Komentarze dla Podkarpacia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
N_

Post autor: N_ » 21.06.2007, 18:50

Dajcie już spokój, jak zwykle nic się nie stało a rozkminka jak by nie wiadomo jaki dym był :arrow:
http://www.youtube.com/user/czarni

iparts.pl
Salwador_

Post autor: Salwador_ » 21.06.2007, 19:12

jaroslawianin pisze:c*** wam w dupe jestescie smieszna ekipa a nie czolowka podkarpacia. Panie Szeszel to dlaczego tego niezrobili? czyzby przestraszyli sie naszego wygladu i to dlatego brakowalo im zdecydowania,pewnie mysleli ze bedziemy uciekac a co do pieskow to na poczatku bylo ich 3.
Pozyjemy zobaczymy a teraz mozesz juz zamknac gebe i przestac klapac dziobem.
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...

jaroslawianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: jaroslawianin » 21.06.2007, 20:23

Salwador_

PostWysłany: Czw Cze 21, 2007 6:12 pm Temat postu: Odpowiedz z cytatem
jaroslawianin napisał:
c*** wam w dupe jestescie smieszna ekipa a nie czolowka podkarpacia. Panie Szeszel to dlaczego tego niezrobili? czyzby przestraszyli sie naszego wygladu i to dlatego brakowalo im zdecydowania,pewnie mysleli ze bedziemy uciekac a co do pieskow to na poczatku bylo ich 3.

Pozyjemy zobaczymy a teraz mozesz juz zamknac gebe i przestac klapac dziobem.

Salwador_

Post autor: Salwador_ » 21.06.2007, 20:26

Za duzo omki chyba wbiles :lol:

panu juz podziekujemy i jesli mozesz nie odpisuj juz.

Jak cos to PW.
a jakby babcia miala wąsy to byla by dziadkiem...

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 21.06.2007, 23:11

no to jak z tym rzeszowem ?

spore miasto , czesto tamtedy jezdze , ale ciezko rozkminic co sie dzieje chyba malo tam chuliganow :wink:

Eustachy

Post autor: Eustachy » 22.06.2007, 10:29

kaelowiec, u nas nie ma zadnego chuligana, nic sie nie dzieje, poprostu pustynia

HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 22.06.2007, 10:49

Sami widzicie jakie sa rozbierznosci z jednej sytuacji w ktorej sie nic nie stalo kazdy broni swoich racji i niewiadomo po ktorej stronie jest prawda. Jedno jest wiadome ze JKS bedzie sie teraz musial odnalezc w IV i niebedzie im latwo. Nowe ekipy nowe trasy.
Co do Rzeszowa tam nawet klubu pilkarskiego nie ma jest tylko koszykowka ale bez huliganow :D
Co za ludzie na tym forum :? ehhh

gainer

Post autor: gainer » 22.06.2007, 11:34

Bona pisze:ku*** musze sie wpisac bo juz mi gul podskoczyl po tym jak sie wpisuje JKS.

Zauwaz ze za nami stały 2 kabaryny z prewencją i ze stadionu zaczely tez wybiegac psy. Przed Wami stało ok. 3-4 policemenow. Przebiegamy przez przejscie w ok. - + 15 osob dobiegamy na odleglosc 2-3 metrow a wy CO?? stoicie w miejscu , i w tym momencie psy wjezdzaja nam na tyly i trzeba bylo sie zawijac. I wtedy dopiero chcieliscie cos zwojowac. Niemielismy ochoty atakowac?? pierdolnij sie w łep i pomysl jeszcze raz. Dodam jeszcze,że psy wylapuja paru chlopakow od nas. pozdro :wink: [/code]
wiesz co prawda jest taka ze jakby to trafilo na inna ekipe niz wasza to do starcia napewno by doszlo... :roll:

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 22.06.2007, 13:52

jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka

pospolitus

Post autor: pospolitus » 22.06.2007, 15:02

i znowu będzie napinka :lol:

kaelowiec, jeżdziłeś pewnie nie tam gdzie trzeba,chuligani zazwyczaj chowaja sie na dzialkach i w pobliskich śmietnikach :wink:

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 22.06.2007, 15:35

Czy mogl by mi ktos przyblizyć sytuacje kibiców w lubaczowie ??

zzzz

Post autor: zzzz » 22.06.2007, 15:41

kosmalskiP pisze:jestem z Poznania ale studiowałem w Rzeszowie i dlatego dosyc interesuje sie kibicowsko tym regionem"podkarpacie-sporo ekip prawie kazda druzyna ma swoja ekipe" i hasło ze w Rzeszowie nie ma kibicow jest dosc smieszne bo rzeszow liczy 2 solidne bandy kibicowskie ktore sa w scisl;ej czołowce podkarpacia i teksty ze tam nie ma kibicow sportowego skladu jest dosyc smieszne bo na podkarpaciu sa to konkretniejsze ekpiy mozna powiedziec ze sa w 3 (moje zdanie) stałowka,resovia,stal rz .Swiadcza o tym wyniki ekip Siarka z Wisloka cos chcialy niby zwojowac ale PO pokazalo im miejsce w szeregu(ps:wisłoka awansowala do 3 ligi po wielu latach dla wielu kibicow byla nowosc mecze z Hutnikiem czy Motoerm dlatego takie liczby czym sie wisloka podnieca caly czas pogracie kilka sezonow liga sie znudzi i juz takich liczb nie bedziecie mieli ale napinajcie sie dalej na necie Motor 9 sekund i ,PO pokazlo wam gdzie jest wasze miejsce )
.Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Widocznie mało wiesz , Siarka z Wisłoką proponowała banda na bande Stali Rzeszów i oczywiście z nimi Igloopol z tego co wiem. A chyba było to w tym sezonie. Może lepiej jak ktoś z tych ekip się wypowie.
DUMA POMORZA

PMP

Post autor: PMP » 22.06.2007, 15:50

kosmalskiP pisze: .Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Poprosił bym o przypomnienie kiedy to było :shock:
Na ulicach i stadionach w ogóle nie ma chuliganów, oni są tylko przed monitorami :wink:
TWIERDZA <C> PRZEMYŚL

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 22.06.2007, 16:19

PMP pisze:
kosmalskiP pisze: .Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz Resovia(pomijajkac ukladowiczow),Stalówka
Poprosił bym o przypomnienie kiedy to było :shock:
Na ulicach i stadionach w ogóle nie ma chuliganów, oni są tylko przed monitorami :wink:
czy ja pisze ze Czuwaj odmawial :?: koles mowie tam ze nie maja szans ze te druzyny gdyby doszlo do konfrontacji nie mialy by za wiele do powiedzenia ze Stalówka,Resovia,Stala

dulek

Post autor: dulek » 22.06.2007, 16:47

po co tu wypisywac rozne przypuszczenia, jak kiedys dojdzie do takiej sytuacji to bedziesz mogl cos powiedziec na ten temat.
pozdro
Ś W I R L A N D I A

berny

Post autor: berny » 22.06.2007, 17:14

TA własnie po c*** pisac przypuszczenia? po konfrontacji lepiej bedzie wiadomo pozdro

Benek_SS

Post autor: Benek_SS » 22.06.2007, 17:16

Teraz moze cos nowego :!: Mecz finałowy Pucharu Polski na szczeblu podkarpackim został przesunięty na środe godz 17!! :(

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 22.06.2007, 18:37

1. w moim poście chyba któs nie wyczuł ironii

2. zważywszy na rozmiar miasta (potencjał demograficzny) w porownaniu do pozostałych mieścinek , inne miejsce niz 1-2 byloby chyba lekka porazka

btw zauwazyłem ze resovia sie w necie slabo napina :wink:

michalsss

Post autor: michalsss » 22.06.2007, 20:51

Lubaczow_Hools pisze:
Luksus pisze:Czy mogl by mi ktos przyblizyć sytuacje kibiców w lubaczowie ??

u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
a ocb? czy tylko tak pytasz ?
czyli ich nie ma :wink:

HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 22.06.2007, 21:50

Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam

Luksus
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Luksus » 22.06.2007, 23:13

Pytam bo raz zobaczylem Pogoń Lubaczów tmk jakims starym i chce sie dowiedziec co teraz sie u niech dzieje bo ostatnio o nich nie słyszalem

kaelowiec

Post autor: kaelowiec » 22.06.2007, 23:17

polewe to mam z ciebie jak ironii wyczuć nie umiesz

zzzz

Post autor: zzzz » 23.06.2007, 11:27

śmieszek pisze:
Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.

chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.

podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
Dokładnie zgadzam się, jak się nie ma faktów to się stroi głupie miny.
DUMA POMORZA

gainer

Post autor: gainer » 23.06.2007, 13:02

HOOLTURALNY pisze:Do kosmalskiP
to ze niema ekip na H w Rzeszowie z mojej strony to czysta polewa z typa ktory o to pytal (jasne ze sa) i to jest dla normalnych bardziej niz oczywiste.
Ale nie o tym chcialem napisac moze i sporo wjesz ale chyba nie wszystko skoro takie teksty piszesz "Na ustawki ze STala rz jakos nie bylo za duzo chetnych wiele ekip odmawialo i to nawet mlodej ekipie wzu i ekipy jak Polonia,Czuwaj ,Jks,Stal Sanok,Wisłoka,Siarka raczej nie maja za wielkich szans w konfrontacji ze Stala Rz "
Co do walki PO SWH z tego co wiem a wiem duzo bo bralem w tym udzial niewyszlo to najgorzej obydwie ekipy pokazaly sie bardzo dobrze bralo w nich udzial okolo 140 osob po okolo 70 osob z kazdej ekipy walka trwala okolo 1min 20 sekund walka bez zadnych napinek z obydwu stron walka dla PO ale jak sami mowili ze sa bardzo zadowoleni ze wkoncu doszlo do tej walki kazdy pozytywnie i z usmiechem skonczyl to grilowanie procz incydentow ze strony czworonogow. Jak mi wiadomo nikt procz SWH niepodjal rekawicy z PO i raczej kazdy tej walki unika. Wiec krotko podsumowujac zabawa przednia.
moglbym tu pisac i zaprzeczac twoje wypowiedzi ale mysle ze nia ma sensu.
Pozdrawiam
moze rozwiniesz ten temat, jesli Stal Rz. jest niby w czolówce podkarpacia to czego nie podejmnie walki ze swoim ukladowiczem z Debicy przeciwko PO, tak jak SWH, propozycje ze strony PO, czy tez samej Resovii byly, wiec nie wiem w czym jest problem, skoro niby reszta ekip z podkarpacia im odmawia...dlatego jak dla mnie na ta chwile traktuje Stal na poziomie wlasnie tych ekip ktore niby im odmawiaja 8) zreszta nie mysle zeby np. JKS odmowil Stali walki...

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 23.06.2007, 19:15

Doktor pisze:Kosmalski,teoretyku chuliganski skad wziales te 9 sekund walki Wisloki z nami?byles tam?po co to piszesz jak cie niebylo tam?widze ze lubisz takie dziecinne porownania kto by wygral walke Lew czy Tygrys :lol: .skoncz pierdolic zacznij dzialac koles :wink:
hehe na twojego pecha widziałem to i było 9 sekund i nie podszywaj sie pod kibica Motoru :)

tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali) lub jak PO zaatakowalo Stal jadaca na Hutnik (wygrana PO)no i oczywiscie walka w miescie na rozne sposoby. a w poscie tamtym napisalem ze wiele ekip odmawialo mlodej ekipie wzu (ale nie wymienialem jakie to sa )i moje zdanie bylo takie ze te trzy ekipy sa najmocniejsze na podkarpaciu Stalowka,Resovia,Stal a i co do tego ze wzu z morsami moglo sie ustawic na PO czy Siarke,Wisłoke to tak smao ustawcie sie na mocniejszych układowiczów Stal(tgh)-Radomiak

kosmalskiP

Post autor: kosmalskiP » 23.06.2007, 19:16

Doktor pisze:Kosmalski,teoretyku chuliganski skad wziales te 9 sekund walki Wisloki z nami?byles tam?po co to piszesz jak cie niebylo tam?widze ze lubisz takie dziecinne porownania kto by wygral walke Lew czy Tygrys :lol: .skoncz pierdolic zacznij dzialac koles :wink:
hehe na twojego pecha widziałem to i było 9 sekund i nie podszywaj sie pod kibica Motoru :)

tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali) lub jak PO zaatakowalo Stal jadaca na Hutnik (wygrana PO)no i oczywiscie walka w miescie na rozne sposoby. a w poscie tamtym napisalem ze wiele ekip odmawialo mlodej ekipie wzu (ale nie wymienialem jakie to sa )i moje zdanie bylo takie ze te trzy ekipy sa najmocniejsze na podkarpaciu Stalowka,Resovia,Stal a i co do tego ze wzu z morsami moglo sie ustawic na PO czy Siarke,Wisłoke to tak samo ustawcie sie na mocniejszych układowiczów Stal(tgh)-Radomiak i sie wszystko wyjasni i nie bedzie polemik

pzdr :wink:bez odbioru

Severius_Snape

Post autor: Severius_Snape » 23.06.2007, 19:29

Gość z Poznania studiujący jakis czas w Rzeszowie wmawia mieszkanaca Podkarpacia, że zna najlepiej sytuacje w tym regionie :lol: To są już jaja !!!!

Tak żeby cie troszke moj drogi jegomościu oswietlic to walka Wisłoki(w mniejszej ilosci i to w Lublinie) trwała z Bandą Motor okolo 30 sekund i skonczyla sie honorowym konkretnym zwyciestwem Motoru, który de facto chwalił Wisłoke po tym spotkaniu i nie napinał sie w przeciwnosci do ciebie...mieszkancu Poznania, który widział ta walke :shock:

Co do ustawek Sovii ze Stalą to były bodajze dwie ich młodych band wiec na ten temat chyba tez mało wiesz :wink:

Wbij sobie do głowy, że Podkarpacie jest takim regionem, że każda z ekip moze zaliczyc w danym dniu muke jak i spektakularne zwyciestwo,chociaz fakt, że jesli chodzi o chuliganke,wyjazdy, i trzymanie stałego w miare poziomu od dluzszego momentu to absolutnie ponad poziom wybija sie ekipa Stalowej,Sovii,Wisłoki,Siarki i Stali Rz.

Stary KaeS

Post autor: Stary KaeS » 23.06.2007, 19:30

kosmalskiP :idea: coś się mi wydaje, że w Rzeszowie to uzupełniałeś wykształcenie po uprzedniej edukacji w Szczytnie :wink: Jeżeli widziałeś, to albo byłeś przypadkowym mieszkańcem Lublina wracającym w niedzielę do domu (co jest wykluczone z opisu gdzie to byłeś, studiowałeś itd.), albo :idea: wydygany siedziałeś w jednym z dwóch milicjowozów... Więcej nie napiszę, ale to co piszesz jest typową prowokacyjką... kapitan Żbik :?:
jak najbardziej bez odbioru
Niech MOC SHERWOOD będzie z NAMI
IŚĆ SWOJĄ DROGĄ, NIE DAĆ SATYSFAKCJI WROGOM
Nie potrzebna siekiera by roz... frajera

Severius_Snape

Post autor: Severius_Snape » 23.06.2007, 22:12

Seszel

10 lat życia na Podkarpaciu, jeżdzenie na atrakcyjniejsze mecze poz wzgledem chuliganki i interesowanie sie scena to chyba lekka roznica co do pomieszkiwania w samym Rz. podczas studiów goscia z P-ń i wpajania wszystkim do okoła swoich tez i twierdzeń :wink:

A tak poza tematem przez te 10 lat jako obserwator myśle, że w jakis sposob bezstronny prosze cie o podanie powiedzmy 6-u ekip z Podkarpacia, które według Ciebie trzymaja poziom i wiodą w jakis spsob prym w regionie.Taka osobista prosba i moze byc na priv :wink:

Pozdro

FULL OF HATE

Post autor: FULL OF HATE » 24.06.2007, 00:05

kosmalskiP pisze:
tez ktos napisal dlaczego Stal sie nie ustawila z Resovia i jak bys sie cos lapal to bys zauwazyl ze w miastach gdzie sa 2 ekipy zadko dochodzi do ustawek miedzy nimi(za duzo jest do stracenia -przegrana ekipa narazi sie na hasla typu :i widzicie do kogo nalezy miasto!! czy cos w tym stylu) dlatego zadko dochodzi do starci ustawek ekip tego samego miasta Bardziej i w wiekszosci dochodzi do atakow jak to mialo miejsce kiedy Stal wracala z Sacza i Resovia ich zaatakowala(wygrana Stali)
dowcipniś :lol:
I-RR-IDUCIB-LL-I

michalsss

Post autor: michalsss » 24.06.2007, 00:07

śmieszek pisze:
Lubaczow_Hools pisze:u nas w szystko w najlepszym porzadku :wink: 8)
bardzo ciekawe , bo ja np. NIC o was nie slyszalem poza tym ze w Lubaczowie odbyly sie derby Przemysla.

chyba w tej chwili nie istniejecie, wklejasz tu jakies cwane minki a taka miejscowosc jak Lubaczow i taka ekipa jak tamtejsza Pogoń na to nie zasluguje - co wiecej - zalosne to jest.

podaj jakies liczby / wklej opisy jak chcesz udowodnic ze jest inaczej.
wyprzedził mnie :)

Lubaczow_Hools no dawaj, dawaj czekamy 8)

HOOLTURALNY

Post autor: HOOLTURALNY » 24.06.2007, 13:41

Do swira!!!

Tak czytam twoje wpisy i ku*** wszedzie widze napinke sorki ale takie odnosze wrazenie teksty typu "zobaczycie wszyscy co potrafimy; TYLKO CZEKAMY NA COS TAKIEGO!; do zobaczyska poza internetem..."

Wyluzuj bo rozstepow dostaniesz!!!

ODPOWIEDZ