Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Pałer

Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.

Post autor: Pałer » 12.06.2016, 13:26

Mija kolejny dzień a internetowe trolle nadal się spinają na temat układu :)

iparts.pl
Proterian

Post autor: Proterian » 12.06.2016, 13:35

Ten układ może zawojować Francję,co by nie pisać to się uzupełniają a ze wiemy ze przedłużacz modne na zachodzie to PF mają zbrojne ramię w postaci WS .

Lepsza Strona Miasta

Post autor: Lepsza Strona Miasta » 12.06.2016, 20:38

Quorth pisze:Nigdy nie ma i nie było Państwa ani Narodu śląskiego. Na II W Św historia się nie zaczyna i nie kończy. Polskość Śląska udowodniłem już wcześniej. Tak już kolokwielnie pisząc. Po II W. Św wróciliśmy do granic piastowskich. Śląsk był do Polski przyłączony za Mieszka I a już na pewno za Chrobrego istniał Naród Polski świadomy swej odrębności, broniący grodów dla Księcia. I wśród nich byli Ślązacy. Jeśli badamy historycznie przynależność jakiegoś terytorium sięgamy jak najgłębiej!. Zgodziłem się wcześniej z kolegą-Ślązakiem-można powiedzieć, że to grupa etniczna, świadoma pewnych odrębności ale nie piszmy tutaj historii pro-germańskiej. Najlepszą odpowiedzią na polskość tych terenów były trzy powstania Śląskie-jaki macie szacunek dla jego ofiar Ci, którzy się tego wypieracie? Śląsk z przerwami od X wieku był i będzie Polski!
Nie masz racji, pojęcie Narodu, w takim pojeciu jak my to dzisiaj rozumiemy narodziło się dopiero z poczatkiem czy też na przełomie XVII/XIX wieku.
Wcześniej był Wasal i jego poddani. W Średniowieczu przeciętny Ślązak miał wyjebane czy należal do Państwa Polskiego, Czeskiego, Niemieckiego czy ku*** Eskimoskiego....

Quorth

Post autor: Quorth » 12.06.2016, 22:38

Nie chce już tu zaśmiecać tematu. Oczywiście w Oświeceniu powstało inne pojęcie Narodu ale jeśli twierdzisz , że w związku z tym do XVIII wieku nie było Narodów to przecież brednia. Oczywiście, że były

waldmann

Post autor: waldmann » 13.06.2016, 00:44

Quorth pisze:Nie chce już tu zaśmiecać tematu. Oczywiście w Oświeceniu powstało inne pojęcie Narodu ale jeśli twierdzisz , że w związku z tym do XVIII wieku nie było Narodów to przecież brednia. Oczywiście, że były
Narody w naszym rozumieniu oczywiście były, ale przeciętny członek takiego narodu nie zdawał sobie z tego sprawy.
Jego ojczyzną była jego wieś a w ciągu całego swojego parszywego życia opuścił ja tylko kilka razy.

PaymanW

Post autor: PaymanW » 13.06.2016, 09:54

Póki co nastrzelałeś tu najwięcej postów razem z tym kretynem z Cracovii, tak Was to c**** obchodzi, że bombardujecie temat całkowicie bezsensownymi postami, w których jest sama napinka albo jakaś MAŁO ŚMIESZNA szydera. Niech Was boli dalej.

Kuzyn Burmistrza

Post autor: Kuzyn Burmistrza » 13.06.2016, 12:07

a niby czemu nie można sie śmiać czy oceniać? ja mam z tego układu taką samą beke jak miałem z układu KSGKS, tylko że w przypadku R&TS (zbieżność liter RTS zupełnie prxypadkowa ;) jeszcze kilka tygodni temu skakali sobie do gardeł i trzepali płotem, graffiti anty itp, a teraz nagle biją układową pione, wiec sie nie dziwcie ze cała PL ma z tego beke jak c***. Tylko pytanie co im to da? bo nie sadze ze R ma aż takie plecy z koalicja (chociaż na rwanie loty tez sie załapują) czy Wisła z Cracovia. Wspólnych terenow poza Jaworznem gdzie będą mogli teraz razem polatać, tez za duzo nie ma, no może jakieś Zakopce itp ale to niech juz tamtejsi sie wypowiedza jak sytuacja wygląda. Czarna magia, ale tak jak napisałem żeby zmiksowany klimat śląsko-krakowski nie doprowadził w żadnej ze stron do tragedii.

Khan

Post autor: Khan » 13.06.2016, 18:31

nie można sie smiać dlatego że tylko kibice R/W mogą się śmiać a w druga stronę już nie

Post autor: *** » 13.06.2016, 20:27

ciekawe czy się będziesz tak cieszył jak się te FC wasze w regionie odczują ten układ a z czasem jedyne co wam zostanie to wypierdalanie na własnym podwórku i powielanie miesiącami tych samych postów jaki to śmieszny ten układ (ileż można się śmiać z jednego;)oczywiście was to nie boli bo czy Wisła razem z Ruchem czy osobno obie ekipy to wy i tak macie ich wszystkich na jeden paluszek, bandy Trzebinie i wszystkie te inne:)

WiniaryPGN

Post autor: WiniaryPGN » 13.06.2016, 20:52

3 milicyjne gwiazdki, a te wasze gdanskie wafle zaakceptowaly tak same z siebie ten wasz zaganiarsko-konfidencki romans, czy jak ptoki cwierkaja szarksy daly im ultimatum nie do odrzucenia?

Khan

Post autor: Khan » 13.06.2016, 21:17

*** pisze:ciekawe czy się będziesz tak cieszył jak się te FC wasze w regionie odczują ten układ a z czasem jedyne co wam zostanie to wypierdalanie na własnym podwórku i powielanie miesiącami tych samych postów jaki to śmieszny ten układ (ileż można się śmiać z jednego;)oczywiście was to nie boli bo czy Wisła razem z Ruchem czy osobno obie ekipy to wy i tak macie ich wszystkich na jeden paluszek, bandy Trzebinie i wszystkie te inne:)
uwierz bądz nie ale osobiście mnie to zwisa jakie konsekwencje bedą tego układu kto zyska straci etc. wole skupić sie na życiu niż idiotycznych gonitwach . tylko zaznaczyłem że jak zwykle nikt nie może podważać tego układu a w druga strone z koalicji ma prawo śmiać się i wytykać frajerstwo cała polska.

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 13.06.2016, 21:33

Khan pisze:nie można sie smiać dlatego że tylko kibice R/W mogą się śmiać a w druga stronę już nie
Jak w ogole smiales podwazyc kumatosc tego ukladu i wylozyc tak kawe na lawe, ze to zwykla kpina jest..
Nie przejmuj sie, zaraz forumowi pogromcy Ci napisza, ze c**** sie znasz, zyc bez nich nie mozesz i w ogole jestes downem, co byl za mietki do bandy to Cie odeslali na wojaze w internety przeciwko mocarnym sieci :) a tak na powaznie jedyne odbijanie pileczki jakie zostalo w tej sytuacji to, ze kogos niby cos boli, a samych boli tak naprawde, ze ktos ma czelnosc sie smiac z ekip, ktore same sobie leja cieplym moczem na swoje idee i wielkie hasla wyglaszane od lat i pokazuja ile to wszystko jest warte tak naprawde
NOWAHUTA

nrth

Post autor: nrth » 13.06.2016, 21:36

i znów wkraczasz ze swoją grafomańska ironią, nie znudziło ci się jeszcze?
za kim jestes?

myjster

Post autor: myjster » 13.06.2016, 22:07

nrth pisze:i znów wkraczasz ze swoją grafomańska ironią, nie znudziło ci się jeszcze?
O ku*** to rekin dowalił do pieca.Jaki ynteligentny i błyskotliwy. No no tylko pochwalić .Jakich to rekiny się słów naumiały. Rekiny czy to się wam podoba czy nie ten wasz nowy układzik to jest nic innego niż totalne skurwienie i skundlenie. To mnie przekonuje w tym ,że d*** możecie nastawić do każdego. taka to wasza grafomańska wierność .

Ronin1

Post autor: Ronin1 » 14.06.2016, 07:39

czy każdy się już wypowiedział na ten temat? bo już się to nudne robi.. ile można.. napinka z jednej jak i drugiej strony.. układ jest czy wam się to podoba czy nie. Ulica zweryfikuje wszystko. proponuje zakończyć ten temat.

Rookie

Post autor: Rookie » 14.06.2016, 14:27

Powiem wam tak osobiście w d**** mam ten układ. Z punktu widzenia ogólnego jakości polskiej sceny układ może być na duży plus i może powiać świeżością, z punktu widzenia poszczególnych ekip kibicowskich mających kose czy to z Ruchem czy Wisłą układ jest na minus, co jest całkiem logiczne.

Polska scena ma według mnie kryzys obecnie i chyba faktycznie potrzeba pewnych ruchów żeby coś się zmieniło. W Rosji w miesiąc chyba jest więcej potyczek niż u nas przez cały rok co jest katastrofą. Mam cichą nadzieje jednak że "kumaci" trzymają w tajemnicy dużą część spotkań które nie przedostają się na ogólnodostępny internet bo jeżeli wszystko to co się dzieje na scenie w Polsce dostaje się na k.net czy fejsbuka SO to na prawde jest źle.

Proterian

Post autor: Proterian » 14.06.2016, 14:52

Jakim cudem ma być u nas tyle samo potyczek co w Rosji .
Tam ekip jest więcej niz u nas to i się leją ile wlezie .
Łatwo się z kimś ustawić itd zresztą u nas każdy z każdym ma jakieś układy zgody itd wiec liczba potencjalnych rywali spada .

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 14.06.2016, 15:04

Rookie pisze: Mam cichą nadzieje jednak że "kumaci" trzymają w tajemnicy dużą część spotkań które nie przedostają się na ogólnodostępny internet bo jeżeli wszystko to co się dzieje na scenie w Polsce dostaje się na k.net czy fejsbuka SO to na prawde jest źle.
i właśnie przez takich ciuli ten i reszta tematów na forum są rozjebane c**** wie ale się wypowie a wiedzę czerpie z kibice.net, SO i innych zjebanych fanpejdżów
Born the White pisze:Czy gdyby na przykład po raz kolejny jacyś obcokrajowcy gwałcili chuligana Widzewa,
tak jak 14 marca 2012 r. w Madrycie,
to co w tej skomplikowanej sytuacji zrobiłby układ Wisły i Rucha?
Ofiara jest niby poza porozumieniem, ale w sumie każdego żal
(o ile oczywiście sam poszkodowany nie wyraził zgody na takie współżycie - miejmy nadzieję)...
W przeciwnym razie to już dramat i moralne dno.
Sprawę - przynajmniej od strony krakowian - trzeba by było wtedy dodatkowo konsultować z Lechią i Śląskiem,
a wiadomo jaki jest ich stosunek do RTS-sssu, zwłaszcza tych ostatnich.
Co nikt nie wdał się z Tobą żydowski cwelu w "polemikę"? Wszyscy już widzą jaki jesteś napinacz i Cie mają głęboko w chuju!

SiwyPS

Post autor: SiwyPS » 14.06.2016, 17:04

Warto powiedzieć, że u ruskich psiarskie nie działają tak prężnie jak u nas.
Mam pytanie co do największych kos Zagłębia S. i ich układów.

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 14.06.2016, 17:07

nrth pisze:i znów wkraczasz ze swoją grafomańska ironią, nie znudziło ci się jeszcze?
Polemika z debilami troszke tak, ale w koncu ktos to zauwazyl po za mna i tym razem nawet nie wspomnialem o zadnym klubie, zeby przypadkiem mi ktos nie zarzucil, ze zyc bez kogos nie moge, a Tobie moge odbic wasza najczestsza wymowka, ze boli prawda? To dobrze, musi bolec bo mial byc postrach a jest beka.. prawdziwa Zmiennosc :)
NOWAHUTA

????

Post autor: ???? » 14.06.2016, 18:29

NaRejonieNowaHuta pisze:
Polemika z debilami troszke tak, ale w koncu ktos to zauwazyl po za mna i tym razem nawet nie wspomnialem o zadnym klubie, zeby przypadkiem mi ktos nie zarzucil, ze zyc bez kogos nie moge, a Tobie moge odbic wasza najczestsza wymowka, ze boli prawda? To dobrze, musi bolec bo mial byc postrach a jest beka.. prawdziwa Zmiennosc :)
Jak nie zauważyłeś debilu z bolącą dupą wpis się tyczył twojego wcześniejszego postu tępy majonezowy chłopcze

NaRejonieNowaHuta

Post autor: NaRejonieNowaHuta » 14.06.2016, 18:53

???? pisze:
NaRejonieNowaHuta pisze:
Jak nie zauważyłeś debilu z bolącą dupą wpis się tyczył twojego wcześniejszego postu tępy majonezowy chłopcze
Cos Ci posmakowal ten majonez albo spodobalo Ci sie, bo sie tak zaciales na tym jak stara plyta. Jak Cie d*** boli to sobie nim dupe posmaruj, moze Ci przejdzie w koncu skoro tak Cie boli i czesciej sie powtarzasz niz mi zarzucasz chyba haha wymowka numer 2 - majonez
NOWAHUTA

Pałer

Post autor: Pałer » 14.06.2016, 19:03

narejonienowahuta, skończ pierdolić smuty tylko wpadnij się ponapinać jak przyjedzie Ruch na Kałuży. Zawsze jest dobra beka z was a teraz będzie chyba największa bo elektryzować was będzie potrójnie jako że na sektorze zasiądą też Rekiny.

Będzie trzeba tylko uważać na latające majonezy i keczupy.

Quorth

Post autor: Quorth » 14.06.2016, 21:26

NaRejonieNowaHuta to najnieszczęśliwszy i najbardziej zakompleksiony koleś na forum. Tydzień już bije piane na temat ukłądu będąc podobno kibicem Ctacovii...k...a skąd sie takie dauny biorą

rac14

Post autor: rac14 » 15.06.2016, 15:55

Do historii przechodzi układ na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa.

vvvvvvvvvv

Post autor: vvvvvvvvvv » 15.06.2016, 16:00

Majonez Gang jak zawsze w internetowej formie.

Rookie

Post autor: Rookie » 15.06.2016, 16:08

Wantedx pisze:powiem tak....
nie długo sie przekonacie ocb, póki co proponuje zakonczyc temat bo i tak nie traficie a bedzie sie działo :)
OleOle pisze:Układ jest faktem a za niedługo dowiecie się o co kaman. Tymczasem wracajcie do snucia teorii rodem z fejsbuka.
Ultras1312 pisze:W swoim czasie dowiesz sie co, po co i dlaczego.
Jedyn pisze:Zjeby nie macie pojęcia o czym gadacie.. Cierpliwości
....
To co panowie kiedy czegoś nowego się dowiemy? Coś temat ucichł haha :D . Pomimo że układ jest mi obojętny to chyba każdy jest ciekawy co to się stało że tak nagle obie ekipy zapałały taką miłością do siebie.

Swoją drogą, układ wciąż nie potwierdzony, najśmieszniejsze byłoby gdyby to była wkręta, byłaby to chyba najlepsza wkręta od początku naszego ruchu kibicowskiego. :D

rac14 pisze:Do historii przechodzi układ na linii BKS Bielsko-Biała - Legia Warszawa.

Jeżeli to prawda to grubo, coś więcej na ten temat. Bo do tej pory układ był "zamrożony". BKS Bielsko zerwał układ czy Legia? Czy obustronnie zgodnie stwierdzili że nie ma sensu tego ciągnąć?

EDIT: Znalazłem więcej na ten temat:
BKS 'STAL' Bielsko-Biała
43 min ·
Układ z Legią Warszawa został definitywnie zakończony, rozstajemy się bez agresji i pozostajemy w neutralnych stosunkach. Barwy Legii od dziś znikają z Naszego stadionu oraz ulic.

Powód:
BKS 'STAL' Bielsko-Biała: Z powodu ochłodzenia relacji.

whiskey

Post autor: whiskey » 15.06.2016, 16:22

Po bijatyce z ruskimi kto z kim zerwał układy bo już się pogubiłem ? Pozdro

Rookie

Post autor: Rookie » 15.06.2016, 16:23

whiskey pisze:Po bijatyce z ruskimi kto z kim zerwał układy bo już się pogubiłem ? Pozdro
Po bijatyce z ruskimi układ był "zamrożony" z inicjatywy BKSu

myjster

Post autor: myjster » 15.06.2016, 16:25

A wiadomo jak się układa psycholom i rekinom ,w jaki sposób zacieśniają więzi ?Chodzi fama ,że rekiny zapoznają psycholi w tajniki władania maczetą. W ramach rekompensaty natomiast psychole indoktrynują swoich nowych kumpli ,że Polska to nienormalność a gwizdanie w czasie hymnu Polski jest spoko. Rekiny podobno już zadeklarowali, że w najbliższym meczu ,w ramach dobrej współpracy wywieszą flagę Niemiec. Ktoś może potwierdzić.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 15.06.2016, 17:30

MENTOL1 pisze:Ostatnio Ruch im zaspiewał o jakims konfidencie z Wisły czemu jest dalej w ekipie...
Wisła jak przyjechała kilka tygodni temu to zaspiewali im Ruch to c*** aeja eja eee i inne tego typu przyśpiewki to jest dopiero hit
Na meczu w Krakowie Ruch z Widzewem kroił WIsłe na zakazie.
Wisła robi jakies anty graffiti cwelom...

https://www.youtube.com/watch?v=h2c87jFPg4k
Kiedy Wisła śpiewała "Ruch to c*** aeja eja eee"?! Proszę mi to pokazać na jakimś filmiku albo Cie usuwam z forum!
myjster pisze:A wiadomo jak się układa psycholom i rekinom ,w jaki sposób zacieśniają więzi ?Chodzi fama ,że rekiny zapoznają psycholi w tajniki władania maczetą. W ramach rekompensaty natomiast psychole indoktrynują swoich nowych kumpli ,że Polska to nienormalność a gwizdanie w czasie hymnu Polski jest spoko. Rekiny podobno już zadeklarowali, że w najbliższym meczu ,w ramach dobrej współpracy wywieszą flagę Niemiec. Ktoś może potwierdzić.
Jak nie przestaniesz pierdolić majonezowy chuliganie to wkleje zdjęcie Twojej matki jak o******** pento za 2 jurki w obozie w Düsseldorfie

myjster

Post autor: myjster » 15.06.2016, 17:52

O ku*** usunie z forum :D jebne chyba. Ja cie nie p******* co za brutal. Jeśli chodzi o drugą kwestie to upośledzony głąbie bez komentarza. Zrozum szwabski śmierdzielu,że staliście się pośmiewiskiem układając się z rekinami. jeśli wam nie przeszkadza,ze nazywają was cwelami to spoko tylko nie wyrzucaj mnie z forum.

za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! » 15.06.2016, 18:29

Born the White pisze:Masz to na swoim filmiku z pierwszej komunii z maja tego roku i widać na nim równiez jak ssiesz jajka twego rodaka trenera Joachima Lowa.
Z Wisłą graliśmy w kwietniu Żydzie dla Twojej wiadomości a komunie (ktorej Ty racji wyznawanej religii nie będziesz miał) mam za rok.
myjster pisze:O ku*** usunie z forum :D jebne chyba. Ja cie nie p******* co za brutal. Jeśli chodzi o drugą kwestie to upośledzony głąbie bez komentarza. Zrozum szwabski śmierdzielu,że staliście się pośmiewiskiem układając się z rekinami. jeśli wam nie przeszkadza,ze nazywają was cwelami to spoko tylko nie wyrzucaj mnie z forum.
Następny Żyd tym razem z grodu Kraka :D :D usuwam Cię z forum i ze SO :D :D

ChGP

Post autor: ChGP » 15.06.2016, 18:36

Układ z Legią Warszawa został definitywnie zakończony, rozstajemy się bez agresji i pozostajemy w neutralnych stosunkach. Barwy Legii od dziś znikają z Naszego stadionu oraz ulic.
Nie dodawajcie swoich wersji. Pozdro

Neodym

Post autor: Neodym » 15.06.2016, 18:54

I się zacznie... :)

zgredzik

Post autor: zgredzik » 15.06.2016, 19:15

Stosunki z Zagłębiem obu zainteresowanych stron bez zmian ma się rozumieć?

ChGP

Post autor: ChGP » 15.06.2016, 19:34

Tak jest

krzycho_ASR

Post autor: krzycho_ASR » 15.06.2016, 19:42

kutanol pisze:"Dziś oficjalnie 15 czerwca zostaje przerwany układ chuligański przez BKS Stal Bielsko Biała z Legią Warszawa. Powodem tego zajścia była kompromitacja Legionistów podczas starcia ze Spartakiem Moskwa(Chowanie się po krzakach i uciekanie z pola walki)."
Hehe pamiętam, jak za każdym razem, gdy ktoś ten wątek tutaj poruszał, zaraz trafiał się jakiś Legionista pierdolący pseudo-kumate kawałki w stylu: "morda lamusy z k.net, nie wiecie jak było". A prawda jak zwykle wyszła na jaw. "Wasze zgody połamane, k**** w lesie pochowane" - generalnie Lech ich mistrzowsko podsumował.

A zachowanie BKS-u bardzo charakterne.

asdasd

Post autor: asdasd » 15.06.2016, 20:03

Serio wziąłeś ten wpis za oficjalne stanowisko BKSu?
Zamknijcie rejestrację !

SiwyPS

Post autor: SiwyPS » 15.06.2016, 20:28

Legia znowu myślała, że są wielkimi panami, a widać jak upadają. Ratują się promując swoje gwiazdeczki... Teraz zostali z potologią sosnowiec, a zobaczymy czy to też jeszcze potrwa ;)

ODPOWIEDZ