Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Master1

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Master1 » 09.04.2017, 15:32

Cmoknij mnie lojtku.Pisze tak bo jesteście lumpkami pokroju cracovii i tylko z tamtymi degeneratami możecie sie równac.Stało sie na bramkach to sie widziało..A u nas owszem i ekipa dobra i organizacja ekstraklasowa i potencjał jest...na aleji chujni ma być wkrótce rozbudowane zoo,ha ha

iparts.pl
Łódzki Klub Sportowy

Post autor: Łódzki Klub Sportowy » 09.04.2017, 15:40

Ekipa ekstraklasowa co się w autokarach chowa.

daleko

Post autor: daleko » 09.04.2017, 16:12

saha07 pisze:Ty jakiś debil jesteś ? Ku..wa kto cię tu jeszcze toleruje ? twój każdy post to napinka i obrażanie... wszędzie widzisz patusów ??? no zjeżdżają się do was na ten widzew same inteligenty hrabiowie i profesory TY PATUSIE JEB..Y koniec dyskusji z tobą master debilii 1
a ty taki porzadny tylko nazwy klubu z duzej litery nie umiesz napisac? Nawet jesli nie z szacunku to chociaz ortografia

ban82

Post autor: ban82 » 09.04.2017, 16:14

wcale bym sie nie zdziwił gdyby okazało sie że wszystkie te lolki które pojawiły sie w tym temacie w ostatnim czasie i p******* trzy po trzy rozpierdalając co chwile temat to jedna osoba.

RUDYZWĄSEM

Post autor: RUDYZWĄSEM » 09.04.2017, 16:21

internethooligans pisze:Odnośnie łksu oraz jego zgody którzy zawsze są w poznaniu mile widziani.
Obrazek
Obrazek
Daleko mi do łódzkich klimatów,ale...

Obrazek

Jak już im przypominasz takie sytuacje,to było wkleić też to zdjęcie. Zresztą ty wczoraj zacząłeś kibicować czy jak?

saha07

Post autor: saha07 » 09.04.2017, 16:29

stało się na bramkach gdzie ruro haha ??? koluszki parzeczew czy bedon ??? pewnie te lumpki cie pojechaly na ostro nie raz nie dwa i sie tu wyżywasz. Nie odpisywac czerwonemu kinolowi nie karmić trola z tej dobrej ekipy kur.a nie mogę ale beka

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 09.04.2017, 18:07

ŁKS wczoraj w ok 300 osob w Morągu.

Obrazek

tym razem flagi też nieodpowiednie ?

--------------------------------
serce miasta pisze:Nie umniejszam bo tak jak pisałem wczesniej jest to dla mnie największa porażka za mojego kibicowania jednak sposob wyjebania tych flag obrazuje idealnie jakimi metodami w rywalizacji z Widzewem sie posługujecie.Tak jak pisałem wczesniej gpsy,podsłuchy,nagrywania,gaz i parilatory.Tego ostatniego doswiadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze pod jednym z lokali obstawianych przez waszych chuliganów.....
hipokryto pierdolony, zajmij sie swoimi kumplami z Widzewa, swoimi braćmi z Ruchu, i z Wisly i napisz wprost że są niehonorowi i nie ma to nic wspolnego z kibicowaniem, bo stosują takie same zagrywki jak ŁKS.
To że my wykorzystalismy takie metody do zrobienia wam az tak wielkiego psikusa jak wyjebanie sztandarowych flag, a nie do polowania na pojedyncze osoby , albo do wyciągania jakiś brudów - to kazdy obiektywny zorientowany w temacie wie że to tylko ogromny plus dla nas, i dla osob ktore to przekminiły. bez pozdrowien , pseudoobiektywny hipokryto.

wid08

Post autor: wid08 » 09.04.2017, 19:36

Z paralizatorami to biegały już czerwone końcówki ze Zgierza 7 lat temu w okolicach rynku baluckiego ,także kto mieczem wojuje ten nie ma flag :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 09.04.2017, 20:53

Żebyście tyle energii przeznaczyli na rzeczywistą działalność dla swoich klubów co wkładacie tutaj w maratonie idiotów to było by naprawdę malinowo. Nie szkoda wam już czasu ani palców do pisania po raz 128-smy tego samego? dlaczego nikt nie poruszy tematu nadchodzących derbów tylko fantazjujecie,ujadacie itd.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

alonzo

Post autor: alonzo » 10.04.2017, 08:37

Z którego roku jest ta skrojona flaga Widzewa na Ruchu?
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.

Onuri

Post autor: Onuri » 10.04.2017, 08:59

alonzo pisze:Z którego roku jest ta skrojona flaga Widzewa na Ruchu?
Bodajże 98 rok

Socjologiabywa

Post autor: Socjologiabywa » 10.04.2017, 14:32

dintre pisze:UWAGA!
"Rodowita Premium" dostępna jest od dzisiaj w sklepach Kapselek:
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
oraz w najgorszym wypadku od jutra:
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
O innych adresach będziemy informowali na bieżąco!
sąsiadom zza torów nie można odmówić rozmachu. Nawet jak skopiują to z większą mocą. Na Widzewie pojawia się czeskie piwo, oni przebijają czeską wódą. Ciekawią mnie obserwacje przez ich koleżków na drugi dzień pierwszego odważnego do spróbowania i jego objawów.

PS. post oczywiście typowo żartobliwy

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 10.04.2017, 18:00

Socjologiabywa pisze: sąsiadom zza torów nie można odmówić rozmachu. Nawet jak skopiują to z większą mocą. Na Widzewie pojawia się czeskie piwo, oni przebijają czeską wódą. Ciekawią mnie obserwacje przez ich koleżków na drugi dzień pierwszego odważnego do spróbowania i jego objawów.

PS. post oczywiście typowo żartobliwy
Rodowita wódka wchodzi jak mineralna... śmiało mozna pić bez przepojki.
Nie wypowiem sie jak skutki nastepnego dnia, z racji że mieszam rózne alko i ciezko skminić ''co od czego'' :D

swoją drogą Wy macie czeskie piwo, my mamy swoje ŁKSiackie piwo i swoją wodke... ciekawe jak nas teraz przebijecie w ''kopiowaniu''.
Bedzie czerwony Łyskacz,a może Absynt w kolorze rózowym ? czy nadal największy popyt bedzie na Widzewskiego jabola :-D ?

post również '' typowo żartobliwy''.

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 10.04.2017, 19:29

Znając mniej więcej przekrój bywalców trybuny przy Kaliskim, to trzeba stwierdzić że koneserów na wódkę w wersji exclusive zapewne nie zabraknie, oczywiście żartobliwie. A tak na poważnie były piwa, napoje izotoniczne, napoje typu Red Bull i inne mniejsze lub większe "inwestycje", powiem że rzadko to się udaje, i nie uda się to zwłaszcza klubowi z małą liczbą kibiców (bo to do nich głównie kierowany jest produkt), no ale powodzenia.
https://t.me/pump_upp

Radicaal

Post autor: Radicaal » 10.04.2017, 19:47

WidzewskaCharyzma pisze:Znając mniej więcej przekrój bywalców trybuny przy Kaliskim, to trzeba stwierdzić że koneserów na wódkę w wersji exclusive zapewne nie zabraknie, oczywiście żartobliwie. A tak na poważnie były piwa, napoje izotoniczne, napoje typu Red Bull i inne mniejsze lub większe "inwestycje", powiem że rzadko to się udaje, i nie uda się to zwłaszcza klubowi z małą liczbą kibiców (bo to do nich głównie kierowany jest produkt), no ale powodzenia.
Hehehe..dokładnie.Od tych "dowcipów" boki zrywam po prostu.Dalej Panowie!

P.S.Jaki śmiech przez łzy się tutaj odpierdala od jesieni tamtego roku to budzi szeroki uśmiech.Sorry nie mogłem...

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 10.04.2017, 20:04

Radicaal pisze:
P.S.Jaki śmiech przez łzy się tutaj odpierdala od jesieni tamtego roku to budzi szeroki uśmiech.Sorry nie mogłem...
Dokładnie :) patrząc na to co tutaj wypisują czerwoni, można stwierdzić że wyjebaniem flag ŁKS na długi czas poprawił Widzewiakom ... humor. Hehe taki paradoks , kiedy ciężko pogodzić się z rzeczywistością.

Ps. W tym moim poprzednim wpisie akurat we wstępie nie smieszkowalem, i wodeczka naprawdę wchodzi jak soczek :)
I nie martwcie się tak o powodzenie naszych inicjatyw , zajmijcie sie czerwoni swoimi... chwalcie się nimi dowoli, komentujcie między sobą , no chyba że nie macie się czym chwalić ?

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 10.04.2017, 21:06

No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.

JedynaSiłaMiasta

Post autor: JedynaSiłaMiasta » 10.04.2017, 21:31

WidzewskaCharyzma pisze:No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.
Dobra człowieku już sie nie produkuj. Szkoła ciśnie, że na wyjazd zgody nie pojechałeś. Nic nie wnosisz do tematu. Jutro to jedynie uwaga jak sie nie spakujesz...

ban82

Post autor: ban82 » 10.04.2017, 21:32

Czy to piwko 'Rodowite' można nabyć w browarze w Zduńskiej??

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 10.04.2017, 22:04

Tak

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 10.04.2017, 22:08

WidzewskaCharyzma pisze:No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.
Żeby coś się nie pokarało za taką polszczyznę...

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 10.04.2017, 22:54

Dobra człowieku już sie nie produkuj. Szkoła ciśnie, że na wyjazd zgody nie pojechałeś. Nic nie wnosisz do tematu. Jutro to jedynie uwaga jak sie nie spakujesz...
JedynaSiłaMiasta
Rozumiem że wy macie komfort jeżdżenia na każdy wyjazd i w piątek,niedziele, poniedziałek....szkoda że tego nie widać, wiesz gamoniu co to praca? .
Do pana Miodka, czepić się literówki i więcej nic do powiedzenia... absolutny top 3 i jedyna siła

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 10.04.2017, 23:22

Napisał kolega z "Nowej siły świata" co to krwi chcieli,klękania i c*** wie czego. A to wszystko na koszulkach u gimbusów. No co jak co ale takie gadżety u dzieci? Ja rozumiem hajs potrzebny ale trochę pokory absolutny topie 1 i jedyna siło na tym świecie. Nikt od Nas nie uważa się za top3 bo w nim nie jesteśmy. Ani My ani Wy. Mowa o całym rzemiośle zwanym kibicowaniem(oprawy,h,itp,itd.)
Ps. Post oczywiście żartobliwy jak to w zwyczaju jest teraz.

redemptorysta bosy

Post autor: redemptorysta bosy » 11.04.2017, 00:03

Do pana Miodka, czepić się literówki i więcej nic do powiedzenia... absolutny top 3 i jedyna siła[/quote]

Nic do powiedzenia? Za stary jestem na internetowe przepychanki... jedynie delikatnie się odniosłem do ojszczanych bram na Pomorskiej i analfabetyzmu tam panującego :) Ps. odróżniasz" literówkę" od braków w wykształceniu"?

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 11.04.2017, 09:28

Górnik Łęczyca zawiesił działalność po akcji miejscowego fc Widzewa. Zawiesili czy zakończyli?
W Sieradzu Warta nadal ma zakaz wychylania się? Czy w Zduńskiej Woli sytuacja wygląda tożsamo?

Tak się zastanawiam czy to nie jest nowa strategia Widzewa, by zakazywać kibicowanie lokalnym klubom? Wszak gdyby spojrzeć na lata wstecz, to Widzew trochę fc potracił w okolicy, głównie właśnie na korzyść lokalnych klubów (choćby Radomsko czy Bełchatów, bo Piotrków Trybunalski to wiadomo - osobna historia). Ubolewam nad tym, bo mniejsze ekipki dodawały kolorytu łódzkiej scenie.
Obrazek

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 11.04.2017, 12:36

ic do powiedzenia? Za stary jestem na internetowe przepychanki... jedynie delikatnie się odniosłem do ojszczanych bram na Pomorskiej i analfabetyzmu tam panującego :) Ps. odróżniasz" literówkę" od braków w wykształceniu"?
Przypadkowy błąd ortograficzny świadczy o braku wykształcenia?? Nie mam więcej pytań panie profesorze.

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 11.04.2017, 12:37

plemplem81 pisze: Czy w Zduńskiej Woli sytuacja wygląda tożsamo?

Nie wygląda
plemplem81 pisze:gdyby spojrzeć na lata wstecz,
Lata wstecz były lata wstecz a gdyby szafa miała sznurek byłaby windą. Obecnie wszystko jest na jak najlepszej dobrej drodze jeśli chodzi o RTS. Wystarczy spojrzeć w ile setek poszczególne fankluby stawiają się przy Piłsudskiego :)

mrozon

Post autor: mrozon » 11.04.2017, 14:24

Panowie mam pytanie. Mianowicie polecicie jakiegoś dobrego dentystę? Ale takiego u którego lecenie nie boli? Bo masakrycznie boję się borowania ;/

plemplem81

Post autor: plemplem81 » 11.04.2017, 14:50

LwieSerce pisze:Nie wygląda

Czyli Pogoń Zduńska Wola nadal normalnie funkcjonuje jako ekipa? Jeśli tak - działają mając w strukturach ludzi z Widzewa czy to ekipa niezależna?
LwieSerce pisze:Lata wstecz były lata wstecz a gdyby szafa miała sznurek byłaby windą. Obecnie wszystko jest na jak najlepszej dobrej drodze jeśli chodzi o RTS.
Zupełnie niepotrzebnie stosujesz taki poziom odpowiedzi. Wolałbym, by były one rzeczowe - bez niepotrzebnych docinek. Co znaczy "na jak najlepszej drodze, jeśli chodzi o RTS"? Dopuszczacie działanie ekip lokalnych tylko i wyłącznie deklarujących prowidzewskość czy dajecie również autonomię tym chcącym iść swoimi drogami? Po historiach Warty Sieradz i teraz Górnika Łęczyca widzę raczej ten pierwszy trend, stąd moje pytanie.
Obrazek

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 11.04.2017, 18:22

[quote="plemplem81"
Ubolewam nad tym, bo mniejsze ekipki dodawały kolorytu łódzkiej scenie.[/quote]

Jakiego kolorytu? Co taki Gks Bełchatów wnosi? Żartujesz prawda? Już nie wspominając o Rks Radomsko czy innych.
Zawsze się zastanawiałem co trzeba mieć w głowie żeby kibicować takim klubikom. Możesz mieszkać w mniejszej miejscowości lub mniejszym mieście i być częścią czegoś wielkiego, przeżywać wielkie rzeczy, walczyć z najlepszymi (niestety tymczasowo oprócz aspektu sportowego) lub kibicować jakiemuś lokalnemu klubikowi, który się nie liczy i nigdy nie będzie się liczył.

ban82

Post autor: ban82 » 11.04.2017, 18:50

Jeśli jesteś z Łodzi to nie dziwie sie że tak piszesz, ale jeśli mieszkasz w jakimś mniejszym miasteczku to zastanawia mnie Twój tok myślenia. Mi zawsze podobało sie Podkarpacie pod względem kibicowskim. masa mniejszych ekip nie będąca fan clubem( a jeśli już tak to działająca również a swoje konto) nikogo. Dla Ciebie każdy z mniejszej mieściny wyłamujący sie z Widzewskiego schematu jest gorszy, słabszy bo jest bez perspektyw czy sukcesów. Pewnie każdy do 100km od większej aglomeracji powinien kibicować temu dużemu??
Wiesz co trzeba mieć w głowie?? Swój lokalny patriotyzm który jest wiecej wart niż chęć obejrzenia tuzów naszej ekstraklasy. I nie jest to wcale pójście na łatwizne.
Zastanawia mnie Twoja pogarda, bo tak odczytuje Twój wpis, do tych co chcą coś robić dla swoich małych klubów które 'nigdy sie nie będą liczyć'. Ale cóż, każdy może mieć swoje zdanie.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 11.04.2017, 19:27

ban82 pisze:Jeśli jesteś z Łodzi to nie dziwie sie że tak piszesz, ale jeśli mieszkasz w jakimś mniejszym miasteczku to zastanawia mnie Twój tok myślenia. Mi zawsze podobało sie Podkarpacie pod względem kibicowskim. masa mniejszych ekip nie będąca fan clubem( a jeśli już tak to działająca również a swoje konto) nikogo. Dla Ciebie każdy z mniejszej mieściny wyłamujący sie z Widzewskiego schematu jest gorszy, słabszy bo jest bez perspektyw czy sukcesów. Pewnie każdy do 100km od większej aglomeracji powinien kibicować temu dużemu??
Wiesz co trzeba mieć w głowie?? Swój lokalny patriotyzm który jest wiecej wart niż chęć obejrzenia tuzów naszej ekstraklasy. I nie jest to wcale pójście na łatwizne.
Zastanawia mnie Twoja pogarda, bo tak odczytuje Twój wpis, do tych co chcą coś robić dla swoich małych klubów które 'nigdy sie nie będą liczyć'. Ale cóż, każdy może mieć swoje zdanie.
Pelna zgoda , tylko z tym wstępem nie trafiłeś ...myślę że nie ma znaczenia gdzie sie mieszka , prędzej komu się kibicuje... gdzie się ma fan cluby i jak wygląda w nich sytuacja...
Ja też zawsze szanowałem kibiców malych klubów , z małych miescin którzy oczywiście angażują się w kibicowanie trochę bardziej niż wypicie piwa i nafluganie sędziemu .
Tak jak napisałeś -trzeba mieć jaja i poczucie lokalnego patriotyzmu żeby angażować się w działalność na trybunach jakiegoś a klasowego klubiku ,kiedy kilkanascie / kilkadziesiąt km obok jest klub z najwyższej półki , z gwiazdami, stadionem i cała rzeszą "wiernych" kibiców...

Mimo to nie dziwi mnie takie podejście jak przedstawiają tutaj Widzewiacy , bo jak już ktoś zauważył sporo ekip w naszym województwie - które się usamodzielnily , odbijały od Widzewa i skupiały się na sobie... Cierpiały na tym ich fc.

Widzewiacy przecież też to widza a zależy im przede wszystkim na ich samych i myślą o swoich kibicach , swoich fan clubach itp. Myślę że to w ogóle domena tych większych klubów , mających dużo kibiców w całych województwach , i trzeba przyznać że zbyt wielu ekip to nie dotyczy ...
z drugiej strony fan cluby które działają również na swoim podwórku i angażują się w to , oprócz tego że są fc większego klubu są jak dla mnie bardzo wartościowe , ale jak widać ciężko pogodzić jedno z drugim , nawet jak jest się siłą nr 1 w danym mieście ( mówię tutaj o Widzewie , bo taka Legia raczej ogarnia temat w troche inny sposób..)

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 11.04.2017, 19:38

I żeby nie było... oczywiście że z tego wpisu gościa Czerwona Armia Widzewa aż bije pychą , arogancją i megalomanią , ale akurat w tym przypadku , i w sytuacji jaka dzieje się w samodzielnych ekipach drużyn z ich fc , i jak to wyglądało w przeszłości jestem w stanie takie podejście zrozumieć... nie chcą powielic błędów z przeszłości i wolą żeby kibicowali w jakiejś mieścinie tylko Widzewowi, niż zajmowali się czym innym i od Widzewa odbijali. Jaki będzie tego skutek to zobaczymy...

Sory za ppp

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 11.04.2017, 20:50

Czy 'ojszczana' znaczy to samo, co "obszczana"?
To pytanie do naszego lingwisty, wykształciucha. A taki chciał być mądry.

rozpierdol

Post autor: rozpierdol » 11.04.2017, 23:42

Widzę że temu fletowi konto zablokowali i zaczął napierdala z innego. Entliczek psychiczek i jego mądrości. ku*** w tym temacie nigdy nie będzie normalnie jak ta pala tu będzie. Następny przyjeb mistrz1908.
1910

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 12.04.2017, 00:27

I następny przyjeb rozpierdol. Siemanko.

hWŁ

Post autor: hWŁ » 12.04.2017, 01:45

plemplem81 pisze:Górnik Łęczyca zawiesił działalność po akcji miejscowego fc Widzewa. Zawiesili czy zakończyli?
W Sieradzu Warta nadal ma zakaz wychylania się? Czy w Zduńskiej Woli sytuacja wygląda tożsamo?

Tak się zastanawiam czy to nie jest nowa strategia Widzewa, by zakazywać kibicowanie lokalnym klubom? Wszak gdyby spojrzeć na lata wstecz, to Widzew trochę fc potracił w okolicy, głównie właśnie na korzyść lokalnych klubów (choćby Radomsko czy Bełchatów, bo Piotrków Trybunalski to wiadomo - osobna historia). Ubolewam nad tym, bo mniejsze ekipki dodawały kolorytu łódzkiej scenie.
Nikt nikomu nic nie zakazuje, póki lokalny klub nie stara się usamodzielnić i jeszcze być anty. Swoich terenów pilnujemy i trzymamy porządek. Myślisz, że Łks pozwoliłby żeby np Sokół Aleksandrów się usamodzielnił i zrobił anty? :) Legia też zrobiła porządek w mniejszych klubikach w swoich fc. Więc nie p******. Pogoń ZW nie działa, chyba że jakieś pikole tam łażą. A Warta ma dalej zakaz.
Łódzka scena to dwa kluby plus konfitury z Gksu i więcej nie potrzeba.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 12.04.2017, 07:04

Czerwona Armia Widzewa pisze:[quote="plemplem81"
Ubolewam nad tym, bo mniejsze ekipki dodawały kolorytu łódzkiej scenie.
Jakiego kolorytu? Co taki Gks Bełchatów wnosi? Żartujesz prawda? Już nie wspominając o Rks Radomsko czy innych.
Zawsze się zastanawiałem co trzeba mieć w głowie żeby kibicować takim klubikom. Możesz mieszkać w mniejszej miejscowości lub mniejszym mieście i być częścią czegoś wielkiego, przeżywać wielkie rzeczy, walczyć z najlepszymi (niestety tymczasowo oprócz aspektu sportowego) lub kibicować jakiemuś lokalnemu klubikowi, który się nie liczy i nigdy nie będzie się liczył.[/quote]

Najdelikatniej jak potrafię.Jeśli chciałeś być kontrowersyjny pisząc te wypociny,to udało Ci się.
P.S.Gdzie tu kształtowanie charakteru czy postawy honorowej???

Wielki szacunek i chwała kibicom małych Klubów,które mają koło siebie te wielkie Kluby,a pomimo tego trwają w tym co kochają!

Zgierz

Post autor: Zgierz » 12.04.2017, 07:40

Radicaal pisze: Wielki szacunek i chwała kibicom małych Klubów,które mają koło siebie te wielkie Kluby,a pomimo tego trwają w tym co kochają!
ŁKS jest tutaj najlepszym przykładem. Mały klub części mieszkańców Łodzi a dają radę przy rywalu, któremu kibicuje się w całej Polsce. Ps. Już wiem skąd ta fana "trwaj w tym co kochasz" :)

O mniejsze miejscowości nie musicie się martwić. Tutaj wybór jest prosty: na klub lokalny chodzą te same osoby co na Widzew. Nikomu to nie przeszkadza dopóki nie próbują, za zgubną namową innych, działać na swoje konto :)
Żeby lepiej wam przedstawić sytuację. Lokalne kluby otrzymują bilety dla swoich najmłodszych podopiecznych i smigają na mecze Widzewa. Wylęgarnia fanatyków :)
NA ZGIERSKIEJ ZIEMI WYCHOWANI - Z WIDZEWEM NA ZAWSZE ZWIĄZANI

MW10

Post autor: MW10 » 12.04.2017, 08:32

Zgierz pisze:
Radicaal pisze: Wielki szacunek i chwała kibicom małych Klubów,które mają koło siebie te wielkie Kluby,a pomimo tego trwają w tym co kochają!
ŁKS jest tutaj najlepszym przykładem. Mały klub części mieszkańców Łodzi a dają radę przy rywalu, któremu kibicuje się w całej Polsce. Ps. Już wiem skąd ta fana "trwaj w tym co kochasz" :)

O mniejsze miejscowości nie musicie się martwić. Tutaj wybór jest prosty: na klub lokalny chodzą te same osoby co na Widzew. Nikomu to nie przeszkadza dopóki nie próbują, za zgubną namową innych, działać na swoje konto :)
Żeby lepiej wam przedstawić sytuację. Lokalne kluby otrzymują bilety dla swoich najmłodszych podopiecznych i smigają na mecze Widzewa. Wylęgarnia fanatyków :)
Podłódzki parchatku, to właśnie widzewek jest małym klubikiem z podłódzkiej wsi przyłączonej do miasta w porównaniu do jedynego Łódzkiego Klubu Sportowego.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!

ODPOWIEDZ