Ja p*******, koleś normalnie się spytał a ty wyskakujesz na niego z kijem w d****.Jak nie masz dystansu to W********** na katakumby na Abramce albo do bramy na LegionówLksNaZawsze pisze: ↑11.10.2017, 12:06Bylem ciekaw ktory z podmiejskich sie odezwie po dniu przerwy ale odezwal sie gamon który miasto Łódź widzi od święta albo na mapie. Większej bandy internetowych krzykaczy jak wy to nie ma żaden klub. Wszędzie te swoje trzy grosze wpierdalaja
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Następy kwiat się odezwał co wpierdalaja swój garaży nos. c*** wam do tego czy szale są w ogolnej sprzedaży. Przyjedz na ŁKS to się dowiesz. Smieją się was gamonie w całej Polsce bo w pierdalacie swoje nosy w każdy temat, nie ma na tym forum drugiej takiej ekipy. Temat łódzki ma tyle postów ze można obdzielic całe forum dzięki wam podmiejskie burki. Wypierdalac doic krowy cymbaly.Marek z NWS pisze: ↑11.10.2017, 16:20Ja p*******, koleś normalnie się spytał a ty wyskakujesz na niego z kijem w d****.Jak nie masz dystansu to W********** na katakumby na Abramce albo do bramy na LegionówLksNaZawsze pisze: ↑11.10.2017, 12:06Bylem ciekaw ktory z podmiejskich sie odezwie po dniu przerwy ale odezwal sie gamon który miasto Łódź widzi od święta albo na mapie. Większej bandy internetowych krzykaczy jak wy to nie ma żaden klub. Wszędzie te swoje trzy grosze wpierdalaja
-
Rozumiem że nie masz lekko na Staro Poleskiej melinie ale skumaj że jak już wchodzisz do internetu to tu wszyscy mają w d**** twoje problemy prywatne.Piszesz że Widzew rozpierdala ten temat. No ku*** co za bezczelność.Koleś zadał normalne pytanie, w którym napisał że nie chce spiny.A tu zamiast odpisać TAK/NIE zlatuje się 3 zjebów i jedynie co robią to sie ją napinkeLksNaZawsze pisze: ↑11.10.2017, 16:38Następy kwiat się odezwał co wpierdalaja swój garaży nos. c*** wam do tego czy szale są w ogolnej sprzedaży. Przyjedz na ŁKS to się dowiesz. Smieją się was gamonie w całej Polsce bo w pierdalacie swoje nosy w każdy temat, nie ma na tym forum drugiej takiej ekipy. Temat łódzki ma tyle postów ze można obdzielic całe forum dzięki wam podmiejskie burki. Wypierdalac doic krowy cymbaly.Marek z NWS pisze: ↑11.10.2017, 16:20Ja p*******, koleś normalnie się spytał a ty wyskakujesz na niego z kijem w d****.Jak nie masz dystansu to W********** na katakumby na Abramce albo do bramy na LegionówLksNaZawsze pisze: ↑11.10.2017, 12:06
Bylem ciekaw ktory z podmiejskich sie odezwie po dniu przerwy ale odezwal sie gamon który miasto Łódź widzi od święta albo na mapie. Większej bandy internetowych krzykaczy jak wy to nie ma żaden klub. Wszędzie te swoje trzy grosze wpierdalaja
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Jak zaden z was baranow nie umie odpowiedziec na moje pytanie to zostawcie to pytanie dla kogos kto aktualnie chodzi na mecze Łksu i zna odpowiedz.
Masz racje nie mam zadnych "kolegow" łksiakow wiec szukam tutaj...
Masz racje nie mam zadnych "kolegow" łksiakow wiec szukam tutaj...
-
Widzisz chłopku ze wsi jak byś był troche kumaty to byś obejrzał galerie zdjęć z meczu ŁKS-u i od razu byś wiedzial,ale jak chcaiałes sie pochwalić ze koledzy bandyty wyjebały jeden szalik zgodowy to jakiej ty odpowiedzi się spodziewasz
....?
....?
-
widzisz wiesniaku umyslowy, nie wszyscy zyja twoim klubikiem tak jak ty Widzewem wiec wola zapytac tutaj
-
-
pewnie kolega ktory pytal nie chcial tracic czasu na przegladanie zdjec z tej buraczanej chujozy ktorą odpierdalacie pod wiatą i dorabiac sobie sam teorii wiec zapytal wprost. to ze spowodowal wysyp sfustrowanych bialych koncowek co widac w postach powyzej to inna sprawa :)
-
Ogladanie galeri zdjec z trybuny top3? Po co w tak chujowy sposob spedzac czas?
-
I pytanie do siebie zapierdalasz kim jest ta ekipa z foto co tyle razy nam utarła nosa...i łapisz muła,ale za chwile się cieszysz i
mamy 16 tyś.karnetów.....
mamy 16 tyś.karnetów.....
-
Skoro wszystko trzeba samemu sprawdzac to temat chyba mozna zamknac...
A czekajcie przeciez tutaj liczy sie napinka i obrzucanie sie gownem a nie normalne pytania. Sorry moj blad.
Zobaczylem galerie, fajne dwie d*** na trybunie a reszte szkoda komentowac.
A czekajcie przeciez tutaj liczy sie napinka i obrzucanie sie gownem a nie normalne pytania. Sorry moj blad.
Zobaczylem galerie, fajne dwie d*** na trybunie a reszte szkoda komentowac.
-
Widzę, że dziewczyny z Karolewa już w ogóle ciśnienia nie trzymają skoro na normalne pytanie nie potrafią odpowiedzieć i się prują jak stare prześcieradła.
DK09, prawnuku Wassercuga, co z akcjami tych twoich chojeńskich ''wariatów''?? Bo coś kasztanie zamilkłeś w tym temacie.
DK09, prawnuku Wassercuga, co z akcjami tych twoich chojeńskich ''wariatów''?? Bo coś kasztanie zamilkłeś w tym temacie.
-
Czy ten zruchany widzewiak w Madrycie przez ruskich to prawda? Pytam bo widziałem jakiś wycinek artykułu z hiszpańskiej gazety i nie wiem czy to na serio? Bez spiny tylko.
-
-
Prrawda jest ze Cie stary ruchał po nocach.
-
Musiałbyś być moim starym żeby o tym wiedzieć, nikomu nie mówiłem.
-
Zamknijcie ten gówniany temat, tego się czytać nie da.
-
Za każdy tekst o gwałtach itp. powinien być ban.Obustronnie oczywiscie.Gdyby ktoś zadbał o to wczesniej ten temat wygladałby inaczej.Teraz na jedną ciekawą dyskusje przypada 10 tekstów w zasadzie o niczym.Szkoda, że moderatorzy mają w d**** ten temat, albo przychodzą tutaj z popkornem.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Wszyscy wiedzą że żadnego gwałtu nie było. A jak się nie mylę za pomówienia jest c*** do d***.
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze: ↑14.09.2017, 08:44Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.
-
-
Normalnie zapytałem a wy sie spinacie.
-
chłopakom z ŁKSU szykuje sie kapitalny wyjazd w sobote.Mecz z Radomiakiem wywoluje spore zainteresowanie na 100% przyjada fani warszawskiej Legii.Smaczku doda fakt ze warcholy graja ostatni sezon na stadionie,na ktorym na codzien gra radomska Broń.
-
to niestety prawda. kolejny przykład jak charakterni są obrońcy Europy. farmazon goni farmazon, byle dopiec Widzewowi... widocznie u nich za pomówienia c**** do d*** nie ma :) w sumie, skoro biegają z przerzutami to u nich już nic mnie nie zdziwi :)
WASZA NIENAWIŚĆ UMACNIA NASZĄ WIARĘ
-
Poskamlajcie sobie jędraski na ten ŁKS chociaż sami piszecie posty z chujem w d****, może przez to tacy spięci jesteście.
-
Rodowici hipokrycipopopopopo pisze: ↑12.10.2017, 16:54Poskamlajcie sobie jędraski na ten ŁKS chociaż sami piszecie posty z chujem w d****, może przez to tacy spięci jesteście.
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Że też się wam chce.. wszedłem tu sprawdzić czy nadal trolle się wpisują, nie pomyliłem się..
-
[link]
sorry za odnosnik do szmatlawca ale to tylko zdjecie.
ja rozumiem wojne na murach i zamalowywanie sobie grafów ale co ma na celu oblewanie odswiezonych elewacji na ktorych nic nie bylo takim syfem?
to ma byc lokalny patriotyzm? czysta zenada
sorry za odnosnik do szmatlawca ale to tylko zdjecie.
ja rozumiem wojne na murach i zamalowywanie sobie grafów ale co ma na celu oblewanie odswiezonych elewacji na ktorych nic nie bylo takim syfem?
to ma byc lokalny patriotyzm? czysta zenada
-
No tu się akurat z Tobą zgodzę. Do grafów które porządnie wyglądają nie mam nic, ale takie "dzieła artystyczne" to jest porażka.
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI
-
Jeżeli było to sory, ale nie śledzę tego tematu. Jak to jest z sektorem gości na ŁKSie? Przyjmują gości czy z jakiegoś powodu zamknięty? Jak otwarty to jaka pojemność?
-
Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
-
To w takim razie które części tej trybuny macie zamknięte,bo dopuszczalna liczba pojemności z 5800(5600) jest obniżona do 4 tys. z hakiem?Dziwne u was jest zjawisko,zamknięty sektor,ale rodzinny może być....Czy wliczony jest on do ogólnej pojemności,bo procentowo wasze zapełnienie by inaczej wyglądało,niż oficjalnie podawane....Na Widzewie też milicja przez wiele lat torpedowała zapełnienie sektora gości,bo niby nie było oddzielnych wejść i wieczne remonty na torach z tyłu,ale ten sektor był faktycznie wyłączony i tam nikt nie siedział,a u was na ostatnich fotkach z meczu zastanowiło mnie,że od północy trybuny jest trochę osób.Jak to faktycznie wygląda,macie inne sektory jeszcze zamknięte?Na urywkowych zdjęciach tego nie widać.Łódzki Klub Sportowy pisze: ↑12.10.2017, 22:33Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
PS.Dla napinaczy,północna strona jest w kierunku Radogoszcza i Zgierza...
-
@Winkler - a jak było u Was w sezonie gdzie graliśmy razem?
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Ja p*******, ten wychodzi z tematem ostatnich derbów. Serio? Tak nasz zarząd zjebał, że nie wpuścił was na derby. Zadowolony? Skończmy ten temat bo wy też macie swoje za uszami(2010,2012 i 2005 kiedy to zbojkotowaliście derby i jako pierwsi zjebaliście derbową atmosferę) .Mr.KKK pisze: ↑12.10.2017, 23:12@Winkler - a jak było u Was w sezonie gdzie graliśmy razem?
Chodzi o to że gościnny jest zamknięty dla gości otwarty jako rodzinny. Ja nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Psy uważają że jak remont to ciasno itp wiec ekipy gościnne tam nie jeżdżą, a każdy kibic co idzie z dzieckiem na "własna rękę" na rodzinny nie ma utrudnień z powodu budowy hali. Z reszta nie ma co o tym gadać bo te "budowy"co blokują gości to stara psia metoda żeby nie musieli mieć zapierdolu przy meczu z poważną ekipą przyjezdnych
STRAIGHT OUTTA NOWOSOLNA
-
Typ ma wyjaśnione czemu zamknięty a nadal zadaje głupie pytania "a po co", "a czemu", "dlaczego". I że u Was było tak a nie inaczej, bo u Was był zamknięty.
Więc mu przypomniałem że jak nie był zamknięty to i tak był zamknięty dla Nas.
Co do zamknięcia Waszego sektora na kurniku gdy psy się nie zgadzały na gości to był bezsens go otwierać jak i tak nie zapełnialiście reszty trybun.
Odpisałem mu chyba w miarę normalnie bez żadnej spiny ale ty oczywiście musisz się spinać jak bura suka z cieczką.
Więc mu przypomniałem że jak nie był zamknięty to i tak był zamknięty dla Nas.
Co do zamknięcia Waszego sektora na kurniku gdy psy się nie zgadzały na gości to był bezsens go otwierać jak i tak nie zapełnialiście reszty trybun.
Odpisałem mu chyba w miarę normalnie bez żadnej spiny ale ty oczywiście musisz się spinać jak bura suka z cieczką.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ
-
Chodzi o to, że każdy kibic ŁKSu co idzie na ten pseudo rodzinny może stać przed kolowrotkami obok innego kibica ŁKSu, który idzie na np. B2 a ponieważ jest budowana hala i dojsciem na sektor gości jeżdżą ciężarówki ciężko aby razem obok wchodzili kibice nasi i przyjezdni. Mam nadzieję, że to zrozumiałe i już na siłę c**** do d*** nie będą szukać chłopki czerwonej armii.Marek z NWS pisze: ↑12.10.2017, 23:38Ja p*******, ten wychodzi z tematem ostatnich derbów. Serio? Tak nasz zarząd zjebał, że nie wpuścił was na derby. Zadowolony? Skończmy ten temat bo wy też macie swoje za uszami(2010,2012 i 2005 kiedy to zbojkotowaliście derby i jako pierwsi zjebaliście derbową atmosferę) .
Chodzi o to że gościnny jest zamknięty dla gości otwarty jako rodzinny. Ja nie wiem nad czym się tu rozwodzić. Psy uważają że jak remont to ciasno itp wiec ekipy gościnne tam nie jeżdżą, a każdy kibic co idzie z dzieckiem na "własna rękę" na rodzinny nie ma utrudnień z powodu budowy hali. Z reszta nie ma co o tym gadać bo te "budowy"co blokują gości to stara psia metoda żeby nie musieli mieć zapierdolu przy meczu z poważną ekipą przyjezdnych
-
To jest BRUDNY STYL !! nie robiłeś nigdy graffiti ,nie jesteś częścią tej kultury to nie zrozumiesz i nie wiesz o czym mowa
pogadaj z kimś w temacie to może Ci wytłumaczy o co biega...
NARA!
-
Mam na koncie kilka grafow ale pod takie gowno to bym w zyciu sie nie podpisal i tu nie chodzi o to ze to Lksu. Nawet zamazane grafy wygladaja lepiej niz to cos
-
Czy jest jakas dziedzina zycia kibicowskiego ktorej nie znasz ? Wszedzie byles, wszystko widziales, wszystko wiesz, mecze u siebie, wyjazdy, kadra, chuliganka, graffiti, ultras itp itd. A tak na prawde to nabijasz sobie tylko posty, piszac wlasne przemyslenia badz informacje zaczerpniete chwile wczesniej z forum Widzewa, daruj sobie - bo ewidentnie widac, ze c**** wiesz ale poprostu nabijasz bezproduktywne wpisy. Dopisze jeszcze tylko tak - niepotrzebnie pochwaliles sie skad pochodzisz, a nie boj sie wrogie sobie ekipy doskonale wiedza jak prezentuje sie konkretny fc danego klubu.....
ŁKS Łódź Polska !
-
-
Dzięki.Łódzki Klub Sportowy pisze: ↑12.10.2017, 22:33Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.