Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
UW1908

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: UW1908 » 07.09.2017, 23:52

WidzewskaCharyzma pisze:
07.09.2017, 21:48
Pięknie Jastrzębie się przekonało o słynnej gościnności,tej gorszej strony Łodzi, mając wszystkie dane włącznie z datami urodzenia, wiedząc dokładnie jaka ekipa i kiedy jedzie wystawiają ich swym ziomalom, jakież to prawilne, cóż może ktoś inny się zastanowi zanim lista wyjazdowa trafi w łapki charakterniaków, przecież oni tacy gościnni i w ogóle, obrońcy Europy, tylko w jaki sposób? poza transparentem, masowo zaciągają się do armii Maciarewicza czy jak?
Co do prawilności i charakterności to powinniście jako ostatni sie wypowiadać. Nie pozdrawiam.

iparts.pl
oitak

Post autor: oitak » 08.09.2017, 00:10

WidzewskaCharyzma pisze:
Pięknie Jastrzębie się przekonało o słynnej gościnności,tej gorszej strony Łodzi, mając wszystkie dane włącznie z datami urodzenia, wiedząc dokładnie jaka ekipa i kiedy jedzie wystawiają ich swym ziomalom, jakież to prawilne, cóż może ktoś inny się zastanowi zanim lista wyjazdowa trafi w łapki charakterniaków, przecież oni tacy gościnni i w ogóle, obrońcy Europy, tylko w jaki sposób? poza transparentem, masowo zaciągają się do armii Maciarewicza czy jak?
w czym masz problem ? że obie ekipy sie sprawdziły na trasie ?

antyGW

Post autor: antyGW » 08.09.2017, 00:35

ciekawe tylko, czy Tyscy byli by tacy chętni do sprawdzenia się z Jastrzębiem, gdyby nie dostali wszystkiego jak na tacy od największych charakterniaków w Polsce. W trawie piszczy, że wcześniej tacy skorzy do rozmów nie byli :)
ŁKS INTERNET HOOLIGANS
rozpierdol pisze:
14.09.2017, 08:44
Na forum też same wariaty.Wywodzący się z kibolskiego grona Radicaal,znający ludzi z całej kibolskiej Polski Nikoś,siejący TERROR w ŁDZ łodzianin98,zapraszający na zbiórki MW10,no i mający w zanadrzu pińcet kont władca tematu entliczek.

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 08.09.2017, 08:20

Na pewno by nie byli chętni! Wyszli na wystawione Jastrzębie w przewadze trzech do jednego.Jest tylko jedna ekipa w tym kraju która ZAWSZE wysiada z "autokarow" Jedyna ktora nie wie co to kalkulator.Chyba wiadomo która... Ekipa krystaliczna i bez skazy.Jak dobrze ze są jeszcze w tym kraju tacy kibice jakich ma Widzew.Ostani strażnik honoru i zasada.Samozwańczy adwokat innych.Obrońca ucisnionych.Szacunek
ŁKS Łódź Polska

kkk78

Post autor: kkk78 » 08.09.2017, 08:58

WidzewskaCharyzma pisze:
Wiesz co to znaczy "wystawić kogoś"?Po co wcinasz swoje przemyślenia,tam gdzie sprawa cię nie dotyczy i nie masz pojęcia jak było?Daj se spokój

DK08

Post autor: DK08 » 08.09.2017, 10:51

antyGW pisze:
08.09.2017, 00:35
ciekawe tylko, czy Tyscy byli by tacy chętni do sprawdzenia się z Jastrzębiem, gdyby nie dostali wszystkiego jak na tacy od największych charakterniaków w Polsce. W trawie piszczy, że wcześniej tacy skorzy do rozmów nie byli :)
W trawie piszczy, jaki ty ku*** kumacz jesteś. Naczytałeś się stadionowych oprawców, i próbujesz zabłysnąć.

Tyscy wyszli w 50 chłopa na 70, starcie było, i koniec. Pierdolenie przyjaciół rozenbauma tego nie zmieni.

UW1908

Post autor: UW1908 » 08.09.2017, 11:26

Znów przytłoczyła go gimnazjalna rzeczywistość i wyrzuca tu swoje nastoletnie wkurwienie bo znów ten strach i niepewność czy nie bedzie kartkówki albo czy znów zostanie sam z panem od wf-u w magazynku.

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 08.09.2017, 15:49

A tak już było pięknie, ale ku*** Nikodemik musiał swoim poczuciem humoru zabłyszczeć no i potem reszta poszła za nim...
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

C1365O

Post autor: C1365O » 08.09.2017, 16:23

krokiet_z_grzybami pisze:
07.09.2017, 18:27
Od kiedy Żubardz i KZN to słabe osiedle ŁKSu? pytam zupełnie serio..., bo pamiętam te ośki z lat 04-10 i wydaje mi się, a szczegolnie Koziny, że były jedne z mocniejszych, sporo H, sporo grafów, ludzi chodzących na mecze itp.., aż tak przez niedlugi okres czasu się te osiedle "popsuły"? to conajmniej tak, jakby za 5 lat przykładowe Chojny lub Zarzew straciły prawie całą siłę.. (mowiąc analogicznie o Widzewie)
Ostatnie pytanie bez odpowiedzi, przed bałaganem.

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 08.09.2017, 18:41

Falls pisze:
05.09.2017, 16:01
Nie było żadnej potęgi ŁKSu na Radogoszczu ale...jeszcze w końcówce lat 80 więcej na wschodzie do powiedzenia miał ŁKS (miał po prostu starszych zawodników), na Zachodzie było podobnie.
W latach 90 mimo widocznej przewagi esg na wschodzie ŁKS jeździł sobie spokojnie na mecze autobusami. Akcje esg+zgierz to atakowanie pojedynczych osób.
Pod koniec lat 90 czerwone wschód+sitowie zostało poskładane w umówionej awanturze przez Bema+wschód+parę osób z Limanki i bite przyniesionymi przez siebie drewienkami do podtrzymywania drzewek które robiły za lole
Prawie się zgadza ale od nas 16 osób samo Esg od was tak jak napisałeś plus 1 lub dwie osoby ze Zgierza coś koło 40 duszek was było fakt mieliśmy bejsbole w reklamówce bo wam nie ufalismy i jak było mieliśmy rację poskładać to Gucio poskładał waszego czacze na solówce po raz drugi później padła propozycja żebyście wybrali 16 i pójdziemy się lać na poprawczak ale mieliście kupę na liczby więc nas zaatakowaliscie wszyscy postawiliśmy się ale dostaliśmy takie życie ale proszę nie pisz że kogoś piskladaluscie od nas jedną osobą z rozbita głową i to wszystko a o rewanżu nawet nie pisze bo kupę macie pewnie do dzisiaj ogólnie fajne czasy wjazdy nasze jak i Bema do nas zawsze się coś działo a co do upadku Łks na rado to myślę że rozjebus osit i już nie było pleców oraz wypadek kar..który ty o trzymał na rado

Falls

Post autor: Falls » 08.09.2017, 21:32

Stare dobre czasy : )
Po pierwsze nie rzucaj ksywami na internecie bo myślę, że niektórzy ludzie by sobie tego nie życzyli.
Po drugie spotkanie nie było umawiane na liczby. Wydaje mi się, że było was więcej niż 16 osób ale nie będę się spierał o to. Była jedna osoba ze Zgierza która bujała się z Bema (na którą swoją drogą potrafiliście się ustawić w 10 osób, czy rozbijać mu cegły na głowie. Zresztą pisząc o Bema nie myślałem stricte o ulicy tylko o chłopakach którzy jeździli z Bema). Osoba z rozbitą głową (sądzę, że myslimy o tej samej osobie) 3 razy podnosiła się zanim nie została zbita własnym kijem. O zaufaniu nawet nie mówię, był z wami D. który dobrze znał chłopaków z Bema, poza tym potrafiliście wpaść na Bema i w 30 osób lać gościa z ŁKSu pasami do nieprzytomności więc nie wiem kto miał komu nie ufać?
Jeszcze raz mówię, że moim zdaniem wymiana pokoleń przyczyniła się do dominacji czerwonych na Radogoszczu a nie walka z ŁKSem. Dużo osób się wyprowadziło, część pozakładała rodziny i odpuściła, a chłopaki od was zadbali o młodzież. Wynik znany.

A swoją drogą to najlepszą ekipę Bema wcale nie widziałem na sławetnym 3:0 z Legią tylko na meczu ...z Odra Wodzisław w sezonie 97/98 : ) Było to spowodowane tym, że przed poprzednim meczem w Łodzi z Zabrzem na Bema ustawił się Zgierz. Myśleli że wezmą chłopaków na huki ale niestety z 10-15 osób zostało kilka które dostały mocno po głowach w tramwaju i ktoś tam ze Wschodu rozpuścił plotkę, że przed kolejnym meczem na Bema czekać Zgierz z dhw. Pojechało wtedy 65 osób w gotowości przez całą drogę ale nic się nie wydarzyło. Po meczu baty na Bema dostał 1 chłopak bo czerwoni jeździli po okolicy autami (nie wiem czy Zgierz, dhw czy esg)

Nie wiem czy K. był głównym ogarniającym ŁKS na wschodzie, na pewno znanym i największym ; )). Akurat ŁKS ze Wschodu często dobrze znał się z czerwonymi (zasługi wielkiej podstawówki) i olewano sprawę czerwonych chodzących w szalach czy działających na osiedlu bo to brat kumpla, bo ten jest spoko, bo kolega, bo coś tam...Po latach okazało się to dużym błędem. ŁKS na wschodzie nigdy nie był zjednoczony bo część której nie podobało się zachowanie, powiedzmy "przywódców", biegała z Bema.
Na Bema zmarł Ł. (i to była naprawdę osoba ogarniająca wszystko) + wyprowadzki + zmiana struktury osiedla (z szemranych klimatów na willowe) i sprawa się posypała. Obecnie nie wiem jak to wygląda.
Swoją drogą ten poprawczak jeszcze istnieje? Tam to były dobre asy... : )

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 08.09.2017, 22:14

Falls pisze:
08.09.2017, 21:32
Po pierwsze nie rzucaj ksywami na internecie bo myślę, że niektórzy ludzie by sobie tego nie życzyli.
Po drugie spotkanie nie było umawiane na liczby. Wydaje mi się, że było was więcej niż 16 osób ale nie będę się spierał o to. Była jedna osoba ze Zgierza która bujała się z Bema (na którą swoją drogą potrafiliście się ustawić w 10 osób, czy rozbijać mu cegły na głowie. Zresztą pisząc o Bema nie myślałem stricte o ulicy tylko o chłopakach którzy jeździli z Bema). Osoba z rozbitą głową (sądzę, że myslimy o tej samej osobie) 3 razy podnosiła się zanim nie została zbita własnym kijem. O zaufaniu nawet nie mówię, był z wami D. który dobrze znał chłopaków z Bema, poza tym potrafiliście wpaść na Bema i w 30 osób lać gościa z ŁKSu pasami do nieprzytomności więc nie wiem kto miał komu nie ufać?
Jeszcze raz mówię, że moim zdaniem wymiana pokoleń przyczyniła się do dominacji czerwonych na Radogoszczu a nie walka z ŁKSem. Dużo osób się wyprowadziło, część pozakładała rodziny i odpuściła, a chłopaki od was zadbali o młodzież. Wynik znany.

A swoją drogą to najlepszą ekipę Bema wcale nie widziałem na sławetnym 3:0 z Legią tylko na meczu ...z Odra Wodzisław w sezonie 97/98 : ) Było to spowodowane tym, że przed poprzednim meczem w Łodzi z Zabrzem na Bema ustawił się Zgierz. Myśleli że wezmą chłopaków na huki ale niestety z 10-15 osób zostało kilka które dostały mocno po głowach w tramwaju i ktoś tam ze Wschodu rozpuścił plotkę, że przed kolejnym meczem na Bema czekać Zgierz z dhw. Pojechało wtedy 65 osób w gotowości przez całą drogę ale nic się nie wydarzyło. Po meczu baty na Bema dostał 1 chłopak bo czerwoni jeździli po okolicy autami (nie wiem czy Zgierz, dhw czy esg)

Nie wiem czy K. był głównym ogarniającym ŁKS na wschodzie, na pewno znanym i największym ; )). Akurat ŁKS ze Wschodu często dobrze znał się z czerwonymi (zasługi wielkiej podstawówki) i olewano sprawę czerwonych chodzących w szalach czy działających na osiedlu bo to brat kumpla, bo ten jest spoko, bo kolega, bo coś tam...Po latach okazało się to dużym błędem. ŁKS na wschodzie nigdy nie był zjednoczony bo część której nie podobało się zachowanie, powiedzmy "przywódców", biegała z Bema.
Na Bema zmarł Ł. (i to była naprawdę osoba ogarniająca wszystko) + wyprowadzki + zmiana struktury osiedla (z szemranych klimatów na willowe) i sprawa się posypała. Obecnie nie wiem jak to wygląda.
Dobrze piszesz mnie więcej tak było nie będę się spierał akcje jakie wiele i z naszej strony i waszej sorry za ksywy

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 08.09.2017, 23:01

Wspominki wspominkami... Na wszelki wypadek radze wyhamować z ksywami.Nie każdy z nas/was skończył "kariere"
ŁKS Łódź Polska

max1

Post autor: max1 » 08.09.2017, 23:25

Zachowały sie jakieś fotki z rekordowej zbiórki Łksu na Raogoszczu ( mecz z Legią)?

error04

Post autor: error04 » 09.09.2017, 00:07

Łks obecny w Pruszkowie?

Dzisiaj na Widzewie 16 550 kibicow.

marvelos

Post autor: marvelos » 09.09.2017, 00:37

Do końca sezonu liczba się nie zmieni...Jesteście najlepsi w Polsce i chyba na świecie.ŁKS-u zero,dziś Ełkaesiacy bawią sie w hostelu.

Abr1908

Post autor: Abr1908 » 09.09.2017, 00:47

error04 pisze:
09.09.2017, 00:07
Łks obecny w Pruszkowie?

Zakaz
ŁKS Łódź Polska

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 09.09.2017, 08:15

Zakaz
Was trafić graniczy z cudem, bliski wyjazd....., no ale lepiej sobie pokicać, kto nie skacze....w jakimś kurwidole, z drugiej strony wasza asekurancka taktyka,się sprawdza fanatycy.
https://t.me/pump_upp

MW10

Post autor: MW10 » 09.09.2017, 08:20

WidzewskaCharyzma pisze:
09.09.2017, 08:15
Zakaz
Was trafić graniczy z cudem, bliski wyjazd....., no ale lepiej sobie pokicać, kto nie skacze....w jakimś kurwidole, z drugiej strony wasza asekurancka taktyka,się sprawdza fanatycy.
Ty gimnazjalna pizdo nawet nie poruszaj tematu trafiania, tylko wróć do czytania internetu, i odrób lekcje na poniedziałek.

ŁKS obecny na zakazie, korzystając z okazji cześć grafów ległej ulega przemianie.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

popopopopo

Post autor: popopopopo » 09.09.2017, 08:38

WidzewskaCharyzma pisze:
09.09.2017, 08:15
Zakaz
hahahaha ty to chyba jeszcze do nocnika nie trafiasz.

serce miasta

Post autor: serce miasta » 09.09.2017, 08:54

DoZo pisze:
09.09.2017, 08:30
error04 pisze:
09.09.2017, 00:07
Łks obecny w Pruszkowie?

Podobno w Pruszkowie jacyś "eŁKaeSiacy" byli.

A ilu na meczu 'eRTeeSu' było dhw, od 19 do 95 (lub 1995 osób :), jak podają na swojej fladze?
o co ty sie wiecznie spierdalasz?konkretnie o co chodzi?

esgrts1

Post autor: esgrts1 » 09.09.2017, 09:06

Falls pisze:
08.09.2017, 21:32

Nieźle historię musiał wam opowiadać ba....że mu nawet cegłami głowę rozesłaliśmy i w 20 haha fakt chłop miał pecha swego czasu ciągle go trafialiśmy a co do rado to może oprocz kar...to jeszcze z kozim się przeprowadził b...i oni to kręcili a u was rozsypało się na pewno po tym jak Zaczela się wojna na osiedlu i zaczęliśmy was lać o ile mnie pamięć nie myli to pierwsze takie starcie to sylwester na placu i tu to my was poskladalismy 😀a później już poszło u was niektóre osoby ciśnienia nie wytrzymały ciągle wjazdy szkoła chata podwórko takie czasy a poprawki już chyba nie ma 😀

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 09.09.2017, 09:22

Przynajmniej nie muszę siadać do sikania, no to jeśli nie jest to tajemnicą (a oczywiście jest) ,jaka liczba na tym zakazie?
https://t.me/pump_upp

serce miasta

Post autor: serce miasta » 09.09.2017, 10:27

z jakiego powodu flaga mialaby byc poprawiona?

yurez

Post autor: yurez » 09.09.2017, 10:45

serce miasta pisze:
09.09.2017, 10:27
z jakiego powodu flaga mialaby byc poprawiona?
imbecyl tak przeczytal tu na forum , że grubas tak zeznawal haha , nagle słuchają się frajera jedrasa . Szkoda na idiotow czasu

Polish Power

Post autor: Polish Power » 09.09.2017, 11:50

Za co ŁKS miał zakaz do Pruszkowa i ile tego zakazu wyłapał ??

UW1908

Post autor: UW1908 » 09.09.2017, 11:59

WidzewskaCharyzma pisze:
09.09.2017, 09:22
Przynajmniej nie muszę siadać do sikania, no to jeśli nie jest to tajemnicą (a oczywiście jest) ,jaka liczba na tym zakazie?
Więcej niż was na zakazie w Ostródzie w tamtym sezonie.

error04

Post autor: error04 » 09.09.2017, 12:03

DoZo pisze:
09.09.2017, 10:11

Nie "pruj" się m.in. w necie, bo będziesz miał ... zawał.
Czy dhw flagę itd. poprawiło?
a moglbys juz spier... do warszawskiego tematu blaznie? Chcesz nam flagi poprawiac? popraw swoje najpierw bo "zyleta zawsze z wami" ch*ja sie ma do tego ze po 2 porazkach zaczynaja sie prostety, brak dopingu a nawet opuszczanie sektora. Drugie bystre haslo "jestesmy wasza stolica" tez o dupe o kant bo twoj klub powstal na WSI. Polonia jedyny Warszawski klub.
Oczywiscie nie biore cie na powaznie jako kibica Legii bo jestes tylko malym sikiem ktory produkuje sie na forum gdy jego klub gra swoj mecz.

popopopopo

Post autor: popopopopo » 09.09.2017, 13:13

WidzewskaCharyzma pisze:

W tajemnicy ci napisze, że około stówki.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 09.09.2017, 13:31

error04 pisze:
09.09.2017, 12:03
DoZo pisze:
09.09.2017, 10:11

Nie "pruj" się m.in. w necie, bo będziesz miał ... zawał.
Czy dhw flagę itd. poprawiło?
a moglbys juz spier... do warszawskiego tematu blaznie? Chcesz nam flagi poprawiac? popraw swoje najpierw bo "zyleta zawsze z wami" ch*ja sie ma do tego ze po 2 porazkach zaczynaja sie prostety, brak dopingu a nawet opuszczanie sektora. Drugie bystre haslo "jestesmy wasza stolica" tez o dupe o kant bo twoj klub powstal na WSI. Polonia jedyny Warszawski klub.
Oczywiscie nie biore cie na powaznie jako kibica Legii bo jestes tylko malym sikiem ktory produkuje sie na forum gdy jego klub gra swoj mecz.

Po c*** w ogóle wdajecie się z nim w dyskusje?Stary chłop się dorwał do internetu i próbuje błyszczeć na forum co mu zbytnio nie wychodzi.
1910

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 09.09.2017, 17:46

Czy kiedyś było jakieś miasto/miejscowość w których znajdowały się fancluby ŁKSu i Widzewa o zbliżonej sile?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

s_b

Post autor: s_b » 09.09.2017, 20:00

UW1908 pisze:
09.09.2017, 11:59
WidzewskaCharyzma pisze:
chciałeś przykozaczyć ale Ci nie wyszło...
podajecie liczbe 100/110 w Pruszkowie a nas w Ostródzie 135 sztuk
i chociaż wielu by chciało naszego końca my nie poddamy się !

UW1908

Post autor: UW1908 » 09.09.2017, 20:20

s_b pisze:
09.09.2017, 20:00
UW1908 pisze:
WidzewskaCharyzma pisze:

Ciągle dojeżdżają tam? Bo wasz ofi profil tutaj zapodał ok.80osób.

twistos1910

Post autor: twistos1910 » 09.09.2017, 20:41

Kiedy oficjalne info o ajlowju rodowitych z areczką? agkś :)

ZamknijDrzwi

Post autor: ZamknijDrzwi » 09.09.2017, 20:58

Jak tam po wczorajszym? Wyszliście,czy dalej siedzicie?

s_b

Post autor: s_b » 09.09.2017, 21:10

UW1908 pisze:
09.09.2017, 20:20
s_b pisze:
09.09.2017, 20:00
UW1908 pisze:

Ciągle dojeżdżają tam? Bo wasz ofi profil tutaj zapodał ok.80osób.
rozumiem że możesz nam to pokazać tutaj ?
i chociaż wielu by chciało naszego końca my nie poddamy się !

1910mjg

Post autor: 1910mjg » 09.09.2017, 21:38

Gacek wraca do zdrowia?

GrubyTeo

Post autor: GrubyTeo » 09.09.2017, 22:28

wyjebcie ten temat w pizdu przeciez i tak nie da sie tu nic wyczytac miedzy waszym belkotem. Niech kazdy kto to popiera wstawia post o wyjebaniu to do jutra was przescigniemy. Co wy ku*** zycia nie macie zeby napierdolic 460 stron z czego merytorycznych postow max z 30? Widze ze ludzie z Rksu Radomsko Czy Torfiorze to nawet maja wyjebane na temat o swoim wojewodztwie zeby nie uczestniczyc w polemice idiotow...

TERROR_EUDEZET

Post autor: TERROR_EUDEZET » 10.09.2017, 02:07

Bracia B. dalej urzędują na Fabrycznej?
SZLACHTA Z MIASTA ŁODZI

Suczysko

Post autor: Suczysko » 10.09.2017, 09:02

A Ty dalej Clownie bawisz sie słowami... W********** do torebek, wez szminkę i pomaluj się wedlug uznania.

ODPOWIEDZ