schab pisze:yarpen pisze:Jedno pytanko do kogoś ogarniętego z Legii. Jak jeździliście w tym sezonie na jakieś
wyjazdy to czy wtedy bilety rozprowadzało SKLW?
Bo teraz olaliście derby bo to kp/iti je rozprowadzało. A jeżeli tak było, że zawsze kp/iti lub czasami SKLW to od czego zależało na jaki mecz kto rozprowadzał bilety? Czy może było tak, że zawsze jakoś się dogadywaliście z gospodarzami?
Skąd mamy bilety nie powinno Cię interesować. Olaliśmy derby bo kp bilety rozprowadzało ?? Przypomnij sobie rok 2009. kp również rozprowadzało wejściówki i na "derby" poszliśmy.Biletów nie kupowaliśmy w klubie. Jak się skończyło każdy chyba wie...
Cytat:
Bilety na mecz z Polonią Warszawa
2010-05-02 10:07 - Autor: Legia Warszawa - Źródło: własne
11 maja 2010 r. Legia Warszawa rozegra mecz 29. kolejki o mistrzostwo Ekstraklasy. Derby Warszawy rozegrane zostaną na stadionie Polonii przy ul. Konwiktorskiej 6. Mecz rozpocznie się o godz. 19:00, podobnie jak pozostałe mecze przedostatniej kolejki.
Bilety na ten mecz będzie można kupić w kasie Klubu przy ul. Łazienkowskiej 3 w niedzielę 2 maja w godz. 10:00 – 14:00 oraz we wtorek 4 maja w godz. 11:00 – 19:00. Bilety w cenie 15 zł mogą nabywać wyłącznie posiadacze Kart Kibica Legii Warszawa. Polonia przeznaczyła dla naszych Kibiców 300 wejściówek.
MAMY NADZIEJE ,IŻ DLA WSZYSTKICH JEST JASNE i OCZYWISTE ,ŻE ŻADNYCH BILETÓW NA DERBY OD NICH NIE KUPUJEMY.
To jest cytat z waszego forum. Po twojej wypowiedzi mam rozumieć, że kupowanie biletów od "nich" to znaczy od Polonii? W takim razie nie wiem jak chcecie wejść na derby skoro nie kupicie od nas biletów. Zaręczam ci że naprawdę w d**** mam skąd macie bilety na inne wyjazdy interesowało mnie to w kontekście waszej absencji na derbach w odniesieniu do tego cytatu. Co do 2009 to wydaje mi się, że sytuację mieliście ciut mniej napiętą z klubem, ale może się mylę. Następnym razem nie zapomnij dodać większego " .. " przy derby.