Bardzo dobre piwko nawiasem mówiącMichu_Łódź pisze:Wczoraj na meczu był czeski browar Holba ;-) Na własne jeszcze trzeba trochę poczekać.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
krzycho_ASR
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
internethooligans
Mam pytanie do Widzewiaków. Wy pozdrawiacie na meczach u siebie układowiczów z Krakowa i Torunia czy nie?
Pozdrawiamy, wczoraj też były pozdrowienia.
-
bez-napinki
Z tobą nie będę polemizować napinatorko, spytaj rzekomych braci. ;]nikodem pisze:Bardzo jestem ciekawy gdzie te zera zaliczali,bo z tego co widze,wszędzie jeżdzą,w mniejszych raz w większych cyfrach ale jeżdzą i uważam że nie jedna wieksza od nch ekipa,ich nie zlekceważy,może i zaliczyli gdzieś po drodze jakieś zero,ale to naprawde wyjątkowo.,myśle ze swój potencjał pokazali na ostatnim meczu z Katowickim GKS-em.
Mogę ci tylko zacytować GKS-iarzy z Katowic, nie wiem jak to dokładnie szło, ale mniej więcej w tym kontekście... "na samolotach się spinacie, wyjazdowe zera zaliczacie".
nie pozdrawiam. ;)
Aha, a Elana kreuje się na władców świata, tak? Chyba nie warto podejmować konwersacji z kolejnym twoim wcieleniem.MISTRZ1908 pisze:Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
PS. Nie ujmując nic Tyskim, podałem tylko przykład, że zaliczali wyjazdowe zera, bo ty się tu spinasz o Elanę, że byli w 33 osoby.
Elana jeździła nawet w mniejszych liczbach i nawet zdarzyła się wyprawa do tyskich zgodowiczów; do Wałbrzyszan, którzy ich przyjęli na swoje sektory, ale co ty możesz o tym wiedzieć.
cześć. ;)
Aha, a Elana kreuje się na władców świata, tak? Chyba nie warto podejmować konwersacji z kolejnym twoim wcieleniem.MISTRZ1908 pisze:Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
PS. Nie ujmując nic Tyskim, podałem tylko przykład, że zaliczali wyjazdowe zera, bo ty się tu spinasz o Elanę, że byli w 33 osoby.
Elana jeździła nawet w mniejszych liczbach i nawet zdarzyła się wyprawa do tyskich zgodowiczów; do Wałbrzyszan, którzy ich przyjęli na swoje sektory, ale co ty możesz o tym wiedzieć
To że Elana kreuje się na władców świata to prawda,narazie to mogą sobie powładać Toruniem ale być może i to się zmieni na przestrzeni dekad.Bo o korzeniach się nie zapomina.Niech powiedzą z czyjego są ojca.jak to mówią Elana Matka a Apator ojciec hehe.a wogole to pewnie dobrze się wam z nimi zapina w kapsko-jak to mówią żyd z żydem się dogada zawsze.
Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
-
Football_Fans_ŁKS
Żeby czasem ktoś Tobie nie przypomniał jak na Cichej wieszano flagę Widzewa do góry nogami.abc123456 pisze:Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
Kolego jesteś inwalidom umysłowym?Przypomniał to właśnie Nikodem i mu odpowiedziałem.Najpierw czytaj,zapisz w głowie,przemiel,przemiel i dopiero pisz.
-
internethooligans
Odnośnie łksu oraz jego zgody którzy zawsze są w poznaniu mile widziani.

-
Łódzki Klub Sportowy
Wobec przedstawionych dowodów jesteśmy zmuszeni zerwać układ z TM.
Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
Sama prawda, zbytnie rycie gary dla normalnego na dluzsza mete....Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
-
serce miasta
Sporo nam kulawych numerów wykreciliście...to fakt jednak wg.mnie nic nie przebije sprzedanie naszego kolegi który do tej pory przebywa w ZK przez waszego chuligana któremu wieszaliście trans z pozdrówkami.Co do flag to rozumiem że sie tym jarasz bo faktycznie odjebaliscie guby numer jednak sposób ich zdobycia nie na nic wspólnego z kibicowaniem a raczej z metodami typowo psiarskimi tj.gsp,nagrywanie,podsłuchiwanie i w końcu ustawienie sie pod domem z gazem i paralizatorami.Low kick na kolano pisze:My wam widzewiaki wyjebaliśmy "Awanturników", "Widzew mój jedyny", "Robotnicze" i kilkadziesiąt innych większych lub mniejszych flag, a mimo to dalej nas lubicie.
ps.ilu was pojechało ze Śródmieścia na wyjazd?
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
Podsłuchy? Paralizatory? Gaz? Co jeszcze?
Minęło pół roku a Ty albo nie zdążyłeś się dowiedzieć jak faktycznie było albo już zaczynasz wymyślać żeby umniejszyć nasz sukces. Pretensje masz że ustawiliśmy się pod domem? A gdzie mieliśmy się ustawić skoro trzymaliście je w domu? Gdybyśmy chcieli wywinąć kulawy numer to flag byśmy Wam zabrali dużo więcej, wystarczyło się wbić do lokalu tak jak Wy weszliście do magazynu w Łęczycy. Inna liga, inna skala ale...
Jeszcze tak a propo tego gazu który nam tak wypominacie na tym jakże chuliganski forum też miło by było żebyś odpowiedział:
Wy gazu nie używacie?
Wiesz jak wyglądało wykrojenie flag Rakowa przez Ruch?
Zadzwoń, zapytaj, wejdź na forum i napisz ze Ruch robi kulawe numery.
Wmiare normalnie się tutaj wpisywałes czasami, nie zniżaj się do poziomu tych szczurów.
Ps. Nas w Morągu coś pod 300
Minęło pół roku a Ty albo nie zdążyłeś się dowiedzieć jak faktycznie było albo już zaczynasz wymyślać żeby umniejszyć nasz sukces. Pretensje masz że ustawiliśmy się pod domem? A gdzie mieliśmy się ustawić skoro trzymaliście je w domu? Gdybyśmy chcieli wywinąć kulawy numer to flag byśmy Wam zabrali dużo więcej, wystarczyło się wbić do lokalu tak jak Wy weszliście do magazynu w Łęczycy. Inna liga, inna skala ale...
Jeszcze tak a propo tego gazu który nam tak wypominacie na tym jakże chuliganski forum też miło by było żebyś odpowiedział:
Wy gazu nie używacie?
Wiesz jak wyglądało wykrojenie flag Rakowa przez Ruch?
Zadzwoń, zapytaj, wejdź na forum i napisz ze Ruch robi kulawe numery.
Wmiare normalnie się tutaj wpisywałes czasami, nie zniżaj się do poziomu tych szczurów.
Ps. Nas w Morągu coś pod 300
-
serce miasta
Nie umniejszam bo tak jak pisałem wczesniej jest to dla mnie największa porażka za mojego kibicowania jednak sposob wyjebania tych flag obrazuje idealnie jakimi metodami w rywalizacji z Widzewem sie posługujecie.Tak jak pisałem wczesniej gpsy,podsłuchy,nagrywania,gaz i parilatory.Tego ostatniego doswiadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze pod jednym z lokali obstawianych przez waszych chuliganów.
Szkoda gadać bo kreujecie sie tu na charakterna ekipe a prawda jest zupełnie inna.
Co do piwka i wódeczki bardzo fajna inicjatywa i gdyby Widzew zrobił coś takiego,nawet gdyby jakość była kiepska kupowłbym i jarał sie tym tak samo jak sąsiedzi
Szkoda gadać bo kreujecie sie tu na charakterna ekipe a prawda jest zupełnie inna.
Co do piwka i wódeczki bardzo fajna inicjatywa i gdyby Widzew zrobił coś takiego,nawet gdyby jakość była kiepska kupowłbym i jarał sie tym tak samo jak sąsiedzi
Troche się mylisz zapomniałeś jeszcze o wozie opancerzonym podczas akcji
charakternie to zagonil nasz was kolega jedrek wy tanie prostytutki. a gps i telefony wkladane nam w samochody z funkcja dziecko to zapoczatkowaliscie wy czerwone kondony...
-
WhiteFanatic
- Kontakt:
Ale mógłbyś się odnieść do pytań które zadałem?
W tym temacie była już dość dokładnie opisywana akcja z flagami, miedzy innymi też przeze mnie więc jeśli znajdziesz to poczytaj. Ja mogę Ci tylko napisać że ktoś Ci musiał ciężkich bzdur naopowiadać...
Metody walki między nami są takie same, i jeśli twierdzisz że ŁKS używa gazu czy gpsów a Widzew tego nie robi to żyj sobie w swoim świecie dalej bo dyskusja z Tobą nie ma sensu.
W tym temacie była już dość dokładnie opisywana akcja z flagami, miedzy innymi też przeze mnie więc jeśli znajdziesz to poczytaj. Ja mogę Ci tylko napisać że ktoś Ci musiał ciężkich bzdur naopowiadać...
Metody walki między nami są takie same, i jeśli twierdzisz że ŁKS używa gazu czy gpsów a Widzew tego nie robi to żyj sobie w swoim świecie dalej bo dyskusja z Tobą nie ma sensu.
Co ty dyskutujesz z tymi patusami. Akcja ku*** tysiąc lecia,wjebac się do domu albo z płotu. Stoczyli ku*** wielkie walki o te flagi,ha ha Tylko wina naszych ultrasów ze zapomnieli ze te cpuny z kalesu nie mają innych zajęć i im się udało. Zawsze będziecie chorymi żydowskim patusami aż do całkowitego rozpadu,a taki kutas Nikodem czy inny kalesiak, co nic nie znaczy ,wie ku*** co robią jego klubowi kolesie...taki c***
Ty jakiś debil jesteś ? Ku..wa kto cię tu jeszcze toleruje ? twój każdy post to napinka i obrażanie... wszędzie widzisz patusów ??? no zjeżdżają się do was na ten widzew same inteligenty hrabiowie i profesory TY PATUSIE JEB..Y koniec dyskusji z tobą master debilii 1
Cmoknij mnie lojtku.Pisze tak bo jesteście lumpkami pokroju cracovii i tylko z tamtymi degeneratami możecie sie równac.Stało sie na bramkach to sie widziało..A u nas owszem i ekipa dobra i organizacja ekstraklasowa i potencjał jest...na aleji chujni ma być wkrótce rozbudowane zoo,ha ha
-
Łódzki Klub Sportowy
Ekipa ekstraklasowa co się w autokarach chowa.
a ty taki porzadny tylko nazwy klubu z duzej litery nie umiesz napisac? Nawet jesli nie z szacunku to chociaz ortografiasaha07 pisze:Ty jakiś debil jesteś ? Ku..wa kto cię tu jeszcze toleruje ? twój każdy post to napinka i obrażanie... wszędzie widzisz patusów ??? no zjeżdżają się do was na ten widzew same inteligenty hrabiowie i profesory TY PATUSIE JEB..Y koniec dyskusji z tobą master debilii 1
wcale bym sie nie zdziwił gdyby okazało sie że wszystkie te lolki które pojawiły sie w tym temacie w ostatnim czasie i p******* trzy po trzy rozpierdalając co chwile temat to jedna osoba.
-
RUDYZWĄSEM
Daleko mi do łódzkich klimatów,ale...internethooligans pisze:Odnośnie łksu oraz jego zgody którzy zawsze są w poznaniu mile widziani.

Jak już im przypominasz takie sytuacje,to było wkleić też to zdjęcie. Zresztą ty wczoraj zacząłeś kibicować czy jak?
stało się na bramkach gdzie ruro haha ??? koluszki parzeczew czy bedon ??? pewnie te lumpki cie pojechaly na ostro nie raz nie dwa i sie tu wyżywasz. Nie odpisywac czerwonemu kinolowi nie karmić trola z tej dobrej ekipy kur.a nie mogę ale beka
-
Entlicheck
ŁKS wczoraj w ok 300 osob w Morągu.

tym razem flagi też nieodpowiednie ?
--------------------------------
To że my wykorzystalismy takie metody do zrobienia wam az tak wielkiego psikusa jak wyjebanie sztandarowych flag, a nie do polowania na pojedyncze osoby , albo do wyciągania jakiś brudów - to kazdy obiektywny zorientowany w temacie wie że to tylko ogromny plus dla nas, i dla osob ktore to przekminiły. bez pozdrowien , pseudoobiektywny hipokryto.

tym razem flagi też nieodpowiednie ?
--------------------------------
hipokryto pierdolony, zajmij sie swoimi kumplami z Widzewa, swoimi braćmi z Ruchu, i z Wisly i napisz wprost że są niehonorowi i nie ma to nic wspolnego z kibicowaniem, bo stosują takie same zagrywki jak ŁKS.serce miasta pisze:Nie umniejszam bo tak jak pisałem wczesniej jest to dla mnie największa porażka za mojego kibicowania jednak sposob wyjebania tych flag obrazuje idealnie jakimi metodami w rywalizacji z Widzewem sie posługujecie.Tak jak pisałem wczesniej gpsy,podsłuchy,nagrywania,gaz i parilatory.Tego ostatniego doswiadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze pod jednym z lokali obstawianych przez waszych chuliganów.....
To że my wykorzystalismy takie metody do zrobienia wam az tak wielkiego psikusa jak wyjebanie sztandarowych flag, a nie do polowania na pojedyncze osoby , albo do wyciągania jakiś brudów - to kazdy obiektywny zorientowany w temacie wie że to tylko ogromny plus dla nas, i dla osob ktore to przekminiły. bez pozdrowien , pseudoobiektywny hipokryto.
Z paralizatorami to biegały już czerwone końcówki ze Zgierza 7 lat temu w okolicach rynku baluckiego ,także kto mieczem wojuje ten nie ma flag :)
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
Hustin Doffman
Żebyście tyle energii przeznaczyli na rzeczywistą działalność dla swoich klubów co wkładacie tutaj w maratonie idiotów to było by naprawdę malinowo. Nie szkoda wam już czasu ani palców do pisania po raz 128-smy tego samego? dlaczego nikt nie poruszy tematu nadchodzących derbów tylko fantazjujecie,ujadacie itd.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
Z którego roku jest ta skrojona flaga Widzewa na Ruchu?
Galimatias pisze: Czy do k**** nędzy nie można wyczyścić 6 i 7 strony tego tematu? Obydwie strony Łodzi tak tu nasrały, że śmierdzi gorzej niż w Krakowie.
Bodajże 98 rokalonzo pisze:Z którego roku jest ta skrojona flaga Widzewa na Ruchu?
-
Socjologiabywa
sąsiadom zza torów nie można odmówić rozmachu. Nawet jak skopiują to z większą mocą. Na Widzewie pojawia się czeskie piwo, oni przebijają czeską wódą. Ciekawią mnie obserwacje przez ich koleżków na drugi dzień pierwszego odważnego do spróbowania i jego objawów.dintre pisze:UWAGA!
"Rodowita Premium" dostępna jest od dzisiaj w sklepach Kapselek:
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
oraz w najgorszym wypadku od jutra:
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
O innych adresach będziemy informowali na bieżąco!
PS. post oczywiście typowo żartobliwy
d**** koks supereŁKSa tajski box
-
Entlicheck
Rodowita wódka wchodzi jak mineralna... śmiało mozna pić bez przepojki.Socjologiabywa pisze: sąsiadom zza torów nie można odmówić rozmachu. Nawet jak skopiują to z większą mocą. Na Widzewie pojawia się czeskie piwo, oni przebijają czeską wódą. Ciekawią mnie obserwacje przez ich koleżków na drugi dzień pierwszego odważnego do spróbowania i jego objawów.
PS. post oczywiście typowo żartobliwy
Nie wypowiem sie jak skutki nastepnego dnia, z racji że mieszam rózne alko i ciezko skminić ''co od czego'' :D
swoją drogą Wy macie czeskie piwo, my mamy swoje ŁKSiackie piwo i swoją wodke... ciekawe jak nas teraz przebijecie w ''kopiowaniu''.
Bedzie czerwony Łyskacz,a może Absynt w kolorze rózowym ? czy nadal największy popyt bedzie na Widzewskiego jabola :-D ?
post również '' typowo żartobliwy''.
-
WidzewskaCharyzma
Znając mniej więcej przekrój bywalców trybuny przy Kaliskim, to trzeba stwierdzić że koneserów na wódkę w wersji exclusive zapewne nie zabraknie, oczywiście żartobliwie. A tak na poważnie były piwa, napoje izotoniczne, napoje typu Red Bull i inne mniejsze lub większe "inwestycje", powiem że rzadko to się udaje, i nie uda się to zwłaszcza klubowi z małą liczbą kibiców (bo to do nich głównie kierowany jest produkt), no ale powodzenia.
https://t.me/pump_upp
Hehehe..dokładnie.Od tych "dowcipów" boki zrywam po prostu.Dalej Panowie!WidzewskaCharyzma pisze:Znając mniej więcej przekrój bywalców trybuny przy Kaliskim, to trzeba stwierdzić że koneserów na wódkę w wersji exclusive zapewne nie zabraknie, oczywiście żartobliwie. A tak na poważnie były piwa, napoje izotoniczne, napoje typu Red Bull i inne mniejsze lub większe "inwestycje", powiem że rzadko to się udaje, i nie uda się to zwłaszcza klubowi z małą liczbą kibiców (bo to do nich głównie kierowany jest produkt), no ale powodzenia.
P.S.Jaki śmiech przez łzy się tutaj odpierdala od jesieni tamtego roku to budzi szeroki uśmiech.Sorry nie mogłem...
-
Entlicheck
Dokładnie :) patrząc na to co tutaj wypisują czerwoni, można stwierdzić że wyjebaniem flag ŁKS na długi czas poprawił Widzewiakom ... humor. Hehe taki paradoks , kiedy ciężko pogodzić się z rzeczywistością.Radicaal pisze:
P.S.Jaki śmiech przez łzy się tutaj odpierdala od jesieni tamtego roku to budzi szeroki uśmiech.Sorry nie mogłem...
Ps. W tym moim poprzednim wpisie akurat we wstępie nie smieszkowalem, i wodeczka naprawdę wchodzi jak soczek :)
I nie martwcie się tak o powodzenie naszych inicjatyw , zajmijcie sie czerwoni swoimi... chwalcie się nimi dowoli, komentujcie między sobą , no chyba że nie macie się czym chwalić ?
-
WidzewskaCharyzma
No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.
https://t.me/pump_upp
-
JedynaSiłaMiasta
Dobra człowieku już sie nie produkuj. Szkoła ciśnie, że na wyjazd zgody nie pojechałeś. Nic nie wnosisz do tematu. Jutro to jedynie uwaga jak sie nie spakujesz...WidzewskaCharyzma pisze:No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.
Czy to piwko 'Rodowite' można nabyć w browarze w Zduńskiej??
-
MISTRZ1908
-
redemptorysta bosy
Żeby coś się nie pokarało za taką polszczyznę...WidzewskaCharyzma pisze:No popatrzcie waszym zdaniem powinniśmy klęknąć na kolana i płakać, a my mamy czelność bawić się całkiem dobrze. Flagi bolą i będą boleć, ale życie toczy się dalej, czas pokarze co będzie jutro.