla mnie przeciętniaki którz wynuzyli sie z podziemia na problemach rywala...bez obrazania to tylko komentarz .
Naprawdę dobra oprawa Polonii, śmiem twierdzić, że chyba najlepsza w historii KSP.
Doping też na dobrej kurwie.
Impreza trwała na K6 to późnych godzin nocnych.
Nic nie może przecież wiecznie trwać. Derby są Nasze, k**** na kolana paść! :D
yarpen pisze:Jedno pytanko do kogoś ogarniętego z Legii. Jak jeździliście w tym sezonie na jakieś wyjazdy to czy wtedy bilety rozprowadzało SKLW? Bo teraz olaliście derby bo to kp/iti je rozprowadzało. A jeżeli tak było, że zawsze kp/iti lub czasami SKLW to od czego zależało na jaki mecz kto rozprowadzał bilety? Czy może było tak, że zawsze jakoś się dogadywaliście z gospodarzami?
dominho pisze:nie no czegos tu nie rozumiem co wy w tej Polonii widzicie grają z odwiecznym wrogiem ,niue zapełniaja całego stadionu a oprawa moim zdaniem bardzo przecietna jak na takie świeto piłkarskie (w ich odczuciu) nie lubie Legii ale o wiele lepsze oprawy robiła juz z 10 lat temu!!!dla mnie przeciętniaki którz wynuzyli sie z podziemia na problemach rywala...bez obrazania to tylko komentarz .
Zapomniałeś dodać "obiektywny" przy komentarzu :D W twoim mniemaniu nawet jakbyśmy odstawili oprawę na cały stadion z racowiskiem takim jak Lech z zimnymi ogniami, ludzie by na drzewach siedzieli i na dachu bo zabrakło by miejsc, od głośności dopingu popękały wszystkie szyby w okolicznych domach, spalili wszystkie szaliki i flagi Legii jakie istnieją a na koniec pobiegali po mieście i najebali każdego istniejącego kibica sąsiadów zza miedzy, to i tak by było mało. Nie mówię, że masz tu się pałować nad naszą postawą na derbach ale zachowaj przynajmniej resztki zdrowego obiektywizmu. ..... bez obrażania to tylko riposta
wracający Śląsk spotyka na trasie nie przypadkową ekipę która chciała sporo do nich wyjechać żeby się zmierzyć .
Ogólnie spore zaskoczenie Śląska na twarzach na widok tej kolumny którą mijali .
część wyrywa do przodu .
chcieli wyjść w 50 os jednak do niczego nie dochodzi i po raz kolejny odmawiają .
Po całym zajściu pościgi niebieskich na autostradzie za samochodami .
dominho pisze:nie no czegos tu nie rozumiem co wy w tej Polonii widzicie grają z odwiecznym wrogiem ,niue zapełniaja całego stadionu a oprawa moim zdaniem bardzo przecietna jak na takie świeto piłkarskie (w ich odczuciu) nie lubie Legii ale o wiele lepsze oprawy robiła juz z 10 lat temu!!!dla mnie przeciętniaki którz wynuzyli sie z podziemia na problemach rywala...bez obrazania to tylko komentarz .
Zostały sprzedane wszystkie dostępne bilety (6000)oprócz tych na sektor gości wszystkich krzeszełek jest jakies 7tys ale pojemność jest ograniczona do 6tys +300goście.
yarpen pisze:Jedno pytanko do kogoś ogarniętego z Legii. Jak jeździliście w tym sezonie na jakieś wyjazdy to czy wtedy bilety rozprowadzało SKLW? Bo teraz olaliście derby bo to kp/iti je rozprowadzało. A jeżeli tak było, że zawsze kp/iti lub czasami SKLW to od czego zależało na jaki mecz kto rozprowadzał bilety? Czy może było tak, że zawsze jakoś się dogadywaliście z gospodarzami?
nigdy bilety nie byly kupowane od kp
Na mecz ze Śląskiem w zeszłym sezonie, nie kupowaliście części biletów od KP?
"Derby" - dobrze ująłeś. Po wczorajszym meczy Polonia może śmiało powiedzieć - "tylko na służewcu" ;)
Szkoda, że na reprezentacji tak nie śpiewaliście...
Ludzie rozumiem, że fajnie, że Polonia się trzyma i ma ciężko, ale nie pałujcie się tak nad nią.
Zaliczyła jeden wyjazd w 150 zebrali się raz w roku i od razu
"uuu jaka Polonia" itp. Bez przesady, niech utrzymają stałą formę i problemy wroga niech wykorzystają w 100% i wtedy mówcie, że Polonia jest charakterna, bo mimo przeciwności pokazuje, że potrafili wyciągnąć się z dołku.
Nikt się nie podnieca Polonią, bo swoje miejsce w szeregu znamy, ale ludzie po prostu komentują dany mecz.
Legia ma spore kłopoty wynikające z walki zarówno z zarządem jak również inne, ale u nas ekipa też się wykruszyła, i na wyjazdy choć jak na nas liczne jeżdzą małolaty.
Mierzmy działania pod kątem tego co się działo do niedawna,pewnie nigdy nie dorównamy Legii, Lechii czy Lechowi ale nie o to nam chodzi. Ja pamiętam derby na których było nas 2 czy 2,5 tys i nie było to dawno, dlatego cieszę się jako Polonista że mimo wszelkich możliwych nieczystych zagrywek ze strony sąsiadów jest nas coraz więcej.
Skąd mamy bilety nie powinno Cię interesować. Olaliśmy derby bo kp bilety rozprowadzało ?? Przypomnij sobie rok 2009. kp również rozprowadzało wejściówki i na "derby" poszliśmy.Biletów nie kupowaliśmy w klubie. Jak się skończyło każdy chyba wie...
Zostały sprzedane wszystkie dostępne bilety (6000)oprócz tych na sektor gości wszystkich krzeszełek jest jakies 7tys ale pojemność jest ograniczona do 6tys +300goście.
Legia rządzi w Warszawie.Ale 6 tys. to jest liczba jak widać nieosiągalna np. dla Cracovii( drugiego gospodarza derbów). Problemem jest chyba to że poloniści oprócz jednego, małego osiedla nigdzie indziej nie "rządzą", są zbieraniną z całej W-wy, dlatego wracając kitrają barwy, bo 6 tys. to już duża liczba, pamiętam czasy gdy Polonia to był "śmiech na sali", 3 typa na krzyż, i od tej pory trochę się zmieniło...
yarpen pisze:Jedno pytanko do kogoś ogarniętego z Legii. Jak jeździliście w tym sezonie na jakieś [link] to czy wtedy bilety rozprowadzało SKLW? Bo teraz olaliście derby bo to kp/iti je rozprowadzało. A jeżeli tak było, że zawsze kp/iti lub czasami SKLW to od czego zależało na jaki mecz kto rozprowadzał bilety? Czy może było tak, że zawsze jakoś się dogadywaliście z gospodarzami?
Skąd mamy bilety nie powinno Cię interesować. Olaliśmy derby bo kp bilety rozprowadzało ?? Przypomnij sobie rok 2009. kp również rozprowadzało wejściówki i na "derby" poszliśmy.Biletów nie kupowaliśmy w klubie. Jak się skończyło każdy chyba wie...
Cytat:
Bilety na mecz z Polonią Warszawa
2010-05-02 10:07 - Autor: Legia Warszawa - Źródło: własne
11 maja 2010 r. Legia Warszawa rozegra mecz 29. kolejki o mistrzostwo Ekstraklasy. Derby Warszawy rozegrane zostaną na stadionie Polonii przy ul. Konwiktorskiej 6. Mecz rozpocznie się o godz. 19:00, podobnie jak pozostałe mecze przedostatniej kolejki.
Bilety na ten mecz będzie można kupić w kasie Klubu przy ul. Łazienkowskiej 3 w niedzielę 2 maja w godz. 10:00 – 14:00 oraz we wtorek 4 maja w godz. 11:00 – 19:00. Bilety w cenie 15 zł mogą nabywać wyłącznie posiadacze Kart Kibica Legii Warszawa. Polonia przeznaczyła dla naszych Kibiców 300 wejściówek.
MAMY NADZIEJE ,IŻ DLA WSZYSTKICH JEST JASNE i OCZYWISTE ,ŻE ŻADNYCH BILETÓW NA DERBY OD NICH NIE KUPUJEMY.
To jest cytat z waszego forum. Po twojej wypowiedzi mam rozumieć, że kupowanie biletów od "nich" to znaczy od Polonii? W takim razie nie wiem jak chcecie wejść na derby skoro nie kupicie od nas biletów. Zaręczam ci że naprawdę w d**** mam skąd macie bilety na inne wyjazdy interesowało mnie to w kontekście waszej absencji na derbach w odniesieniu do tego cytatu. Co do 2009 to wydaje mi się, że sytuację mieliście ciut mniej napiętą z klubem, ale może się mylę. Następnym razem nie zapomnij dodać większego " .. " przy derby.