O jejku tylko się nie popłacz.......PyskatySK pisze:Ruch to śląska ekipa, nie polska.

Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
-
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, zę nie mam bólu d***, nie szukam dziury na siłę itd. Cieszy mnie zwycięstwo Polaków w każdej dyscyplinie. Wszystkie sukcesy. Sportowe, naukowe itd. Po prostu dla mnie ten turniej jest pomyłką. W obecnej edycji brały udział nawet ekipy nie kibicowskie, choćby jakiś tam klub MMA z USA. Fajnie, ze Ruch wygrał, gratulacje dla nich, jako ciekawostka spoko sprawa, ale w mojej ocenie nie ma ten turniej nic wspólnego z chuliganką, ani klimatem kibicowskim. To, że walczą tam kibice paru klubów nic nie zmienia.
-
Czy Lublinianka Lublin działała kiedyś kibicowsko ?? Możę ktoś przybliżyć temat ??
-
Jeśli walki były w ten weekend to wideo z walk pewnie będzie za parę miesięcy. Pierwszy turniej był w grudniu, pierwsze filmy w marcu.
-
szmaty to sobie w domu poszukaj ;)inTORwertyk pisze:
wisiala ta szmata na stadionie Ruchu ?
-
Dzieciaku, już tyle ci mówiono żebyś przestał tu prowokować, bo naprawde wszyscy cie tu mają dość, a ten internet nie jest taki anonimowy jak ci sie wydaje, paru już takich było mądrych przez klawiature a potem łzy w oczach, więc najwyższy czas się ogarnąć.
A co do pytania to takie flagi były normalnie do kupienia w sklepie, kazdy większy fan club miał swój wzór no i niektóre dzielnice tak samo, tak więc nie można jasno zweryfikować czy akurat ta została komuś skrojona czy kupiona w sklepiku.
A co do pytania to takie flagi były normalnie do kupienia w sklepie, kazdy większy fan club miał swój wzór no i niektóre dzielnice tak samo, tak więc nie można jasno zweryfikować czy akurat ta została komuś skrojona czy kupiona w sklepiku.
-
wypierdoli ktoś w koncu stąd tego buraka?
-
Tu masz link do jej facebooka i ciś dzbanie https://www.facebook.com/1kobieta2pasje?ref=profileinTORwertyk pisze:Pamietacie kibicke Widzewa ktora miala okrazyc swiat i zaliczac mecze, jezdzac dookola autostopem ?
Miala na to chyba 2 lata jesli dobrze pamietam.Jak skonczyl sie ten trip ? a moze dalej jest w podrozy ?
Byla gdzies stronka gdzie mozna bylo sledzic info o jej wyprawie.Ma to ktos ?
-
Wyzywasz od k****, pajaców, szmat i mówisz że to ja prowokuje ? Ogarnij się człowieku, internet to nie całe życie ;)inTORwertyk pisze:Luk_KSG pisze:wypierdoli ktoś w koncu stąd tego buraka?
Zobacz spruta k**** kto do kogo sie pucuje , a potem zgrywaj kumacza i wolaj admina pizdeczko : )
Ja tylko odpisuje , proste jak jebanie.Gdyby pajac wyzej sie do mnie nie przyjebal to nie musialbym mu odpisywac :]
-
Przeciez on jest chory , ma chlopina autyzm i coś tam jeszcze . Do tego widac ze problem z psychiką . Ktoś tam w innym temacie to dobrze opisał . Możliwe ,że chłopak ma taka terapie i dostał kompa z dostepem do internetu zeby sie mogl wyszumiec .
-
Co do pytań o skład TFC 2 :
źródło : niebiescy.plEkipa "Psycho Fans" wygrała II międzynarodowy turniej "Team Fighting Championship", który w weekend odbył się w Rydze. Kibice Ruchu Chorzów wygrali swoje wszystkie walki i odnieśli pewne zwycięstwo w całej imprezie.
"Team Fighting Championship" to zawody, w których bierze udział pięć drużyn. W klatce walczą ze sobą pięcioosobowe zespoły. Oprócz "PF" na turnieju pojawiły się następujące ekipy:
"DH" - Dinamo Mińsk (Białoruś)
"Wisemen" - IFK Goeteborg (Szwecja)
"San-da LPF" - Ryga (Łotwa)
"GPG" - Nowy Jork (USA)
W pierwszym etapie każda z ekip stoczyła po dwie walki. "Psycho Fani" pokonali najpierw Białorusinów z Mińska, a następnie Szwedów z Goeteborga. W finale kibice Ruchu nie dali natomiast szans ekipie "San-da LPF" z Rygi. Warto zaznaczyć, że Niebiescy każdą walkę wygrali szybko i pewnie, a ponadto ustanowili nowy rekord turnieju "TFC", rozprawiając się z ekipą "Wisemen" w zaledwie 30 sekund!
Nagrodą główną w II edycji turnieju "Team Fighting Championship" było 5000 euro. "Psycho Fani", którzy stawili się w Rydze w 12 osób (w tym gościnnie jeden Widzewiak), pragną podziękować organizatorom za świetne przygotowanie turnieju, profesjonalizm oraz opiekę. Liczą ponadto na kolejne zaproszenia. My natomiast gratulujemy sukcesu i życzymy powodzenia w kolejnych zawodach!
-
Ciekawi mnie jakby Ruch wypadł w starciu z tą ekipą ukraińską, która sporo kłopotu sprawiła Lechowi.
Lech i Ruch chyba w podobnym czasie zakończyli pojedynek z tymi Szwedami.
Ekipa z USA :

https://www.facebook.com/jody.poff.5
https://www.facebook.com/curtis.doner
https://www.facebook.com/john.shaddock.50
https://www.facebook.com/profile.php?id=12446884
https://www.facebook.com/sean.barnett.12
https://www.facebook.com/bronson.koenig
Przeglądając ich profile wychodzi, że z kibicowaniem/chuligaństwem nie mają nic wspólnego.
Lech i Ruch chyba w podobnym czasie zakończyli pojedynek z tymi Szwedami.
Ekipa z USA :

https://www.facebook.com/jody.poff.5
https://www.facebook.com/curtis.doner
https://www.facebook.com/john.shaddock.50
https://www.facebook.com/profile.php?id=12446884
https://www.facebook.com/sean.barnett.12
https://www.facebook.com/bronson.koenig
Przeglądając ich profile wychodzi, że z kibicowaniem/chuligaństwem nie mają nic wspólnego.
-
No co ty p********* kurza wagino? Chuliganka stadionowa przecież stanach bardzo popularna.
-
Tak jak napisano w innym temacie: ruskie i ukrainskie ekipy zaczęły kalkulacje i nie przyjezdzają, i nie ma to nic wspólnego z "komercją" czy innymi śmiesznymi wymówkami. Po prostu oni uważają się za naj naj naj, a jak pokazała pierwsza edycja to wcale nie jest takie pewne, jedną porażke jakoś jeszcze wytłumaczyli "u swoich", ale drugiej, trzeciej... by już tak łatwo nie wytłumaczyli. A niektórzy tu będą pierdolić o jakiejś komercji, gówno prawa - każdy kto kiedykolwiek trenował wie że sprawdzić się w takiej formie z innymi ekipami to coś zajebistego. No ale internetowe cipeczki zawsze będą swoje teorie dorabiać.'. pisze:Ciekawi mnie jakby Ruch wypadł w starciu z tą ekipą ukraińską, która sporo kłopotu sprawiła Lechowi.

-
inTORwertyk to przecież kurza wagina hehe czyli kolejna edycja klauna i zjeba kibice.net . Pamiętam jak ktos rozszyfrował tego jebanego pajaca na FB i wkleił tego pejsa foto.rzutkarny pisze:No co ty p********* kurza wagino? Chuliganka stadionowa przecież stanach bardzo popularna.
-
Skoro Chorzow lezy na Slasku, a mieszkancy ziemi slaskiej geograficznie, to Slazacy, wiec napewno jestesmy ekipa slaska.
Zapytaj sie osob, ktore mieszkaja na Gornym Slasku skad sa, to zdecydowana wiekszosc odpowie ci, ze z Slaska.
Tylko w internecie:)!
Zapytaj sie osob, ktore mieszkaja na Gornym Slasku skad sa, to zdecydowana wiekszosc odpowie ci, ze z Slaska.
Przez kabel napewno dasz rade.Powodzenia.Gdzie takie niedowartosciowane taborety sie rodza?inTORwertyk pisze:pyskaty , nie pyskuj ' BO CI RYJ SKATUJE' cwelu, cytujac klasyka : )
Tylko w internecie:)!
1920
-
No jak mnie ktoś z np. Podkarpacia zapyta skąd jestem to chyba logiczne że mu odpowiem że z Pomorza/Kaszub.Skoro Chorzow lezy na Slasku, a mieszkancy ziemi slaskiej geograficznie, to Slazacy, wiec napewno jestesmy ekipa slaska.
Co innego jak pyta obcokrajowiec. Ty pewnie odpowiadasz że ze Śląska a potem tłumaczysz gdzie to dokładnie jest ;)
Mam wrażenie, że Ślązakom to się w głowach przewraca od tej "zajebistości".
-
Krecik nie wiem czy sobie zdajesz sprawę z tego ,że nawet w majestacie polskiego prawa Kaszubi nie są Polakami.Dlatego musisz się zdecydować kim tak naprawdę jesteś :)
Kibice.net -siedlisko wszelakiego zła.
-
https://www.youtube.com/watch?v=UoyN8tc490wciekawski_kibic pisze:Czy Lublinianka Lublin działała kiedyś kibicowsko ?? Możę ktoś przybliżyć temat ??
-
inTORwertyk matka spuściła cię z gaganca a kolegów z d*** dałeś pozostał ci tylko ...internet. inTORwertyk dawno cie nie widać na mieście zapierdalasz kanałami j**** cie k**** zajebana farmazonami
-
wyjebcie go jak jakąś kurwe
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
-
A nie Niemiecka czasami ? :) Ciekawe , że jak ci napisałem w temacie Marsz Niepodległości , że kto jak kto ale Ruch tutaj się nie powinien wypowiadać to byłeś wielce oburzony :)PyskatySK pisze:Ruch to śląska ekipa, nie polska.
-
Na tym forum nie ma większego farmazona i przygłupa od ciebie
wypierdoli w koncu ktos tego trolla zasmiecającego i rozpierdalajacego kazdy temat na tym forum??
wypierdoli w koncu ktos tego trolla zasmiecającego i rozpierdalajacego kazdy temat na tym forum??

-
Co do TFC 2 wywiad z jednym z organizatorów, który mówi, że ok. 30 ekip z całego świata czeka na zaproszenie
[link]
[link]
-
A mnie ciekawi to czy Legia, która za awanti z Jagą dostała karę + zawiasy takie, że za każde odpalenie piro itp. w ciągu najbliższego roku na stadionie przy Ł3 kara będzie odwieszona (chyba jeden czy dwa mecze przy pustym stadionie). I chwile potem Legia odpala kilka rac na meczu z Ruchem i sporo więcej na meczu z Lechem (+spalona flaga Lecha). I jak KL to potraktowała ?
-
inTORwertyk weź se odpuść. Widzisz, że na tym forum jesteś już skreślony, daj se po prostu spokój, bo w każdym temacie Cię widać.
POLSKI PRODUCENT ODZIEŻY I GADŻETÓW KIBICOWSKICH
501 590 339
[email protected]
www.imperium.sklep.pl/produkcja
-
sry,że nie w temacie,ale myślę,że wiele osób to ucieszy.inTORwertyk kosztowało to całe 1BTC ( symboliczna opłata jak na taką robotę ) ale jak na tak krótki czas działania to nie zawiele.twoj adres w 90% już jest potwierdzony.bic cie nikt nie zamierza,bo jestes inwalida ale nowa zmywarka,klony kont na twoje dane czy fakturowanie na twoj adres chyba nie bedzie zbyt duzym problemem dla ciebie?
-
jak czyta ktos z Zaglebia Lubin, pw prosze bo jest papier na kogos od Was

RTS
-
inTORwertyk TO ROZJEBANA PAŁA PO c*** KARMICIE TEGO c**** JAK ON LUBI CHUJE DO d*** I ODPISUJE DALEJ. PO c*** DYSKUTOWAĆ Z TYM IDIOTĄ NAJPIERW WAS SPROWADZI DO SWOJEGO POZIOMU, A POTEM POBIJE DOŚWIADCZENIEM. PRZECIEŻ TEMU JEBANEMU GIMBUSOWI O TO CHODZI MATKA GO JEBAŁA PASEM A STARY ZAMYKAŁ W PIWNICY I RUCHAŁ. PODAJ c*** NUMER KONTA BANKOWEGO DO TWOJEJ MATKI Z CHĘCIĄ SIĘ DOŻUCE NA LECZENIE
-
rossobosso pisze:jak czyta ktos z Zaglebia Lubin, pw prosze bo jest papier na kogos od Was
Papier na inTORwertyka?
"Ty co, jeszcze nie wiesz? Jest tajny rozkaz towarzysza Stalina, jeśli k….. się nie przyznaje, trzeba bić, bić, bić…"
-
Kur..a w każdym temacie kłótnie z tym debilem Czy wypier..isz kiedyś z tego forum albo od kompa ?
-
a na niego papier potrzebny?:)LewyPrawyLowKick pisze:rossobosso pisze:jak czyta ktos z Zaglebia Lubin, pw prosze bo jest papier na kogos od Was
Papier na inTORwertyka?

RTS
-
sory ze podbije ten temat ale myśle że dla dobra forum wartoMarcin Plichta pisze:sry,że nie w temacie,ale myślę,że wiele osób to ucieszy.inTORwertyk kosztowało to całe 1BTC ( symboliczna opłata jak na taką robotę ) ale jak na tak krótki czas działania to nie zawiele.twoj adres w 90% już jest potwierdzony.bic cie nikt nie zamierza,bo jestes inwalida ale nowa zmywarka,klony kont na twoje dane czy fakturowanie na twoj adres chyba nie bedzie zbyt duzym problemem dla ciebie?
jeśli macie jakieś informacje kim jest ten zjeb to może udostępnijcie to, to może być jedyny sposób pozbyć sie tego chorego oszołoma z tego forum bo jak widać po banie i tak założył nowe konto i celowo wkurwia wszystkich użytkowników debilnym spamem w każdym temacie
-
Od kiedy Górnik śpiewa "Tańczymy Labada"? Bo teraz na jakimś filmiku z dopingu usłyszałem, że to śpiewają, a nie kojarzę, żeby wcześniej to robili.
-
Od lat 80 a jeżdzę od 84 roku!Trzęsacz pisze:Od kiedy Górnik śpiewa "Tańczymy Labada"? Bo teraz na jakimś filmiku z dopingu usłyszałem, że to śpiewają, a nie kojarzę, żeby wcześniej to robili.
NAJLEPSZE LATA DZIEWIĘĆDZIESIĄTE!
-
Poszukuje filmiku co kibice chyba Spartaka Moskwa cwiczyli na siłowni taki mix chyba to był.
-
W jakim celu sektorówka leży przez cały mecz na trybunach? np. w sobotę na meczu Legia-Górnik sektorówka koszulka wisiała cały mecz w rogu, kiedyś w LE na Żylecie wisiała sektorówka Legia. nie wiem czy inne ekipy tak robią, ale po prostu trapi mnie to. czekam na normalną odp.
-
W takim samym w jakim na płocie wiszą flagi.obiektywnyFAN pisze:W jakim celu sektorówka leży przez cały mecz na trybunach? np. w sobotę na meczu Legia-Górnik sektorówka koszulka wisiała cały mecz w rogu, kiedyś w LE na Żylecie wisiała sektorówka Legia. nie wiem czy inne ekipy tak robią, ale po prostu trapi mnie to. czekam na normalną odp.
-
Pytanie nie do końca kibicowskie, ale mnie ciekawi. Jak tam sytuacja w ŁKSie Łódź? W poprzednim sezonie udało się awansować do 3 ligi, jest szansa na dalsze awanse czy dalej macie problemy finansowe i raczej stagnacja? Byłbym wdzięczny, gdyby któryś z kibiców ŁKS przybliżył sytuację.
-
ja p*******...obiektywnyFAN pisze:W jakim celu sektorówka leży przez cały mecz na trybunach? np. w sobotę na meczu Legia-Górnik sektorówka koszulka wisiała cały mecz w rogu, kiedyś w LE na Żylecie wisiała sektorówka Legia. nie wiem czy inne ekipy tak robią, ale po prostu trapi mnie to. czekam na normalną odp.
Xp