Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
emigrant112

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: emigrant112 » 22.01.2015, 20:48

Mam racje pisze:
Uczestnicy śmiertelnych ustawek - kibole Widzewa i ŁKS dziś stają przed sądem

Ponad 60 pseudokibiców z bojówek Widzewa i ŁKS-u staje dziś (w środę) przed łódzkim sądem w procesie, w którym śledztwo policjantów i prokuratorów rozpoczęło się w październiku 2011 roku. Zarzuty postawiono 63 kibolom (w wieku od 24 do 57 lat) . Z wolnej stopy ma odpowiadać 12 osób. Pozostali do sądu zostaną dowiezieni z aresztu w policyjnym konwoju. Wszystkim grozi kara do 10 lat pozbawienia wolności. Na pl. Dąbrowskiego, przed siedzibą Sądu Rejonowego w Łodzi, pojawiły się wzmożone siły policji - oznakowane i nieoznakowane wozy.

Jak wynika ze śledztwa grupa kiboli Widzewa działała co najmniej od 2000 roku do marca 2012 roku. Oskarżenie i materiał dowodowy opiera się przede wszystkim na zeznaniach Rafała J., jednego z głównych postaci kikolskiego świata obracającego się w kręgach Widzewa. Bojówka Widzewa, czyli DHW (Destroyers Hooligans Widzew) to według prokuratury zorganizowana grupa przestępcza, która organizowała i brałą udział w tzw. ustawkach, czyli umówionych bójkach kiboli. 3 z takich ustawek zakończyły się śmiercią. Do pierwszej śmiertelnej ustawki kiboli doszło 30 czerwca 2001 roku w miejscowości Opatówek w Wielkopolsce. Tam bili się chuligani Widzewa i Lecha. Bójka zakończyła się śmiercią 20-letniego pseudokibica z Widzewa Łódź. Rannego 20-latka koledzy podrzucili przed stację pogotowia ratunkowego i odjechali. Pomimo pomocy lekarskiej pobity mężczyzna zmarł. Dwa lata później, w maju 2003 roku doszło do kolejnej ustawki, która zakończyła się tragicznie. W miejscowości Walichnowy bili się kibice Widzewa i Śląska Wrocłąw (kibole Widzewa zaatakowali autokar, w którym jechali fani Śląska). W bójce zginął 17-letni kibic ze Śląska. Kolejny dramat z kibolami w roli głównej rozegrał się w styczniu 2007 r. w Łodzi. Do ustawki doszło u zbiegu ulicy Drewnowskiej i alei Włókniarzy. Bili się kibole Widzewa i ŁKS-u. Po bójce jeden z jej uczestników zapadł w śpiączkę. Kolejna ustawka z udziałem Destroyers Hooligans Widzew rozegrała się 4 kwietnia 2009 roku w rejonie Poddębic. Kibole Widzewa połączyli siły z kibolami Ruchu Chorzów i bili się z kibolami Lechii Gdańsk. W bójce zginął kibic Widzewa. Koledzy zostawili go leżącego na ziemi. Gdy na miejsce przyjechały służby, na jakikolwiek ratunek było już za późno.

W 2013 roku pisaliśmy w "Expressie":

Śledztwo dotyczące przestępczych wyczynów łódzkich kiboli funkcjonariusze z Komendy Wojewódzkiej prowadzą od 2011 r. Policjanci zatrzymali już 83 podejrzanych, głównie członków DHW i Young Hunters ’02. W policyjne sieci wpadli szefowie DHW - 33-letni "Gebels" i 31-letni "Adik" oraz szef bojówki Korony Kielce, który widzewiakom jadącym na mecz sprzedał kokainę. Wśród zatrzymanych są m.in. synowie łódzkich biznesmenów, adwokatów, lekarzy, a także bokserzy i zawodnicy mieszanych sztuk walki i K1, niejaki "Zajcu", "Dżony" i "Syfon". Kilku z nich, m.in. "Rysikowi", "Fiszu", "Przemasowi", "Pająkowi", "Siwemu" i "Marikowi" przedstawiono zarzuty udziału w zorganizowanej grupie przestępczej, bójkach i pobiciach, również ze skutkiem śmiertelnym. "Bila", "Jędras", "Krowa", "Destrojer" i inni będą również odpowiadać za handel narkotykami. - Rozliczymy ich również za stare grzechy. Tym razem się nie wybronią - zaznacza szef policyjnej grupy "łowców kiboli".
http://www.-/zdjecia/3722818,uczestnicy-smiertelnych-ustawek-kibole-widzewa-i-lks-dzis-staja-przed-sadem,4779776,id,t,zid.html

czy w innych ekipach o ktorych głośno o konfidentach ta skala zatrzymań jest tak samo duza?? (Ruch, Legia)

iparts.pl
Marek21

Post autor: Marek21 » 27.01.2015, 22:29

Ciekawe co by powiedział ŁKS jakby 60 osób z jej głównej ekipy trafiło do więzienia. Ale pato gang i jego posrednie konta nie moga tego wiedziec bo caly czas siedzi przy monitorze

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 28.01.2015, 01:02

co ty k**** się prujesz caly czas sprutusie je**ny, nikt wam nie kazal się rozpierdalac.

Dalej, co tam was gryzie ?? wszyscy się z was posmiejemy ludzie humoru jak dla ciebie to wyróżnienie albo powod do dumy ze 60 osob ( ty tak twierdzisz bo zes w gazecie przeczytal ) siedzi za rozjebusa to gratulacje
. taka już chujnia u was ze tylko o Łksie możecie pisać, ja to wiem , wy tez i niech się reszta przekona, napierdalajcie dalej.....

jakbyście nie zauważyli nikt tu już się nie wpisuje z ŁKSu wiec zamknijcie te mordy i nie prowokujcie jak jebane psy

oitak

Post autor: oitak » 28.01.2015, 07:32

Marek21 pisze:Ciekawe co by powiedział ŁKS jakby 60 osób z jej głównej ekipy trafiło do więzienia. Ale pato gang i jego posrednie konta nie moga tego wiedziec bo caly czas siedzi przy monitorze
Przypomnij sobie ile osob z ŁKS siedzialo po pewnym meczu na śląsku jakis czas temu .

bmjmtWŁ

Post autor: bmjmtWŁ » 28.01.2015, 10:53

grzeczniej patologiczny śmieciu
Wiesz co się liczy ? Szacunek Widzewskiej Dziczy !
Lodzer'mensch pisze:ŁKS został założony jako Polski klub i jest to na dokumentach, zresztą żydzi którzy byli w pierwszym zarządzie, i z racji możliwości pomagali przy rejestracji klubu również byli Polakami a nie kur**wa izraelitami koleszko wszechwiedzący

pato1908gang

Post autor: pato1908gang » 28.01.2015, 19:30

osmieszyles się z tym Chorzowem, nie masz pojęcia wogole jakie wyroki i jakie cyrki były po tej awanturze. O tych samych zakazach i grzywnach tez wyczytales w gazecie jeden z drugim ??|

jeśli w każdej ekipie są konfitury jak zes wywnioskowal ( tylko ze u was jest to nr 1 i skutki są takie a nie inne), to także w każdej ekipie są problemy z zawinięciami i to dotyczy nas , was i każdej innej, i każdy to wie (oprócz was) , wiec po kiego c**** tak płaczecie? tłumaczycie się w ten sposób ? robicie sobie podkład, ''w razie czego'' ?? jeszcze zacznijcie plakac na to ile osob wyemigrowało , to może wam chusteczki ktoś zaponsoruje

LUDZIE HONORU ?? dobry żart ...

uznajmy ta rozmowe za zakończoną i pierdolcie sobie o tym pierdzewie ile chcecie, płaczcie tutaj i wyżalajcie się dowoli, ale nie wplatajcie w to ciągle ŁKS tak jak ma to miejsce tutaj i w innych tematach, i nie porównujcie się do nas ciągle, amen

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 28.01.2015, 20:04

Wacław pisze:
pato1908gang pisze:co ty k**** się prujesz caly czas sprutusie je**ny, nikt wam nie kazal się rozpierdalac.

Dalej, co tam was gryzie ?? wszyscy się z was posmiejemy ludzie humoru jak dla ciebie to wyróżnienie albo powod do dumy ze 60 osob ( ty tak twierdzisz bo zes w gazecie przeczytal ) siedzi za rozjebusa to gratulacje
. taka już chujnia u was ze tylko o Łksie możecie pisać, ja to wiem , wy tez i niech się reszta przekona, napierdalajcie dalej.....

jakbyście nie zauważyli nikt tu już się nie wpisuje z ŁKSu wiec zamknijcie te mordy i nie prowokujcie jak jebane psy
Po pierwsze to grzeczniej,a po drugie mam Ci zacząć wymieniać ksywy osób od Was? Po trzecie w każdej ekipie znajdzie się osoba która dla swego dobra się rozjebie,tak było jest i będzie,tylko w zależności na jaką skalę się rozjebie...
Wasza zgoda z Ruchem to najwieksza konidencka zgoda w Polsce jaka mogla byc Jedrasek i Grudzien

SiBer

Post autor: SiBer » 28.01.2015, 21:23

glwtrcd pisze:
Wacław pisze:
pato1908gang pisze:co ty k**** się prujesz caly czas sprutusie je**ny, nikt wam nie kazal się rozpierdalac.

Po pierwsze to grzeczniej,a po drugie mam Ci zacząć wymieniać ksywy osób od Was? Po trzecie w każdej ekipie znajdzie się osoba która dla swego dobra się rozjebie,tak było jest i będzie,tylko w zależności na jaką skalę się rozjebie...
Wasza zgoda z Ruchem to najwieksza konidencka zgoda w Polsce jaka mogla byc Jedrasek i Grudzien
Boli Was ta zgoda, zwłaszcza że do tej zgody nikt nie ma podjazdu i są tworzone ze strachu przeciw W&R jakieś śmieszne zgody i układy.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 29.01.2015, 12:10

I od początku to samo.Wystarczyło że zdjęli gips z ręki i od razu do kompa pisać swoje pato19..-logiczne fantazję.I tak do następnego wpi..lu pod blokiem.Byle rozj..ć temat.

Zamazany

Post autor: Zamazany » 30.01.2015, 14:33

Może mi ktoś podesłać aktualną mapę kibicowską Łodzi, a jeśli takowej nie ma to wypisać wszystkie dzielnice/osiedla z podziałem na kluby? Może byc na priv ;)

zgredzik

Post autor: zgredzik » 30.01.2015, 15:23

Weź se znajdź ulicę Kilińskiego, podziel Łódź i na 70-80% masz opis. Po prawo Widzew, po lewo ŁKS. Nie rozpierdalaj tematu, bo zaraz będzie kłótnia o bramy i kamienice. Mój opis powierzchowny, dałem ci tylko zarys. Mapkę se jebnij na plastyce.

glwtrcd

Post autor: glwtrcd » 30.01.2015, 16:09

Wasza zgoda z Ruchem to najwieksza konidencka zgoda w Polsce jaka mogla byc Jedrasek i Grudzien[/quote]
Boli Was ta zgoda, zwłaszcza że do tej zgody nikt nie ma podjazdu i są tworzone ze strachu przeciw W&R jakieś śmieszne zgody i układy.[/quote]
Co ma nas bolec to ze jestescie zgoda kofiturek i nic tego niezmieni wszyscy wiedza o tym.
A i dawaj te zgody co sa tworzone ze strachu przeciwko RW i niepisz mi o Gorniku i Gieksie bo to juz nawet zabawne n iejest

Zamazany

Post autor: Zamazany » 30.01.2015, 22:52

zgredzik pisze:Weź se znajdź ulicę Kilińskiego, podziel Łódź i na 70-80% masz opis. Po prawo Widzew, po lewo ŁKS. Nie rozpierdalaj tematu, bo zaraz będzie kłótnia o bramy i kamienice. Mój opis powierzchowny, dałem ci tylko zarys. Mapkę se jebnij na plastyce.
Rozpierdolić to Ci mogę łeb młotkiem co najwyżej idioto

zgredzik

Post autor: zgredzik » 31.01.2015, 05:45

Zamazany pisze:
zgredzik pisze:Weź se znajdź ulicę Kilińskiego, podziel Łódź i na 70-80% masz opis. Po prawo Widzew, po lewo ŁKS. Nie rozpierdalaj tematu, bo zaraz będzie kłótnia o bramy i kamienice. Mój opis powierzchowny, dałem ci tylko zarys. Mapkę se jebnij na plastyce.
Rozpierdolić to Ci mogę łeb młotkiem co najwyżej idioto
Panie komendancie nie stresuj się. Marna prowokacja nie wyszła, ale próbuj dalej holsie z młotkiem.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 31.01.2015, 12:50

Ty jesteś niedorozwinięty czy tylko pier...y?
Poczytaj no farmazonie czemu to nie mogą nigdzie zagrać a dopiero szczekaj.Pabianice chciały,cyc nie chciał.Aleksandrów chciał,cyc nie chciał.SmS chce,cyc nie chce.Co tu mają wpływy kibicowskie w regionie i Łodzi do k**** prezesa.

mejdej

Post autor: mejdej » 31.01.2015, 22:14

U nas w Pce to nie ma warunków na grę. No chyba, że w golfa. Stadionów nie stwierdzono
Klubem Łodzi Jest ŁKS

tuskotronic

Post autor: tuskotronic » 01.02.2015, 14:05

Widzew dopiero po siedmiu miodowych latach z Cackiem nagle się na nim poznał:) Ale jak już się poznali, to nie potrafili nawet zrobić skutecznego bojkotu jak np. Wisła. Robicie coś w tej sprawie, że Cacek nie chce żadnego z wymienionych stadionów? Tak, mam kompleks, mam zająć się swoim klubem i nabijam posty:)

maniek82

Post autor: maniek82 » 01.02.2015, 20:37

wyp.....z tym linkiem gamoniu

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 08.02.2015, 22:46

Widzew w ponad 150 osób na Remi Cup w Radlinie
debiut zgodowej fany:

Obrazek

against

Post autor: against » 01.03.2015, 15:36

https://www.facebook.com/permalink.php? ... 9839708064

ARMIO WYKLĘTA WIDZEWSKI KANZAS O WAS PAMIĘTA !!!

1 marca w Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych FC WIDZEWA z KONSTANTYNOWA ŁÓDZKIEGO postanawia uczcić szczególnie. Na wcześniej ustaloną zbiórkę zjawia 40os, gdzie po krótkich ustaleniach robimy pierw pamiątkowe zdjęcie dla naszego koleżki, który ostatnie miesiące znajduje się po tamtej stronie więziennej kraty. GIBKI PAMIĘTAMY !!!

Następnie kierując się ku głównej alei miasta rozganiamy próbujących pajacować do nas z daleka napinatorów=żydolców, po których zostaje tylko na środku ulicy siwy dym, podobnie zresztą jak po ich guru - z czołówki słynnej ekipy z PRZERZUTAMI, który nawet przy niedzieli musi spierdalać pod prąd po WIDZEWSKIM KANZASIE !
Szkoda, że robieniu z siebie w ostatnim czasie mega patriotów - bo chyba tylko taka droga im została by zaistnieć- nie stać ich nawet na uczczenie Święta NARODOWEGO ! Bo takowym oficjalnie został uznany dzień 1 marca.

Po kilkunastu minutach spacerku dobijamy w centrum miasta, gdzie nie dajemy się sprowokować żydowskiej galeriance, której biegając po parku z pedalską czapką w ręku co rusz przed kilkadziesiąt minut gada przez telefon licząc nas chyba z 50razy <Śmiech>, a przed samym kulminacyjnym momentem gdy już na nikogo nie może liczyć, pozostaje jej jedynie rozmowa z równie zszokowaną jak ona policją bo przecież nikt z pseudo patriotów zza miedzy tego dnia już nie pokazuje się na ulicach KONSTANTYNOWA.

Samo życie zweryfikowało, że po zrobieniu patriotycznego grafa przez kolegów z miasta Łodzi i wielkiej mobilki we własnych szeregach na ten dzień stać ich jedynie na podstawienie pod Kościół dziewuchy. Ale widocznie ten fakt musiał uświadomić ich o miejscu jakie zajmują w NASZEJ MIEŚCINIE.

Przez cały czas w parku z powagą czekamy na koniec mszy patriotycznej, a wychodzących z Kościoła ludzi witamy oficjalnym WIDZEWSKIM TRANSEM PATRIOTYCZNYM odpaleniem 10rac oraz głośnym i dumnym śpiewem m.innymi : "ARMIO WYKLĘTA RTS O WAS PAMIĘTA", "CZEŚĆ I CHWAŁA BOHATEROM", "NARODOWY NARODOWY WIDZEW ŁÓDŹ". Cały ogół ludzi, którzy nawet nie wybierali się na marsz stoją podziwiając Nas jeszcze kilka dobrych minut pod Kościołem.

Całą drogę obchodów na cmentarz kontynuujemy z rozwiniętym do strony środka ulicy naszym transem, gdzie razem z pochodem miejskim udajemy się pod pomnik na dalszą część imprezy.
W międzyczasie na cmentarzu zjawiają się obcinając NAS kolejne pieski tym razem po cywilu, chyba nieco zdezorientowani zaistniałą sytuacją, ale w końcu KAŻDY musi przyjąć do wiadomości, do kogo należy władza w tym mieście.

Odbierając gratulacje z rąk Konstantynowskiej społeczności biorącej udział w obchodach, udajemy się w marsz powrotny.
Po zakończeniu ostatniej części obchodów urządzamy sobie spacerek ulicami swojego miasta, gdzie trochę radiolek na wsparciu konstantynowskiej komendy ma pretekst do spalania darmowego paliwa i jeżdżą za nami dopóki się nie rozdzielamy.

A teraz na koniec relacji, małe przesłanie, do judaszy którzy mienią się patriotami, a nie potrafią się zachować w taki dzień.
ZAPAMIĘTAJCIE k**** Z LKS, że MY w przeciwieństwie do was nie musimy się NIKOGO prosić o zgodę i ludzi do zrobienia grafu czy udział w jakichkolwiek przedsięwzięciach by się potem spuszczać na necie, MY w swoim mieście robimy co chcemy ! I dziś po raz kolejny tego doświadczyliście.

KONSTANTYNÓW JEST WIDZEWSKI !!!

A.C.A.B.

N1908

Post autor: N1908 » 01.03.2015, 16:16

Bardzo ten ŁKS cię boli,że tak wyzywasz,tyle Ci zostało,wyzywanie w internecie. I widać kto się spuszcza w necie. W********** do Byczyny czy gdzieś tam na wieś.

krystiann

Post autor: krystiann » 01.03.2015, 16:54

N1908 pisze:Bardzo ten ŁKS cię boli,że tak wyzywasz,tyle Ci zostało,wyzywanie w internecie. I widać kto się spuszcza w necie. W********** do Byczyny czy gdzieś tam na wieś.
To samo można napisać o tobie/was że boli was RTS.

BRAWO KANZAS !

CRaCoviak79

Post autor: CRaCoviak79 » 01.03.2015, 19:08

czy na zdjęciach są osoby tylko z Konstantynowa?
ostatnie zdanie to strzal w stope bo sami się sapiecie na internecie i apropo honoru i bycia patriotą, to z tego co wiem wy podpisywaliście się pod tym muralem który zrobili w konstatnynowie ŁKSiacy, nie wstyd wam, swoich tam nie macie bo pod tym względem prezentujecie poziom gimnazjum, ale to taki wasz standard, normalnośc i bycie honorowym, bo nie jest to 1 raz gdzie podpisujecie się pod czyimiś patriotycznymi grafami. Ciekawe kiedy dojdzie ten trend do Łodzi i kto na kogo będzie zwalal wine.

AAA i jeszcze cos, bo piszecie ze przegoniliscie jakiś tam typow bo się ''spinali'' . Z waszego opisu wynika że nie było tam bardziej spiętych dup niż wy, i tylko czekaliście żeby kogos trafic w niedobrych barwach. Szkoda ze ŁKS tak zamulił i nie zjechał się tam ekipą i nie rozgonił tej czerwonej choloty, bo z tego opisu wynika ze dopiero wtedy by udowodnili że są prawdziwymi patriotami. Tyle że każdy wie i może się domyslec jaka była wtedy wersja RTSu
Prawdziwi Ludzie z Zasadami - nie jakieś podrabiańce psiarskie ;)

Wasteland

Post autor: Wasteland » 01.03.2015, 20:01

Nie rozgonił towarzystwa obchodzącego patriotyczne święto.
Nikogo by to nie zdziwiło wiec zapewniam cię że na taką okoliczność byli przygotowani.Bo czego można się spodziewać po żydach niszczących groby na katolickim cmentarzu.Ciekawe tylko co na to by powiedzieli Polacy-Łksiacy organizujący dziś bieg z okazji tegoż Polskiego święta a zapewniam cie że jest ich tak samo dużo jak tych niewiernych pejsów.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 01.03.2015, 20:02

W dniu 1 marca obchodziliśmy Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych, w którym wspominaliśmy partyzantów biorących udział w walce z okupantem sowieckim w ramach tzw. drugiej konspiracji. Łódzką część uroczystości patronowanych przez funkcję Wolność i Demokracja koordynowało Stowarzyszenie Kibiców ŁKS-u. Zasadnicza część obchodów dnia pamięci odbyła się na terenie przy al. Unii 2 – w bezpośrednim sąsiedztwie hali Atlas Arena, stadionu piłkarskiego ŁKS-u oraz w Parku im. Józefa Piłsudskiego.

Początek atrakcji zaplanowano już na godzinę 10:30 – wtedy przy stadionie ŁKS-u rozpoczęła się rowerowa gra miejska. Cykliści aktywnie uczcili pamięć Żołnierzy Wyklętych, wykonując zaplanowane dla nich zadania w ruchu miejskim na ulicach Łodzi.

Niedługo po amatorach dwóch kółek swoją rywalizację rozpoczęli uczestnicy biegu na 1963 metry, którego dystans symbolizował datę śmierci ostatniego z polskich partyzantów – sierżanta Józefa Franczaka, pseudonim Lalek. Warto podkreślić, że do trasę wytyczoną po Parku na Zdrowiu pokonało kilkudziesięciu sportowców reprezentujących na co dzień ŁKS – byli to piłkarze, koszykarze, koszykarki, bokserzy oraz siatkarki. Zawodnicy nie byli jedynymi przedstawicielami swoich sekcji – biegli z nimi także kierownicy drużyn oraz wiceprezes sekcji piłki nożnej – Tomasz Salski. Udział w zawodach wieźli również wychowankowie Domu Dziecka nr 1 oraz łódzkich szkół podstawowych.

Niedługo po tym, jak ostatni zawodnicy biegu na 1963 metry przekroczyli linię mety, przy Atlas Arenie rozpoczął się bieg główny na dystansie 5 km z profesjonalnym pomiarem czasu. Wzięło w nim udział niemal 400 osób w różnym wieku, które oprócz zainteresowania historią łączy sportowa pasja. Największy entuzjazm i podziw wśród widzów wzbudzali członkowie Polskiej Organizacji Wojskowej oraz rekonstruktorzy ze stowarzyszenia historycznego Strzelcy Kaniowscy, którzy wystartowali w umundurowaniu wojskowym, dźwigając na plecach pełny rynsztunek bojowy!

Wszyscy uczestnicy zawodów otrzymali szereg upominków – koszulki z wizerunkami partyzantów, pamiątkowe medale oraz pakiet informacji o Żołnierzach Wyklętych. Najlepsi biegacze – trzech mężczyzn oraz trzy kobiety – zostali obdarowani książkami historycznymi oraz albumami wydanymi na 100-lecie ŁKS-u.

Na nudę nie mogli narzekać także widzowie zgromadzeni przy mecie biegu. Na wszystkich czekała gorąca grochówka wojskowa, można było także porozmawiać z rekonstruktorami, zrobić sobie z nimi zdjęcie oraz zapoznać się z planszami informującymi o działaniach partyzantów w latach 1944-1963.

Przedstawiciele Stowarzyszenia Kibiców ŁKS-u zapewnili, że duże zainteresowanie mieszkańców miasta jest dla nich najlepszą nagrodą za starania przy organizacji obchodów Dnia Pamięci. Wszystko wskazuje na to, ze podobna akcja zostanie zorganizowana także w marcu przyszłego roku. Oznacza to, że dzięki kibicom z al. Unii 2 Łódź na stałe dołączyła do grona 81 polskich miast, które celebrują dzień 1 marca.

.

Stowarzyszenie Kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego pragnie złożyć serdeczne podziękowania wszystkim, którzy dopomogli w organizacji Dnia Pamięci o Żołnierzach Wyklętych
Obrazek
Armio Wyklęta ŁKS o Was PAMIĘTA!!!
ObrazekObrazekObrazek

oitak

Post autor: oitak » 01.03.2015, 21:13

to graf czy tylko grafika ?

forever1908young

Post autor: forever1908young » 01.03.2015, 21:50

To dzis namalowany patrioryczy graf ŁKSu.Byla to czesc dzisiejszych wydarzen.
ObrazekObrazekObrazek

oitak

Post autor: oitak » 01.03.2015, 23:12

to konkret , pozdrawiam : )

mms

Post autor: mms » 01.03.2015, 23:42

Około 100 osobowa grupa Widzewa pod łódzką Katedrą, oddała hołd Żołnierzom Wyklętym.

Obrazek

Armio Wyklęta, RTS o Was pamięta!

jebać cenzure

Post autor: jebać cenzure » 01.03.2015, 23:47

zajebisty ten graf EŁKsy, szacuneczek!

DK08

Post autor: DK08 » 02.03.2015, 10:34

against pisze:A teraz na koniec relacji, małe przesłanie, do judaszy którzy mienią się patriotami, a nie potrafią się zachować w taki dzień.
ZAPAMIĘTAJCIE k**** Z LKS, że MY w przeciwieństwie do was nie musimy się NIKOGO prosić o zgodę i ludzi do zrobienia grafu czy udział w jakichkolwiek przedsięwzięciach by się potem spuszczać na necie, MY w swoim mieście robimy co chcemy ! I dziś po raz kolejny tego doświadczyliście.
pewnie dlatego po tej 'mobilizacji' rozchodząc się do domów część z was dzidowała przez środek ulicy zostawiając barwy?

against

Post autor: against » 02.03.2015, 12:21

CRaCoviak79 pisze:czy na zdjęciach są osoby tylko z Konstantynowa?
ostatnie zdanie to strzal w stope bo sami się sapiecie na internecie i apropo honoru i bycia patriotą, to z tego co wiem wy podpisywaliście się pod tym muralem który zrobili w konstatnynowie ŁKSiacy, nie wstyd wam, swoich tam nie macie bo pod tym względem prezentujecie poziom gimnazjum, ale to taki wasz standard, normalnośc i bycie honorowym, bo nie jest to 1 raz gdzie podpisujecie się pod czyimiś patriotycznymi grafami. Ciekawe kiedy dojdzie ten trend do Łodzi i kto na kogo będzie zwalal wine.

AAA i jeszcze cos, bo piszecie ze przegoniliscie jakiś tam typow bo się ''spinali'' . Z waszego opisu wynika że nie było tam bardziej spiętych dup niż wy, i tylko czekaliście żeby kogos trafic w niedobrych barwach. Szkoda ze ŁKS tak zamulił i nie zjechał się tam ekipą i nie rozgonił tej czerwonej choloty, bo z tego opisu wynika ze dopiero wtedy by udowodnili że są prawdziwymi patriotami. Tyle że każdy wie i może się domyslec jaka była wtedy wersja RTSu

tia, patriotyczny konstatnynowski łks wyskakuje do Widzewa idącego na marsz, krzyczy chodźcie, po czym okazuje się że to było zaproszenie chyba jedynie do biegania za nimi bo gdy Widzew rusza w ich strone oni uciekają, a ty mówisz o tym że to Widzew jest nie honorowy? warto dodać że łks na marszu się nie pojawia tylko w okół próbuję krążyć a jedyne ich podejście do głównej grupy tak jak napisałem skończyło się ucieczką. jeśli nadal widzisz tutaj coś nie honorowego ze strony Widzewa to musisz mieć kompleks :)

co do graffu to w ogole nie rozumiem o co chodzi, ktoś przerobił barwy łks na barwy Widzewa, płacz w całym necie że Widzew zniszczył graffa/podpisał się pod graffem. niech ktoś z Wisły walnie Ci pod blokiem patriotycznego graffa ze swoimi barwami, albo jeszcze lepiej pod Waszym stadionem zobaczymy czy nie będzie przeszkadzało.

iluminati

Post autor: iluminati » 03.03.2015, 14:42

Nazwy Klubów piszmy Wielką Literą analfabeto. Nie dziw się czerwony fanatyku jak kolejne patriotyczne świeta będą jedną wielką awanturą Tak bardzo chcecie Prowokować w te dni ?? jest koło 360 dni żeby się sprawdzać Wy zbieracie się tylko pod publiczke cyknąć fote założyć FANPEJDŻ na Pejsbooku i relacje na k.net wrzucić tak jak teraz w Kanzas?? Co ty chciałeś żeby ekipa wpadła w Dzień Pamięci Żołnierzy Wyklętych lała się z wami przy ludziach postronnych i przed kamerami ?? Potem TVN i Gówno Wybiórcze miało by o czym pisać i spuszczać się przez miesiąc ?? Spinasz dupe tak jak by to był wasz Everest możliwości. Chyba że wg was już nie ma Szacunku dla ofiar komunizmu i wolicie Walić się po Ryjach zamiast uczcić ten dzień.
CALSBERG - PROBABLY THE BEST BEER IN THE WORLD

Cees

Post autor: Cees » 03.03.2015, 15:00

Przeciez napisała że to twoi niedorozwinięci koledzy prowokowali zamiast aktywnie wziąść udział w obchodach.Kazdy dobrze wie że ogarnięta ekipa, chłopaków z Kanzasu by pogoniła ale na tych szwędających sie po mieście tupnięcie nogą wystarczyło.

DK08

Post autor: DK08 » 03.03.2015, 15:21

Cees pisze:Przeciez napisała że to twoi niedorozwinięci koledzy prowokowali zamiast aktywnie wziąść udział w obchodach.Kazdy dobrze wie że ogarnięta ekipa, chłopaków z Kanzasu by pogoniła ale na tych szwędających sie po mieście tupnięcie nogą wystarczyło.
Ty śmiech nazywać kogoś niedorozwiniętym?

Fakt tupnięcie nogą wystarczyło żeby uciekać na sam widok ŁKS-u, a w ogóle hitem był koleżka który nakrzyczał się przy polcji, ponapinał, a gdy przyszło co do czego schował czapkę w spodnie i twierdził że przyszedł tylko dlatego że go koledzy prosili hehehe

Wasteland

Post autor: Wasteland » 03.03.2015, 15:35

W odwracaniu kota ogonem jesteście mistrzami.Najpierw prowokujecie w czasie święta,po czym ta grupa żydów nie potrafiących zachować się podczas Polskiego święta jest pogoniona.Wy piszecie coś o lataniu przy kamerach czy tvnach.Jako Polacy powinniście ogarnąć tę swoją mniejszość żydowską a nie sapać w necie.

DK08

Post autor: DK08 » 03.03.2015, 15:36

Wasteland pisze:W odwracaniu kota ogonem jesteście mistrzami.Najpierw prowokujecie w czasie święta,po czym ta grupa żydów nie potrafiących zachować się podczas Polskiego święta jest pogoniona.Wy piszecie coś o lataniu przy kamerach czy tvnach.Jako Polacy powinniście ogarnąć tę swoją mniejszość żydowską a nie sapać w necie.
przecież widzew został pogoniony dopiero po obchodach, więc o jakich żydach mówisz?

Wasteland

Post autor: Wasteland » 03.03.2015, 15:41

Chyba kolega ci zwrócił uwagę "Nazwy Klubów piszmy Wielką Literą analfabeto" jak byś znał choć troszkę historie swego klubu wiedział byś o jakich żydach jest mowa.

forever1908young

Post autor: forever1908young » 05.03.2015, 19:58

Dobrze że wy znacie historie swojego...To jedna z bardziej zakłamanych opowiesci w historii sportu.Dobrze że coraz więcej wydawnictw zaczyna prostować te kłamstwa.A teraz szykujcie wędki i gumofilce bo czas na epizod nad stawem ze stodołą w tle...Za kilka lat i tak powiecie że graliście na pięknym obiekcie w centrum miasta Byczyna...Nikt w mieście Łodzi nie będzie tęsknił za tym RTSem czy tam TMRFem czy jak wy tam go sobie nazywacie.
ObrazekObrazekObrazek

ODPOWIEDZ