Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Jaką pojemność ma Żyleta, Kocioł, oraz młyny Wisły K, Lechii i Śląska?
-
Jeżeli chodzi o finanse, na razie wszystko wygląda ok, jest sponsor, a o problemach nie słychać. W kwestii kadrowej udało się zatrzymać wszystkich wartościowych zawodników, dodatkowo przyszli (z bardziej znanych) Mysona, Gąsiński, Sierant czy Staroń. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Powinna być walka o awans do kolejnego poziomu rozgrywek, ale czy tak się stanie czas pokaże.amf0508 pisze:Pytanie nie do końca kibicowskie, ale mnie ciekawi. Jak tam sytuacja w ŁKSie Łódź? W poprzednim sezonie udało się awansować do 3 ligi, jest szansa na dalsze awanse czy dalej macie problemy finansowe i raczej stagnacja? Byłbym wdzięczny, gdyby któryś z kibiców ŁKS przybliżył sytuację.
-
podbijam, fajnie jakby podał jak wyglądają młyny w całej ekstraklasie pojemnościowo.Endless pisze:Jaką pojemność ma Żyleta, Kocioł, oraz młyny Wisły K, Lechii i Śląska?
-
Nasz sektor z którego jest prowadzony doping zajmuje 5806 miejsc.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
-
warto też dodać że jest budowany nowy stadion (a raczej trybunka), i co ważne będzie tam sektor dla przyjezdnych, planowane zakończenie to bodajże rok 2015, niżej jedna z fotekDropsik91 pisze:Jeżeli chodzi o finanse, na razie wszystko wygląda ok, jest sponsor, a o problemach nie słychać. W kwestii kadrowej udało się zatrzymać wszystkich wartościowych zawodników, dodatkowo przyszli (z bardziej znanych) Mysona, Gąsiński, Sierant czy Staroń. Wszystko idzie w dobrym kierunku. Powinna być walka o awans do kolejnego poziomu rozgrywek, ale czy tak się stanie czas pokaże.amf0508 pisze:Pytanie nie do końca kibicowskie, ale mnie ciekawi. Jak tam sytuacja w ŁKSie Łódź? W poprzednim sezonie udało się awansować do 3 ligi, jest szansa na dalsze awanse czy dalej macie problemy finansowe i raczej stagnacja? Byłbym wdzięczny, gdyby któryś z kibiców ŁKS przybliżył sytuację.
[link]
w tym roku ciekawy sezon, gramy z Radomiakiem, rezerwami Legii, z Bronią Radom, z Polonią Warszawa, to chyba tyle z tych bardziej ogarniętych kibicowsko
-
Ogólnie w Polsce najbardziej zaniedbane stadiony są w Łodzi, dobrze że to się wreszcie zaczeło. Apropo stadionów mam takie pytanie: Co się dzieje ze stadionem narodowym w Chorzowie? Przeciez utrzymanie takiego obiektu kosztuje sporo kasy ma ktoś zdjęcia jak ten stadion teraz wygląda? I ostatni mecz kiedy był na nim rozgrywany?
-
odnośnie Stadionu Śląskiego wszystko "stanęło" na nieszczęsnym zadaszeniu.
Tutaj najaktualniejsze info: [link]
https://www.youtube.com/watch?v=_FWS2rH3_eU
tutaj filmik z tego jak stadion wygląda obecnie,
filmik z kwietnia , aczkolwiek nic się nie zmieniło bo roboty stoją.
Tutaj najaktualniejsze info: [link]
https://www.youtube.com/watch?v=_FWS2rH3_eU
tutaj filmik z tego jak stadion wygląda obecnie,
filmik z kwietnia , aczkolwiek nic się nie zmieniło bo roboty stoją.
-
Ciekawi mnie sytuacja Odry Wodzisław, mógłby jakiś kibic Odry przybliżyć mi co tam u Was obecnie się dzieje? Działacie coś? Jak wygląda Wasza ekipa w porównaniu z poprzednimi latami (Ekstraklasa).
Dzięki bardzo z góry :)
-
pierwsze moje skojarzenie, może o to chodzi?!Pierre89 pisze:Poszukuje filmiku co kibice chyba Spartaka Moskwa cwiczyli na siłowni taki mix chyba to był.
https://www.youtube.com/watch?v=BiAqHfB8kLM
Jedna Miłość...
Jedno Przeznaczenie...
Jedno Przeznaczenie...
-
Coś tam działają, ale co to za działanie, w porównaniu z latami ekstraklasy to jak niebo a ziemia.Bialyman pisze:Ciekawi mnie sytuacja Odry Wodzisław, mógłby jakiś kibic Odry przybliżyć mi co tam u Was obecnie się dzieje? Działacie coś? Jak wygląda Wasza ekipa w porównaniu z poprzednimi latami (Ekstraklasa).
Co do ekipy to mysle że każdy średni fan club topowych śląskich drużyn, pozamiatałby ich bez problemu
-
Wisłą - 6 tysięcy (ktoś pisał wyżej)obiektywnyFAN pisze:podbijam, fajnie jakby podał jak wyglądają młyny w całej ekstraklasie pojemnościowo.Endless pisze:Jaką pojemność ma Żyleta, Kocioł, oraz młyny Wisły K, Lechii i Śląska?
Legia (Żyleta) - 8 tysięcy
Śląsk (trybuna B) - 12 tysięcy
Korona (góra+dół) - 3 tysiące
Cracovia (D) - 2 tysiące
"jesteśmy elitą nie tłumem..."
-
super dzięki, fajnie jakby określił się ktoś z kotłem Lecha (2 i 3 piętra) oraz Lechii - tu pewnie coś koło B na Ślasku.
-
Dzięki za opisanie sytuacji ŁKSu. Powodzenia wam życzę. Szkoda, żeby taka ekipa kisiła się w niższych ligach.
-
Ja mam takie pytanie do kibiców Zawisza Bydgoszcz, do kogo należą rezerwy Zawisza II, bo na oficjalnej stronie nie ma ani słowa o nich. To jest Osucha klub?, czy zarządzany przez CWZS?.
-
co do LG sektory na tzw.zielonej

dół za bramką odpowiednio
sektor U=1200, sektor V=955, sektor W=919, sektor X=1180
i balkon na razie nie używany :) sektor 21=863, sektor 22=819, sektor 23=844, sektor 24=849
co daje w sumie 7629 łba do śpiewania

dół za bramką odpowiednio
sektor U=1200, sektor V=955, sektor W=919, sektor X=1180
i balkon na razie nie używany :) sektor 21=863, sektor 22=819, sektor 23=844, sektor 24=849
co daje w sumie 7629 łba do śpiewania
-
Dzięki za opisanie Odry :) !
-
Pytanie do kibiców z Gorzowa, ktoś przeważa na "Zawarciu"? (chyba nie przekręciłem?, chodzi o tereny "za Wartą", tam gdzie stadion Stali), podobno więcej tam Stali, ale słyszałem to od osoby zaangażowanej, więc niekoniecznie w 100% obiektywnej
-
Swojej wypowiedzi też nie mogę być pewny bo słyszałem od znajomego, który sympatyzuje Stali, według Jego opinii znacznie przeważa Stal.
Pozdro
Pozdro
-
Jak kibice Jagi są nastawieni do Ruchu?
Neutral?
Przykładowo gdyby się spotkali gdzieś na trasie to byłyby możliwe spięcia?
Neutral?
-
myśle że neutralem je można śmiało nazwać
zresztą łączą ich poglądy, no i .. stara zgoda
jeśli się myle (jakimś cudem) to niech ktoś z zainteresowanych sprostuje
-
Co masz na myśli?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
-
Zapewne skrajnie rasistowskie poglądyckmz pisze:Co masz na myśli?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
-
Czy ja wiem czy Jaga taka rasistowska?
-
Przybilibyśmy sobie grabe i każdy pojechałby w swoją stronęż@bol pisze:Jak kibice Jagi są nastawieni do Ruchu?
Neutral?
Możesz rozwinąć ?daniKSC pisze:myśle że neutralem je można śmiało nazwać
-
Ruch i Jaga - neutral.
Co za debile na tym forum sie wypowiadaja :)
Co za debile na tym forum sie wypowiadaja :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
Od jakiegoś czasu się zastanawiałem - która ekipa w Polsce jako pierwsza zrobiła oprawę przy użyciu pirotechniki? Najstarsza taka oprawa którą pamiętam to Legia na meczu z Widzewem i słynne "Witamy w Piekle" ale pewnie coś wcześniej też było.
-
Moim zdaniem dwie ekipy z wybrzeża (Pogoń i Arka), mniej-więcej w tym samym czasie (1993/94). Oni też jako pierwsi morskie race sprzedawali reszcie Polski (Pogoń lepsze ;) ).
A co tam w komentarzach na Onecie?
-
z tego co pamiętam to "Witamy w Piekle" Cyberf@nów była z 2002 roku a mało kto pamięta wg.mnie kosmiczny pokaz jaki dał Kocioł w '99 roku podczas meczu z Pogonią w Pucharze Ligi.
Co do pierwszej odpalonej racy ( nie jakieś mega oprawy ) to stawiałbym na Arkę.
edit: Pogoń w '93 roku z Lechem

Co do pierwszej odpalonej racy ( nie jakieś mega oprawy ) to stawiałbym na Arkę.
edit: Pogoń w '93 roku z Lechem

-
Od którego roku Wigry Suwałki przestały być fanklubem Arki? Jak to się w ogóle stało, że byli nim mając tak daleko do Gdyni?
-
Wigry Suwałki tak na dobrą sprawę nigdy nie zaczęły być f-c Arki. Na Wigrach pojawiały się osoby jawnie sympatyzujące również z Arką i stąd niegdysiejsza fama jakoby Wigry były naszym f-c. Tak nigdy nie było.
Moje wypowiedzi są oficjalnym stanowiskiem tylko i wyłącznie mojej osoby.
-
GKS Katowice na derbach z Ruchem i jak sie nie myle na Pucharach UEFA miał gigantyczne świece dymne, czarne . Mieli je z kopalni . Pierwsze takie swiece zostaly odpalone w latach 85-93rslbkw pisze:Od jakiegoś czasu się zastanawiałem - która ekipa w Polsce jako pierwsza zrobiła oprawę przy użyciu pirotechniki? Najstarsza taka oprawa którą pamiętam to Legia na meczu z Widzewem i słynne "Witamy w Piekle" ale pewnie coś wcześniej też było.
-
wy w 85 roku mieliscie ruch kibicowski?
-
Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
-
ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
-
taka moja mała rozkmina:
Czy jakakolwiek kobieta, dziewczyna , fanatyczka dostała zakaz stadionowy ?
Czy jakakolwiek kobieta, dziewczyna , fanatyczka dostała zakaz stadionowy ?
-
Ale dlaczego w ogóle uważasz, że liczba Ruchu we Wrocławiu to ligowy rekord wyjazdowy? Był kiedyś taki temat: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... d010fd1989 A potem były jeszcze np. WDŚ 2008.obiektywnyFAN pisze:ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
-
obiektywnyFAN pisze:ogólnie liczby w lidze, ale tak się zastanawiam i myślę, że chyba tylko klatka we Wrocławiu da radę pomieścić powyżej 2000.kierowca bombowca pisze:ale chodzi Ci, że liczby czy we Wrocławiu?obiektywnyFAN pisze:Czy nikt nie pobił w lidze tego wyniku wyjazdowego - 2325 we Wrocławiu?
Derby, to nie wyjazd ile razy mozna tlumaczyc piknikom :)Jogi Babu pisze:Ale dlaczego w ogóle uważasz, że liczba Ruchu we Wrocławiu to ligowy rekord wyjazdowy? Był kiedyś taki temat: http://kibice.net/forum/viewtopic.php?f ... d010fd1989 A potem były jeszcze np. WDŚ 2008.
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
W sezonie mistrzowskim, na ostatnim meczu w Krakowie z Wisłą we Wrocławiu poszło oficjalnie koło 5 tyś biletów + wg mnie koło 1 tyś głów pojechało bez biletów i zaopatrywało się na miejscu, więc nie przesadzę, jeśli powiem, że Śląska w Krakowie w sezonie 2011/12 było 6 tyś. Oficjalnie przyjęto 5 koła o ile pamiętam.
Ile miejsc ma trybuna na przeciw wiślackiego młyna?
Reprezentuję siebie.
-
5451prawoskretny88 pisze:W sezonie mistrzowskim, na ostatnim meczu w Krakowie z Wisłą we Wrocławiu poszło oficjalnie koło 5 tyś biletów + wg mnie koło 1 tyś głów pojechało bez biletów i zaopatrywało się na miejscu, więc nie przesadzę, jeśli powiem, że Śląska w Krakowie w sezonie 2011/12 było 6 tyś. Oficjalnie przyjęto 5 koła o ile pamiętam.
-
Pytanie do kogoś z Legii z Kwidzyna. Czy kiedykolwiek ta flaga wisiała na meczu ? Bo nie widziałem jej nigdy. Jedynie tą Old Crew czarną.
Ktoś ją skroił? Pytam, bo to dość spora i okazała fana, która mogłaby być tak samo kultowa jak ta sprzed lat ULTRAS KWIDZYN którą skroił Zawisza(?)

Ktoś ją skroił? Pytam, bo to dość spora i okazała fana, która mogłaby być tak samo kultowa jak ta sprzed lat ULTRAS KWIDZYN którą skroił Zawisza(?)