Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
yurez

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: yurez » 06.04.2017, 17:33

Pedlicheck pisze:gościu miał taką pozycje w Panatinaikosie że grał w Lidze Mistrzów waląc przed meczem browary
TO musialo byc spelnienie marzen dla tego elkesiaka

iparts.pl
daleko

Post autor: daleko » 06.04.2017, 17:46

Entlicheck pisze:więc jesli piszesz o samym talencie to napewno miał go wiecej od tej wyżelowanej pizdy Wichniarka.
Szczęscia do towarzystwa miał dużo mniej, i słabość do uzaleznien, i to niewatpliwie nie pozwoliło żeby jego talent w ogole się rozwinął. Z mojej strony koniec bo mam wrazenie że rozmowa z tobą jest dla mnie ujmą, narka.
Czego by tam nie mial to jest wrak czlowieka i tyle. Ani jako sportowiec ani jako emeryt nie powinien byc wzorem do nasladowania. Jesli tu sie nie zgodzisz to jestes ignorantem.
W koszulce Wichniarka latalem bo ta "wyzelowana p****" byla wzorcem do nasladowania dla dzieciow.
Chwalenie sie ze najebany strzelal gole jest na poziomie gimbazy.

Na koniec pytanie. Czy poza podsuwaniem mu kolejnego wina kibice LKSu starali sie jakos pomoc swojemu idolowi?

yurez

Post autor: yurez » 06.04.2017, 18:39

Reasumujac sypek moze Wichniarowi ciagnac pale :)
Zreszta jak mu sie pewnie poleje to wszystko by zrobil bo to menel zwykly. Niestety

ludwik16

Post autor: ludwik16 » 06.04.2017, 19:12

[quote="yurez"]Reasumujac sypek moze Wichniarowi ciagnac pale :)
Zreszta jak mu sie pewnie poleje to wszystko by zrobil bo to menel zwykly. Niestety[/q

słuchaj Igor Sypniewski to był jeden z nielicznych piłkarzy którzy nosili klub w serduchu i za to szacun się należy!!Dobry wariat a że miał kłopot alko to niestety już inna bajka..
A Ty flecie idż zęby wyszoruj bo niedługo tatuś będzie Ci pałe do ryja zapodawał na kolacje.

PolnocnaStrona

Post autor: PolnocnaStrona » 06.04.2017, 19:24

Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.

Radicaal

Post autor: Radicaal » 06.04.2017, 19:34

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Co do piwa Rodowite tak naprawdę fajnie dla kibica mieć takie piwko ale czy rzeczywiście cieszy się one taką popularnością śmiem wątpić co jestem w jakimś sklepie na terenach Łksu przeważnie na Teofilowie to z reguły widzę pełne półki tych piw. Pewnie cena ma tu spore znaczenie, wódka w tej cenie to już w ogóle nie będzie miała brania tak mi się wydaje.
Śmiesz wątpić i zastanawia Cię czy Rodowite cieszy się taką popularnością.Podając za argument pełne pułki na Teofce.
Zapewne niestety dla Ciebie,ale piwo jest jakościowo wysokich lotów,dlatego jest taka cena.Dwa,piwo schodzi zadowalająco.
Trzy,z Rodowitą będzie tak samo.

mejdej

Post autor: mejdej » 06.04.2017, 19:36

PolnocnaStrona pisze:Uczepiliście się tego Sypka dajcie spokój ludzie,zmarnował swoją karierę, poszedł w alkohol jego sprawa. Szkoda tylko że nikt nie reagował na jego zachowania wcześniej gdzie jeszcze dało się z tego wyjść. Szkoda chłopa mimo że ełkaesiak ale mógłby zostać dobrym sportowcem a tak skończył jak skończył nie on pierwszy i nie ostatni.
Piwko mnie osobiście bardzo smakuje, ponieważ jest inne ni reszta. Być może dlatego że nie przepadam za masowymi browarami i mam wielu znajomych, ktorym poprostu nie smakuje.
Klubem Łodzi Jest ŁKS

bez-napinki

Post autor: bez-napinki » 06.04.2017, 21:10

DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 06.04.2017, 21:25

Warta. Tak samo jak piwo. Odnośnie sprzedaży piwa to schodzi bardzo dobrze,jest najlepiej sprzedającym się piwem tego browaru. A trzeba wziąć pod uwagę,że większość idzie na całą Polskę, a to głównie Nasze terenyvw Łodzi plus kilkadziesiąt punktów poza Łodzią. Rodowita to lekka wódeczka żytniowa,delikatny smak. Tu twórcy tego projektu poszli w tę sama stronę co piwko,ma być drożej ale ma być jakość. Nie jest to wyrób na ilość i cenę ok.20zł(przeciętna tania wóda typu Krupnik,De Luxe).

Mr.KKK

Post autor: Mr.KKK » 06.04.2017, 22:36

bez-napinki pisze:
DP_ pisze:Wy tu się kłócicie, tymczasem na rynek wchodzi wódeczka ŁKS-u, wysokiej jakości żytniówka robiona przez Old Polish Vodka. Produkt premium, ok 35-37 PLN za flaszkę. Chodzą słuchy, że warto ;)
Któryś z obecnych tutaj ŁKS-iaków miał okazję dziabnąć "za eŁKSę"? :)
Jestem ciekaw po prostu czy jest to jakiś shit czy jednak gorzołka warta spróbowania hehe.

Właśnie próbowałem, myślę że szczerze mogę powiedzieć że spróbować warto.
ŁÓDZKI KLUB SPORTOWY - RODOWICI 1908 ŁODZIANIE ǝʍoʇɹods oʍʇsʎzɹɐʍoʇ ǝzɔıuloɹ

1925

Post autor: 1925 » 06.04.2017, 23:02

czas pokaże jak sie bedzie ta gouda sprzedawala. Nadchodzi czas grillowych biesiad wiec mozna sie spodziewac ze bractwo ja zakupi :)

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
:arrow:

BSM200

Post autor: BSM200 » 07.04.2017, 00:04

A na jakiej podstawie twierdzisz, że nikt nie reagował?

Były podejmowane takie próby i to niejednokrotne. Przez ludzi z klubu, spoza niego, przez rodzinę. I nie ograniczały się, wbrew temu co pisał jakiś "bystry inaczej", do podawania mu wina. Niestety czegoś zabrakło, może chęci samego Igora? Sypek tej pomocy nie przyjął i miał do tego prawo, skutek jak widać.

A co do samej wódy, to myślę, że jeśli marketingowcy dobrze odwalą robotę, to "Rodowita" będzie się sprzedawać nawet w tej pozornie zaporowej cenie. Oczywiście targetem produktu nie jest przeciętny kibic ŁKS, szczególnie ten "zarzygany, z malinowym nosem w ojszczanej bramie na Polesiu" jak o nas z szacunkiem piszecie.

Ta wódka często będzie gościć m.in. na stołach w wielu bogatych, czystych i pachnących domach na Widzewie. Gdzie podczas imprez niekumaci goście "garniturowce" za każdym toastem będą nieświadomie wspomagać finansowo amfiteatr przy Kaliskim.

Na zdrowie. Panie i panowie.

To żart. Ale coś w tym jest...

C1365O

Post autor: C1365O » 07.04.2017, 07:42

1925 pisze:

Ps. czy ktos zwrocil uwage ze w wielka sobote zarówno ŁKS i Widzew graja u siebie o 16:00 ??:) Szykuje sie zacna sobota z jajem ;)
Trochę dziwne jak dla mnie posunięcie psiarni. Nigdy się nie godzili na mecze obu drużyn tego samego dnia, a tu sami wnioskowali aby mecze odbyły się nawet o tej samej godzinie.
W wielka sobotę zapewne będzie gorąco i policyjnie w Łodzi.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 07.04.2017, 08:12

Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

mejdej

Post autor: mejdej » 07.04.2017, 08:36

Hustin Doffman pisze:Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
To fajnie masz bo teraz mamy Rodowite a nie Galerę
Klubem Łodzi Jest ŁKS

internet

Post autor: internet » 07.04.2017, 08:52

Hustin Doffman pisze:Piwo Galera piłem i mnie nie smakuje absolutnie więc nie wiem gdzie tu ktos widzi "wysokie loty" a wódeczke rodowitą jeszcze nie miałem przyjemności,gdy spotkam,raz napewno kupię i wtedy sie wypowiem.
galera to byly szczochy z kazda kolejna partia coraz gorsze. Tamto bylo piwem jakiegos browaru do ktorego zostala doklejona etykieta ŁKS. Teraz mamy piwo rzemieslnicze, zupelnie inna pólka. Piwo z własna, oryginalna receptura, warzone przez piwowara kibica ŁKS. Browar dostarcza tylko technologie i infrastrukture. Wlascicielem receptury jest ŁKS, nie browar. "Rodowite" to piwo juz rozpoznawane wsrod koneserów, dwukrtonie nagrodzone na targach piwnych.To zupelnie inna skala i nie mozna porownywac go do Galery czy Kibola (piwo z lat 90tych). Jezeli dobrze kojarze to nie tak dawno peklo 100.000 sprzedanych butli, wydaje mi sie ze to dobry wynik jak na okolo 8 miesiecy sprzedazy, z czego wiekszosc to miesiace gdzie domyslnie popyt jest nizszy (zima) i cene, ktora do najnizszych nie nalezy.

Wodeczke zakupuje dzis i bede testowal. Podejrzewam, ze w przyszlym tygodniu moze byc duze zapotrzebowanie, bo butla, mimo znowu dosyc wysokiej ceny, zagosci na niejednym swiatecznym stole.

Jezeli chodzi o Sypka, to tak jak ktos pisal, wiele osob staralo mu sie pomoc, ale Igor to alkoholik, chory czlowiek i jak sam nie zrozumie, ze musi sie leczyc to nikt mu nie pomoze. Powoli wychodzil na prosta dzieki swoim rodzicom ale po smierci mamy zlamal sie na nowo. Rozumiem podsmiechujki ŁKS - Widzew, ale teraz rozmawiamy o autentycznym dramacie chorego czlowieka. Ja kiedys wielokrotnie widzialem najebanego jak swinia Michalczuka, upodlonego wóda jak najgorszy menel, ale nie zamierzam z niego sie smiac. Jego zycie, jego sprawa.

Hustin Doffman

Post autor: Hustin Doffman » 07.04.2017, 08:53

Rozumiem,też kupie i sprawdze te wysokie loty.
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY

internet

Post autor: internet » 07.04.2017, 09:02

nie kazdemu smakuje to piwo. Jezeli ktos wali eurolagery typu zywiec, tyskie, zubr czy tatra, to moze sie zdziwic bo Rodowite ma smak i charakter. Wyczuwalny jest chmiel, aczkolwiek nie jest jakis natarczywy, sa nuty slodowe. Po prostu dobry czeski pils. Koncerniaki sa bezplciowe smakowo.

Podejrzewam, ze 95% kibicow Widzewa to piwo nie bedzie smakowało bo jest piwem ŁKS i tyle i ta informacja bedzie wplywac na werdykt :)

DP_

Post autor: DP_ » 07.04.2017, 09:05

ImperatorMistrz pisze:Pije żywce i w chuju mam te twoje siki, jakby Ci na gównie nalepili znaczek łksu to też byś to zeżarł z uśmiechem na ustach.
Hah, akurat wśród miłośników piwa swego czasu popularne było hasło "Żywiec - prawie jak piwo", więc nie wiem czy jest się czym chwalić ;) Serio, spróbuj Rodowite, bo jest to po prostu dobre piwo inne niż większość koncernowych tyskaczy :)

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 07.04.2017, 09:08

Czemu to piwo galera upadło? Czy delikatne podniebienia szlachcicow zostały urazone smakiem tego złocistego trunku?:)

DP_

Post autor: DP_ » 07.04.2017, 09:22

ImperatorMistrz pisze:Czemu to piwo galera upadło?
Pewnie z tego samego powodu, co piwo Widzewiak ;) Galera na początku była nawet niezłym, mocnym piwem na wzór Warki Strong, no ale to co potem tam lali, to serio była porażka. Z tego co pamiętam to robił to Browar Fuhrmann z Połczyn Zdroju. Do dziś robią chusteczkowe piwa :)

LwieSerce

Post autor: LwieSerce » 07.04.2017, 10:29

internet pisze:100.000 sprzedanych butli, wydaje mi sie ze to dobry wynik jak na okolo 8 miesiecy sprzedazy,
Policzmy na szybko:
- 300-400 potencjalnych klientów-żuli
- 240 dni sprzedaży
Wypada jedno brodowite piwo dziennie na każdą pijacką mordę. Chyba przyznacie, że jak na wasze możliwości to chyba jednak nie za wiele. No.. chyba, że zbyt optymistycznie przyjąłem ilość chętnego na ten zajzajer pejsożula, co jest bardzo możliwe. Liczba 100 jest chyba bardziej adekwatna i bliższa prawdy, bo wypić ty wy akurat umiecie sporo.

Najbardziej mnie jednak rozpierdala kwestia tej bebeluchy nazywanej wódką premium :) Ja rozumiem, że chcecie zmienić image obsrańca z bramy jaki do was przylgnął (słynne: "całe życie w jednym dresie - ełkałes polesie!"), ale pójście w wódkę droższą o 5zł od marketowej to niezła komedia. Beka jest tym większa, że nie potraficie wyjść poza schemat. Tytanami intelektu nigdy nie byliście :]

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 07.04.2017, 10:33

I o dziwo nasz mecz policja kazała przełożyć z 19.10 na 16 twierdząc że nie da rady zabezpieczyć meczu jednego po drugim, ale na raz o tej samej porze już dadzą radę. Coś czuje że tego dnia dojdzie do licznych prowokacji i wielu zatrzymań, obym się mylił.
https://t.me/pump_upp

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 07.04.2017, 10:38

LwieSerce pisze:....Tytanami intelektu nigdy nie byliście :]
no no, ważne ze wielki Widzew to tytany intelektu hahaha, szkoda że ta ''patologia z bram'' Was robi jak dzieci i ośmiesza ten wasz intelekt krojąc miedzy innymi najwazniejsze Wasze flagi spod chałupy jednego z tych wielkich 'tytanów intelektu'' hiihihih

a wcześniej te same czerwone myśliciele suszyły sobie swoją wizytówke i najwiekszą chyba wtedy flage ''Robotnicze...'' w dzień na swoim stadionie, kara również przyszła od tych patusów...

Ps. Co tam czerwoni wczoraj sie zadziało ? Jesli od poczatku roku w małej derbowej rywalizacji na trafienia było wg was 2-0 dla Widzewa, to teraz jest chyba jakieś 6-2 , ale dla nas :) czarna seria Widzewa nadal trwa, zapału wam starczyło na pierwsze 2 miesiące roku, a ŁKS nadal robi swoje.

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 07.04.2017, 10:49

DP_ pisze:
ImperatorMistrz pisze:Czemu to piwo galera upadło?
Pewnie z tego samego powodu, co piwo Widzewiak ;) Galera na początku była nawet niezłym, mocnym piwem na wzór Warki Strong, no ale to co potem tam lali, to serio była porażka. Z tego co pamiętam to robił to Browar Fuhrmann z Połczyn Zdroju. Do dziś robią chusteczkowe piwa :)
Jest w ogóle jakieś piwo klubowe co pożyło dłużej niż trzy lata? Nie ma co ukrywać, że w latach świetności Harnasia to on najlepiej schodził mimo, że jakość była niska to jednak wsparcie dla sponsora który łoży złotówki na klub była ważniejsza niż rarytasy z galerii alkoholowych:)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.04.2017, 10:49

Co wy piszecie o 100tyś sprzedanych piw? Rekord sprzedaży padł w miesiącu premiery czyli w sierpniu. Wówczas sprzedało się prawie 50tyś piw w tym miesiącu. Później z racji spadku temperatury sprzedaż się zmniejszyła ale nadal jest na dobrym poziomie. Zapewne wraz ze zbliżającym się latem sprzedaż znów będzie rosła.
LwieSerce ty lepiej się nie odzywaj bo nie potrafisz normalnie wymienić kilku zdań. Zapewne masz ze 13lat tak walcząć z klawiaturą.

Cyklon

Post autor: Cyklon » 07.04.2017, 10:52

LwieSerce aka lukb aka Master1 ogarnij się bo wstyd cie czytać. Wyjdź na ośke coś podziałaj.
Biały front

DP_

Post autor: DP_ » 07.04.2017, 11:17

ImperatorMistrz pisze: Jest w ogóle jakieś piwo klubowe co pożyło dłużej niż trzy lata? Nie ma co ukrywać, że w latach świetności Harnasia to on najlepiej schodził mimo, że jakość była niska to jednak wsparcie dla sponsora który łoży złotówki na klub była ważniejsza niż rarytasy z galerii alkoholowych:)
Jasna sprawa i w pełni zrozumiała, że najważniejsza była kasa dla klubu, choć zawsze było mi żal patrzeć na znajomych, którzy męczyli się przy Harnasiu, pijąc dla dobra klubu, gdy inni kumple spijali cos lepszego ;) No ale z Galerą było w sumie podobnie, choć co tu dużo gadać, był to produkt znacznie bardziej niszowy i trudniej dostępny.
LwieSerce pisze: Najbardziej mnie jednak rozpierdala kwestia tej bebeluchy nazywanej wódką premium :) Ja rozumiem, że chcecie zmienić image obsrańca z bramy jaki do was przylgnął (słynne: "całe życie w jednym dresie - ełkałes polesie!"), ale pójście w wódkę droższą o 5zł od marketowej to niezła komedia. Beka jest tym większa, że nie potraficie wyjść poza schemat. Tytanami intelektu nigdy nie byliście :]
Wiem, że jesteś tylko tanim trollem i prowokatorem, ale Ci odpiszę, choćby po to, aby prostować te Twoje głupoty Misiu i żebyś się nad tym zastanowił sam w duchu ;)

1. Czy jest to wódka tylko 5 PLN droższa od marketowej? Średnia cena 0,5L wódki z marketu typu Soplica, Żubrówka, Sobieski to 20-25 PLN. Przy cenie 37-39 za Rodowitą jest to przebitka o 10 - 15 PLN. Nie wiem po co więc kłamiesz? W cenie ok 35 PLN mieszczą się takie marki jak Baczewski, Ostoya, czarny Smirnof, Absolut. Sam sobie zatem porównaj :)

2. Czy to wódka "premium"? Sam sie napij i sobie sprawdź ;) Tutaj strona producenta: [link] Robią wódki manufakturowe, czyli nie na masową, przemysłową skalę. Taka tez ma być Rodowita. Czy jest to oznaka klasy premium? Sam sobie odpowiedz.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 07.04.2017, 11:45

Ale o co ta kłótnia ?. Ełksy mają alko z trochę wyższej półki i duży plus dla ich kibiców za ogarnięcie tematu. Fajna sprawa, pewnie nie jeden z Nas chciałby się napić jakieś dobrej wódeczki z Widzewskim akcentem.
Nam pozostało pilnować aby na naszych terenach to ich piwo i wódka nie pojawiało się w sklepach.
:twisted:

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 07.04.2017, 12:40

Ps. Co tam czerwoni wczoraj sie zadziało ? Jesli od poczatku roku w małej derbowej rywalizacji na trafienia było wg was 2-0 dla Widzewa, to teraz jest chyba jakieś 6-2 , ale dla nas :) czarna seria Widzewa nadal trwa, zapału wam starczyło na pierwsze 2 miesiące roku, a ŁKS nadal robi swoje.
Mógłbyś dokładnie opisać ten rewelacyjny wynik "czarnej serii" czy będziesz pierdolił jak mały kazio po kwaśnym mleku, bo wasza zdolność do konfabulacji jest powszechnie znana.

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 07.04.2017, 13:15

WidzewskaCharyzma pisze:
Mógłbyś dokładnie opisać ten rewelacyjny wynik "czarnej serii" czy będziesz pierdolił jak mały kazio po kwaśnym mleku, bo wasza zdolność do konfabulacji jest powszechnie znana.
hehe popytaj moze kumpli bo widac ze jestes mały kazio. ostatnio bijecie rekordy w spierdalaniu , wczoraj kilku sie nie udało...

WidzewskaCharyzma

Post autor: WidzewskaCharyzma » 07.04.2017, 13:30

Typowy lesiu, coś przeczyta na fb i rżnie wielkiego kumacza, taka ta twoja opowieść chwytająca za gardło jest wiarygodna jak wasze ostatnie relacje z Poddębic

Entlicheck

Post autor: Entlicheck » 07.04.2017, 13:34

ku*** WIdzewiak bedzie pierdolił o ''wiarygodnosci'' , koniec świata ;)

rozumiem ze zarzucasz mi kłamstwo ? jesli wczesniej robiliscie sobie plusy za rozgonienie kogoś pod graffami, albo trafienie pojedynczych ludzi od nas, to ostatnio takich akcji jest od c****, ale tylko w jedną strone. Pisaliscie tutaj na początku roku jakies smieszne wyniki - 2-0 dla Widzewa itp , wiec patrzac na ostatnie tygodnie to wynik się z lekka odwrócil :)

Michu_Łódź

Post autor: Michu_Łódź » 07.04.2017, 13:39

Co do tej wódki to bardzo dobry pomysł i akurat termin świetny. Dużo klubów posiada wódkę w sprzedaży? Piwo u nas też będzie. Jakieś pół roku temu byłą ankieta od klubu i pojawiły się tam pytania m.in o cene takiego trunku. Temat istnieje już jakiś czas,ale były sporo innych spraw.

Spy

Post autor: Spy » 07.04.2017, 17:21

Entlicheck pisze: Ps. Co tam czerwoni wczoraj sie zadziało ?
No jak to co ? Pewnie znów komus pociagnales laske albo dałeś sie wydymać... :)
Nie piszeszmy juz o tym bo to dzien jak codzien wiec żadna sensacyjna nowosc ;)

MISTRZ1908

Post autor: MISTRZ1908 » 07.04.2017, 17:46

Co innego jak Wy o tym piszecie co?:)

Czerwona Armia Widzewa

Post autor: Czerwona Armia Widzewa » 07.04.2017, 17:58

Entlicheck pisze: rozumiem ze zarzucasz mi kłamstwo ? )
Ha ha ha, ale zgrywus z ciebie, kibicu klubu o polskich korzeniach, top3 w Polsce, z najlepszym stadionem, zapełnianym co mecz po brzegi. To ty jako pierwszy doniosłeś prawdę o rzezi w Łodzi na meczu otwarcia, nie zrobiłeś fotek tych 5szali i 4 smyczek,
ale i tak 18 tyś widzewiaków zadrżało ze strachu. Czy już nie miałeś dać sobie spokój z forum?

Radicaal

Post autor: Radicaal » 07.04.2017, 18:37

Michu_Łódź pisze:Co do tej wódki to bardzo dobry pomysł i akurat termin świetny. Dużo klubów posiada wódkę w sprzedaży? Piwo u nas też będzie. Jakieś pół roku temu byłą ankieta od klubu i pojawiły się tam pytania m.in o cene takiego trunku. Temat istnieje już jakiś czas,ale były sporo innych spraw.
Jeśli można wiedzieć.Który to browar wyprodukuje dla Was piwo,po tym jak Browar Staropolski Was/Klub po prostu olał?

mądrala

Post autor: mądrala » 07.04.2017, 18:48

Entlicheck pisze:ku*** WIdzewiak bedzie pierdolił o ''wiarygodnosci'' , koniec świata ;)

rozumiem ze zarzucasz mi kłamstwo ? jesli wczesniej robiliscie sobie plusy za rozgonienie kogoś pod graffami, albo trafienie pojedynczych ludzi od nas, to ostatnio takich akcji jest od c****, ale tylko w jedną strone. Pisaliscie tutaj na początku roku jakies smieszne wyniki - 2-0 dla Widzewa itp , wiec patrzac na ostatnie tygodnie to wynik się z lekka odwrócil :)
Smutna parówko, ch byłeś, ch widziałeś i tym bardziej ch zdziałałeś. Jesteś zwykłym e-napinaczem, jak ten dzieciak low kick vel pato gang. Twoi bardziej kumacie kolesie gonią po województwie i jeszcze nikogo nie złapali. Mażecie po naszych rejonach, a sami nie potraficie ogarnąć swoich czołowych łódzkich dzielni, jak Polesie, które do dzisiaj pomazane, aż miło. Internetowe cwaniaki.

Nikogo nie obiliście, a sami palicie wrotki przy każdej okazji, więc szczuj ryja, zamiast srać bez sensu.

mądrala

Post autor: mądrala » 07.04.2017, 19:37

A o do ostatniego waszego "łupu", Poddębic, pomijając fakt, że wszędzie sadzicie bąki, że "są podzielone" :)))).... to fakty są takie, że ch zdziałaliście, na nasze FC potrzebujecie ekipy z Łodzi, bo wasze typiarze z niby "podzielonych" FC, to są wyłącznie e-hoolsy, istniejące wyłącznie na tym forum.

Smutne rury, siejcie swoją propagandę, ale ludzie wiedzą, że pierdzicie kaszanami.

ODPOWIEDZ