Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
popopopopo
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
No co mecze trzeciej ligi i reprezentacji u-21 bardzo poważne zawody. Najpoważniejsze na świecie, można zgłaszać do Guinnessa bo nikt wcześniej nie zgłosił.
Odpłynęli. ku*** odpłynęli jeszcze dalej.
Dym z racowiska zaszkodził. 2 skrojone szale..czy leci z wami pilot?
Dym z racowiska zaszkodził. 2 skrojone szale..czy leci z wami pilot?
-
serce miasta
Rycerze Wiosny jak możecie podważać powage meczów organizowanych na Widzewie skoro u was nie odbywa sie kompletnie nic.Pomijając koncert disco polo:)
14500 ver 2200 nic więcej nie dodam bo nie potrzeba :)
Serce Łodzi bije właśnie tu !
Serce Łodzi bije właśnie tu !
Standardowa „dyskusja” z większymi.
Nie no z dnia na dzień co raz głupsze i po wymyślane bajki a 3/4 w to wierzy ..
-
WidzewskaCharyzma
Już tu kiedyś opisywano pewną sytuacje jak Śląsk przyjechał do Łodzi totalnie zdominowanej przez Łks, tak można było wyczytać w kibicowskich zinach, no a życie pokazało swoje.
Odnośnie trybun stadionów, jeżeli faktycznie wam dobudują te trybuny, to będziecie mieli zdecydowanie lepsze warunki do porządnych opraw (wyższe trybuny,kąt ich nachylenia), nasza trybuna na za wiele chyba nam już nie pozwoli, nic to możecie mieć te trybuny na 20k, ale pamiętajcie atmosferę tworzą ludzie, ja jak chodzę na mecze od 89r to mnie jeszcze niczym nie zadziwiliście, to tak jak z waszymi wyjazdami. Ale nic to pożyjemy zobaczymy. A tym czasem dk przyjdzie wam grać o godzinach niczym drużyny z A-klasy z powodu braku oświetlenia, za dużo Wronki arena.
Odnośnie trybun stadionów, jeżeli faktycznie wam dobudują te trybuny, to będziecie mieli zdecydowanie lepsze warunki do porządnych opraw (wyższe trybuny,kąt ich nachylenia), nasza trybuna na za wiele chyba nam już nie pozwoli, nic to możecie mieć te trybuny na 20k, ale pamiętajcie atmosferę tworzą ludzie, ja jak chodzę na mecze od 89r to mnie jeszcze niczym nie zadziwiliście, to tak jak z waszymi wyjazdami. Ale nic to pożyjemy zobaczymy. A tym czasem dk przyjdzie wam grać o godzinach niczym drużyny z A-klasy z powodu braku oświetlenia, za dużo Wronki arena.
-
Marek z NWS
A propo ultras.Jeszcze z 10 lat temu kiedy wszyscy mieli stare stadiony Widzew był w top 3 ultras i wystarczy odkopać rankingi ultras z tamtych lat. Aktualnie najlepsze oprawy obiektywnie robi Legia i Lech.Fajnie prezentuje sie na tym polu też Lechia.Wisła nie robi opraw czesto ale jak już robi to z rozmachem i zawsze sa zajebiste.Mnie zawsze w kwesti ultras podobała się też Korona.Widzewowi bedzie cieżko dorównać całej 5 , chociażby z racji tego że mamy jedno a nie dwu pietrowy stadion.Na ale trudno, trzeba sie starać.A co do Łksu to nie mówie że nie potraficie robić opraw.Pare mieliście naprawde udanych(W mieście Łodzi jest jedna droga, Niesmiertelna zajawka).Ale jak porównać wasze najlepsze oprawy z naszymi (np. I love this game,Home of ultras, niebios natchnienie czy piekieł płomienie) to jedna drużyna wyraźnie odskakuje drugiej
Marek z NWS pisze: 08.10.2017, 17:47 A propo ultras.Jeszcze z 10 lat temu kiedy wszyscy mieli stare stadiony Widzew był w top 3 ultras i wystarczy odkopać rankingi ultras z tamtych lat. Aktualnie najlepsze oprawy obiektywnie robi Legia i Lech.Fajnie prezentuje sie na tym polu też Lechia.Wisła nie robi opraw czesto ale jak już robi to z rozmachem i zawsze sa zajebiste.Mnie zawsze w kwesti ultras podobała się też Korona.Widzewowi bedzie cieżko dorównać całej 5 , chociażby z racji tego że mamy jedno a nie dwu pietrowy stadion.Na ale trudno, trzeba sie starać.A co do Łksu to nie mówie że nie potraficie robić opraw.Pare mieliście naprawde udanych(W mieście Łodzi jest jedna droga, Niesmiertelna zajawka).Ale jak porównać wasze najlepsze oprawy z naszymi (np. I love this game,Home of ultras, niebios natchnienie czy piekieł płomienie) to jedna drużyna wyraźnie odskakuje drugiej
Nie powiedziałbym ..
Polska Czarnogóra STREAMING online za free: https://gimb.us/FoGo <-- polecam :0 ;pkk
-
WidzewskaCharyzma
Ja ku*** nie wiem gdzie wy jeździcie albo kogo ganiacie po tym rado ciągle kogoś ganiacie a my ku*** stoimy w centralnym miejscu i nigdy was nie widzimy ku. Może wy na innym rado jeździcie
Daj spokój temu szczurkowi, info w stylu a jak wasi przedwczoraj kozły fikali przez żywopłoty na teo.
-
ŁuckaKalwariaSzatana
Próba dyskredytowania rywala poprzez powoływanie się na osiągnięcia innych (w tym "większego brata") - przy braku własnych - to czysta dziecinada.UW1908 pisze: 08.10.2017, 02:45 A do Legii,Śląska,Lechii czy Lecha to z dwoma stadionami nawet nie będziecie miec podjazdu.
-
WidzewskaCharyzma
Do Legii to w naszej lidze podjazdu nie ma nikt, Leszek ma niezłe, ale zdarzają się kiepskie w tym tragiczne, jak ta nieudana kartoniada popierdolona przez janków. Lechia, Śląsk wolne żarty i ich wspaniały doping 9tysięcznej publiki na 40sto tysięcznikach.
Obecnie prezentuje sie moim zdaniem tak :Marek z NWS pisze: 08.10.2017, 17:47 A propo ultras.Jeszcze z 10 lat temu kiedy wszyscy mieli stare stadiony Widzew był w top 3 ultras i wystarczy odkopać rankingi ultras z tamtych lat. Aktualnie najlepsze oprawy obiektywnie robi Legia i Lech.Fajnie prezentuje sie na tym polu też Lechia.Wisła nie robi opraw czesto ale jak już robi to z rozmachem i zawsze sa zajebiste.Mnie zawsze w kwesti ultras podobała się też Korona.Widzewowi bedzie cieżko dorównać całej 5 , chociażby z racji tego że mamy jedno a nie dwu pietrowy stadion.Na ale trudno, trzeba sie starać.A co do Łksu to nie mówie że nie potraficie robić opraw.Pare mieliście naprawde udanych(W mieście Łodzi jest jedna droga, Niesmiertelna zajawka).Ale jak porównać wasze najlepsze oprawy z naszymi (np. I love this game,Home of ultras, niebios natchnienie czy piekieł płomienie) to jedna drużyna wyraźnie odskakuje drugiej
1. Legia
2. Lech
3. Lechia
4. Wisła
5. Jaga
Jeszcze bym mógł spokojnie umieścić Górnika ale mają protest od dłuższego i na nowym stadionie zrobili może z 3 fajne oprawy. Śląsk kiedyś bardzo fajnie ostatnio co raz słabiej i co raz mniejsze te oprawy i takie symboliczne. To samo Korona kiedyś kilka bardzo dobrych opraw jak na taki mały sektor ostatnio bardzo duży zjazd na przestrzeni lat.
-
Marek z NWS
Fanatycy z Rudy chyba bede mieli sporo pracy po ostatniej wizycie Vandalsów Widzewa :-).Chociaż majac w pamieci np.graf Stare Polesie ER, ktory leżał zajebany błekitną farba co najmniej 2 miechy to nie jestem pewny czy grafki z Rudy szybko wrócą do poprzedniego stanu ;-)
-
TERROR_EUDEZET
Akurat z przerzutami to kulą w płot bo to nie ja pisałem :) Jak już chcesz dopiekać mi to chociaż wiedz czym.
Wasze zgodowe szale z Lechem sa juz w ogolnej sprzedazy? Pytam bo widzialem juz pierwszy skrojony. Czysta ciekawosc nie podniecam sie jednym szalem tak uprzedzajac tutejszych chuliganow
-
Łódzki Klub Sportowy
Nic dziwnego. Jakbyś mieszkał na wiosce i nie miał z kim pogadać, na tematy piłkarskie i kibicowskie jedynym miejscem zostaje internet. NET HOOLS.
-
ImperatorMistrz
Ogladanie galeri zdjec z trybuny top3? Po co w tak chujowy sposob spedzac czas?
I pytanie do siebie zapierdalasz kim jest ta ekipa z foto co tyle razy nam utarła nosa...i łapisz muła,ale za chwile się cieszysz i
mamy 16 tyś.karnetów.....
mamy 16 tyś.karnetów.....
Skoro wszystko trzeba samemu sprawdzac to temat chyba mozna zamknac...
A czekajcie przeciez tutaj liczy sie napinka i obrzucanie sie gownem a nie normalne pytania. Sorry moj blad.
Zobaczylem galerie, fajne dwie d*** na trybunie a reszte szkoda komentowac.
A czekajcie przeciez tutaj liczy sie napinka i obrzucanie sie gownem a nie normalne pytania. Sorry moj blad.
Zobaczylem galerie, fajne dwie d*** na trybunie a reszte szkoda komentowac.
-
popopopopo
Czy ten zruchany widzewiak w Madrycie przez ruskich to prawda? Pytam bo widziałem jakiś wycinek artykułu z hiszpańskiej gazety i nie wiem czy to na serio? Bez spiny tylko.
-
Łódzki Klub Sportowy
-
low kick paziu
Prrawda jest ze Cie stary ruchał po nocach.
-
popopopopo
Normalnie zapytałem a wy sie spinacie.
chłopakom z ŁKSU szykuje sie kapitalny wyjazd w sobote.Mecz z Radomiakiem wywoluje spore zainteresowanie na 100% przyjada fani warszawskiej Legii.Smaczku doda fakt ze warcholy graja ostatni sezon na stadionie,na ktorym na codzien gra radomska Broń.
Że też się wam chce.. wszedłem tu sprawdzić czy nadal trolle się wpisują, nie pomyliłem się..
-
TERROR_EUDEZET
No tu się akurat z Tobą zgodzę. Do grafów które porządnie wyglądają nie mam nic, ale takie "dzieła artystyczne" to jest porażka.
-
wolny_sluchacz
Jeżeli było to sory, ale nie śledzę tego tematu. Jak to jest z sektorem gości na ŁKSie? Przyjmują gości czy z jakiegoś powodu zamknięty? Jak otwarty to jaka pojemność?
-
Łódzki Klub Sportowy
Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
To w takim razie które części tej trybuny macie zamknięte,bo dopuszczalna liczba pojemności z 5800(5600) jest obniżona do 4 tys. z hakiem?Dziwne u was jest zjawisko,zamknięty sektor,ale rodzinny może być....Czy wliczony jest on do ogólnej pojemności,bo procentowo wasze zapełnienie by inaczej wyglądało,niż oficjalnie podawane....Na Widzewie też milicja przez wiele lat torpedowała zapełnienie sektora gości,bo niby nie było oddzielnych wejść i wieczne remonty na torach z tyłu,ale ten sektor był faktycznie wyłączony i tam nikt nie siedział,a u was na ostatnich fotkach z meczu zastanowiło mnie,że od północy trybuny jest trochę osób.Jak to faktycznie wygląda,macie inne sektory jeszcze zamknięte?Na urywkowych zdjęciach tego nie widać.Łódzki Klub Sportowy pisze: 12.10.2017, 22:33 Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
PS.Dla napinaczy,północna strona jest w kierunku Radogoszcza i Zgierza...
@Winkler - a jak było u Was w sezonie gdzie graliśmy razem?
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
Ty mówisz o sezonach na starym kurniku. U Nas od początku sezonu wiadomo było że nie ma zgody dla kibiców gości więc bilety od początku były sprzedawane dla gospodarzy.
Wy mimo tego że my mogliśmy wejść, sektor gości normalnie otwarty zgoda była a po prostu se sprzedawaliście bilety dla swoich na klatkę bo nieliście zmiaru z góry nas wpuścić.
-
wolny_sluchacz
Dzięki.Łódzki Klub Sportowy pisze: 12.10.2017, 22:33 Pojemność niecałe 1k. Zamknięty z powodu budowy hali obok stadionu. W tym sezonie służy za sektor rodzinny.
Serio uważacie ze to gowno namazane( gasnica?) można nazwać graffiti i jeszcze ze to niby jakiś styl jest? Nie jestem ani ultrasem ani chuliganem co nie znaczy ze nie mam swojego zdania.
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
Dajcie mi cytaty gdy pisze inaczej. Dajcie mi tez te w których pisze o miastach czy fan klubach.
Coś wam się poje...
a to ze bylem na kadrze i na swoich meczach wymieniasz jako coś negatywnego to bez komentarza.
Jeśli wrzucam tu cos z forum ewidzew to pisze skąd a nie ze to moje info.
Co do przemyśleń. Tak jeśli coś pisze to jest to moje zdanie na dany temat a nie całej społeczności widzewskiej :)
-
twistos1910
Prekursorzy ruchu kibicowskiego na świecie i top3 ULTRAS zaczęli biegać z gaśnicami na wzór Rtsu :) jeszcze pare myczków wam pokażemy
-
Marek z NWS
Rozumiem że gasnica jest dobra do zamazywania grafów(Vandale Rtsu wiedza to chyba najlepiej) ale robienie grafów(jesli można to tak nazwać) gasnicą to już niezłe paskudztwo.I takie arycydzieło widziałem jeszcze gdzieś w okolicach Zielonej."Brudny styl"?Ktoś tu chyba chce poszerzać horyzonty graficiarzą :v
-
popopopopo
Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
Brawo. Ale co oni tam mogą wiedzieć. Lepiej wyśmiać i negować. Zobaczysz, że za chwilę w taki sposób będą powstawać prace RTSu i wtedy już nie będą bohomazami, tylko będą piękne i cacy,popopopopo pisze: 13.10.2017, 15:41 Loty- m. in. Pitok, Oks, Feos chyba jako pierwsi w Łodzi zapierdalali tym stylem, z 5 lat temu jak nie wcześniej było na murach. Tak samo z kwasem na szybach w tramwajach też byli pierwsi.
-
CzłowiekHonoru
Łks prekursorzy wszystkiego. We wszystkim byliście pierwsi megalomany.