Piszesz z tym samym żydem ziomek tj z jego c*** wie którym wcieleniem ;) Zlej parcha z c****.mądrala pisze:Jesteś zwykłym e-napinaczem, jak ten dzieciak low kick vel pato gang.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Nie posikajcie sie z radości. Mądrala nie na meczu? Wam każda najmniejsza akcja się udaje i trzeba pisać o niej. My nie możemy bo Nas nie ma. c***,niech tak będzie. A wy dalej szukajcie flag i spierdalajcie przed duchami.
-
-
Ja na meczu, jak zawsze, a Ty nie w Poddębicach grafów nie zamalowujesz?MISTRZ1908 pisze:Nie posikajcie sie z radości. Mądrala nie na meczu? Wam każda najmniejsza akcja się udaje i trzeba pisać o niej. My nie możemy bo Nas nie ma. c***,niech tak będzie. A wy dalej szukajcie flag i spierdalajcie przed duchami.
-
Nie no spoko,skoro liszesz podczas meczu to luz. Poszukaj kolegów to może będzie z kim pogadać podczas meczu, a nie napinka na k.net. ja w Poddębicach nie byłem,przyznaje,zwykła sprawa.mądrala pisze:Ja na meczu, jak zawsze, a Ty nie w Poddębicach grafów nie zamalowujesz?MISTRZ1908 pisze:Nie posikajcie sie z radości. Mądrala nie na meczu? Wam każda najmniejsza akcja się udaje i trzeba pisać o niej. My nie możemy bo Nas nie ma. c***,niech tak będzie. A wy dalej szukajcie flag i spierdalajcie przed duchami.
-
Zauważyłem ciekawą tendencje w tym roku, każdy w*******, i sprint (których w ostatnim czasie w wykonaniu Reaktywacji jest bardzo dużo) kończy się na zdaniu sprzedaliśmy dużo karnetów, i było nas 18 tysięcy.Czerwona Armia Widzewa pisze:Ha ha ha, ale zgrywus z ciebie, kibicu klubu o polskich korzeniach, top3 w Polsce, z najlepszym stadionem, zapełnianym co mecz po brzegi. To ty jako pierwszy doniosłeś prawdę o rzezi w Łodzi na meczu otwarcia, nie zrobiłeś fotek tych 5szali i 4 smyczek,Entlicheck pisze: rozumiem ze zarzucasz mi kłamstwo ? )
ale i tak 18 tyś widzewiaków zadrżało ze strachu. Czy już nie miałeś dać sobie spokój z forum?
Czy wy aby na pewno na forum kibiców chcieliście wejść? O piłce nożnej to gdzie indziej.. :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
byl dzis debiut jakiejs flagi? mozna foto?
-
A ja wręcz przeciwnie, Frekwencja to jest wasz mega kompleks, wszędzie tylko ta frekwencja i frekwencja,MW10 pisze:
Zauważyłem ciekawą tendencje w tym roku, każdy w*******, i sprint (których w ostatnim czasie w wykonaniu Reaktywacji jest bardzo dużo) kończy się na zdaniu sprzedaliśmy dużo karnetów, i było nas 18 tysięcy.
Czy wy aby na pewno na forum kibiców chcieliście wejść? O piłce nożnej to gdzie indziej.. :)
Najpierw było że ilość sprzedanych karnetów to farmazon i różne wasze teorie, później było że tylko na meczu otwarcia będzie tylu ludzi... W poprzednich sezonach było nawet kropkowanie naszego stadionu ha ha ha.
Wasza frekwencja - tu też jest teoria spiskowa od lat, że gazety wam zaniżają, że klub, że to, że tamto...
Zdjęcia trybun wykadrowane tak by nie było widać że boki waszej trybuny są puste, tak było już zresztą na starym stadionie.
A ostatnio widziałem jakieś wasze kłótnie o frekwencje na siatkówce..
Mamy te same wyjazdy i może w każdej chwili ktoś wkleić zdjęcia nasze i wasze i co wtedy? No właśnie, więc można zawsze powiedzieć że wy to same mentalne asy, że geny lepsze czy jeszcze coś innego. U normalnych osób budzi to uśmiech politowania.
I nie zawsze trzeba tu na forum o tym pisać.
-
Jestem z poza miasta Łodzi , i chętnie podkurwię szwagra stawiając ,,Rodowitą,, podczas grila . Podrzuci ktoś adres sklepu , bo nie chce mi się jeździć po połowie Łodzi ?
-
UWAGA!
"Rodowita Premium" dostępna jest od dzisiaj w sklepach Kapselek:
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
oraz w najgorszym wypadku od jutra:
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
O innych adresach będziemy informowali na bieżąco!
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
Od jutra "Rodowita Premium" będzie również dostępna w Sklepie spożywczym "ABC" przy ul. Łąkowej 19 oraz Sklepie monopolowym "MaxWell" przy ul. Olimpijskiej 20.
Tbm
-
Tylko uważaj żeby ci ta butla na głowie nie wylądowała, wiesz przy alkoholu różnie może być, a nuż nie załapie dowcipu :).Jestem z poza miasta Łodzi , i chętnie podkurwię szwagra stawiając ,,Rodowitą,, podczas grila . Podrzuci ktoś adres sklepu , bo nie chce mi się jeździć po połowie Łodzi ?
Dziś na meczu przyzwoita frekwencja 13700, spontaniczny doping wszystkich trybun dał całkiem ciekawą atmosferę, głośne pozdrowienia od całego stadionu dla Ruchu,Wisły i Elany.
https://t.me/pump_upp
-
Tylko uważaj żeby ci ta butla na głowie nie wylądowała, wiesz przy alkoholu różnie może być, a nuż nie załapie dowcipu :).WidzewskaCharyzma pisze:Jestem z poza miasta Łodzi , i chętnie podkurwię szwagra stawiając ,,Rodowitą,, podczas grila . Podrzuci ktoś adres sklepu , bo nie chce mi się jeździć po połowie Łodzi ?
Dzięki za info. Tak z moich spostrzeżeń w Głownie tylko kilkunastu najwierniejszych z ŁKSem się ostało, szwagier choć z Grabowej (niezła tam jest korba) ,to mój szwagier i choć lecimy sobie po k.... i. ch.....jak temat dotyczy piłki to i tak się lubimy i szanujemy. A gorzałka ŁKSu będzie dobrym pretelsyem do ,,dobrej ,, spiny.
-
Dziękuję.dintre pisze:UWAGA!
-ul. Limanowskiego 56
-ul. Limanowskiego 25
-ul. Jaracza 17
-ul. Piotrkowska 26
-ul. Rojna 1
-ul. Piotrkowska 192
p.s frekwencja zajebista na Rtsie czekam na cdn. bo narazie to wygląda na bessę, bez spiny u Nas -10.000tyś
mniej ale mamy czas.
-
Oj wy ku*** patusy od syfiastej wódy z kalesu,gdzie wy do Widzewa...takiej frekwencji i atmosfery to wy lumpy nigdy nie ogarniecie ha ha a wasze źule to i tak będą towar z mety napierdalać i po co ta wasza propaganda .Kałes i lepszą wóda to jak low kick i rozum,dwie sprzecznosci..Widzew,Wisła, Ruch ,Elana a wy k**** ...wiadomo co , pozdro
-
I po co rozpierdalasz temat skoro zaczął w miarę normalnie wyglądać...?
-
Mógłbyś rodowity z Alexa wykasować ten cały Litzmannstadt? Generał Twoim dziadkiem był, że go tak czcisz?DP_ pisze:Hah, akurat wśród miłośników piwa swego czasu popularne było hasło "Żywiec - prawie jak piwo", więc nie wiem czy jest się czym chwalić ;) Serio, spróbuj Rodowite, bo jest to po prostu dobre piwo inne niż większość koncernowych tyskaczy :)ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach.
-
Pewnie bierze przykład ze swoich "prywatnokontaktowiczów" z Gdańska, tak mocno przywiązanych do tradycji Freie Stadt Danzig ;-)mjRTS pisze:Mógłbyś rodowity z Alexa wykasować ten cały Litzmannstadt? Generał Twoim dziadkiem był, że go tak czcisz?DP_ pisze:Hah, akurat wśród miłośników piwa swego czasu popularne było hasło "Żywiec - prawie jak piwo", więc nie wiem czy jest się czym chwalić ;) Serio, spróbuj Rodowite, bo jest to po prostu dobre piwo inne niż większość koncernowych tyskaczy :)ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach.
-
To,że jesteś jakiś pokrzywdzony to rozumiem. Nie rozumiem natomiast w Twoim podniecaniu się koalicją wymieniania Elany. Widziałeś ich ostatni wyjazd? 33osoby. Siła,że aż strach. Najwidoczniej nowa siła świata ich nie wsparła to nie opłacało sie jechać tej zajebistej "Młodej Elanie" i fotek z napinką też nie było. Wódeczka pyszna masterku ale co ty gilu wiesz skoro jedyne co piłeś na ostatnie 12urodziny to Piccolo.Master1 pisze:Oj wy ku*** patusy od syfiastej wódy z kalesu,gdzie wy do Widzewa...takiej frekwencji i atmosfery to wy lumpy nigdy nie ogarniecie ha ha a wasze źule to i tak będą towar z mety napierdalać i po co ta wasza propaganda .Kałes i lepszą wóda to jak low kick i rozum,dwie sprzecznosci..Widzew,Wisła, Ruch ,Elana a wy k**** ...wiadomo co , pozdro
-
A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
-
Wczoraj na meczu był czeski browar Holba ;-) Na własne jeszcze trzeba trochę poczekać.
-
Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
-
Bardzo dobre piwko nawiasem mówiącMichu_Łódź pisze:Wczoraj na meczu był czeski browar Holba ;-) Na własne jeszcze trzeba trochę poczekać.
-
Mam pytanie do Widzewiaków. Wy pozdrawiacie na meczach u siebie układowiczów z Krakowa i Torunia czy nie?
-
Pozdrawiamy, wczoraj też były pozdrowienia.
-
Z tobą nie będę polemizować napinatorko, spytaj rzekomych braci. ;]nikodem pisze:Bardzo jestem ciekawy gdzie te zera zaliczali,bo z tego co widze,wszędzie jeżdzą,w mniejszych raz w większych cyfrach ale jeżdzą i uważam że nie jedna wieksza od nch ekipa,ich nie zlekceważy,może i zaliczyli gdzieś po drodze jakieś zero,ale to naprawde wyjątkowo.,myśle ze swój potencjał pokazali na ostatnim meczu z Katowickim GKS-em.
Mogę ci tylko zacytować GKS-iarzy z Katowic, nie wiem jak to dokładnie szło, ale mniej więcej w tym kontekście... "na samolotach się spinacie, wyjazdowe zera zaliczacie".
nie pozdrawiam. ;)
Aha, a Elana kreuje się na władców świata, tak? Chyba nie warto podejmować konwersacji z kolejnym twoim wcieleniem.MISTRZ1908 pisze:Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
PS. Nie ujmując nic Tyskim, podałem tylko przykład, że zaliczali wyjazdowe zera, bo ty się tu spinasz o Elanę, że byli w 33 osoby.
Elana jeździła nawet w mniejszych liczbach i nawet zdarzyła się wyprawa do tyskich zgodowiczów; do Wałbrzyszan, którzy ich przyjęli na swoje sektory, ale co ty możesz o tym wiedzieć.
cześć. ;)
-
Aha, a Elana kreuje się na władców świata, tak? Chyba nie warto podejmować konwersacji z kolejnym twoim wcieleniem.MISTRZ1908 pisze:Różnica jest taka,że Tyszanie nie pajacują jakie to kocury nie są bo znają swoje miejsce w szeregu.bez-napinki pisze:A jak Królowie Śląska - Tyszanie, rzekomo twoi zgodowicze (rzekomo, bo mam cię za zwykłego ciula, nie z ŁKS-u) zaliczali zera wyjazdowe, to jaka to była siła świata? Wtedy też tak ochoczo komentowałeś popisy Tyszan na forum pod innym kontem?
PS. Nie ujmując nic Tyskim, podałem tylko przykład, że zaliczali wyjazdowe zera, bo ty się tu spinasz o Elanę, że byli w 33 osoby.
Elana jeździła nawet w mniejszych liczbach i nawet zdarzyła się wyprawa do tyskich zgodowiczów; do Wałbrzyszan, którzy ich przyjęli na swoje sektory, ale co ty możesz o tym wiedzieć
To że Elana kreuje się na władców świata to prawda,narazie to mogą sobie powładać Toruniem ale być może i to się zmieni na przestrzeni dekad.Bo o korzeniach się nie zapomina.Niech powiedzą z czyjego są ojca.jak to mówią Elana Matka a Apator ojciec hehe.a wogole to pewnie dobrze się wam z nimi zapina w kapsko-jak to mówią żyd z żydem się dogada zawsze.
-
Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
-
Żeby czasem ktoś Tobie nie przypomniał jak na Cichej wieszano flagę Widzewa do góry nogami.abc123456 pisze:Tak dla przypomnienia bo widać że u nie których pamięć zawodzi bądź wiek młody Mistrzu jak byś pamiętał czasy jak Łks na wyjazdach stawiał się w 9osób czy 21 nie pisał byś o wyjazdach innych(czasy gdy nie jaka Szczakowianka skroiła flagę BCB na meczu u nich).Nikodem bo zaraz ktoś będzie przypominał o 2 flagach do góry kołami na Lechu.
-
Kolego jesteś inwalidom umysłowym?Przypomniał to właśnie Nikodem i mu odpowiedziałem.Najpierw czytaj,zapisz w głowie,przemiel,przemiel i dopiero pisz.
-
Odnośnie łksu oraz jego zgody którzy zawsze są w poznaniu mile widziani.

-
Wobec przedstawionych dowodów jesteśmy zmuszeni zerwać układ z TM.
Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
-
Sama prawda, zbytnie rycie gary dla normalnego na dluzsza mete....Mam wrażenie że większość tych trolli, co tu wojują, to jakieś gimbusy.
-
Sporo nam kulawych numerów wykreciliście...to fakt jednak wg.mnie nic nie przebije sprzedanie naszego kolegi który do tej pory przebywa w ZK przez waszego chuligana któremu wieszaliście trans z pozdrówkami.Co do flag to rozumiem że sie tym jarasz bo faktycznie odjebaliscie guby numer jednak sposób ich zdobycia nie na nic wspólnego z kibicowaniem a raczej z metodami typowo psiarskimi tj.gsp,nagrywanie,podsłuchiwanie i w końcu ustawienie sie pod domem z gazem i paralizatorami.Low kick na kolano pisze:My wam widzewiaki wyjebaliśmy "Awanturników", "Widzew mój jedyny", "Robotnicze" i kilkadziesiąt innych większych lub mniejszych flag, a mimo to dalej nas lubicie.
ps.ilu was pojechało ze Śródmieścia na wyjazd?
-
Podsłuchy? Paralizatory? Gaz? Co jeszcze?
Minęło pół roku a Ty albo nie zdążyłeś się dowiedzieć jak faktycznie było albo już zaczynasz wymyślać żeby umniejszyć nasz sukces. Pretensje masz że ustawiliśmy się pod domem? A gdzie mieliśmy się ustawić skoro trzymaliście je w domu? Gdybyśmy chcieli wywinąć kulawy numer to flag byśmy Wam zabrali dużo więcej, wystarczyło się wbić do lokalu tak jak Wy weszliście do magazynu w Łęczycy. Inna liga, inna skala ale...
Jeszcze tak a propo tego gazu który nam tak wypominacie na tym jakże chuliganski forum też miło by było żebyś odpowiedział:
Wy gazu nie używacie?
Wiesz jak wyglądało wykrojenie flag Rakowa przez Ruch?
Zadzwoń, zapytaj, wejdź na forum i napisz ze Ruch robi kulawe numery.
Wmiare normalnie się tutaj wpisywałes czasami, nie zniżaj się do poziomu tych szczurów.
Ps. Nas w Morągu coś pod 300
Minęło pół roku a Ty albo nie zdążyłeś się dowiedzieć jak faktycznie było albo już zaczynasz wymyślać żeby umniejszyć nasz sukces. Pretensje masz że ustawiliśmy się pod domem? A gdzie mieliśmy się ustawić skoro trzymaliście je w domu? Gdybyśmy chcieli wywinąć kulawy numer to flag byśmy Wam zabrali dużo więcej, wystarczyło się wbić do lokalu tak jak Wy weszliście do magazynu w Łęczycy. Inna liga, inna skala ale...
Jeszcze tak a propo tego gazu który nam tak wypominacie na tym jakże chuliganski forum też miło by było żebyś odpowiedział:
Wy gazu nie używacie?
Wiesz jak wyglądało wykrojenie flag Rakowa przez Ruch?
Zadzwoń, zapytaj, wejdź na forum i napisz ze Ruch robi kulawe numery.
Wmiare normalnie się tutaj wpisywałes czasami, nie zniżaj się do poziomu tych szczurów.
Ps. Nas w Morągu coś pod 300
-
Nie umniejszam bo tak jak pisałem wczesniej jest to dla mnie największa porażka za mojego kibicowania jednak sposob wyjebania tych flag obrazuje idealnie jakimi metodami w rywalizacji z Widzewem sie posługujecie.Tak jak pisałem wczesniej gpsy,podsłuchy,nagrywania,gaz i parilatory.Tego ostatniego doswiadczyłem jakiś czas temu na własnej skórze pod jednym z lokali obstawianych przez waszych chuliganów.
Szkoda gadać bo kreujecie sie tu na charakterna ekipe a prawda jest zupełnie inna.
Co do piwka i wódeczki bardzo fajna inicjatywa i gdyby Widzew zrobił coś takiego,nawet gdyby jakość była kiepska kupowłbym i jarał sie tym tak samo jak sąsiedzi
Szkoda gadać bo kreujecie sie tu na charakterna ekipe a prawda jest zupełnie inna.
Co do piwka i wódeczki bardzo fajna inicjatywa i gdyby Widzew zrobił coś takiego,nawet gdyby jakość była kiepska kupowłbym i jarał sie tym tak samo jak sąsiedzi
-
Troche się mylisz zapomniałeś jeszcze o wozie opancerzonym podczas akcji
-
charakternie to zagonil nasz was kolega jedrek wy tanie prostytutki. a gps i telefony wkladane nam w samochody z funkcja dziecko to zapoczatkowaliscie wy czerwone kondony...
-
Ale mógłbyś się odnieść do pytań które zadałem?
W tym temacie była już dość dokładnie opisywana akcja z flagami, miedzy innymi też przeze mnie więc jeśli znajdziesz to poczytaj. Ja mogę Ci tylko napisać że ktoś Ci musiał ciężkich bzdur naopowiadać...
Metody walki między nami są takie same, i jeśli twierdzisz że ŁKS używa gazu czy gpsów a Widzew tego nie robi to żyj sobie w swoim świecie dalej bo dyskusja z Tobą nie ma sensu.
W tym temacie była już dość dokładnie opisywana akcja z flagami, miedzy innymi też przeze mnie więc jeśli znajdziesz to poczytaj. Ja mogę Ci tylko napisać że ktoś Ci musiał ciężkich bzdur naopowiadać...
Metody walki między nami są takie same, i jeśli twierdzisz że ŁKS używa gazu czy gpsów a Widzew tego nie robi to żyj sobie w swoim świecie dalej bo dyskusja z Tobą nie ma sensu.
-
Co ty dyskutujesz z tymi patusami. Akcja ku*** tysiąc lecia,wjebac się do domu albo z płotu. Stoczyli ku*** wielkie walki o te flagi,ha ha Tylko wina naszych ultrasów ze zapomnieli ze te cpuny z kalesu nie mają innych zajęć i im się udało. Zawsze będziecie chorymi żydowskim patusami aż do całkowitego rozpadu,a taki kutas Nikodem czy inny kalesiak, co nic nie znaczy ,wie ku*** co robią jego klubowi kolesie...taki c***
-
Ty jakiś debil jesteś ? Ku..wa kto cię tu jeszcze toleruje ? twój każdy post to napinka i obrażanie... wszędzie widzisz patusów ??? no zjeżdżają się do was na ten widzew same inteligenty hrabiowie i profesory TY PATUSIE JEB..Y koniec dyskusji z tobą master debilii 1