Przy obecnej frekwencji nie ma potrzeby na więcej. Tak gdybyś faktycznie nie wiedział, bo nie podejrzewam że po prostu chcesz być złośliwy.NoMatterWhat pisze:Dlaczego Wasza trybuna w tej rundzie zostala zgloszona 4100 osób?

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
-
Wydawac sie moze ze trybuna, ktora ma 5700 pojemnosci, w miescie 700tys powinna byc spokojnie wypelniana. Pomijajac to dlaczego nie jest, nie uwazacie, ze podpisujac umowe w tej rundzie na 4100 osob dajacie besposredni sygnal, ze wiecej trybun Wam, po prostu nie potrzeba?
-
ŁKS bluzgał dziś na rywali?
-
[youtube][/youtube]
Galera wróci jak będzie cały stadion, teraz klimatu nie ma jak pikole wymieszani z vipami, fanatolami i rodzinami.MISTRZ1908 pisze:Aktualnie to szału nie ma ale gringooo coś tam pierdoli 3po3 o stylówce itp. Jest całkiem ok ale bez rewelacji. Dlaczego to wyjaśnieniem jest 1trybuna. Galera nie wróci,stary sektor miał klimat,tu jest tak zwyczajnie,tak nijak. Niby ludzie Ci sami,ale to nie jest to co było...
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Oczywiście że tak, ale doskonale sobie zdajesz sprawę że my jako kibice wpływu na frekwencję nie mamy prawie żadnego. Wyniki są, mecz można obejrzeć w miare normalnych warunkach bo na łeb nie pada a ludzi i tak nie ma. Nie będę się nawet zastanowiał dlaczego tak jest bo to generalnie nie moja bajka.
Gdybysmy musieli przekonać prywatnego inwestora do inwestycji w stadion argumentów byśmy nie mieli zbyt wielu i każdy mógłby nas gasic jak peta przytaczajac nasza frekwencję. Dobudowanie trybun zależy jednak od miasta i jeśli będzie na boku do przerobienia parę milionów to choćby nas chodziło po 500 osób to i tak coś dobudują. Nie dziwi Was że przepłacili kupę kasy na budowę jednej trybuny a dziwnym trafem niedługo potem ta sama firma buduje potrzebną jak kurwie dziecko galerie sukcesja? Niby istnieją jakieś tam umowy, są deklaracje co do dobudowania reszty ale co wyjdzie się okaże. Na ten moment nie da się ukryć, wydymali nas bez mydła.
Gdybysmy musieli przekonać prywatnego inwestora do inwestycji w stadion argumentów byśmy nie mieli zbyt wielu i każdy mógłby nas gasic jak peta przytaczajac nasza frekwencję. Dobudowanie trybun zależy jednak od miasta i jeśli będzie na boku do przerobienia parę milionów to choćby nas chodziło po 500 osób to i tak coś dobudują. Nie dziwi Was że przepłacili kupę kasy na budowę jednej trybuny a dziwnym trafem niedługo potem ta sama firma buduje potrzebną jak kurwie dziecko galerie sukcesja? Niby istnieją jakieś tam umowy, są deklaracje co do dobudowania reszty ale co wyjdzie się okaże. Na ten moment nie da się ukryć, wydymali nas bez mydła.
-
daliscie sie wyjebac jak ...chlopki w sadzie:)
-
Ludzie jak widzą niektórych zamuleńców,którzy coś tam szczekają pod nosem to wolą sobie odpuścić i nie chodzą w ogóle na tą trybkę.Ten bełkot nazywany dopingiem to też ta słynna stylówka Łksu?Bo ku*** słuchać się tego nie da.
Jak widzę wpisy rabinowej o stylówce to mi się rzygać chce i flaki się wywracają.
Jesteście tak jak Cracovia,którą byliście i jesteście zajarani ekipą stricte derbową,która poza partyzantką miejską,jakimiś kulawymi akcjami,c**** robi na podwórku krajowym.Dzięki Lechowi możecie trochę zaistnieć jeżdżąc z nimi po Polsce.Ale nic nie robita poza jeżdżeniem.
Flagi wam na jakiś czas trochę dupska uratowały i tasujecie się do tego,bo o czym innym tu mówić.O czym byście pisali gdyby nie flagi?
Nikt wam tego nie ujmuje,ale ku*** taki kiep jak rabin pisze,że Widzew ma się czegoś uczyć od Łksu to można ze śmichu opluć monitor.
Jak widzę wpisy rabinowej o stylówce to mi się rzygać chce i flaki się wywracają.
Jesteście tak jak Cracovia,którą byliście i jesteście zajarani ekipą stricte derbową,która poza partyzantką miejską,jakimiś kulawymi akcjami,c**** robi na podwórku krajowym.Dzięki Lechowi możecie trochę zaistnieć jeżdżąc z nimi po Polsce.Ale nic nie robita poza jeżdżeniem.
Flagi wam na jakiś czas trochę dupska uratowały i tasujecie się do tego,bo o czym innym tu mówić.O czym byście pisali gdyby nie flagi?
Nikt wam tego nie ujmuje,ale ku*** taki kiep jak rabin pisze,że Widzew ma się czegoś uczyć od Łksu to można ze śmichu opluć monitor.
1910
-
Dziwnie to brzmi jak nie ma kibiców gości. Tak były bluzgi na piłkarzy Jagi.obiektywnyFAN pisze:ŁKS bluzgał dziś na rywali?
-
WhiteFanatic pisze:Oczywiście że tak, ale doskonale sobie zdajesz sprawę że my jako kibice wpływu na frekwencję nie mamy prawie żadnego. Wyniki są, mecz można obejrzeć w miare normalnych warunkach bo na łeb nie pada a ludzi i tak nie ma. Nie będę się nawet zastanowiał dlaczego tak jest bo to generalnie nie moja bajka.
Z pierwszym zdaniem bym polemizowal.
Odnoszac sie do nas, gra Widzewa nie powala, sytuacja w tabeli nie do konca wymarzona, a jednak ci kibice przychodza. W duzej mierze, dzieki kibicom. Zreszta zobaczymy jak bedzie w nastepnych meczach, ale pomimo zamknietego Zegara, atmosfera nie byla wcale gorsza.
No wlasnie, macie lidera, z kilkoma pkt przewagi, realnymi szansami na awans, nawet Cosinus chce Wam pomoc, a jednak jednak lipa.
-
Ilu Ełkaesiaków dzisiaj obecnych na meczu reprezentacji? flaga dobrze widoczna.
ps : Gringoooo szykuję jakiegoś super hiper posta dawno nic nie pisał po dzisiejszym meczu klubu z Polesia zbiera energię w palcach i zaraz nas czymś zaskoczy.
ps : Gringoooo szykuję jakiegoś super hiper posta dawno nic nie pisał po dzisiejszym meczu klubu z Polesia zbiera energię w palcach i zaraz nas czymś zaskoczy.
-
Daj spokój to trzecia liga. U nas trzeci sezon, tylko jakiś małoletni kmiot może szydzić że przychodzi u nas 3000-4000 ludzi , średnia w tej lidze od lat to 300 - 400 osób. Jedna trybuna nie przyciąga, niema atmosfery meczu itd. U Was frekwencja po dwóch kolejkach fenomenalna , jednak zobaczysz co będzie jak przyjdzie jakaś przegrana, jakiś remis. Co by nie było, prędzej czy później resztę dobudują, za dużo wpakowane kasy, nikt takiego kompleksu sportowego nie zostawi z jedną trybuną , o to nie macie co się martwić :) Inna bajka to, kiedy zaczynałem chodzić na mecze w 1994/5 roku w młynie było nas na niektórych meczach po sto osób, znajomi Widzewiacy twierdzili że jesteśmy na wymarciu i w ciągu dwóch, trzech lat Widzew nas nosem wciągnie, mamy rok 2017 i już nie wspomnę ile ci sami znajomi widząc mnie z szyderczym uśmiechem po pewnych wydarzeniach, których było nie mało dostawali białej gorączki :). Dlatego dzieci tu najczęściej piszące pojąć tego nie mogą że przeminie kolejne 25 lat i drastycznych zmian nie będzie.NoMatterWhat pisze:Wydawac sie moze ze trybuna, ktora ma 5700 pojemnosci, w miescie 700tys powinna byc spokojnie wypelniana. Pomijajac to dlaczego nie jest, nie uwazacie, ze podpisujac umowe w tej rundzie na 4100 osob dajacie besposredni sygnal, ze wiecej trybun Wam, po prostu nie potrzeba?
--1908 --
-
musisz śledzić stronę [link]Jatoja49 pisze:Chciałbym jeszcze zobaczyc atmosfere na RTSie ale tam chyba na bilet sie załapac to mission imposible, jak to tam u was z tymi biletami ?
jak rzucą jakieś bilety do ogólnej sprzedaży to pojawi się o tym komunikat
bilety kupuje się przez tą stronę, trzeba założyć konto i zrobić przelew przez przelewy24
ewentualnie mogą trafić się także bilety w kasach, ale na to w sumie póki co bym nie liczyła
rzucili jakąś pulę w net na Pelikan teraz, ale błyskawicznie się skończyła, także przedsprzedaży czy sprzedaży w dniu meczu w kasie nie było
-
Fanatycy Widzewa pisze:musisz śledzić stronę [link]Jatoja49 pisze:Chciałbym jeszcze zobaczyc atmosfere na RTSie ale tam chyba na bilet sie załapac to mission imposible, jak to tam u was z tymi biletami ?
jak rzucą jakieś bilety do ogólnej sprzedaży to pojawi się o tym komunikat
bilety kupuje się przez tą stronę, trzeba założyć konto i zrobić przelew przez przelewy24
ewentualnie mogą trafić się także bilety w kasach, ale na to w sumie póki co bym nie liczyła
rzucili jakąś pulę w net na Pelikan teraz, ale błyskawicznie się skończyła, także przedsprzedaży czy sprzedaży w dniu meczu w kasie nie było
Dzięki
-
WhiteFanatic pisze:Oczywiście że tak, ale doskonale sobie zdajesz sprawę że my jako kibice wpływu na frekwencję nie mamy prawie żadnego. Wyniki są, mecz można obejrzeć w miare normalnych warunkach bo na łeb nie pada a ludzi i tak nie ma. Nie będę się nawet zastanowiał dlaczego tak jest bo to generalnie nie moja bajka.
Sukcesja to jest ku*** hit.Ktoś nieźle popłynął na tej debilnej iwestycji.Jedna trybuna ma niewątpliwie wpływ na frekwencję.Jakiś mega zajebistych liczb by nie bylo ale lepsze na pewno.Widzew ma przedewszystkim kiboli od zajebania.Niestety o wiele wiecej niż my.Ten fakt plus nowy normalny stadion robi dobrą frekwencję.Wiadomo że ciężko będzie to utrzymać bo poziom piłki do oglądania jest jaki jest. Jakby pilkarze jeszcze dostali ze dwa razy w pizde to by był dopiero masowy odpływ ludzi ze stadionu.Tak to już jest w tym kraju.
Jeszcze tak troch a propos naszej frekwencji.Wracałem dzisiaj około 19 do domu.Nasze tereny w "stu procentach".Miejsce pełne ludzi.Idzie grupa chłopaków i panienek jakieś dziesięć osób.Maks 16-17 lat.Nie wygladali na patologie.Wszyscy kompletnie najebani.Jedna gwiazda co chwile przegrywa z grawitacją.Ciężkie fikoly wali.Reszta zamiast wziąć ją za pizde i zaprowadzić do domu zanim łeb rozjebie o glebę to sie cieszy.Obrazek tragiczny.Rzadko nawet na mojej ulicy spotykany.Takie rozrywki a nie mecz nasza młodzież planuje na niedzielne popołudnia.Niestety
ŁKS Łódź Polska
-
@Zgr1978
Ze sportowego punktu widzenia, bez porazki, do dzisiejszego meczu, macie praktycznie wszystko- bo nie wiem czy mozna wiecej. Nawet gdybyscie mieli ta II lige, to wciaz bedzie to tylko II liga.
Piszesz, ze my mowilismy o Waszym wymarciu, jest to fakt, tyle ze byla jeszcze I liga, po tych latach, zdobyliscie jeszcze mistrza i to Was podnioslo. Teraz inna sytuacja. Niczego nie chce wrozyc, bo nikt nie wiem tez jaka tendencja u nas sie utrzyma. Poki co, napawa optymizmem, ze masa dzieciakow i osiedla i miasta, miasteczka pozostana takie jakie sa.
Ze sportowego punktu widzenia, bez porazki, do dzisiejszego meczu, macie praktycznie wszystko- bo nie wiem czy mozna wiecej. Nawet gdybyscie mieli ta II lige, to wciaz bedzie to tylko II liga.
Piszesz, ze my mowilismy o Waszym wymarciu, jest to fakt, tyle ze byla jeszcze I liga, po tych latach, zdobyliscie jeszcze mistrza i to Was podnioslo. Teraz inna sytuacja. Niczego nie chce wrozyc, bo nikt nie wiem tez jaka tendencja u nas sie utrzyma. Poki co, napawa optymizmem, ze masa dzieciakow i osiedla i miasta, miasteczka pozostana takie jakie sa.
-
Człowiek ze wsi wyjdzie,wieś z człowieka nigdy.rozpierdol pisze:Ludzie jak widzą niektórych zamuleńców,którzy coś tam szczekają pod nosem to wolą sobie odpuścić i nie chodzą w ogóle na tą trybkę.Ten bełkot nazywany dopingiem to też ta słynna stylówka Łksu?Bo ku*** słuchać się tego nie da.
-
Tobie zdaje się już ktoś pisał z Łks byś się nie udzielał.Ty obok gringo najbardziej żyjesz Widzewem co widać nawet po wpisach w innych tematach.Uważnie też śledzisz widzewskie forum.Jeździsz nawet koło stadionu Widzewa w dniu meczu i pewnie nie możesz wyjść z podziwu choć na forum piszesz co innego.
Mistrz jara Cię to co na Widzewie i Widzew,przyznaj się ;)
Mistrz jara Cię to co na Widzewie i Widzew,przyznaj się ;)
1910
-
Pracuje obok waszego stadionu. Chcesz adres i nazwe firmy? Na strefie wifamy,wystarczy? Więc nie p******. Każdy twój post jest o nas także spójrz na siebie najpierw. Tania hipokrytko. Widzisz to u siebie? Na c*** był twój post,który cytowałem? Bo musiałeś znów wylać swoje żale na forum,całe twoje życie. Zauważ,że ja tylko odpisuje na wasze posty,inaczej nie jest.
-
Jeśli chcesz jestem w stanie ogarnąć Ci bilet. Mówię poważnie.Jatoja49 pisze:Chciałbym jeszcze zobaczyc atmosfere na RTSie ale tam chyba na bilet sie załapac to mission imposible, jak to tam u was z tymi biletami ?
-
Jatoja49 pisze:stylówka to na pewno była na dawnej Galerze, na tej trybunie cięzko zrobić dobry klimat skoro w doping zaangażowanych jest 20% ludzi, nie pisze że była tragedia, ale no.. stylówki to ja tu nie widze żadnejŁKSC pisze:Hahahhaha
Cala Polska juz o niej slyszala jeszcze nikt nie widzial (slynna stylowka i klimat galery) dobra beka z was pato gangi
No i co ty gringo wiesniaku buraczany narobiles? Teraz rozczarujesz wszystkich chetnych zweryfikowac twoja propagandke. Oj chyba trza sie będzie za tydzien znowu na galerze tlumaczyc co..
jak nie widziałeś stylówki? to chyba na innych meczach byliśmy...
tutaj chodzi o klimat.. wytarczy spojrzec po tych mordach na tej trybunie ze sa to osoby 'dowiadczone' przez zycie, co juz nie jedna walke za ŁKS z czerwonymi stoczyły..
-
Byłbym wdzięczny, tylko na pw do ciebie nie można pisacdoes.not.matter pisze:Jeśli chcesz jestem w stanie ogarnąć Ci bilet. Mówię poważnie.Jatoja49 pisze:Chciałbym jeszcze zobaczyc atmosfere na RTSie ale tam chyba na bilet sie załapac to mission imposible, jak to tam u was z tymi biletami ?
Rodowity Łodzianin nie mieszaj mnie w wasze jazdy, ja tylko napisalem swoje odczucia . a jak sugerujesz że pomyliłem stadiony to ci powiem ze stadion ŁKSu jest tak specyficzny że nie mogła zajść żadna pomyłka :D śmiechy śmiechami ale mogli byście chociaz jeden dzien odpoczac od wrzucania sobie , spróbujecie? Tak myslałem.. :)
-
Więcej takich sensownych postów. Nic dodać, nic ująć - jako Widzewiak obawiam się o frekwencję gdy faktycznie kiedyś (oby jak najpóźniej, a najlepiej w ogóle) drużyna przegra ze 2 mecze. Ale z drugiej strony, biorąc pod uwagę mobilizację karnetową, widać że ludzie sa z klubem i na dobre i na złe. Więc jak będzie, to się przekonamy.Abr1908 pisze:Sukcesja to jest ku*** hit.Ktoś nieźle popłynął na tej debilnej iwestycji.Jedna trybuna ma niewątpliwie wpływ na frekwencję.Jakiś mega zajebistych liczb by nie bylo ale lepsze na pewno.Widzew ma przedewszystkim kiboli od zajebania.Niestety o wiele wiecej niż my.Ten fakt plus nowy normalny stadion robi dobrą frekwencję.Wiadomo że ciężko będzie to utrzymać bo poziom piłki do oglądania jest jaki jest. Jakby pilkarze jeszcze dostali ze dwa razy w pizde to by był dopiero masowy odpływ ludzi ze stadionu.Tak to już jest w tym kraju.
Jeszcze tak troch a propos naszej frekwencji.Wracałem dzisiaj około 19 do domu.Nasze tereny w "stu procentach".Miejsce pełne ludzi.Idzie grupa chłopaków i panienek jakieś dziesięć osób.Maks 16-17 lat.Nie wygladali na patologie.Wszyscy kompletnie najebani.Jedna gwiazda co chwile przegrywa z grawitacją.Ciężkie fikoly wali.Reszta zamiast wziąć ją za pizde i zaprowadzić do domu zanim łeb rozjebie o glebę to sie cieszy.Obrazek tragiczny.Rzadko nawet na mojej ulicy spotykany.Takie rozrywki a nie mecz nasza młodzież planuje na niedzielne popołudnia.Niestety
Co do najebanych dzieciaków, widziałem podobne przypadki po meczu otwarcia na naszym estadio. Park naprzeciwko, grupa małolatów żygająca dalej niż widzą. Smutno patrzeć na coś takiego - a mieli góra po 15/16 lat. Jak byłem w ich wieku, to też próbowałem alko (kto tego nie robił?) ale przynajmniej trzymało się pion i dbało o wizerunek. A jak już doszło do takiej sytuacji, to starsi z osiedla ogarniali takiego pijaczynę.
Pozdrowienia dla normalnych.
DB=1910=WA
-
Dobra,bo mam wrażenie że zaraz się popłaczesz.MISTRZ1908 pisze:Pracuje obok waszego stadionu. Chcesz adres i nazwe firmy? Na strefie wifamy,wystarczy? Więc nie p******. Każdy twój post jest o nas także spójrz na siebie najpierw. Tania hipokrytko. Widzisz to u siebie? Na c*** był twój post,który cytowałem? Bo musiałeś znów wylać swoje żale na forum,całe twoje życie. Zauważ,że ja tylko odpisuje na wasze posty,inaczej nie jest.
Mój post był po to by pokazać jak jest naprawdę.Zresztą asdfghjkl1910 was tu zgasił i chyba naprawdę więcej nie trzeba pisać.Ostatnio P. was również gasił każdym wpisem.
Serio eŁkaesiaki nie widzicie jak to wygląda?Bo podobieństwo do Cracovii,która c**** robi poza Krakowem jest tak widoczne,że ślepy albo głupi by nie zauważył.
W Łodzi robicie i działacie i tego nikt nie zaprzeczy,jesteście mocno anty i tak naprawde sensem waszego życia jest Widzew.Bez Widzewa tak jak ktoś napisał byśta chyba się między sobą napierdalali.
1910
-
Aby przerwać ten Wasz festiwal spierdolenia, kila normalnych zdań o ŁKS.
Czy wygrywasz czy nie... :) Słaby mecz na remis, z niefartownym karnym, cóż tak czasem bywa. Z rzeczy kibicowskich:
- frekwencja lepsza niż na Huraganie, na moje oko jakieś 3800. Sektory piknikowe i VIP pełne, w młynie chyba nadkomplet, tylko na łuku sporo wolnych miejsc.
- ktoś pytał czemu mamy zgłoszone 4100 miejsc - oficjalnie z powodu budowy hali za stadionem, tyle że zamknięty miał być sektor na przeciwległym łuku.
Czy wygrywasz czy nie... :) Słaby mecz na remis, z niefartownym karnym, cóż tak czasem bywa. Z rzeczy kibicowskich:
- frekwencja lepsza niż na Huraganie, na moje oko jakieś 3800. Sektory piknikowe i VIP pełne, w młynie chyba nadkomplet, tylko na łuku sporo wolnych miejsc.
- ktoś pytał czemu mamy zgłoszone 4100 miejsc - oficjalnie z powodu budowy hali za stadionem, tyle że zamknięty miał być sektor na przeciwległym łuku.
-
ku*** co za kiep , nosz ja p*******...rozpierdol pisze: Mój post był po to by pokazać jak jest naprawdę...
Nie wpisuje się tutaj od wczoraj , a ty kiepie w każdym wpisie pijesz do mnie.. naprawdę masz aż taka fobie łapciu ?
p********* o tym że ktoś tam pisze o waszym widzewku, i płacze , i nie możemy żyć bez was , a sam ku*** płaczesz w każdym poście jak reszta tej czerwonej zagraji i w każdym wpisie napierdalasz o nas.
ku*** jakim ty jesteś zakompleksionym czerwonym idiotą.
Tak , naszym sensem jest jechanie widzewa i widać jak cię to boli śmieciarko , jeśli płaczesz o tym w każdym wpisie...
Podsumowując tą marną dyskusje z czerwonymi , którzy tak bardzo się zajmują swoim wielkim czerwonym RTSsem , że mimo swojego meczu w sobote, mimo otwarcia nowego stadionu i przewyższenia u nas ponoć i w każdym aspekcie , ich każdy wpis jest o tym "śmiesznym Łksie"
niech żyje widzew !- będzie co j**** !!
Pato 1908 Gang
-
i jak Gringuś ustawiles się z Rodowitym?widze ze chyba nie bo jeszcze dyszysz i sapiesz ale pamiętaj nic straconegoGringooo2 pisze:ku*** co za kiep , nosz ja p*******...rozpierdol pisze: Mój post był po to by pokazać jak jest naprawdę...
Nie wpisuje się tutaj od wczoraj , a ty kiepie w każdym wpisie pijesz do mnie.. naprawdę masz aż taka fobie łapciu ?
p********* o tym że ktoś tam pisze o waszym widzewku, i płacze , i nie możemy żyć bez was , a sam ku*** płaczesz w każdym poście jak reszta tej czerwonej zagraji i w każdym wpisie napierdalasz o nas.
ku*** jakim ty jesteś zakompleksionym czerwonym idiotą.
Tak , naszym sensem jest jechanie widzewa i widać jak cię to boli śmieciarko , jeśli płaczesz o tym w każdym wpisie...
Podsumowując tą marną dyskusje z czerwonymi , którzy tak bardzo się zajmują swoim wielkim czerwonym RTSsem , że mimo swojego meczu w sobote, mimo otwarcia nowego stadionu i przewyższenia u nas ponoć i w każdym aspekcie , ich każdy wpis jest o tym "śmiesznym Łksie"
niech żyje widzew !- będzie co j**** !!
-
W twoim przypadku j**** na forum.Gringooo2 pisze:niech żyje widzew !- będzie co j**** !!
I naucz się kompleksiarzu pisać nazwy klubów wielką literą.
1910
-
z ciekawości ;-)
mecz z Pelikanem w liczbach:
Łowicz - 686 osób, w tym około 250 dzieciaków
Rawa - 120 dzieciaków
Mazury - 40 dzieciaków
Andrespol - 100 dzieciaków
mecz z Pelikanem w liczbach:
Łowicz - 686 osób, w tym około 250 dzieciaków
Rawa - 120 dzieciaków
Mazury - 40 dzieciaków
Andrespol - 100 dzieciaków
-
Może tylko na forum bo w życiu realnym kiepsko widzę jego taktykę aby zagadać przeciwnika na śmierćrozpierdol pisze:W twoim przypadku j**** na forum.Gringooo2 pisze:niech żyje widzew !- będzie co j**** !!
I naucz się kompleksiarzu pisać nazwy klubów wielką literą.
-
Stylówka ŁKSu :
[link]
[link]
[link]
[link]
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
-
młyn ŁKSu z wczoraj.
[link]
zbiórka chłopaków z Kozin
[link]
na Kadrze w Czarnogórze najbardziej widoczna reprezentacja ŁKSu, Tyskich Zawiszy i Lecha.
[link]
a tu dalszy ciąg ''remontów'' ścian splamionych przez Widzew...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Widzewioki 3..2..1... .możecie dalej płakać dziewczynki.
[link]
zbiórka chłopaków z Kozin
[link]
na Kadrze w Czarnogórze najbardziej widoczna reprezentacja ŁKSu, Tyskich Zawiszy i Lecha.
[link]
a tu dalszy ciąg ''remontów'' ścian splamionych przez Widzew...
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
Widzewioki 3..2..1... .możecie dalej płakać dziewczynki.
Pato 1908 Gang
-
Niesamowite po prostu...ten mlynek... wstydzilbys sie tu takie gowno wklejac bez kitu. Jakas zbiorka kozin 10 osob z przescieradlem i tandetnymi niby dymami od szulca... lksssiacka stylofa
Grafy poniszczone faktycznie to ewenement w kraju
Sam prules cipe zeby tu takich rzeczy nie wstawiac?
ty to ciezki lamus musisz byc retkinczyku w realu j***** tu jestes jak bura suka nawet przez swoich np. Miszcz1908 ale dalej lecisz
Co do kadry to jedyny news w sumie ktory faktycznie na plus dla was i tyle
Wid08 no faktycznie stylowka jak c*** Cracovia juz podpatruje od lat, 10 szalikow na krzyz i kilka koszulek po meczu 18 tysiecy ludzi z calego wojewodztwa :):)
Grafy poniszczone faktycznie to ewenement w kraju
Sam prules cipe zeby tu takich rzeczy nie wstawiac?
ty to ciezki lamus musisz byc retkinczyku w realu j***** tu jestes jak bura suka nawet przez swoich np. Miszcz1908 ale dalej lecisz
Co do kadry to jedyny news w sumie ktory faktycznie na plus dla was i tyle
Wid08 no faktycznie stylowka jak c*** Cracovia juz podpatruje od lat, 10 szalikow na krzyz i kilka koszulek po meczu 18 tysiecy ludzi z calego wojewodztwa :):)
ŁKSCwel
-
ale sie zesrałas, jak rasowa pierdzewiaczka....
boli i bardzo dobrze , ma bolec... ty to musisz byc cipka w realu i to jeszcze taka nie wydymana hHAahah
czemu nie odp na moje pytanie z wczoraj , i czemu pizdy nie piszecie o swoich meczach tylko komentujecie nasz , i nasze poczynania??
w sobote zaprezentowaliscie sektorówke z repliką wyjebanej wam, spalonej, oszczanej szmaty Robotnicze Towarzystwo...
[link]
będą na najblizszych meczach wasze ostatnio stracone szmaty na prezentacjach , np Awanturnicy , Widzew Łodź albo ''Widzew mój jedyny'', czy przestaniecie w koncu osmieszać sami siebie, i przy okazji nasze miasto wieśki ??
boli i bardzo dobrze , ma bolec... ty to musisz byc cipka w realu i to jeszcze taka nie wydymana hHAahah
czemu nie odp na moje pytanie z wczoraj , i czemu pizdy nie piszecie o swoich meczach tylko komentujecie nasz , i nasze poczynania??
w sobote zaprezentowaliscie sektorówke z repliką wyjebanej wam, spalonej, oszczanej szmaty Robotnicze Towarzystwo...
[link]
będą na najblizszych meczach wasze ostatnio stracone szmaty na prezentacjach , np Awanturnicy , Widzew Łodź albo ''Widzew mój jedyny'', czy przestaniecie w koncu osmieszać sami siebie, i przy okazji nasze miasto wieśki ??
Pato 1908 Gang
-
To ja mam pytanie do ciebie... czy dalej sie funflujesz ze swoim kolezka z tuwima wspolzalozycielem grupy pato gang zadni krwi? Ktory zhanbil sie wraz z wybranka swojego zycia w wiadomo jaki sposob i wyemigrowal. Pytanie bez napinki bo dalej sygnujesz swoje posty jego haslem stary blantowcu.
Ps. Jak ty k**** zapruta masz czelnosc pytac czemu my nie piszemy o naszych meczach tylko o was. Odpowiedz prosta nauczylismy sie tego od was elkaessiaki :) :) :)
Teraz sie pod to stasuj i napierdalaj przez kolejne miesiace o tym hehehe
Ps2. Jedyna osoba ktora ośmiesza i to wyłącznie srodowisko kibiców ŁKS jestes ty cweluchu
Ps. Jak ty k**** zapruta masz czelnosc pytac czemu my nie piszemy o naszych meczach tylko o was. Odpowiedz prosta nauczylismy sie tego od was elkaessiaki :) :) :)
Teraz sie pod to stasuj i napierdalaj przez kolejne miesiace o tym hehehe
Ps2. Jedyna osoba ktora ośmiesza i to wyłącznie srodowisko kibiców ŁKS jestes ty cweluchu
Ostatnio zmieniony 27.03.2017, 12:02 przez ŁKSC, łącznie zmieniany 1 raz.
ŁKSCwel
-
Patusku?Jesteś z Retkini?Ty masz czelnośc jeszcze sie tu wypowiadać...jestes z najsłabszego chyba rewiru Łksu wielkie osiedle na którym zawsze chujem wiało,śmiana z Ciebie wariacie:)
Dla Twojej wiedzy takie zbiórki jak ta wasza Kozin występuja na naszych łódzkich rewirach regularnie od czasów gry na sms, ale fajnie że sie zebraliście w więcej niz 10 osób na tych Kozinach.
Wrzucasz zdjęcie z kadry ok.fajnie że pojechaliście popisaliście sie troche emigranci zrobili wow,zmartwie Cie jednak bo wiem od osoby bedącej na tym meczu(nie z Widzewa)jakim składem tam sie pojawiliście i jak dla mnie kolejny raz pokazaliście ta Waszą stylówke tj.spinaliście sie jak nikogo od nas nie było ew.spierdalaliście sie do pojedyńczych osób.Zamiast w Łodzi z Widzewem coś pokombinować to wy na kadre jedziecie ubliżać Widzewowi i Wiśle,była przeciez niedawno okazja do sparingu to zajebaliście kupe.
Ile jeszcze razy ma być ci udowadniane że jesteś łeb i to co tu piszesz to są twoje nie nie mające wspolnego z rzeczywistością fantazje.
Jeszcze jedna sprawa odnośnie sektorowki Robotnicze...gilu gdybyś mial choć troche pojęcia nie wyskakiwałbyś z tym argumentem bo kompromitujesz sie.Otóż wy zrobiliście nie raz tak samo tyle że nie z sektorowką.
Flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA została swogo czasu podarta i potraktowana jak zwykła ściera przez kibiców Kolejorza na meczu kadry,zrobiliście replike wieszacie ją cały czas,nastepna flaga Creazy Cannibals również wyjebana i spalona przez Leszków wy robicie replike i wieszaliście ja do czasu jak wyjebal ją wam Widzew.Odnies sie do tego
Dla Twojej wiedzy takie zbiórki jak ta wasza Kozin występuja na naszych łódzkich rewirach regularnie od czasów gry na sms, ale fajnie że sie zebraliście w więcej niz 10 osób na tych Kozinach.
Wrzucasz zdjęcie z kadry ok.fajnie że pojechaliście popisaliście sie troche emigranci zrobili wow,zmartwie Cie jednak bo wiem od osoby bedącej na tym meczu(nie z Widzewa)jakim składem tam sie pojawiliście i jak dla mnie kolejny raz pokazaliście ta Waszą stylówke tj.spinaliście sie jak nikogo od nas nie było ew.spierdalaliście sie do pojedyńczych osób.Zamiast w Łodzi z Widzewem coś pokombinować to wy na kadre jedziecie ubliżać Widzewowi i Wiśle,była przeciez niedawno okazja do sparingu to zajebaliście kupe.
Ile jeszcze razy ma być ci udowadniane że jesteś łeb i to co tu piszesz to są twoje nie nie mające wspolnego z rzeczywistością fantazje.
Jeszcze jedna sprawa odnośnie sektorowki Robotnicze...gilu gdybyś mial choć troche pojęcia nie wyskakiwałbyś z tym argumentem bo kompromitujesz sie.Otóż wy zrobiliście nie raz tak samo tyle że nie z sektorowką.
Flaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA została swogo czasu podarta i potraktowana jak zwykła ściera przez kibiców Kolejorza na meczu kadry,zrobiliście replike wieszacie ją cały czas,nastepna flaga Creazy Cannibals również wyjebana i spalona przez Leszków wy robicie replike i wieszaliście ja do czasu jak wyjebal ją wam Widzew.Odnies sie do tego
-
widze nędzna kreaturo że dalej zżyjesz w swoim popierdolonym swiecie i walczysz na kompie a czasem do szkoły nie miałeś isc dzieciaku a już myslalem ze Rodowity Ci wybije nethoolsowanie...Gringooo2 pisze:ale sie zesrałas, jak rasowa pierdzewiaczka....
[link]
-
Wiesz w jaki sposób na Lechu straciliśmy flagę Crazy Canibals?
Chyba że piszesz bzdury tylko po to żeby wymieniać się gównem z gringo, wtedy nie musisz odpowiadać.
Chyba że piszesz bzdury tylko po to żeby wymieniać się gównem z gringo, wtedy nie musisz odpowiadać.
-
teraz to juz sie nie nazywa kompleksy ?ŁKSC pisze:
generalnie pieknie sie prujesz pecie, wcale Cie nie boli to co pisze hahaha :D wcale ale to wcale....
fajnie ze doczekałem sie cwelucha, który jedyne czym sie zajmuje to rozkminianiem kazdego mojego wpisu, mojej osoby itp itd.
Wstydzisz sie pierdzewa więc piszesz z nicka który zawiera w sobie ŁKS.... no nie dziwie sie ,tez bym sie wstydził ... juz bym sie wolał przerzucić, niż chodzić na pierdzew i patrzec na te wasze buraczane ryje... zastanów sie nad tym....
Pato 1908 Gang
-
Znajac tego zydowskiego eunucha gringo z pato gangu jestem pewny ze odpisze, ze co innego lokalny rywal a co innego jak flage wyjebja przyjaciele i bracia z PoznaniaFlaga ŁKS ŁÓDŹ POLSKA została swogo czasu podarta i potraktowana jak zwykła ściera przez kibiców Kolejorza na meczu kadry,zrobiliście replike wieszacie ją cały czas,nastepna flaga Creazy Cannibals również wyjebana i spalona przez Leszków wy robicie replike i wieszaliście ja do czasu jak wyjebal ją wam Widzew.Odnies sie do tego
Co do mojego nicka fajfusie zydowski to skrot oznacza
Łodz KSC albo ŁKSCwel takze nie schlebiaj sobie psie z nickiem W i d z e W :)
ŁKSCwel
-
Wiem,Leszki zajebali Wam plecak z sektora z flagą.Wieszali ją do góry kołami jako zdobyczną,coś nie tak Twoim zdaniem?WhiteFanatic pisze:Wiesz w jaki sposób na Lechu straciliśmy flagę Crazy Canibals?
A jak było w San Marino z ŁKS ŁÓDŹ POLSKA?Też coś nie tak?