chyba z fany Rudy Śląskiej. nie zmienia to faktu, że mimo iż lubię mangę i anime to talie motywy na flagach i tatuażach niespecjalnie mi się podobają. stary jestem to i gusta mam staroświeckieJSC pisze:To jest postać z ich flagi i oprawy (we Wrocławiu). Wykonanie dobre bo niemal identyczne.

Kibicowskie Tatuaże ...
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Tatuaże ...
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
chcę zrobić tatuaż na plecach/karku. Będzie to mój pierwszy tatuaż i poszukuję zdjęcia motywu Orła i herbu klubowego.
PS. Jako, że to mój pierwszy tatuaż to mam pytanie. Jak/ czy wraz wiekiem zmienia sie tatuaż? Chodzi mi o rozciąganie skóry
PS. Jako, że to mój pierwszy tatuaż to mam pytanie. Jak/ czy wraz wiekiem zmienia sie tatuaż? Chodzi mi o rozciąganie skóry
-
jak gwałtownie nabierzesz masy (przytyjesz albo dokoksujesz) to wzór się rozciągnie tak jak rysunek na nadmuchanym balonie. jak dbasz o kondycje, trzymasz wagę to jedynie z wiekiem skóra zwiotczeje, ale na to nic nie poradzisz, taka natura.tomek89 pisze:chcę zrobić tatuaż na plecach/karku. Będzie to mój pierwszy tatuaż i poszukuję zdjęcia motywu Orła i herbu klubowego.
co do tatuażu. bez różnicy jaki herb? po prostu poszukaj motywu orła i każ kolesiowi ładnie wkomponować herb. ale najlepiej niech najpierw zrobi projekt potem zacznie wrzucać to na twoje plecy
nienawidzę gliniarzy, nienawidzę tych chujów, nienawidzę ich widoku, nienawidzę ich mundurów
-
Czy bez różnicy jaki herb? Ja chcę zrobić z Jotką Jagiellonii ale jeśli ktoś ma z innego klubu tatuaż z takim motywem to chętnie bym go zobaczył
-
poszukaj sobie orła Jagiellonów, wydrukuj i poproś kogoś kto umie nieźle rysować, żeby wstawił samą J-tkę z cienką 1-2 cm obwódką w barwach wokół litery, prawa strona żółta, lewa czerwona (sorki jak źle ustawiłem barwy)tomek89 pisze:Czy bez różnicy jaki herb? Ja chcę zrobić z Jotką Jagiellonii ale jeśli ktoś ma z innego klubu tatuaż z takim motywem to chętnie bym go zobaczył
-
robiąc tatuaż płacę za pole tatuażu/czas/ czy ogólnie za robote?
-
kwestia dogadania się z osobą która tobie to będzie robić. to nie malowanie ścian czy położenie kafelków. musi widzieć wzór i ocenia jaki jest duży,skomplikowany itp
-

co myślicie o takim wzorze i miejscu? Do takiego orła chcę tylko wkomponować Jotke
-
źle będzie wyglądać. ten wzór ma bardzo dużo szczegółów w środku. jak wstawisz J-tkę to wszystko się zleje. kontury i owszem, ale środek zostaw pusty, na herb
-
są też inne sposoby zakrywania tatuażu jeśli trzeba włożyć coś eleganckiego... no i dlatego też nie wybierałam jakiegoś wielgachnego wzoru tylko małą koronę lub napis... padł też ze strony znajomych pomysł na napis stylizowany na bransoletkę na przegubie, a taki nawet do eleganckiego kostiumu nie byłby aż tak źle widzianykapusta pisze: koleżanko z Kielc, jak zrobisz sobie na nadgarstku to wyobraź sobie, że idziesz gdzieś w eleganckim kostiumie latem. nie wiem jaki zegarek ma tak szeroki pasek, ale chyba tylko z kukułką, a opaska frote do kostiumu to trochę nie bardzo. prawda?
u kobiet najlepsze miejsce na tatuaż to nogi oraz tuż nad pupą. ładny motyw w tle a na kręgosłupie herb.
dla mnie tatuaże w tak widocznym miejscu są nazbyt ostentacyjne
Z kobietami nie spotyka się po to by ich słuchać, przecież od tego jest odtwarzacz mp3.
-
szaaatan pisze:są też inne sposoby zakrywania tatuażu jeśli trzeba włożyć coś eleganckiego... no i dlatego też nie wybierałam jakiegoś wielgachnego wzoru tylko małą koronę lub napis... padł też ze strony znajomych pomysł na napis stylizowany na bransoletkę na przegubie, a taki nawet do eleganckiego kostiumu nie byłby aż tak źle widzianykapusta pisze: koleżanko z Kielc, jak zrobisz sobie na nadgarstku to wyobraź sobie, że idziesz gdzieś w eleganckim kostiumie latem. nie wiem jaki zegarek ma tak szeroki pasek, ale chyba tylko z kukułką, a opaska frote do kostiumu to trochę nie bardzo. prawda?
u kobiet najlepsze miejsce na tatuaż to nogi oraz tuż nad pupą. ładny motyw w tle a na kręgosłupie herb.
dla mnie tatuaże w tak widocznym miejscu są nazbyt ostentacyjne
Ja mam dziare na żyłach na nadgarstku i nie zakrywam jej niczym ani zegarkiem ani frotkami bo nie poto ja robiłem by sie teraz kamuflować z nia !!!

-
ale chodzi jedynie o sytuacje w których należy zakryć taką 'ozdobę'... poza takimi sytuacjami tatuaż byłby widoczny
Z kobietami nie spotyka się po to by ich słuchać, przecież od tego jest odtwarzacz mp3.
-

myślałem o czymś takim tylko zamiast gwiazdy chcę dać orła. Oczywiście czarno-szary tatuaż
-
bez obrazy ale raczej nie masz pracy "za biurkiem" mnie kilkakrotnie zwracano uwagę na to, że w przypływie wesołości ogoliłem głowę jednorazówką. czasami krzywo patrzono na kawałek tatuażu dochodzący do łokcia, który wystawał spod rękawa. taki kraj, nic nie poradziszRepciu08 pisze: Ja mam dziare na żyłach na nadgarstku i nie zakrywam jej niczym ani zegarkiem ani frotkami bo nie poto ja robiłem by sie teraz kamuflować z nia !!!
-
a tak naprawde gowno to powinno kogos obchodzic, pewnie zaraz wszyscy mysla ze jak dziara to juz kriminal, w UK wszyscy maja dziary na wieszchu, policjanci wydziarani jak z jakiegos gangu motorowego, kolczyki, tunele, wlosy pofarbowane i h** poprostu robia swoja robote i za to sa rozliczani a nie za wyglad

-
mnie to mówisz? jak robiłem w telfonii komórkowej to odstaliśmy rozpiskę co do ciuchów, kosmetyków i długości włosów. ja z kumplem na zero jak wjechał koordynator :) zresztą na rozmowach na dzień dobry mówili, że dziara w widocznym miejscu to dyskwalifikacja. nic nie poradzisz, dziara=kryminał, kibic=bandyta. Polska po prostuLeszek Piesek pisze:a tak naprawde gowno to powinno kogos obchodzic, pewnie zaraz wszyscy mysla ze jak dziara to juz kriminal, w UK wszyscy maja dziary na wieszchu, policjanci wydziarani jak z jakiegos gangu motorowego, kolczyki, tunele, wlosy pofarbowane i h** poprostu robia swoja robote i za to sa rozliczani a nie za wyglad
-
Kurde, to ja chyba wolę jednak nasz zaścianekLeszek Piesek pisze:a tak naprawde gowno to powinno kogos obchodzic, pewnie zaraz wszyscy mysla ze jak dziara to juz kriminal, w UK wszyscy maja dziary na wieszchu, policjanci wydziarani jak z jakiegos gangu motorowego, kolczyki, tunele, wlosy pofarbowane i h** poprostu robia swoja robote i za to sa rozliczani a nie za wyglad

-
według mnie z tym znaczkiem chuligana to jednak przesada. miłość do klubu naprawdę można wyrazić innym napisem...
-
Poszukuje zdjęć tego tatuażu [link] lub innych ale w tym stylu i miejscu. Pozdro
-
-
dlaczego głowa skierowana w prawo?
-
To zapewne odbicie lustrzane ;)
-
Ogon troche krzywo wyszedl ;p
-
mam siostrę w wieku 29lat i jakoś ona nie żałuje dwóch zrobionych tatuaży(plecy i ramię)... to jest decyzja na całe życie i wiem z jakimi konsekwencjami może się to potem wiązać.
-
dziarka chłopaka z Rybnika konkretna wedle mnie ;) mimo tego że ogon troche krzywy, jak flaga będzie poprawiona będzie zajebiście, wogóle bardzo dobry pomysł na taki motyw.
-
dlatego też żeby potem nie myśleć że zmarnowałam sobie kawałek skóry robię tatuaż niewielki.. może potem będzie to coś większego
-
będzie, wciąga jak diabli. mnie na czas ogarnęła praca (poniżej łokcia by mnie zwolnili)szaaatan pisze:dlatego też żeby potem nie myśleć że zmarnowałam sobie kawałek skóry robię tatuaż niewielki.. może potem będzie to coś większego
i kobieta która stwierdziła, że tyle co mam wystarczy. a dla niej akurat warto było sobie odpuścić
-
dziabać i się ku*** nie bać :)
troche odbiegne od tematu , ale wrzucam ARCYDZIEŁO nie związane z tematem ,które mnie rozjebała -Tofiego z Rybnika (za pewne ROW-iacy znają salon)
[link]
nie trawie smoczków , tribalów i innych padak , ale to smoczydło jest piękne
troche odbiegne od tematu , ale wrzucam ARCYDZIEŁO nie związane z tematem ,które mnie rozjebała -Tofiego z Rybnika (za pewne ROW-iacy znają salon)
[link]
nie trawie smoczków , tribalów i innych padak , ale to smoczydło jest piękne
-
[link]
[link]
jeszcze dwie pracy z konwentu w Moskwie i nie rozmywam tematu
[link]
jeszcze dwie pracy z konwentu w Moskwie i nie rozmywam tematu
-
[link]
ile by takie coś kosztowało na przedramieniu ?
-
Ja mam taki sam motyw na przedramieniu,tylko inna czcionka robiony,kosztował mnie 120zł.
-
Zależy skąd jesteś i gdzie chcesz robić. Niektórzy wezmą za to 100 zł, niektórzy ponad trzy stówy.Ziemowit64 pisze:[link]
-
Fotka nie najlepsza, ale zawsze coś:Ziemowit64 pisze:[link]
[link]
Ja dałem 100zl.
-
Gdzie robiłeś?Junior1948 pisze:Fotka nie najlepsza, ale zawsze coś:Ziemowit64 pisze:[link]
[link]
Ja dałem 100zl.
-
panowie temat o tatuazach znajduje sie w hyde parku, ten temat brzmi Kibicowskie tatuaze, nie rozmywajcie
viewtopic.php?f=3&t=331&p=462495#p462495
viewtopic.php?f=3&t=331&p=462495#p462495
-
-
mimo ze nie dokonczona jak dla mnie , dziarka 1 klasa ! zajebisty pomysl herb tez ladnie starannie umieszczony w srodku , zajebista tyle w temacie .
-